.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. március 26., szombat

Varázslatos realitás 124.

Peter nem szeretett „műsorozni”. Úgy gondolta, hogy vannak dolgok, amiket nem kell kivinni a négy fal közül. Borzongás – és nem a jóféle – futott át rajta, akárhányszor az utcán egymásra mászott embereket látott. Egyáltalán nem volt prűd, talán csak egy kicsit konzervatív. Az apró csókok, egy kedveskedő ölelés természetes volt számára. Mikor még a szülei együtt voltak, akkor érezte meg, hogy fogy a kapcsolatuk, amikor kikoptak az ölelések és a csókok a hétköznapokból.
Azt az csókot Charlotte-nak szánta. Senki másnak. Fél pillanatig átfutott az agyán, hogy egy kanál vízben fojtja meg Bent, amiért világgá kürtölte, de aztán eszébe jutott, hogy otthon van. A barátai között.
- Idióta! – vágta hozzá Benhez a mellette lévő párnát, és rájött, hibát követett el, mert abban a pillanatban megcsillant a fiú tekintetében a hat éves kisfiú.
- Párnacsataaaa!
Egy perc múlva már mindenki párnákat hajított és kapott az arcába. Negyed órán keresztül dobálták egymáshoz a párnákat, és egy idő után az ágytakarót is, amit később Ben, mint egy szellemleplet magára vett, és úgy kergette Lizt a lakásban, addig a pillanatig, amíg neki nem ment az ajtófélfának, és egy hatalmas pukli nem nőtt a homlokára.
- Azt hiszem, mi lassan megyünk… - mondta Peter, mikor Ben már a nappali közepén ült homlokára egy kanalat szorítva, hátha az lenyomja a duzzanatot. – Az ovis jön velünk, vagy marad?
- Megy veletek.
- Megyek veletek - válaszolta egyszerre Kat és Ben. Hárman indultak útnak, felpakolva mézeskaláccsal és enyhe idegességgel, hogyan is alakul a nap további része.

4 megjegyzés:

  1. :-DDD
    Jaj, mikor jön már az ajándékozás? :-)

    VálaszTörlés
  2. ez is édesvolt...ovis is megy velük? le fogja őket amortizálni..xdd

    VálaszTörlés
  3. Jaj, istenem! :D És megint itt vigyorgok.. :] Jaj, olyan aranyosak! :]
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  4. most lemaradtam, de talán a kövi résszel megértem, ki az a három!nagyon jók vagytok!

    VálaszTörlés