.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. szeptember 13., hétfő

Varázslatos realitás 1-2.

Megint arra ébredtem hajnalban, hogy lüktet a fejem a migréntől, és két fájdalomcsillapító bogyó sem szüntette ezt meg mostanáig. :-/ De ma megpróbálom megírni az Édes kötelék - Leah története új fejezetét, holnap pedig az Edward szemszög új fejezetét. Addig is jöjjön a Varázslatos realitás első két novellája, szösszenete, nem is tudom, minek lehet nevezni... :D Bár ez még csak valami bevezetésféle, örülnénk ha megírnátok, tetszik-e. :)



Számok.
Charlotte valaha szerette őket. Gimnáziumban a matematika tanár sokat mesélt nekik a számok csodájáról. Hogy mindenütt megtalálhatóak az egész világon. Rájuk épül minden, a festészet, a zene, a főzés, még a szerelem is. Akkor olyan varázslatosnak tartotta ezt, hogy egész délután és este matematikai egyenleteket bújt és próbálta megérteni őket.
Az egyetemre is lelkesen jelentkezett, az első pár órát talán még élvezte is. Aztán rájött, hogy a tanárok viselkedése is számokban mérhető. Ha tíz centivel rövidebb a szoknyád és a blúzod két felső gombja ki van gombolva, az egyenlő öttel. Egy nadrág és egy szolid felső pedig talán kettes, ha az egyenlet másik végén lévő professzor felesége az éjszaka eleget tett házastársi kötelességének, és ezáltal a férje libidója az elfogadható értékek alatt van.
Számok, számok, számok…
A papírok a sarokban landoltak, ahogy Charlotte bosszúsan elhajította őket. Elege volt a tanulásból, az ujjai jégcsapokká fagytak és már hányingere volt a sok befalt keksztől.
Charlotte gyűlölte a számokat.



Peternek sohasem voltak téveszméi.
Mindig is tudta, hogy a világ reálisan nézve visszataszító. Még a festészetet is ábrándok nélkül szemlélte. Tudta, hogy ehhez van tehetsége. Minden öröm vagy megnyugvás nélkül, gép módjára kente az újabb színt a vászonra.
Tanárai hangja visszhangzott a fülében. A harmónia, a színek, a kompozíció. A pontosság. Legyen olyan tiszta az eredmény, mint egy matematikai egyenlet.
Világ életében utálta a matematikát, ki nem állhatta, még azt se, hogy a létezés számozva van. Párokra. Egyedülállókra. Peter kezdte magát úgy érezni, mint egy prím szám. Azt leszámítva, hogy ő még saját magával sem tudott dűlőre jutni…
Egyedül volt a tanteremben. Komor, fekete éjszaka váltotta fel az óvatosan sütő napot, amióta dolgozott, mégsem haladt a képpel. Gyűlölt mások elvárásai szerint dolgozni. Mikor észrevette, hogy remeg a kezében az ecset, dühében falhoz vágta.
A kevés meglévő álma az eszközzel együtt tört szét.

47 megjegyzés:

  1. Tényleg elsőként olvastam el??? :-D
    Hát...akkor egyenlőre tetszik. De még sajnos nem tudok túl sokat mondani, mert ezek az elsők :-)
    De amit írtál Charlotte-ról, az tényleg igaz...nagyon sok helyen így működnek a dolgok :-(
    Peteré is igaz! :-)
    Várjuk a köviket!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Számomra is furcsa, de nagyon tetszik! Rosszul fejeztem ki magam... Nem az a furcsa, hogy tetszik, hanem, hogy két rövidke 5perces tökéletesen el tudott mesélni egy-egy emberi életet. Szomorú, hogy ilyen fiatalon ennyire kiábrándultak. :-( Kíváncsi vagyok, mit fogtok kihozni belőle, és, hogy a többi 5perces is ilyen sokatmondóra sikerül-e.

    VálaszTörlés
  3. Hali:)
    Eddig jó..csak így tovább:D

    VálaszTörlés
  4. Reni! Egyszerre írtunk! :-)
    Teljesen igazad van abban, hogy igaz... Tapasztalatból mondom... :-(

    VálaszTörlés
  5. Hellóka!
    Hm, érdekes.Erre nincs jobb szó, szerintem.Egy kis morzsa, aminek van mondanivalója.Remélem, a többi is ilyen sokatmondó lesz!:)

    VálaszTörlés
  6. Tetszik. :)
    rövidke és velős
    A tanárok számokban gondolkodnak rész pedig igen sok mindenkinek nagyon is ismerős...
    Kíváncsi leszek, hogy áll majd össze a történet...
    Ami nagyon tetszett az a prím számos hasonlat :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem nagyon tetszik!! Eddig szupii:)
    A bevezetőben van egy olyan h "...megírni az Édes fájdalom - Leah története új fejezetét..."
    Nem szeretnék beleszólni, de eddig Édes kötelék volt:) Gondoltam hátha félreírtál, azért szólok csak.
    És juhúúú edward szemszöög!!♥
    Ja, és jobbulást!!:)

    VálaszTörlés
  8. Örülök, hogy eddig tetszik nektek. :) Igyekszünk Hesszel, hogy továbbra is ilyen tartalmas és sokatmondó legyen mindegyik szösszenet. :)
    Hesz prím számos mondatát én is imádtam egyébként. :D A tanáros rész pedig sajnos tényleg igaz, én is tapasztalatból tudom. :-/

    Maycsi: Köszi, igen, rosszul írtam. :D Valószínűleg, azért lett belőle fájdalom, mert majd széthasad a fejem, és csak erre tudtam gondolni. :D

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok!
    Úgy döntöttem, nem várok ki,rögvest írok pár sort.
    Őrkény egypercesei jutottak az eszembe.:D :)
    Nekem KB addig tartott elolvasni.
    Tetszik. A fantáziám már beindult.Furi,hogy a pár mondatból milyen "sokat" megtudtunk.
    KÖSZI:zsuzsa

    VálaszTörlés
  10. Nem hangzik eddig rosszul, rövid-tömör-lényegre törő! "Kivi" vagyok a folytatásra! :)

    VálaszTörlés
  11. Szia!

    Érdekes kis történetek, mindennapos, reális, sajnos, vagy nem sajnos..

    Nekem viszont az jutott eszembe, hogy ugyan írtad, nem vesz el időt a főőőő fic-től, de valahogy mégis. Mindennap csak 5-10 perc. De ha azt az 5-10 percet inkább a jelenünkkel, és a boldogságunkkal töltenéd (itt nem csak magunkra, Rád is gondoltam), akkor nem lehet, hogy akár egy nappal korábban is kész lehet a másik irányvonal?

    Csak érdeklődés, mert itt már vannak Démonok, meg Leah, meg Jelenünk, meg Edward szemszög, na meg a realitás, és a Net Cafe.. Huh.. tudod egyáltalán még, hogy a helyén van-e a fejed?

    Én komolyan csak érdeklődöm, mert rengeteg nagyon izgis dologba belefogsz, és tényleg fantasztikusan írsz, csak mi meg olvassuk úgy, hogy a fő dologban hetente jelenik meg új, meg Edward is folyton ritkul.. Szóval érted remélem a lényeget..

    Szerintem itt senki sem szeretné h szétszakadj.. Ugye nem is fenyeget ez a veszély?
    Szóval semmi gonoszkodás nincs benne, csak érdeklődök, hogy minden rendben lesz-e, és ne izguljak:)

    Jahm, és jobbulást.. a migrénes dolgokat baromira át tudom érezni, engem is gaykorta betalál.. Ilyenkor egy pici forrócsoki, és egy bugyuta kis sorozat, vagy valami ilyesmi felébreszt, hogy mekkora gyökér vagyok, hogy a kis időmet betegséggel töltöm. És ilyenkor hopp legyőzöm a betegségem..

    Saját, egyéni módszer:D
    Légy erős, és kíméletes velünk:P

    Szép napot:D

    VálaszTörlés
  12. Zsuzsa: Örülök, hogy írtál. :D És annak is, hogy tetszett. :D Kíváncsi vagyok, hogy a fantáziád merre indult, és mit gondolsz, mi fog történni a folytatásban. :)

    Edi26: Köszönjük, holnap jön a folyti. :)

    Panka: Huh, erre most hosszú-hosszú kifejtős választ tudnék írni sok panasszal és egyébbel, de nem fárasztalak vele. :D Csak annyit, hogy nem kell aggódnod, nem fogok szétszakadni. :) És ha nem lennének a 10 perces írások naponta, akkor sem jönne előbb semmi sem, mert akkor másra kéne fordítanom ezt a 10 percet. Elmagyarázom... Főzés közben van 10 percem leülni és megírni egy ilyen szösszenetet, de nem tudok hosszabb fejezetet írni egyik írásomhoz sem, mert 10 perc nem elég arra, hogy ráhangolódjak az egészre. :) Vagyis, ezeket a 10 perceket vagy egy ilyen szösszenet megírásával töltöm, vagy csak várakozom csendben a tűzhely előtt, hogy megfordíthassam a húst, megkeverhessem a rántást stb. Nem írásra fordítánám azt a napi 10 percet, hanem várakozásra, semmittevésre. Szóval, nem, nem jönne előbb semmi, ha ezek nem lennének. :)
    A késésnek pedig nem az az oka, hogy túl sok mindent írok egyszerre, hanem a migrén, magánéleti gondok, vagy csak szimplán valami miatt éppen elment a kedvem annak a bizonyos történetnek írásától. Ezek a kedvvesztések nyugi, csak ideiglenesek, de néha előfordulnak. :) Vannak napok, mikor egyszerűen nem akarok Edward szemszöget írni, másnap pedig ismét nagy kedvvel állok neki. :)
    Nagy kislány vagyok, tudom, hogyan osszam be az időmet, és tudom, mikor mihez van kedvem, időm, energiám, úgyhogy tényleg nem kell aggódnotok. :) Ha valami úgy gondolom, hogy nem fér már bele az időmbe, akkor nem csinálom. :)

    VálaszTörlés
  13. Mégis hosszú és kifejtős lett, és még a felét sem mondtam el. :D Bocsi. :D

    VálaszTörlés
  14. Jaj, úgy érzem, megsértődtél picit:(
    Pedig nem akartam, sajnálom:(

    Csak mint itt mindenki, én is a türelmetlen rajongók táborát képezem..

    Úgy hogy mégegyszer ne haragudj, eszem ágában sem volt beosztani az idődet, csak érdekelt a dolog..

    VálaszTörlés
  15. Jaj, nem, nem, egyáltalán nem sértődtem meg. :) Sőt, örülök, hogy törődtök velem, várjátok a frisseket és érdeklődtök. :) Csak próbáltam elmagyarázni, hogyan is megy az egész, mert hát, nem láthattok bele a mindennapjaimba. :) Szóval, pl. ezeket a 10 perceseket tényleg akkor írom, amikor mást nem tudnék úgysem írni, főzés, takarítás stb. közben, amikor nincs lehetőségem átszellemülni egy hosszabb fejezet megírásához. :)
    Tudom, hogy mostanában sokat kell várnotok egy-egy történet új fejezetére, tényleg nem akarlak fárasztani titeket minden okkal, hogy miért is vannak a csúszások, mert akkor egész panaszáradatot zúdítanék a nyakatokba, amit nem szeretnék. :D Elég nehéz az élet, miért öntsem a gondjaimat még én is a nyakatokba? :)
    Sajnálom, hogy várnotok kell a fejezetekre, én tényleg írom őket, ahogy tudom, sajnos, ennél gyorsabban nem fog menni. Nem azért, mert sok történetet írok, egyéb okok miatt. :)
    Az egyetlen, amit remélni tudok, hogy megértetek és megajándékoztok a türelmetekkel. :)
    És tényleg nyugi, egyáltalán nem vagyok sértődős típus, meg nem is volt olyasmi a hsz-edben, ami sértő lett volna. :)

    VálaszTörlés
  16. Örülök..:D
    Akkor a türelmetlenségem csak fokozódik:P

    Nagyon várom a következőeket:)

    ui: Amúgy mindig pszichológusnak akartam menni.. Mint valószínűleg itt sokan.. Alig célzás...:D

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok!

    Nem is volt 5 perc, szóval még jöhetett volna. :P
    A lényeg a lényeg, tetszett, bár még tényleg ezek az elsők, de rövidségükhöz képest, a tartalmuk jóval több volt, mint egyes extra hosszú részeknek. Gratulálok hozzá, és biztos vagyok benne, hogy a folytatás is remek lesz. :)

    Hesz! Még a tegnapihoz visszatérve, köszönöm, hogy megadtad az oldalaid címét, és nyugi, nincs se fintor, és nem is szidok senkit. :) Bár nagy japán mániás vagyok, kultúra, anime meg manga, de mondjuk yaoit és yurit nem olvasok, mert az nem az én világom, de ez is ugyan az mint a Tw és nem Tw. :)
    Ahm, Spiritnek igaza volt, tényleg jól írsz. Annyira egybefüggő volt az egész, és nem a történet menetére gondolok, hanem az írási módra. Spiritnek vannak apró szokásai, amiből már fel lehet őt ismerni, de tényleg jók vagytok így ketten együtt. :) (Ez bók volt csajok! XD)
    Nyugi tényleg, és remélem maradt belőled azért valami, a sok kóstoló után. :P

    További szép napot csajok, várom a holnapit! :)

    Pusza, Krisz

    VálaszTörlés
  18. Hihi, hát, én néha tényleg szívesen panaszkodnék nektek pszichológus híján, de az első pár mondat után rájövök, hogy millióan vannak, akiknek nehezebb a soruk, akár köztetek is, és akkor már olyan butaságnak tűnik az összes gondom. És nem akarom, hogy azt higgyétek sajnáltatni akarom magam, mert nem. A lehetőségekhez képest jó életem van, sőt, vannak olyan dolgok benne, amik kiemelkedően jók. Csak vannak emellett nehéz és rossz dolgok is. Mint mindenki életében. Ez van sajnos, ilyen az élet...
    Mostanában sok rossz is történt, és emiatt sokszor nincs kedvem írni vagy nem azt van kedvem, amit várnátok. Tudom, hogy kéne, mert várjátok, és hidd el, akarom is, de nem megy. Az íráshoz ihlet kell, és ha az ember fejében a gondok járnak, akkor hiába feszül meg, egy sort sem tud írni. Szóval, ez most egy nehéz időszak nekem sok dolog miatt. De majd úgyis felváltja remélhetőleg egy jó időszak, és akkor megint beindulok, és sorban jönnek majd a fejezetek. :D Csak addig valahogy mindannyiunknak túl kell élnünk ezt az időszakot. :D

    VálaszTörlés
  19. Kriszti: Örülök, hogy tetszett, és mondtam én, hogy passzolunk Hesszel. :D Az első pillanattól éreztem, és mostanra már megírtunk előre jó sok napi adagot, de ez az érzés csak nőtt bennem. :D Nagyon klassz együtt írni vele. :)

    VálaszTörlés
  20. POnt valamelyik nap olvastam, hogy minden egyes életkornak megvan a saját maga nehézsége, küzdelme.. 3 évesen azt nehezményeztük, ha valaki az oviban lenyúlta a macinkat. Akkor ez a legeslegnagyobb probléma.. Amikor 12-14 évesek lettünk, jöttek a pattanások, meg a fogszabályozó.
    Most itt vannak a hitelek, az egyetem nehézsége, munkanélküliség.. De mégis mik ezek azokhoz képest, ami mondjuk most épp Irakban és a környéken történnek?

    Nagy általánosságban semmi. DE ez így nem igaz, mert annak, akinek ezekkel a dolgokkal meg kell küzdeni, annak a legnehezebb..

    Hmm, lehet szófosásom van ma..
    Fáj a torkom, nem beszélek, írok:)
    Szörnyű..

    ui:
    Amúgy anno én is rengeteget írtam.
    Volt suliújság, különböző novellaíró versenyek, versíró verseny, kritikákat írtam, filmekről, éttermekről. Imádtam:(

    Csak a szüleim úgy gondolták, hogy sokkal fontosabb a matematika, meg egyéb, így ez elnyomódott..:(
    Amikor olvaslak titeket, mindig eszembe jut, hogy én is hogy szerettem.
    Talán ennek köszönhető a türelmetlenségem.
    :)

    Hopp az ui. hosszabb lett mint az eredeti szöveg:)

    VálaszTörlés
  21. Jajj, de Jó.

    Nagyon tetszett, hogy bár tényleg pár mondat, de mély értelemmel. Az egyetemi tanáros rész szerintem is teljesen igaz, sajnos én is tapasztalom.

    És mivel festek, már most nagyon szeretem Peter karakterét, mert én is hadilábon állok a megkötött feladatokkal. Magam szeretek dolgozni. Imádom, hogy rövid, eltudtam olvasni, és lesz belőle minden nap friss. :-)))

    Kíváncsi vagyok, hogy lesz belőle egész történet, de nagyon ígéretes, felkeltette a fantáziám. Hajrá Csajok!!!

    Puszi Mindkettőtöknek.

    Aranymag

    VálaszTörlés
  22. Igen, tényleg semmik a mi mindennapi gondjaink a világ nagy gondjaihoz képest, és mégis számunkra hatalmas gondok. Ez így van...
    És megértelek. Én pont azért vagyok most lelki válságban többek között (sok egyéb más gond mellett), mert nem akarom megadni magam a világnak, és nem akarok lemondani arról, ami az életem, az írásról, azért, hogy valami olyasmit csináljak, amit gyűlölök, de meg tudok élni belőle. Gyerekként mindig felnőtt akartam lenni, de most, hogy felnőtt vagyok, szívesen lennék megint gyerek, hogy ne legyen ennyi felelősség a vállamon. Se magam iránt, se mások iránt. Felnőttnek lenni pocsék. Ide nekem egy vámpírt, hogy örökre fiatal és gondtalan maradhassak. :D

    VálaszTörlés
  23. Aranymag: Örülök a lelkesedésnek, és annak is, hogy magadra leltél a történetben. :) Igyekszünk a továbbiakban is ilyen mély dolgokat átadni egy-egy szösszenettel úgy, hogy közben szórakoztassunk is. :) Pussz. :)

    VálaszTörlés
  24. Ne is add fel!
    Iagzából ma már látom, hogy egyik mellett mehet a másik.
    Megélni meg kell valamiből, hacsak nem fénnyel táplálkozol. Bár ez ritka.

    Úgy hogy nehogy lemondj az álmaidról, meg a tehetségedről, mert velem gyűlik meg a bajod:))


    Én tudom, mit veszthetsz:)

    Ne akarj gyerek lenni.
    Manapság egy gyerek aranyos, de bármily kedves, okos, szeretetreméltó "csak" egy gyerek..:(
    Nem hallgatják meg, és nincs jogában változtatni..
    Küzdj a világgal, mert az is küzd ellened..

    Szóval nagy levegő! És kifúj....:)

    VálaszTörlés
  25. Nem mondok le, pont ezért nehéz. :) De nagyon akarom, és nem tudnám feladni. Viszont így extra kitartással kell küzdenem, hogy rájöjjek, hogyan tudom megtartani az álmaimat és emellett tisztességesen hogy tudok megélni is. Az a baj, hogy ha azt akarom, hogy legyen elég időm és energiám az írásra, akkor nem mehetek el gürcölni egy átlagos munkahelyre. Szandi most kezdett dolgozni, és bár imádja, semmi ideje nincs a túlórák és egyéb dolgok miatt. Ha nekem kéne ilyen munkát végeznem, akkor elvesznék. Képtelen lennék egy átlagos munka mellett írni. Viszont, nehéz olyan munkát találni, ami mellett az írást is tudom folytatni. Főleg úgy, hogy az egyetlen dolog, amihez igazán értek, az írás. :D
    Nah mindegy... Majd csak lesz valahogy... :) Nagy levegő, kifúj... Ez tényleg segít. :)

    VálaszTörlés
  26. Elnézést a belepofázásért, de szerintem az életednek nincs olyan pontja, amikor ne találhatnál vissza ahhoz, amit igazán szeretsz, akár amellett, amit muszáj.
    Éveken keresztül próbáltam elhagyni az írást, mert viszonyításként nem csak a tehetségem, de a kitartásom se akkora mint Adrié (és az én műfajom amúgy is az értekező próza :S), még sem tudom elhagyni. Mert itt van. Mert segít. És mert imádom csinálni.
    Szóval Panka, ha hiányzik, csináld :) Ennyi :)

    VálaszTörlés
  27. Jaj ezen kívül... nagyon szépen köszönöm a reakciókat! Tündérek vagytok! :) nem ettetek meg és igyekszem ezentúl extrán meghálálni ezt :) 8És nem túl sok időt lopni Adritól :) )

    VálaszTörlés
  28. Eddig sem loptál tőlem egy percet sem. :D Önként adtam abból az időmből, amit úgyis csak elpazaroltam volna. :) És így ahelyett, hogy elpazaroltam volna, olyasmit csinálhattam, amit most iszonyatosan élvezek, és ami most a legtöbb energiát adja nekem. :)

    VálaszTörlés
  29. Szép dolgok:)
    Ha ez ennyire egyszerű lenne..
    Ezt az egészet fejleszteni kell. Ha ez nem történt meg, kb mindegy..
    Magamnak meg írogatok, de az nem olyan:)

    Amúgy meg jó páros vagytok :) Úgy hogy lopjátok csak egymás idejét:)
    Akár több projektben is:P

    VálaszTörlés
  30. Hát igen... Nekem is az a gondom, hogy írni mindenképpen írnék, ha 20 órában kéne dolgoznom, akkor is, csak akkor maximum magamnak tudnék havonta egy novellát összehozni, és nem olyan szinten (mármint nem hivatásként, hanem hobbyként), mint most. Szóval, ha tényleg komolyan szeretnék az írással foglalkozni, fejlődni szeretnék, akkor kell, hogy időm és energiám legyen az írásra. :)

    Hihi, egyelőre ezt az egy projectet csináljuk, aztán majd meglátjuk. :) Én nem zárkóznék el több közös szösszenet-regénytől sem később. :) De ez még a jövő zenéje. :)

    VálaszTörlés
  31. Hát ez nagyon szuper!:D Rövid,tömör,velős és nagyon igaz!Ez igazán kellett így lassan a napom végére.!Szeretem,amikor ilyen beválalós vagy,Spirit:D Remélem a folytatás is legalább ennyire jó lesz,mert nagyon ígéretesnek indul.
    Attól tartok,én is valamiféle migrénnel küzdök,ezen az sem segített,h rémesen aludtam,ráadásul végig kellett ülnöm azokat a rém unalmas vagy szadista órákat a suliban...Nem is folytatom a panaszáradatomat,nem akarlak még én is terhelni.
    Várom a folytatást mindenből!:D
    Dena

    VálaszTörlés
  32. Nagyon sok felnőtt néni meg bácsi dolgozik szépen, írogat a fióknak éveken át, mire lesz belőle egy kötet. És sikerül. Sajnálom, megingadhatatlan a hitem abban, hogy ha valamit az ember el AKAR érni, akkor sikerül neki :)

    Háh több közös? háháháháháhá XD Bocsánat. Csak... én magányos farkas típus vagyok, de annyira, hogy rendszeresen nem beszéltem a bétáimmal, ha belejavítottak abba, amit írtam. Most iszonyat jó Adrival dolgozni, annyi energiát és örömöt ad amire hihetetlen szükségem volt (szerintem ezért is szánt meg ezzel az ajánlattal :P). De nem tudom. Most ez így jó, és remélem ha már több szösz fenn lesz, és kezd nektek is kirajzoldóni hogyan jön ez így össze, akkor nektek is jobb lesz olvasni :)

    VálaszTörlés
  33. Dena: Köszi, örülök, hogy tetszik! :) Hesszel igyekszünk a folytatást illetően. :)
    És uh, együttérzek, a migrén pocsék dolog. :-/ Az meg, hogy ilyenkor is uncsi órákon kell ülni, még pocsékabb. :-/ És nyugodtan panaszkodhatsz, szívesen meghallgatlak. :)

    VálaszTörlés
  34. Hesz: Hihi, azt hittem, én vagyok a naiv romantikus, te pedig a realista. :D
    Pedig a bétázás jó dolog. Meg ha az embernek megmondják, mik a hibái. :) Én legalább is, imádom. :D
    És nem, nem szántalak meg, te butus. :P Hidd el, nekem legalább annyira szükségem volt a közös munkára veled, mint neked velem. És ezt halálkomolyan mondom. :)
    Amúgy ne higgyetek ám Hesznek. :D Szereti azt mutatni, hogy magányos farkas és erős és határozott és stb., de valójában megsúgom, hogy érzékeny lélek, hihi. :D Puha süni a tüskék alatt. :D De erről psszt, mert ha megtudja, hogy elárultam a titkát, akkor kapok tőle. :D

    VálaszTörlés
  35. Szerintem ez realizmus. Egy napon katedrát fogok kapni, feminista kritikát tanítok és a diákokat fogom rémisztegetni a tanulmánykötetemmel. Ez így lesz. Pont. ( hehe... álmodik a nyomor... XD)
    Tudod, hogy utálom ha az orrom alá dörgölik, hogy nem vagyok tökéletes... (Ezért nem szoktam mutogatni amit írok. Biztos nem ismeritek Danyi Zoltánt, de ő egy költő. Ő mondta egyszer egy beszélgetés során, hogy "a hibáimmal vagyok jelen a szövegben". Na. Nekem a hibáim a szövegek.)
    ... És nem csak érzékeny lélek, de rémesen félős is egyébként. Tessék. Rombolod a nem létező imázsom... XD

    És most eltűnök innen mert ez így már annyira off, hogy a végén még a vércsoportom is elárulom :D

    VálaszTörlés
  36. Szerintem menne az a tanítás. :) Én is rengeteget tanultam tőled. :)
    Én szeretem tudni, hogy nem vagyok tökéletes. :D Ha tökéletes lennék, nem lenne már hová fejlődnöm, és milyen unalmas lenne minden. :D
    Bocsi, az imázsrombolásért. Visszavonom, amit az előbb mondtam. Hesz egy kemény, szigorú, már-már gonosz nőszemély, szóval, vigyázzatok vele, mert még harap is. :D Így már megfelelő az imázsod? :)
    Vércsoportot meg nem mondanék a helyedben, vámpírfanok vagyunk, szóval, lehet, hogy valaki pont a te vércsoportodra bukik és meglátogatna éjszaka... :D

    VálaszTörlés
  37. Sziasztok! :D

    Nekem eddig nagyon tetszik a történet! :D Sajnos tényleg az szokott 5-ös lenni, ha kevesebb a ruha rajtad, és ha esetleg nem szeretnél megfázni, akkor kapod a rossz jegyeket. Ez a mai világ :/ Peter-rel közös bennünk, hogy mindketten utáljuk a matekot, pedig én tudom, mit hogy kell megoldani, de akkor sem szeretem. És igaza van. A világ reálisan nézve visszataszító. :/
    Várom a következő szösszenetet! :D

    Puszi: Meli

    VálaszTörlés
  38. Jaj Hesz, hidd el, én is egy gonosz nőszemély vagyok, már már félelmetes módon:)

    Hidd el, én is úgy gondolom, hogy ha valamit akar az ember, akkor nem lehet azt mondani, hogy nincs időm, fáradt vagyok, stb. De ez más. Az, hogy a fióknak írsz, az sem rossz szerintem, csak nagyon kicsi a fejlődés esélye. El kell indulni egy úton, ahol pl. most Te vagy.. Elindultál magadtól, vagy Adri elindított, majdnem mindegy.

    De elindult. Fogsz kapni olyan kritikát, hogy nem tetszik, de pont ettől leszel több és jobb. Amúgy meg az írót leginkább a közönsége határozza meg.. Nyilván nem teljesen, de van egy elvárás, aminek lehet, hogy ha indirekt módon, de valahogy meg szeretnél felelni.

    És ez jó. Adrinak is, (ahogy eddig olvasgattam), van egy stílusa. Ami tök jó, meg minden, de a történetek (én úgy érzem), hogy valamennyire igénykielégítő.. Felméri, hogy mit szeretne a nép, és azon a vonalon, de mégis kicsit más merre megy.. Ő is kapott már olyat, hogy nem jött be valakinek a stori, v nem tetszett, de ez is kritika, ez is építő..

    Szóóóval, abbafejezem a végeláthatatlan "szóáradatot":D

    A lényeg, hogy sok sikert:D
    És ne légy gonosz.. A vércsoportod pedig szerintem A:D:D

    Lelki vámpírszemeimmel úgy látom:D:D

    VálaszTörlés
  39. karamorita96: most jött el az idő, hogy elmeséljek Nektek valamit. Az egyetemem réme esetében szigorúan TILOS a szoknya, vagy kicsit ledérebb öltözék... Azért egyes jár. A kosztüm (nadrággal!) a menő. És férfi. Hát... ő ilyen.
    Remélem továbbiakban is tetszeni fog a szöszhad:)

    Adri: Imádnám, ha taníthatnék... :)

    Panka: Én nem akarok író lenni. Én irodalmár szeretnék lenni, kritikus és esszéista... ezek mellett sajnos nem is lehetek igazán író, mert akkor akasztanák a hóhért :)
    Nekem ez egy hobbi, amit imádok, és amiről a barátaimat leszámítva nem kapok visszajelzést ezer éve... de nekem ez így jó :) Én nem akarok megfelelni közönségnek, nem is tudnék, alkalmatlan vagyok rá. Most ezzel boldog vagyok, és ha Ti is igazán szeretitek majd az hát valami iszonyatosan nagyon nagy öröm, de nem várok tőle többet :)

    A vércsoportom 0 méghozzá negatív (évekig szivattak, hogy annyira negatív vagyok, hogy még a vércsoportom is az) :)

    VálaszTörlés
  40. Aha, kezd kirajzolódni rólad egy kép:)
    Kicsit olyan angolosan hideg, whiskey-t jéggel, filozofálós?

    Aztán kitudja, lehet, hogy tök rossz irányba lövök:)

    VálaszTörlés
  41. Nem szeretem a whiskey-t. Adri hatalmas bánatára a sok sört szeretem sok pálinkával leöblögetve... Amúgy egy bohócorros Dr. House vagyok leginkább. Jóval kevesebb tudással, és jóval több nevetéssel :)

    VálaszTörlés
  42. Ááááááá, engem is mindig House-ként emlegetnek..
    Múlt hétig egy darab részét nem láttam, azóta meg rá vagy cuppanva:)

    Imádomm azt a bunkó szem.láda stílusát:) Bár ha bohócorros, akkor emellett muris is vagy, az nagyon jó:)

    Akkor ezt tartsd meg:)

    VálaszTörlés
  43. És tényleg aggódtál, hogy nem fog tetszeni az írásod az ittenieknek?

    VálaszTörlés
  44. Nem aggódtam. RETTEGTEM!
    Teljesen más a stílusom, mint Adrinak. Máshogyan építek fel egy karaktert, és máshogyan is dolgozom vele. Máshogy szerkesztek mondatot, más típusú trópusokat használok... Ti azt szeretitek, ahogyan ő ír. Hát hogy a viharba ne lett volna teli a nadrágom a gondolatra, hogy Ti fogjátok olvasni? :)

    VálaszTörlés
  45. Adri tényleg jól ír, nade a gyökeresen más is lehet marha jó..:)
    És ím, láss csodát, az is.. EGYENLŐRE:):):) Csak hogy a fosás még meglegyen:)

    Azt csinálod, amit szeretsz, csináld örömmel:D
    Mi meg örömmel vesszük, ha csinálod.
    Vagy jelen esetben, ha csináljátok:)

    Tök jó buli lehet:O)

    VálaszTörlés
  46. Hesz: szerintem nem kétséges, hogy tetszeni fog! :D

    VálaszTörlés
  47. Eddig zseniális, olvasom a többit. :)
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés