.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. november 1., hétfő

Varázslatos realitás 53.

Az sms nem kézbesíthető, kérjük, töltse fel egyenlegét.
Charlotte aggódó bosszankodással olvasta el újra és újra a mondatot, aztán az ágyára hajította a mobilját, majd ő is utána vetette magát. Egész éjszaka azon gondolkozott, vajon Peter mit hisz, miért nem írt azonnal vissza neki újra. Aggódik vajon, fél attól, hogy többé nem kap választ, vagy egyáltalán nem is törődik a késlekedés okával?
A busz lassan zötykölődött, a kicsi Charlotte fejéből pedig nem akart kimenni az a buta kis dal a hernyóról meg a pillangóról. Dúdolgatva bámult ki az ablakon, amíg észre nem vette, hogy a szemben ülő fiú összevont szemöldökkel bámulja őt. Zavarba jött és úgy tett, mintha a többi embert figyelné, és az őt fürkésző tekintet elfordult felőle.
Megnyugodva fújta ki a levegőt, és ismét énekelni kezdett magában, a fiú pedig újra felé kapta a fejét, mintha csak meghallotta volna.
Charlotte a torkában dobogó szívvel várta meg, míg a busz a következő megállóban lefékez és kinyitja az ajtót, és nem mert semmire sem gondolni. Biztos volt benne, hogy a fiú belelát a fejébe. Hallja a gondolatait. Csak akkor lélegzett fel, mikor végre az utcán állt, és a jármű messze vitte a közeléből az ijesztő gondolatolvasót.
Most ő vágyott egy ilyen képességre. Bár beleláthatna Peter fejébe! Sokkal könnyebb lenne minden. Akkor nem kéne rettegnie, mert tudná… Tudná, hogy Peter mit érez…
Előbb inkább arra kéne rájönnöd, te mit érzel, kislány… - szólalt meg a fejében egy hang. Morogva fúrta a párnájába az arcát, hogy elhallgattassa.

12 megjegyzés:

  1. Annnnyira jóóó:D

    Imádom...

    Ja és am elsőőőő:D

    VálaszTörlés
  2. Kellet nekünk kitalálni, hogy nincs pénz a telójukon...tán Edward ült vele szemben??

    VálaszTörlés
  3. Na mit mondtam.. Egyenleg.
    Tényleg boszorkányok.

    VálaszTörlés
  4. Igen, elég ciki tud lenni egy ilyen szitu emberek között. Jó rész volt ez is! :)

    VálaszTörlés
  5. Tényleg lehet, hogy Edward volt, ez jó! :D :D

    VálaszTörlés
  6. Szia Spirit!

    Nagyon jó volt!!!
    Tényleg nem tudsz elszakadni a Twilight-tól! :) Szerencsére! :))))
    Remélem Charlotte visszaír, mert most nála van a labda! Elvégre mit gondolhat szegény fiú!

    Pusz: Gabriella

    VálaszTörlés
  7. Most mondjam, hogy ez sem a Twilight miatt jött? :D Gyerekkoromban volt, hogy dúdolgattam magamban a buszon, és egy srác nagyon figyelt, és mikor abbahagytam, elfordult, de amint megint dúdolni kezdtem, újra rám nézett. És buta módon az jutott eszembe, hogy olyan, mintha hallaná a belső hangomat. :)
    Nem Meyer találta fel a gondolatolvasást, és nem Edward az első és egyetlen, aki képes rá egy történetben. :)
    Én totál elszakadtam, csak ti nem. :D

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!

    Én szóltam valamelyik nap, hogy ne adjatok ilyen ötleteket nekik, mert rácsapnak. :-DDD

    T-A

    VálaszTörlés
  9. T-A: Nyugodtan írhattok ötleteket, mert előre meg van írva mindig pár szösszenet, úgyhogy nem tudtok befolyásolni minket. :) Ez a szössz is már korábban meg volt írva, mint leírtátok az ötleteket. :)

    VálaszTörlés
  10. Szia, Spirit!

    Nem úgy gondoltam, csak kötözködni akartam az ötletadókkal egy kicsit. A smiley is ezt takarja. Azt azért gyanítottam, hogy legalább néhány nap előnnyel dolgoztok, hiszen elég necces lenne online-ba nyomni. Mi van, ha pl.: valamelyikőtök nem ér rá, ugyi...? :-DDD
    Meg legalább kettőtöknek tudnia kell nagy vonalakban, hogy hova is akar eljutni a történet, hogy ne tegyetek egymásnak keresztbe... nagyon.

    Szép napot, Neked!

    T-A

    VálaszTörlés
  11. Ha már előre megvan pár, miért kerül fel egyre később az adott napi történet? Eleinte már reggel olvashattam. Türelmetlen vagyok, bocs :)

    VálaszTörlés
  12. Fú, ez is tetszett.. Az a fránya egyenleg.. Csak a baj van ezzel a feltöltéssel. :'D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés