.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. november 10., kedd

A jövő reménysége - 28. fejezet

A hsz. határ 120 volt, ezt bőven átléptétek tegnap, szóval, itt az új fejezet. :) Láttam, hogy sok kérdés felmerült bennetek, és ezután a fejezet után, lehet, hogy még több lesz, így a napokban megint írok majd egy kérdezz-felelek cikket. :) A következő hsz. határt megadtam Szandinak. :) Ez egyébként, megint egy extra hosszú fejezet lett. :) Jó olvasást! :)


28. VÉRPRÓBA



- TAKARODJON INNEN! – Jade üvöltve pattant fel Joshua teste mellől, és védelmezően elé állt. Az izmos mellkas egy hördülés után ismét ütemesen mozgott, de a fekete szemek még nem bújtak elő a csukott szemhéjak alól. Jade megkönnyebbülten fújta ki a levegőt, de a tekintete gyilkos szikrákat szórt Carlisle felé, miközben dühösen letörölte a könnyek nyomát az arcáról. Carlisle a kezeit megadóan felemelve tett még egy lépést a földön fekvő felé, de a halk morgásra megállt.

- Segíteni akarok… - közölte halk, nyugodt hangon, de Jade-re egyáltalán nem hatott a melegség, ami az egész lényéből áradt.

- Talán… oda kéne engedni… - motyogta Ouray, miközben a szemei úgy szegeződtek Joshuára, mintha szellemet látna – valószínűleg a saját végzete szellemét. Ha Joshua nem áldozza fel önmagát, és nem kapja ki Jade kezéből az injekciós tűt, akkor most ő feküdt volna a helyén.

- Nem! Hát nem értitek? – Jade a farkasok felé fordult büszkén felvetett fejjel. – Meg akart ölni minket! Tudta, hogy milyen veszélyes a szer, mégsem írta le. El akarta hitetni Jonathanék falkájával, hogy segíteni akar, de csak legyengíti őket a szerrel, hogy ne tudják megakadályozni, ha megszegik az egyezséget.

- Engedd már oda hozzá! – tehetetlenül toporogtam egyhelyben, miközben az egyik fegyveres fiú puskája rám szegeződött, míg a másik még mindig az öcsémet próbálta lenyugtatni, mert időközben sírni kezdett. A két farkas Edwardot figyelte, aki valószínűleg, nem merte megkockáztatni, hogy egy támadás okozta még nagyobb pánik következtében a testvéremnek valami baja essen.

- Soha! – morogta felém Jade, aztán visszatérdelt Joshua mellé, de a szemeit Carlisle-on tartotta.

- Carlisle szólt neked, hogy ne add be az ellenszert! Figyelmeztetett! – próbáltam meggyőzni.

- Persze, mert tudta, hogy nem hiszek majd neki, beadom, és akkor rám foghatja, hogy az én hibámból történt minden! – vágott vissza.

- Te nem vagy normális! – ráztam meg a fejem, aztán a fiúk felé fordultam remélve, hogy ők meggyőzhetőbbek. – Segítsetek… Az alfátok teljesen megőrült. Ha csatlakoztok hozzám, Carlisle megmentheti Joshuát. Esküszöm, hogy mindent megtesz érte! – könyörögtem. A leendő farkasok egymásra pillantva mérlegelték a szavaimat, és tétovázva fordultak a már átalakult társaikhoz.

- Elárulnátok? Azok után, hogy én voltam az egyetlen őszinte ember hozzátok? – Jade vonásai csalódott dühről árulkodtak. A fiúk és a farkasok bűntudatosan pislogtak felé. Fogalmuk sem volt, mit is kéne most tenniük.

- Bizonyítsd be, hogy igazat mondasz… - Ouray hangja halk volt, és az arca is vörös lett a kételkedés okozta szégyentől, mégis kimondta azt, amit vártam. Jade végigsimított Joshua szinte halottsápadt arcán, majd bólintott.

- Vigyázzatok rájuk addig! – intett az embereinek, aztán a ruhája ismét a földre hullott, hogy átváltozhasson farkassá. Összeráncolt homlokkal figyeltem, ahogy Ouray is felveszi az állati alakját, aztán pár pillanatig csend volt, majd a fiatal farkasok vakkantva rázták a fejüket.

Kérdőn pillantottam Edwardra, mikor meghallottam, hogy felmordul, és az arca nem ígért túl sok jót. A pillantása a farkasok között járt felmérve a kockázatot, de végül mindig a testvéremen vagy rajtam kötött ki. Tudtam, hogy azért nem tesz semmit, mert minket csak akkor bántanának, ha szükséges lenne, és inkább a saját létét kockáztatta a kivárással, mint a miénket a támadással.

Ouray teste megnyúlt és eltűnt róla a szőr, aztán felegyenesedett. A szívemmel a torkomban vártam, hogy mit fog mondani. Jade nem hazudhatott a falkájának, hiszen beleláttak a fejébe, így elképzelni sem tudtam, miért nem tiltakozott ez ellen a próba ellen.

- Az Alfánk igazat mondott – szólalt meg Ouray a fegyveres fiúk felé fordulva. – Tényleg úgy hitte, hogy a kifejlesztett ellenszer hatásos lesz, és a kockázat igen csekély, mert ez állt a jegyzetekben, és úgy véli, hogy a doktor direkt tett valamit az oltásba, ami árt nekünk.

- Ha tényleg így hiszi… - kezdtem volna bele, mire Ouray felém fordult.

- Nem tudna így hazudni nekünk! – csattant fel védelmezően.

- Tudom. De pont ez bizonyítja, hogy őrült! – fejeztem be a mondatomat.

- Vagy azt, hogy direkt megpróbálod ellenem fordítani a falkámat – változott vissza Jade is. – Üljön vissza a helyére! – parancsolt Carlisle-ra, aki még mindig Joshua mellett állt alig pár méternyire, és az állapotát figyelte.

- Adjon neki fájdalomcsillapítót. Az van a piros üvegcsékben. Isabellának is azt adtam, mikor megfertőződött, és a tesztek szerint, nincs hatással az ellenanyagra – kísérelt meg segíteni, aztán visszasétált mellém, és leült a földre. Jade Joshua nyugodtan fekvő testére pillantott, aztán megrázta a fejét.

- Ez csak csel. Nincsenek fájdalmai. Cavan, hozz vizet! Van egy vödör a part mentén pár méterre innen – parancsolta a legfiatalabb fiúnak, aki az ellenanyagokat ellopta. Az felpillantott a bátyjára, majd az engedélyt adó bólintást megkapva, elfutott. Látszott rajta, hogy megrémült a történtek miatt, és örül neki, hogy egy kicsit elszabadulhat ebből a bolondok házából.

- Idióta – morogtam magam elé az arcomat a kezeimbe hajtva. Egyszerűen nem hittem el, hogy valaki ennyire elvakult legyen. Még csak hazudnia sem kell a falkájának, mert tényleg elhiszi, hogy igaza van.

Felsikkantottam, ahogy valami megragadta a felsőmet, és annál fogva egyetlen rántással talpra húzott. Jade arca alig pár milliméternyire volt az enyémtől. Hirtelen azt sem tudtam, mi történt, csak hallottam Edward morgó-fenyegetőző hangját, és a farkasok ugatását. A kezem automatikusan kinyúlt, hogy ellökje magától a zavaróan közel lévő testet, de mielőtt megtehettem volna, Jade elengedett, és félre lökte a felé lendülő karomat.

- Én vagyok idióta? – meredt rám villámló tekintettel. – Te vagy az, aki gyilkosokkal barátkozik – intett a fejével Edward felé, aki még mindig támadó állásban nézett szembe a vicsorgó farkasokkal. Az éles fogak apró pengékként csattogtak felé, nekem pedig egy pillanatra kihagyott a szívverésem.

- Hívd vissza őket… - kértem halk hangon le sem véve a tekintetemet a farkasokról.

- Csak nem félted a kis szívszerelmed életét? – ült ki gúnyos mosoly Jade arcára. Edward pillantása egy másodpercre az enyémbe fúródott, aztán a kék szemekbe néztem. – Várj, de hiszen, ő nem is él már… - emelte az ujját a szájához, mintha elgondolkozott volna.

- Kérlek…

- Tudom, hogy mit érzel. Pont ugyanezt éreztem, mikor Scott eltűnt, és most is ezt érzem… - pislantott Joshua felé, aki még mindig ájultan feküdt a földön. – És ezt az érzést mindig a vámpíroknak köszönhettem. Egyik sem jobb, mint a másik, csak vannak, akik vastagabb álarcot hordanak – eresztett meg egy undorodó fintort Carlisle felé.

- Tévedsz. – A hangom magabiztos volt a stressz ellenére. – A vőlegényed halálában egyetlen bűnös van, Maria, Joshuáról viszont csak az elvakultságod tehet, semmi más! – Jade egy másodpercig csak csendesen bámult rám, aztán szólalt csak meg.

- Hozd ide a babát!

- Ne! Mit akarsz vele? – Ahogy az öcsém a karjaiba került, átkozni kezdtem magam, amiért nem tudtam csukva tartani azt a nagy számat.

- Azt hiszed tévedek? Bebizonyítom, hogy te élsz hatalmas tévedésben – sétált át Edward és a két farkas mellé. Edward arcán most először láttam félelmet, de nem értettem, hogy miért. El sem tudtam képzelni, hogy mi lehet ijesztőbb számára az éles fogaknál, amik átharaphatnák a torkát. – Galvin, gyere ide! – hívta maga mellé az egyik fegyveres fiút. – Add ide a késedet! – Az egyik karján feljebb tornázta az öcsémet, szabad kezét pedig kinyújtotta, hogy átvegye a kért fegyvert.

- Ha bántod, megöllek! – A lábaim önkéntelenül mozdultak előre, hogy megállítsák, de Ouray az utamat állta. Legszívesebben egyszerűen arrébb hajítottam volna, de féltem, hogy ha megteszem, a testvérem látja kárát. Összeszorított fogakkal próbáltam meg visszafogni az ösztöneimet, amik megfeszítették az izmaimat, és feltöltötték adrenalinnal a testemet.

- Én nem fogom bántani… - nyomott egy gyengéd puszit a babahomlokra Jade, aztán az egyik szikla felé intett a fejével. Csak most vettem észre, hogy a tövében van egy kisebb utazótáska, amit a magas fű elrejtett eddig a figyelmem elől. – Hozz egy poharat! – Galvin azonnal teljesítette a kérést, de én még mindig nem értettem, mi is történik most. Az egyetlen, amit láttam, Edward elkínzott arca volt. A kezeim ökölbe szorultak, és a körmeim belemélyedtek a húsomba a tehetetlenségtől. – Nyújtsd a kezed, és tartsd alá a poharat! – érkezett az újabb parancs Galvin számára. Felszisszent, ahogy a Jade kezében lévő penge végigszántott a tenyerén, de nem ellenkezett. A vöröslő vér a pohárba csorgott. Nem volt túl sok, épp csak a pohár egynegyedét töltötte meg, Edward mellkasa mégis megdermedt, és a tüdeje felhagyott a lélegzéssel.

- Mit akarsz azzal? – nyögtem ki, de nem kaptam választ a kérdésemre. Ehelyett Jade távolabb lépett egyik karján az öcsémet tartva, a másik kezében a késsel. Ez a felállás életem egyik legrémisztőbb képe volt. Megpróbáltam elkergetni a rémképeket, amikben az a vámpír tartotta ugyanígy a testvéremet az életével fenyegetve engem, és igyekeztem higgadt maradni.

- Vedd el a poharat! – Ezúttal Jade nem a saját embereihez beszélt, hanem Edwardhoz. A gyomrom ugrott egyet, miközben a kés feljebb emelkedett a női kézben. Morbidan vicces módon, az első ijesztő gondolatom az volt, hogy a babakéz véletlenül kinyúl, és megfogja a pengét, nem pedig az, hogy Jade bántani fogja az öcsémet. Pedig tudtam, hogy mindkettőnek legalább ugyanannyi esélye van.

- Nem akarod bántani… - Edward hangja bizonytalanul csengett, így a félelem kígyói még feljebb kúsztak a torkomon.

- Tényleg nem. De ha nem teszed, amit mondok, az lesz a vége… Ha csak így bizonyíthatom be, hogy mik is vagytok, megteszem. Minden háborúnak vannak áldozatai, ezt már régen megtanultam. Vedd el a poharat! – nyomott meg minden egyes szót Jade, hogy bizonyítsa, nem ijedt meg. Edward keze remegve nyúlt ki Galvin felé. A gyönyörű arc megfeszült, ahogy a pohár gazdát váltott, aztán a mélyfekete tekintet fájdalmasan csillogva nézett fel rám.

- Állíts meg, ha szükséges! – Edward hangja rekedt és erőtlen volt. Még arra sem volt erőm, hogy felkiáltsak, egyetlen hajtással húzta le a vért, mintha valami erős ital lett volna. Carlisle felpattant mellettem, aztán döbbent csend borult a tájra. Edward lehajtott fejjel állt előttünk, és láttam, hogy a teste meg-megremeg.

- Edward? – Tettem egy lépést előre, de csak azért, hogy azonnal megtorpanjak. A mindig gyönyörű arc vicsorogva fordult felém, és az általában aranybarna szemek most vérvörösen csillogtak.

- Én megmondtam… - vonta meg a vállát Jade, miközben lassan letette a testvéremet a földre, aztán átvette a jobb kezébe a kést. Még mielőtt bármit tehettem volna a kés pengéje megvillant, és a sűrű vér összekoszolta a babarugdalózót. Egy másodpercig azt hittem, hogy az öcsém sérült meg, és az ájulás környékezett, aztán megláttam Jade kezén a sebet. – Gyere… Szomjas vagy, nem igaz? – lépett hátrébb, és a ruhája aljából letépve egy darabot bekötözte a kezét.

- Nem, ne… - túrtam a hajamba kétségbeesve. Edward a földre szegezte a tekintetét, és egy mély lélegzet után, elégedett nyögés hagyta el a torkát. A farkasok támadóállást felvéve közeledtek felé, de Jade felemelte a kezét.

- Hagyjátok, figyeljetek a doktorra – utasította őket.

- Mit csinálsz, ezt nem teheted? – nyöszörögtem, miközben Carlisle mögöttem halk hangon beszélni kezdett Edwardhoz, hogy lenyugtassa.

- Én, mint mondtam, nem csinálok semmit. A te dolgod, hogy megállítsd. Mentsd meg a testvéredet egy gyilkostól! – nézett a szemeimbe elégedetten.

- Őrült vagy! – A könnycseppek patakzani kezdtek végig az arcomon. Az ösztönöm, a bevésődésem, a testvéri szeretet és az Edward iránti szerelmem mind mást akart.

- Csak bebizonyítom, hogy tévedsz.

- Kockára téve egy kisbabát? – nevettem fel hisztérikus hangon. Edward egyre közelebb merészkedett az öcsémhez, én pedig még mindig nem tudtam, mit is kéne tennem. Óvatosan közelítettem feléjük, nehogy Edwardot hirtelen mozdulatra késztessem.

- Csak rajtad múlik, hogy megmented-e… - Hallottam a hátam mögül Jade hangját, de igyekeztem most már nem rá figyelni.

- Edward, kérlek… Tudom, hogy nem fogsz minket bántani… - nyújtottam ki magam elé védekezően a karjaimat, de csak egy morgás szakadt fel válaszként a vöröses ajkak közül. Sikerült beoldalaznom a két Edward közé, miközben tovább beszéltem. – Szeretlek, és te is szeretsz engem. Nem lennél képes ártani nekünk, bármit is mond Jade. Bizonyítsd be, hogy erős vagy! – könyörögtem neki. A hófehér test hirtelen lendült előre, én pedig az utolsó pillanatban ragadtam meg, hogy balra rántva a földre zuhanjunk mindketten, és ne az öcsémre.

Megmarkoltam Edward nyakát, és úgy igyekeztem távol tartani magamtól a fogait. Egyszerűen nem hittem el, hogy ez tényleg megtörténik. Hogy Jade-nek igaza lehet, és az a férfi, akit tiszta szívből szeretek, valóban képes bántani engem. Márpedig az ábra tökéletesen mutatta, hogy így van.

Emberi alakban is erős voltam, de nem eléggé ahhoz, hogy Edwardot mozdulatlanul tartsam. A karjaim remegtek, ahogy egyre közelebb és közelebb furakodott a nyakamhoz. Lehunytam a szememet, mintha ez megvédhetne, aztán megéreztem az ajkait a nyakamon. Tudtam, hogy ezt mi fogja követni, hiszen, volt már ilyesmiben részem – csak azt nem hittem volna soha, hogy egyszer Edward miatt kell majd átéljem újra -, de a harapás és az erőteljes-fájdalmas szívó érzés elmaradt. Helyette egy óvatos nyelv végigsimított a verőeremen. Hitetlenkedve dermedtem meg, aztán megértettem az egészet.

A lábamat felhúzva rúgtam le magamról Edwardot. Azonnal felpattantunk mindketten, aztán megráztam magam, és a ruháim cafatokra szakadva váltak le a testemről, ahogy átalakultam.

Mondd, hogy ez csak egy csel… - üzentem Edwardnak gondolatban, aztán rájöttem, hogy milyen buta is vagyok, és kijavítottam saját magam. – Ha ez csak egy csel, tedd le a bal kezed a földre – kértem valami olyasmit, amit amúgy valószínűleg, nem csinálna. Előre görnyedt, és a bal kezével ellökve magát a földtől felém ugrott. Oldalra vetődtem, aztán ismét azonnal felugrottam, ahogyan Edward tanította még az első és egyben egyetlen edzésünkön.

Isabella? – Éppen előre akartam ugrani, mikor az ismerős hang megszólalt a fejemben. – Hallasz?

Igen, igen, igen – ismételgettem magamban boldogan.

Úgy kellett visszafognom magam, hogy ne kezdjem el hevesen csóválni a farkamat, elárulva magunkat az ellenségnek. Ehelyett, nekiugrottam Edward mellkasának, felborítva őt, aztán ahogy a hátsó lábam után kapott, rögtön futottam is tovább. Folyamatosan az öcsém körül maradtunk vigyázva, hogy ne essen az álharcunk közben semmi baja.

Merre menjünk? – jött az újabb kérdés, amely bizonyította, hogy nem csak félelmemben hallucináltam az előbb Jonathan hangját.

A hegyek déli lábánál vagyunk – adtam meg az információt neki. Kicsit furcsa volt, hogy csak őt hallom a fejemben, de legalább már nem voltam egyedül.

Ez így nem elég… Túl sok a szag… - hallottam az elmémben a kétségbeesett morgást. Az agyam pörögni kezdett valami megoldáson, ami segíthet, aztán egyszer csak megvilágosodtam.

Zajt csapunk, hogy megtaláljatok! – közöltem Nate-tel és Edwarddal is. Hangosan vonyítottam és ugattam verekedés közben, Edward pedig tövestül tépett ki egy fát, aminek a gyökere fülsüketítő recsegéssel szakadt el a földtől. Alig pár centire zuhant mellettem a földre, ami megint csak elég nagy hangzavarral járt.

Néha a farkasokra és Jade-re pillantottam, de biztos voltam benne, hogy nem jöttek rá, hogy a viaskodásunk csak színjáték. Carlisle még mindig beszélt Edwardhoz, és az aranybarna szemek rémülten csillogva figyeltek minket.

Itt vannak! Itt vannak! – kiabáltam Edwardnak az utolsó pillanatban, mikor már Nate-ék elég közel értek ahhoz, hogy lelepleződjenek. Jade és a farkasai felkapták a fejüket, de már késő volt. – Vidd innen az öcsémet! – kértem, mire felmordult. Tudtam, hogy nem akar egyedül hagyni még arra a pár pillanatra sem, amíg a régi falkám és a többi Cullen ideér. Jonathan fejében láttam, hogy Alice hívta fel őket, amint Edward elindult otthonról, és hogy azért vártak eddig a keresésünkkel, mert Edward kért tőlük fél órányi előnyt, hogy biztonságba helyezzen minket, ha tud. – Te vagy a leggyorsabb! Kérlek, ha szeretsz, vidd innen őt! – esdekeltem. – Vigyázok magamra! Nem lesz baj – ígértem meg.

- Harcolj! – kiabálta Edward Carlisle felé, aztán átugorva felettem pontosan a testvérem mellett landolt.

Nem volt időm azzal foglalkozni, hogy Carlisle eleget tesz-e a fia utasításának, ahogyan azzal sem, hogy Jonathan és Alice elsőként érkezve beleveti magát a küzdelembe a fiatal farkasokkal, az egyetlen, amire koncentráltam, az volt, hogy az én két Edwardomat biztonságba juttassam.

- Te mocskos vérszívó… - Jade dühösen morogva vetette előre magát a levegőben átalakulva. Ellöktem magam a talajtól, és egyenesen nekiugrottam az oldalának.

Még fél szemmel láttam, ahogy Edward felkapja az öcsémet, és futni kezd a fák felé, aztán egy marást éreztem az oldalamnál. Nyüszítve csaptam a mellső mancsommal a sárgásfehér farkas pofája felé, de nem találtam el őt. Tudtam, hogy ha mozdulatlan maradok végem, ezért a lábaimmal lökni kezdtem magam a földön, és az óramutató járásával ellentétes irányba forgattam el az egész testemet. A bőröm megfeszült a fogak között éles fájdalmat okozva, de nem törődtem vele. Aztán egyszer csak szabad voltam.

A fájdalom égetővé vált, de talpra ugrottam, és futni kezdtem körbe-körbe, mintha megvesztem volna. Jade sokkal jobb harcos volt, mint én, ezért az egyetlen esélyem az volt, ha sikerül feltartanom addig, amíg segítséget nem kapok. Szerencsére, nem kellett erre sokáig várnom. A fák közül még három farkas érkezett Emmett és Rosalie kíséretében. Aztán legnagyobb meglepetésemre, Edward is kiszáguldott a fák közül az öcsém nélkül.

Előre vetette magát Jade felé, aki azonnal menekülőre fogta a dolgot. A lábaim összecsuklottak, és a földre zuhantam. A szemeim előtt kezdett elmosódni a világ, de nem akartam elájulni. Tudnom kellett, hogy mindenki épségben van-e.

Hallottam néhány morgást és puskadördülést, de nem igazán fogtam fel, hogy mi is történik körülöttem. Aztán hirtelen túl nagy lett a csend. Szitáló eső hullott a bundámra, jól esett a friss illata, és a hozzám érő kezek simogatása is. Megpróbáltam visszaváltozni, de valamiért nem sikerült. Egy pillanatig az jutott eszembe, hogy mi lesz, ha örökre farkas alakban maradok, és rémülten nyüszítettem fel.

Semmi baj. Ne változz át! – hallottam meg a nyugtató-aggodalmas hangot a fejemben. – Így hamarabb meggyógyulsz, nem lesz semmi baj… - Tudtam, hogy Jonathan hazudik, mert egy apró szúrást követően, hirtelen olyan könnyűnek éreztem magam. Biztos voltam benne, hogy meg fogok halni, és ettől ilyen nyugodt minden körülöttem. Aztán fájdalom nélkül felemelkedtem a földről, és hirtelen a nyugalom helyét megint átvette az ijedtség. Hallottam a fejem fölül Edward hangját, és nem akartam még elmenni, maradni akartam, de a szemhéjaimra, mintha ólomsúlyt kötöttek volna.

A következő pillanatban, mintha egy éjszakai csúszdázáson vettem volna részt. Sötét volt, de az egész világ mozgott velem. Felfordult a gyomrom, de nem tudtam kiszállni. Csak hagytam, hogy a láthatatlan erő maga felé húzzon. Aztán egyszer csak hangos koppanást hallottam, és a fejemben tompa kínt éreztem.

- Hé, hé, nyugalom… - Ahogy kitisztult előttem a kép, rájöttem, hogy Edward keze nyom vissza az ágyra.

- Mi történt? – ismertem fel Alice hangját, aztán bekúszott az ő arca is elém.

- Forgolódott, és nekiverte a fejét az ágytámlának. – Kaptam magyarázatot Edwardtól az előbb történtekre. Fel akartam emelni a kezemet, hogy megdörzsöljem a fejemet, de ahogy megpróbálkoztam ezzel az egyszerű feladattal, két dologra jöttem rá. Az egyik az volt, hogy kéz helyett még mindig mancsaim voltak, a másik pedig, hogy rossz ötlet volt mozogni, mivel az oldalamban lévő lüktetés sokkal erősebb volt, mint ami a fejemet kínozta.

Mi történt? A testvérem? Carlisle? A többiek? – soroltam gyorsan, amint kitisztultak a gondolataim, és rájöttem, miért is fekszem most itt ilyen állapotban.

- Mindenki jól van… Majdnem mindenki… - javította ki magát Edward, aztán mikor izgatottan mocorogni kezdtem, gyorsan folytatta. – Az egyik fegyveres fiú ijedtében rálőtt Aidanra, de hamar rendbe jön. Csak a vállát találta el.

Folytasd! Tudni akarok mindent! – követeltem.

- A három emberkölyköt az Alfád… vagyis Jonathan – javította ki magát Edward. - visszavitte La Push-ba. Azt hiszem, rémültükben soha többé nem akarják viszontlátni Jade-et.

És ő meg a többi farkas? – tettem fel a legfontosabb kérdést.

- Egyiküket Emmett, a másikat Alice és Carlisle fogta el menekülés közben – rándult meg Edward arca.

Mi lett velük? – Bármennyire is gyűlölnöm kellett volna őket, nem voltam rá képes. Csak ostoba gyerekek voltak, akiket könnyű volt átverni.

- Őket is átadtuk a quileute-oknak – nyugtatott meg Edward, miközben a keze újra és újra végigsimított a bundámon.

Azt mondtad, kettőt fogtatok el közülük? – jutott el lassacskán az agyamig az információ. Valamiért még nehezemre esett gondolkodni, pedig nagyon igyekeztem. Edward kuncogva hajtotta a fejét a nyakamhoz, hogy aztán felemelkedve egy puszit nyomjon az orromra.

- Fájdalomcsillapítók és nyugtató – magyarázta a zavartságomat. – Pihenned kéne inkább, hogy hamar meggyógyulj – próbált meg kitérni a válasz elől az eredeti kérdésemre, aztán sóhajtva megadta magát. – Jade és Ouray elmenekültek. És… még valaki…

Ki? – nyögtem ki gondolatban a kérdést, aztán végigvettem magamban a lehetőségeket. – Joshua? – A döbbenettől a levegő hirtelen a mellkasomban rekedt.

- Magához tért, miközben harcoltunk, és Jade-ék után rohant. Emmett, Carlisle és a volt falkádból ketten utánuk mentek, de túl sok nyom volt a környéken. Valószínűleg Jade és Joshua is többször jártak arra a közelmúltban. Aztán pedig jött az eső, és elmosta a legtöbb szagot.

Akkor még nincs vége… - hunytam le a szemem fáradtan. Egyszerűen felfoghatatlan volt a számomra, hogy Josh azok után, ami történt, még mindig inkább Jade mellett marad, mint mellettünk. – Hogy mehetett vele? Még ha gyűlöl is engem, Jade kockára tette az öcsém életét. Nem tudhatta, hogy nem fogod bántani, és…

- Joshua valószínűleg, nem tud erről. Akkor még ájult volt. És… - Edward lesütötte a szemét, aztán vett egy mély levegőt. – Jade nem hagyta volna, hogy bántsam az öcsédet. Azt akarta, hogy végezz velem, vagy ha neked nincs elég erőd hozzá, akkor megtette volna ő. Mindenképpen én voltam a célpont, nem a testvéred. Muszáj volt megjátszanom, hogy elvesztettem az önuralmamat, mert féltem, ha nem teszem, Jade dühében még valami őrültséget tesz. Az öcséd volt a legvédtelenebb közöttünk, ki kellett juttatnom valahogyan, hogy harcolhassunk. Attól tartottam, hogy Jade-nek végleg elmegy a józan esze. A gondolatai olyan zavarosak és feldúltak voltak. Egész életében bosszúra vágyott, és most, hogy itt van a kapujában… Tényleg úgy véli, hogy amit tesz, az jó. Nem hiszem, hogy józanul bántani akarna titeket, de egy hajszálon egyensúlyozik az épelméjűség és a teljes összeomlás között, és ez nagyon veszélyes…

Most ki vigyáz Edwardra? – kérdeztem, hogy eltereljem a figyelmemet a fejfájdító gondolatokról.

- Esme és Rose odalent vannak vele. Megfürdették, megetették, minden rendben van, de most pihenj. Büszke vagyok rád! Azt tetted, amire tanítottalak… - hajtotta a fejét Edward a párnára az enyém mellé.

Mindenáron kiszabadulni és állandó mozgásban lenni – ismételtem magamban a mezőn tanultakat. – Úgy tűnik, hogy a farkasok ellen is bejön – ásítottam egy nagyot.

- A lényeg, hogy túlélted. Semmi más nem számít! - Edward arca elkomorult, de nem tudtam, hogy miért. Meg akartam kérdezni, de hirtelen megint nagyon álmos lettem, ezért csak behunytam a szemem, és úgy merültem az öntudatlanságba, hogy közben éreztem a hosszú ujjak cirógatását.

147 megjegyzés:

  1. Gratula a fejezethez!Már nagyon várom a folytatást.
    Vajon miért is komorut el Edward arca?Talán végig gondolta h Jade majd még vissza jönn értük?És hol volt Jassper és Maria?Elmenekültek Jade elől?
    Kérlek hozz össze Edwardot és Isát mert én már megőrülök!
    Panda

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon megijedtem hogy Edward tényleg bántani akarja....durva volt,nagyon megleptél :))
    Akkor nem halálos az ellenanyag az átalakult farkasokra sem? A fejezet nagyon jó volt,meglepődtem hogy most raktad fel,nem számítottam rá.Viszont nagyon örültem neki. Köszi:)
    Laura

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett, izgalmas. Nagyon várom a kövi fejezetet és kíváncsi vagyok a továbbiakra.

    VálaszTörlés
  4. Én is megijedtem hogy Edward bántani fogja Izabellát...úgy megkönnyebbültem h csak színjáték volt...rendesen féltem hogy mi lesz....és tényleg Maria hova tűnt?
    jó rész lett non és jó h ilyen hamar jött
    puszy Niky

    VálaszTörlés
  5. hűű, ez nem volt semmmi. A gyomrom összeszorult a harc közben. Én is kíváncsi vagyok, hogy miért komorult el Edward. Remélem nem gondolja azt, hogy elhagyja Isát. De lehet inkább csak az fájt neki, hogy Isa nem bízott benne és azt hitte bántana bárkit is. A kis törékeny bizalmatlan lelke biztos így hinné -.-" Szóval Jade visszajön. Lehet hogy Joshus is benne volt a játékba. Hisz farkas, ki tudja mire nem képes. Azt sem hiszem el hogy ezek után még Jaddel tart bárki is. Áh :D megőrítesz xD

    VálaszTörlés
  6. ja és amúgy én tök így képzeltem el Mariát :D

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Fantasztikus, nagyon tetszett. Kivancsi vagyok mert komorult igy el Edward es, hogy mikor lesz a kovetkezo osszecsapas es, hogy hogy fog zajlani.

    VálaszTörlés
  8. jajj de jó volt..na erre a megoldásra sose gondoltam volna..én azt értem ,hogy Josh miért ment vele, de azt nem , hogy Ouray miért..ő látta a történteket..de majd ez is kiderül
    Edwardban nem csalódtam...nem tudtam elképzelni, hogy bántaná őket...ja és még azt nem értem, hogy miért nem tud Isabella visszaváltozni..
    borsy007

    VálaszTörlés
  9. Hát húúú... Jade eléggé elvetemült és megszállott és őrült... Ez tetszik :D Olyan tipikus őrült-gonosz karakter. :D
    Azért kicsit csalódott vagyok, hogy nem ölted meg Josh-t. Végül is úgyis arra számítok, hogy más hal meg... vagy halt meg? Elveszett az időérzékem, szóval nem tudom, hogy tartunk-e már ott. Edward azt mondta, hogy mindenki jól van... miért hazudna Isabellának, ha Aidant is elmondta? Talán azért, mert nem akarja, hogy Isabella még jobban felzaklassa magát. És miért lesz olyan komor a végén? Talán azért mert valaki meghalt, és ezt nem mondta el. Oké, ebben nem vagyok biztos, csak feltételezés, főleg, hogy azt sem tudom, hogy tartunk-e már ott. Meg persze lehet, hogy a másik feltételezésem sem igaz... De majd úgyis kiderül.
    Hát ami Edward és a vérivást jelenti... szerintem szívesebben evett volna emberi kaját, minthogy egy farkas véréből igyon. Lefogadom, hogy nem ízlett neki. :D De ügyes csel volt. És jó volt az egész, ahogy kiterveltek mindent. :)
    Tetszett a fejezet, hogy olyan nyugodt a vége, meg végre nem függővég. :D

    VálaszTörlés
  10. Nagyon élveztem a fejezetet! :D Szegény Josh, úgy hozott döntést, hogy nem is látta az előzményeket. Ahogy Isabella mondja, még nincs vége. :)

    VálaszTörlés
  11. szia!
    Ugye nem marad örökre Isa farkas?!:O
    Az nagyon nagyon nagyon nagyon rossz lenne.
    Én is nagyon szeretnék, hogy Isa és Edward megint együtt legyenek.
    Én tényleg elhittem, hogy Edward elvesztette az önuralmát. Én kis naiv.:D
    Ouray is elment? Hát ez megörült? Hisz ő látta, hogy mi történt. Vagy megfertőzte Jade?:D:D:D

    És sajnos csalódnom kellett mivel úgy tűnik hogy Josh tényleg ott hagyta a családját. De buta! Megfogja ezt ő még bánni...:(:D:D

    lukci

    VálaszTörlés
  12. HÚÚÚÚÚ
    Nagyon jó volt csupa ideg voltam!!!!
    De ugye Isabellának nem lett semmi komolyabb baja!?

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Nagyon jó lett.
    Most akkor majd Jade újra támadni fog?
    És a fiatalokat ha átváltoztak beveszik még a falkába?
    Ja és hogy akkor most elköltöznek vagy maradnak ezzek útán?
    Puszika

    VálaszTörlés
  14. Itt még nagyon bibis valami... Isabella még nem tud valamiről, amiről még mi sem. :D

    VálaszTörlés
  15. Hú Spirit!!!!

    Úgy örülök!! Nagyon meglepődtem hogy ma volt új feji. és még az elsők között vagyok:-)
    Rengeteg izgalom meg a csata.
    Hát mostmár teljesen egyértelmű, hogy Jade nem épelméjű (szó szerint) azt viszont nagyon sajnálom hogy Josh is elment vele, de a kis bolodok ha szerelmesek hát menjenek mindegy.

    Az elején majdnem elhittem egyébként én is hogy a nagy ED vérszomjas bár az elején a kijelentése már utalt a cselre...

    És Isa remélem nem lett semmi komolyabb baja...mert hogy a végén ez a "az a lényeg hogy túlélted " nem hangzik valami biztatóan.
    Ugye nem arról van szó hogy Isa mostmár örökre farkas marad????? (bár az izgis lenne ha egy darabig az lenne, előhozna pár érdekes dolgot de örökre nem lenne valami jó. Ugye nem ezt akarod Spirit?

    Na mindenesetre gratula és nagy meglepi volt.
    Puszi és várom a gyógyulást...meg az új fejit.

    VálaszTörlés
  16. ismét teljesen összezavartál:) gratula!

    VálaszTörlés
  17. ÚÚúúúúúúh nagyon jó volt. Harcra vágytam, és az is volt. Olyan jól leírtad.:D Örülök, hogy Josh-t nem ölted meg, de az, hogy még mindig Jade-del marad. Pff...férfi.:S Az elején én is azt hittem, hogy Edward elveszti a fejét, de mikor Isa-ra is morogni kezdett, tudtam, hogy ez egy csel. Jade teljesen megörült..nem normális. ez a véleményem. De van egy olyan érzésem, hogy Isa-nak nem csak egyszerű begyógyuló sérülése van. Ne nevess ki, de mikor először olvastam, hogy Isa farkas lett, volt egy álmom. xD És nem azért, mert mindenki azt mondja, hanem nekem tényleg volt! Nah, lehet, hogy ez csak egy hóbortos álom volt, de lehet van alapja. Főleg az utolsó mondat miatt. Ilyenkor szokták azt mondani, hogy A lényeg, hogy túlélted. Semmi más nem számít!
    Nah szóval szuper volt, és folytatást!!!:D

    VálaszTörlés
  18. Hűha... Fantasztikus fejezet volt ez is... Most nincs időm hosszabb véleményt írni, de felfedeztem valamit... Persze lehet, hogy csak én emlékszem rosszul. Szóval.
    "Nyüszítve csaptam a mellső mancsommal a fehér farkas pofája felé, de nem találtam el őt." Jade a farkas, akivel Isabella harcol? Neki nem valami másszínű bundája van? Isa volt fehér színű, nem? (De ez kicsit kukacoskodás...)

    VálaszTörlés
  19. Wááá. Ez marha izgi volt. Kicsit kevés volt a bunyó leírás, de ennek ellenére nagyon bepörgető hatása volt.^^ Alig várom a kövi részt. További szép napo(ka)t!

    VálaszTörlés
  20. Húú.ez fel sem tűnt...tényleg Iza a fehér.
    De más is lehet olyan színű? azt hiszem Jade valami sárgás színű...de lehet nem jól emlékszek:)
    Valaki?
    Laura

    VálaszTörlés
  21. Jó feladom! Nem tudom, hogy honnan jönnek ezek az ötletek, de te tényleg remek író vagy! Ez a rész is tökéletes volt! Minden benne volt amit akartam, izgalom, csalódottság, fájdalom, szeretet és szerelem. Minden és ez a soksok minden nagyszerűen megoldva. Én tényleg gratulálok neked és remélem, hogy minél hamarabb felfedezznek, mi már megtettük:P

    Kíváncsi vgayok én is, hoigy Edward arca mért komorült el, éjn is arra tippelek, hogy Jasper és Mariához van köze. Hiszen mindenki benne volt a fejeztben, csak ők ketten nem. Remélem már ennél nagyobb baj nem lesz, vagy még sem?:P

    Ismét megvagyok döbbenbe Josh tette miatt, de még mindig azt mondom, hoigy ilyennek képzelem, szóval kiherem:D
    Mint mindig most is várom a folytatást:)

    VálaszTörlés
  22. Szia Spirit!
    Engem már teljesen kikészített ez a nő... nem hiszem el, hogy nem lát túl azon, amit egyszer bemesélt magának. Ennyire nem hiheti, hogy minden fekete és fehér. Nem fontolta meg a figyelmeztetést, be akarta adni az ellenszert, miután kiderült, hogy nem csak elterelés volt Carlisle figyelmeztetése, rögtön őket hibáztatja, hogy rossz az anyag és direkt cseszegették, hogy adja be... Ezek után meg azt sem hagyja, hogy ellássák az állítólagos "szerelmét". Ennek a nőnek diliházban lenne a helye. Vagy inkább a föld alatt. Remélem a későbbiek folyamán valamelyik helyre elküldöd. Képes egy gyereket használni arra, hogy Isa megölje a szerelmét, a bevésődését. Egy csöppnyi emberség sincs benne. Itt lehetne azzal érvelni, hogy de hát elvesztette a férjét a vámpírok miatt... Na igen, de rögtön itt az ellenpélda Isa személyében.
    Bocsi, de egy pillanatig nem dőltem be annak, hogy Edward most igazi vérengző vámpírrá változik. :) Anno kibírta Bella mellett is, amikor vérzett, pedig ő aztán nagy kísértés volt neki. Cselnek nagyon jó volt:) Nagyon ügyesen leírtad a harcot! De legjobban az tetszett, ahogy Edward rávezette Isát arra, hogy most csak színészkedik!
    És mint mindig, most is megérkezett Nate, akinek megint nagyon örültünk!:D Azzal még mindig nem vagyok tisztában, hogy Ouray miért követi még ezek után is Jade-et. Mert Josh még megérthető (bár csak az elvakult rajongása miatt), de Ouray most láthatta, hogy milyen simán veszélybe sodorta volna őt Jade. Ennyire azért nem jó nő, hogy ezt is bevállalja érte. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mikor és milyen körülmények között jönnek vissza.
    Szerintem (és ebben kivételesen egyetértünk Jucával) még senki sem halt meg, Edward nem titkol el semmit Isa elől.
    Örülök, hogy végre egy igazán akció dús fejezet volt. Várom a folytatást!
    Puszi, Vicky

    VálaszTörlés
  23. Szia Spirit!
    Bocsi, hogy nem írtam az előző fejihez, de nem volt időm:S De ide már muszáj volt:D Tudtam, hogy Edward csak tetteti az egészet:D Úgy röhögtem, pedig tudtam, hogy nagyon komoly a helyzet, de röhögtem közben:D Olyan nyilvánvaló, hogy Edward nem bántaná Isát. És különben is, ő tudja Carlisle után a legjobban kontrollálni önmagát. Tök abszurd lett volna, ha komolyan bántja:D De még oda is vittél egy kis romantikát. Fúúú, az a nyakas-nyelves cucc nagyon király lett:) De milyen jól kitervelték! Az tényleg vicces volt, amikor Isa mondta Edwardnak, hogy mondd, hogy ez csak egy csel:D:D Az pöpec lett;) És Jonathan is volt benne:P Két piros pontot kapsz ezért:D Az is állati volt, amikor zajt csaptak:D Az asztalt csapkodtam, annyira tetszett:))) Edward kitépta a fát:D Azon nagyon meglepődtem, hogy Jade nem is bántotta volna a kis Edwardot. Én simán kinéztem volna belőle, hogy bántja:/ Az a piros szem is csúcs volt. Azt is sejtettem, hogy Edward vissza fog jönni, hogy harcoljon. Hisz félti Isát, nem hagyná csak úgy ott. És a harc tanulós feji is az eszembe jutott ám közben:P Jade amúgy fehéres-sárgás színű, ha jól emlékszem. A Vicky nem értette, hogy Ouray mért ment Jade-del. Szerintem nem meglepő, hisz a farkasok közül ő kötődött hozzá a legjobban. És hiába bizonyították a vámpírok, hogy nem rosszak, ez őt nem érdekelte, mert teljesen vak lett:S Jade meg persze megint kimagyarázta magát. Átkozott spinné:@ Jó, Mariát jobban utálom, de egyszerűen nem tudok vele egyet érteni. Sose fogok egy véleményre jutni vele:S És mivel Jade-ről van szó, és rólad, tuti, hogy vissza fognak jönni. És ott fog meghalni valaki. Nem azt mondom, hogy örülnék neki, ha Josht ölnéd meg, de szeretném, ha úgy írnád meg, ahogy eredetileg akartad, és nem befolyásolna semmilyen kampány. Persze nagyon jó ötlet, de nem szeretném, ha ez alapján írnád meg a folytatást. Szerintem Jade és Maria nagy valószínűséggel meg fognak halni. Legalábbis ezt érdemelnék. Ilyenkor olyan cukik, amikor Isa farkas:))) És Edward simogatja:P És valaki, lehet, hogy többen is írták, hogy Edward hazudott neki valamiről, mert elkomorult a végén, de nem hazudna neki. Ebben biztos vagyok. Viszont a Vickyvel írtuk ezt együtt:D Szóval az ő hibája lesz, ha mégis:D Na neeem! Szerintem Edward nem hazudik. Köszi a harcért:) Tök jó volt. Én is velük izgultam, miközben nevettem:D Szinte ugyanaz történt itt is, mint az első kötetben. Itt is a kis Edwarddal fenyegették Isát, itt is elájult, és megsérült, itt is Edward vitte haza a karjában:) De nagyon tetszett;)
    U.I.1.:(u-pont-i-pont-egy-pont-kettőspont, csak hogy kicsit nosztalgiázzak:D) Vicky, várom, hogy pénteken totálisan "véletlenül" talizzunk a koripályán:D Szurkolj majd;)
    Puszi mindenkinek: Juca

    VálaszTörlés
  24. Jaj, még valami, amit Vicky is írt, hogy az nagyon durva volt, amikor Jade átváltozott, hogy bebizonyítsa Ouray-nek az igazát, nem hazudott neki. Nem is csaphatta volna be, de ez nagyon kemény. Tényleg beteg:S Erre nem gondoltam volna, hogy saját magával is el tudja ezt hitetni:S Tudtam, hogy nem normális, de hogy ennyire...:S Juca

    VálaszTörlés
  25. Bíztam benne, hogy nem ölöd meg Joshuát csak így... Ez megnyugtató, és szerintem emellett az ájulással remek indokot találtál arra, hogy Jaddel tarthasson, és ne kelljen még belátnia, milyen rossz is ő. A harc... nos az lenyűgözött. Viszont egy dolgot nem értek. Amikor Isabella eljött La Push-ból, akkor elszakadt a falkától. De elvileg csak annak a gondolatait hallja átváltozva, akivel falkatag (hiszen Jade-ékét sem hallotta), de ilyenkor Isa egyetlen falkának sem tagja. Hogy hallhatta mégis Jonathan-t?
    Amúgy itt a végén tökre el tudtam képzelni isát, mint egy cuki kutyust...:D
    Na jó asszem ez egy kicsit megártott, úgyhogy inkább befejezem...
    Puszy
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  26. De nem csak az a durva, hogy ő beteg, hanem, hogy a többieknek ez nem tűnik fel! Mert az oké, hogy látják, hogy nem hazudik, de attól még nincs igaza. Nem csodálom, hogy a többi fiatal farkas elhagyta, mert meglátták azt, amit Josh és Ouray még nem.

    U.I.1.:(u-pont-i-pont-egy-pont-kettőspont, mert fontos a nosztalgia:P)Már én is várom a pénteki véletlenül találkozunk a koripályán akciónkat! Ennél már csak azt várom jobban, hogy lássam mit művelsz a jégen!:P

    VálaszTörlés
  27. Amúgy tudod min gondolkodtam? Az oldalt lévő képek között lassan már mindenki ott van, csak a nagy Edward nincs. Legalább valami jó grafikát kitehetnél (nem kell az a ***** színész...).

    Megint Másik Zsani voltam

    VálaszTörlés
  28. jaj ez isteni volt,en nem vetem be hogy edward bantana izabellat,atol nagyob a szerelme es az onkontrollja is.sose bantana izabellat.de viszon a farkasokra nagyon kivagyok,hogy lehet josh enyire....idiota,az a huje jade szinte megolte,o meg meg vele megy,es ouray is,bedolnek egy ijen szokesegnek.orulok hogy senkinek sem eset komolj baja.szoval nagyon varom a fojtatasod,es nagyon tecet:*

    VálaszTörlés
  29. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  30. ez jó pörgős fejzet volt... sokminden történt benne. Nem tudom elhinni, hogy Jaade ezt az egészet komolyan gondolja.
    Jade-t negatív szereplőnek írod, vagy csak olyan helyzeteket írsz, amiben így reagál?

    VálaszTörlés
  31. Másik Zsani!
    Isa azért hallotta Jonathant, mert mint alfák tudnak egymással kommunikálni.

    VálaszTörlés
  32. Őrület, nem gondoltam volna, hogy ez lesz. :)
    Nem tudom, hogy vki kérdezte-e már...
    De ha Isabella kilépett a falkából, akkor hogy tud gondolat-csevegni Jonathannal?

    Jade meg elmenekült. :( Legszívesebben nekiugrottam volna... persze ha én is farkas lennék.xDDDD Gonosz egy nőszemély.. De nagyon izgalmas lett és totálisan is felpörögtem... =)

    És, hogy Josh Jade után ment.. :/
    Olyan vaksi ez a srác... mármint, hogy még nem látta azt amit a többiek... de mondjuk nem tudhatta mi történt.. és Jade máshogy is leadhatja majd neki a sztorit ( vagyis h mi történt, mikor ő ájult volt. )Feltéve, ha találkoznak... Ami valljuk be szerintem lehetséges... ha Jade "szereti".

    Ennyi voltam. :) most... :D :D :D

    Puszi: Betty.

    VálaszTörlés
  33. Később küldtem el. =) Szval már tudom a kérdésemre a választ. =)

    VálaszTörlés
  34. Teeeeeeeeee!

    Ez szuper fejezet lett, nagyon tetszett!!! Meg ahogy Edward megjátszotta azt az őrjöngést... Ááá!

    De gondolom az elején egy kicsit télleg elvesztette az önuralmát, abból ítélve, h kétszer rázta meg a fejét. (Ez így érthető? Egyszer közvetlenül a vérivás után, egyszer meg miután Isa látta, h vöröses a szeme.)

    Nagyon fölvillanyoztál ezzel a fejivel, lehet, h majd írok még, 1enlőre ujjongok.
    (Ebben része lehet annak is, h ma csak azért nem alszom itthon, mert Peter Facinellit fogom megnézni A hatalom hálója c. sorozat két részében, mert nálunk itthon nincs AXN. Szóval, happy vok!)

    Pusz:
    Kisildikó

    VálaszTörlés
  35. Hát igazán nagy meglepetés volt, hogy bekapcsoltama gépet és lám-lám:):):)új fejezet!
    Ennek itt és most tutira nincs vége, még nagyon nagy küzdelem vár a Cullenekre és qulieutokra na meg Isára...
    Az elején úgy gondoltam, hogy hú miylen okos ez a Jade, ilyen taktikával kijátszotta Edet meg Isát, hogy igazából nem is kicsi Edit akarta bántani...de aztán rájöttem hogy tényleg bolond...és amúgy is! iylen eszközt bevetni! A saját életmódjűát, amit nem ő választott magának, de már megtanult bánni vele, és kordában tudja tartani, felhasználja ellene, hogy bizonyítsa az igazát?Nem tud vele semmit bizonyítani! Midnenki tudja hogy gyilkolásra lett teremtve szerencsétlen vámpír, de bele lehetne gondolni, hogy van önuralma!Csakhogy Jadenek elborult az agya...
    És miben hazudott Nate Isanak? Hogy midnen rendben lesz, vagy hogy így könnyebben gyógyul???Lehet hogy hülyeségeket kérdezek...:)
    Jajj milyen szörnyű lehetett carlisle-nak, olyan tehetetlenül kellett végignéznie az egészet, és ő nem is tudta, hogy játszik Ed...mert ő nbem hallja a gondolatokat...
    Amikor Nate megszólalt Isa fejében, hirtelen azt hittem, hogy Ed:):):)elgondokkodtam hogy mi van?:):):)de utána rájöttem hogy nem mi van...
    És a vége...Edi nagyon édes volt, de akkor ugye már nem is kell elmenniük?
    És mostmár tutira valük vannak Nate-ék...
    És miért csak Nate hangját hallotta Isa?Bár erre lehet hogy nem tudsz válaszolni, Sirit, mert kiderül a továbbiakban?Először azt hittem hogy midnenki kilépett a falkából...vagy Nate lépett ki...de aztán ott volt hogy jöttek a többiek is...pl Nate:)
    remélem hogy Benji jól van:)
    És a legvégén sokat sejtető volt Ed szomorú/búskomor arca...áhh mik lesznek még itt!!!!!!!!!!!! És hát nem lehett neki könnyű...ááá vörös szemmel:( de büszke vagyok rá, és hát tudtam, hogy erős:)
    na ennyi, aztán majd még...:):)
    puszi midnenkinek!
    Andi

    ui: Köszönjük Spirit és Szandi!!!!

    VálaszTörlés
  36. Úristen, ez ismételten fantasztikus fejezet lett! Annyira imádom az írásod! (L)
    Vajon Jade-ék hova mentek? Mert ugye az erdőben nem maradhatnak, Josh meg nem hiszem, h van olyan erőben, h el tudjon menni vmi messzi városba...
    Remélem hamar lesz új rész! ;)

    Angely

    VálaszTörlés
  37. juhuuu, új rész :)))
    szerintem Jade biztosra vette hogy a kifejlesztett ellenszer hatásos lesz (Carlisle jegyzetei alapján)
    és szerintem hatásos is, csak a dokinak még nem volt ideje átalakult farkasokon tesztelni. Mikor Izát véletlenül megharapta Edward akkor ő is rosszul lett, mint most Josh (persze akkor már Iza szervezetében volt Dominic mérge)
    arra lennék kíváncsi, hogy jadék menekülés közben vittek-e el még ellenszert???

    VálaszTörlés
  38. jaj és a csúúúúúnya Jade megkarapta Izát...a szemét dög :)))
    miért van olyan érzésem, hogy emiatt a harapás miatt nem tud Iza visszaváltozni???? :)

    VálaszTörlés
  39. Basszus, teljesen sokkolt állapotban vagyok... kezdtem azt hinni, hogy Edward tényleg képes bántani azokat ilyen állapotban, akiket szeret... Csak gratulálni tudok, ez az egész, amit csinálsz, ez eszméletlen... bárcsak fele ilyen tehetséges lennék, mint te... Gratulálok még1szer :)

    VálaszTörlés
  40. Fuhúúúú... Asszem itt még jó sok bonyodalom várható. Jeee! Örülök, hogy a kis Edward is kapott szerepet ha kicsit is, mert már kezdtem úgy érezni, hogy elhanyagolod:P Remélem, hogy Bella meg Aidan hamar rendbe jönnek. Joshua, tény, hogy ájult volt amikor Jade összevérezte a baba ruháját, de akkor is veszélyeztette Bella és a kis Edward életét. Úgyhogy nem teljesen értem, hogy miért döntött így, de lehet, hogy túl erős a szerelem :p meg így több lesz a bonyodalom. Már alig várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  41. Jajajajajjjjjjjj.......!!!!!!!!!Ugye nem marad Isabella farkas???????Mert a végéböl én nagyon ilyen dologra következtetek.....légyszi neeeeeeee!!!!!!!!!!Kérlek,kérlek,kérlek!!!!!!!!!! *térden állva könyörög és zaklatottan sír* Neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!Wááááááááá´!!!!!!!
    Na jó bocsi!Annyira de annyira jó volt ez a fejezet IS!Én is azt hittem hogy Edward elveszti a fejét!De hála az égnek hogy nem!Nagyon megnyugodtam mikor kiderült hogy csak színjáték!
    Na de Isabella......jaj könyi ne maradjon farkas!
    Pussz!!!!!!

    Andi :)

    VálaszTörlés
  42. Ja igen.Az a dög Jade!Ha miatta marad Isabella örökre farkas......akkor írjál bele engem a történetbe és lehetöleg úgy hogy én legyek az aki széttépi azt a nagy......fejét :D

    VálaszTörlés
  43. haliho:) nah hogy ne sereghajto legyek énis írok gyorsan egy h-szt:)
    szovel elöszöris nagyon örülök h most sikerült átlépni azt a fránya határt és hamarabb kaptunk fejezetet:)
    amarha:D totál kezdtem megijedni h Edward ilyen könnyen elveszítette a fejét, komolyan az elején nagyon megijedtem:DxD:D
    ez a Jade meg...elmebaj kutya füle hozzá:S szerintem abba a nagy bosszuvágyba őrült bele:S és még aztmondják h az idő minden begyogyit:S hát nagyon nem:(:(:(...no mind1
    annak kifejezetten örülök h Josh él, de nemár hogy elhagyja a családját egy ien nőcske miatt mint JAde:S:( iszonyatosan nagyot csalodtam benne:'( remélem időben észhez tér és visszamegy a családjához és a végére életben marad:|...
    Carlisle olyan aranyos volt h mindig megprbált segiteni meg h Edward kamu támadása alatt is végig nyugtatta:)

    és persze h Jade elmenekül:@ wáááh de mérges voltam, de gondoltam h nem zárod le ennyi harccal, ez még folytatást kiván:D remélem elkapják és JAde-t vagy kezeltetik vagy megülik:/ ezt a kettöt tudom elképzelni xD remélem azért a fiatalabb farkasoknak sem lesz semmi bajuk...vagy hát nemtudom...kis naivak

    Spirit köszönjük a gyors frissülést:) emberek hajrá a hozzászolásokkal!!!!:)

    Puszim, Tuccko:)

    VálaszTörlés
  44. Hú, ez a fejezet... eszméletlenül izgalmas volt. Komolyan azt hittem, hogy Edward elvesztette az önuralmát, szóval most nagyon örülök, hogy részben megoldódtak a dolgok. De most megint van min aggódni; ugye Edward utolsó megjegyzésével nem arra akart utalni, hogy Isa örökre farkas alakban marad? Előtte is amit Jonathan mondott, hogy így gyorsabban gyógyul... El nem tudom képzelni, hogy egy olyan helyzetet hogyan lehetne megoldani, szóval remélem, most is hamar összegyűlnek a kritikák, és olvashatjuk a folytatást.
    Kata

    VálaszTörlés
  45. Most nagyon büszke vagyok magamara!!!! Annyira éreztem, h valamit ki fog találni Edward! xD Viszont egy pillanataig komolyan rám hoztad a frászt... azt hittem, h Jade a kicsi Edward-ot szúrta meg. Annyira megijedtem... vagy fél percig csak bámultam a monitort... nem bántaná, annyira nem őrült... mert, h totál meg van zakkanva Jade, az is tuti! :D
    És valamit be kell, valljak(nagy szégyenemre): itt toporzékoltam, vihogtam a gép előtt, h: Itt vannak Nate-ék!!!!
    Azt hiszem, megvan az előző kérdésemre a válasz... legalábbis az egyikre (már azt sem tudom, h mit írtam. xD). [Alice-ék tudtak a telefonhívásról, és a falkát is hívták
    Amúgy egy pillanatig elhittem, h talán beállnak Isa mellé a srácok:) De aztán mégsem, mert persze Jade beteg, így hisznek neki, mert ő is azt hiszi, h igaza van...
    De ürölök, h néhányuknak megjött ez esze, és visszamentek a LaPush-ba:) ahogy annak is, h vannak, akik Nate mellé álltak:)
    Viszont ezt az Ouray gyereket még mindig nem bírom ép ésszel felfogni... xD Hogy maradhat Jade-del? Komolyan mondom az osztálytársaimnak több eszük van, mint neki! xD
    Ohh, még mielőtt elfelejteném: köszönöm, h nem ölted meg Josh-t... legalábbis MÉG nem ölted meg, mert végülis lehet, h a végén meghal (amit nagyon nem akarok), de még ÉL! :D (bocs, ez így hüyén hangzik, h megölted...:S)
    Emellett összeszorult a gyomrom, amikor azt írtad, h Carlisle motyog az orra alatt, és próbálja lenyugtatni a fiát. Szegéééény! Milyen rossz lehetett neki, h azt hitte, Edward elvesztette a fejét.. :( előttem vannak azok az aggódó, apai szemek, és az arca, ahogy sokkal idősebbenk néz ki, mint általában...
    Annyira imádom, ahogy a Isá-ék hátrányából előnyt kovácsolsz!<3 Ez nagyon tetszett!
    De Isa mitől vesztette el az eszméletét? Oyan mélyen marta meg Jade? Vagy mi? Mert még az is eszembe jutott, h talán Jade belenyomott egy injekciós tűt... vagy nem is tudom, h véletlenül Edward megharapta, amikor Jade-et akarta... bár attól nem lenne ilyen sokáig rosszul.
    És mi az, amit még nem mondott el Edward???!!!xD
    Oh, és Adian... Saroe térjen már magához legalább attól, h élete szerelmét meglőtték, és, h lesz egy harc, amibe akár bele is halhat! Kérlek! Én őt is nagyon megszerettem, bár nem sokat szerepelt, és jó lenne látni, h újra vidám (persze ez majdhogynem lehetetlen, csak legyen jobban!*.*)
    Amúgy ezekben az időkben hiányzik a suliból annyit Seth? o.O
    És még valami, hol volt addig Maria és Jasper? Jade már tud róluk, vagyis lehet, h már tervezget ellenük... vagyis nagyobb veszélyben vannak. Persze megértem, h nem mehettek oda, csak valami fura érzésem van...
    Nah, most hirtelen nem jut eszembe más:)
    u.i.: bocsi az össze-visszaságért, még mindig extázisban vagyok! :P
    pusz
    Barbee

    VálaszTörlés
  46. Jaaaj... :D Nem is tudom, most így hirtelen mit mondjak. Fantasztikus volt!
    1. Tudtam, hogy muszáj, hogy csel legyen a támadás, mivel Edward nem lenne képes bántani sem Isát, sem a kicsit. Ennél a résznél a végén már én is eléggé nevettem. :)
    Szerintem azért Carlisle is bízott benne, hogy Edward nem bántana senkit, mert ugye Ed mondta neki, hogy állítsa meg, ha úgy adódna, de Carlisle nem csinált semmit.
    2. Pont az előző fejinél fejtettem ki, hogy nem utálom Jade-et... :D Nem szeretem, de érdekes karakter így a félőrültség határán.
    3. Én is úgy érzem, hogy van még valami, ami nem derült ki. Valahogy olyan fura az egész, nem tudom megmagyarázni.
    4. Az biztos, hogy Isa színe fehér. Jade-re meg sárgásként emlékszem, ahogy itt előttem is már többen.
    5. Ezt előrébb kellett volna, de most jutott csak eszembe. :) Mondtam, hogy tuti tudnak róla többiek is és majd jönni fognak.
    6. Az alfák tudnak egymással kommunikálni. Isa csak Nate hangját hallotta, a többiekét nem, mivel még mindig nem tartozik a falkához.
    Nah, most ennyi voltam. Írjunk minél több hsz-t megint, hogy hamar legyen következő feji.
    Pussz mindenkinek: Seli

    VálaszTörlés
  47. Ez nagyon szuper fejezet volt megint!!! :) Itt ülök az egyetemen, most olvastam és nem jutok szóhoz. Remélem Josh-nak megjön majd az esze, Isa pedig nem marad farkas :S Bár biztos nem... :)

    VálaszTörlés
  48. Most látom, hogy raktál képet Mariaról...:D:D
    És is tökre így képzelem el:D:D
    Köszi:)!!

    Lukci

    VálaszTörlés
  49. Szenzációs lett! Csak gratulálni tudok! :)

    VálaszTörlés
  50. Hát izgalmas rész volt az tuti.:P
    kérlek mond hogy Isa ne m marad farkas hanem rövid időn belül már vissza fog tudni változni!!!!
    Várom nagyon a folytatást:D

    VálaszTörlés
  51. Nagyon jó volt ez a rész, élvezet volt olvasni!:)
    Egy pillanatra megijedtem, hogy Edward elveszítette az önuralmát, de utána fellélegeztem hogy csak színjáték.
    Jade teljesen megőrült, látszik hogy csak a bosszú érdekli.
    Quray hihetetlen, hogy még ezek után is kitart Jade mellett...
    Örülök, hogy Josh jobban lett, de szegény nincs tudatában annak, hogy mik történtek miközben eszméletlenül feküdt.
    Várom izgatottan a folytatást!
    Kiváncsi vagyok mit nem árult még el Edward Isának. :)

    VálaszTörlés
  52. Úgy olvastam a fejit, hogy én megölöm ezt a nőt, nem normális, annyira idegesítő volt, szemellenzőt visel. Őrült! *sátáni kacaj*
    Szerintem Edward azért komorult el, mert Isabellának valami komolyabb baja esett, de él... Mivel Edward azt mondta, mindenki más jól van.
    De ha Josh magához tért, akkor ő már immunis a vámpírméregre? Sajnálom a falkát, főleg Nate-et, mit érezhet most... De legalább a többi fiút sikerült kimenekíteni. :)

    VálaszTörlés
  53. szijja, komolyan mondom ebben a részben többször is újra kellet indítanom a szívem. Jade akciója a vérrel, amikor azt hittem Edward nem tud ellenállni a "csábításnak", és volt egy rémes pillanat amikor azt hittem Isa meghalt. Hála az égnek, még idejében rájöttem, hogy ilyesmiről szó sincs. Örülök, hogy végre úgy döntöttél lesz kérdezz-felelek. Állandó kérdésem, hogy mit tervezel miután befejezed ezt a fic-et ami valószínűleg hamarosan bekövetkezik. Remélem ezúttal kapok is választ:) Hatalmas csodálód voltam mindigis, és még inkább le vagyok nyűgözve, hogy ilyen hamar képe vagy új fejit feltenni. Nagyon tetszett ez a rész, de azért légysziii ne hagyd, hogy Jade megússza ezt az egészet, és térítsd észhez Josh-t! Epekedve várom a folytatász, remélem hamar lesz:) pusszi(L) Büdös könyv

    VálaszTörlés
  54. Huh..szóhoz sem jutok.Nagyszerű volt.Ahogyan felgyorsultak az események...nagyon izgalmas.Ráadásul csak úgy "faltam" a szavakat:D:D
    Alig várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  55. Szia!

    Nagyon jó lett. Most akkor Isabella farkas marad örökre, vagy mi? Remélem nem, mert az... az bosszantő lenne XD

    VálaszTörlés
  56. Szia!
    Csak egy felvetés, mert valaki kérdezte... Isa miután Jade kiharapott egy darabot az oldalából, először a sérülése miatt esett össze, aztán gondolom Carlisle-tól kapott valami nyugtatót vagy fájdalomcsillapítót, azért "ájult ill. aludt" el olyan hirtelen, ugye?

    A másik: Edward elkomorulása a végén... Az lehetett valamilyen általa elcsípett gondolattól is, szerintem nem feltétlen van köze Isához. Pl. elvileg még Maria is ott van velük a házban. Mivel Isa-t a Cullen házba vitték ugye...

    Ja, és végül ez az Isabella "farkas-marad-vagy-nem-marad" dolog. Van benne észszerűség, hogy farkasként gyorsabban gyógyuljon Isa szerintem. Én nem izgulok ezért jelenleg. Annál inkább azért, hogy Jade-ék hogyan fognak támadni, hiszen mostmár tudja az az ütődött, hogy Maria Cullenéknél bújkál... :S
    Szóval még koránts sincs vége...

    Spirit, szeretném, ha ezekre reagálnál a kérdezz-felelekben!

    Ui: Hogy állnak a kiadók a válaszlevelekkel? Valami bíztató van-e már?

    VálaszTörlés
  57. Fúú, hát szóhoz sem jutok. Nagyon izgalmas rész lett és nagyon élveztem :)
    *izgalommal várja a folytatást*

    VálaszTörlés
  58. Tetszett! Ügyesen csavarod az eseményeket. Pusszancs:)

    VálaszTörlés
  59. Kedves Spirit!
    HUH nah erre aztán lehet mondani, hogy majdnem fullasztó fejezet volt! Alig vettem levegőt közben, annyira izgultam.
    Nagyon megijedtem, hogy Edward tényleg képes lenne bántani a kicsi Edi-t meg Isa-t is!!!Olyan édes volt tőle, hogy így meg akarta védeni őket és, hogy ennyire aggódott!
    Ami meg Josh-t illeti fel sem tudom fogni...az egy dolog, hogy elájult, de nem hiszem el, hogy még mindig képes hinni Jade szavának! Főleg, hogy tényleg bebizonyosodott, hogy Carlisle-nak van igaza.
    Remélem, hogy ez is csak egy csel és Nate küldte oda, hogy kémkedjen nekik. Nem tudom elképzelni róla, hogy elárulja a majdnem testvérét egy ilyen felelőtlen nő miatt...
    Szegény Carlisle, biztos nagyon megrémült, hogy ott van a színhelyen és mégsem tudja megmenteni az életét!
    De ami a legjobb az egészben, hogy így nem kell elköntözniük. És akkor még megtarthatják a bulit (mármint Russel buliját), szerintem ott lesz a végső harc és akkor Russel is be tud kapcsolódni és kitörölheti Jade memóriáját, így nem kell megölni őt!
    Juj, de durva...akkor most ez azt jelenti, hogy Isa alfa lett???
    Huh remélem, hogy ezt még vissza lehet csinálni.
    Mondjuk így legalább kiderülhet, hogy Alice és Jasper min vesztek össze? Kivácsi vagyok, hogy mi lesz Maria sorsa.
    És, hogy Edward mit forral? Remélem, hogy megkéri Isa kezét!
    Nem nagyon tudom elképzelni, ahogyan egy farkas meg egy vámpír egy ágyban fekszik (főleg ha az a farkas rendesen farkas alakban van).
    Nem tudom kinek tűnt fel, de ez elég morbid!!!
    Hihi, de azért ez kicsit vicces is!
    Nagy mindegy mostmár befogom a csőröm, csak még annyit, hogy KIRÁLY VOLT!!!!
    Puszi B.J.

    VálaszTörlés
  60. A frászt hoztad rám! Tényleg azt hittem Edwardnak elkattant az agya! Örülök, hogy nem így lett! Egyébként mikor Edward lehajtja a fejét Isabella mellé a párnára akkor nem büdös a szája? Mondjuk, kétlem, hogy Edwardot zavarná. Remélem, a folytatás hamar felkerül, mert kíváncsi vagyok Edward mire vár még! Bár van egy két tippem! :)Csak így tovább!

    Cup Cup Szupcsi

    VálaszTörlés
  61. Sziasztok!
    Valaki tud nekem segíteni???!!!
    Esetleg tudja valaki, hogy melyik fejezetben van benne a P. Andi kedvenc?:S
    Már egy csomószor elolvastam őket és nem találom egyszerűen...:)
    Előre is köszi:)

    Lukci

    VálaszTörlés
  62. Szia. Hát megint megleptél :D Már kezdtem azt hinni, hogy Edward képes lenne bántani Bellát és a kicsi Edwardot, erre szépen kivágtad magad ^^ Remélem nem annyira vészes Bella sérülése és pár nap múlva már nem farkas alakban kell hevernie egy ágyon, ami elég kicsi szegénynek. A másik pedig, ha Josh megtudja, hogy "szívszerelme" (akit nemkülönben gyűlölök egyre inkább) képes lett volna bántani a kis Edit, akkor is Jade mellett fog maradni? Vagy inkább megfontolja, hogy visszatérjen a régi falkájához? Bár, mint írtad Edwardnál, Jade nem akarta bántani a babát, de akkor is ez kegyetlenség volt a részéről... Annak örülök viszont, hogy nem lett különösebb gondja Josh-nak...

    VálaszTörlés
  63. Szia Spirit!
    Személy szerint el tudtam volna képzelni több harci jelenetet a fejezetben, de ami késik nem múlik... (legalábbis remélem :)) Amúgy ez a fejezet is nagyon jó, akárcsak a többi!

    VálaszTörlés
  64. Hali!
    Ez a fejezet egyszerűen fantasztikus volt.
    Be kell vallanom, hogy már régen írtam. Az sem érdekelt, hogy a hsz-kel hamarabb kapunk egy-egy fejezetet. Nem akarok senkit sem megbántani, de nekem kezdett kicsit unalmassá válni a történet, de ez a fejezet mindenért kárpótolt.
    Edward vörös szemekkel... ez olyan veszélyes és izgalmas, nekem tetszett.
    És kaptunk egy újabb rejtélyt: Isabella nem tud? visszaváltozni, legalábbis én így értelmeztem. Szerintem ezért volt a végén Edward olyan amilyen... Nem tudok róla, hogy ilyesmi előfordult-e mással is. Arról olvashattunk, hogy kezdetben nehezen tudják irányítani az átalakulást, de Isabellánál ez nem jöhet szóba, szóval ez így elég érdekes meg fura, kiváncsían várom a fejleményeket.

    VálaszTörlés
  65. Hali!
    Látszik, hogy nem tudtam pár napig olvasni és tessék egyszerre két fejezet!
    Az előző is nagyon jó, de ez:D
    Annyi kérdésem lenne...
    Hol volt Jasper és Maria? Iza marást érzett az oldalán, csak nem egy vámpír okozta marásra gondoltál? mert ugyebár Jade felé kapott de nem találta el lehet, hogy nem is találhatta volna, mert nem ő okozta a fájdalmat? és miért nem tud visszaváltozni?
    Amúgy Ed azt mondta, hogy hármat fogtak el, de utána csak kettőt említ meg, hogy az egyiket Carlisle és Alice fogta el, a másikat Emett. Szerintem Ed is amiatt a dolog miatt aggódik, ami miatt Nate füllentett. Az átváltozásához van köze.
    Jade tuti, hogy beleőrült a vőlegénye elvesztésébe. Vagy addig fogja ezt folytatni, míg el nem pusztul, vagy pedig jobb belátásra nem tér, bár ezt kétlem.
    Nem tudom, néha olyan érzésem van, hogy nem akar ő olyan rosszat senkinek, mindent csak a bosszú miatt tesz, máskor meg az, hogy totál elborult az agya és már ő sem tudja, hogy mit, miért tesz. Érez valamit Josh iránt, akkor olyan szörnyű nem lehet.
    Na meg Josh, remélem, hogy nem gondolta komolyan ezt az "elhagyom a falkám" dolgot, vagy képes lenne egy nő miatt és azért, mert az alfája nem mondott el mindent kezdettől? nem tudom.
    Valahol éreztem, hogy nem lenne képes bántani Izát sem és az öcsét sem, Edward. Az valahogy eltérne attól a képtől, ami eddig kialakult bennem róla.
    A fiatal farkasoknak jó lenne, ha ezekután megjönne az eszük, sőt még a többieknek is elmondanák a történteket, akkor Jade falkája nem gyarapodna megint és nem kellene elmenniük. Mondjuk szerintem már így sem kell.
    Nagyon kiváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
  66. Spiprit, mi van a könyveddel?

    VálaszTörlés
  67. hát ez aztán megrázzó volt csak folytak meg folytak az események és én nem tudtam már hogy mi is legyen a reakcióm ...Jad tényleg egy őrűlt ne de Josh hogy elment utána vele.. bár mondjuk ő nem tudta hogy mi is volt szitu na mindegy először megijedtem hogy meg fog halni de nem :D remélem észhez tér és majd vissza jön ... Szegény Bella amikor volt az hogy meglötték na hát én egy az egybe elsirtam magam lehet csak én vagyok érzékeny nem tudom deez naon szomi volt és Az Edwardos rész naon jó ki lett taláva naon tetszet egy kicsit féltem attól hogy megtámadja a kicsi Edwardot de nem ... na szóval nagyon jó lett és naon várom a következő részt
    Fruzsó

    VálaszTörlés
  68. Hát Jade még mindig a bosszút forralja,szerintem előbb-utóbb ez okozza majd a halálát..de hát ő tudja.Joshua pedig őrült a szerelem elvakította.
    Edward iszonyatosan jól színészkedett.először azt gondoltam ahh biztos csak szinlel,de végül bevettem :)
    Mára is jutott egy kis kérdés özön,elgondolkodni való :D

    VálaszTörlés
  69. hopááácska...eszembe jutott valami...
    Iza farkas maradt...gyógyulgat...kíváncsi lennék mennyi ideig volt eszméletlen???
    mert ugyebár elvileg AZNAP délután/este lenne a kertiparty Russelnél... és azért Iza farkasalakban és félig kómásan nem mehet a buliba...szegény Russel..kíváncsi agyok ezt hogy oldod meg :))
    pusy Lilla

    VálaszTörlés
  70. Eszembe jutott valami,de lehet hogy ez marhaság.De mi van akkor ha Edward marta meg Isabellát véletlenül,és azért van büntudata??
    Vagy hagyta elszökni Jade-éket?

    VálaszTörlés
  71. Bazeg ez tök jó volt! Amikor Edward-nak vörös lett a szeme akk az elképzeléstől is majdnem össza....-am magam XD hajrá siess a kivcsi résszel
    pusszancs Hennni

    VálaszTörlés
  72. Szia Drága!
    Eszméletlen jó és annyira örülök, hogy nem teljesen lett függővég..Jade tényleg meg van őrülve, amit tesz borzalmas...szegény Joshua-a szerelem elég hülye dolgokra készteti az embert(farkast:D) Edward trükkje nagyon jó volt én reméltem, hogy nem vadult be teljesen, vagy ha akkor mégis magához tér hamar...a szöésük jajj istenem ^^ elképzeltem, hogy az aprócska Alice harcolni kezd és hirtelen megijedtem, de tudtam nem eshet bajuk. Joshua szökése , hogy Jadeékkel ment...ez vlmi hihetetlen...én annyira szeretem és olyan rossz volt, hogy (hát tulajdonképpen bármennyire is rossz de) elárulta a falkát...:'(:'( jajj tűkön ülök, hogy mi aza gond ami matt hős Edwardunk oly gondterhelt...szeretném is meg nem is megtudni, hisz mindenképpen érdekes és én roppant kíváncsi vagyok, de eza lezárás most olyan békés volt újabb gondeljövetele nemigen kedvez Isának mmi?:D de ne érts félre újabb gond újab érdekesség és én újra a gép előtt ülök a körmöm tövig rágva ^^Pusszancs köszönj ezta fejezetet neked: Emily13

    VálaszTörlés
  73. Szia Spirit!
    Nagyon jó lett ez a fejezet is, nekem személy szerint az eleje tetszett a legjobban: a nagy vacilálás, hogy most kinek adják be az ellenanyagot, mekkora vita és tanácstalanság keletkezik a 'tudatlanságból'. Amúgy sokan (mindenki xD) támadják Jade-t - érthető okokból - és a halálára pályáznak. Na most általános nemtetszést fogok aratni (jeee), de én szeretem ezt a karaktert és örülök, hogy pont ilyenre alkottad meg! Jade ugye egyrészt elvesztett egy számára igen fontos személyt, és nála nem az 'idő mindent begyógyít' alternatíva lépett érvénybe, hanem kitartott a bosszúja mellett és ennyi időn keresztül nem a könnyebb utat választotta. Szóval, Spirit, nemtudom, hogyan és milyen sorsot szánsz Jade-nek, de remélem, hogy ennyi szenvedés után végre megnyugodhat a lelke, vagy legalább valamilyen módon boldog lesz, mert amilyen szörnyűségek történtek vele, és amilyen rossz dolgokat tett, mind-mind a lelkébe martak. :'(
    Sok sikert a továbbiakban is!!

    pussz: Miharu

    VálaszTörlés
  74. Szerintem Isabella vissza tud majd változni emberré, mivel az Eclipse-ben mikor Jacob megsérült súlyosan pár nap múlva ő is vissza tudott. És ő is súlyosan megsérült, néhol rossz csontjai forrtak össze, és azokat újból el kellett törni. De később vissza tudott változni. Szerintem nem ez a gond.

    VálaszTörlés
  75. Elég megrázó hogy Jade még egy kisbaba életét is képes kockáztatni. Tuti elmebajos! A két fiú remélem hamarosan felfogja mekkora veszélyt is jelent mindenki számára.

    VálaszTörlés
  76. Szia Spirit és mindenki!
    Hát ez szuper volt...nagyon tetszett...mivel is kezdjem az elemzésem..:D
    1.Jade...(Hogy lehet elviselni azt a nőt????De komolyan??)
    Szóval nem hiszem el, hogy lehet valaki ennyire elvakult..az a baj hogy totálisan a markában tartott mindenkit a falkából..de mindig tudja mit is akar valójában. Két olyan személyt választott arra, hogy segítsen neki (mert biztos tudja, hogy ők mennek utánna) aki jól jön neki...
    pl.: Ouray-fiatal farkas..ugyanazt éli át mint a többi tag..és ezzel meglehet győzni az baby farkasokat..hogy velük kell lenni..stb. Mivel "személyes kapcsolatba" kerültek Jade-del így azért van oda és vissza attól a ribitől..de a többi kölyök meg sztem félt a büntetéstől..meg, azért csak látták mit művelt az Alfa ördög..XD.
    aztán ott van Josh..ennyire elvakulni egy nőtől?? Azután meg szerencsétlen csak jól pofára fog esni, mert mindig ez van. Jade az őrület határán nem fog azzal törődni..hogy Josh-nak ott van a családja..meg hogy szegény fiúnak is vannak érzelmei..aztán persze Joshua majd vissza megy a rezervátumba és ott majd mindenki megbocsájt neki..ez így lenne szép..vagyis ez tuti így lesz..EZEN NEM FOGSZ VÁLTOZTATNI..NATE SZINTE KOMOLYABB BAJ NÉLKÜL VISSZA MEHET MAJD A FALKÁBA VALLD BE!!:D
    Azután ott voltak még Jade egyéb tettei..nem gondolkodik az a nő? de komolyan egy gyereket aki ártatlanabb mint Jade maga..de tényleg...azért ennyire álszentnek sem kell lenni, mert bármi elsülhetett volna rosszul is..szerintem és akkor a pici Ednek baja lett volna..mondjuk elejti a kést..vagy valamelyik farkas kölyök bekattan ..vagy bármi..de ez neki eszébe sem jutott nem hiába ijedt meg Edward is..tőle..mármint a gondolataitól..
    Tényleg ha már rátértem Edwardra..akkor tényleg tudni lehetett már a morgásról, hogy készül valamire..mert Isabellát sosem bántaná még csak rá sem morogna..mert akkor élete végéig marcangolná magát miatta..hogy bántottalak..meg, hogy veszélyeztettem az életed..meg is halhattál volna MIATTAM. De egyébként gratula érte..mert nagyon király ötlet volt, hogy Isa átváltozott..remélem nem lesz komolyabb baja.., sztem a végén az elkomorult arc jelentheti:
    1. Isabella iránti aggodalmát
    2. Önmarcangolás, hogy miatta esett baja Isának
    3. Hogy visszatér még Jade és még több komplikáció lesz
    4. Valakivel történt valami baj, de nem árulta még el Isabellának (Lehet Josh-sal lesz valami a vámpír méreg miatt..valami komplikáció, amivel nem számoltak..lehet máshogy reagált a teste rá és történt valami)..de nem hinném Adri te úgy is olyat találsz ki ami ennél százszor furfangosabb..:D
    Egyébként hogyan tudott Nate beszélni Isával gondolatban? Ezt nem nagyon értettem..nem vált ki a falkából? Na megyek aludni köszönöm a remek fejezetet...sok puszit és ihletet nektek..
    és sok sok múzsát is ..Szandinak meg türelmet és egy kis szerencsét, hogy ne legyen annyi gondja..:) Jó éjt! Várom az újabb fejezetet..sziasztok

    VálaszTörlés
  77. Szia Spirit!
    Majdnem összepisiltem magam az izgalomtól. XD
    Főleg, mikor Edward "megvadult". Én tudtam, hogy nem lesz gonosz...(na jó, reméltem :P)Nagyon tetszik ez a fejezet is, de egyre jobban aggódom én is Josh miatt. Bár megpróbálok kitartani az álláspontom mellett, hogy ő azért jó ember, és nem akar senkinek rosszat. Remélem tényleg így lesz. A kérdezz-felelek részt is nagyon várom, van egy-két homályosnak tűnő pont számomra. Annak a segítségével azért mindig sikerül összeraknom a dolgokat.
    A következő fejezetig puszi.
    Kittyke

    VálaszTörlés
  78. Fú, ez a rész is szenzációs volt! Szeretem az ilyen eseménydús részeket. :)
    Most nem tudom végigolvasni az összes hsz-t, úgyhogy csak két gondolat gyorsan (és bocs, ha esetleg ismétlés):
    - Edward elkomorulása a végén: én arra gondoltam, hogy biztosan rosszul esett neki, hogy Isabella elhitte egy pillanatra, hogy képes lenne támadni rá vagy az öccsére... Amilyen önostorozó természet a lelkem, képes lesz azt kihozni ebből, hogy lám, ő mégis egy szörnyeteg és nem illik Isához. Remélem, hogy nem így lesz...
    - hogy esetleg Isa farkas marad: szerintem csak azért van még farkas alakban, mert így gyorsabban gyógyul. Ha emlékeztek, az Eclipsében is

    SPOLILER
    (ha esetleg valaki még nem olvasta)
    amikor Jacob megsérült a Victoria serege elleni harcban, sokáig farkas alakban maradt, hogy úgy gyógyuljon

    VálaszTörlés
  79. Szia!

    Egy pillanatra megijedtem, hogy Edward tényleg megvadult. De aztán rájöttem hogy lehetetlen hogy szándékosan bántsa Isát.

    Egyszerűen nem hiszem el hogy Josh képes volt Jade után menni. Bár az is lehet (tudom naiv vagyok hogy ilyen megfordul a fejemben)hogy Josh ha meghallja a történteket, akkor Jade ellen fordul. Talán. *mégmindigreménykedikésbízikabbanhogyhogyJoshnemekkoramarha*

    Szerintem Ed azért komorult el, mert nem tudta megakadályozni hogy Isa megsérüljön. (Bár van több elméletem is, de majd kiderül)

    Ja és még valami: remélem, most hogy Aidan megsérült Saore kicsit kizökken a katatón állapotból.

    Várom a kövit!

    VálaszTörlés
  80. Hajrá emberek a hozzászólásokkal!!!!!!!!
    :)

    VálaszTörlés
  81. Ez nagyon izgi rész lett.Én is rendesen megijedtem,hogy Ed megtámadja Izát.Szóval akkor most Josh immunis lett vagy nem.Végülis magához tért,tehát lehetséges,hogy sikerült,szerintem igen,de azért ez annyira elszomorító,hogy a mellett a kígyó mellett áll.Ki nem állhatom ezt a Jadet...:)
    Valami történt még amiért Ed komor lett,de vajo mi.Jó kérdés:) Szerintem valamit még tud csak nem akarja m ég elmondani Izának.Lehet Maria eltűnt miközbe Mindenki a harccal volt elfoglalva.Mondjuk Jasper nem harcolt.Lehet ketten tűntek el :)
    Húúú,nagyon izgalmas,csak azttudom írni,hogy még,még,még...:D
    Armanda

    VálaszTörlés
  82. Hello!
    Tetszik az egész törtid..meg midnen..eléggé megijedtem, mikor Edward megitta a vért és úgy féltem, hogy gonosszá válik tőle, de aztán meg nem és úgy megkönnyebültem..szegény kicsi Ed..annyira sajnálom..
    várom a következő fejezetetket..
    halika

    VálaszTörlés
  83. Szia Spirit!
    Na a golyós társaság...:S Jade teljesen elvesztette a kontrollt, modjuk ennyi év keserűség és bosszú vágy után nem is csodálkozom rajta...És ahogy a csajok is mondták, nem hazudott a farkasoknak, mert már ő is elhiszi és meg van győződve arról, hogy helyesen cselekszik. Teljesen szánni való ez a csaj, de nem meglepő hogy szinte beleőrült a vőlegénye elvesztésébe...de az nagyon gonosz ötlet volt hogy Izabellával ugyanezt akarta éreztetni. Végtére is szegény lány nem is tehet róla, hisz Edward a bevésődése, ha akarna sem tudna küzdeni ellene. Na mondtam én hogy Josh nem fog meghalni:D Csak nem gondoltam hogy ilyen egyszerűen megoldódik ez a kérdés, mert ugye magához tért segítség nélkül...én azt hittem C. fog majd segíteni. Viszont abban megint nem tévedtem hogy Jade bukta ezt az egész tervet és elvesztette a farkasok bizalmát...szerintem Ouray csak azért tart vele mert ő az aki a legrégebb óta van Jade mellett a fiatal farkasok közül és szegény nem is tud egyenlőre józanul gondolkodni csak követi az alfáját, akit választott...Josh meg mivel ki volt ütve, semmit sem hallott a lényegből, vagy ha netán mégis akkor is végik kell gondolnia ezt az egészet, mivel elhagyta a falkáját. Ja és most ugye ő valószínűleg immunis már a vámpír méregre...ő fogja kinyírni Mariat:D legalább is nagyon remélem:D Baromi jó volt, ahogy Ed eljátszotta a vérszomjas "nem tudok uralkodni az ösztöneimen" vámpírt. Először el is hittem hogy tényleg elborult az agya...:D Arra kíváncsi vagyok, hogy mi játszódik most le Iza szervezetében, miért nem tud visszaváltozni??? Ugye Jade megharapta elég rendesen...és ez ilyen változást eredményezet??? Várom a folytatást, mert ez a kérdés piszkálja a fantáziámat!!:D
    Puszi: Luna

    VálaszTörlés
  84. Huh...szóhoz sem jutok...
    Ha képes leszek gondolkodni, írok valami normális komit is...

    VálaszTörlés
  85. Sziasztok!
    De jóóóóóóóó van új fejezet!
    Nagyon nagyon jó lett.
    Én se hittem el, hogy Edwárd bántaná a kicsit. De azon meglepődtem,hogy Isának nem esett le,hogy Ed csak "terel".
    Jade továbbra is egy elmebeteg őrült.Nem lát tovább az orránál.
    Josh-on nem tudok vagy nem akkarok kiigazodni. Lehet, hogy annyira szereti Jadet, hogy követné még a világ végére is, de lehet, hogy ez megint csak terelés és majd a végén kiderül hogy ő csak segíteni akkart.
    Aiden ugye Saore szerelme?????
    lehet pont ez kellet hogy kilábaljon a depressziójábol.
    Jasper hiányom van, méghozzá sulyos.A múlt árnyaiban rengeteget szerepelt,itt viszont alig alig.hiányzik
    Sziasztok

    VálaszTörlés
  86. Először is: Spirit, köszönöm, hogy vagy nekünk! Mindig meglepsz és izgalmas részekkel ajándékozol meg minket... (a párnámat szorongatva olvastam végig a fejezetet)
    Másodszor pedig az elméletek és a véleményeim:
    Mint ahogy írtam is, az első reakcióm az volt, hogy szóhoz sem jutottam... Nagyon izgalmas feji lett!!! Én is azt hittem, hogy Ed elvesztette a fejét és megtámadja Isát, de most szidom magam...hogy lehettem ilyen hülye. Hiszen a Ed Isa bevésődése és ha ez nem volna elég még szeretik is egymást... Az viszont nagyon tetszett, hogy Ed végignyalt Isa ütőere mentén, ezzel a tudtára adva, hogy csak megjátsza az egészet.
    Bár, én még mindig azt gondolom, hogy Josh a maga ura, remélem megtudja mi történt és a szerelem éllenére megjön az esze, és otthagyja Jade-et...(ez úgy sem fog megtörténni:) )
    Remélem Isa gyorsan meg fog gyógyulni...
    Ami Ed elkomorulását illeti, szerintem kicsit csalódott Isában... Szerintem megdöbbent, hogy azt feltételezte róla, hogy képes bántani kicsi Edet...
    Harmadszor pedig a folytatás:
    Lehet, hogy most jön a képbe Russel... pl. elmegy a Cullen házba és megkérdezi, hoyg mire volt jó, hogy elhitették vele, hogy elmennek és, hogy barátokat is szerzett, miközben csak becsapták...
    Vagy amikor megint elmenekk a suliba senkivel sem beszél...(ezt a részt még nem nagyon gondoltam át XD)

    Nah..egyenlőre ennyi telt tőlem.

    puszi mindenkinek

    VálaszTörlés
  87. Magdy!
    Igazad van! Lehetne már Jasper... én is hiányolom!!! De nem akarjuk kritizálni Spiritet!
    pussz

    VálaszTörlés
  88. Szia Spirit!

    Nagyon jó lett a fejezet! Nagyon kiváncsi vagyok miért lett Edward olyan komor a végén. Remélem hamar fény derül rá. Mi van a Russel féle partival? Holvan Jasper és Maria? Lehet, hogy a BEnji pillanatképekben olvasott elválás azért lezs, mert Jade után kell menniük? Jó tudom, ezekre a kérdésekre majd meghozza az idő a választ.

    Én is el hittem az elején, hogy Edward bekattant. Jade pedig szerintem is egy idióta őrült sz..a. Nem hiszem el, hogy Josh és az a kis ficsur nem bír a hormonjaival és képesek a f...k után menni.

    EMBEREK: mikor Isa kivált Nate falkájából és érthető okokból nem csatlakozott Jadehez , vérségi alapon saját magának lett az Alfája és ezért halotta meg Nateet egyedül, amikor átváltozott! Bár azt nem értem, hogy JAde,hez miért nem szólt, hogy beolvossan neki gyorsan.

    Spirit előfordulhat, hogy úgy megmarta JAde Isát, hogy ha átalakulna, akkor maradandó sérülése lenne és ezért lett szomorú Edward?

    Nagyon várom a kárzee-feleket is de a következő fejit még jobban!!!!!!!

    Jó munkát!

    VálaszTörlés
  89. El is felejtettem Russelt.
    Még mindig tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy őt is "fel fogjak használni" Jade ellen.De hogy-miként arra tippem sincs.
    Lina!
    Nem kritikának szántam, előbb-utóbb úgy is feltűnik.

    VálaszTörlés
  90. Szia!
    Fúúú nagyon izgalmas rész volt! Nagyon drukkoltam Isáéknak, és örülök h megmenekültek!Édi rész volt az Edwardos harc...
    Engem is érdekelne h mitől lett komor Edward a végén, nem hiszem h hazudott, inkább csak nem mondott el valamit Isának? Mondjuk h megsérült Isa?vagy valaki?Remélem nem...
    Várom a kövit:)
    Üdv:Ginever

    VálaszTörlés
  91. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  92. Nagyon-nagyon jó rész volt! Ed nagyon édes volt a végén:)
    és tetszett ez a vérpróba dolog is. jó megoldás volt:D kíváncsi vagyok mi lesz ezek után, hiszen a 3 legfőbb gonosz-farkas még szabadon van...
    várom a folytatást!
    köszönöm, ezt a remek fejezetet:D

    VálaszTörlés
  93. Nagyon-nagyon izgalmas és jó lett ez a fejezet!! Írd meg minél hamarabb a másikat mert a függő végűek nem jók mert attól jobban izgulunk!!! Gratula!!

    VálaszTörlés
  94. Én most írok ide először! Most már nem tudtam megállni. Egyszerűen imádom! Isabella nagyon ügyi volt, és Edward, pedig egyszerűen tökéletes. Nagyon nem szeretem Jade-et (én sejtettem, hogy bolond) =D
    Szegény Isabella: nem tudom, hogy a végén Edward miért komorodott el, de én nagyon sajnálom őket! Remélem semmi olyasmi minthogy: meg lett csonkítva, vagy például nem tud többé emberré változni!
    Nagyon imádlak téged és a történetedet is! =D
    xoxo

    VálaszTörlés
  95. húú... én komolyan azt hittem, hogy Edward megöl valakit, vagy mondjuk Isabella öli meg őt. szegény csajszi...
    Nagyon királyul írsz, de ezt már mindtam egy párszor.:)
    Siess a köv fejezettel és legyen benne Isa+Edward! :P

    VálaszTörlés
  96. Ha jól emlékszem az Eclipseben Jacob nem azért nem változhatott farkassá, mert nem tudott, hanem mert Carlislei nem engedte. A harc után gyorsan gyógyult és a csontok rosszul forrtak össze, ezért volt nehéz emberré alakulnia, és mikor sikerült újra elkellett törni a rossz forródás után. De most Iza abszolút nem tud vissza változni. Vagy tényleg azért mert annyira megsérült, hogy nem élné túl, vagy egy másik ok amit még nem tudhatunk.
    Amúgy mi van akkor ha farkas alakban harapja meg egy vámpír? úgyan úgy immunis a méregre gondolom, de lehetnek következményei nem? eddig csak arra volt példa, hogy emberi alakban marták meg: először Dominic, később pedig Ed véletlenül, mikor megcsókolták egymást.
    Lehet, hogy az egésznek nincs értelme, de kíváncsi vagyok :d

    VálaszTörlés
  97. nahát Máriát nem ilyennek képzeltem hanem sokkal gonoszabbnak de miért nincs még Ouray kép?

    VálaszTörlés
  98. Szerintetek lehetséges, hogy Isa nem tud majd visszaváltozni emberré? Nem tudom miért, de ez is átszaladt az agyamon...
    Eddig ez a függővég "mardos" a legjobban... Annyira kíváncsi vagyok a folytatásra... :D
    Pussz

    VálaszTörlés
  99. Fuhhhhh hát szerintem ez az egyik legjob fejezet...:)Egy kis akció meg egy kis kaland...:P
    Tényleg azt hittem, hogy Edwradnak annyi...mármint, hogy az önuralmának.És nagyon tetszettek még azok amikor ezeket irtad, hogy "elégedett nyögés hagyta el a száját...vagy a vérvörös ajkak:Dnagggyon jó kifejezések.
    ÉS nem hiszem el, hogy Josh elment azzal a...Remélem majd nem tudja elzárni a gondolatai előle és megtudja, hogy valójában mit tett és, hogy Edwardék nem gyilkosok.Mert ha Josh nem jön vissza vagy azzal a szipirtyóval marad:P akkor nekem meghasad a szívem:(Szegénynek nehogy már egy ilyen nőszemély jusson...remélem lesz egy jó kis bevésődése:):):)
    De azt nem értem, hogy mi Josh legnagyobb hibája?Az, hogy bosszút akar állni minden vámpíron vagy inkább az önfejűsége.Nem látja h Izabellát sem bántják a vámpírok?Vagy, hogy ők segittetek neki amikor a másik vámpír megtámadta?
    Vagy azt h Jade szereti ugyahogy...de nem illenke össze...Inkább azt a nőt választaná aki elárulta a falkát...melvette volna majdnem egy ártatlan fiú életét vagy az alfáját...majdnem az igaz testvérét aki segített neki a bajban??
    Ezek a kérdések nagyon foglalkoztatnak:)
    ALig várom az új fejezetet remélem az is ilyen hosszú és izgi lesz:D:D
    Puszi:
    L.Vivi

    VálaszTörlés
  100. Edwardnak vörös maradt a szeme az embervértől?

    VálaszTörlés
  101. így már nem kell elmenniük Edwardéknek igaz? hiszen kiderült, hogy rejtegetik Mariát. és akkor Isa újra csatlkaozik Jonathanékhoz, vagy marad magányosfarkas?

    VálaszTörlés
  102. Isa és kicsi Ed most már maradhatnak a Cullenékkel?

    VálaszTörlés
  103. jajdejóvolt!!! most remélem hogy még sokan írnak mert mámr nagyon várom a kövi fejezetet... úgy emlékszem, mintha régebben azt olvastam volna, hogy 3 könyv lesz... ezt ugye Te sem gondoltad komolyan? ha abbahagyod, én nem is tudom, mit fogunk csinálni veled... :) inkább úgy tervezz, hogy kicsi Ed-et is lássuk még farkasként :) már ha az lesz majd egyszer belőle...

    VálaszTörlés
  104. Szia Spirit!

    Na van annyi lelkierőm, hogy tudjak írni.:) már nem vagyok lázas, szóval normálisan el bírtam olvasni meg fel bírtam fogni a sztorit.:)

    Hát kisanyám. Rendesen felpörgettél a dologgal. Amikor elkezdtek harcolni. wow. Azta. Nem semmi.:D Nagyon tetszik ügyes vagy.:) Ügyesen és frappánsan szövöd az eseményeket.

    A vége nagyon megijesztett, olyan borús lett. Bennem tényleg megkérdőjeleződött h nem tud többé emberré válni? HA nincs ilyenről szó kérlek nyugtass meg. :D Beteg ember vagyok, nyugalomra van szükségem.:D HA meg vmi zavar lesz, akko siess a folytatással. :D

    Felmerült jó néhány kérdésem, szal ha nem gond inkább azokat tenném fel. , úgyse látok bele a fejedbe::P

    1. Edward hova vitte a kicsi Edwardot? Pár száz méterrel arrébb letette az erdő közepén?

    2. Szóval most elvileg azért nem alakulhatott át nem, mert a csontjai hamarabb forrnak össze farkasként, és ha átalakult volna nem tudott volna teljes ember lenni? Egyáltalán a sérülését sem értettem igazán olyan homályos volt az egész. Most Jade nem csak beleharapott? mi történt?:D

    3. Joshua nem látta, hogy Isabellán farkasharapás van? Mit gondolt, hogy Edward támadta meg? ennyire vak nem lehet... Már bocsánat.:D

    4. a másik meg a vér dolog. A Sagában a vámpírok undorodtak a farkasok vérétől, és ő is egy farkas vérét itta meg nem?(mmint Edward) Akko ,hogy hozhatott ki belőle ilyen hatást?

    5. és tényleg ez az utolsó.:D
    A kicsi nem volt megrémülve mikor elkezdtek harcolni? elég nagy már. Azé egy 9- 10 hónapos gyerek( asszem ennyit mondtál) már elég figyelmes. ÉS Isabella rendesen ugatott meg vonyított, Edward meg egy fát is kicsavart...

    Am nagyon- nagyon tetszik! Komolyan felment az adrenalin szintem.TETSZIK! Minden tiszteletem:D

    Sok-sok puszi
    Truska

    VálaszTörlés
  105. Szerintem Isa csak azért nem változik vissza, mert farkasalakban gyorsabban gyógyul. Nem hiszem, hogy aggódni kéne emiatt. Majd később visszaváltozik. Nincsen olyan, hogy valaki farkasalakban marad... Úgyhogy nyugi emberek, semmi pánik!:D J.

    VálaszTörlés
  106. JÓ, elgondolkodetató (<- a vége) fejezet volt.Csak így tovább! :)
    Apropó, hogy megy a könyved kiadása?
    Én

    VálaszTörlés
  107. 2 dolog: Isa lehet, h maradandó sérülést szenvedett? És most, hogy sérült, tuti, nem mennek Russel partijára... az a szál még érdekes lesz, ha visszakapcsolódik a történetbe - mert ugye a probléma egy részét már megoldották nélküle, de van még mit csinálni Jade-del... kinéz nekünk egy 40 fejezetes kötet, legalább :) Hajrá, nagyon várom a folytatást, egyre izgalmasabban írsz! (Ez az Edward-trükk rendesen meglepett...)

    VálaszTörlés
  108. Én is kívácsi vagyok, hogy a Russel-es szállal mi lesz! Kicsit sajnáltam, hogy nincsenek barátai, és most reménykedett... És vajon Edward mit nem mondott el Isának?

    VálaszTörlés
  109. És még valami, amire senki nem gondolt: Josh ugye Jade UTÁN ment, miután magához tért... nem lehet, hogy azért, hogy kicsit megtépje az aljasságáért? elvégre ő most önálló Alpha, nem várhat a nem létező falkájára, szerintem magánakcióba kezdett.

    VálaszTörlés
  110. Hali!

    Majd el felejtettem: amikor Edward azt mondja, h "A lényeg, hogy túlélted. Semmi más nem számít!", akkor ott van vmi, amit persze isa is észre vesz, de azon gondolkoztam, h esetleg megsérülhetett vki mondjuk Nate falkájából? V Edward tudja, h Josh most h is áll falkaügyben, és ez nem vmi szívderítő? Meg arra is gondoltam, h Isa vhogy úgy sérülhetett meg, ami maradandó lesz, v egyéb komplikáció...

    Lehet, h hülyeségeket írtam, és teljesen más a helyzet, de ebben az esetben legalább beszélgethettek egy sort Szandival, h 'megint egy ötlet, és nem találta el'. (Persze gondolom, nem szó szerint így szokott lenni, v egyáltalán nincs így, de akkor legalább mosolyogsz egy jót - talán hangosan is.) :D

    Na, abbahagyom, és mindenkit éltessen a remény, h a NM filmig már csak egy bő hét van!

    Pusz:
    Kisildikó

    VálaszTörlés
  111. Truska: ha jól olvastam, akkor az a fiú még nem alakult át, és akkor még ha jól gondolom, nincs annyira "undorító" szaguk-ízük, meg Maria is mondta, h még Isa vérét is szivesebben inná, mint egy állatét, szóval annyira azért mégsem lehet szörnyű.

    Spirit: elfelejtettem megkérdezni – bár elég 1értelmű, de nálad sose lehet tudni - h Ed főleg azért támadta Isát, h átváltozzon, és akkor hallja a gondolatait, és azért nem tért át mondjuk Jade támadására, mert féltette a kicsi Edet, h ha mást is támad Isabellán kívül, akkor vkinek baja esik?

    Pusz

    VálaszTörlés
  112. Szia! Hát ez szuper volt ^^<3 jajj szegény Josh..én annyira szeretem őt
    viszont Jade sem komplett ennyire beleőrült volna? azért őt is sajnálom emiatt:( na pussz, bocsy h csak ennyit írtam, de rohannom kelett:( Daphnee

    VálaszTörlés
  113. Hmm. Hát. Nem tudom, hogy miért komorult el Ed arcaxD. Mármint, ötletünk az van azt látom..xD Persze, Ed többet tud Isabellánál, ÉS NÁLUNk is persze, mert mi sötétben tapogatózunk,míg ő tud mindent,mertkiolvasta a gondolataokból (álá a te gondolataidból:D:D)
    Viszont, azt Remélem, hogy Joshua látni fogja Jade gondolatai között, h mi történt. hiszen... ez egyértelmű! Látnia kelll,és nem lehet olíans elvakult, hogy ezek után is ott maradjon.. ha rendbe is jön, meg ha rosszul is lesz:S!

    Jade viszont.. nem komplett. az a helyzet, hogy nem utáljuk őt annyira, mint mondjuk Dominicetaz egy állat, Jade peig egy megkeseredett őrült. ő tipikusa az a személy -remélem-aki tényleg, csak hallál "tisztulhat-békélhet" meg. báár, belőe azt is kinézem, higy ha meghal, akkor sem fogja elismerni, h Cullenék jobbak a többieknél:D!
    Viszooont, most h Jade mindent tud, Maria többé nem akadály hehe:P! Vagyis: Edwardéknak nem kell védelmezniük (kár, h nem cipelték magukkalxd és akkor cseréltek volna).
    Najó, remélem most is normál a hsz hatr, és hamar írnod kell új fejezetet:D:D

    VálaszTörlés
  114. én komolyan bevettem h Edward elvesztette az önuralmát és rátámad Isára...xD De először lehet h nem volt kicsit magánál és ezért vicsorgott rá Isára..azt lehet h nem játszotta meg..:D de ezt csak Spirit tudná megmondani..:D jah és sztem Isa nem csatlakozott vissza "még" Nate falkájába és csak azért hallotta Nate gondolatait mert Isa is Alfa...mert a többiek is ott voltak és őket nem hallotta... és Ed is azt mondta h : "Az Alfád,vagyis Jonathan.."--->itt kijavította magát..:D és a végén miért komorul el Ed arca? Sztem itt Isa egészségével van vmi baj..és ezért mondja Ed h semmi más nem számít..mert neki nem számít semmi más csak h túlélte Isa..és akármi lenne Isával akkor is vele maradna..=) szóval itt van vmi...mindenki írjon komit h hamar legyen új feji!!

    VálaszTörlés
  115. Josh-ról még valami: továbbra is tartom, hogy nem Jade falkájának tagja, hanem önálló Alpha. Ebből következik, hogy nem fogja látni se Jade, se Ouray gondolatai között, hogy mi is történt, legfeljebb Jade elmeséli neki - ahogy ő szeretné... Ha egyáltalán Josh kíváncsi a részletekre (ld korábbi hozzászólásom) :D

    VálaszTörlés
  116. Egyetértek.Itt Isabella "egészségével" van valami gond.....remélem a következö fejezetben kiderül :)
    Gyerünk,gyerünk a hozzászólásokkal!!!!!
    :)

    VálaszTörlés
  117. Szerintem szó sincs arról hogy Edward arca azért komorult volna el mert Isabella azt hitte hogy bántani fogja öket.Én nem látok erre utalást a fejezetben....szerintem azért komorult el inkább mert van valami Isabellával.Valószínüleg a Jade okozta harapás miatt.
    De majd úgyis minden megvilágosul :=) Legalábbis remélem :=)

    VálaszTörlés
  118. Szinte nem találok szavakat arra mennyire tetszik amiket írsz. Nagyon sok könyvet elolvastam már, és azt kell mondanom, hogy ezt az írásod a legjobb könnyvek közzé sorolnám, és nem álna olvasatlanul a polcomon.
    Szívesen olvasnám a könyvedet is amit írtál, remélem kiadja majd valamelyk kiadó, és az elsők között leszek aki megveszi.
    Csak így tovább HŰ olvasód.

    VálaszTörlés
  119. Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem: nem tud valaki valakit aki Alice/Edwárd párosítású ficen dolgozik. Az eredeti könyvekben ők voltak a kedvenceim, és mindig azt vártam, hogy valami legyen köztük. Bellát minig is unalmasnak találtam Ed mellet.
    Spirit te nem tervezel hasonló párosítású történetet?
    Vélemény a fejezethez: Mint mindig most is kitettél magadért,bár nekem is lenne ennyi fantáziám.
    Jade-et továbbra sem kedvelem, Josh-ban csalódtam, hogy még mindig Jadel van. Isa-ban is csalódtam, hogy képes volt elhinni,hogy nagy Ed bántaná a kicsit.
    Homályosra sikeredet az a rész ahol le írtad,hogy Isa és Jade egymásnak esnek.Ez nekem tünt csak így vagy másnak is?
    Nagyon nagyon várom a folytatást.
    További szépnapot mindenkinek!
    Teddy

    VálaszTörlés
  120. Fantasztikus!!:):)
    kicsit kevés időm van mostanában olvasni a suli miatt....de ha hazajövök mindig az az első hogy megnézem van-e új fejezet!!
    Nagyon izgalmas rész lett. Ez a harc....hát most már Jade mellett Joshua-t sem szeretem!!!
    De ugye Isa nem marad farkas...:O:O:O az szörnyűűűű lenne!! Miért nem tud visszaváltozni??annyira megsérült vagy micsoda???

    VálaszTörlés
  121. komikaaat emberek! új fejit akarok!! :D sztem is Isával van vmi probléma..Josh meg megőrült..:S és Isa nem marad farkas mex 1-2 napig vagy egy hétig kb. mert ha farkas maradna az nem tenne jót a sztorinak se..:D de azt is olvasnám..:D meg ugy h élne Edwarddal? morbid lenne..:D KOMIKAT!

    VálaszTörlés
  122. Ebben tényleg igazad van.Az morbid lenne ha Isa farkas maradna.....:))Megnézném az esküvőt...
    na de majd kiderül.már várom a kövit.
    Már nem hiszem hogy sok Hsz.kellene úgyhogy hajrá.:)
    LAura

    VálaszTörlés
  123. Sziasztok!

    Ismét fantasztikus lett ez a fejezet is, gratulálok :) Habár nem az történt, amire tippeltem, de semmi gond :D Ez így a legjobb :)

    Akkor mégiscsak a harmadik kötetben várható sztem még egyszer Jade, és akkor Maria és én még mindig hangoztatnám, hogy jön majd a Volturi is :D Bár ki tudja, az összes eddigi tippem félresikerült, ne higyjetek nekem :D :D

    Jade karakteréből kihoztad a maximumot Spirit sztem, mármint a kedvesség értelmében. Sztem ezerszer jobb és érdekesebb volt így, hogy megőrült, mintha egy szimpla bosszúszomjas nőszemély lett volna! Na és Edward vérivása... Simán bevettem először... Másodszor is... Ez nagyon jó motívum volt, hallod-e!! Ilyet kitalálni és ilyen tutin megírni... Minden elismerésem :)

    Ja és szurkolunk a regényedhez, reméljük jól alakulnak a dolgok és amúgy is minden jót! :)

    Üüdv
    ZyZy

    VálaszTörlés
  124. Nagyon jó fejezet volt! Szegény Josh, nem sikerült őt megmenteni? Nagyon sajálnám... És most az egyszer szerencsére nem volt olyan elviselhetetlen a függővég.. XD remélem, hogy most, hogy így alakulnak a dolgok, Isaéknak mégsem kell elmenniük... nagyon érdekel, hogy miért nem tud visszaváltozni. na mindegy, sok sikert a kövi fejezethez, puszi

    VálaszTörlés
  125. Szia!
    Bocsi,hogy eddig nem írtam,de csak most tudtam elolvasni a fejezetet:'(.
    Megdöbbentő volt,hogy Jade mennyire őrült egy nőszemély és hogy elérje a célját,még ölni is képes(erre mondják,hogy tűzön,vízenXD).Mindennek van határa,de Jade már rééééééééééééééééééééééééééééééééééééééges régen túllépte.
    Szegény Joshua, annyira sajnálom.Joshua még nem is vésődött Jade-be(ezzel nem azt akarom mondani,hogy vésődjön bele!!!).
    Kopi

    VálaszTörlés
  126. Egyszerűen fantasztikus lett! Ugye Josh nem vésődött be Jade-be?? UGYE NEM???? Már azt hittem Edward tényleg bántani akarja őket...Hajrá, sok sikert és ihletet a kövi fejihez:)
    Noncsy

    VálaszTörlés
  127. wow,remelem joshal minden rendben lesz,nem lesznek melekhatasok,vagy ijesmi,remelem az uj farkasok viszamenek nate falkajaba,nem lehetnek enyire orultek.orulok h idoben jot a felmento sereg,csak sajnalom edwardot,anyi ido ota vega most meg meg kelet szegje ez a ribi miat.mikora varhato a kovetkezo fejezet?:Dnagyon varom:*

    VálaszTörlés
  128. jaj spiriiiiiiiiit,anyira jo vagy,nagyon nagy rajongod vagyok,imadom a toridet,2x is elolvastam az egeszet,ez a fejezet nagyon erdekes es remelem a kovetkezo is ijen hoszu lesz,nagyon ertesz az irashoz remelem kiadod konyvben is a toridet,mert irtora megerne,nagyon nagyon erdekes,es rengeteg olvasod es rajongod van,nagyon szeretuuuuunk,sok sok puszi romaniabol

    VálaszTörlés
  129. Halihó!
    Újra én, Nemesis.... :)
    Két közleményem van:
    1., Mióta téged olvaslak, senki más írásait nem olvasom el, mert te olyan jókat írsz, hogy inkább erre várok hajat tépve mintsem hogy elolvassak 100 másikat.
    2., Több olyan jelenet kell ahol Isabella farkas formában van Edwarddal. Egyszerűen annyira édesek így. :) Ez persze csak baráti javaslat.
    Kérdésem is van végre... Velem is megeshet.. :D Szóval az miért van, hogy elvileg a farkasok hamar gyógyulnak de Isabella még mindig lábadozik? Én nem figyeltem? :S
    Azért nem tud visszaváltozni mert annyira súlyos a sebe? Vagy még az elméje nem tiszta?
    Várom a válaszokat... :P
    Nemesis/Anette

    VálaszTörlés
  130. Hali!
    Ez a feji megint hihetelen lett, mint a többi, gratulálok!
    Nagon tetszett a harcos jelenet és a becsapósdi.
    Remélem Isának nem lett semmi baja, mert ahhogy a többiek is mondták: Ed arca elkomorodik... remélem nem titkol semmi rosszat(pl Isa vhogy nem tud majd visszaváltozni...)
    A másik meg,(ezt már egyszer kérdeztem, de azért leírom, mert kiváncsi vagyok te hogy gondolod) hogy Ed és Isa bevésődését egy egyedi dolognak képzelném, mivel Isa immunis lett a vámpírméregre és igy lehet, hogy az is módosul, hogy, csak a farkaslét feladásával lehetne gyereke?Szóval az, hogy egy másik farkas egy vámpírba vésődjön be, annak az esélye nulla lenne, mivel a bevésődés lényege, hogy minél "tökéletes utódok" szülessenek(bocs ez így egy kicsit hülyén hangzott:P), ez pedig nem lehetséges farkas és vámpír között.Lehet aztán teljesen rosszul képzelem:D
    Jah és persze a fiúk kora is érdekelne...
    csak így tovább!
    pusz Szabina

    VálaszTörlés
  131. Húúúú nagyon izgalmas volt ez a fejezet is!:)
    Annyira tetszik a történet, minden elismerésem!
    Minden egyes nap megnézem, hogy esetleg van-e újabb fejezet, nagyon-nagyon kiváncsi vagyok. :)
    Remélem ezek után már nem mennek el Isáék, hiszen már minden kiderült.
    Remélem Josh jól van és észhez tér.
    Jade egy őrült nőszemély, hihetetlen hogy milyen elvakítta a bosszú.:S

    VálaszTörlés
  132. Nem tudok írni!:S XD
    "Jade egy őrült nőszemély, hihetetlen hogy mennyire elvakította a bosszú. :S " -javítás XD

    VálaszTörlés
  133. Azt írjátok, hogy végre egy nyugis vég...
    Én nem így látom, alig bírom kivárni, hogy vajon mit titkol el Edward. Mert valamit titkol, az tuti...
    Úgyhogy siess légyszi a folytatással!

    VálaszTörlés
  134. Haha, igaz, szerintem sem nyugis:D!! Ha Ee titkol valamit az mindiiiiiiig szívás..xD!! És igaz, szerintem is NAGYON helyesek, mikor Isabella farkas alakban van Edwarddal:D
    Az jutott eszembe, hogy lehet Ed a szokásos önmarcangolásba kezd majd a piros szeme miatt vagy hasonló.......xD Tipikus Edward nem?:D
    Na mind1, remélem hamarosan kiderül:P Bár az is lehet, hogy Russel odament hozzájuk, míg Isa farkas alakban van:D vagy fog:P anjó, kiderül nemsokára...:D

    VálaszTörlés
  135. Így van.Ha Edward valamit titkol.....az régen rossz :D.Na de majd meglátjuk.Bízom abban hogy semmi visszafordíthatatlan nem történt :)

    VálaszTörlés
  136. Szia!
    Nekem még lenne két kérdésem, már leírtam egyszer de kiváncsi vagyok te hogy gondolod Hogy Ed és Isa bevésődését egy egyedi dolognak képzelném, mivel Isa immunis lett a vámpírméregre és igy lehet, hogy az is módosul, hogy, csak a farkaslét feladásával lehetne gyereke?Szóval az, hogy egy másik farkas egy vámpírba vésődjön be, annak az esélye nulla lenne, mivel a bevésődés lényege, hogy minél "tökéletes utódok" szülessenek(bocs ez így egy kicsit hülyén hangzott:P), ez pedig nem lehetséges farkas és vámpír között.Lehet aztán teljesen rosszul képzelem:D
    Jah és persze a fiúk kora is érdekelne...
    csak így tovább!
    pusz Szabina

    VálaszTörlés
  137. ez nagyon jó volt!

    véégre nem egy függővég!!!

    nagyon meglepődtem amikor Edward "vérszomjas vadállattá" változott. Húúú... még mindig a sokk hatása alatt vagyok. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  138. Egy ideig kimaradtam a hsz írásból. De a drága iskola tett róla. Sajnálom, de pótoltam, az eddigi fejezetek olvasását, és sok kérdést fel sem kell tennem, a Kérdezz-felelek miatt.
    Azt írtad benne, hogyJade-t te nem igazán negatív karakternek látod, csak az események tkrében válik azzá. És hogyan gondolod a folytatásban? Szerinted mit kíván meg a történet alakulása végett?

    VálaszTörlés
  139. Köszönöm a kérdezz-feleleket kedves Spirit :)
    Örülök hogy Isabella nem marad farkas örökre :)Viszont így meg most az a gondolat ütött szöget a fejembe,hogy valakinek mégiscsak baja esett....mert nincs értelme Edward elkomorulásának ha nincs semmi baj.Jaj nagyon várom a következö fejezetet! :)

    VálaszTörlés
  140. azta...hu, csak most volt időm elolvasni a fejit. Micsoda harcjelenet!Végre! :D Úgy féltem először, h Edward télleg kikelt önmagából!!!De szerencsére csak színjáték volt :P
    Jaaaaddeee...utálom is de azért vmennyire megértem...kicsit kezd megőrülni szegényke :S...nem hiszem h feltétéenül meg kell halnia...elintézi Mariát, visszatér La Pushaba bocsánatot kérni a falkától és szépen odébb áll...vagy nem, és Joshhal marad xD Tuti h azért ment ám utána, mert magyarázatot akar kérni a történtekről...elvégre ennyire nem lehet elvakultan szerelmes...(mmint Josh)
    Szegény Izabella :S Biztosan meggyógyul, csak több időbe telik...sztem Edward elkomorulásának nincs köze ahhoz, h most Iz farkasalakban van és kicsit nehezebben épül fel...valami más...talán Mariával történt vmi?
    No, izgatttan várom a köv, fejezetet! :)

    VálaszTörlés
  141. Kedves Spirit, ez isteni lett!;)
    Kezdem Joshal. Óriásit csalódtam benne, és tudom, hogy most aztkéne mondanom, hogy megértem stb..de én nem értem meg. Az egy dolog, hogy nem kedveli Isabellát, de azért Nate-et és az egész falkát, nem kellett volna otthagynia egy ilyen nőszemélyért. Ráadásul pont most készültek volna elmenni Isáék, ugyhogy ennek nem éreztem szükségletét, hogy Jade-et válassza. Emelellett, ottvan az a tény, hogy Jade-el nem vésődtek be egymásnak, ugyhogy ezis annak a jele, hogy ő nem kimondottan egymásnak lettek teremtve, és semelyikőlyük nem érez egymás íránt olyan óriási szerelmet mint Edward és Isa.
    Erről jut eszembe Edward elterelő hadművelete, ami nagyon tetszett. Egy pillanatra elhitetted velem, hogy Edward komolyan gondolja..de aztán még mielőtt rájött volna Isa, énis rájöttem, hogy az én kis Edwardom sosem lenne erre képed..és ez ígyis volt *.* Nem kellett csalódnom benne. Imádom. És annak ellenére, hogy Isa farkasformájában volt, ígyis mellette volt.
    Remélem Jade nem jön vissza :@
    Lenne egy kérdésem:
    Isabella és a Cullenek még ígyis elfognak költözni?
    Nem tudom, hogy melyiket szeretném, hogy maradjanak e vagy menjek el. Mert ha elmennének akkor biztonságban lennének. De sajnos akkor meg nagyon hiányoznának a farkasok.
    Várom a folytit.
    Sok-sok Puszi :*

    VálaszTörlés
  142. Uhh, imádom. Kicsit későn olvastam el...mert már fent volt a kérdezz felelek...de nagyon tetszik. Így már kérdésem sincs...mert most olvastam el a válaszaid Spirit!!!
    Bár ami a leginkább érdekel, az az, hogy Edwardék most költözni fognak???....a másik meg az az, hogy Jade kiharapott egy részt Isaból, és most farkasként gyógyulgat a sebe. Amikor visszaváltozik emberré nem fog látszani semmi heg az oldalán???

    VálaszTörlés
  143. ja igen az kicsit izé kérdés volt, hogy Edék költöznek-e vagy sem...mert írtad, hogy még nem lehet tudni(ha jól emlékszem). De az a seb-es kérdés érdekel!!:D:D
    mert pl. Jasperon is látszanak a hegek amikor még harcolt, igaz ő vámpír,de akkor is...!!!

    VálaszTörlés
  144. Engem is érdekelne a seb dolog.Lehet hülyeséget írok,de nem lehet hogy Isát valahol ott érte a sérülés hogy ezek után nem lehet majd gyereke? Lehet Edward ézért komor.....:((
    bocs ha valaki már írta...de erre gondoltam.
    mikor lesz fojtatás.....vááááá
    Laura

    VálaszTörlés
  145. Jajj nee, remélem nem... mármint remélem, hogy Isának lehet még gyereke Edwardtól!

    VálaszTörlés
  146. Úristen.:| Egy ideig komolyan azt hittem, hogy Edward (nagyobbik) tényleg bántani fogja Isabella öccsét..:| Azt hiszem ettől, hogy képes volt megőrizni az önuralmát, talán mégjobban Team Edward lettem..(L) Jade-et meg egyre jobban utálom.. Ha lehet még ettől jobban..^^:S Joshua szegény meg, hogy lehet ilyen vak..:( Akkorát fog csalódni.. És olyan szomorú lesz..:'( Izgalmaktól túlfűtve kezdem olvasni a következő fejezetet.:I Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  147. Hello nagyon tetszet ez a feji is
    remelem hogy jade-t el kapjak osztan
    es mi lesz russel-el?
    nekem is nagyon tetszik ahogy irsz !
    Csak igy tovabb!
    Krisy

    VálaszTörlés