.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. március 31., csütörtök

Varázslatos realitás 128. + Hírek

Szeretettel várlak titeket a Könyvfesztiválra április 17-én 13 órakor, ahol az Árnyékvilág című könyvemet fogom dedikálni. A helyszín: Budapest, Tavaszi Könyvfesztivál, Millenáris Rendezvényközpont, Könyvmolyképző Kiadó standja (7.) A program hivatalosan egy órás lesz, de utána is örömmel állok bárki rendelkezésére, aki beszélgetni szeretne velem egy olvasói találkozó keretében. Úgy gondoltam, a közelben beülnénk valahová beszélgetni. :) A 13-14 óráig tartó dedikáláson résztvevők számíthatnak tőlem pár apró ajándékra is, ezért kérlek jelezzétek mindenképpen, hogy hányan jöttök el, hogy tudjam, mennyi ajándékkal készüljek, köszönöm. :) Jelezni vagy itt tudjátok hsz-ként vagy az alábbi linken majd. Kérlek, csak az egyik helyen tegyétek, hogy ne kelljen összevetnem a két listát, köszönöm. :) http://www.facebook.com/event.php?eid=136127496460040


- Segítenél? – Egyetlen szócska, ami semmit sem jelentett. Peter boxerben mászott ki az ágyból. Kócos volt és borostás, de ha a hölgy segítséget kér, hát segít. A tegnap este még igézőnek tűnő tűzpiros ruha cipzárja volt az, amivel nem boldogult a lány egyedül.
Peternek valahogy ilyenkor mindig az jutott eszébe, hogy otthon hogyan veszik fel az ilyen ruhákat a nők? Tartanak egy szobalányt? Egy lakótárs segít nekik? Annyira nem érdekelte, hogy megkérdezze, de pár pillanatra jólesett elgondolkozni. Nézte a fehér bőrt, egy finom mozdulattal felhúzta a cipzárt, közben, ahogy hozzáért a lány hátához, az megborzongott.
Peter nem. Ásított egyet, és elindult a konyhába kávét főzni.
- Nem fogsz hívni, ugye?
- Megbeszéltük, hogy nem. De kérsz egy kávét?
- Nem. Seggfej. – A lány kikopogott a hihetetlen magas sarkakon és bevágta maga után az ajtót. A fiúnak sóhajtani sem volt kedve. Nem értette, miért zavarja az embereket ennyire az őszinteség.
- Segítenél? – egyetlen szócska ami hihetetlen folyamatokat indított el Peterben. Felgyorsult a szívverése, kapkodóvá vált a légzése, és furcsa gondolatai támadtak: Egy csupasz nyak. Egy nyak, pihék, haj, Peter koncentrálj az istenért, nem tizenhat vagy, hűtsd le magad és kapcsold be a láncot. Gyerünk! – bíztatta magát és mikor végzett a kapoccsal, harcosnak érezte magát, aki egy komplett sereget győzött le.

6 megjegyzés:

  1. HHHHHHHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
    Ez nagyon - nagyon ott volt! Az összehasonlítás a két érzés, és a két helyzet között. Csak kár, hogy ilyen rövid volt.
    Üdv: Arya

    VálaszTörlés
  2. Hm.. Tetszett ez az összehasonlítás. :) Várom a következőt. :]
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  3. Nagyon édes!Végre egy kis visszaemlékezés!:)

    VálaszTörlés
  4. ez nagyon jó!hatalmas nagy vigyor, és a fájó fejem sem fáj már!Köszi!

    VálaszTörlés
  5. Csatlakozom Arya-hoz:
    HHHHHHHHHHHHHHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! - bagoly effektus!!!!xD
    Jó volt mint mindig!!!!!!xD

    VálaszTörlés
  6. Egyetértek az előttem szólókkal, nagyon jó szössz volt. :)

    Húha, valószínűleg nem tudok menni a találkozóra, de nem tudom biztosan... :(

    VálaszTörlés