.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. április 13., szerda

Varázslatos realitás 140-141.

Holnap megyek fel Pestre a könyvfesztiválra, és csak jövő héten hétfőn jövök haza, úgyhogy addig sajnos nem tudok frisselni semmiből. Éppen ezért ma két szösszenetet kaptok kárpótlásul. :) Akinek pedig van rá lehetősége, azt szeretettel várom április 17-én 13 órakor a Millenárison a Könyvmolyképző Kiadó 7. számú standjánál az Árnyékvilág című könyvem dedikálására és egy kis beszélgetésre. :) Legyen szép hetetek! :)



Peter még mindig feszélyezve érezte magát a reggelektől. Zavarban volt attól, hogy nincs biztos recept, sehol sincs leírva, hogy mit kell tenni akkor, ha éjszaka elsuttogtad a melletted fekvő lánynak, hogy szereted, vagy akkor, ha egész éjszaka, talán, ha két órára szundítottál el, mert sokkal érdekesebb volt figyelni, ahogy a másik levegőt vesz. Na és akkor mit kell tenni, ha a kettő egy éjszaka történt meg?
Ki kell ugrani az ágyból és megmosakodni, majd frissen, üdén visszamászni az ágyba, mint ahogy mellé kerültek vissza a lányok egy reggeli gyors (közel harminc perces) fürdőszoba látogatás után? Peter logikusan végiggondolta, majd rájött, hogy Charlotte látta már megviseltebbnek is. És borotva sincs nála, ő igazán üde nem tud lenni...
Hirtelen megvilágosodott. Reggeli, hát persze! Karácsony másnapján ágyba vinni a reggelit a kedvesnek, na az szép. El is határozta, hogy még egy perc és elindul, de akkor Charlotte mocorogni kezdett, majd kinyitotta a szemét. A fiú egyszerűen hihetetlennek találta, hogy tud egy tekintet az ébredés utáni első másodpercben már mosolyogni.
Peter bevallotta, hogy jobb volt a lány mellett feküdni, mint kimenni reggelit készíteni. Charlotte csak kuncogott rajta és közelebb bújt a fiúhoz.
- Majd együtt - suttogta a fiú mellkasának.- Együtt… - ízlelgette a szót Peter. Charlotte-tal összebújva az ágyban, valahogy a világ legszebb szavának érezte.



- Hé, ne! – nevetett Charlotte. Már a konyhában voltak, és éppen dzsemes pirítóst készítettek kávéval. Vagyis csak készítettek volna, mert Peter éppen vicces kedvében volt. A piros eperlekvárból először a kenyérre kezdett mintákat rajzolgatni, aztán gondolt egyet, és az ujjával összekente a lány pisze orrát.
Charlotte megforgatta a szemét, majd az asztalon lévő szalvéta után nyúlt, de Peter lefogta a kezét. Egy pillanatig a barna szempár csak nézte őt, aztán közelebb hajolt és lecsókolta a kis lekvárcseppet. Charlotte visszafojtott lélegzettel tűrte a műveletet, és a szíve hangos dörömbölésbe kezdett a mellkasában.
A fiú pár pillanat után visszahúzódott, és ismét a kenyerekkel kezdett foglalkozni, de Charlotte még jó ideig csak arra volt képes, hogy reszketve figyelje, ahogyan készül a reggeli.

8 megjegyzés:

  1. Az aranyos facebook törölte a hozzászólásomat, úgyhogy inkább ide írok: Horda szösszenetet mikor kapunk? :)
    Egyébként nagyon szuper lett az új rész, és ráadásul kettő is van :P Nagyon aranyosak =))
    Pepittocska

    VálaszTörlés
  2. Nem törölte, csak később jelenítette meg, és válaszoltam is, de akkor itt is. :) Megírtam A Hordához az új szösszt, de sajnos nem tudom feltenni a Zsiráf Magazin oldalára, mert az a Magazin szerkesztőinek a dolga, nekem nincs a honlaphoz semmiféle jogosultságom. Úgyhogy azt tudom tanácsolni, hogy ha hiányoljátok, akkor írjatok nekik vagy mailben vagy a facebook oldalukon, hogy várjátok. :)

    VálaszTörlés
  3. Nálam egyszerűen csak kiírta, hogy törölte az üzenetet. Mostanában elég furcsán működik a facebook, de remélem, hogy hamarosan helyrejön :)) A hordát valóban hiányoljuk, majd teszünk valamit az ügy érdekében :P
    Pepittocska

    VálaszTörlés
  4. Jé, tényleg. Holnap már csütörtök. Annyira elmennék, nem csak szombaton, hanem úgy az egészre. Biztosan nagyon jó lesz. Na, de majd jövőre, remélem. :) Az ezutáni legközelebbi találkozóre viszont ha törik, ha szakad, elmegyek. :D C. és P. továbbra is aranyosak, jó látni még mindig, hogy boldogok. :] Jaj, annyira idegesítő, hogy nem tudom kiélni a saját szomorúságomat. xD Mert hát rossz, hogy most nem lesz addig friss, amíg Pesten vagy, ráadásul nem is tudok felmenni, de közben meg annyira rám ragadt ez a zsongás, hogy egyszerűen képtelen vagyok azon sajnálkozni, hogy nem tudok menni. Ne, de majd holnap, amikor már nem lesz mit olvasnom.. :'D Jaj, nagyon-nagyon jó szórakozást mindenkinek, aki megy! :] Majd meséljetek!:)
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  5. nagyon jó, köszi!kár, hogy most megyek haza mert szünet lesz az egyetemen, de majd egyszer biztos összefutunk!

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Szeretnék pár információt kérdezni, de egyik "hivatalos" oldalad sincs frissítve már vagy féléve, így oda nem mernék írni. Többek között az előző irományaid miatt akarok írni neked. Hol tudnálak elérni? :) (privát)

    VálaszTörlés
  7. Cintia: A spiritbliss24@gmail.com címre írhatsz nekem mailt, ott megkapom. :)

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!

    Lesz még VR valamikor? Mert hiányzik...
    Előre is köszi!
    P.

    VálaszTörlés