.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. október 5., kedd

Varázslatos realitás 26.

„Fúú és akkor te így művész vagy?” „Gazdag? Mégis mennyire?” „Tééényleg?” „Sokat kondizol?”
Ja, szobákat festek ki. Eléggé ahhoz, hogy megvegyelek dekára. Nem. Hogyne, párosban, én minden nap emelgetem a lécet, és várom, hogy valaki átugorja, de sehol senki…
Peter nem tudta volna megmondani, hogy hány hülye kérdést tettek már fel neki a lányok. A kérdések típusa változott, attól függően, hogy mit akartak tőle. Volt olyan, ami az anyagi helyzetét firtatta, az izmait vagy a képeinek minőségét. Ezeknek a többségére nem válaszolt, csak gondolatban felet a randi partnereinek. Általában valami rémesen gonoszat, vagy olyasmit, amit a hölgyemény úgy sem értett volna meg.
Elvette a dobozt és elhúzta a száját. Ez a lány nem tűnt ostobának, de sohasem lehetett tudni. Nem mintha Peter többet akart volna tőle, mint tényleg egy szendvicset. Vagy. Mégis?
- Rendben. Cipelés és egy válasz. Nem gond – mondta a szinte arcára festett mosollyal, magában pedig azért fohászkodott, hogy értelmes legyen a kérdés…

10 megjegyzés:

  1. És még mindig nem tudtuk meg a kérdést! :S :D
    Tiszta izgi! Egyébként csak nem a zöld pontos színkódját kérdezi? :P :D

    VálaszTörlés
  2. na haliD dejóó eső vagyok :D most először...:D
    hát még mindig nem tdtuk mg a kérdét... :( de lefogadom h vlmi értelmes lesz:D mondjuk h hogy került peter állára a zöld paca :D na hnap megtudjuk:D várom a folyttást.. puszi :Daphnee

    VálaszTörlés
  3. ááá nemén lettem az lő :( de csak egy percen mlt :D

    VálaszTörlés
  4. Te lettél az eső, Daphne? xD Ez nagyon édes!

    ÁÁÁÁ, azt hittem, ebben a fejezetben lesz már a kérdés is!!!! De nem... Várom a holnapot, és mint egy mantrát, ismételgetem, hogy türelmes vagyok. :D

    VálaszTörlés
  5. Én is azért fohászkodok, hogy értelmes legyen.;))
    Maycsi

    VálaszTörlés
  6. Jólett.Remélem értelmes lesz.

    puszi
    Katarahh

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó. :) Ezek a kérdések...
    Tudjátok ti, milyen idegölő egy párbeszéd folytatására két napot várni? :D
    De nagyon tetszik továbbra is, és szinte hihetetlen, hogy ketten írjátok felváltva, olyan egyforma színvonalúak a részek, és annyira jól passzolnak egymáshoz. (Amúgy hogy csináljátok, megbeszélitek előre, hogy ki részében mi lesz, vagy egymás számára is meglepetés, hogy mit ír a másik?)
    Minden nap jövök a folytatásért, nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  8. Hááát, majd kiderül, hogy mi lesz a kérdés... :D Zöld foltos, nem zöld foltos... Holnap meglátjátok. :)

    A.Kata: Nem beszéljük meg előre, hogy mit ír a másik egyáltalán. Ezért is várom mindig, hogy Hesz küldje a szösszenetét, mert én is nagyon kíváncsi vagyok, merre viszi a történetet, és én hogyan tudom folytatni. :)

    VálaszTörlés
  9. nem is lenne benne Spirit keze, ha kevésbé idegnyúzóak lennének a ficek... :)
    hnap viszont szinte tuti, h benne lesz a kérdés, vagy ha nem, akkor még két napot kell várni, és amivel már olyan sokat fenyegetőztem eddig is (márha még emélxik rá 1általán vki): meg fogok őrülni és utána meghalok, és a halálomról Spirit tehet majd!!! (és most már Hesz is... XD)
    pusz

    VálaszTörlés
  10. Csak nem akar kibukni az a kérdés.. XD
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés