.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. november 7., vasárnap

Varázslatos realitás 59.

Nagyon sok olvasói ajánlás érkezett az Árnyékvilág végére, nagyon szépen köszönöm! :) A kiadó még nem kérte, hogy küldjem el őket, de bármelyik percben szólhatnak, úgyhogy aki még szeretne bekerülni a könyvbe, az minél előbb írjon. :) Már csak pár vélemény hiányzik egy szép kerek számhoz, úgyhogy hajrá! :) Köszönöm. :)


Charlotte először zavarba jött. Az ismeretlen lány, Kat olyan gyorsan beszélt, hogy csak pár másodperces késéssel tudta felfogni a szavait, és akkor is csak a legfontosabb információkat szűrte ki az agya. Barát… Randi… Peter mesélt már róla…
- Nagyon örülök – fogta meg a lány kezét, miközben mosoly ült ki az arcára. A pár pillanattal ezelőtti feszültség és csalódottság tovaillant belőle. – Peter rólad is mesélt már nekem… A pixeles órás lány – emlegette fel a történetet, amit még a közös szobafestéskor hallott.
- Úgy bizony, én lennék, személyesen – nevetett fel Kat. – Ülj csak le, én pedig magatokra is hagylak titeket… - szedte össze a cuccait.
- Ha szeretnél, nyugodtan maradj… - csúszott ki Charlotte száján, bár nem gondolta teljesen komolyan. Kat rendes lánynak tűnt és jó társaságnak, de most szívesebben maradt volna kettesben Peterrel – már amennyire kettesben lehettek egy zsúfolt egyetemi büfében.
- Még fel kell rohannom a könyvtárba – rázta meg a fejét Kat. – Meg egyébként is… Szerintem Peter majd meghal, hogy végre veled lehessen. Egyszerűen nem lehet vele bírni, mióta megismert. Charlotte így, Charlotte úgy… - fordult a barátja felé, miközben gonosz kis vigyorra húzta az ajkait. Peter elvörösödött és mormolt valami olyasmit, hogy „Kösz szépen!”, aztán kavargatni kezdte a kávéját a műanyag kiskanállal.

24 megjegyzés:

 1. Egyrejobb. Lájkolom Kat-et! Kiváncsi vagyok mi fog történni(:
  És miközben olvasok karácsonyi zenét halgatok. Beleillik ám a képbe. (karácsony van igaz?)
  ( http://www.youtube.com/watch?v=oOf6s2XGsWk )
  Mi az a kerek szám?(:
  Mikor lesz EDszemszög?:(

  VálaszTörlés
 2. Igen, hamarosan karácsony van. :)
  Majd miután elküldtem a kiadónak a véleményeket, megmondom, hogy hány gyűlt össze. Addig legyen meglepi. :) Írjatok, hogy minél több legyen, mert klassz érzés látni, ahogy gyűlnek és szaporodnak, és olyan csúcs véleményeket írtok, én tuti nem tudnék összehozni ilyen jókat. :)
  Ed szemszögön most is dolgozom, remélhetőleg estére lesz friss. :)

  VálaszTörlés
 3. Kat nagyon hajaz Alicre gonoszkodásban, nagyon bírom... :D

  VálaszTörlés
 4. Mondom én h egész jó fej lehet Kat... Spirit élőben nem ismert ilyen csajszit?? Kellene már egy jóbarát...
  És sztem nem gonoszkodás volt ez csak segített Peternek meg Charlotte-nak. Igaz ez a fajta segítség kényelmetlen, de legalább ha elmegy Kat valahol elkezdhetik a beszélgetést...xD
  AdrineXD

  VálaszTörlés
 5. Hm, Kat jelenleg kedvenc szereplőm. :D Várom a folytatást, és az Edward szemszöget is remélem sikerül befejezned. :-)

  VálaszTörlés
 6. nem karok bunkó lenni vagy valami de a pénteken nem tettétek föl. kapunk ma még egyet ??

  VálaszTörlés
 7. nem szóltam meg van még 1x bocsi

  VálaszTörlés
 8. Hááááááh Kat a kedvennnnccc!!!!!!!! Bocsánat csak mocskosul örülök :)
  Amúgy az előző fejezetnél a kommentekre reagálva nekem volt egy peter tippem de ő túúúl jó pasi... szóval Őszintén szólva nem találtam meg még Petert :S de lelkesen keresem! :)

  VálaszTörlés
 9. Ezt az Árnyékvilághoz írnám:
  Kezdetben nem nagyon fogott meg a történet ajánlása, azt gondoltam, hogy ez is egy tinikről, sztáréletről szóló tucattörténet. Egyedül az írónő miatt kezdtem el olvasni, akinek nagyon kedvelem a blogját, de végül nem bántam meg. Sőt! Itt is annyira kalandosan, romantikusan, spirit blissesen ír, hogy le sem bírtam tenni a könyvet. Remélem lesz még alkalmam olvasni tőle. H. Kati

  VálaszTörlés
 10. Kati, megírnád, kérlek, a korodat is, köszönöm szépen. :)

  VálaszTörlés
 11. hajrá,hajrá...még,még, még!

  VálaszTörlés
 12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 13. Én is az Árnyékvilághoz írnék:
  Először azt hittem,hogy nem lesz még egy olyan történet,amit jobban meg szeretnék ismerni a Twilight után.Mikor elolvastam az ajánlót,Adam és Camilla története még inkább megfogott!Valós dolgok,amik mégis valószerűtlenek.Újabb csodálatos alkotás egy brilliáns írótól.Olvastam már fanfictiont Spirit Bliss-től,és mondanom sem kell,hogy majd megvesztem a folytatásokért...Azt hiszem,megszületett a magyar Stephenie Meyer.
  H.Mercédesz,15

  VálaszTörlés
 14. Az első megjegyzést azért töröltem,mert:
  1.a nevem rosszul volt írva..:P
  2.megváltoztattam a szöveget:D
  puszi,Deena

  VálaszTörlés
 15. Ez a Kat csajszi jól nyomja, bár nem lennék most Peter helyében! Nagyon szupik ezek a szöszik Csajok! Csak így tovább! :D

  VálaszTörlés
 16. Hesz, elárulod ki volt a túl jó Peter tipped? :)

  VálaszTörlés
 17. Na, most már kíváncsi vagyok arra a kávézgatásra is:D

  Mikor jön a mai?:D

  VálaszTörlés
 18. Asszem nekem is Kat a kedvenc szereplőm. :D Nagyon bírom. :D Kíváncsi vagyok én is a kávézásra. ;D Várom a mait. :D
  Üdv.: ewoO

  VálaszTörlés
 19. Mikor kerül fel a mai? Elvonási tüneteim vannak.. :DD

  VálaszTörlés
 20. Én is nagyon várom már a mait, de nem akar jönni! :( Kérjük szépen Csajok! :)

  VálaszTörlés
 21. Szépen kérem! *szépennéz*
  Éss gratula az Árnyékvilághoz. Facebookon olvastam, hogy készen vannak a javítások!(: Mostmár hamarosan a kezemben lesz!:D

  VálaszTörlés