.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. április 24., vasárnap

Varázslatos realitás 144.

Boldog húsvéti ünnepeket minden kedves barátomnak, olvasómnak és erre tévedőnek! :)


Peter a reggeli után magára hagyta Charlotte-ot. Úgy érezte, le kellene zuhanyoznia és egy borotválkozás is ráférne. Megígérte a lánynak, hogy ahogy végzett visszamegy hozzá, és egész nap nem csinálnak semmit, csak karácsonyi filmeket néznek.
Miközben folyt rá a meleg víz, azon töprengett, mennyi dolog történt az elmúlt időszakban. A legjobb és a legrosszabb dolgok. Charlotte és az anyja betegsége. Könnyek és mosolygás. Vidám karácsony, vidám barátok, vidám élet. Valahogy az anyja betegségében is érezte egy pillanatra a jót. Az egymásra találást.
Mire már felöltözve a haját dögölte egy törülközővel, az agyát ellepték a gondolatok. Anélkül, hogy tudatosodott volna benne, elővette a festő eszközöket, felállította az állványra az üres vásznat és nekilátott egy képnek. Charlotte-ról, teljesen megfeledkezett.

3 megjegyzés:

  1. Ha pedig elkapja az embert az alkotókedv, akkor írni és rajzolni kell. Én is tudom. Szegény Charlotte, majd megbocsájtja, ha meglátja. Reméljük ;-)

    Puszi csajok

    VálaszTörlés
  2. Ő Aranymag voltam fentebb, csak húgoméval '*,*

    VálaszTörlés
  3. szentem nem veszi zokon Charlotte!megérti!még!

    VálaszTörlés