.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. október 22., péntek

Varázslatos realitás 43.

Charlotte beszélgetett.
Nem egyszerűen csak hallgatta, amit Peter mond neki, hanem reagált is és mesélt a saját gondolatairól és életéről. De nem is ez volt a legfurcsább az egészben, hanem az, hogy élvezte.
A társalgásaira általában vagy az volt a jellemző, hogy csendben ült, míg a másik elmondta neki, amit akart, vagy ha elvárták tőle, akkor udvariasan és kedvesen, mégis összeszoruló torokkal válaszolgatott.
Most viszont, ahogy elkezdték kikeverni a festéket, a gyomrában lévő kövek átváltoztak pillangókká. Ez sokkal kellemesebb érzés volt, még a lépései is könnyedebbek voltak, mint máskor.
Érdeklődve figyelte, ahogyan a mellette álló fiú biztos kézzel húzza végig újra és újra a szobafestő ecsetet a falon, miközben ő ügyetlenül próbálta utánozni a mozdulatokat. Valahogy nem sikerült neki túl jól, de pillanatnyilag nem érdekelte. Mosolyogva bénázott.
- Aztán a tanár úr kivett a bőröndjéből egy kakukkos órát, mert elmondása szerint elromlott a karórája – osztotta meg kuncogva élete első geometria órájának az élményét, amit egy kedves, de kissé hóbortos professzor tartott. – Az első sorba ülők azt mondták, hogy először azt hitték, bomba és fel akar robbantani minket – pillantott Peter felé, hogy lássa, tetszett-e neki a történet, de a fürkésző szempártól zavartan pirult el. – Mi az, összekentem magam? – dörzsölte meg az arcát a kézfejével.

6 megjegyzés:

  1. Szia Spirit!

    Alakul, alakul...
    Jól érzi magát Charlotte, most már végre elértünk az esetleges testi kontaktushoz! :)))))))))))

    Puszi: Gabriella

    UI.: Péntek van!!! :))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  2. De édes.:) Mi az, összekentem magam? :)
    Jó lett.:)
    Kellemes hétvégét.:)

    VálaszTörlés
  3. Hűűűű, ez kezd iszonyatosan igzi lenni!! Tisztára láttam magam előtt, ahogy felnéz és látja, hogy Peter őt fürkészi! ;))))))
    Nagyon-nagyon-... várom a kövi részt!!!! :)))
    puszi

    VálaszTörlés
  4. Nagyon édes.:) Tetszik és örülök hogy ilyen gyorsan szoktad feltölteni.:D Várom a kövit. Puszim.

    Luna

    VálaszTörlés
  5. Juuuj ez nagyon jólet..:)
    Aranyos volt ez az összekentemmagamg??:D
    Várom a holnapit. Mindjárt nekiesek a gyógyitó pilleszárnyak 4.fejihez:)

    puszi
    Katarahh

    VálaszTörlés
  6. Jaj, de tetszett. :D Mindenki írta, hogy milyen aranyos volt, és csatlakozom, tényleg az volt. :]
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés