.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. március 19., szombat

Démoni érintés

Nagyon örülök, hogy ennyien szeretitek a Démoni érintés című regényemet, és hogy szeretnétek könyvként látni még úgy is, hogy tudjátok, akkor várnotok kell a végére. Köszönöm nektek ezt a hatalmas támogatást! :) Kérdeztétek már többször, hogy mivel segíthetnétek elő a kiadást, és hogy ne okozzunk gondot a kiadónak, de mégis lássák, hogy szeretnétek könyvként a történetet, elmondom, mit lehetne tenni. :)

Az egyik lehetőség, hogy írtok egy kedves mailt Katona Ildikónak, hogy miért is szeretitek a történetet, és hogy örülnétek, ha könyv lenne belőle. Mindenki csak egyszer írjon, hogy ne teljen feleslegesen Ildikó postafiókja. :)

A másik lehetőség, ami rengeteget segítene, ha csatlakoznátok facebookon a Démoni érintés olvasói klubjához jelezve ezzel, hogy szeretitek a történetet. :) Valamint, ha ajánlanátok a kluboldalt és a történetet az ismerőseiteknek, barátaitoknak. :)

Köszönöm még egyszer a támogatást és várjuk közösen és türelmesen, hogy Ildikóék elolvassák a kéziratot és döntést hozzanak. :)

Jah igen, elfelejtettem belinkelni a könyvklubot... :D Ez a Démoni érintés olvasói klubja: http://www.facebook.com/group.php?gid=138988542798026

4 megjegyzés:

  1. Hát, most lehet nagyon egyedül vagyok a véleményemmel, de én jobban szerettem volna itt olvasni tovább a Démoni érintést. Ha kiadják könyvben, iszonyat sokat kell még rá várni. :( Persze jobb mikor az ember könyvet vesz a kezébe és azt olvassa, de akkor is. :( Nah, majd meglátjuk mi lesz. (A.)

    VálaszTörlés
  2. Biztosan nem vagy egyedül a véleményeddel. :) Egy részem nekem is szívesen folytatná a blogon. Egy másik részem pedig úgy gondolja, hogy klassz lenne könyvként látni. Sok munkám van benne, és jó érzés, mikor az ember látja a munkáját megtestesülni. :) Szóval, tudom, hogy szeretnétek minél előbb olvasni, de gondolom, ha ti írtatok volna egy könyvet, és lehetőségetek lenne esetleg kiadatni, ti is így döntenétek, még ha nehéz szívvel is. A lehetőségeket mindig meg kell ragadni, ha az álmainkról van szó. :)
    A türelmetekért pedig nagyon hálás vagyok, és ha kész leszek a Kígyók sziszegésével, akkor meg is fogom hálálni nektek. :)

    VálaszTörlés
  3. Én a könyv mellett állok! Szeretem látni a polcomon a számomra jobbnál jobb könyveket! Személy szerint a Démoni érintést egyébként első perctől kezdve miközben olvasom filmként képzelem magam elé. Remélem Adri egyszer el a "lépcsőfokot" is meglépheted majd mint író! Puszi :)

    VálaszTörlés
  4. Szeretnem mihamarabb tovabb olvasni mert a legerdekesebb resznel maradt abba ,persze jo lenne ha megjelenne konyv formajaban is de a blogon hamarabb hozzajutnek hogy elolvassam mert az nagyon sok ido amig megjelenik es el is jut Romaniaba.

    VálaszTörlés