.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. szeptember 25., szombat

Varázslatos realitás 15.

Anyu elrángatott magával vásárolni, úgyhogy most állok neki csak a főzésnek, de ha végeztem, válaszolok az utolsó fejezet hsz-eire. :) Este pedig végre kiteszem a művészeti pályázatra küldött sok-sok nevezési alkotást. :) Addig is olvasgassátok a Varázslatos realitás új szösszenetét. :)



Almazöld, fűzöld, spenótzöld és sárgászöld.
Sok-sok árnyalat a falon. Mindegyikből egyetlen csík, de egyik sem az igazi.
Charlotte a földön ült a festékesdobozok mellett ecsettel a kezében, és nem tudott dönteni. Abban biztos volt, hogy a szobája falát zöldre szeretné festeni, de valahogy nem találta a megfelelőt.
- Hé, mikor indulsz? – nyitott be hozzá Kaya, a lakótársa kopogás nélkül, aztán meglepetten vonta össze a szemöldökét. – Te meg, mit csinálsz?
- Kifestem a szobát – jött a válasz anélkül, hogy Charlotte hátrafordult volna.
- Nem utazol haza az ünnepekre?
- Nem.
- Itt maradsz egyedül? Karácsonykor?
- Itt.
- Te tudod… - Kaya megvonta a vállát, aztán kifordult a szobából. Negyed óra múlva Charlotte hallotta a kulcszörgés hangját. Egyedül maradt.
Felnyitott egy sokadik színárnyalatú festékesdobozt, és kipróbálta a falon. Nem talált.

11 megjegyzés:

  1. Ugye azt színt keresi, amire gondolok?:))

    VálaszTörlés
  2. A zöld folt a fiú arcán! szerintem is :)

    VálaszTörlés
  3. Tuti azt keresi. Imádom azt a foltot!!!! :D

    VálaszTörlés
  4. Szipi-szupi! :D Várom a kövit! :D

    Pussz: Meli

    VálaszTörlés
  5. nah ez volt eddig a legrövidebb:S:S
    Pedig egész nap nem ültem gép előtt..mert régi ált sulibam pörifőző verseny volt namind1.
    Azért nagyon tetszett:) Fogadok, hogy azt az árnyalatot keresi ami Peter arcán volt:)

    puszi
    Katarahh

    VálaszTörlés
  6. Szia Spirit! Nem tudom hallottál már-e róla, de gondoltam belinkelem ide Neked. :) ÉRdekesnek hangzik. Puszi, Suomi

    vannak írói ambíciód? Tele a fejed ötletekkel, történetekkel? Szeretnéd megmutatni a világnak az eddig fiókba rejtett műveidet? Most a Magyar Író Akadémia és a Moly együttműködése révén közelebb juthatsz céljaid eléréshez.

    A múlt héten meghirdetett pályázatra vasárnap éjfélig várjuk a legalább 5000 karakter hosszúságú, eddig még nyomtatásban meg nem jelent írásokat Hazugság témában. A zsűri által legjobbnak ítélt alkotás szerzője megnyeri a két szemeszteres megújult tematikájú kurzuson való részvétel lehetőségét, a legjobb írásokat pedig e-könyvben mutatjuk meg minden molynak.

    A Magyar Író Akadémia nem hagyományos egyetemi képzést indít. A Szépíró mesterkurzuson mesterségbeli tudást, írói technikákat és módszereket sajátíthatnak el hallgatók, és mindezek mellett megismerkedhetnek a kortárs irodalom nagyjainak életpályájával, írói műhelytitkaival.

    Az első szemeszter előadásai az íróvá válás folyamatáról, az írás születéséről és kulisszatitkairól, a személyes életútról, tapasztalatokról szólnak.
    *A hallgatók folytathatják tanulmányaikat a mesterkurzus második szemeszterén, mely kisebb létszámú csoportokkal indul, és az oktatás gyakorlatcentrikus órák keretében zajlik, kortárs írók vezetésével. Itt már a Magyar Író Akadémia hallgatói mutathatják meg: ők hogyan írnak!

    A mesterkurzus felnőttképzési és pedagógus-továbbképzési akkreditációval rendelkezik.

    A mesterek: Balla Zsófia, Bódis Kriszta, Csukás István, Grecsó Krisztián, Háy János, Jókai Anna, Karafiáth Orsolya, Kornis Mihály, Lackfi János, Lator László, Marék Veronika, Márton László, Nádasdy Ádám, Szabó T. Anna, Szepes Erika, Szilágyi Ákos, Tóth Krisztina, Turczi István, Zalán Tibor.

    Bővebb tájékoztatás a Szépíró mesterkurzusról a http://www.mesterkurzusok.hu/index.php?mode=tajekoztato&kepzes=16 található.

    A Magyar Író Akadémia elérhetőségei, ahová további információkért fordulhatsz:
    Telefon: 06 1 266 7601
    Mobil: 06 20 338 1078 (Bencsik Tünde)
    Fax: 06 1 266 7603
    E-mail: tunde.bencsik@dft.hu
    Web: www.iroakademia.hu

    Üdvözlettel,
    a Moly csapata

    VálaszTörlés
  7. Hát igen, a zöld folt. :D Még visszatérő vendég lesz. :D

    Suomi: Igen, olvastam már a pályázatról, és nagyon klassz is lenne, csak nincs lehetőségem rá. :-/ Ha meg is nyerném az ingyenes két félévet, nem tudnám miből fizetni a pesti albérletet vagy az állandó vonatozást. :-/ Ez a rossz abban, ha valakiben van eltökéltség és kíváncsiság és szívesen csinálna valamit, csak nincs meg hozzá az anyagi háttere. :-/ Hát, ez van... *sóhajt*
    De köszönöm, hogy rám gondoltál és megmutattad a pályázatot. :)

    VálaszTörlés
  8. Szia Spirit!

    Igen, a ZÖLD FOLT!
    /Már lassan úgy gondolok rá, mint Jack Sparrow fekete foltjára! :)/
    Egyébként a szobatársa nem túl szociális személyiség, ha ennyivel elintézi a dolgot... Mármint ha az én ismerőseim közül kijelentené valaki, hogy szeretne egyedül lenni karácsonykor, azt nem intézném el egy vállrándítással!

    Puszi: Gabriella

    VálaszTörlés
  9. Na majd befogja Peter-t, és kifesti Ő a szobáját:D:D

    VálaszTörlés
  10. Jaj, hát igen.. Az a zöld folt.. :'D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés