.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. szeptember 19., vasárnap

Varázslatos realitás 9.

Charlotte valahogy nem tudott mihez kezdeni a fiúkkal, akik többet akartak tőle a barátságnál. Vonzódott a férfiakhoz, vágyott egy társra, aki éjszaka átöleli, reggel pedig csókkal ébreszti, de valahányszor esélye lett volna lépni, sosem tette. Néha, mikor különös intenzitással tört rá a magány, elment egy-egy randira, de általában már az ötödik perc után egyetlen mondat járt a fejében: Haza akarok menni!
Hallgatta, ahogy a vele szemben ülő aktuális fiú mesél magáról, a terveiről vagy éppen a volt barátnőjéről. Megesett, hogy ő is bekapcsolódott az egyoldalú monológba párbeszéddé bővítve ki azt. Mégis úgy érezte, hogy nem figyelnek rá eléggé. Kényszeredett mosollyal várta ki azt az időt, amikor végre felállhat az asztaltól és hazamehet. Ha pedig a fiú el akarta kísérni a kapuig, lerázta valami mondvacsinált ürüggyel.
Fogalma sem volt róla, hogy egyszerűen csak rossz pasikkal futott eddig össze, akik nem illettek hozzá vagy benne van a hiba. Néha már kezdte feladni a reményt, hogy létezik az a valaki, akire vár.
Ahogy most felnézett az előtte guggoló fiúra, fel sem merült benne, hogy ő lenne az. Csak két dolgon elmélkedett. Az egyik az volt, hogy az ilyen helyes srácok csak a csinos lányoknak szoktak segíteni papírlapokat összeszedni. Márpedig Charlotte egyáltalán nem tartotta magát csinosnak. A másik, ami mellett egyszerűen nem tudott elmenni, hogy mit keres a karakteres állon a zöld festékfolt? Vajon hogy kerülhetett oda? Állal nem szokás nekimenni egy frissen festett ajtónak vagy falnak.
- Igen. Igen, jól vagyok – felelte kissé megkésve a kérdésre. Nem szokott hozzá, hogy bárkit érdekel a hogyléte. Bár az is lehet, hogy ez csak egy udvariassági kérdés volt. Zavartan kezdte újra kapkodni a lapokat a földről, de az ujjai még mindig reszkettek. - A legjobb lesz, ha hazamegyek. Seton ezek után úgyis meghúz, bármennyit is tanultam – motyogta elkeseredve inkább csak saját magának. Talán ezért is lepte meg a válasz, amit kapott.

18 megjegyzés:

  1. Úristen, még ebben is lehet függővéget csinálni?
    Jajj nekem...:P De szerencsére csak holnapig kell várni:))
    Kíváncsi vagyok mit talál ki Hesz,Eszter,(Eszti) :))
    Szóval várom!!

    VálaszTörlés
  2. Húúú, kíváncsi vagyok, mi lesz a válasz. :D Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  3. Névtelen: Hihi, én bárhol tudok függővéget csinálni. :D Holnap reggel jön a folyti. :)

    Deszy: Holnap kiderül, mi a válasz. :) Örülök, hogy kíváncsiak vagytok. :) És biztosan Hesz is. :)

    VálaszTörlés
  4. Hali!
    Hát ez jópofa volt!Mármint a zöld festék az állán!Annyira aranyos lehetett...Már alig várom a következőt!Olyan jó, hogy nálatok nincs hétvégi szünet!:)

    VálaszTörlés
  5. Nah nem!Még itt is függővég?! Naneee Spirit!! Kiváncsi vagyok nagyon mi lesz Peter válasza...
    Most biztos egész nap ezen agyalok majd:D
    Sebaj.. holnap kiderül:)


    puszi
    Katarahh

    VálaszTörlés
  6. Halii!
    Nem hiszem el. :D Függővég a köbön. Úgy olvasgatnám még órákon keresztül.:P

    Puszi,
    Fanee

    VálaszTörlés
  7. Tényleg bárhol tudsz függővéget csinálni.
    És elképzeltem a zöldre festett állát. Vicces lehetett ha így vonult végig a városon:-d
    Én is mindig kikenem magam, ha vakarózok, és anyáék jókat nevetnek ha előkerülök a szobámból.-d

    Fogadjunk, hogy el akarja kísérni hazáig:-dddddd

    Puszi Nektek... Éljenek a függővégek.

    Aranymag

    VálaszTörlés
  8. Névtelen: Esztipesztinek a gondolatai hót nem arra járnak mint Adrinak így a függővégeivel mindig olyat tesz, amire Adri sem számít XD

    Deszy: Tök jó hogy ennyire kíváncsi vagy ^^

    Maja: Mert előre melóztunk ^^ és mert ez nem igazán meló hanem nagyon jó móka szóval csak úgy röppülnek kifele a kezünk alól a szöszök!

    katarahh: Háh! Tudod mi a nagyon vicces? Mikor Adri átküld egy ilyesmit és én is így ülök egy öt percet, hogy "na ez mind szép és jó... de mit mondjon erre Peter?!"

    fanee: Örülök, hogy ti is ennyire utáljátok a függővégeket x'D

    Aranymag: Hát. Majd meglátod ;)

    Tiltakozzunk közösen a függővégek ellen, mert sohasem fogom megérteni miért alkalmaznak az írók ilyen szenyaságot!
    pusz nektek :)

    VálaszTörlés
  9. Hiába tiltakoztok. :D Egyébként meg tudom, hogy valójában szeretitek a függővéget. Idegesít titeket, de egyben szórakoztat is. :)

    VálaszTörlés
  10. Rosszul tudod, annyira nem szórakoztat..
    Bár szerintem is meghívja egy kávéra, vagy haza akarja kísérni..:P

    VálaszTörlés
  11. Szerintem, csak magatok sem tudjátok. :) Ha nem lennének függővégek, akkor nem lenne bennetek az izgatottság, nem törhetnétek a fejeteket, vajon, mi lesz... Szerintem, klassz érzés, mikor az ember este lefekszik aludni, és még mindig azon elmélkedik, vajon, hogy fog folytatódni egy történet. Ha nem lenne függővég, nem tudna min járni az agyatok. :) Ez olyan, mint a karácsonyi ajándék. Izgatott vagy és bosszant, hogy még 3 nap van karácsonyig, de egyben jó érzés is azon gondolkozni, vajon megkapod-e azt, amire számítasz vagy valami más klassz ajándékot kapsz. :)

    VálaszTörlés
  12. Hesz : ez aranyos volt:D De gyanítom hogy már kitaláltad mit fog mondani...:)

    Spirit:Részben igazad van...Mert függővégek nélkül unalmas lenne...na de azért idegesítő is.Az ember nyugodtan aludni szeretne, de helyette azon gondolkozik, hogy:
    VAJON MI A JÓ ISTENT FOG MONDANI PETER CHARLOTTENAK?!FOGALMAM SINCS!!ÉS ERRE MÉG HOLNAPIG KELL VÁRNOM?!

    Na mindegy..
    puszi
    Katarahh

    VálaszTörlés
  13. Sziasztok! :D

    Meg kaptam a mai adag nyugtatómat is :D Szóval jól jött, ezer hálám! :D

    Szipi-szupi lett! :D De az a függővég, ááá... De most legalább nem csak mi szenvedünk, mert szerintem még Spirit sem tudja, hogy Hesz hogy fogja folytatni :D Vagy még is? Megbeszéltétek előre? :O

    Várom a következőt (nagyon)!!!

    Puszi: Meli

    VálaszTörlés
  14. Katarahh: Hát, én a sok álmatlan éjszakám után, amit az élet gondjai okoztak, azt mondom, hogy élvezzétek, amíg egy függővég tart csak ébren. :D Az legalább nem okoz gyomorgörcsöt, csak kellemes agypörgést. :) De nyugi, hamar holnap lesz, és akkor megtudhatjátok, mit mond Peter. :)

    Karamorita96: Nem beszéljük meg soha előre. :) Viszont, megírtunk előre kb. 2 heti szösszenetet, mert korábban kezdtük az írást pár nappal, mint ahogy elkezdtem felpakolni, szóval, én már tudom, hogy mit mond Peter. :) Viszont, ahol tartunk éppen az írásban, annak nem tudom a folytatását még, szóval, veletek izgulok, csak máson. :D

    VálaszTörlés
  15. Spirit ez igaz...Bár most nincs kedvem ide írni az életem történetét, de nekem valahogy nem az a rózsaszín rágógumis cuki életem volt az alkoholista apámmal és a gyógyíthatatlan depressziós anyukámmal:) De hát igen addig jó amíg ez okoz álmatlan éjszakát...Végül is eddig át sem gondoltam azt hogy milyen hülyeség hogy azt mondtam nem jó a függővég eltereli a gondolatainkat:)

    VálaszTörlés
  16. Szia Spirit!

    Én személy szerint imádom a függővéget,szeretek izgulni!
    Egyébként azért szeretem a történeteidet, mert mindig meglep a folytatás. A kiszámítható dolgokban nincs semmi érdekes...

    Szóval: én is várom, mi lesz a válasz...! :)

    Puszi: Gabriella

    VálaszTörlés
  17. Katarahh: Sajnálom, hogy neked sem volt gondtalan életed. :-/ Nekem is hasonló bajaim voltak, bár engem az ég legalább megáldott a világ legjobb anyukájával. :) És hát igen, a függővég figyelem-elterelésnek tökéletes. :) Még számomra is, mert gondolkoznom kell azon, hogy írjam meg a folytatást. :)

    Gabi: Örülök, hogy szereted a függővégeimet. :) Tényleg jó izgulni és meglepődni. :)

    VálaszTörlés
  18. Bizony, a függővég tök jó hatással van a fantáziára. :D Igaz, néha (inkább gyakran.. xD) elég idegesítő, de megéri, mert így tényleg sokkal-sokkal jobban várjuk a folytatást. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés