.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. március 23., szerda

Varázslatos realitás 121.

- Vigyázz, még forró! – kapta el Charlotte Ben csuklóját, mikor az rá akarta vetni magát a süteményekre, amiket éppen az előbb vettek ki a sütőből. Nem is értette, hogy nem gondolt erre a fiú…
- Ó, kösz… - húzta vissza Ben a kezét, és csak vágyakozó pillantással méregette a mézeskalács fenyőfákat és hóembereket.
- Ebből vegyél! – tett Charlotte a korábban sült adagból kettőt egy tányérra, aztán odanyújtotta neki.
- Hé, ő miért falhatja fel a süteményeket előre? – háborodott fel Kat és számon kérő pillantást vetett a párjára. Liz felsóhajtott, aztán követve a példát egy mézeskalács szívet adott a követelőzőnek. – Na, így már más! – vigyorodott el a lány, egy csókot nyomott Liz szájára, aztán beleharapott a finomságba. Charlotte kissé elpirult. Egyáltalán nem zavarta Kat és Liz kapcsolata, csak még sosem látott együtt egy női párt. Hozzá kellett szoknia.
- Bocsánat, nem tudtam, hogy nem szabad még adni belőle… - motyogta oda Liznek, mikor a lány ismét mellé lépett.
- Á, nem történt semmi – legyintett. – Mindig ez van. És én sem bírom ki, hogy ne adjak nekik – kuncogott fel. – Olyanok, mint a rosszcsont gyerekek… Kivéve Petert – pislantott hátra a válla fölött. Charlotte is követte a pillantását. Peter a konyha másik végében állt a falnak dőlve. A kezében egy bögre forralt bor volt, és egyenesen őket nézte. Mikor a két lány felé fordult, elmosolyodott, de nem fordította el a tekintetét.
- Keresve sem találhattál volna jobbat – suttogta Liz visszafordulva a süteményekhez. – Igaz, hogy türelem kell ahhoz, hogy tényleg beengedjen a szívébe, de ha már ott vagy, biztonságban érezheted magad.
- Tudom – felelte Charlotte halkan, miközben még mindig összekapcsolódott a tekintete Peterével. Úgy érezte, ott toporog a képzeletbeli kapu előtt, és már közel az idő, mikor tényleg eldől, hogy kinyílik-e előtte vagy sem. Izgatottan rándult össze a gyomra.

7 megjegyzés:

  1. Jajj olyan aranyos ez a társaság:D Nagyon irigylem őket, főleg Charlotte-t <3 Nagyon tetszett ez a fejezet és kérünk még(remélem nem baj, hogy a többiek nevében is beszélek:D)

    M.Niki

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszett a szössz :-) Igazán ideális baráti körbe került Charlotte. :)

    VálaszTörlés
  3. Mi az, h ott toporog...?Ha megkérdezné Petert,biztos, hogy már rég tudná, hogy benn van!nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. jaaaj,hát ez nagyon aranyos volt!:)
    Különösen az ott toporgós rész, mert pontosan ismerem ezt a helyzetet,csak fordítva. Az én kapumban toporgott valaki, hogy beengedjem. Ugyan ezzel a hasonlattal éltünk mi is és ez most mosolyt csalt az arcunkra,köszönjük.
    angel90 ez nem ilyen egyszerű.:)

    VálaszTörlés
  5. Drága Spirit és Hess!
    Nem lehetne az eddig megírtakat egyben felrakni valahova??? Sajnos néha nem emlékszem minden összefüggésre és ez olyan zavaró.... meg amúgy is jó lenne újra olvasni az egészet és itt egy kicsit körülményes......
    Szerintem a többiek is örülnének neki. xD
    AdrineXD

    VálaszTörlés
  6. Igen, szerintem is már rééég kapun belül van!!! Bár az önbizalomhiány sose engedi meg, hogy ezt igazán el is higgyük, úgyhogy elhiszem, hogy C kételkedik (még) - Istenem! Nem a szex a kapukulcs!!
    Nagyon tetszett az "összekapcsolódott a tekintetük" rész! Olyan bensőséges!

    VálaszTörlés
  7. Szerintem is már rég a kapun belül van. :D Aranyos rész lett.. :]
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés