.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. március 25., péntek

Varázslatos realitás 123.

Charlotte szipogott. A film közepére Lizzel ők is bementek a szobába. Már vagy ezerszer látta mindenki a Reszkessetek betörőket, így nem esett nehezükre bekapcsolódni a tévénézésbe. Charlotte szerette a poénos részeket, nevetett is rajtuk, de a kedvence a film vége volt. Mikor anya és fia végre ismét egymásra találnak. Át tudta érezni, milyen csodálatos érzés is lehet…
Összerezzent, mikor Peter ujját megérezte az arcán – a fiú letörölt egy könnycseppet. Charlotte felé fordult, és elmosolyodott, hogy szótlanul megüzenje neki, semmi gond, mire Peter finoman megcsókolta.
- Juhú, tévén kívüli műsor! És ez legalább új, nem ismétlés! – kurjantott fel Ben vigyorogva, a lányok pedig halk kuncogásba kezdtek. Charlotte lesütötte a tekintetét, Peter ezzel szemben megjátszott bosszúsággal meredt a barátjára, aztán megragadott egy párnát, és a képébe vágta.
- Idióta! – A következő pillanatban Charlotte arra eszmélt, hogy párnák repkednek körülötte és valaki felordít: „Párnacsataaaa!”.

7 megjegyzés:

 1. eZ JÓÓÓÓ! Betegen csak ilyet akarok olvasni. Egy kis romantika, édelgés, és humor. Rég írtam, de még mindig olvasom. Csak így tovább, ügyeskéim.-D
  kÖSZÖNÖM A MINDEN NAPOS KEDVDERÍTÉST!

  pUSZI
  Aranymag

  VálaszTörlés
 2. Jaj.. Annyira szeretem ezeket a boldog részeket!:')
  Üdv.: ewoO

  VálaszTörlés
 3. Ez most nem tetszett annyira. Mostanra már a sokadik cukormázzal öntitek le a szereplőket. :P

  VálaszTörlés
 4. sziasztok!
  juuj ez nagyon de nagyon édes let!! ilyet akarok méééég*-*am nem bizti de ELSŐ CSÓK?.:)
  várom már nagyon a holnapit
  puszi
  katarahh

  VálaszTörlés
 5. Katarahh: Nem, nem az első. Tudod, már volt korábban, mikor Peter lepottyant az ágyról, aztán röhögőgörcsöt kapott. :)

  VálaszTörlés
 6. jaj tényleg.:$ rég volt és elfelejtettem :)
  az egyébként tényleg egy olyan rész amin én is röhögő görcsöt kapokxd

  VálaszTörlés
 7. ez nagyon tetszik!igazi nagy gyerekek!

  VálaszTörlés