.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. március 8., kedd

Varázslatos realitás 117. + Hírek

Szóval... Sokat gondolkoztam a dolgokon, ezért nem írtam ki eddig ezt.
Árpilis végéig le kell adnom az Árnyékvilág - Kígyók sziszegése kéziratát, úgyhogy nagyon bele kell húznom az írásába. Ezért sajnos április végéig az Edward szemszög szünetelni fog. Sajnálom. Májustól folytatom az írását.
A Démoni érintéssel az a helyzet, hogy sokan kértétek, kérdezzem meg a kiadót, esetleg nem jelenhetne-e meg könyvként. Katona Ildikó ma visszaírt nekem, hogy küldjem el a meglévő fejezeteket, megnézik, hogy milyen. Ha úgy döntenek, hogy kiadják, akkor még egy fejezetet fel fogok tenni a blogra valamikor, de utána le kell állnom a feltöltésekkel, és a végét könyvként olvashatjátok majd el. Csak azért merem ezt megtenni, mert sokan biztosítottatok arról, hogy akár várnátok is a végére, csak legyen könyv belőle. Ez igazán jól esett, köszönöm nektek ezt az önfeláldozó támogatást! :)
Varázslatos realitás... Ez lesz továbbra is, most csak egy kis ihlethiánnyal küzdöttem a napokban. De lesz jobbik esetben naponta, bár előfordulhatnak kisebb kimaradások, de csak pár naposak, ahogyan eddig is.
Gyógyító pilleszárnyakból továbbra is a megszokott módon lesz friss, vagyis 7-10 naponta. :)
Ezeken kívül pedig, aki még nem tudja, írok egy szösszenet-regényt a Zsiráf Magazinba is. A Horda a címe, és minden héten szerdán van belőle friss. Az első három részt már olvashatjátok is az alábbi linkeken:



Aztán még mesélni való... :) Holnap megyek fel Pestre egy napra, mert A Maximában megjelenik majd két oldal az Árnyékvilágból és egy rövid interjú velem, és ehhez lesz fotózás. :) Drukkoljatok majd, mert nagyon izgulok. :D




Charlotte tétován toporgott egyhelyben. Nem tudta eldönteni, hogy mi legyen. Elővette a mobilját, de a könnyein át nem látta rendesen a számokat. Kesztyűs kezével megdörgölte a szemét, aztán kikereste Peter számát. Jó ideig csak nézte a kijelzőt, majd végül leeresztette a telefont. Ha most felhívja őt, annyi az együtt töltött kellemes estének. Peter hallani fogja, hogy kiborult. Nem ronthatja el az apja ezt is! Az első igazi karácsonyát. Nem hagyhatja!
Nekidőlt a ház falának, és mélyeket lélegzett. Ki-be, ki-be, ki-be. Nem számít, hogy megint átvágta. Ki-be, ki-be, ki-be. Nem számít, hogy soha nem szerette úgy, ahogyan egy apának kellett volna. Ki-be, ki-be, ki-be. Nem számít, hogy nincs apja. Ki-be, ki-be, ki-be. Peter számít. A karácsony számít. Az ajándék számít, ami ott vár a fiúra a lakásban, a hálószobájában, a kedvenc hópehelymintás párnája alatt.
Charlotte újra felemelte a mobilját, és megnyomta a hívás gombot. Peter egy csengés után felkapta. Várta a hívását. Neki fontos.
- Én vagyok, végeztem. Te még Katéknél vagy? – érdeklődött Charlotte fesztelen hangon, mintha semmi rossz nem történt volna. Mert tényleg nem történt semmi rossz.

5 megjegyzés:

  1. Első :D, hm, remélem, ha olvasom a következő 2-őt, is csak ennyi rossz történik és apuka már csak azután talál haza a részeg cimbibvel, hogy Charlotte elhúzott onnan...
    Drukkolok Neked Spirit, hogy olyan napod legyen, amilyet szeretnél! :)
    Puszi
    T.J.Kriszta

    VálaszTörlés
  2. gratulálok ügyi vagy! annyit akarok kérdezni h akko az egyész démoni érintés meglenne könyvbe v csak a vége?

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Bocsánat a nagy hsz-szüneteltetésemért... A legutóbbi Démoni érintéshez már írtam, aztán meg elég szeszélyes lett a netünk, de majd ha tudok, írok. :)
    Amit az Edward szemszöggel kapcsolatban írtál: szerintem mindenki egyetért abban, hogy jelenleg a Kígyók sziszegése a legfontosabb. :) Úgyhogy írd azt nyugodtan (amennyire a határidő mellett "nyugodtan" tudod írni:D), nagyon várjuk!!! :)
    Húúh de izgi, drukkolok, hogy kiadják a Démoni érintést is!!:) - bár így gondolom tényleg jó sokáig kell még nélkülöznünk Casimiréket... :D

    A szösz is nagyon jó! :) Bár szerettem volna, ha mégis összejön a karácsonyi köszöntés az apjával, de hát ez van, és különben is, "ezeknél az íróknál sohase lehessen tudni" - különösen ezeknél a Spiriteknél :D -, de ezzel az apa-lánya kapcsolattal gondolom még fogsz/fogtok foglalkozni a történet során. :)

    Drukkolok a fotózáshoz!!! :)
    Kitti

    VálaszTörlés
  4. Jaj, tetszett nagyon. :] És fő az optimizmus: most szépen találkozik Peterrel - és nem pedig apuval meg részeg cimbivel -, meg a barátaival, és lesz egy szép közös karácsonyuk. :D Apu és részeg cimbi nélkül. :D De hát ugye ki tudja.. :'D Majd kiderül. :]
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  5. Ez a fejezet is nagyon jó lett!
    Ezek szerint még lesz egy démoni érintés rész fent online? És azt mikor kapjuk meg? :P Én tuti, hogy megveszem a könyvet! =) Természetesen most a Kígyók sziszegése a legfontosabb, úgyhogy jó írást! :) :)
    PopŁOŁy

    VálaszTörlés