.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. október 25., hétfő

Varázslatos realitás 46.

Peter magára maradt a gondolataival – mikor Charlotte kiment a mosdóba lemosni a zöld csíkot az arcáról –, és nem tudtak mit kezdeni egymással. Inkább kézbe vette a nagy festőhenger helyett a kicsit, amivel az ablak melletti részeket kellett festeni és fura mintákat kezdett rajzolni egy üres falra.
Egy spirál egy…
- Tételezzük fel – gondolta magában –, hogy ez a lány nekem tetszik. Ebben az esetben rossz pontnak számít, hogy egyszer ott hagytam. Oké. Peter. De őszintén. Mi a garancia, hogy nem teszed meg megint? Semmi. Nyilvánvaló, hogy ismét cserben fogod hagyni. Jó, de egy jövőbeli cserbenhagyás lehetősége, vajon…
Peter rémülten összerázkódott, mikor megszólalt a mobiltelefonja. Nem sok ember hívta. Kat, az anyja és Ben az egyetlen ember, akit Kat mellett a barátjának tartott. A kijelzőn viszont egy ismeretlen telefonszám jelent meg. Peter torka összeszorult.
- Halló?
- Mr. Williams?
- Igen.
- Susanne McRee vagyok a Szent Sára kórházból. Az édesanyja…
- Mi történt vele? – Peter kezében megremegett az ecset és elcsúszott a minta amit éppen festett.
- … rosszul lett. Be kellene fáradnia a kórházba, telefonon többet nem mondhatok.
- Rendben. Azonnal ott vagyok!
Letette az ecsetet és felvette a kabátját. Fogalma sem volt arról, mi történhetett az anyjával. Az ajtóból fordult vissza, akkor jutott eszébe, hogy Charlotte-tól elfelejtett elköszönni. Bekopogott azon az ajtón, ami mögött a fürdőszobát sejtette.
- Mindjárt megyek! – Kiabált ki a lány, majd két perc múlva meg is jelent az ajtóban. Meglepődve mérte végig a már kabátban ácsorgó Petert.
- Sajnálom, de nekem most el kell mennem, most hívtak, hogy… mindegy. Mennem kell.
És ment. Valahol a kórház sarknál járva jutott csak eszébe, hogy nem csak a lány telefonszámát felejtette el elkérni, de még a reakcióját sem várta meg.

10 megjegyzés:

 1. Gonosz Hesz!
  Legalább ne gyilkold le a Mamit!

  VálaszTörlés
 2. Ó, Peter Peter, micsoda módszer ez?! Tessék elnézést kérni ám majd! :)

  VálaszTörlés
 3. Azért a suli még közös pont. Jah, és mégiscsak az ő házában lakik, úgy hogy annyira nem lehet majd nehéz megtalálni:)

  VálaszTörlés
 4. Hesz!!!!!
  Na ez most határozottan letörte a kedvem. Namind1..

  Azért remélem nem hal meg az anyukája és, hogy Charlotte nem tartja majd bunkónak azért mert otthagyta...

  Várom a holnapit.
  puszi
  Katarahh

  VálaszTörlés
 5. Elnézést ^^" Már mikor megírtam mondtam Adrinak hogy ezért kb a pokolra fogtok kívíánni ^^"

  VálaszTörlés
 6. Odáig talán nem.
  A purgatórium állítólag rosszabb..

  Najó, nem szemétkedek, és nem kívánok semmi rosszat.
  A lényeg, tedd jóvá a hibád!!!!:O :P

  VálaszTörlés
 7. Oh, Hesz! Miért nem vagyok meglepve! Azt hiszem, ha mégis összeboronálnátok őket, akkor ilyen iramban az esküvőig vagy ötven évet kell várnunk!

  Remélem anyu túléli, és jó anyós módjára még ő is megnehezíti a fiatalok életét! :)))

  Egyébként SZIA! :))))))))

  VálaszTörlés
 8. Hessssssssssssszzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!
  De végülis, túl rövid lenne a sztori, ha már most összejönnének... :P
  Petert meg sajnálom az anyja miatt... Akkor vizsont leharapom a fejed, ha ez csak kamuhír volt!!!!!!! :)
  Pusz

  VálaszTörlés
 9. Jajjj, de jó. Eltűntem, de most visszatértem és mindent bepótoltam.
  Látom Hesz, sikerült szép kis tábort gyűjtened magad mellé:-D
  Úgy örültem, mert négy nap kimaradással, egyben olvastam el az összeset és így tényleg sokkal élvezhetőbb, és teljesebb képet kap az ember.
  Az olvasásom fázisai:

  Először sikkantgattam, hogy 'Júúúúúúúj, végre tényleg együtt festenek és még élvezik is. Nekem rengeteg ilyen álompasi példaképem volt, akiket a filmeken imádtam, és most is tele vagyok ilyenekkel. De ők már "határozottan nem magányosak".:-D Aztán tetszett a szép párhuzam, hogy Charlotte is összekente az arcát, mint anno Peter. És a végén megint csak sikkantgattam, hogy Minek?.... Hova? ...Legalább elköszönne... vagy valami.
  Szóval Hesz, purgatórium, de így tényleg vráhatunk, mire megint összehangolódnak egy kicsit. Ez most megint kikészíti és elbizonytalanítja Charlotte-ot... szóval kezdhetjük elölről.

  Ja, és Spirit, és benne vagyok a beszélgetős-fórumozós dologban, ha még aktuális, bár nem olvastam a komikat mostanában.:-(

  Várom, mi lesz a Mamival.

  Pusza

  Aranymag

  VálaszTörlés
 10. Jaj, azért remélem, hogy nem marad ennyiben. :) Peter bocsánatot kér, Charlotte meg szépen elfogadja és ott folytatják, ahol abbahagyták.. x"D Ha ez ilyen egyszerű lenne.. :'D Kíváncsian várom a folytatást. :D És Peter anyjának pedig jobbulást.(:
  Üdv.: ewoO

  VálaszTörlés