.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. október 4., hétfő

Varázslatos realitás 25.

Charlotte most már végképp összezavarodott.
A fiún még a jól bevált tesztek sem úgy működtek, ahogyan másokon. Először pókerarccal állta a tekintetét, csak aztán sütötte le a szemét elpirulva. De mikor lehullt az álarca… Charlotte még sosem látott ennyi érzést átfutni egyszerre egy ember arcán. Nem mindegyiket ismerte fel, de tudni akarta, mit jelentenek. Rájönni, hogy mitől van az a halvány barázda a fiú homlokának bal szélén, vagy a ránc az orra tövében. Miért rándult meg az arcizma és mi vette rá arra, hogy a kezeit ökölbe szorítsa egy pillanatra, mintha épp egy harc megvívására készülne. Talán önmaga ellen.
Aztán a fiú maszkot húzva felnevetett, mintha az elmúlt pár másodperc meg sem történt volna. Ahogy beszélni kezdett és közelebb hajolt Charlotte-hoz, a lány tudta, hogy a saját fegyverét fordították ellene, de képtelen volt időben védekezni. Érezte, ahogy a forróság az arcába kúszik és a gyomra izgatottan rándul egyet.
- Esetleg azzal szolgálhatok… - felelte, aztán csak hogy a zavarát leplezze, lehajolt a festékekhez. – De csak, ha a dobozok cipelése mellett válaszolsz egy kérdésemre is – nyújtotta oda az első festékesdobozt a fiúnak.


9 megjegyzés:

 1. Ó, és holnapig kell várni a kérdésre! :( :D

  VálaszTörlés
 2. Izgis, izgis. Cseles Charlotte, ismerkedik, és közben segítséget is talált:-d

  Fogadjunk megkérdezi, hogyan került a zöld folt az állára:-d

  Puszi

  VálaszTörlés
 3. Mi az a zöld folt..?:P

  VálaszTörlés
 4. :) ez tökjó lett.
  remélem a zöld-folt dolog lesz a kérdése....:)

  Várni kell holnapig:S

  puszi
  Katarahh

  VálaszTörlés
 5. Szia!

  Nagyon jó nagyon jóóó :)
  Én is remélem, hogy a zöld foltot kérdezi. :D Aztán talán még jönnek más kérdések is... :D

  Kitti

  VálaszTörlés
 6. Tuti a zöld foltot kérdezi... V legalábbis megfordul a fejében... Ha vmihez Spiritnek köze van, akkor semmi sem biztos... :)
  Pusz

  VálaszTörlés
 7. Sztem is a zöld foltról lesz kérdés! :D Már várom nagyon. Imádom ezt a sztorit, csak rövid. :( Bár azt szeretem, hogy így minden nap van friss belőle. :D

  VálaszTörlés
 8. Sziasztok!

  Pedig már tudjátok mi az a zöld folt. Hihi!
  Mégis mindenki a kérdésre vár. Engem az érdekel, vajon ki is festik a szobát ketten? Lehet, hogy Peter keveri majd a nyerő ZÖLD színt?

  Nagyon hosszúúúúú az az 1 nap is!!!

  Pussz TERRA

  VálaszTörlés
 9. Most vagy az érzéseiről kérdez, vagy megkérdezi, hogy mi volt az a zöld folt az arcán.. xD
  Üdv.: ewoO

  VálaszTörlés