.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. szeptember 21., kedd

Varázslatos realitás 11.

Öltözz fel rendesen, nehogy megfázz! Ne állj szóba idegenekkel! Vigyázz, mikor átmész az úton!
A kicsi Charlotte mindig irigyen figyelte, ahogy az osztálytársai megkapták az anyai intelmeket az iskolafolyosón. Látta az arcukon a durcás ráncokat, amiért megalázzák őket mások előtt, miközben ő bármit megadott volna azért, hogy hasonló mondatokat hallhasson egy nő szájából, akit az édesanyjának nevezhet.
De neki senki nem adott tanácsokat. Az anyja, ahogy megszülte őt, az apja karjába nyomta egy pokrócba csavarva, aztán lelépett az új pasijával. Szerencsés volt, amiért legalább a világra hozta, és nem vetette el.
Talán az apja ezért vette semmibe. Mert egy nő, akivel egyetlen éjszakát töltött csak el egy házibuli után, rásózott egy apró, bepisilő bőgőmasinát. Megint csak szerencsés volt, mert az apja akár ki is tehette volna az utcára vagy lepasszolhatta volna egy árvaháznak. De valamiért mégis megtartotta. Talán a lelkiismeret… Vagy csak szánta őt…
Most pedig megkapta élete első igazi tanácsát. Egy vadidegen fiútól, akinek még mindig nem tudta, hogy került festék az arcára. Igazán furcsa… Muszáj megkérdeznie, különben egész életében ezen fog elmélkedni minden egyes álmatlan éjszaka.
- Igen… Igazad van - bólintott, miközben a papírokkal a kezében felállt és kihúzta magát. Hirtelen furcsa, kellemes érzés öntötte el a mellkasát. Határozottság. Eleget akart tenni élete első tanácsának bármi áron. Akkor is, ha Seton élve felfalja. Nem okozhat csalódást. Hogy kinek? Azt maga sem tudta. Talán önmagának. Vagy a tanárnak. Esetleg a sosem volt szüleinek. De az is lehet, hogy a fiúnak… - Megvársz? – csúszott ki a száján anélkül, hogy meggondolta volna, mit is mond. Annyira természetesen jött a kérdés, hogy csak fél perc múlva pirult bele, de már nem tudta meg nem történtté tenni.

22 megjegyzés:

  1. Jajjj, de nagyon teszik.
    Ugye, mondtam én, hogy be kell menni, ha egy ilyen helyes fiú mondja...főleg ha meg is várja utána.

    Húúú, nagyon büszke vagyok ám magamra, hogy tegnap kiszúrtam azt a mondatot:-ddd De akkor is Hesz találta ki. És úgy látom most, hogy a határozottság megint előkerült. De, mint "kellemes" határozottság. Ez jobb, mint a magányos. De mind a kettő tetszik:-d
    És ezek után, remélem megvárja. :-dddddd

    Puszi nektek.

    Aranymag

    VálaszTörlés
  2. Hello!

    A szerelmi szál.. Mikor fognak olyat írni, ami Utálat-szál? Az mekkora poén.

    Most mondja azt Peter, hogy nem.. muhhahahahhhaaa:D

    Gonosz vagyok? Ahha,ahha:)

    De a szerelem dolog valahogy olyan elcsépelt..Miért nem lehetnek igazi ellenségek? Olyan, direkt megszívatjuk a másikat? Na és max utána szerelem.. Az sokkal bulibb.

    Természetesen nagyon sajnálom szegény Charlotte-ot. De mondjuk még így sem az övé a legszomorúbb story, de tényleg sajnálom szegényt!

    Milyen anya az olyan, aki fogja a gyerekét, és csókolom, lelép..
    Annyira undorító az ilyen.. És mégis megtörténik:(:( Milyen élete lesz annak az embernek, akiről a tulajdon anyja lemond?
    Elképesztő..

    VálaszTörlés
  3. Hali!

    IGEN, megvárja! Tuti! :) Két elveszett lélek találkozása!
    Hát, nem semmi gyerekkora lehetett szegénynek...:(
    Persze, ha csak ilyen anya adatott volna meg neki, akkor jobban járt, hogy nélkülözhette!

    Puszi: Gabriella

    VálaszTörlés
  4. Szija Spirit!
    Naa.. megint függőőővég!!AJj, de sebaj.
    Én remélem, hogy IGENT mond neki.Milyen aranyos volt.Jól esett neki, hogy életében végre valaki ELŐSZÖR IGAZI TANÁCSOT adott neki:)

    Ami meg történt vele, az édesanyja terén...enyhén kedves..-.-
    Nos igzagtottam várom a kövit.

    puszi
    Katarahh

    VálaszTörlés
  5. szijja
    jajj nekem nagyon tetszik ezaz új... kis rövidek és mégis úgy feldobják az ember napját sok puszi neked és Hesznek^^
    am meg szerettem volna kérdezni, hogy mi a helyzet az Árnyékvilággal?
    Daphnee

    VálaszTörlés
  6. Aranymag: Igen, van, mikor párhuzamosan vetünk fel egy-egy témát a szösszeneteinkben más szemszögből. A hit is ilyen volt, meg most a határozott magányosság és ez a pozitív határozottság. :) Nekem pl. az elejétől az tetszett nagyon a közös írásban, hogy a szösszeink egyszerre vannak tele párhuzamokkal és ellentétekkel. :)

    Panka: Ennyire anti-szerelmes vagy? :D Hát, Charlotte-nak nehéz élete volt, de én úgy gondolom, hogy az adott körülmények mellett az egyén is dönt arról, hogy milyen élete lesz. Bár tény, hogy nehezebb jó életet kreálni rossz múlttal. :-/

    Gabi: Egyetértek. Mindig azt szajkózzák az emberek, hogy egy gyereknek szüksége van apára és anyára is. És persze, tök jó, ha mindkettő van. De inkább ne legyenek, ha a gyereknek nem képesek megadni azt a szeretetet és törődést, amire szüksége van. Ha rossz szülei vannak az embernek, az rosszabb, mintha elhagyják. Szóval, Charlotte még szerencsésnek is mondhatja magát tényleg...

    Katarahh: Örülök, hogy aranyosnak találtad. :) És bocsi a függővég miatt. :D

    Daphnee: Örülünk, hogy tetszenek a szösszeink. :D Köszönjük. :)
    Az Árnyékvilággal még mindig stagnálunk. Annyit tudok, hogy október vagy november a megjelenési időpont kb., de Ildikó ennél többet nem mondott, szóval, neki írjatok és zaklassátok nyugodtan, mert ha látja, hogy érdeklődtök, akkor ő is aktivizálja magát jobban. :D A mail címét megtalálod a fenti üzenőcsíkban. :)

    VálaszTörlés
  7. Spirit:D már képtelen vagyok haragudni a függővég miadt:D legalább izgalmasan várom a holnapot.

    Egyébként ez a szülős dolog...Nos igen sokan azt mondjátok hogy: inkább ne legyen az embernek szülője mintsem hogy az rossz legyen. Nos 4 éves korom óta nem az anyukám és az apukám nevel, hanem a nagyszüleim lettek a gyámjaim nekem és a két testvéremnek. Ennek az oka az hogy az apukám alkoholista és verte az anyukámat a szemünk (én + két bátyám) láttára és anyukám meg verések miatt (skizofrén, depresszió, üldözési mánia stb. és amíg anyukámékkal éltünk nagyon rossz életünk volt ... megvett magának mindent már amire telt, mert apám elvitte kocsmázni) és azt mondta hogy még a szemünket is le vesszük róla... nos ennyi...)
    Szóval én lehet inkább felnőttem volna egy velem nem törődő szülővel mintsem olyannal akivel nem is tartom azóta a kapcsolatot.



    Na de mindegy... ez most olyan hülyén jön le.. leírtam egy csomó dolgot ami mást nem érdekel. csak szerettem volna megosztani hogy aki azt mondja Chralottenak hogy jó hogy nem volt anyukája az hatalmasat téved.Az hogy más nevel csak segít elhomályosítani a tényt vagy annak a hiányát, hogy más nevel...Szóval Charlottenak sem jó...


    Jajj már annyit irtam...-.- bocsi, már csak az
    MIKOR LESZ DÉMONI ÉRINTÉS????!! :))

    puszi
    Katarahh

    Még 1x bocsi a sok hülyeségért..

    VálaszTörlés
  8. SZIASZTOK!
    Ohh..ennek örülök,hogy így este mikorra ideérek senki sem írt, vagy csak alig a ilyen anyákról.
    Nap mint nap tapasztalom mennyire tud hiányozni az anyai szeretet.
    Persze, ha nem tudod milyen az,és nem volt részed benne,akkor is más, de ha volt és utána dobott el az nagyon tud hiányozni.
    Igaz mikor volt,sem volt az igazi, de az idő megszépít mindent és sokkal jobbnak, szebbnek látod most azt,ami régebben történt.
    Az ilyen emberek,nehezen közelíthetők meg és közben nagyon kellene,hogy igazán szeresse őket valaki.
    Húúú...két ilyen lélek találkozása??!!! Erre a szerelem az igazi gyógyír, de csak az őszinte!
    KÖSZI:zsuzsa

    VálaszTörlés
  9. Katarahh: Nem hülyeség, és nem baj, hogy kijött és engem érdekel. Ha bármi nyomja a lelketeket, akár egy írásunk hozza elő, akár valami más, örömmel meghallgatom, mert néha az is jót tesz, ha csak leírhatja valakinek az ember. :) Szóval, ne kérj bocsánatot miatta. :)

    Egyébként, persze, nem jó, hogy Charlotte-nak nem volt anyukája. De jobb, hogy nem volt, mintha rossz anyja lett volna. Az én apám is alkoholista, de hála az égnek, anyu elvált tőle, mikor én 8 éves voltam, és bár elég ellentétesek az érzéseim vele kapcsolatban, mégis úgy gondolom, hogy jobb, hogy nem volt velünk, mintha ott lett volna, és csak bánatot okozott volna a viselkedésével. Jó lett volna, ha van apám, de csak akkor, ha rendes apám van. Huh, ez így zavaros egy kissé, bocsi, kicsit fáradt vagyok, de remélem, hogy érthető, hogy mit akarok mondanom. :D

    Démoni érintés... Holnap, ha minden jól megy... Kicsit elakadtam vele. :-/

    VálaszTörlés
  10. Hűűű..az egész múltja olyan szomorú Charlott-nak,így kicsit talán jelenje és jövője is.
    Ez de édes: " Megvársz?" :D
    Áhh,remélem igent mond.Ajánlom neki.;)
    Puszi Zsizsi.

    VálaszTörlés
  11. Zsuzsa: Örülök, hogy hazaértél. :) Nekem szerencsére, nagyon jó anyukám van, úgyhogy ezt az oldalát nem kellett megismernem a szösszenetnek. De igen, nehéz lehet egy anya nélkül felnőtt embernek nem csak az, hogy nincs anyukája, hanem az is, hogy ez kihat a lelki világára, arra, hogy ő maga hogyan építi az emberi kapcsolatait. Szóval, extrán meg kell küzdenie majd Charlotte-nak is a boldogságért, ez biztos.

    VálaszTörlés
  12. Zsizsi: Igen, valószínűleg, kihat a múlt a jelenére és a jövőjére is, de reméljük, hogy Peterrel majd segítenek egymáson. :)

    VálaszTörlés
  13. Ez jól esik Spirit köszönöm!!
    Hátt igen engem nem nehéz megközelíteni:) Pont ez az én mindenki felé nyitott vagyok...És pont ezért rengetegen szeretnek( ez milyen egósan hangzott!xD) de pont azért mert érzem a szeretet segít hogy ne omoljak össze...

    puszi

    VálaszTörlés
  14. Dejó, de jó!!!! :D:D:D Várja meg! :D:D:D:D Egyre jobban tetszik. :D

    VálaszTörlés
  15. Katarahh: Igazán nincs mit. :) És igen, a szeretet mindig segít. Én ezt az elmúlt másfél évben érzem csak igazán, hogy ennyien szerettek, és ennyi szeretetet adhatok én is. Mindkettő nagyon sok erőt ad. :)

    VálaszTörlés
  16. Deszy: Jó látni a lelkesedésed. :D

    VálaszTörlés
  17. Ennek örülök:) Én annak nagyon tudok örülni ha másnak tudok örömet okozni, még ha keveset is:)
    Hát igen jó érzés adni is és kapni is:) Igy van béke és egyensúly:))

    VálaszTörlés
  18. Nem vagyok én a szerelem ellen, sőőőt:)
    Hulla szerelmes vagyok.. Csak vágynék valamire, ami más, mint a többi, még ezen a szálon is.

    Az Árnyékvilágos dolgokban tök jól megoldottad ezeket. Volt szerelem, nameg vita, meg összeveszés, meg idióta Edward, idióta viselkedése, meg halál, meg szenvedés.

    Itt jön a szerelem, és félek, hogy nem lesz semmi, ami a földön tart. Érted, hogy mit szeretnék ezzel mondani?

    Charlotte anyja ilyen, Peter meg apátia, deee kettejükben is lesz vaami horror, ugye? csak hogy utána könnyebb legyen a szépet és a jót értékelni:)

    VálaszTörlés
  19. Katarahh: Igen, ez adja meg a lelki egyensúlyt. :) És szerencsére, nekem most nagyjából megvan ez. :)

    Panka: A múlt árnyaiban nem az Árnyékvilágban. :D De igen, értem, mire gondolsz. :) És nyugi, még a történet elején vagyunk Hesszel. Nem árulhatok el semmit, de szerintem, tetszeni fog a folytatás. :)

    VálaszTörlés
  20. Arra gondoltam, elnézést :$
    Nagyon várom akkor:)
    Jóccakát:)

    és holnapra egy Petert kérünk:)

    VálaszTörlés
  21. Hali!
    Az egyetlen baj ezzel az, ami jó benne: hogy rövid. :)
    Engem is bosszant, ha még mindig azt hallom, amiket te is írtál. ÉN MÁR NAGY VAGYOK!!! Csak az a helyzet, h ezt 6 évesen is így gondoltam, meg most 16 évesen is...
    Nem gondoltam még bele, h milyen lehet, ha ilyet egyáltalán nem hallanék...
    Joccakát!
    Pusz

    VálaszTörlés
  22. Hű de le vagyok már maradva a szösszenetek olvasásával, de vissza fogom olvasni őket! :)))
    Remélem nem maradtam ki jó kis témák kitárgyalásaiból! :)

    VálaszTörlés