.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. szeptember 9., csütörtök

Edward arckép és még egy kis ez meg az... :)

Utólagos megjegyzés: Az Edward portré már elkészült, Gabi most hozta el nekem, és gyönyörű lett! :D

Még a nyár elején meghirdettem egy hsz. író versenyt, aminek a nyertese egy Edward portrét kap ajándékba, amit Gabi fest meg neki. :) A portré készülőben van, láttam félkészen, és már így is gyönyörű, és hamarosan meg is kapja majd az, akit kihúztam... Aki pedig nem más, mint... *dobpergés*

Kinga. A múlt árnyai - Edward szemszög 9. fejezetéhez írt hsz-ét húztam ki. :) Amint elkészül a portré teljesen, küldöm is neked postán. :) Kérlek, keress meg e-mailben, hogy meg tudd adni nekem a postai címedet. Köszönöm, és gratulálok! :)

És akkor az ez meg az... :D

1. Nem sokára valószínűleg meglepetést fogtok kapni megint. Egy történet lesz, nem Twilight, nem fantasy, de remélhetőleg ettől függetlenül nagyon fogjátok szeretni. :) Nem vesz el sok időt tőlem, csak napi 5-10 percet, úgyhogy nem kell aggódnotok a többi történetem miatt, és nem is egyedül írom, bár az, hogy kivel, egyelőre még legyen titok. :) Minden egyes nap frisst kaptok majd belőle, mert előre dolgozunk és egyéb okok miatt is, amiket majd megláttok. :) Nem sokára többet is megtudhattok majd a dologról, remélem, hogy tetszeni fog nektek. :)

2. Én még sajnos nem láttam, de elvileg megjelent a Nők Lapja Évszakok őszi száma, amelyben van egy cikk az irodalmi klubokról, és Kitti írt a cikken belül a nyári olvasói találkozómról meg egyéb érdekességekről, valamint elvileg képek is vannak benne rólunk (ha valaki látta már, erősítse ezt meg :D ).

11 megjegyzés:

  1. Várom a meglepit! :D

    A cikkhez pedig gratu! Szerencsére egyre jobban rájönnek, hogy mennyire érdemes is Rólad és az írásaidról cikket írni! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia:)

    Izgulunk:)
    Márra jobban vagy?

    VálaszTörlés
  3. Edi26: Remélem, hogy tényleg tetszeni fog a meglepi majd, én nagyon lelkes vagyok. :) És köszönöm. :) Kitti egyébként megígérte, hogy ha megjelent a könyvem, akkor egy nagy cikket is ír majd, amiben kizárólag az Árnyékvilágról és rólam lesz szó majd. :) Akkor egy kicsit több mindenről beszélhetek majd. :)

    Panka: Huh, nem igazán. Tegnap óta gyötör a migrén és nem akar elmúlni. :-/ Pedig már bevettem egy csomó gyógyszert, de csak bekábulok tőlük, a fájdalom nem múlik el. :-/ Azért írom az új fejezetet, már a háromnegyede megvan, csak lassan megy, mert a szemeimet is fáj nyitva tartani. Ez a hidegfront teljesen kikészíti a szervezetemet. :-/ De köszönöm az érdeklődést, aranyos vagy, hogy törődsz velem. :)

    VálaszTörlés
  4. Drága Spirit! :D
    Először is nagyon örülök, hogy újabb történetet olvashatunk tőled, és nagyon szerencsés az, aki veled dolgozhat a történeten :D Aztán pedig akkor holnap suli után megyek is az újságoshoz :D Már nagyon kíváncsi vagyok a cikkre :D Ez az újság biztosan nem megy sem a kukába, sem hulladékgyűjtésre! :D
    Jajj, az nem jó! :( Remélem hamar jobban leszel! :D
    És végezetül szeretnék gratulálni Kingának! :D

    Puszi: Meli

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Megvettem az újságot, de sajna nem sok szól rólad, azt hittem hosszabb lesz... :(
    A cikk elég összetett, több példát is hoz Kitti, Te vagy a végén az utolsó bekezdésben, mint példa arra hogy hogyan képes valaki irodalmi klubot létrehozni az internet segítségével. A találkozó meg van említve (tőled idézve), de ennyi. Rólad készült egy aranyos kép, és ennyi:(((
    Semmi egyéb... nekem kicsit csalódás volt.
    Az újság egyébként 745 Ft. (de legalább lesz mit olvasnom egy ideig, mert baromi vastag újság)

    Puszi

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Én is megpróbálom majd megszerezni a nők lapját!
    És szerintem inkább pihend ki magad, mi kibírunk egy kis késést. :) Nem azért mondom, mert nem várom a fejezetet, de azért ne szenvedj miattunk... :-/
    (Egyébként viszont ha mégis kész lesz addig, sajnos hétvégén még nem fogom tudni elolvasni, mert matektáborban leszek, de majd ha lesz időm, írok hszt.:))
    Jobbulást!
    Kitti

    VálaszTörlés
  7. Meli: Én vagyok szerencsés, hogy az illetővel dolgozhatok. Tényleg igazi tehetség, bár ő ezt tagadja. De higgyetek nekem, az. :) És biztos vagyok benne, hogy nagy élmény lesz együtt írni vele. :) Remélem, hogy nektek is élmény lesz olvasni minket. :)
    Köszi, hogy megveszed az újságot. :) Pussz :)

    Melinda: Hát, Kitti ezt a témát kapta feladatul, és aranyos tőle, hogy amibe csak tud, beletesz engem, ha csak említésképpen is. :) Tényleg nem sok, de kezdő íróként az ember örülhet, ha írnak róla, és pár bekezdés is nagy reklám. :) Főleg, ha nagy nevekkel emlegetik együtt az embert. :) Ha megjelenik az Árnyékvilág végre, akkor beígérte azt a hosszú interjút, abban remélhetőleg sokat beszélhetek majd az írásról, rólatok meg mindenféléről. :) Azt sajnálom, hogy akkor rólatok nem került be kép (már ha jól értettelek). :-/ Pedig küldtem egy csomót, szipp... :-/

    Kitti: Hát, most van 5 oldalam a ficből, holnap megírom majd a maradékot hozzá. Próbáltam tovább írni, de nem tudok odafigyelni a migréntől. :-/ Szóval, remélhetőleg holnapra most már tényleg elkészül. :) Az a baj, hogy elég összetett ez a fejezet, tudjátok, harc, stratégia, érzelmi kavalkád meg minden, és fejfájósan nehezen áll össze. :-/ De majd holnap...! :D
    Matektábor? Hűűűűha! :D Te ilyen kis matekzseni vagy? :) Érezd majd jól magad! :)

    VálaszTörlés
  8. SZIA!
    Én is megvettem az újságot.
    Elolvastam a cikket is.
    Azért NEM SEMMI egy olyan cikkben szerepelni, amiben Karafiáth Orsolya és Réz András nyilatkozik.
    Én nagyon büszke vagyok, hogy ismerhetlek és olvasom az írásaidat.
    Az egész újság nagyon nívós és egyáltalán nem sokallom az árát- pedig elég drága - mert nagyon sok érdekes cikket találtam benne.
    Egyébként csak portrékat tettek bele,a tiéd kifejezetten aranyos kép.
    KÖSZI:zsuzsa

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok Lányok!
    Most muszáj kicsit belekotyognom. :) Jó, ha tudjátok, hogy elsőkönyves íróként egy Nők lapja hasábjaira kerülni nagyon nagy dolog. Nem érzem helyénvalónak a kritikát, hogy Spirit keveset szerepelt, ugyanis ha megnézitek ezt az anyagot, SENKI más nem szerepelt benne többet nála. Az, hogy leírhattam, hamarosan megjelenik az Árnyékvilág, Spiritnek hatalmas reklám - hirdetésként ezért milliókat szoktak kifizetni a kiadók. Mindössze ennyit szerettem volna hozzáfűzni, csak hogy tisztában legyetek a tényekkel is.
    Üdvözlettel:
    Szurovecz Kitti

    VálaszTörlés
  10. Igen, igen, én is úgy gondolom, hogy ez hatalmas dolog, és nem is érdemlem meg, hogy egy ilyen újság ilyen cikkjében szerepeljek. És szörnyen hálás vagyok érte, hogy mégis benne lehetek. :) Az, hogy nemrég még az egyetemen mai magyar irodalomból Réz Andrásról és Karafiáth Orsolyáról tanultam, most meg egy cikkben szerepelek velük, hát... Hű... Bocsánat, de erre nem jut eszembe megfelelő szó, ami kifejezi, hogy mekkora dolog. :D Meg hát, a Nők Lapja tényleg egy nagyon nívós lap. Azért mégsem egy gagyi kis újságocska. Szóval, duplán nem érdemlem meg, hogy benne legyek a cikkben. :D
    Nagyon-nagyon hálás vagyok Kittinek, mert rettenetesen sokat segít teljesen önzetlenül. :)

    VálaszTörlés
  11. Szia Spirit!:)
    most olvastam el,és teljesen meglepett ez a dolog! nem is tudtam,hogy lehet ilyet nyerni itt!:) Jujjj! köszönöm! Megyek is,irok mailt. :)

    puszi,Kinga

    VálaszTörlés