.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. november 14., szombat

A jövő reménysége - 29. fejezet

A hsz határ 135 volt most. Átléptétek egy kicsivel, szóval, itt az új fejezet. :)


29. TÜKÖRFARKAS




KELLEMESEN ISMERŐS ILLATTAL az orromban ébredtem. Álmosan pislogva nyitottam fel a szemeimet, és mikor kitisztult előttem a kép, Carlisle jóságos mosolya volt az első, amit megpillantottam. Vissza akartam mosolyogni, de végül csak egy heves farokcsóválásra futotta. Nyugodtan fekve tűrtem, hogy levegye az oldalamról a régi kötést, de az arcát látva összerándult a gyomrom.

- Nyugalom, semmi baj – hallottam meg Edward hangját az ágy támlája felől, de a kötéscsere miatt nem tudtam most arra felé fordítani a fejemet.

Valami gond van velem? – kérdeztem. Megijesztett az a pillanatnyi szánakozás Carlisle tekintetében, amit nem tudott elrejteni előlem.

- Semmi olyasmi, ami miatt most idegeskedned kéne – kaptam meg a választ, de ez számomra nem volt túl kielégítő. Szóval, van valami, amit nem akarnak elmondani… Annyira súlyos lenne a sérülésem? Lehetséges, hogy… bele fogok halni? – akadt a lélegzet a tüdőmben, mire Edward hangja hevesebb lett. – Nem, nem, dehogy is. Dehogy fogsz belehalni – éreztem meg az ujjait a fejem tetején. A jóleső simogatás miatt örültem, hogy nem macskává változtam, mert akkor szégyenszemre dorombolással is hangot adtam volna az érzéseimnek. Halk kuncogást hallottam a fejem fölül, mire bosszús szusszantás hagyta el az orromat.

Magamban sziszegtem, és a lábaim meg-megrándultak, ahogyan Carlisle kitisztította a sebemet. Edward keze nem hagyta abba a cirógatást, és nyugtatóan beszélt hozzám közben. Szerencsére, hamar túl voltunk ezen a fázison, és az új kötés feltevése már nem járt fájdalommal.

- Jól van, pihenj tovább! – paskolta meg Carlisle a nyakamat, aztán elhagyta a szobát. Edward megkerülte az ágyat, és a földre térdelve letelepedett mellém. Furcsa volt, hogy nem a megszokott mézarany tekintet néz vissza rám, hanem egy vörös szempár.

Elmondod, hogy mi a baj velem? – kérdeztem újra figyelemelterelésként, mikor láttam, hogy Edward arca megfeszül az önkéntelen gondolatok miatt a fejemben. Utáltam, hogy ha megnyitom előtte az elmémet, akkor mindent hall, nem pedig csak azt, amit el akarok mondani. Nem akartam, hogy apróságok miatt érezze rosszul magát. Igyekeztem nyugodt maradni, hogy Edward lássa, higgadtan tudom majd fogadni, bármit is titkol.

- Nincsen semmi baj. Ahogy mondtam az este, az a lényeg, hogy életben vagy. Minden más csak mellékes – próbált meg kitérni a válaszadás elől. Halk morgást hallattam jelezve, hogy bosszant a hallgatása.

Ha velem kapcsolatos, jogom van megtudni! – próbálkoztam, de mindhiába. – Ha nem mondod el, akkor csak szörnyűségekre fogok gondolni, és idegesítem magam azon, hogy nem tudom, miért is vágtok ilyen fancsali képet a közelemben – próbáltam meg elővenni a lehető legdurcásabb hangomat gondolatban. Edward arca megfeszült, és szinte láttam a lelki szemeim előtt, ahogy a kerekek a fejében forogni kezdenek, hogy mérlegelhesse, mi a jobb – ha a tények miatt aggódom, vagy ha rémképek miatt. Végül az első mellett döntött.

- Rendben… Rendben, de ígérd meg, hogy nem borulsz ki – fúrta a pillantását az enyémbe.

Mondd már, mert ettől a tudatlanságtól fogok kiborulni! – türelmetlenkedtem.

- A sebed elég nagy és… - sütötte le Edward a szemeit. – Nem csak felületi sérülés. Jade kitépett belőled egy darabot.

De… Mi gyorsan gyógyulunk. Meggyógyulok… ugye? – A belső hangom még a magam számára is túl ijedtnek tűnt.

- Igen, meg fogsz gyógyulni, de… A folyamat lassabb, mint Carlisle várta. Talán, mert túl mély a sérülésed, és a hús nem tudja reprodukálni önmagát – kezdett magyarázatba Edward, de én nem igazán értettem, hogy ez mit is jelent. Kissé zúgó fejjel bámultam rá kérdőn, mire aprót rázott a fején. – Be fog gyógyulni a sebed, de lehet, hogy megmarad a nyoma.

Sebhelyem lesz? – rándult meg az orrom.

- Igen – bólintott. – Valószínűleg.

Ha így néztek rám, akkor nem lehet túl szép… - próbáltam megemelni a fejemet, de Edward kezei visszanyomta a párnára.

- Ne mocorogj!

De látni akarom! – ellenkeztem.

- Nem számít, hogy néz ki. A lényeg, hogy nyugton kell maradnod, hogy mihamarabb rendbe gyere. – Edward úgy beszélt hozzám, mint egy gyerekhez.

De… - próbálkoztam újra a tiltakozással, aztán látva az arcát feladtam. Sértődötten lehunytam a szemeimet, miközben próbáltam elképzelni, milyen lehet egy sebhely. Jasper harapásnyomai nem voltak olyan szörnyűek. Egyedül az állán volt egy nagyobb heg, ami valószínűleg azért lett csúnyább, mint a többi, mert nem csak megharapta egy vámpír, hanem kihasított a testéből egy darabot. Olyan lesz vajon az enyém is? Vagy még rondább? Mi lesz, ha túl csúnya? Ha Edward undorodni fog tőle? Mi lesz, ha…

- Ezt azonnal hagyd abba! – csattant fel Edward dühösen, kizökkentve az önmarcangolásból. Ahogy megéreztem a két hideg kezet a pofám két oldalán, felnéztem. – Szeretlek, bárhogy is nézel ki. Szeretlek emberként, szeretlek farkasként. Szeretnélek, ha egy mázsát nyomnál, és akkor is, ha nem lennél alakváltó, megöregednél, és tele lennél ráncokkal. Hogy hiheted, hogy egy sebhely miatt ez az érzés megváltozna? – A vörös szemek mérgesen és csalódottan szegeződtek rám.

Én nem… Én… - szégyenkezve próbáltam megmagyarázni az érzéseimet, de mire összeszedtem volna a gondolataimat, megzavart a kopogás a földszinten. Hallottam, ahogy valaki kinyitja az ajtót, és önkéntelenül izgatott lettem a látogatók miatt. Edward felsóhajtott, aztán felállt az ágy mellől, és a sarokba húzódott.

- Szia! – dugta be elsőként Benji a fejét a kis résen, aztán belépett az ajtón. A szoba egyik pillanatról a másikra zsúfolttá vált. Az egész falka itt volt, és ami a legjobban meglepett, Juliette is eljött. Nyugtalanul mozdítottam meg a lábamat. Vajon, Edward elmondta a teljes igazságot? Biztos, hogy nem haldoklom? Más esetet nem nagyon tudtam volna elképzelni, ami miatt Daniel megengedné a bevésődésének, hogy átlépje egy vámpírház küszöbét.

- Semmi baj… - hallottam meg Edward hangját a háttérből.

- Mi történt? Fájdalmai vannak? – Jonathan sötétbarna tekintete aggódva szegeződött rám.

- Nem, csak… Azt hiszi, hazudtam, és meg fog halni. – Edward cipője halkan koppant, ahogy tett egy lépést előre. Tudtam, hogy mellettem akar lenni, de nem szeretné irritálni a szobában lévőket.

- Miért hisz ilyen butaságokat? – ráncolta össze a homlokát a volt alfám.

- Elhoztatok egy embert az otthonunkba… - magyarázta meg Edward, mire Daniel lesütötte a szemeit.

- Ha akartam volna sem tudtam volna otthon tartani. Aggódott érted – szólalt meg végül. Jól esett, hogy ennyire törődnek velem mindannyian még úgy is, hogy már nem tartozom hozzájuk ténylegesen.

- Igen, és mind pontosan tudjuk, mi történt – lépett közelebb Benjamin. Azt hittem, hogy az ágyamhoz jön, de végül megkerülve azt Edward elé lépett. Idegesített, hogy nem tudok felemelkedni, és nem látom, mi történik. – Én… örülök, hogy Isabella által családtag lettél. – A szívemmel a torkomban próbáltam hallgatózni, de hirtelen csend lett.

Mi történik? – kérdeztem, de nem kaptam választ. Igyekeztem lejjebb csúszni az ágyon, hogy az új szekrény tükrében lássak valamit, és mikor sikerült, visszafojtott lélegzettel néztem a szemeim elé táruló képet. Benji Edward felé nyújtotta a kezét, aki legalább olyan döbbent képet vágott, mint amilyen az enyém lett volna, ha emberi alakban vagyok, aztán a hófehér ujjak megragadták a vörösesbarna kezet, és megrázták. Ami ezután történt, attól a szemeim megteltek könnyekkel. Benjamin a kézfogást tartva, szabad karjával megölelte az én Edwardomat, és finoman megcsapkodta a hátát, mintha egy régi barátot vagy egy testvért üdvözölt volna.

Ahogy Benjamin hátra lépett, a szoba felbolydult, én pedig megilletődve néztem végig a tükörképjelenetet remélve, hogy ez nem csak egy álom, vagy egy a fájdalomcsillapítók okozta hallucináció. Jonathan és Aidan egy egyszerű, de mégis sokat jelentő kézfogással köszöntötték Edwardot, míg Juliette gyorsan odarebbent hozzá, és egy puszit nyomott az arcára – hirtelen sült csirke illat ütötte meg az orromat, amitől a gyomrom mocorogni kezdett, de jelen pillanatban ez egy cseppet sem érdekelt. Láttam Juliette-en, hogy fél, de mégis sikerült legyőznie az előítéleteit. Daniel felé pillantottam, aki megfeszülő testtel állt az ajtóban. Fél pillanatra a tekintetét az enyémbe fúrta, aztán sóhajtott egyet, és követte a testvérei példáját. Ahogy mind visszatértek a látóterembe, Edwardot figyeltem a tükörben. Még mindig meglepett volt az arca, de láttam rajta valami új érzelmet is – meghatottság, elégedettség, nem igazán tudtam volna pontos nevet aggatni rá.

- Hogy érzed magad? – törte meg a csendet Jonathan.

- A történtekhez képest jól – felelt helyettem Edward. Hálásan megcsóváltam a farkamat, hogy megköszönjem a tolmácsolását. Aidan válla felé pislogtam, mire folytatta. – Azt szeretné tudni, hogy te jól vagy-e… - intett a fejével felé, aztán az ágyhoz sétált, és leült mellém.

- Persze, ez semmiség – legyintett Aidan. – Holnapra már a helye sem látszik. És megérte… - csillantak meg a szemei. Kérdőn böktem meg az orrommal Edward kezét, aki belefeledkezett a bundám simogatásába.

- Bocsánat… - köszörülte meg a torkát zavartan. – Isabella azt kérdezi, hogy érted ezt.

- Saore beszélt! – felelt Aidan helyett Benjamin lelkesen, mire Daniel az oldalába könyökölt. – Na, most meg mi van? – dörzsölte meg felhúzott orral a fájó helyet. Izgatottan próbáltam feljebb emelni a fejemet. Annyira kellemetlen érzés volt, hogy nem értik, mit mondok, pedig ezernyi érzés öntött el hirtelen, amiket Edward nem tudott volna szavakba foglalni.

- Miután hazamentem sérülten, megszólalt. Azt hiszem, megijedt, hogy én is… - Aidan hangja elakadt. Tudtam, hogy mire gondolhat – hogy Saore megijedt, hogy őt is elveszítheti.

- Isabella… Mi – javította ki magát Edward. – örülünk neki, hogy a kedvesed jobban van. – Aidan halványan elmosolyodott.

Kérdezd meg, mit tudnak Joshuáról! – kértem Edwardot. Még mindig reménykedtem benne, hogy végül jól dönt, és hazamegy a családjához, de ahogy a fiúk arcáról leolvastam a választ, ez nem történt meg.

- Próbáltam kapcsolatba lépni vele farkasként, hátha beenged a fejébe, de semmi… - rázta meg a fejét Jonathan. – Lehet, hogy már túl messze járnak ahhoz, hogy kommunikálni tudjak vele – komorultak el a vonásai. Nem tudtam, hogy melyiknek örülnék jobban, ha Joshua és Jade feladták volna az ellenünk szőtt terveket, és elmentek volna a világ másik végére, vagy ha a közelben tartózkodnának, és Josh direkt nem nyitná meg az elméjét előttünk.

- Nem hiszem, hogy elmentek – szólalt meg Edward. – Most, hogy Jade tud Mariáról, már nem csak rajta akar bosszút állni. Mi bújtattuk, minket is meg akar büntetni.

Ezt a fejében láttad? – kérdeztem, mire csak egy apró bólintást kaptam válaszként.

- Visszamegyünk járőrözni. A közelben leszünk, és farkasalakban maradok, hogy Isabella tudjon üzenni nekem, ha bármi történne – lépett közelebb Jonathan. Leguggolt az ágy mellé, és óvatosan megfogta a mellső lábamat. – Gyógyulj meg! – Vakkantottam egyet halkan, aztán megnyaltam a kezét.

- Ezt neked hoztam – nyújtotta Juliette Edward felé a kezében tartott kosárkát, miközben rám nézett. Ismét megéreztem a csábító illatot, és hangosan megkordult a gyomrom. A szobában mindenki elmosolyodott. – Sült csirke, a kedvenced. Bedörzsöltem azzal az isteni fűszerkeverékkel, amit szeretsz – mosolygott rám. Csaptam egy párat a farkammal, és lihegve szimatoltam a levegőbe.

Csirke, csirke, csirke – motyogtam magamban lelkesen, miután Edward becsukta a hálószoba ajtaját a többiek távozása után.

- Miért nem szóltál, hogy éhes vagy? – nyitotta fel a kosarat, és egy nagy tálat emelt ki belőle.

Mert eddig nem voltam – vontam meg képzeletben a vállamat. – De most, ide vele! – próbáltam meg feltápászkodni, de nem igazán akart sikerülni. – A fészkes fenébe! – csattantam fel idegesen.

- Hé, hé, kisasszony! Lehet, hogy most beteg vagy, de azért csak kulturáltan… - nyomott egy puszit az orromra Edward mosolyogva. A kezébe emelte az egyik csirkecombot, és fintorogva megszaglászta. – Ezt te tényleg szereted? – húzta el a száját olyan undorral, mintha az öcsém koszos pelenkáját nézegetné éppen.

Még szép! – Ahogy a tüdőmet betöltötte a hús illata, összegyűlt a nyál a számban, a farkam pedig eszeveszett gyorsasággal csapkodta az ágyat. Edward felém tartotta a combot, én pedig kinyitva a számat ráharaptam. Hangosan nyammogva faltam az ételt újabb és újabb falatokat kérve. Mikor elfogyott az utolsó húsdarab is, a nyelvemmel körbenyaltam a számat, aztán elégedetten visszafeküdtem a párnára. – Mi az? – kérdeztem zavartan, mikor észrevettem, hogy Edward szemei furcsán csillognak.

- Ez most… olyan jó volt – nyögte ki.

Hogy láttad, amint a húscafatok kipotyognak a számból, mert fekve kell ennem? – kérdeztem hitetlenkedve.

- Hogy gondoskodhattam rólad – hajtotta a fejét a nyakamra, így szinte egyenesen a fülembe beszélt. A hangja lágyan zsongott elbódítva az elmémet egy kissé. – És hogy a családod sem utál már… Annak ellenére, amit tettem… - éreztem meg a komor felhangot, ami hirtelen kijózanított.

Mit tettél?

- Veszélybe sodortalak. Bajod esett miattam.

Ez nem a te hibád! – ráztam meg a fejem, mire Edward felemelkedett rólam.

- Nem kellett volna otthagyjalak – sütött a bűntudat a vörös szemekből.

Én mondtam, hogy menj! Valakinek el kellett vinnie az öcsémet…

- Tudom, de másképp kellett volna megoldani. Úgy, hogy ne kerülj veszélybe közben – tiltakozott. Felsóhajtottam – Edward mindig is jó volt saját maga marcangolásban.

Megmentettél minket. Ha nem így cselekszel, lehet, hogy még mindig ott ülnénk a hegyekben. Vagy még rosszabb… - borzongtam meg. – Inkább nekem lenne okom a lelkiismeret-furdalásra – sóhajtottam fel. Igaz, hogy csak egy fél percig, de megfordult a fejemben, miután Edward megitta a vért, hogy képes lesz-e uralkodni magán. Akartam hinni, hogy elég erős, mégis ott volt bennem az a halovány kétely, amit nem lett volna szabad éreznem.

- Ha nem érezted volna, kételkednék az épelméjűségedben – felelt a gondolataimra Edward. – Vámpír vagyok. Sosem lesz mellettem senki tökéletes biztonságban. Nem… nem garantálhatom, hogy nem veszítem el önmagamat.

Már bebizonyítottad, hogy elég erős vagy. – Edward szégyenkezve hajtotta le a fejét a tenyerébe, és megdörzsölte az arcát.

- Volt egy másodperc, mikor a kételyeid nagyon is reálisak voltak – ismerte be, aztán ismét felnézett rám. – Annyira közel voltam ahhoz, hogy… - Az iszony újra uralma alá vette Edward vonásait, de most nem a csirke okozta, hanem a saját önutálata.

De nem tetted meg! És ez a lényeg! Még a falka is belátta, hogy milyen erős vagy… Hogy különleges vagy… - fel akartam emelkedni, de fájdalom nyilallt a hasamba. Edward riadtan nyomott vissza a párnára.

- Mondtam már, hogy ne mozgolódj!

Akkor gyere közelebb! – kértem, és mikor Edward engedelmeskedett, hozzádörzsöltem az orrom oldalát az arcához. Most sajnáltam a legjobban, hogy nem emberi alakban vagyok, mert mindennél jobban meg akartam csókolni a hűvös ajkakat.

- Kívánságod számomra, parancs! – húzódott el tőlem Edward. Két keze közé fogta a fejemet, aztán előrehajolt, és a száját az enyémre nyomta. Igyekeztem minél jobban összepréselni az álkapcsomat, hogy ne érezze kellemetlennek a leheletemet, de úgy tűnt, őt ez egy cseppet sem foglalkoztatja. Végigsimított a nyakamon, aztán a fülemhez hajolt. – Igyekezz meggyógyulni, és akkor addig csókollak majd, amíg csak bírod szusszal… - suttogta, mire izgatott borzongás futott végig rajtam. A pillanatot egy hatalmas csattanás zavarta meg, amit kiabálás követett. Alice hangja rettentően dühösnek tűnt, de nem értettem, hogy mit mond, mert szörnyen hadart. Kérdőn néztem Edwardra, aki fáradtan kiengedte a levegőt a tüdejéből, aztán felállt mellőlem. – Pihenj, mindjárt visszajövök! – ígérte.

Odalentről még mindig vitatkozás hallatszott, de nem igazán figyeltem oda rá. Bármennyire is embertelennek hangzott, nem bántam volna, ha Alice örökre elhallgattatja Mariát. A tekintetem véletlenül visszavándorolt a tükörre, ami által leselkedtem az előbb. Egy hófehér farkas nézett velem szembe. Furcsa érzés volt, mivel eddig csak a többiek szemén át, vagy egy-egy pocsolya homályos visszatükröződéseként láttam magam ilyen alakban.

Kinyújtottam a nyelvemet, mire a tükörfarkas is ugyanezt tette. Magamban felnevettem, mikor rájöttem, hogy egy pillanatig megfordult a fejemben, talán másképp fog cselekedni… Hogy talán, az a farkas, nem is én vagyok…

Aztán a pillantásom az oldalamat fedő kötésre esett, és újra elöntöttek a bizonytalan gondolatok. Látnom kellett, mire számíthatok. Fel kellett készítenem magam lelkileg rá, hogy minél hamarabb elkezdjek beletörődni, talán, örök nyomot hagytak rajtam. Tudtam, hogy gyorsan kell cselekednem, amíg a lenti balhé lefoglalja Edwardot, mert ha észreveszi, mire készülök, úgyis megakadályozza. Hangosan dúdolni kezdtem magamban, hátha az elnyomja a gondolataimat, aztán óvatosan megmozdultam.

Eltartott egy jó ideig, míg összeszorított szájjal feltornáztam magam ülő helyzetbe – az ágy kissé megnyikordul a súlyomtól. A belső hangom magassá és enyhén hamissá vált, ahogy a sebem húzódni kezdett. Hátrafordítottam a fejemet, és a ragtapasz szélét a fogaim közé vettem. Egy mély levegő után téptem le magamról a gézt, és a fájdalomtól halk vonyítás hagyta el a számat.

Sokkosan bámultam a tükörképemet, fel sem fogva, hogy kicsapódik az ajtó, és a fél Cullen család Edwarddal az élen aggódó arccal ront be.

- Isabella, az istenért, mi a fenét csináltál! – A szeretett hangba egyszerre keveredett rémület és bosszúság.

Ez… ilyen marad? – nyögtem ki gondolatban. Carlisle mellém lépett, hogy új kötést tegyen rám, de morogva löktem arrébb a kezét. A sebem tenyérnyi nagyságú volt. A széleknél már kezdett varosodni, de a tetejére növő új bőrréteg úgy nézett ki, mint egy kiszáradt papirusztekercs.

- Még nem gyógyult be. Lehet, hogy holnapra teljesen eltűnik. Vagy hogy emberi alakban nem is látszik… - próbált Edward megnyugtatni, aztán hevesen rázni kezdte a fejét, mikor észrevette a fejemen átsuhanó tervet. – Nem, nem, Isabella!

Látnom kell! – határoztam el. Muszáj volt tudnom, hogy emberként milyen lesz a sebem látványa. Hallottam Edward kiáltását, de a testem azonnal megrázkódott. Sokkal lassabb és fájdalmasabb volt az átalakulás, mint korábban, de végül az emberi arcom bámult vissza rám a tükörből sápadtan. Carlisle azonnal lehajtotta a fejét, míg Jasper és Emmett a plafont kezdték bámulni – valószínűleg, vérezhettem, mert láttam, hogy visszatartják a lélegzetüket. Alice a szekrényhez lépett, és egy törölközőt vett elő belőle.

- Nem – emeltem fel a kezemet, ahogy körbe akart tekerni vele. Edward még mindig az aggodalomtól dermedten állt az arcomat fürkészve, mikor felnéztem rá. Fájt az oldalam, de nem volt annyira vészes, mint számítottam rá. – Segíts oda a tükörhöz! – nyújtottam ki felé a karomat elpirulva. – Kérlek…

- Őrült vagy! – hunyta le a szemét egy pillanatra fájdalmasan – mintha csak ő érezte volna a kellemetlen húzódást a bordái fölött -, aztán hozzám lépett. Olyan óvatosan, mintha csak egy szappanbuborékot érintett volna, az egyik karját a lábaim alá csúsztatta, a másikkal pedig megtámasztotta a hátamat, majd felemelt. Lassú léptekkel indult a tükör felé, aztán mikor odaértünk, intettem neki, hogy tegyen le.

Félve pillantottam fel, aztán elszörnyedve bújtam ismét a szemhéjam védelme mögé. A sebemből egy kissé szivárgott a vér, valószínűleg az átváltozásnak köszönhetően, de a ráncos, barnás színű bőrfelület így is tisztán kivehető volt.

- Nem olyan szörnyű, mint amilyennek elsőre tűnik. – Edward ajkai a halántékomhoz nyomódtak.

- Csak olyan, mintha egy múmia lett volna a donorom egy bőrátültetésnél – fúrtam a fejem Edward mellkasába, miközben az oldalam lüktetni kezdett.

- Maximum egy nagyon csinos múmia… - Edward kinyújtotta Alice felé a karját, és átvéve tőle a törölközőt úgy tekerte a derekamra, hogy a széle ne érjen fel a sebemig. – Gyere! – irányított az ágy felé. Csak akkor döbbentem rá, hogy félmeztelenül tartózkodom egy szobában négy férfival, mikor végre újra lefeküdtem. A karjaim felemelkedtek, hogy összefonódjanak a mellkasom előtt, de mire megtehették volna, újabb törölköző terült rám elfedve felül is a kínos részleteket.

- Újra felszakadt… - csóválta meg Carlisle a fejét, miután leült az ágyra, hogy megvizsgáljon.

- Változzak vissza? – kérdeztem, miközben még mindig a szemeim előtt lebegett annak a ronda hegnek a látványa. Amint nem lesz szükségem kötözésre, soha többé nem láthatja senki sem – határoztam el.

- Nem, most már ne. Az ide-oda alakulásodtól csak még tovább tart, amíg begyógyul teljesen – tett új kötést rám Carlisle. Éppen visszahelyezte az orvosi táskájába a gézt és a ragtapaszt, mikor odalentről a testvérem sírása és üvegcsörömpölés hallatszott. Felfogni sem volt időm az egészet, a szobában máris egyedül maradtam. Idegesen nyomtam fel magam ülő helyzetbe, miközben hallgattam az öcsém üvöltő hangját. Fogalmam sem volt, mi is történhetett, de azt hallottam, hogy odalent elég nagy a zűrzavar. Már éppen azon voltam, hogy felkelek, mikor Edward megjelent az ajtóban. Az arca feszült és ideges volt.

- Mi történt? Jól van a testvérem? – kérdeztem azonnal.

- Semmi baja, csak megijedt – felelte idegesítően szűkszavúan.

- De mitől? Jade? – hagyott ki egy ütemet a szívem. Edward megrázta a fejét, mire megkönnyebbülten felsóhajtottam. – Akkor? Az istenért, Edward ne kelljen már mindent harapófogóval kihúznom belőled! – csattantam fel dühösen.

- Rosalie éppen az öcséddel volt elfoglalva, mikor Maria fellökte Esmét, és kivetette magát az ablakon.

- Megszökött? – Újabb pánikroham söpört végig rajtam. Nem akartam belegondolni, hogy mit tehetne egy jó ideje éhező nomád vámpír, ha beszabadulna Forksba.

- Igen, de Jasperék utána mentek. Elkapják – próbált megnyugtatni Edward.

- De miért szökött meg, nem értem – ráztam meg a fejem.

- Jade úgy hiszi, velünk van. Minket fog megtámadni először. Maria pedig nem akart itt lenni, mikor ez bekövetkezik. Alice ezért is ugrott neki többek között odalent az előbb – magyarázta Edward a hajába túrva. – Ha továbbra is velünk marad, két dolog történhet… Jade valahogy végez velünk, és akkor Mariának is annyi. – Megborzongtam a gondolattól. – De ez nem fog bekövetkezni… - tette hozzá gyorsan Edward. – Vagy mi végzünk Jade-del, és ezután Alice félreteheti Mariát az útból.

- A vége így is, úgy is ugyanaz, az ő szempontjából – értettem meg. – Szólok… - kezdtem volna, aztán hangosan csattant a kezem a homlokomon, mikor fejbe vágtam magam. – Hogy az a jó édes… Mi a fenéért nem tudok megülni a hátsómon? Egy hülye, idióta…

- Isabella! – Edward figyelmeztető hangja zökkentett ki a káromkodásból.

- Így nem tudok szólni Jonathannak – mutattam végig magamon. Edward megforgatta a szemeit, de nem mondta ki az „én megmondtam, hogy…” kezdetű mondatot.

- Telefonálok egyet La Push-ba – vette elő a mobilját, miközben én még mindig különböző válogatott sértéseket vágtam a saját fejemhez gondolatban. Örültem, hogy Edward most már nem hallja őket, és így nem tud rám szólni. Megérdemeltem volna, hogy valaki felpofozzon. Nagyon jól tudtam, hogy milyen veszélyes helyzetben vagyunk jelenleg, de nekem csak azon járt az eszem, hogy milyen heg marad rajtam. Egy idióta, hiú liba vagyok! – emeltem fel a párnát a fejem mellől, és az arcomra nyomtam.

128 megjegyzés:

  1. Igen, első!
    Sajnálom szegény Isát a heg miatt, de 1etértek vele, h hülyeség volt átváltozni... Viszont ez a feji most nem tetszett annyira (kivéve azt a részt, amikor a farkasok kezet fogtak Edwarddal).
    Várom a következőt, ha még vmi az eszembe jut, írok.
    Pusz:
    Kisildikó

    VálaszTörlés
  2. Hi!
    Nagyon aranyos lett ez a rész. OLyan jó volt olvasni. Edward aggódása:D
    Remélem Mariat elkapja Jade és így nem támadja meg Cullenéket.
    Pontosan hol van Iza sebe? Az a rész valahogy homályos volt.
    Azt hiszem azért, mert már álmos vagyok, de láttam, hogy lesz fent új és muszáj voltam megvárni. Majd még elolvasom.
    De az az érzésem, hogy történni fog valami és Iza nem fog tudni szólni, mert emberré változott.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszett az új fejezet! Tudtam, hogy Isabellának valami komolyabb baja esett, és ezért komorult el Edward. :S
    A legjobb az egészben a farkasos rész volt, hogy mindenki eljött meglátogatni és befogadták Edwardot, jaaaj, annyira örültem neki. Na meg, h Saore megszólalt! Juuuhhhuuu! :D "Benjamin a kézfogást tartva, szabad karjával megölelte az én Edwardomat, és finoman megcsapkodta a hátát, mintha egy régi barátot vagy egy testvért üdvözölt volna." Nem csoda, hogy Edward meglepődött. Csirke, csirke, csirke *röhög*
    Team Alice! Drukkolok Alice-nek, hogy végre elintézhesse Mariat! :D

    VálaszTörlés
  4. Végre első hozzászólás :)
    Szegény Izabella :S
    Bocs hogy most nem irok véleményt,de fáradt vagyok,remélem elnézed Spirit ezt nekem


    UI:GYÓGYULJ MEG IZABELLA MINÉL ELŐBB

    VálaszTörlés
  5. Edward tényleg nagyon szereti Izát ha farkasalakban csókolgassa,ráadásul evett előtte csirkét :D

    VálaszTörlés
  6. Jajj.annyira jó volt a fejezet. Ed annyira aranyos volt,hogy meglepődött...valószínű más is ezt tette volna.na meg persze a falka is(főleg Benji,nekem ő a kedvencem) Hát Isa meg visszaváltozott...akkor eszembe se jutott Nate.na majd telón.Az viszont eszembe jutott,hogy a fiúk nem hiszem hogy a vér miatt fordultak el...:)))
    Mariat meg remélem Alice hamar elintézi.csak nem tudom hogy eltudják-e majd kapni.
    szia
    LAura

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Ebben a fejezetben most nem volt rejtély, ami megoldásra vár, de azért így is tetszett. Várható volt, hogy nem csak egy kis karcolást szedett össze Isa a harc közben, és esetleg nyoma is maradhat. Miért is nem lepődtem meg azon, hogy nem tudott nyugton maradni... Először megzsarolja Edwardot, hogy mondja el, hogy mi történt, aztán még ez sem elég, neki látnia is kell. Nagyon megható volt, hogy a farkasok is elfogadták végre Edwardot. Mindig is tudtam, hogy annak ellenére, hogy Benji a legfiatalabb, nem annyira gyerek, mint amennyire annak tartják. Sokkal érettebb, főleg mióta belépett a képbe a tanárnéni is.:D Végre Daniel is megbékélt Isa bevésődésével, ez nagyban köszönhető szerintem Juliette-nek. Annyira édes volt a csirkés rész:D
    De jó lenne, ha Alice-nek lehetősége adódna arra, hogy egy kicsit eljátszadozzon Mariaval:D Hogy ez a nő is mennyire gyáva és bunkó... először megzsarolja Cullenéket, hogy védjék meg, aztán meg elszökik.
    Juca sajnos nem lett igazad a fejezettel kapcsolatban, talán majd máskor!:D Ettől függetlenül te vagy a legjobb kritikaíró és te vagy a legmenőbb! (Hülye fogadás:S)
    Jöhet a következő fejezet!:D
    Puszi, Vicky

    VálaszTörlés
  8. Drága Spirit!

    Hát ez nagyon aranyos fejezet lett! A gondoskodás, meg a kedvesség.:) Nagyon édesek voltak. Ahogy leírtad, hogy elfogadták Edwardot, hát az...vmi eszméletlen. :D Írok ki pár idézetet belőle:D

    "A jóleső simogatás miatt örültem, hogy nem macskává változtam, mert akkor szégyenszemre dorombolással is hangot adtam volna az érzéseimnek. Halk kuncogást hallottam a fejem fölül, mire bosszús szusszantás hagyta el az orromat."

    "Csirke, csirke, csirke – motyogtam magamban lelkesen, miután Edward becsukta a hálószoba ajtaját a többiek távozása után.

    - Miért nem szóltál, hogy éhes vagy? – nyitotta fel a kosarat, és egy nagy tálat emelt ki belőle." - erről komolyan az jutott eszembe mikor a kutyám várja a kaját. :D

    "Kinyújtottam a nyelvemet, mire a tükörfarkas is ugyanezt tette. Magamban felnevettem, mikor rájöttem, hogy egy pillanatig megfordult a fejemben, talán másképp fog cselekedni… Hogy talán, az a farkas, nem is én vagyok…"

    "Hangosan dúdolni kezdtem magamban, hátha az elnyomja a gondolataimat, aztán óvatosan megmozdultam.
    .. A belső hangom magassá és enyhén hamissá vált, ahogy a sebem húzódni kezdett."- ez ismerős szitu.:D Mikor beteg voltam én gyerekdalokat énekeltem:D

    Ahhoz képest, hogy szégyenlős ,elég nagy fáziskésés volt míg rájött, hogy meztelen.:D Meg az Emmették a plafont kezdték el bámulni biztos a vérem miatt is nagyon édes volt:D kis naiv:D A hiúságról még annyit, hogy szerintem ez egy tök természetes női dolog.Egy ilyen sérülés után, sztem mindenki így reagált volna. :D

    Nagyon ügyes vagy:) Gratulálni tudok:D

    puszi, Truska:

    VálaszTörlés
  9. Köszi Spirit! Ááá, hát szokásodhoz híven, nagy volt! És bár írták már előttem, tényleg megható rész volt, amikor bejött a falka...és Benji jött először...gondolom, meg akarta mutatni Isanak, hogy teljesen mellette van...ők rokonlelkek, végülis:) na meg a többieknek is mindig meg akarja mutatni, hogy keménylegény:D de nagyon édes volt, és őszinte meg minden...aztán a többiek is...és örülök Saorének:)
    jajj ez a mariska! Bajkeverő...és haszonleső...és napraforgó...mert odafordul, ahol jó neki...teljesen látszik, hogy ő egy másik világ...hogy nem tartozik hozzájuk...őt nem érdekli, hogy másnak jó legyen, szó szerintem fellök midnenkit, hogy elérje a célját...csakhogy az iylen nem ér célba soha, most is csak menekülni tud...
    A csirkés rész vicces volt:Dcsirke csike csirke:D az a vicc jutott eszembe amiben a hülyegyerek mondja hogy gombagombagomba:D na mindegy...:D:D:D
    jajj Szegény josh, ha tudná, mennyien szeretik és aggódnak érte! lehet hogy visszajönne...de a szerelem elvakít...ez nem az ő hibája!
    ja, meg vicces volt az is hogy Jasper meg Em egyszerre fölnéznek...:)
    hajrá Alice! Eksön lesz!
    És Edben tetszik, amikor ilyen emberi!!!de tényleg!nagyon nagyon emberi volt...
    Isa kicsit hiú, de engem is érdekelne, hogy hogy néz ki a sebhelyem...
    Most fáj a fejem, nem tudok tovább gondolkodni, de talán holnap még írok, hogy gyűljenek...
    puszi mindenkinek!
    Andi

    VálaszTörlés
  10. Jaj..olyan aranyos volt, hogy Benji megölelte és, hogy Isabella kedvéért képesek összebarátkozni vele..
    Remélem, hogy Jade összetalálkozik Mariával és, hogy Joshua visszajön..
    Remélem hamar lesz folytatás

    VálaszTörlés
  11. Ez most kicsit lapos lett, de sok mindent előrevetít, kíváncsian várom a folytatást! Persze, itt is voltak eltalált mozzanatok, de a lányok előttem már minden ilyet elmondtak :)

    VálaszTörlés
  12. Hát ez úgy mond egy nyugalmas rész volt. Tetszett, hogy egy kicsit nyugis volt, vagyis lehet hogy csak nekem, de nem baj.
    Én többet nem is tudok mondani, kíváncsi vagyok mennyire marad meg a sebe, a múmiás rész jó volt és az is, hogy Benji oda ment hozzá. És örülök, hogy Saore megszólt^^

    VálaszTörlés
  13. Ja és azt elfelejtettem mondani, hogy a mostani feji címe nagyon tetszik^^

    VálaszTörlés
  14. Hello:)
    Hát azt hiszem most irok elöször ide, pedig mindig olvasom a történetedet:)Nagyon szeretem:)
    Ebben a részben irto aranyos volt , ahogy agodott a heg miatt Bella, és az kifejezetten tetszett, hogy Edward ugy is megcsókolta, hogy Farkas alakban volt. És az is nagyon nagyon jo volt, hogy Edwardot elfogadták végre:)nagyon röültem neki.
    Mariat, meg már rég kinyirtam volna xD
    Remélem hamar jön az új rész izgatottan várom:) jah és gyorsan éppüljön fel Bella és Edward pedig addig csókolja amig birja szusszal xD:P (remélem érted a célzást ;) )
    puszi

    VálaszTörlés
  15. Ez tök aranyos rész lett :) Viszont lenne egy kérdésem, Isa miért fehér színű farkas? Az édesanyja miatt, mert ő is hófehér volt, Jacob meg barna, de ő inkább az édesanyjára ütött? Szegénykét nagyon sajnálom, hogy heg maradhat az oldalán.. Edward olyan aranyos, hogy még farkas alakjában is megcsókolja! Ebben a részben most nem voltak talányok és rejtélyek, de talán jobb is így.

    VálaszTörlés
  16. Tetszett ez a fejezet, sajnálom szegény Isát, remélem mihamarabb meggyógyul.
    Nagyon megható volt, hogy a falka végre elfogadta Edwardot, Benji nagyon aranyos volt!:)
    Maria bárcsak összeakadna Jadeval és végeznének egymással, egy gonddal kevesebb lenne. XD
    Remélem Josh észhez tér és visszatér hozzájuk!

    VálaszTörlés
  17. Szia!:D
    Az elejét végig vigyorogtam... egyszerűen már fájt az arcom:D Benji nagyon hasonlít Seth-re...:D Annyira aranyosak voltak mind, hogy kezet fogtak Edward-dal:D És annyira örülök, hogy végra Saroe is megszólalt!!!! Köszönöm!:D
    Olyan bolond Isabella, de én ettől csak jobban szeretem...:) Én sem bírtam volna ki, hogy ne lássam a sebem... és ez is aranyos rész volt, Emmett és Jasper a plafont kezdték bámulni:D
    Aztán rám hoztad a szívbajt.. egy pillanatig komolyan azt hittem, hogy Jade-ék támadtak... bár így belegondolva, talán mégsem lehettek olyan ostobák, mert gondolom, Nate-ék most a Cullen házra is figyeltek... vagy nem? (és most gondolatban oda kanyarodtam vissza, hogy mennyire örülök, hogy elfogadták Edward-ot:D)
    Na, szóval... Maria bekattant, vagy mi? Ennyire nem lehet bolond! Tudja, hogy Jade elszökött, és akkor megszökik... így sokkal nagyobb esély van arra, hogy elkapják... vagy (lehet, hogy hülyeség, és paranoiás vagyok, de) az is lehetséges, hogy Jade és Maria összedolgoztak? o.O úgy értem, azért, hogy a Cullen-éket és a farkasokat összeugrasszák... bár így belegondolva ez hülyeség... mert Jade-nek nincs oka arra, hogy az összes farkasnak annyi legyen, ahogy Maria-nak sem... (bocs az értelmetlenségért... csak már én sem tudom, hogy mire gondolok...xD)
    És van egy dolog, amit nem értek... Isabella el tudta rejteni a gondolatait a farkasoktól még az elején, nem? Ahogy Edward-tól is... akkor most miért nem tudja? Úgy értem, persze a nyugtatók, meg a kábaság miatt nem koncentrál, de amikor például meglátta Jade-et, akkor azért kellett koncentrálnia, hogy üzenhessen Nate-éknek... vagy ez csak a farkasoknál vagy így, mm, hogy csak előlük tudja elzárni az elméjét?
    Nos, azt hiszem, hogy nekem eddig ez a rész tetszik a legjobban:D
    Várom a folytatást!
    pusz
    Barbee

    VálaszTörlés
  18. Szia Spirit!
    Annyira jó volt ezt a fejezetet olvasni,de rájöttem,h ez amolyan vihar előtti csend volt csupán.De azért mégis,Edward nagyon édes volt és az már csak hab a tortán,h a farkasok végre elfogadták Edet.ez azt jelenti,h innentől fogva a két család egyé vált.:)Nem kéne Isának hibáztatnia magát,csak mert látni akarta a testén lévő sebet.Bárki így reagált volna.Nem lehet egyszerű neki azzal a tudattal élni,h egy gyönyörű párja van,őt pedig egy heg csúfítja.Persze azért Edward ezt is jól reagálta le.Szerintem ők valóban tökéletesek együtt,kiegészítik egymást és megvédik a másikat saját önostorozásuktól.Maria meg..,hát hogy az ördög vinné el végre!!Spirit,te a Volturit nem fogod beletenni a történetbe?Csak mert tegnap előröl kezdtem A múlt áryait és ott megemlítetted,márpedig,ha megemlítesz valamit,akkor annak azért van utóélete.Maria simán csak gyáva,vagy segítséget akar hívni?Esetleg egyességre akar lépni Jade-del,vagy belátja h az felérne egy öngyilkossággal?De lehet,h megpróbálja elhitetni Jade-del,h valójában Cullenék a hibásak,vagyis Jasper..mondjuk nem hinném,h Jade-nek kedve van megvitatni bármit is Mariával.meg szeretnék kérdezni,habár lehet,h már írtad valahol,de..mi volt Isabella szüleinek a neve?
    Valamelyik hozzászólásnál említetted,h azért azt a képet tedted ki Mariáról az oldalra,mert elég szépnek kellett lennie,h el tudja csábítani Jaspert.Ez az eredeti könyvben is benne van?Szóval Jasper mielőtt megismerte volna Alice-t,Maria volt a párja és nem csak simán a társa?Az jutott eszembe,h Isának vagy Bellának nincsenek anyai ágon rokonai?Ez a kérdés már Steph könyveinél is megfogalmazódott bennem...
    Várom,h a történet folytatódjon!
    Csók: Dena

    VálaszTörlés
  19. "Igyekeztem minél jobban összepréselni az álkapcsomat, hogy ne érezze kellemetlennek a leheletemet, de úgy tűnt, őt ez egy cseppet sem foglalkoztatja." Ezt csak nem az egyik múltkori kérdés miatt írtad bele? :) Egyébként nagyon tetszett ez a fejezet is, annak ellenére, hogy kevésbé volt eseménydús. A 'csirke, csirke, csirke' résznél én is jót nevettem, mikor Isa családja befogadta Edwardot, az meg olyan megható volt! Imádom, ahogy írsz, csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  20. Ez egy nagyon... aranyos fejezet volt:D nagyon tetszett maga a helyzet is, hogy Isa farkas, és Ed úgy ápolja, meg amikor a farkaos befogadták Edet a családba... ezek mind megható pillanatok voltak:)
    remélem Mariát sikerül elkapniuk...
    és kíváncsi vagyok nagyon, a következő részre! alig várom!
    pussz

    VálaszTörlés
  21. ha a farkasok kint járőröznek, akkor nincs sok esély arra, hogy Maria elmeneküljön nem?

    VálaszTörlés
  22. Szia Spirit!
    Ez mekkora jó volt?!:O
    Annyira tetszett mikor bejött az egész falka és mindenki kezet fogott Edwarddal. Ez anniyra megható volt.
    Viszont Maria...
    Hát ez a nő teljesen megőrült?
    Ha most megszökik akkor egyedül semmi esélye nem lesz Jade ellen. Viszont ha a Cullenekkel marad akkor Alice öli meg a végén. Szerintem amúgy megérdemelném amit művel/művelt az egész Cullen családdal.
    Végre Saore beszélt!:D
    És most már mindig fog beszélni vagy csak ez az egy alkalom volt hogy beszélt?:)
    Most már ugye nem lesz így elkülönülve a többi La Push-itól.
    Szerintem sokkal jobban feltudná dolgozni a történteket ha beszélne róla...

    Köszönöm!!:)
    Csak így tovább!:)

    Lukci

    VálaszTörlés
  23. Szerintem is hülyeség volt átváltozni, de én is így cselekedtem volna.:):D


    És mi lesz ha...
    ... a farkasok találkoznak mariaval?
    ... maria megtámadja őket?
    ... a farkasok megölik? ( ezt nem bánnám:))
    ... maria megharapja valamelyiküket?:O

    OMG!:D:D:D

    Lukci

    VálaszTörlés
  24. Remélem hogy a farkasok vagy emmették elfogják Mariat. Szegény Bella, mindig azt érzi, hogy rosszul dönt és ráadásul, most biztos jó ideig nem fog valami jól kijönni önmagával a heg miatt.
    Egyébként csak így tovább, még minig imádom a történeted!
    u.i.: Edward nem tartotta be amit ígért. Mondjuk a helyzetből adódóan érthető volt, de akkor is. (csak hogy értsd mire gondoltam, nem csókolta addig a Bellát ameddig csak bírta levegővel, sőt miután visszaváltozott)
    Ez csak kötözködés, remélem minél hamarabb lesz friss, ehhez meg csak annyit, hogy gratula!

    VálaszTörlés
  25. nagyon tetszett a mostani rész:P nyugot de égis ad gondolkozni valót
    remélem Mariat és Jadet hamar elfogják...
    mosz ujra várjuk a frisset:D:dtelhetetlenek vagyunk
    Zsani03

    VálaszTörlés
  26. látom pár betűt elirtam..:P..de ilyenkor már érthető.....égis=mégis.......mosz=most
    :D Zsani03

    VálaszTörlés
  27. Oké, sok dolgom volt, de már korábban elolvastam a fejezetet, csak nem volt időm írni, de most írok, mielőtt megyek aludni. :D
    Szóval a rendhagyó csókra az első gondolatom az volt, hogy fúj. Persze Edward nagyon aranyos, hogy ezt megteszi érte, és még csak nem is zavarja, de azért egy farkas megcsókolni... :D
    A fiúk nagyon aranyosak voltak, főleg Benji. Megható volt, hogy kezet fogtak egymással, meg amit Benji is mondott. :)
    Egyértelmű miért nem tudnak beszélni Josh-sal: csatlakozott Jade falkájához. Azért ez kicsit furcsa nekem. Nate volt az, aki ott volt, amikor elvesztette a szüleit, ő volt az, aki mindig ott volt neki, pont olyan, mint egy testvér, és most mégis őt hagyja ott azért, mert beleszeretett valakibe. Számomra ez nem logikus, értelmetlen.
    Örülök Saorénak. :) Bár szerintem egy kicsit túl hosszú volt a gyászidőszaka. Ha Aidan nem sebesül meg, akkor ugyanúgy ül tovább az ablak előtt. A halál az élet rendje, tudom, hogy rossz, de el kell fogadni, az élet nem áll meg.
    Isabella sebe amúgy nem lesz ilyen rossz végig, ugye? Úgy értem ez még gyógyulni fog, és pár napon, vagy héten belül szebb is lesz. Biztos nem fog tökéletesen begyógyulni, de azért szebb lesz még. Ugye?
    A vége meg... hát remélem nem tud megszökni Maira. Szerintem abból csak még több bonyodalom származna. Nem tudná felhívni az emberét, aki szólna Jade-nek, aki erre persze visszajönne. Nyilván így is visszajön hamarosan, de ez csak olaj lenne a tűzre. Vagy nem tudom. Azért remélem el tudják kapni Mariát, mielőtt bármi következménye lenne.
    Tetszett a fejezett. Többé-kevésbé békés volt. :)

    VálaszTörlés
  28. Nagyon szép jelenet volt amikor Benji Edwardhoz lépett és kezet fogtak. Jó volt, hogy végre megbékélnek a farkasok és elfogadják Isabella másik családját.
    Olyan édi, hogy Isa csóválja a farkát ha örült!:)
    Szerintem mindenkiben van annyi kíváncsiság, hogy megnézze mekkorák a sérülései, ezt én nem tartom feltétlenül hiúságnak.
    Jade vajon mire készül? A bizonytalanság rosszabb, mintha azonnal támadna.

    VálaszTörlés
  29. Szia Spirit!
    Ez valami nagyon édes fejezet lett! Szinte az egészet végig mosolyogtam.
    A falka közeledése Edwardhoz nagyon szép lett. A kedvenc farkasom mindig is Benji volt (és Seth az eredetiben).
    Edward Isabella minden gondolatát hallja... hihi. Na meg Isabella reakciói farkas alakban. És annyira örülök, hogy végre Saore is rendben lesz! :D
    A sebbel kapcsolatban pedig sokkal rosszabbra számítottam.

    VálaszTörlés
  30. Szia!
    Engem Benji emlékeztet Seth-re az eredeti könyvből. Bár nem olvastam a hozzászólásokat kinek mi a véleménye erről.
    Frisselj hamar! :)
    Pusszancs!

    VálaszTörlés
  31. Helló Spirit!
    Király volt a feji, és meglepő, hogy ennyire nyugis, de gondolom majd most jönnek a további Jade-es - harcos részek. Amikor megláttam a feji címét, hát... kicsit furának tartottam, de amint rájöttem, hogy mért ezt adtad neki, utána tök megtetszett. Nagyon HP-s volt ez a sebhelyes rész. Igen, tudom, hogy Jaspernek is vannak sebei, de nekem csak most jutott eszembe a HP:D Végül is, Bellának is volt egy anno, amit James-től szerzett, úgyhogy ez már a családban marad:D El se tudom képzelni Edwardot piros szemmel. De tök jó volt, hogy ezt is leírtad. Én így szeretem őket a legjobban, amikor Isa farkasalakban van. Olyan édesek. Bakker, te beleírtad a leheletes cuccot:D Hát ott nagyon röhögtem:D Edwardtól aranyos volt, amikor vígasztalta Isát. "Igyekezz meggyógyulni, és akkor addig csókollak majd, amíg csak bírod szusszal…" fúúúú:D Mik lesznek még itt?:D Sajna, nem találtam el, hogy mi lesz ebben a fejiben, de a kitett idézet nagyon megtetszett:D Imádom Benjit:) Ő és Lupe a két kedvencem. Olyan arik, és végre mindenki kibékült Ed-del. Juliette még puszit is adott neki:P És a hülye Saore is végre megszólalt. Szerintem túljátszotta, ezért már nem kedvelem annyira, mint előtte. Ha baj van, akkor az a legrosszabb, ha nem csinálsz semmit se:S
    "- Próbáltam kapcsolatba lépni vele farkasként, hátha beenged a fejébe, de semmi… - rázta meg a fejét Jonathan. – Lehet, hogy már túl messze járnak ahhoz, hogy kommunikálni tudjak vele." Ezzel nem értek egyet. Volt valamelyik könyvben, asszem a 4-ben, hogy Jake elment valahová messzire, és még úgy is hallották a többiek. Úgyhogy szerintem beállt Jade falkájába:S Nagyon kevés Alice van ebben a könyvben:S Most már jöhetne kettejük között valami beszélgetés. Hajrá Alice! Remélem, kinyírja Mariát. Emmett és Jasper:D Amikor egyszerre kezdték el nézni a plafont:D Mondjuk kicsit fura volt, hogy Isának nem jutott eszébe az átváltozás előtt, hogy pucér lesz:/ Nekem az jutott eszembe először.:D Olyan megható volt, amikor Edward arról beszélt, hogy gondoskodott Isáról:)) A múmiás cucc nagyon penge volt:D El is képzeltem:D
    Ó, Vicky, nagyon szépen köszönöm a megjegyzést. Igazán jól teljesíted a velem kötött alkud rád eső részét:D Aztán nehogy nekem visszafogd magad (6) Még vissza van 6 nap:D Köszi Nic! ;)
    Remélem a kövi fejiben lesz izgis rész is, mondjuk visszajön Jade. Már alig várom, hiszen mindig is ő állt hozzám a legközelebb. Jade a kedvenc szereplőm, és már nagyon hiányzik... Mindig is tetszett a szőke haj:D És amiket csinál! Hát ennivalóan édes.
    Puszi: Juca

    VálaszTörlés
  32. Fantasztikus, mint mindig...:) Emmett és Jasper...hú azon jót nevettem ahogy elképzeltem őket a plafon felé nézve, zavarban, fütyörészve mintha semmi sem történne...:D A kézfogós rész iszonyatjó volt. Spirit, fenomenális vagy! A címen én is meglepődtem, de aztán megtudtam miért...Alice nekem is hiányzik. Nekem mindig is ő volt a kedvencem. Kicsit hasonlít rám:P:D Már alig várom a kövit!!:D
    Noncsy

    VálaszTörlés
  33. Hello Spirit!
    Szerintem eddig ez a fejezetcím volt a legjobb (:
    Gyakorlatilag már mindent elmondtak előttem, csak megismételni tudom, hogy mennyire tetszett nekem is az a rész, mikor mindenki odament Edwardhoz.

    Amikor üvegcsörömpölés hallatszott, meg kicsi Edward sírása, először azt hittem, hogy Maria rátámadt... Ehhez képest megnyugtató volt, hogy "csak" megszökött. Remélem, elkapják.

    Egyébként folyamatosan magamon kell nevetnem, illetve az idióta képzeletemen. Ugyanis mikor Isabella átalakul, nem egy fehér farkast látok magam előtt, hanem egy törpe spiccet, csak nagy méretben xD (na most megyek, és lelövöm magam xD)

    VálaszTörlés
  34. a középéig kb. folyamatosan mosolyogtam... :D olyan aranyos volt (:
    aztán a többi cselekmény. huhh, nagyon jól leírtad. gratulálok hozzá (:
    egyre jobban tetszik az egész történt (ami fura, mert eddig is imádtam nagyon.)
    remélem, hamar összejönnek a hsz-ek és jön a következő fejezet (:
    üdv.
    P

    VálaszTörlés
  35. Kedves Spirit!
    Van egy, olyan érzésem, hogy ez a fejezet lesz az egyik kedvencem!!!
    Bár volt néhány rész ahol hangosan felkiáltottam, hogy 'Fúúúúúúúúúúj, meg áááááá!!'
    Pl. mikor Edward megcsókolja a büdös csirke szagú száját!
    Jah és végre kezd kibontakozni, hogy Alice és Jasper miért vesztek össze!! Hálelúja!!!
    Nem tudom elképzelni, hogy Isabella oldala olyan legyen mint egy szárított hal! Ez olyan gusztustalan, de Edward így is szereti!!!
    Olyan cukik együtt!
    Egyépként nagyon nagyon örülök, hogy elolvastam ezt a fejezetet, mert megnevezted helyettem, hogy Edward-ban mi ennyire jó -erre egy éve nem tudtam nevet találni magamban- az, hogy ő KÜLÖNLEGES! Szóval ezt köszönöm neked!!!
    Huh és az is nagyon király rész volt mikor Isa átváltozott...hogy elfordult már mindenki!
    Jaj bármit megtennék, hogy azt a rész láthassam Edward szemszögéből és tudjam, hogy mit gondol Emmett meg Jasper! (meg persze Carlisle)
    Csak így tovább, nagyon várom, hogy kijöjjön már az úgy feji!!!
    Puszi B.J.

    VálaszTörlés
  36. Nagyon tetszett ez a fejezet is, olyan... aranyos volt. De végre rájötte arra is, hogy mi az a dolog, amit nem szeretek Isabellában: ha elhatároz valamit, akkor, ha törik, ha szakad, azt véghezviszi, és 100%-osan biztos abban, hogy igaza van. Aztán a végén derül ki, hogy mégsem... mint most... ebből a szempontból én jobban kedveltem Bellát, ő nem ilyen határozott, a többbiből nem :-D

    VálaszTörlés
  37. Nagggyoooon jóóóóóó!!!!!!!
    Annyira aranyos Edward, ahogy aggódik Isabelláért...=D
    Szegénykém, remélem hogy semmi más baj nem lesz vele a hegen kívül.=(
    Azon gondolkoztam, hogy ha ez a 29. fejezet, akkor a következő lesz a befejező rész, és jön az új évad? Húúúúú, már alig várom. =D
    És kérek mindenkit, írjatok hozzászólást, annyira nem nagy dolog, de sokkal hamarabb olvashatjuk a következő fejezetet!!!! Lécciiiiveeees!!!!!

    VálaszTörlés
  38. Amúgy miért bökték oldalba Benjit amikor megmondta hogy Saore megszólalt? Simán csak azért, mert nem az ő dolga elmondani, vagy mert nem akarták izgalomba hozni Isat, vagy mondott valamit Saore, ami felzaklatná, vagy mi?Azt végülis nem mondták, hogy mit mondott, csak hogy megszólalt...Lehet, hogy lényegtelen kis részlet...de az ilyenek szoktak lenni a lényegesek:)
    na mindegy...
    pusza!
    Andi

    VálaszTörlés
  39. Hát, én már nem sok mindent tudnék mondani, mert már előttem mindent leírtak... :)
    Én már csak annyit mondok, hogy ez is nagyon jó rész lett, és várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  40. Ááááááááááááááá, tegnap volt friss és én csak most látom... (Mentségemre szóljon, hogy szalagavatón voltunk és éjfél után értünk haza...)
    Nagyon-nagyon tetszett ez a rész, kellenek ilyenek is, amikor nem csak pörögnek az események, hanem az érzelmek állnak a középpontban. Nem akarom ismételgetni az előttem írtakat, a falka "kibékülése" Edwarddal meg az Ed-Isa jelenetek nagyon szépek, annyira jól tudsz írni. Csak amikor Ed szájon csókolja a farkas-Isát, az tényleg fúúúúúúj... Jó hogy szereti és az tényleg Isa, de akkor is... Jó, hogy mást nem akarnak farkas alakban csinálni... :) Tudom, tudom, ízlések és pofonok, vannak emberek, akik a kutyájukat is nyalják-falják, nekem az is undorító. Bocs. De azért aranyos jelenet volt. :)
    A másik, ami nem nagyon tetszik, hogy sebhelye marad Isának. Szerintem a farkasok gyógyulása teljes gyógyulás, és nem kellene sebhelynek maradni. Jake is nagyon súlyosan megsebesült az Eclipse-ben, mégsem maradt rajta sebhely. De persze a történet szemponjából tök jó, hogy így találtad ki, már csak Ed vallomása miatt is, ami idézetként kikerült. :)
    Isa amúgy tényleg lökött, hogy nem bírt nyugton maradni, jó hogy hiú meg kíváncsi, de gondolhatta volna, hogy a gyógyulása érdekében jobb, ha nem vált alakot, nem véletlenül javasolták neki. De nagyon jó lett az a jelenet is.
    A vége meg: én is megijedtem egy pillanatra, hogy kicsi Edwardot bántotta Maria, bár így belegondolva annak semmi értelme nem lett volna... Remélem, hogy el tudják kapni hamar.
    Még egy kérdés: szegény Russelről ugye azért nem feledkeznek meg teljesen? Legalább egy telefont megeresztettek, hogy mért tűntek el szó nélkül?
    Ezer köszönet és siess a folytatással:
    Kata

    VálaszTörlés
  41. Azta azta azta! Nagyon jó lett ez a fejezet. Nem tudom, mások, hogy vannak vele de én örülök, hogy Iza megsérült vagyis nem is annak szószerint, hogy megsérült hanem,hogy neki is lesz egy "kis" szépséghibája. Lehet, hogy szemét vagyok, de szeretném, ha maradna nyoma. És juhú kitaláltam, hogy Ed egy pillanatig tényleg elvesztette az önuralmát.:) Én szeretem a bonyodalmakat, ugy látszik:D Remélem azt majd részletesen leírod, ha Alice neki esik Marianak:D

    VálaszTörlés
  42. szia spirit!
    remek fejezet volt. Megértem Isát énis kíváncsi lettem volna arra, hogy hogy nézek ki. azt nem értem, hogy miért nem ölték meg Mariat miután hazaj9öttek. lehet h gonosz vagyok de megérdemelte volna. megtehették volna most, hisz sok választásuk a támadást illetően nincs. Jade ígyis-úgyis megtámadja őket. vagy akár átathadták volna Jadenek is(persze csakha meg tudják keresni) Isán meg fog maradni a heg? és ugye Maria nem öl meg senki ártatlant? nos a kérdéseim bizonyára akövetkező részekből fog kideülni úgyhogy izgatottan várom már az újabb fejezetet. addig is csókolloak és ölellek milliószor: Daphnee

    VálaszTörlés
  43. Nagggggyon nagyon jó fejezet volt! Minden egyes részlete érdekes volt!!!! Nagyon jó!Remélem a következő mégjobb lesz!

    VálaszTörlés
  44. ja csak ennyit titkolt el Edward.....amúgy nagyon jó lett (mint mindig) ,már várom a kövcsi fejcsit
    pusszancs Hennni

    VálaszTörlés
  45. Szia Spirit és mindenki!
    Kezdem azzal, hogy egy nagyon jó kis fejezet lett..szerintem Edward helyesen tette, hogy elmondta Isának, a sérülésével kapcsolatos feltételezést, miszerint lehet, hogy heg is fog maradni..,de sztem...elfog neki múlni..mert vegyük azt, hogy tényleg, volt az Eclipse-ben, hogy Jake súlyosan megsérült és utánna teljesen helyre..jött.., de mivel elviekben az Eclipse ebben a regényben meg sem történt így a vámpírok és valójában a farkasok is információ hiányban szenvednek. Szóval végül is azt akarom ebből kihozni...hogy ez az egész egy feltételezés mindenki részéről, hogy megmarad a sebhely..amúgy viszont átváltozott Isa..ami már jelentheti azt, hogy megmarad...mivel farkas alakban sokkal jobban gyógyul..meg persze gyorsabban is..és mivel átváltozott így nem fog olyan ütemben gyógyulni, mint amúgy..
    A másik rész, ami még nagyon tetszett, hogy a falka eljött és, amit megtettek Edward-dal..szóval az ölelések..el sem tudom képzelni milyen érzés lehetett az Ednek..tiszta király..végre legalább megpróbálják elfogadni..ez azért aranyos tőlük..
    Szerintem Josh és a cicamicája...a kedves Jade..sztem tuti a közelben vannak valahol..annyira nem tiszta gondolkodású egyikőjük sem sajna,( mert ha az lenne Jade nem veszélyeztetné a társai életét, nem lenne neki a bosszú a fontosabb és a társai sem maradnának vele..mert rájönnének, hogy hülyeség amit művel..)hogy messzebbre menjenek..pedig, ha Jade elmenne tuti valami fanbulit csapnák..XD...nem bírom..
    Ohhh...kifelejtettem a kedvenc szereplőmet...Mariat..Istenem hogy nem lehet szeretni?????? Na jó sztem egy hisztis picsa...mint Jade bár legalább Jade nem menekül..mindegy..szóval remélem valahogy megegyeznek, majd Jade-el..ezzel kapcsolatban..is..
    Nah hát kb. ennyi amit ide tartogattam..szóval köszi az új fejezetet..sok puszi mindenkinek( Szandinak és neked is Adri)
    Hiányoztok nagyon..:)
    sziasztok..

    VálaszTörlés
  46. Szia Spirit!
    Tetszett ez a fejezet, mert kissé nyugis volt, de mégis nagyon sok minden történt és tisztázódott...vagyis összhatásában pozitívnak mondanám. Kellett már, hogy a csapat vagyis a családok egymásra találjanak végre. Boldog voltam mert mindenki békejobbot nyújtott Edwardnak, és ezentúl tisztelni fogják.Izabella élete is sokkal könnyebb lesz így. Saore is újra köztünk!!:D A Benjit meg jól körbecsókolnám!!!:D Hogy az milyen kis cuki...és az az érett gondolkodás...le a kalappal!:) (Na igen, 26 éves a szerelme, mint én...naná hogy imádom a kis suhancot:D) Maria meg lelépett...csodás. Remélem összetalálkozik az erdőben Jade-del és csapatával. Milyen szép lenne! Baromira kíváncsi vagyok, hogy Jade mit fog most tenni, mert ugye csak hároman vannak, de még ez sem a legtutibb trió, mivel nem tudjuk Josh is például mit gondol. Azt is el tudom képzelni, hogy nagyon is hallotta Natet csak direkt nem akart neki felelni. Tetszett Andris ötlete azzal kapcsolatban, hogy Josh azért ment Jade után hogy helyre tegye. Mert mi csajok, ugye csak a szerelmes oldalát látjuk...mondjuk nekem is ez a sugallatom maradt az erősebb hogy ezért tart a nővel. Bár az sem kizárt, hogy már Jade-hez állt be falkatagként. Na de ez hamarosan úgy is kiderül, mert ugye lesz összecsapás, Maria nem úszhatja meg. Tényleg kedvesvolt számomra ez a fejezet, mert melegséget árasztott magából.:)Várom a folytatást!!!
    Puszi: Luna

    VálaszTörlés
  47. A.Kati!:)
    Nem emlékszem, hogy az Eclipse-ben lett volna olyan, hogy Jake-ből is kihaarptak oylan nagy tányérnyi darabot! (amúgy lapos vagy mélytányér??jajj csak viccelek:):))
    Szóval szerintem nem gáz, hogy marad sebhelye Isanak...ez is új...meg hát nem tudom, hogy egy iylen nagy, herendi:) tányérnyi húsdarab hogy és mennyi idő alatt képződik újra farkasoknál...nem vagyok jó bioszból, és hát ezek a fantáziadolgok meg főleg oylanok, amiket nem én tudok megmagyarázni...de szerintem nincs benne ezáltal sem ferdítés...
    És hát nem volt okos dolog az átalakulás...de hányan döntöttünk volna másként? Én is kíváncsi lettem volna, és ennyire hiú lennék én is...
    Egyszer lecsúsztam három lépcsőfokot és egy ovális tányérnyi lila folt volt a combomon:D:D és mindenkit érdekelt:D még jó hogy kisebb voltam...nem volt ciki ott lehúzni a nacit a tengerparton, hogy megmutassam azt a bazi nagy lila foltot:D:D
    Amúgy most olvasom az Eclipse-t, mint szerintem sokan mások is(bár már olvastam kétszer, de nem könyvben:D), na és majd meglátjuk hogy Jake sérülése hogy is volt pontosan...
    Ja, és a csókos rész tényleg fúúj:D:D
    Na majd még este jövök...puszi!
    Andi

    VálaszTörlés
  48. Juca, egyetértek veled, szerintem sem lehetséges az, hogy a távolság miatt nem hallja Nate Josh-t. Az Ecilpse-ben van (pont most olvasom :D ), hogy Edward megdöbben, amikor Jake mondja, hogy akár 300 mérföldről is kapcsolatot tudnak tartani egymással farkas alakban. Josh-ék meg nem hiszem, hogy ekkora távot megtettek volna.
    De ez nem azt jelenti, hogy Spirit hibázott, mert ezt csak Nate gondolta, és lehet, hogy ők nem végeztek ilyen kísérleteket.
    Szerintem az is lehet, hogy azért nem hallja, mert nincs farkas alakban. Vagy a másik lehetőség, hogy nem akar vele kapcsolatba kerülni. Mivel különálló falkák alfáiról van szó (legalábbis remélem, hogy Josh nem csatlakozott Jade falkájához), csak akkor hallják egymást, ha mindkét fél akarja a kommunikációt.
    Ja, és Juca, jól elvagytok itt Vickyvel. :) Direkt élveziktek, hogy mi nem tudjuk, miről van szó, vagy csak úgy jólesik itt megbeszélni a dolgokat? :D

    VálaszTörlés
  49. Na jó, bevallom, meg kéne tanulnom olvasni...igazából nem is tányérnyi, csak tenyérnyi...mondjuk lehet valakinek tenérnyi tányérja...vagy tányérnyi tenyere...attól függ, kinek a tenyeréhez mérte Isa a sebhelyét:D:D
    Mondjuk így már a herendi poénom is a Nihilbe megy, meg Shivahoz meg iylenek...de nem baj...
    Jól van Kati, visszamegyek elsőbe!:):):)
    na pusza!

    VálaszTörlés
  50. Á, Andi, pont akartam írni, hogy tanulj meg olvasni. :D De akkor már rájöttél. :)

    Amúgy, Spirit, bocs, hogy ilyen szőrözősek vagyunk meg minden apróságba belekötünk, nehogy azt hidd, hogy csak a hibákat keressük! Egyszerűen annyira fantasztikus a műved, hogy ha még esetleg lennének benne hibák vagy olyan részek, amik nem annyira tetszenek, akkor is tökéletes és élvezetes és lehengerlő (és még sorolhatnám a pizitív jelzőket). :) Csak te mondtad, hogy szereted, ha agyalunk a műveden, ezért vesszük a bátorságot, hogy belekössünk időnként, vagy ha valamit nem értünk jól, elmagyaráztassuk veled. Remélem, nem veszed zokon!

    VálaszTörlés
  51. Szia!
    A szív bajt hozzod rám. Azt hittem,hogy Maria annyira éhes,hogy kicsi Edet szerette volna megkostolni.Hála égnek csak megszeretne szökni. Jasperék biztos elkapják.
    A kedvenc rész:
    az amikor Benji és a többi farkas elfogadja Edwárdot.
    Kedven idézet:
    "A jóleső símogatás miatt örültem, hogy nem macskává változtam, mert akkor szégyenszemre dorombolással is hangot adtam volna az érzéseimnek."
    Nagyon jó volt ez a nyugis rész. Már most nagyon várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  52. A.Kata!
    Nahát! Én nem is tudtam erről, hogy csak akkor tudnak beszélni egymással az Afák, ha mindkét fél szeretné :O. Ja, arra én is gondoltam, hogy lehet, hogy Josh mégse állt át Jade falkájába, és Nate azért nem hallotta, mert akkor nem volt farkasalakban, de hát ki tudja?:/
    A Vickys témáról meg: Nem direkt csináljuk, csak szeretek neki itt is üzenni:D De most ő kezdte. Elmesélem: Itt volt Franciaországból az unokatesóm, akit meghívtam korizni, mert gondoltam, hogy áhh, ő biztosan nem tud, meg én se, ezért lesz tök buli. Kiderült, hogy tök jól tud, el is mentünk, és ugye ott volt a Vicky is. Mindezek előtt kötöttünk egy alkut. Ha elesek, akkor egy hétig kedves leszek vele, ha viszont nem, akkor ő lesz velem kedves (6) És az unokatesóm és persze kedves Vickym:D segítettek, hogy ne essek el, én nyertem meg a fogadást, ezért most kedves velem, én meg nagyon örülök ennek:D Ha olvastad a Spiritnek írt versemet, akkor érted és tudod, hogy milyen vagyok...;) És Vickyt lehet a legjobban cseszegetni:D Puszi: J.

    VálaszTörlés
  53. jajj Edward milyen aranyos volt ...ahogy törődött Isával..és mikor Benji megölelte, és mindenki odament kicsit el is sírtam magam. Csodálatos fejezet volt, nagyon tetszett.
    Az nekem se világos, hogy hol van Isa sebe..valahol a válla alatt a hátán nem?
    borsy007

    VálaszTörlés
  54. abszolút likeolom:) izára teljesmértékben jellemző volt a mai fejezet.. kis izgága teremtés. kiváncsi vagyok mi lesz még a sebével és mariával... várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  55. Juca!

    Így, hogy írod ("Én nem is tudtam erről, hogy csak akkor tudnak beszélni egymással az Alfák, ha mindkét fél szeretné"), most én is elbizonytalanodtam ebben... Lehet, hogy az egyik tud beszélni a másikhoz, ha akar, és az mindenképpen meghallja, ha akarja, ha nem? Mondjuk esetünkben mindegy, mert Josh, úgy tűnik, nem akar Nate-tel beszélni, még ha hallani esetleg hallja is... :(
    Amúgy köszi a felvilágosítást, és bocs, ha bántó volt, ahogy rákérdeztem, csak tudod, fúrja az ember oldalát, ha nem ért valamit. :) A versedet olvastam, igen, és nagyon tetszett, ebből is gondoltam, hogy alapvetően egy vidám, bolondozós lány vagy és nem fogod zokon venni, ha piszkálódom. :)
    Puszi:
    Kata

    VálaszTörlés
  56. Már alig vártam, hogy Isa ember legyen. A csók farkasalakban... Fúj, szegény Edward! Az utóbbi időben nagyon megkínoztad... A vérivás, most meg ez! Isabella, meg ugyanolyan önmarcangoló, mint Edward. Épp itt volt az ideje, hogy tényleg kiszakadjon egy darab belőle... na jó, ez durva volt. Szóval minden jót kívánok nekik, ha lehet ilyet egy regény szereplőinek!:D
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  57. Nagyon jó kis rész lett.Tetszett ez a falka-Edward békekötés dolog. Meg a csók is.Biztos az ilyen fajta csókot hívják szőrös puszinak :D Viszont én sajnálom Isát a hege miatt, valahogy nem lehetne majd eltüntetni?Ahogy olvastam őt is mélyen érinti!

    Tesóm üzeni:Gyorsan gyógyítsd meg ezt a nőt és hozzd össze őket, mert lerágja a műkörmét!:D

    Panda

    VálaszTörlés
  58. :D Áhh, nem volt az bántó:D És piszkálhatsz nyugodtan:D
    Szerintem, az Alfák nem tudnak ilyet, hogy lezárják egymás elől a gondolataikat. Olyan, mintha egy falkán belül lennének. Ha farkasalakban vannak, hallják egymást. És ha így van, akkor Josh átállt:S
    Spirit, válaszolhatnál erre a kérdésre.:D
    Puszi: Juca

    VálaszTörlés
  59. SZia!
    Én nem bánom h most csak nyugis rész volt, ilyennek is kell lennie.És ez a Falkás ölelgetős rész, nagyon kedves jelenet lehetett:)Bár ezt mondták már páran. Előttem említették már a Volturit meg Russelt, engem is érdekelne h ők meg fognak e még jelenni a történetben, és ha igen hogyan?Mondjuk Mária ismeri a Volturikat?és netán elmegy hozzájuk h védelmet kérjen?de aztán mondjuk találkozik a gondolatolvasós faszival, nem tom h hívják?és ő kiolvassa a farkasokat meg Cullenéket az agyából?Na jó túlságosan elindult a fantáziám, és túlságosan a saga jár a fejemben...:D
    Üdv:Ginever

    VálaszTörlés
  60. Végre nyugis rész :) Ez már kellett...És hát, tévedtem Edward komolyságának okával kapcsban, de mindegy :P Lenne egy kérdésem. Azt írtad, h Isabella félmeztelenül állt a szobában ugye...de ha farkasalakból változott emberibe, akkor nem kellene, h teljesen meztelen legyen? vagy nem figyeltem valahol? :P
    Oh, igen..és egészen Juca verséig, én úgy képzeltem, h félhosszú szőke hajad van xD ehelyett hosszú feketee xD
    No mind1 :D
    Gratu és köszi, h nem adsz meg iszonyatosan magas hsz határokat! :):)

    VálaszTörlés
  61. Isabella pont olyan makacs mint én... pont olyan személyiségre is mint én... és a rész frenetikusan jó. pont olyan jó mint a többi.... Gratulálok :D

    VálaszTörlés
  62. Isabella reakciója érthető, én mégsem az ő érzéseivel voltam elfoglalva. Szegény Edward viszont... Milyen szörnyű érzés lehet végig hallani, ahogy a szerelmed szenved valamitől. Ráadásul egyszerre fáj Isabella sérülése, és a lelke is, hiszen nehéz feldolgozni ilyesmit. :(

    Viszont az a dorombolós rész! Az nagyon tetszett. :) Egymás után 3x elolvastam, mert annyira cuki.

    És a falka végre megbékélt Edwarddal! Annyira megható volt! Végre!!!!! :D

    És végre Saore is megszólalt! Szegénykém talán végre feldolgozza, ami történt.

    Várom a következő fejit!!! :)

    VálaszTörlés
  63. *.* ÍÍÍ, ez nagyon jó volt :) Szegény Isából kiharapott az a hülye Jade egy darabot :@
    Ééés, amire annyira vártam..... Saore megszólalt :D Na meg hogy megszökött Maria, remélem elkapják, nehogy őt is hagyják elfutni, mint Jade-et... Eddig is kellett koncentrálni, de most már még jobban kell. Nagyon várom a folytit!!

    VálaszTörlés
  64. Hova lett a végéről az a rész amikor edvard addig csókolja amig ki nem fogy a szuszból? Elvégre visszaváltozott.:@ Na mind1.:) De ha egyszer Jade már igyis ugyis meg akarja ölni Cullenéket, akor miért nem ölik meg már Mariát??Hát igen a kis Alice. Most kinézném belöle ahogy szétszaggatva és egyéb kínzási módszerekkel megöli Mariát mert amugy nem.
    Isabella emberalakban méglassaban fog gyógyulni? És ha már vissza van változva, akkor is büdös a lehelete? Mert azért nem mosott fogat egy ideje gondolom. Joshua miért ment jadedel még mindig nem értem. És akkor most Joshua és Jade ék immunisak a vámpírméregre? És ha Jade farkas és szereti Joshuát, de a bevésődéssel mi van? És ara sem emlékszem ,hogy Joshua belevésődött volna Jade be. És Saore mit mondott? Miért nem iretad le pontosan :@. És amugy mi van a könyveddel? Semmi hír?
    Nagyon várom a következő részt: Katica

    VálaszTörlés
  65. Nem írok sokat, csak a lényeget ... Ez egy nagyon jó fejezet. Van benne minden. Humor, hiúság, akció, barátság, szeretet ... szóval minden ami kell! :)

    VálaszTörlés
  66. Szia!
    Nos Maria kissé forrófejű de a fiúk úgy is vissza hozzák:)
    Jade-t utálom és remélem nemsokára bűnhődik a tetteiért.
    Szerintem a bűverőjén kívül nincs semmije és erre a kis kölkök is rá fognak jönni. A történelem ismételheti önmagát és a falka kivetheti az alfát.Vagy rosszul gondolom?
    Ráadásul nem hiszem hogy Josh ennyire bolond még ha szerelmes is, és ő belőle is lehet alfa úgy mint Isaból:D

    VálaszTörlés
  67. JUUUJJJ! Oké, hogy a kellemetlen szájszagot nem vesszük figyelembe, de azért ez durva! Jó oké Edward most még cukibb, mert mindent teljesít ami Isabella akar, de akkor is! Vágom, hogy a szerelem mindent legyőz még a büdös szájszagot meg a farkas létet is, na de csók? Már, mint inkább a feje búbjára adta volna! Egyébként még mindig nagyon cukik! Aztán ez a gyors sztriptíz, na hát Isabellában van kurázsi! Bár filmet csinálnának, belőle látni akarom Emmett és Jasper fejét miközben próbálnak nem oda nézni! :)

    Cup Cup Szupcsi

    VálaszTörlés
  68. Az alfás témához:
    "Szerintem, az Alfák nem tudnak ilyet, hogy lezárják egymás elől a gondolataikat. Olyan, mintha egy falkán belül lennének. Ha farkasalakban vannak, hallják egymást."

    Amikor a Breaking Dawn-ban Jacob elszakadt a falkától, és Seth vele ment, megállapították, hogy csak egymást hallják. Ha az alfák nem tudnák lezárni egymás előtt a gondolataikat, akkor Jacobnak is hallania kellett volna Samet, nem?
    Meg az is benne volt, ha jól emlékszem, hogy nem hallották egymás összes gondolatát.

    VálaszTörlés
  69. Szia Spirit és Mindenki!
    Nagyon tetszett ez a rész is. :D
    Úgy imádom Edwardot! Olyan édi, miért nincsenek ilyen pasik a való világban is? Hol itt az igazság? (Tudom az igazság odaát van... :P) Na és Benji...milyen kis édes, ő mindig tisztán lát, tudja ki az, akiben bízni lehet. Sajnálom Isát a sérülése miatt. Remélem hamar felépül.
    Alice-nek pedig szorítok, olyan jó lenne ha kicsit meg tudná szorongatni Maria nyakát! :P
    A következő fejezetig puszi!
    Kittyke

    VálaszTörlés
  70. szerintem nem a seb miatt változott át Isa, hanem mert Ed megígérte neki, hogy akkor majd addig csókolja, amíg bírja szusszal:):):) na jó csak vicc volt...
    Amúgy szerintem az egyáltalán nem rendes csók volt, csak szájrapuszi vagymi...

    VálaszTörlés
  71. Nekem is nagyon tetszett ez a rész:DVÉgre nem volt a végén függőrész de bevallom kezd hiányoznixDxD
    Hát ez tényleg aranoys volt amikor a falka bejött:)Remélem igy is fog maradni köztük a béke...:)Amugy én nem tudom elképzelni Iza sebét...De sztem ha begyógyulna neki akkor talán lenne az oldalán egy kis összeroncsolódott seb( nem annyira gázos) és akkor még harci sebe is lehetne xDxD
    Sokan irtatok az előzőeknél, hogy ugye Iza nem marad farkas?
    Én szivem szerint örülnék neki mivel, igy egy kicsit eltérne Stefani könyveitől( nem mintha igy nem tért volna el)De legalább IsaBella igy is harcolhatna Edwardal és nem kéne vámpirnak lennie...Én mindig erről elmodtam mielőtt nem olvastam a ficedet Spirit, hogy Bella valamilyen oknál fogva farkas....Tudom h Jonatanék igy családtagnak számitanák , de sztem jobb lenne farkasként...Pesrze ez az én véleményem...
    Remélem jön a következő fejezet és izgi lesz mert már tűkön ülök:D:D
    Puszi: L. Vivi

    VálaszTörlés
  72. Szia!

    Nagyon meglepődtem, hogy ilyen gyorsan lett új fejezet! Szóval hajrá mindenki, minél gyorsabban olvashassunk újat!

    Kiváncsian vártam, hogy is folytatod... Nagyon jópofa volt ez az Isa gondolatban kérdez-Edward szóban válaszol rész... és örülök, hogy kiderült, milyen is pontosan Isa sérülése. Remélem azért így vagy úgy, (megmarad vagy nem)de meggyógyul a sebe főhősünknek.

    A falka gesztusa Edward irányában nagyon meglepett, nem számítottam ilyen jellegű megnyilvánulásokra! Nagyon szépen írtad le. A kajás rész meg aranyos lett, Ed végre gondoskodhatott Isaról.

    Maria.... Én valahogy sejtettem, hogyha érzi, hogy forrósodik a helyzet, le fog lépni... Most már csak Jade-ék visszavágását várom, írtó kiváncsi vagyok hogyan tervezed ezt... Szóval csak hajrá! Szurkolok Cullenéknek!

    Puszi

    Ui: egy kérdés... Isa nem csatlakozik újra Nate falkájához? Vagy csak még nem merült fel ez a gondolat, mert a gyógyulás az első?

    VálaszTörlés
  73. Ez igen kedves Spirit.....nagyon nagyon jó volt a fejezet!!!!!!No de melyik nem? :) Majd késöbb még írok,csak most rohannom kell órára!
    :D

    VálaszTörlés
  74. Egyébként nemrég elkezdtem újraolvasni az egészet a múlt árnyait is, meg a jövő reménységét, és rájöttem, hogy az, amit titkolt Ed Isatól, ami miatt nem lehetnek még teljesen együtt, az valami nagy meglepi lesz!
    Szerintem összefüggésben van a szülinapjával, meg hogy annyira akarta Ed hogy járjon iskolába, na meg hogy a szülinapjával végre nagykorú lesz, így ő lehet kicsi Ed hivatalos gyámja...lehet, hogy nincs benne ez mind, de tényleg nem derült ki még szerintem, hogy miért akarta Ed annyira ezt az egész sulis dolgot...mert nem hiszem, hogy scak azért, mert az kell...
    Pont úgy volt, hogy Ed kimetn Nate-tel beszélni, tehát vele is összefüggésben van...(engedélyt kért valamire, vagy csak hogy tudjon róla...)
    és odament Carlisle és Esmé Isahoz, hogy mi lesz a sulival...asszem ez előtt meg Carlisle Eddel beszélt fent az irodában...vagyis szobában...
    szóval nem tudom...csak le akartam írni...
    Bocs hogy enm a fejezethez kapcsolódik, csak ezek még enm derültek ki...de ha igen, szóljatok!
    kösz
    puszi
    Andi

    VálaszTörlés
  75. Szia Spirit!

    Nagyszerű rész volt!Örülök,hogy mégis életben hagytad Josht,ügyesen megoldottad!
    Remélem a szökevények összeakadnak és elintézik egymást!De gondolom ez így túl egyszerű lenne...
    Nagyon várom a folytatást!
    Üdv: Gabriella

    VálaszTörlés
  76. P.Andi teljesen igazad van!Én is elkezdtem újraolvasni az egészet,de már elsö olvasásnál is sejtettem hogy valami nagy dolog készül....de hogy mi?Hiába gondolkodom nem találok megoldást :D Na de majd látjuk!

    VálaszTörlés
  77. Ja elfelejtettem hogy írjak valamit a fejezetröl is :D.
    Na szóval!Annyira megkönnyebbültem hogy "csak" a seb miatt van baj.Persze nagyon sajnálom Isabellát,de így egy nagy kö esett le a szívemröl.Hát az a múmia beszólása XD XD XD az kész volt.Nem tudom meddig röhögtem rajta :D
    Nagyon szép gesztus volt Nath-ék részéröl ez a fajta megnyilvánulás *bekönnyezik*.Valamiért úgy érzem hogy nagyon sokat fognak még egymásnak ezek után segíteni,és most már bíznak is egymásban.Benjamin pedig annyira cuki volt :)!!!
    Ja és a vége...remélem adsz a kedves Alicenek egy lehetöséget majd hogy széttéphesse azt a Mariat... :) Várom a következöt! (addig is olvasom a többi történetedet a másik oldalon :) )

    Üdv!

    VálaszTörlés
  78. Húú, nekem két jelenet tetszett nagyon:)!! Az egyik, mikor Edward megetette Isabellát, és előtte csapkodott a farkával:)... És ahogy mondta is neki, hogy ez ooolyan jól esett.D!
    A másik, pedig mikor Isa a tükörben nézte magát!! Hát igen, ez a nyelvnyújtogatás:D:D!
    Amúgy én egyetértek Isabellával.. de persze valószínűleg mert én is nő vagyok: baromira érdekelne, hogy milyen sebhelyem van, amiért szánakozva néznek rám, akármit is mond Edward, hogy így is úgy is szeret (ahh,ilyen pasi nicsn..xD Mármint, tudom h van, csak nem éppen itt:D).
    Hmm, azon elmélkedtem, hogy mikor is van Isabella születésnapja? Mert láttam itt feljebb is, hogy említették, illetve rémlik a gyámsággal kapcsolatban, hogy szóbakerült hogy mindjárt nagykorú...
    Jujj, remélem megihlet a a New Moon. Vagyis nem: azt remélem, hogy még a New Moon előtt olvashatunk 30. fejezetet:D!! Ergó csütörtökön:P (hát izé,én szerdában reménykedem, mert csüt. du.-tól én már nem vagyok itthon..xD)
    Hajrá:))

    VálaszTörlés
  79. Tényleg. most még az is eszembe jutott -elelmélkedtem az esőt nézvexD -hogy Benji annyira édes->és a falkától teljesen meglepett ez a hozzáálá. Vagyis ez gy nem teljesen igaz: számítottam valamire, hogy változzon... hiszen Edwardék folyamatosan bizonyítanak. Ez,meg hogy így SEM támadta meg a kicsi Edwardot... pedig ennél jobban nem nagyon lehet bizonyítani:D

    Russel mellett -mármitn hogy az előző fejezetkben kerestük őt, meghát a bulit... -eszembe jutott, hogy Aidenről és szegény Saorról sem eshetett uye szó.. hiszen nem "értünk rá". Most sem, de örültem, hogy Aiden azért lett ugye boldog mert megsebesült és S. megszólalt:)!!

    VálaszTörlés
  80. Drága Spirit!!!
    Nagyon jó fejezet lett!! és igen....a sebhely amin gondolkoztam a 28. fejinél...akkor most tényleg látszani fog Isán???
    Milyen makacs, hogy átváltozott...és nem is nagyon zavartatta magát, hogy pucér volt annyi vámpír előtt!!!:D:D:D
    Edward meg nagyon édes volt, amikor megcsókolta farkas alakban Isabellát. De nem lett túl nyálas az arca? hogy lehet farkasalakban csókolózni???:O:O:D:D
    Russel...szegény én meg sajnálom, hogy senki nem ment el a partijára. Eléggé sz...rul eshetett neki!!:(:(
    Josh meg Jade...remélem elkapják őket Edék!!!

    VálaszTörlés
  81. jajj de jó volt!!!
    Kíváncsi avgyok, mi lesz Maria-val. Jade szerintem nem mer visszajönni.
    amőúgy tegnap fürdés közben az jutott ezsembe, hogy a Spirit Bliss név honnan ered? : ) légyszi mondd el a következő kérdezz-felelek-ben! : )

    várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  82. Szia!
    Örülök, hogy csak hegről van szó Isa esetében. Már attól tartottam, hogy komolyabb; teszem azt a hasából harapott ki Jade egy darabot, és nem lehetne gyereke. Ennek a variációnak örülök ;-)

    Viszont: azon törtem a fejem hogy Russelnek milyen szerepe lehet még a jövőben. Ugyanis ha – jó keresztényi módon ;-) – szeretnénk gondolkozni: Jade is csak egy áldozat. Igaz, hogy számos olyan dolgot tett, amik nem teszik szimpatikus figurává, de az okait meg lehet érteni. Sőt, ha körülnézünk magunk körül, számtalan olyan embert találhatunk, akik tejesen természetesnek, és elfogadottnak tartják „A cél szentesíti az eszközt” c. mondást.
    Nos, tehát gondolkoztam rajta, hogy Russel vajon segít-e Jadenek és falkájának azzal, hogy a kellemetlen emlékektől megszabadítja őket.
    Jade esetében ez természetesen egy nagyon nagy törlést jelent – de legalább szó szerint újra kezdhetné az életét. :-D

    VálaszTörlés
  83. IMÁDOM!!!:D:D Remélem nem unod még ezt olvasni!!:D:D
    De nagyon tetszik!!!
    azon gondolkoztam, hogy amikor meglátogatták Isát a La Push-iak, akkor Jade-ék nem merészkedtek vissza La Pushba, hogy valamit elhozzanak, vagy hogy több fiatalt(aki még nem alakult át) szóval, hogy magukhoz csalogassák őket???
    és Isa miért akarta felhívni a legvégén a Nate-éket??

    VálaszTörlés
  84. Először én is azt hittem h a hasából és nem lehet gyereke...de aztán irtad h az oldala és aztán gondolkodtam h akkor most lesz egy nagy mély izé az oldalán?? xD
    De az már sztem túlzás lenne...remélem csak egy szép kis harci heg maradxD
    L.Vivi

    VálaszTörlés
  85. Nor! Azért akarta felhívni Nate-et, hogy figyelmeztesse, hogy Maria elszökött.

    VálaszTörlés
  86. Szia Spirit!

    Tudod már megint megelőztek...
    Nekem is az volt a legnagyobb félelmem, hogy véletlen Isabellanak nem lehet majd gyereke...
    De akkor aztán végképp megérdemelte volna az az átkozott Jade hogy Edwardék elkapják, és jól megcibálják... :):)
    Amit elképzelni sem tudok, hogy ezt a Josh dolgot hogy fogod megoldani...
    Mármint a tékozló fiú, ugye majd hazatalál??? :):)
    Mert szegény a nehéz élete után megérdemelné, hogy rendeződjenek a dolgai...
    Úgyhogy nagyon köszönöm, és alig várom a folytatást :)

    Gabó

    VálaszTörlés
  87. Hali!

    Kigyűjtöm azokat a részeket, amik v naon teszettek, v mást akarok velük.

    1.) "A jóleső simogatás miatt örültem, hogy nem macskává változtam, mert akkor szégyenszemre dorombolással is hangot adtam volna az érzéseimnek. Halk kuncogást hallottam a fejem fölül, mire bosszús szusszantás hagyta el az orromat." Ez a szó nélküli párbeszéd... Ezeket mindig is szerettem!

    2.) "Ha velem kapcsolatos, jogom van megtudni! – próbálkoztam, de mindhiába. – Ha nem mondod el, akkor csak szörnyűségekre fogok gondolni, és idegesítem magam azon, hogy nem tudom, miért is vágtok ilyen fancsali képet a közelemben – próbáltam meg elővenni a lehető legdurcásabb hangomat gondolatban. Edward arca megfeszült, és szinte láttam a lelki szemeim előtt, ahogy a kerekek a fejében forogni kezdenek, hogy mérlegelhesse, mi a jobb" Hát igen... Így kell infót kiszedni abból, akit szeretsz, v aki téged szeret (persze a kettő nem zárja ki egymást). Ez megint olyan Isabellás... :D

    3.) "Ahogy megéreztem a két hideg kezet a pofám két oldalán, felnéztem." Furinak tűnik, h a 'pofa' szót használod, még ha igazad is van... De etől állatosabb lesz, pedig nem szabad elfelejteni, h ember... Bár, ha jobban megnézzük, úgy is lehet nézni, h a párbeszéd miatt akár embernek is tűnik, és te ezzel az egy szóval szeretted vna jelezni, h 'héhahó, még farkasalakban van!'. Szóval akkor sztem az utóbbi. (V nem? Csak egyszerűen így jött?)

    4.) "Benji Edward felé nyújtotta a kezét, aki legalább olyan döbbent képet vágott, mint amilyen az enyém lett volna, ha emberi alakban vagyok, aztán a hófehér ujjak megragadták a vörösesbarna kezet, és megrázták. Ami ezután történt, attól a szemeim megteltek könnyekkel. Benjamin a kézfogást tartva, szabad karjával megölelte az én Edwardomat, és finoman megcsapkodta a hátát, mintha egy régi barátot vagy egy testvért üdvözölt volna." Ez és a következő a két legjobb a fejezetben!

    5.) "- Saore beszélt!" Ehhez sztem nem kell egyéb kommentár...

    6.) "Ezt te tényleg szereted? – húzta el a száját olyan undorral, mintha az öcsém koszos pelenkáját nézegetné éppen." Föl nem foghatom, h lehet a sült csirkére úgy nézni, mint egy pelenkára... hiába próbálom magam beleélni Edward helyzetébe, nem megy... Isáéba viszont annál inkáb. :)

    7.) "– Mi az? – kérdeztem zavartan, mikor észrevettem, hogy Edward szemei furcsán csillognak.
    – Ez most… olyan jó volt – nyögte ki.
    – Hogy láttad, amint a húscafatok kipotyognak a számból, mert fekve kell ennem? – kérdeztem hitetlenkedve." No comment... XD

    8.) "- Kívánságod számomra, parancs! – húzódott el tőlem Edward. Két keze közé fogta a fejemet, aztán előrehajolt, és a száját az enyémre nyomta. Igyekeztem minél jobban összepréselni az álkapcsomat, hogy ne érezze kellemetlennek a leheletemet, de úgy tűnt, őt ez egy cseppet sem foglalkoztatja. Végigsimított a nyakamon, aztán a fülemhez hajolt. – Igyekezz meggyógyulni, és akkor addig csókollak majd, amíg csak bírod szusszal… - suttogta, mire izgatott borzongás futott végig rajtam." Ez egyrészt kicsit undi, másrészt megható Ed szeretete, h még ezt is megtette, és harmadrészt ott a csábító ígéret...

    VálaszTörlés
  88. Bocs, de egybe nem fért ki:

    9.) "- Csak olyan, mintha egy múmia lett volna a donorom egy bőrátültetésnél – fúrtam a fejem Edward mellkasába, miközben az oldalam lüktetni kezdett." Ez mint mondat vicces, de a környezete nem annyira... Igazából akár Emmett beszólása is lehetne, az ilyen inkább rá jellemző. Bár bajosan, ha egyszer nem néz rá.

    10.) "Szólok… - kezdtem volna, aztán hangosan csattant a kezem a homlokomon, mikor fejbe vágtam magam. – Hogy az a jó édes… Mi a fenéért nem tudok megülni a hátsómon? Egy hülye, idióta… (...) én még mindig különböző válogatott sértéseket vágtam a saját fejemhez gondolatban. Örültem, hogy Edward most már nem hallja őket, és így nem tud rám szólni. Megérdemeltem volna, hogy valaki felpofozzon. Nagyon jól tudtam, hogy milyen veszélyes helyzetben vagyunk jelenleg, de nekem csak azon járt az eszem, hogy milyen heg marad rajtam. Egy idióta, hiú liba vagyok."
    Hát igen, ez jár neki. Mit csináljunk, lehetünk hülyék, és ilyenkor inkább sértegessük magunkat, mint mást bántsunk, rákenve a felelősségét annak, amit tettünk. Pl. Isa mondhatná, h 'Ed a hibás, mert nem mondta el rendesen, h h is néz ki', de ez persze hülyeség, nem Isa lenne, ha ezt mondaná.

    Na, asszem befejeztem, most először rendesen kiveséztem egy fejezetedet, de ha zavar, h a hsz-m (több mint a) fele idézet, szólj, és akkor legközelebb csak utalni fogok.

    Pusz:
    Kisildikó

    VálaszTörlés
  89. Tényleg! Én is gondoltam szegény Russlere...Szegénynek a helyzetébe belegondoltam...ott van nálame egy keriparti és nem jön senki...
    De! El tudom képzelni, hogy attól még, hogy Isa nem tud róla, Cullenék voltak annyira előrelátóak, hogy szóltak Russelnek, vagy pedig szóltak más embereknek, hogy emnjenek el...ezt leginkább Aliceről tudnám elképzelni.Mondjuk összehozott egy szuperbulit, hívott embereket...persze ők nem votlak ott, de Russt megszeretik a többiek...
    Na, mit szóltok?:):)
    Andi

    VálaszTörlés
  90. Kedves Spirit!
    Mostanság az foglalkoztat, hogy milyen sorsot szánsz majd Jade-nek. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan oldod majd meg, kik számára lesz happy end a vége, lesz-e valaki, akit elkerül a boldogság. Na meg, ki(k) fog(nak) meghalni? Valakinek muszáj, különben soha nem rendeződne a helyzet. A legegyszerűbb az lenne, ha Jade és Maria egy nagy harcban kivégeznék egymást. De ez túl egyértelműnek tűnik. Másrészt, ahogy eddig megismertem Mariát, nem tudnám beleképzelni ebbe a helyzetbe. Valahogy megpróbálna menekülni, és maximum közben érné el a vég. Nem hinném, hogy kiállna bárki ellen, amint nincs a kezében semmilyen eszköz, amivel zsarolni tudná az ellenfelét, megfutamodna. Egyáltalán, létezik számára olyan, hogy büszkeség? Vagy túlságosan félti az életét ahhoz, hogy ilyesmivel törődjön?
    De őt valahogy mindenképp el kéne tűntetni a képből. Szerintem ebben a sztoriban ő az egyetlen igazi gonosz. (A másik meg Dominic volt.)
    Jade-del fogalmam sincs, mi lesz. Elképzeléseim vannak, de elég ritkán bizonyulnak helyesnek...
    Azt sejtem, hogy ha meghal, nem (teljesen) úgy fognak gondolni rá a többiek, mint a főgonoszra, akit eltettek láb alól, talán sajnálják, hogy így ért véget az élete, mert nem ezt érdemelte volna, csak túl messzire vitte a bosszúvágya.
    Ha életben marad, akkor valahova jó messzire eltűnik, de nem megalázottan, annál, úgy érzem, többre tartod az ő karakterét. Valamilyen nyomot hagy maga után.
    Az már fel sem merül bennem, hogy valamilyen módon képes lenne La Push környékén élni valamilyen összetűzés nélkül. Még ha megváltozna a hozzáállása, akkor sem hiszem, hogy szívesen látnák.
    Hogy Josh-sal mi lesz, arról már elképzelésem sincs. Lehet, hogy egyszer majd visszatért, de a közeljövőben nem tartom valószínűnek. Talán kicsit lenyugszik, és elkezd gondolkodni, esetleg hiányozni kezd neki a régi falka, vagy legalább Nate barátsága. Vagy Jade-del marad. Ez is érthető döntés lenne a részéről.

    Bocsánat, hogyz agymenéseimmel foglalom itt a helyet, de muszáj folyton mindent leírnom, ami eszembe jut, még akkor is, ha semmi veleje nincs a dolognak. :$

    VálaszTörlés
  91. Az jutott eszembe reggel munkába menet :), hogy Edward mennyire élvezheti a helyzetet, hogy végre hallja a legrejtettebb gondolatait, vágyait is Isabellának. :) Milyen bosszantó lehetett neki, hogy pont Isa csukott könyv előtte. Szóval nem csoda, ha minden hülye vágyát teljesíti, még ha farkassal csókolózásról van is szó. :)

    VálaszTörlés
  92. P.Andi, szerintem nem szólt senki Russelnek, sajnos... :( Spirit leglábbis azt írta a kérdezz-felelekben.

    VálaszTörlés
  93. Hali!

    Elsősorban: Nagyon-nagyon jó lett!!
    2) Nekem eszembe se jutott volna átváltozni...viszont az átváltozás sérülten nem jár nagyobb sérülésekkel? mert végül is így nem tudnak(szerény véleményem szerint) a sejtek a heklyükre menni...ráadásul szerintem Isa el is vérezhetett volna, hiszen Jade kiharapot belőle egy darabot nem?


    még csak ennyi... :)

    Kanga

    VálaszTörlés
  94. Kati, igazad van:) Szóval iylenekkel ütöd el az időt munkába menet...Én suliba menet az autók rendszámából rakosgatok ki szavakat:D:D
    Amúgy nem tudom, miért volt még ott Maria azok után, hogy Isáék hazajöttek...Végülis Jade már tudja a dolgot Mariaval, fölösleges volt már bújtatni...akkor emg miért mentek utána?Vagy csak nem gondolkodtam, és tudnom kéne, hogy miért?
    Andi

    VálaszTörlés
  95. Jah tényleg...:D:D hogy nem esett le hírtelen!!
    köszi a választ Zafír:):):)

    VálaszTörlés
  96. Húúúha ez a fejezet régi emlékeket hozott fel belőlem Isabella sérülése miatt. Nekem is van egy eléggé nagy és csúnya vágás a hasamon, és teljesen átérzem a helyzetét.:( Mikor megláttam, én is elhatároztam, hogy soha többé senki sem láthatja, mert ha én undorodok saját magamtól, akkor a többiek mit szólhatnak hozzá. Nekem is átfutottak azok a gondolatok a fejemen, hogy a párom undorodni fog tőlem, ami teljességel lehetetlen, ahogy itt is.:) Mivel Edward nem a külsejébe szeretett bele, és amit válaszolt rá, hogy szeretné, bárhogy is nézne ki, választ adott minden kételyre.Idővel ez kezdett elmúlni, és rájöttem, így is szeret, és a külsőség nem számít.:D Na de a fejezetről pár szó.:] Attól függetlenül, hogy nem volt valami akciódús az egyik kedvencm lett, és szerintem az elmúlt pár fejezet izgalma után kellett ez a nyugisabb.:] Gratulálok, és folytatást!!:D

    VálaszTörlés
  97. Húhh, már 95 megjegyzés??:O:D jó későn írok:O:(
    Csak sok a suliban a tanulnivaló...nah mindegyj!! Legalább amikor ezt olvasom pihenek közben...ha nem valami idegtépő függővéget hagysz Spirit!!
    Jó most kivételesen nem...de 99%-ban igen!!:D:D
    Persze ezért várjuk nagyon a következő fejezeteket!!:)
    Nagy jó rész lett ez is. Azért jó mély sebe lehet Isának...és még heg is lehet, hogy marad:S:S
    Ja igen, azon én is mosolyogtam amikor Edward megcsókolta Isát, mikor még farkas volt.:D:D:D kicsit nyálas és csirkés lehetett:P:P
    Jade-ék egyébként mennyire mentek messzire???
    csak mert ha "véletlenül" Maria is arra szökött volna amerre Jade-ék mentek (ha a szagot mondjuk elfújta a szél)...akkor el is kaphatják Maria-t, és Edwardék nyugton, békében lehetnének!!:):)
    bár ez túl egyszerű lenne így:O:D
    kiváncsian várom a folytatást!!!

    VálaszTörlés
  98. Szia Spirit! Nekem is nagyon tetszet!! Nincs semmi értelmes vagy használható ötletem, csak már nagyon várom a folytatást, és gondoltam hozzájárulok 1 komival. Puszi!

    VálaszTörlés
  99. Andi, gondolom, elsősorban azért mennek Maria után, hogy ne öljön meg ártatlan embereket. Már tuti akar vadászni...
    Másrészt meg szerintem nem akarják hagyni, hogy ennyivel megússza a dolgot, végülis ő bolygatta fel az életüket, azzal, hogy odajött.

    VálaszTörlés
  100. Lehet hogy igazad van Kati...:):)
    Most legalább Alice jól megkínozhatja:):)annyira várom hogy az legyen már!
    Ami a függővéget illeti, mint már sokszor írtam, én nagyon szeretm őket!!!!!!!!!!::):):)de az iylen nyugis fejik is tökéletesek!!!
    Andi

    VálaszTörlés
  101. Szia!
    Annyira imádom hogy Isabella ennyire makacs!
    Mondjuk az is tetszik hogy ilyen szépen káromkodik!
    De hogy Maria ennyire köcsög és önző dög eddig sem bírtam a buráját de most már kifejezeten útálom.
    És sajnálom kicsi Edward-ot amiért az utóbi napokban állandóan megilyed, miért nem lehet szegénylek egy nyugis napja?
    Szegényke! Még jó hogy ott van Esme és Rose!
    Nagyon jó!
    Puszika

    VálaszTörlés
  102. Szia Spirit!

    Jaj végre idejutottam hogy kommentelhetek....
    Nehéz volt a hétvége de szerintem ez egy nagyon aranyos kedves és helyes feji lett.

    Sajnálom szegény Isát de legalább már tudjuk. hogy nem hal meg, és át is tud változni, bár ezen előbb is gondolkodhatott volna...:-)
    Jasperék annyira aranyosak voltak( és illedelmesek) de két dolog van ami nagyon tetszett a fejiben:

    Idebiggyesztem őket:

    "- Ez most… olyan jó volt – nyögte ki.

    Hogy láttad, amint a húscafatok kipotyognak a számból, mert fekve kell ennem? – kérdeztem hitetlenkedve.

    - Hogy gondoskodhattam rólad – hajtotta a fejét a nyakamra, így szinte egyenesen a fülembe beszélt. A hangja lágyan zsongott elbódítva az elmémet egy kissé. – És hogy a családod sem utál már…" EZ NEKEM IS OLYAN JÓL ESETT ÉS OLYAN ŐSZINTE VOLT:-)

    A másik Ed vallomása amit ki is tettél a fejiből!! Óh úgy imádom az ilyen részeket....

    – Szeretlek, bárhogy is nézel ki. Szeretlek emberként, szeretlek farkasként. Szeretnélek, ha egy mázsát nyomnál, és akkor is, ha nem lennél alakváltó, megöregednél, és tele lennél ráncokkal. Hogy hiheted, hogy egy sebhely miatt ez az érzés megváltozna? –

    A csirkés pedig vicces volt.. csirke, csirke, csirke.. éhes lettem és most éjszaka kell ennem:-)
    Kíváncsi vagyok milyen messzire mentek Jadeék, de jó ötletnek tartom hogy összefussanak Mariaval és akkor le van tudva a gond.

    Na ,ost befejezem elég lesz ez de nekem nagyon tetszett. Végre kell egy kis nyugalom:-)

    Sok puszi, és nagyon várom a kövi fejit!
    (Bella gyógyuljon minél hamarabb kíváncsi vagyok mi lesz utána...(somolyog)

    VálaszTörlés
  103. Sziasztok! Én még új vagyok itt... Írtam egy hosszú hszt wordban, de nem tudtam ide bemásolni, így inkább mailt küldtem Spiritnek... De azért ide is írok gyorsan, hogy növeljem a hsz-ek számát!!! :-D
    Nagyon várom a folytatást!!!

    VálaszTörlés
  104. Annyira aranyos ...néha kicsit úgy érzem Edward Isabella apja is egyben :D ,de akkor is tök jó!!!!

    VálaszTörlés
  105. Szerintem ez egy aranyos fejezet volt. Tetszik, amikor Isa farkasként beszélget. Jaj de szemérmetlen egy leányzó, ha el akar érni valamit. Örülök, hogy a farkasok próbálnak nyitni a Cullenék felé. Ideje volt, hogy Saora feléledjen poraiból. Egyszer minden rossz véget ér, igaz?
    Húha az a gerinctelen Maria, ha fél meglép. Most akkor nem fog telefonálni és az a kapcsolat elmondhatja Jade-nek, hogy Jasper is benne volt a bűnben? Ugye nem Russel a kapcsolat, és így fog bekapcsolódni a történetben megint?

    Hajrá Adrienn!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  106. Naja, igazatok van:) Amit Edward mond, az egy tipikus kissé dühdt szerelmi vallomás, amire MINDEKI vágyik:))) Hát nem:))
    Jaj, gratula Spirit a lehetséges nyomdához:)) Mármint kiadóhoz,érted:P
    A vége meg tipikusan olyan, amit "edward nem hagyta, hanem elvette a párnát" címszóval:D Naaa, léccci:)!! Ajándék fejezet a New Moon előtttttt:D!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  107. ez is milyen jó feji lett..=) téll nyugis lett..:D kivéve azt h Maria megszökött.. szegény Isa..én sem vágynák egy ilyen csúnya sebhelyre..:S azthiszem ebből még lesz egy kis vitája Edwarddal h: "nekem nem számít"..:D lehet h emiatt a sebhely miatt kicsit megváltozik a viselkedése majd..mármint ugy értem h nem fogja mutogatni senkinek se..még Ednek se..:D hát az biztos h nem szégyenlős a csajszi..:D jah és sztem is az lesz h Ed elveszi a párnát..:D és szétszaggatja..:D nah jó beindult a fantáziám..xD abbahagyom..:D Rose annyit foglalkozik kicsi Eddel h a végén anyjának fogja hívni..:D és tetszik h Ed most tud olvasni a gondolataiban..=) így többet tudhat meg Isáról és a vágyairól is..:D nah de már nagyon kiváncsi vok és szeretnék még egy fejit olvasni New Moon előtt(mellesleg én pénteken megyek..:D )SZÓVAL KOMMENTEKET EMBEREK! NEM NAGY KÉRÉS DE IGY HAMARABB OLVASHATJUK!!!!..:D

    VálaszTörlés
  108. Russel nem lehet a kapcsolat szerintem, mert arra Edward rögtön rájött volna.
    Remélem most nem az lesz, hogy Isa nem mer majd levetkőzni Edward előtt....nem kéne egy bizonyos jelenetet sokáig húzni már:):)

    VálaszTörlés
  109. huhh, ez írtó jó rész lett. meg olyan meghitt is!!:D:):)
    én azon gondolkoztam, hogyha Jade-ék megtámadják Edwardékat(ami remélem nem fog bekövetkezni) és ugye harcolni fognak...akkor kicsi Edwardra ki fog vigyázni?? mert Esme kiszöktetné?? és nem harcolna?
    Maria....jajj hát őt én sem szeretem. mármint elég önző személyiség(bár amit oldalra kiraktál képet róla-> szép arca van)
    Jasperék végül nem tudták elkapni??

    VálaszTörlés
  110. Amúgy...most jutott eszembe...ti gondoltatok már arra, hogy szegény kicsi Edből miylen felnőtt lesz? Komoylan, annyi trauma éri babakorában!Jó hogy enm fogja fel, de tudta alatt ez mind elraktározódik benne, és egyszer majd kitör, és pszichopata lesz!!!!
    Csak ennyit akartam...nyomta a pici szívemet:)
    puszi!
    Andi

    VálaszTörlés
  111. És ugye most már nem nem fognak elmenni Isáék? Sokkal nagyobb esélyük lenne Jade-ék ellen, ha a falka és a Cullen család együtt harcol!

    VálaszTörlés
  112. Tényleg, szegény kicsi Ed... :(
    De nem baj, majd Russel kitörli neki a kellemetlen emlékeit. :)

    VálaszTörlés
  113. Már ha az elmaradt buli után még szóba áll Isabelláékkal Russel :)

    VálaszTörlés
  114. Hát muszáj lesz neki...szerintem még sok jelentős szerepet szán neki Spirit...
    Amúgy lehet hogy icsit megharagudott, de majd kibékítik azzal, hogy segíteni akarnak neki normálisan szelélni magát meg ilyenek...vagy valami iylesmit tudok elképzelni:)
    Andi

    VálaszTörlés
  115. Ja persze én is úgy gondolom hogy még valamilyen jelentös szerepe(i) lesz(nek) Russelnek,csak hát azért biztos nem esett neki jól hogy ott várta a vendégeket aztán sehol senki.De gáz...szóval azért biztos haragszik egy kicsit.
    :)

    VálaszTörlés
  116. Szerintem majd csak a következő könyvben lesz nagyobb szerepe.az az érzésem,majd akkor fognak Aroék is bekapcsolódni.és Maria lesz a felbujtó.
    :) Ez csak tipp.Úgyis Spiriten fog múlni.
    Remélem hamar összegyűlik már a hiányzó HSZ.
    HAJRÁ!!
    LAura

    VálaszTörlés
  117. Kicsi Ed felnőttként engem is érdekelne:)
    SZóva, akkor itt egy kérdés:
    Majd, a harmadik könyv során/végén/utána valamikor lesz olyan rész, amikor már felnőtt, vagy legalábbis nem kisgyerek?

    VálaszTörlés
  118. sztem nem jutunk el odáig h felnőtt lesz..:S ez lehet h a fantáziánkra lesz bízva ..:D nagyon ellesz kényeztetve kicsi Ed..:D főleg Esme meg Rose fogja majd kényeztetni..:D a 3.könyvben meg remélem már több lesz a vámpíros jelenet..=) mert a 2.könyv ink.farkasos volt akkor lehet h a 3. vámpíros lesz..:D ugyis hiányoznak már Emmették..főleg a beszólásai..:D rem.raksz majd bele Spirit..=)

    VálaszTörlés
  119. úú én ios nagyon remélem, mert téányleg keveset voltunk velük a második könyv során!Persze a farkasok se rosszak:D sőt...:):)
    De tényleg hiányoznak Cullenék!Na meg a sulis jelenetek...
    puszmusz!
    Andi

    VálaszTörlés
  120. jááááj, hogy ez az Iza miért nem tud a fenekén maradni :)))
    bár tutira én is megnéztem volna a sebet..max rosszul lettem volna :PPP
    ...csirke,csirke,csirke... :DDD

    VálaszTörlés
  121. Szia Spirit :)

    Annyira tetszett ez a fejezet ;)
    Végre volt egy kis nyugalom:P
    És ez már jól jött..bár tudom, hogy még koránsincs vége a bonyodalmaknak :D
    Szegény Isa, kíváncsi lennék a sebére ;D
    Nagyon meglepett, és örültem neki, hogy a falka ilyen közvetlen volt Ed-el.
    Benji<33
    A kicsi Edwardról jut eszembe. Mivel folyamatosan vámpírok közelében van, nem fog tul korán átváltozni vérfrakassá??
    Természetesen nem úgy értem, hogy majd 8 évesen átváltozik, hanem 13 körül?:P
    Gondolom ő is szeretni fogja a vámpírokat hiszen velük nőtt-nő fel.
    Aaaa ahogy olvastam én is elfogadtam volt egy kis csirkét, mivel nekem is a kedvencem :P
    Várom a folytatást :)
    Puszi.

    VálaszTörlés
  122. A kicsi Ed milyen cuki lenne kisfarkasnak...:)))
    Bár nem kívánhatom neki,mi lenne szegény kicsi lelkével.de azért biztos aranyos lenne.meg vajon milyen színű?
    LAura

    VálaszTörlés
  123. Megint Tia vagyok, aki már egyszer írogatott fentebb. Azóta újabb gondolatok merültek fel bennem a "fehér farkasságot" illetően. Gondolkoztam rajta elég serényen :D Azért foglakozok ennyit ezzel, mivel a könyvekben is a bőrszíne és a hajszíne lett ugyan olyan az átváltozott farkasnak, márpedig Isa haja vörös. Szóval most leírom mik jutottak eszembe:
    a) Isa olyan tiszta lélek, hogy eltér a többiektől
    b) Isa hormonjai nincsenek rendben, hogy ennyi időt tölt Edwarddal, és ő is kezd ilyenné válni xD (ez kicsit nevetségesnek hangzik, de én tesóm is mondta múltkor, hogy olyan hideg a kezem, túl sok vámpíros történetet olvasok :D persze ezen egy jót röhögtem)
    c) A seb okozza, mert az is ilyen fehéres (de mint írtad, fehér volt előtte is szóval ez nem lehetséges)

    És még a fejezet címe is szemet szúrt: 'Tükörfarkas' <-- ezzel szerintem valamit jelezni szeretnél nemigaz? Hogy ugyan olyan makacs Isa és a tükörképe is? Na jó még ezen is merengek egy darabot asszem :D

    VálaszTörlés
  124. Tia! Spirit már leírta az egyik Kérdezz-felelek-ben, hogy Isa miért fehér farkas. :D

    VálaszTörlés
  125. Upszi ez égés xD nah mindegy :P Hol írta?:S Az a baj, hogy nem olyan rég olvasom Spirit történetét és a kérdezz-feleleket nem néztem meg, csak a fejezeteket olvastam el.. Meg tudod mondani körübelül mikor volt róla szó?

    VálaszTörlés
  126. :) Nagyon tetszett.. Nem az a cselekményes, de mégis történt valami, és én is tényleg meghatódtam, amikor mindenki kezet fogott Edwarddal.:) Főleg, amikor Benji legelőször odament.:) Olyan kis szeretnivaló.:D Isabellát meg úgy sajnálom. Nem lehet kellemes neki.:( Jade meg eltűnhetne, Alice meg igazán bekeményíthetne..:'D Na, más most hirtelen nem jut eszembe.:'D Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  127. Halihó! :D
    Megint jelentkezem, és továbbra sem tudom, hogy olvassa-e ezt valaki, de felhívnám kedves Spiritünk figyelmét valamire:
    Azzal, hogy Edward szeme egy kis pohárnyi vértől azonnal vörössé változott, nem igazán maradtál hű az eredeti Twilighthoz. Nem tudom, mennyire figyeled meg az ilyesmiket, de miután Bella átváltozott, hosszú hónapok kellettek ahhoz, hogy a szeme színe is megváltozzon. Eleinte csak egy kis arany szivárgott be a vörösbe, aztán ahogy egyre többször vadászott állatokra, úgy változott a szeme is.
    Illetve nem tudom, hogy ezt az eredeti könyvben, vagy valami fic-ben olvastam-e, de ott Cullenék szemébe vegyült egy kis vörös is, amikor a Volturival találkoztak. Ok, ez egy fic volt, nem hiszem, hogy embervért ittak volna.
    Remélem, érted, miről beszélek. ^-^
    Pusza: Gen.

    VálaszTörlés