.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. április 6., szerda

Varázslatos realitás 133.

- Hazudós… - mosolyodott el Charlotte, de egy egész szikla esett le a mellkasáról. Ha nem is volt igaz, amit Peter mondott – hogy is lehetett volna, mikor ő maga is tehetséges festő, és körül van véve egy csomó művésszel -, azt kiérezte a hangjából és látta a tekintetében, hogy tetszik neki az ajándék. A maga egyszerűségével és bénaságával együtt. Mint mikor szeretünk egy embert, akinek tökéletesen tisztában vagyunk a hibáival, de azokkal együtt is el tudjuk fogadni.
Peter végiglapozta a könyvet, megszemlélve azt a pár oldalacskát, amin még volt valami. A Karácsonyi ének kinyomtatott és beragasztott képeinél megállt, és az ujjai végigsimítottak a papíron. Charlotte arca hirtelen forróvá vált. Olyan tökéletesen emlékezett arra az estére, amennyire csak az emberi emlékezet megőrizhet egy igazán tökéletes csókot.
- A többi üres… - mondta ki végül. Nem merte hozzátenni, hogy még. Csak remélte. Minden hittel, ami csak kitelt egy hivő hitetlentől.

3 megjegyzés:

  1. Annak ellenére, hogy nem különösebben vonz az átlagos páros, ez az egypercesfüzér nagyon izgatja mindig a kíváncsiságomat. Charlotte és Peter karaktere nekem nagyon tetszik, az esetlenségük is kellemes és a történetvezetés is remek. Bejön, hogy pillanatról pillanatra van megírva a sztori, hogy érezhető az érzelmi hullámzásuk és bizonyosságuk is egyszerre.

    Bevallom, az Árnyvilágot nem olvastam végig, mert nem tetszettek a karakterei, valahogy Twilight-utórengésnek tűnt és ez teljesen elvette a kedvem az olvasástól, ezért ezt a sztoridat is csak ímmel-ámmal követgetem, nem az elejétől, de egyre nagyobb lelkesedéssel.

    VálaszTörlés
  2. Naná, hogy még! Annyi sok boldog emlékük lesz, hogy nem is lesz elég neki egy könyv, és punktum! :D Jaj, olyan aranyosak. :')
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés