.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. november 15., hétfő

Borítótervek

Elkészült két borító az Árnyékvilághoz, az egyiket Gabi, a másikat Timi készítette. Viszont ezek közül sem Ildikó, sem én nem tudunk választani. Épp ezért szeretnénk a segítségeteket kérni... Írjátok meg, kérlek, nektek melyik tetszik jobban... :) Holnap reggelig van erre idő. Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket! :)Utólagos hozzátoldás: Ne a szárnyak színét vagy a betűkét nézzétek, mert azon még változtathatnak, hanem magát a beállást, hogy melyik jobb úgy egészében. :)

61 megjegyzés:

 1. Szia Spirit!
  Nekem a 2. tetszik jobban. :-)
  Már alig várom, hogy a kezemben foghassam! :-D

  VálaszTörlés
 2. Hát, tényleg nehéz dönteni, nekem mindkettő tetszik.Bár a második talán sejtelmesebbnek hat. Igen, a második!

  VálaszTörlés
 3. nekem a 2. jobban tetszik, de talán az 1. figyelemfelkeltőbb, aki nem ismer Téged és a könyvet, jobban megakad rajta a szeme - szóval az 1. az inkább megfelel a "mai követelményeknek", szerintem (andi)

  VálaszTörlés
 4. Szia Spirit!
  Szerintem a második szebb. :)

  VálaszTörlés
 5. Második. Mert azon sokkal szebben kidolgozottak a részletek. Az elsőn a szárny nekem elmosódottabbnak tűnik.
  Itt ragadom meg az alkalmat, hogy hálás köszönetet mondjak az első 16 oldalért, egyszerűen zseniális volt! Alig várom a könyvet, valszeg ezt hozza nekem a jézuska magamtól, és annyira fogok neki örülni :))))))
  A borítók láttán még kíváncsibb lettem, h hogyan fog összeilleni az eseményekkel ez a sötét angyalszárny-szimbolika ami a borítón megjelenik.
  Drea

  VálaszTörlés
 6. Nekem is a második tetszik jobban. :)

  VálaszTörlés
 7. Szerintem is a második a jobb. :) Sötétebb, borúsabb, jobban illik a címhez és a következtethető eseményekhez. :)

  VálaszTörlés
 8. Szia!

  A második a jobb!

  A varázslatos realitást nem fogod folytatni?Csak mert napok óta nincs feltéve belőle rész!:S

  VálaszTörlés
 9. Szia!

  Nekem a 2. kép jobban tetszik. Sejtelmesebb. Ott kevesebb látszik a testből (nem mintha bajom lenne vele), de ott nem olyan éles a kontraszt a sötét és a világos között, mint az első borítón. Bár ez jelképezhetné a két világ közti különbséget is, ahová ők tartoznak, mégis a 2. borító jobban esik a szememnek. (a fekete angyalszárnyak meg alapból is tükröznek egyfajta ellentétet, tehát a kontraszt itt is megvan, csak nem olyan éles)

  Szép napot!
  ggizi

  VálaszTörlés
 10. nekem is a második teccik jobban :)

  VálaszTörlés
 11. Szia!
  Utólagos megjegyzésedet olvasva is a 2. tetszik jobban :))))
  Drea

  VálaszTörlés
 12. Nekem az első. Bár a véleményeket olvasva, asszem erről már lekéstem:(
  Nekem a második túl sötét. Az első is kifejező, nem kicsit.

  NA, mindegy. Mind a kettő baromi jó:D

  VálaszTörlés
 13. Én is mindenképpen az oldalt állós képre szavaznék.
  (Fb-ra az előbb írtam egy picit részletesebb véleményt is, ha számít esetleg.)

  VálaszTörlés
 14. Szerintem is a második terv a jobb, illetve helyesbítek, nekem a második terv tetszik jobban!

  VálaszTörlés
 15. Szia!
  Szerintem a második jobb amelyiken oldalt állnak.

  VálaszTörlés
 16. Szerintem a 2., az első olyan fura de az is tetszik nehéz a döntés de valaki irta hogy az elsőn azon jobban megakad a szem meg figyelem felkeltőbb, igaz mert én is úgy vagyok vele hogyha elhaladok egy könyves polc melett akkor valami olyan könyvön akad meg a szemem amiben egy részlet ki van emelve mint az elsőnél a vér, ahogy ki ríkít a sötétségből, és szerintem az jobban megfogná az embereket a második az igaz hogy sejtelmes de ha csak elmész a könyvek melett akkor nem a legegyszínübbet választod hanem azt amibben van valami szín, nem tudom jobban megmagyarázni :D Remélem érthető, ezért az elsőre szavazok...

  VálaszTörlés
 17. Szia csaj! :)

  Előre mondom, hogy én nem azért írok, mert le akarom tenni a voksom valamelyik mellett, hiszen elnézve a képeket, tényleg iszonyú nehéz dönteni. Megértelek! :)

  Viszont a véleményem, mindenféle képen el akartam mondani!

  A két borítóterv összehasonlítása:

  A második borító ugye a mostani könyvekhez hasonlít, hiszen olyan mint a Twilight (na jó, meg még néhány). Persze mostanában mindenki ilyet szeretne, na meg tényleg jól néz ki, én magam is imádom. Abban a sok feketében egy kép - bármi is legyen az -, mely szimbólumként van jelen, és jelképezi az egész könyvet. Az Árnyékvilág felirat is nagyon jó helyen van rajta, azonnal odavonzza a tekintetet. Ja, és nagyon sejtelmes az alak, tényleg olyan mintha az árnyékban állna. Nagyon szép munka! :)
  Viszont az első is gyönyörű kidolgozás lett! :)
  Igaz, hogy a második borítón is el tudom képzelni, ahogyan az Árnyékvilág felirat kidomborodik, ahogyan végigsimítok rajta, de az első mégis mintha jobban vonzaná az ujjaimat. Már most alig bírom ki, hogy meg ne érintsem, de sajna a monitornak sima a felülete. :P
  Amit még az első borító javára tudok írni, hogy egyedi, ahogyan te magad is az vagy. Nem igaz? :)
  Egyébként az imént volt egy látomásom vagy minek mondjam, mint mikor írok és látom magam előtt a dolgokat. Azt láttam, hogy az utcán sétálok kezemben egy könyvvel - amiről feltételezem, hogy a tiéd, hiszen most írás könyvben jött a látomás -, mely szinte teljesen fekete volt. Hüm... Azt hiszem a tudatalattim a másodikra szavaz, viszont a szívemnek mind a kettő kedves. :)

  Bárhogy is legyen csaj, bármelyik borító kerüljön is a fedélre, a lényeg úgy is belül lesz. ;)

  Ahm, egy vicces ötlet, ami persze tudom nem megvalósítható, de mégis leírom. :P Legyen mind a két borító úgy rajta a könyven, hogy az egyik a fedél lesz, a másik pedig a hátoldalon. Ezt úgy gondolom, hogy mondjuk a második kép van a fedélen, és az első pedig a könyv hátulját képezi, melyen ugye egy a rövid tartalomszerűség található, és akár még a jobb szárnyba a képen, bele is fér egy kis kép rólad, mint azt némely írók szokták a könyveik hátuljára. :)
  Na jó, mondtam, hogy ez egy vicces és abszurd ötlet, de ha nem adtam volna ki magamból, akkor egész nap nyomasztott volna. *pirul*

  Na jó, befogom, de még annyit azért mondok, hogy bárhogy is nézzen ki, az senkit nem fog befolyásolni abban, hogy megvegye és elolvassa, legalábbis engem biztosan nem! :) - Csak lenne már a kezemben és olvashatnám végre! :D

  Szeretlek, nagyon szorítok neked, és persze millió puszi! :)

  Kriszti

  VálaszTörlés
 18. Ha az 1. szárny színét kicserélnéd, vagy magát a szárnyat a 2.-éval, akkor az 1. tetszene jobban, így viszont inkább a 2.-ra szavaznék.
  kartonka

  VálaszTörlés
 19. Egyértelműen a második. :)
  Niki

  VálaszTörlés
 20. szerintem a második jobban néz ki. Tia

  VálaszTörlés
 21. Az első kicsit furább...Mintha kicsit több photoshop lenne rajta. Éni s úgy gondolom, hogy a második :) Az szépen ki van dolgozva, mint egy igazi könyvborító :D Még mindig el sem hiszem, hogy a Spirit Bliss név áll rajta..olyan hihetetlen...Gratulálok!!!! :D:D:D

  VálaszTörlés
 22. szija. a második jobban tetszik. máralig várom, hogy olvashatsam a könyvedet.^^

  VálaszTörlés
 23. nekem a második jobban tetszik... (amelyikben felül van a cím)
  az első vhogy túl véres és én úgy tudom, ez nem épp egy véres regény...ha jól tudom:D:D

  VálaszTörlés
 24. szerintem a második sokkal jobb :)

  VálaszTörlés
 25. szia!én is csatlakozom az előttem írókhoz a második jobb vh sokkal jobban megfogott az első nekem kicsit fura:D:P aniw

  VálaszTörlés
 26. Második...Nagyon jó lett. Már várom... *.*

  VálaszTörlés
 27. Juj..és egy kérdés : Miért nem a születési neved van feltüntetve a borítón?? Mindig a művész neveden fogsz írni??:)
  Puszi Zsizsi.

  VálaszTörlés
 28. Nekem is a második tetszik jobban,de az első is nagyon szép!:)

  VálaszTörlés
 29. Szia!

  Lehet, hogy nem ide várod, de azért ide írom (nagyon belejöttem a véleményezésbe:))

  Az elvetett borítók közül nekem a 4. tetszik a leginkább, mivel kevésbé fényképszerű viszont mégsem olyan festményjellegű mint az 5., viszont mégsem érzem a regényhez illőnek (mármint a 4-es), mivel régebbi időket sejtet, mint ami a sztorihoz illene. Én legalábbis így érzem, főleg az ajtó felső ablakai miatt, ami nekem tökre Gaudira hajaz (amiért amúgy alaphelyzetben rajongok, csak itt nem érzem ideillőnek… De amúgy meg nagyon tetszik a pasi árnyéka (bármelyikről is van szó)
  ggizi

  VálaszTörlés
 30. Kukucs. :) Nekem a 2. tetszik a legjobban. :)

  VálaszTörlés
 31. Második jobban tetszik :)
  Viky

  VálaszTörlés
 32. A második ezerszer jobb mint a másik kettő!! Legalábbis szerintem...

  VálaszTörlés
 33. Én is második-párti vagyok. :) Bár az első is tényleg kifejező, de talán tényleg a második. :)

  VálaszTörlés
 34. Hm, közben megnéztem az elvetett ötleteket, és a 6. naaagyon tetszett. :)

  VálaszTörlés
 35. Nekem a leges legjobban tetszik, az az elvetettek közül az első. Az a 2, amiközül most lehetett választani, nekem annyira nem tetszik, mint az elvetettek. Bár ez egyéni vélemény.(Azért az új kettő isjó, csak az elvetettek jobban tetszenek.)

  kartonka

  VálaszTörlés
 36. Nekem az 1. jobban felkelti a figyelmemet! A második sötét és nem biztos, hogy levenném a könyvespolcról, ha meglátnám...(de az is szép). Várom a végleges döntést. Így is, úgy is jó lesz. :-)

  VálaszTörlés
 37. A második jobban tetszik!

  VálaszTörlés
 38. Szia!:)
  Én is a másodikra tenném le a voksomat. : ) Nagyon nagyon szép borítótervek lettek.:)
  Puszillak, és már nagyon várom a könyvet. :)

  VálaszTörlés
 39. Szia Spirit!

  Nekem a második borító tetszik jobban. Nagyon szépen ki van dolgozva, jól mutat, árnyasabb...
  Ja amúgy a betűtípus is nagggyon OK!
  (Az elvetett tervek is nagyon tetszenek nekem, amelyik a legjobban tetszik az a 4. és a 6. Nagyon szép a kapu és a teteje is olyan, mintha szárnyak terülnének el a bejárat felett. Mivel az teljesen kirajzolódik a 4.-en, azért talán arra mondanám, hogy a hozzám legközelebb álló. És a feliratok is ezen vannak nekem a legjobban látható helyeken. Gratula hozzájuk, kiváló munkák azok is!)

  VálaszTörlés
 40. egyértelműen a második!!!sokkal jobb, meg olyan...nem is tudom, precízebbnek tűnik. az elsőnél nem szép, hogy a szárnyak töve olyan elmosódott.

  VálaszTörlés
 41. én szerintem a második sokkal jobban illene a storyhoz(= meg olyan...különleges(=
  egyszerűen fanatstic.
  <3
  Adriii<3

  VálaszTörlés
 42. Elsőre a 2. sokkal jobban tetszett. Aztán tovább nézve rájöttem, hogy csak a szárny kidolgozottsága és színe miatt tetszik nagyon, de csak sokára jöttem rá, hogy az egy test oldal nézetből (na jó, ez csak az én bénaságom). Tovább nézve azt mondanám, hogy az első lenne jobb a 2. minőségű szárnnyal és vércsíkkal (a szárny gyönyörű és nagyon ütős) és a 2. betűszínnel (a betűtípus is nagyon tetszik), de ha már nem lehet variálni, akkor sokkal inkább a 2.
  (Most olvastam az Éjszaka Háza Megperzselve részét, ha ahhoz hasonló tapintású lenne a borító, az nagyon tetszene, az egyik legszebb könyv szerintem.)

  Nekem szinte mindegy milyen lesz, én a belbecs miatt nagyon várom :-))
  Szofka

  VálaszTörlés
 43. Szia!
  Nekem a 3. és a 2. tetszik a legjobban.
  Az első nem annyira jön be a kékes szárnyakkal inkább a sötét. De mind olyan szép bármely kerül is majd fel rá gyönyörű lesz!!!

  VálaszTörlés
 44. Heloka!
  A 2. nekem jobban tetszik. Egyrészt kidolgozottabb, ezáltal szebb rajt a szárny, másrészt pedig a színe is jobb.
  Már nagyon várom!
  Seli :)

  VálaszTörlés
 45. az első feltűnőbb, ahogy írta is valaki, a könyvespolcon feltűnőbb és akik nem ismerik spirit nevét, a könyv borítójáról fogják eldönteni, belenéznek-e egyáltalán, szóval az 1. Panda :)

  VálaszTörlés
 46. NEkem is a második jön be inkább :)

  VálaszTörlés
 47. Hellóka!
  Nekem a 2. a tuti!!!

  VálaszTörlés
 48. milyen 3-dikat írtatok páran? lemaradtam egy új infóról vagy csak poén?

  VálaszTörlés
 49. Nekem 3 kép jön be. a 3. az első "sötétszárnyasított" változata. Legalábbis nálam:D

  VálaszTörlés
 50. Lemaradtam:( tegnap nem értem rá.:( De amúgy nekem is a második tetszik jobban!!:)

  VálaszTörlés
 51. Szia!

  A 3. tetszik,de az elvetett ötletek közül a 3. a tuti befutó nálam.

  VálaszTörlés
 52. Még mindig a második:):)

  VálaszTörlés