.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. szeptember 29., szerda

Varázslatos realitás 19.

Először egy felhívás... A múlt árnyai trilógiának vége, ezért mindhárom kötet letölthető lesz könyv formájában. :) Azt szeretném, ha írnátok a kötetekhez véleményt, ahogyan a Twilight könyvek végére is. Kérlek, figyeljetek oda a helyesírásra és ilyen formában küldjétek el a véleményeteket:

"Ide írod a véleményedet." (név, kor)

A legjobb vélemények bekerülnek a könyvek végére. A legfantáziadúsabb vélemény írója pedig ajándékot kap. :) A véleményeket megírhatjátok itt vagy mailben is akár a spiritbliss24@gmail.com címre. :)




Charlotte szerette az állatokat. Gyerekkorában mindig átjárt a szomszéd nénihez, akinek volt egy csomó macskája és kutyája, és velük játszott. Ismerte az állatok természetét is. Tudta, hogy melyik állat szelíd és emberszerető és melyikkel jobb vigyázni. Mr. Glanville kutyája az utóbbi kategóriába tartozott.
Egyik délután jött hazafelé az egyetemről, mikor észrevette Maxie-t. Először azt hitte, azért rohan lélekszakadva az egyik fa felé, mert a többiekkel fogócskát játszanak. Aztán meglátta a kutyát is…
Charlotte reszkető kezekkel halászta elő a megmaradt szalámis szendvicsét a táskájából, és majdnem bepisilt a félelemtől, ahogy megközelítette az állatot. Szerencsére sikerült elcsalnia a fától, aminek a tetején ott ült a kisfiú.
Alig tíz perc múlva Mr. Glanville ott dörömbölt az ajtaján, hogy hogyan merészeli ki tudja mivel etetni az ő kedvencét, akinek amúgy is gyenge a gyomra. Charlotte mindig nyugodt típus volt, de most úgy küldte el a fél ház füle hallatára a férfit melegebb éghajlatra, hogy önmagát is meglepte. A vita után öt perccel már azt sem tudta, mit is mondott, de a lakótársa szerint azt is megemlítette, hogy ha a férfi még egyszer a gyerekek közé engedi póráz és szájkosár nélkül a kutyát, akkor a seggébe dugja fel mindkét tárgyat.
Ha a hógolyó mást talált volna el, nem Mr. Glanville-t, akkor Charlotte valószínűleg hebegve kért volna bocsánatot. A bocsánatkérés így is megvolt, de Mr. Glenville elérte, hogy Charlotte a dühtől remegjen egész testében, ne a zavartól. Igen, béna volt. Igen, eltalálta a hógolyóval egy bizonyos helyen. De ez még nem jogosítja fel arra a férfit, hogy elhordja mindenfélének és fenyegesse! Végül is bocsánatot kért. Mit tegyen még? Akassza fel magát?
- Beszélni fogok a főbérlőjével, úgyhogy jobb, ha már most új helyet keres magának! – ordibálta Mr. Glenville. Maxie-ék rémült tekintettel álltak a házfal mellett és a jelenetet figyelték. – És ne higgye, hogy nem teszem meg!
- Nem hiszem. Egy ilyen seggfejtől simán kitelik – vágott vissza Charlotte. Igyekezett határozottnak tűnni, de átfutott a fején, hogy mi lesz vele, ha kiteszik az albérletből.
- Hogy minek nevezett? – hápogta felháborodottan a férfi.
Charlotte már nyitotta a száját, hogy megismételje az előbbit kipótolva pár újabb jelzővel, mikor egy kéz hátulról védelmezően a vállára simult.

18 megjegyzés:

  1. ÓÓÓÓÓÓ, vajon kinek a keze az?!!!!! Hű, még jobban várom a holnapi részt! :D

    VálaszTörlés
  2. Alakul a dolog! Teljes izgalomba jöttem! :D:D:D:D

    VálaszTörlés
  3. Tuti nem Peter tette rá a kezét. Megint meg leszünk viccelve..
    Vagy ezeket után már az is lehet, hogy nem.
    Ha kidobatja Mr. akárki Carlotte-ot, majd Peterhez költözik.. Na, én majd mindenkit rendbe teszek:D:D

    VálaszTörlés
  4. ...Na, ugye most már úgy lesz?
    Vagy nem?
    Nembaj!
    Majd később,előbb-utóbb biztosan.Hihi:D
    KÖSZI:zsuzsa

    VálaszTörlés
  5. tetszik, egy egyre hosszabbak a részek. maradjon is így :P

    VálaszTörlés
  6. Wihiii mondjátok, hogy az végre Peter keze, és nem másé..

    Ha ez a fószer kirakatja a házból.pff...Utálom az ilyen embereket..eh, nincs jobb dolguk, mint kötözködni.

    Kíváncsian várom a holnapit:)

    puszi
    Katarahh

    VálaszTörlés
  7. Halihó!

    Tyű-ha! Belevaló menyecske ez a Charlotte! Sajnos, a hirtelen felindulásból kimondott őszinte szavak nagyon megkeseríthetik az ember életét...
    De itt a megmentő! Kíváncsian várom, mit fog mondani a lány védelmében.

    Puszi: Gabriella

    Ui.: Semmi zöld? :)

    VálaszTörlés
  8. Igaza lehet Pankának, lehet, hogy már megint minket szívattok. (Persze a legjobb értelemben. :D) De én azért remélem, h Peter az. Végülis, ha jól emlékszem, az volt az előző fejezetben, hogy a megmentőt fogja játszani, vagy vmi ilyesmi. Szóval... :D

    VálaszTörlés
  9. Á, ez nagyon jó!
    Nehezen szántam rá magam, hogy belefogjak, mert már elhatároztam, hogy nem fogok bele újabb történet olvasásába, nem kell nekem újabb függőség... :D De aztán csak nem álltam meg és magával ragadott. Nagyon jól írtok mind a ketten (direkt nem írjátok ki, hogy melyik rész kinek a műve? Vagy lehet tudni, hogy melyik szemszög kié, csak én nem voltam figyelmes?)
    Nagyon tetszik maga a forma, hogy rövid kis szösszenetek, és mégis a sokat jelentő apró mozzanatokból kibontakozik lassan a szereplők jelleme. Kíváncsian várom, mi sül ki ebből, nagyon ígéretes. :)

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok!

    Nagyon jóóó! :-)))
    Nem valami szerencsés tulajdonsága Charlotte-nak, hogy ilyen hamar felkapja a vizet. :D Ha összejönnek Peterrel, biztos sok veszekedés lesz. :-D
    Néha elhatározom, hogy nem nézem meg pár napig a szöszöket, hogy aztán elolvashassak párat egyben, de végül minden nap muszáj elolvasnom őket... :D

    Kitti

    VálaszTörlés
  11. U.I.: Bocsánat, kijavítom magam. :D "Charlotte mindig is nyugodt típus volt", szóval nem kapja fel hamar a vizet, úgyhogy helyette inkább: nagyon ideges tud lenni... :D

    VálaszTörlés
  12. Spirit, kérlek írjatok hosszabb fejezeteket ebből! Nagyon szuper, csak kevés (bár lehet, h csak én vagyok telhetetlen :) ).

    Puszi: kartonka

    VálaszTörlés
  13. Drága Spirit! :D

    Ígérem, írni fogok neked véleményt a könyvekhez :D
    Na szóval én ehhez azt fűzném hozzá, hogy egyébként én is nyugodt típus vagyok, de az ilyen emberek láttán én is így reagálok! :D Én eddig még nem emlékszem olyan esetre, amikor egy-egy írásodban alkalmaztál volna csúnya szavakat (jó, nekem ez nem számít annak, de az más :D), és leszek őszinte, nekem az ilyen dolog tetszik! :D Szeretem ha egy ember szókimondó, még akkor is, ha ez az ember nem létezik (persze itt nem rád gondolok, hanem Charlotte-re).
    Remélem az a kéz Peter-é lesz :D
    Várom a következőt! :D

    Puszi: Meli

    VálaszTörlés
  14. Én úgy tudom, de lőjjön le, aki jobban, hogy Spirité lobbanékony Charlotte-unk, és Hesz-é zöldülő, még éretlen Peterünk..

    Jól sejtem?

    VálaszTörlés
  15. Huh bocsánat, hogy nem válaszolok külön, de így... huuuh kicsit sűrű napok jöttek most össze :S

    A kéz kiderül, a zöld még visszatér, és jeee Adri Charlotte és én meg lenni Peter szemszög.

    VálaszTörlés
  16. Hajajj. ;D Ez is úristen, de jó volt. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés