.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. március 30., szerda

Varázslatos realitás 127.

Fent van A Horda című szösszenet-regényem 7. szösszenete a Zsiráf Magazin oldalán. :) Itt találhatjátok: http://www.zsiraf.hu/index.php?page=article&id=19881


Charlotte meghatottan pislogott a dobozkára. Persze, sejtette, hogy kap majd a fiútól valamit, de… Sejteni és tudni két különböző dolog volt. Olyan óvatosan vette át a dobozt, mintha egy rossz mozdulatától szappanbuborék módjára semmivé válhatna.
- Nem nyitod ki? – érdeklődött Peter, mire a lány zavartan bólintott. Felpattintotta a fekete dobozt, aztán elkerekedett a szeme.
- Ez… ez… tökéletes… - suttogta. Többre most nem futotta, mert attól tartott, hogy szégyenszemre elbőgi magát. Az ujjai közé vette a nyakláncot és a medált és csak megbűvölve bámulta. Olyan egyszerű volt, valószínűleg nem is túl drága, Charlotte mégis gyönyörűnek látta, és első pillantásra tudta, hogy ez az ékszer hozzá tartozik. Egyszerűen számára készítették. – Segítenél? – nyújtotta Peter felé végül, aztán hátat fordított neki és összefogta a haját a kezével.

4 megjegyzés:

  1. És megint itt vigyorgok.. :D Ezek a kis szösszenetek a napjaim fénypontjai. :D Amikor olvasom, akkor csak ez van, és olyan jó, hogy most boldogok. :]
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  2. Kérlek légyszi légyszi rakjátok fel azt a részt, amikor Peter kapja meg Ch ajándékát.. Lehetne maaa??? Annyira lelkes vagyok, de komolyan:)
    P.

    VálaszTörlés
  3. ajj 1000 wattos a vigyorom, nagyon cuki volt ez az egész, nagyon kivi vagyok a következőre.
    puszi
    katarahh

    VálaszTörlés
  4. Egyet kell értenem az előttem szólóval, hatalmas nagy vigyor, s a meghatottságtól csillogó szem!Köszönöm!

    VálaszTörlés