.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. március 20., vasárnap

Varázslatos realitás 119.

Esztivel ma írtunk egy csomó szösszt, úgyhogy van most tartalék, és nem lesz csúszás remélhetőleg. :)


- Most már értem, hogy Peter barátom miért van ennyire oda érted… - lépett Charlotte elé vigyorogva egy fiú. Valószínűleg Ben volt – legalább is abból kiindulva, hogy Peter a barátai közül csak Katet és őt emlegette állandóan, Charlotte így tippelte volna.
- Tessék? – zavarodott össze az átfázott lány. A történetekből tudta, hogy Ben nagy nőcsábász, de azt azért furcsának találta, hogy a barátja előtt flörtölni próbál vele. Már ha ez tényleg az akart lenni. Zavart aggodalommal pislantott hátra Peterre, aki azonnal elindult felé, de Kat félúton „túszul ejtette”.
- Supermanes zoknid van! Ő a legkirályabb! – mutogatott a levetett, nedves zoknikra, amelyek ott feküdtek a fűtőtesten, hogy megszáradhassanak.
- Ó! – Charlotte felnevetett. – Igen, szerintem is – füllentette. Igazából csak felkapta az első zoknit az üzletben, ami jó volt méretre, és nem volt túl színes, és megvette. Mostanáig meg sem figyelte rendesen, hogy milyen mintája van.
- Nekem is pont ilyen van, csak nagyobb méretben. Jóóóval nagyobban…
- Hess, hess! Még ki sem fújta magát szegény lány, te meg máris butaságokkal traktálod! – jelent meg Kat mellettük Peterrel együtt. – Ne is foglalkozz Bennel! Próbál úgy viselkedni, mintha nagy és erős férfi lenne, de valójában csak egy infantilis gyerek… - forgatta meg a szemét, miközben a karját Liz dereka köré fonta.
- Hé, nem vagyok gyerek! – kérte ki magának Ben. – Legalább karácsonykor lehetnél egy kicsit kedvesebb… - fújtatott.
- Tőlem ma is azt kapod, amit az év minden egyes napján – ütögette meg a férfivállat a női kéz. – Nézd a jó oldalát: így legalább sosem fogok csalódást okozni.
- Pfff… Jó oldal… Szóval, minden nap szívás melletted.
- Ha te ezt így fogod fel – rántotta meg a vállát Kat.
Charlotte észre sem vette, mikor kunkorodott felfelé a szája, csak akkor jött rá, hogy mosolyog, mikor Peterre nézett. A fiú szeme úgy csillogott, ahogyan még soha.

4 megjegyzés:

  1. dejóóóó. nem tehetek róla, de nekem az egészből az utolsó mondat tetszett a legjobban :))))))))

    VálaszTörlés
  2. Jaj, milyen aranyos lett! :] Nekem is a vége tetszett a legjobban. :D Én is most itt vigyorgok. :D Várom a következőt. :]
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  3. de jó!olyan aranyosak...és sikerül húsvétig behozni a lemaradást...bocsi, vicceltem, jó lenne!

    VálaszTörlés