.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. április 22., péntek

Varázslatos realitás 142.

- Szóval, fiam, ez az egyik legfontosabb dolog, amit taníthatok neked. A konyhában lévő alapanyagok közül legjobban az eperlekvárral lehet rajzolni. A margarin sárgája, mintha hívná a piros színt magára. A kettő kompozíciója hihetetlen! – A férfi egy madarat rajzolt az édes étellel a kenyérre. Gyönyörű piros főnixet. – És ami a legjobb ebben az alkotásban, hogy ha nyakig maszatos lettél, lenyalogathatod, sőt, a végén a kész művet is megeheted! – nyújtotta a szeletet és a fia nagyot harapott belőle. – Finomabb, mint a pasztell, nem? – kérdezte mosolyogva, majd nevetve láttak neki egy újabb lekvár alkotásnak.
Peternek eszébe sem jutott az a régi emlék, ahogyan az apjával reggelit készítettek. Ösztönösen látott neki mintákat rajzolni a kenyérre, majd Charlotte orrára a pöttyöt és ugyan ez a természetesség vezette arra is, hogy lecsókolja.
Pillanatokkal később már újra a rajzolgatásba temetkezett és észre se vette a lány zavarát. Az egyetlen amire figyelt, a szeme előtt táncoló, lángoló madár.

4 megjegyzés:

  1. annyira utálom a margarint :-( miért nem vajat esznek?
    ne mérgezd már meg Őket... és még az íze is szar...

    VálaszTörlés
  2. A margarin jobban kenhető, mint a vaj.
    :P

    VálaszTörlés
  3. szobahőmérsékleten a vaj is jól kenhető, és még rákot sem okoz...

    VálaszTörlés