.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. november 6., péntek

A jövő reménysége - 27. fejezet

A hsz határt lecsökkentettem 150-re, ami szerintem, elég reális, mivel már többször is át tudtátok lépni, viszont, most nem sikerült... De egy héten belül így is ígértem új fejezetet, szóval, van friss. :) Az új hsz határt remélem, hogy sikerül megdönteni. :) Egyébként, ez a fejezet megint kicsit hosszabb lett, mint az átlag, és remélem, hogy elég izgire is sikerült, szóval, lesz egy-két dolog, amin elmélkedhettek, és amiről írhattok hsz-t. :)

Holnap kiteszem majd a nyertesek nevét és a kedvenc idézetüket a blogra, ahogyan ígértem. :)



27. TÚSZOK



A TESTVÉREMET SZOROSAN MAGAMHOZ SZORÍTVA mentem arra, amerre a fegyveres fiúk és a farkasok tereltek minket. Kissé irigyelni kezdtem a nagyobbik Edward képességét, mert jó lett volna tudni, hogy mit tervez Jade, és hogy Carlisle mire gondol éppen. Néha felé pislantottam, de azon kívül, hogy a karja védelmezően a vállamon nyugodott, nem adta semmi jelét annak, hogy érzékeli a jelenlétemet – vagy hogy jelezni akarna nekem egy szökési kísérlet miatt.

- Hová megyünk? – kérdeztem jó félórás rohamtempónyi gyaloglás után. Edward nyűgösen tekergőzött az ölelésemben megérezve, hogy valami nem stimmel.

- A főhadiszállásunkra – közölte Jade nemes egyszerűséggel. A hangja vidám volt, mintha piknikre indultunk volna.

- És miért? – tettem fel a legfontosabb kérdést. Fogalmam sem volt, mire jó ez az emberrablás. A vakcina már nem volt nálunk, így Jade nem lophatta el tőlünk, és ha arra vágyott volna, már a La Push felé vezető úton elkaphatott volna minket.

- Bebizonyítom, hogy igazam van – vonta meg a vállát.

- Miben? – vontam össze a szemöldökömet.

- Abban, hogy minden vámpír gyilkos – nézett hátra ránk összeszűkült szemekkel. Felpillantottam Carlisle-ra, de ő csak megszorította enyhén a vállamat, hogy nyugodjak meg. Idegesen haladtam tovább próbálva csendben maradni, de a tehetetlenségtől úgy éreztem sikítani tudnék. Gyűlöltem ezt az érzést.

- Rendben, itt vagyunk. – Álltunk meg végre egy újabb fél óra múlva a hegyek lábánál. – Leülni! – mutatott Jade Carlisle-ra, aki teljesítette az utasítást. Jade elém lépett, és olyan szemekkel mustrálta az öcsémet, ami egyáltalán nem tetszett. – Add ide! – nyújtotta ki felénk a kezét, mire dühösen megrándult a szám.

- Soha! – jelentettem ki határozottan, és hátrébb lépve még erősebben szorítottam magamhoz Edwardot.

- Ha ellenkezel, csak az ő életét kockáztatod. Ha kell erőszakkal is elvesszük tőled, de akkor megsérülhet… - intett fejével az egyik fegyveres fiúnak, aki tett pár lépést felénk figyelmeztetésképpen. Kétségbeesve pörgette végig az agyam az esélyeimet. - Megmondtam, nem akarom, hogy baja essen! – keményedtek meg a női arcvonások, és a kitartott karok nem mozdultak. Kétségbeesve kerestem Carlisle tekintetét, de csak a földet bámulta kitartóan. Reszketve nyomtam egy puszit a testvérem fejére, aztán odaadtam Jade-nek.

- Ha valami baja esik, megöllek! – közöltem hideg hangon. Jade bólintott, hogy felfogta, aztán olyan gyengéden ölelte magához az öcsémet, mintha az előbb nem az életét fenyegette volna.

- Tessék! – vett át az egyik indiánfiútól egy mobiltelefont, aztán felém dobta. Az ujjaim között forgatva értetlenül néztem a készüléket. – Hívd fel a szívszerelmedet! – fintorogtak a vörös ajkak.

- Miért? – vontam össze a szemöldökömet gyanakvóan. Nem értettem, mi ennek az egésznek a lényege…

- Azt akarom, hogy jöjjön ide! Egyedül!

- Nem fogom idehívni! – horkantam fel.

- Isabella, nézz már körül… Nincs más választásod, fogd fel! – Jade olyan hangon beszélt velem, mint egy kisgyerekkel, és ettől ökölbe szorult a kezem, de az bosszantott a leginkább, hogy igaza volt. Akár egyetlen szorosabb ölelésével összeroppanthatta volna az öcsémet, és abba belehaltam volna, ha valami baja esik. Cullenék hatan voltak, és ha Jonathanéknak is szólnak, akkor már tizenegyen. Biztosan kitalálnának valamit, amivel megállíthatják Jade-et…

Reszkető ujjakkal nyomkodtam be Edward számát, aztán a fülemhez emeltem a telefont.

- Edward? – szóltam bele.

- Isabella? Mi történt? – Edward hangja idegesnek tűnt – valószínűleg, nem értette, hogy miért idegen számról hívom, és hogy mit szeretnék, mikor nem sokára úgyis otthon kéne már lennünk.

- Figyelj rám, kérlek! – A hangom halk volt, de tiszta. Igyekeztem nem kimutatni, hogy félek, és büszke voltam magamra, amiért ez nagyjából sikerült. Nem magam miatt aggódtam elsősorban, és ez erőt adott ahhoz, hogy összeszedjem magam. – Jade és a falkája megállították az autónkat az úton. Most velük vagyunk.

- Jól vagytok? – jött az első kérdés még idegesebb hangon. Hallottam, hogy Edward légzése felgyorsult.

- Igen, semmi bajunk. Jade… Jade-nél van az öcsém, azt mondta, hogy hívjalak fel.

- Mit akar? – Edward hangja megkeményedett. Szinte láttam magam előtt, ahogy az aranybarna tekintet elsötétül a dühtől.

- Hogy ide gyere. Egyedül… - felnéztem Jade-re, aki az öcsémet ringatva figyelte a beszélgetésünket. – Edward… - A hangom elcsuklott. Nem tudtam, hogy mondjam meg neki, ne jöjjön. Találjanak ki valami mást. De egyedül semmiképpen ne hősködjön… - Ha valami történne, üzenem mindkét családomnak, hogy szeretem őket – mondtam direkt megnyomva a számomra most fontos szavakat. Reméltem, hogy megérti, mit szeretnék mondani – hogy rám nem csak ők vigyáznak, számíthatnak hátvédként a volt falkámra is. Biztos voltam benne, hogy Jonathan segíteni fog nekik, ha rólam és a testvéremről van szó.

- Add a kagylót! – intett Jade.

- Szeretlek Edward! – mondtam még gyorsan, mielőtt kivette a kezemből a mobilt.

- Egyedül gyere a hegyek déli lábához! Semmi trükk, és akkor nem esik baja senkinek sem – utasította Edwardot, aztán megfeszült az arca – Edward cseppet sem finom szavakkal közölte vele, hogy mi vár rá, ha egy hajunk szála is meggörbül. Büszkén húztam ki magam. Jade szó nélkül kinyomta a hívást, aztán visszaadta a mobilt a fiúnak.

Összerezzentem, mikor lépések zaja ütötte meg a fülemet. Jade várakozóan fordult arra, amerről a zaj jött, aztán mintha meglepett arcot vágott volna. Ahogy a szél megfordult, és felém hozta az ismerős illatot, hirtelen megkönnyebbültem. Talán, mégis lesz esélyünk a szökésre. Alig fél perc kellett csak, hogy a bokrok szétnyíljanak, és előlépjen közülük egy magas férfialak.

- Joshua… - Jade előrébb lépett felé, miközben az intésére a puskacsövek megint leereszkedtek, és a farkasok morgása is elhalkult. – Mit keresel itt? – A fekete szemek feldúltan fürkészték a jelenlévők arcát.

- Valami hasonlót akartam én is kérdezni… Ők mit keresnek itt? – intett a fejével Joshua felém és Carlisle felé zaklatottan.

- Ez is a tervem része… - tett még pár lépést Jade. – De… Te most nem maradhatsz itt. Menj vissza a falkádhoz! – Furcsamód tényleg úgy tűnt, mintha aggódna Josh miatt. Nem értettem, miért küldené vissza La Push-ba, de örültem neki. Így Nate-ék megtudják, hogy mi történt, és idejönnek kiszabadítani.

- Nincs többé falkám! – A dühösen csattanó hangtól összerezzentem.

- Tessék? – Jade és én egyszerre nyögtük ki a döbbent kérdést.

- Azt mondtam, hogy nincs többé falkám – remegett meg Joshua egész testében, miközben a szavakat úgy szűrte át összeszorított fogai között.

- De hát, miért... Miért hagytad ott őket pont most? Ha miattam, akkor… - Jade feldúltan rázogatta Edwardot, aztán az egyik indiánfiú kezébe nyomta, aki esetlenül próbálta megtartani.

- Nem miattad – rázta meg a fejét Joshua, és közelebb lépett. – Miatta – fúrta a tekintetét az enyémbe, én pedig hirtelen megértettem mindent.

- Joshua, én hadd magyarázzam el… - kezdtem volna, de dühös hangon közbevágott.

- Ezen nincs mit magyarázni! – A pillantása szinte égetett, ezért lehajtottam a fejemet. Tudtam, hogy az ő szemszögéből nézve micsoda bűnt követtem el, és hogy ebben az esetben, tökéletesen igaza van, de ott volt a saját nézőpontom is, ami miatt nem cselekedhettem másként. – Ha az én szüleim gyilkosát rejtegetnék, akkor is hallgattál volna? – Felszisszentem, ahogy az erős kezek satuként fogták körbe az államat, és kényszerítettek, hogy felnézzek. – Gyerünk, halljam! Azt is eltitkoltad volna?

- Igen, de… - A szemeim megteltek könnyekkel. Nem a testi fájdalom miatt, az elhanyagolható volt. Azért, mert bármelyik oldalra is álltam, így is, úgy is áruló voltam. Esélyem sem lehetett tisztán kijönni a két tűz közül.

- Miről beszélsz? – Jade szakította félbe a lelki kínzásomat. Joshua elengedett, aztán felé fordult.

- Kérlek, Josh! – ragadtam meg a karját. Rettegtem attól, mi történik, ha elmondja, amit tud. Hideg tekintettel feszítette le magáról az ujjaimat.

- Cullenék ma el akartak utazni – mondta Jade-nek, miközben én kétségbeesve túrtam a hajamba. Nem értettem Carlisle hogyan tud ilyen nyugodt maradni, miközben én remegtem a feszültségtől.

- Igen, tudom – bólintott Jade. – Már megkaptam ezt az információt, ezért időzítettük mostanra a tervünket.

- És azt is tudod, miért akartak elmenni? – feszült meg Joshua teste. Tudtam, hogy hiábavaló lenne a könyörgés, ezért csak a szemhéjamat szorosan lehunyva vártam a világvégét jelentő mondatokat. – Jonathan összehívott minket Isabella könnyes búcsúja után, és közölte velünk hogy jó ideje tud valamiről, amit el kell mondania.

- Mit mondott? – Jade hangja izgatottnak hangzott.

- Cullenék bújtatnak egy nomád vámpírt maguknál. Mariának hívják. Ő a vőlegényed gyilkosa. – Hirtelen a világ ezernyi üvegszilánkra zuhant szét. A fülemben a vér hangosan dobolt valami törzsi temetési zenét, amire a szívem veszett iramban táncolt. Csak a hangos robajlásra tértem magamhoz kissé. Megráztam a fejem, hogy kitisztuljon a világ, aztán felnyögtem, mikor megpillantottam Carlisle-t a hatalmas, letört kődarabok mellett a földön feküdni. Fél pillanat alatt felpattant, de Jade előtte termett, és a torkánál fogva a szürke, egyenetlen sziklafalhoz szegezte.

- Ereszd el! – Előre vetettem magam, de még mielőtt elérhettem volna Jade-et, az egyik farkas vicsorogva állta az utamat – fogai éles pengeként csattogtak felém. Újabb kövek hasadtak le a földre zuhanva, ahogy Carlisle feje nekivágódott a sziklának. Aztán hirtelen a farkasok izgatottan csaholni kezdtek, Jade kezei pedig ernyedten ereszkedtek le.

- Tudtam, hogy nem lehet bízni bennetek, de ezért még megfizettek! – sziszegte Carlisle arcába, aztán a farkasok mellé sietett. – Most menj innen! – szólt Joshuának. – Nem kell, hogy belekeveredj… - lágyult el a tekintete. Még mindig reszketve botladoztam el Carlisle-hoz, és aggódva fogtam meg a kezét.

- Semmi baj – suttogta oda nekem megszorítva az ujjaimat.

- Ez az én harcom is! – hallottam meg Joshua hangját. A gyomrom összerándult attól, ahogy hirtelen megrázkódott, és a következő pillanatban már fekete farkasként állt be a többiek közé. Úgy éreztem, mintha pofon vágtak volna, és bele sem akartam gondolni, hogy Jonathan miken mehet most keresztül. Annyira biztos volt abban, hogy Joshua sosem hagyná el őket. Megdörzsöltem az öklömmel a szememet, mert nem adhattam meg azt az örömet Jade-éknek, hogy elbőgöm magam előttük.

A levegőbe szimatoltam, és tudtam, hogy Edward már nagyon közel jár. Annyira tehetetlennek éreztem magam, és csak arra tudtam gondolni, hogy ha bármelyik Edwardomnak baja esik, azt nem fogom tudni elviselni.

- Erre vagyunk! – kiáltott Jade a fák közé segítségképpen. Túl sok illatot hagyhattak szanaszét a környéken az elmúlt napokban, így Edwardnak nehezebb dolga lett volna, ha csak ez alapján próbál betájolni minket.

Alig egy másodperc múlva jelent meg az egyik fa mellett. Az arcvonásai kemények voltak, mintha tényleg márványból faragták volna őket. Azonnal felénk pillantott, és mikor látta, hogy jól vagyunk, egy kicsit megkönnyebbült.

- Helyes, látom, tényleg egyedül jöttél – mosolyodott el Jade.

- Itt vagyok – tárta szét a kezét Edward megadóan, miután felmérte a helyzetet.

- Tudod, hogy mit akarok tőled… - vonta fel a szemöldökét Jade. Edward arcán egy pillanatra mintha undor futott volna át, aztán leült a fa alá, ami mellett eddig álldogált. – Ti is, leülni! – fordult felénk. Ahogy teljesítettük az utasítását, egy mozdulattal a földre csúsztatta a ruháját, aztán megremegett, és felvéve állati alakját félrevonult Joshuával megbeszélni valamit.

Éreztem, hogy a szívem erősebben kezd dobogni, de valahogy meg is nyugtatott a tudat, hogy Edward jelen van. Mindennél jobban oda akartam menni hozzá, de nem keverhettem bajba, így csak a tekintetünk kapcsolódott össze. Ha csak pár szót válthattam volna vele, megtudhattam volna, hogy mit eszeltek ki a megmentésünkre – reméltem, hogy valójában nem egyedül jött -, és hogy mit szándékozik tenni Jade, de ez jelen pillanatban lehetetlen volt. Joshua morgó-vakkantó hangjára egy másodpercig elfordítottam a tekintetemet – úgy tűnt, mintha valami miatt veszekedne Jade-del -, aztán ismét Edwardot figyeltem.

Az ujjaim idegesen kaparászták a földet magam mellett, miközben eldöntöttem magamban, hogy amint szabad leszek, veszek egy órát magamnak. Borzasztóan irritáló volt, hogy nem tudtam, mióta is várunk pontosan. Sosem voltam jó a napállásból való idő-megállapításban, de ez a módszer a felhőknek köszönhetően nem is működött volna Forks környékén.

Épp azt figyeltem, ahogy a magasabb indiánfiú rázogatni kezdi a testvéremet, hátha attól elalszik, mikor halk reccsenéseket hozott magával a szél. Mindannyian idegesen néztünk fel. Edward arca megfeszült, és én tudtam, hogy valami rossz dolog közeleg, de arra semmiképpen sem számítottam, ami történt. La Push-ból ismerős volt a fiú, aki érkezett – úgy emlékeztem, hogy az egyik fegyveres leendő farkasnak az öccse -, a kezében pedig azt a kék hűtőládát cipelte, amit reggel vittünk el Nate-nek. Kérdőn pillantottam Carlisle felé, aki bólintott, megerősítve a feltételezésemet.

- Ügyes fiú vagy! – vette át a ládát Jade izgatottan, miután visszaváltozott emberré, és a tátott fiúszájat figyelmen kívül hagyva visszavette a ruháját. Felpattintotta a fedelét, megcsodálta a benne lévő apró üvegcséket, aztán inkább a jegyzetekre fordította a figyelmét, amit a fiú szintén magával hozott. Joshua gyors köröket írt le körülötte, mintha idegesítette volna, hogy nem tud elmondani valamit.

- Minden rendben ment? – vetette csak úgy oda a kérdést Jade fel sem nézve Carlisle papírjaiból.

- Észre sem vettek… El voltak foglalva azzal, hogy vitatkoztak – vonta meg a vállát a fiú, aztán mikor látta, hogy már nem foglalkoznak vele tovább, elsomfordált a testvére mellé. Jó pár perc azzal telt, hogy Jade csendesen átfutotta Carlisle tökéletes betűkkel írt sorait. – Rendben – bólintott végül. – Ouray gyere ide! – A szürke farkas azonnal megindult felé a parancsra. – Változz át! – parancsolta. A szégyenérzet miatt azonnal lesütöttem a szememet, de aztán a történések iránti kíváncsiságtól pirulva néztem fel. Igyekeztem Ouray arcára koncentrálni, ami éppolyan szederjes volt, mint az enyém lehetett. – Te leszel az első… - emelt ki egy kis üveget a hűtőládából, aztán megrázva azt a fény felé fordította. Vörös volt, mintha csak egyszerű vér lett volna benne.

- Ezt nem teheti! – Carlisle olyan hirtelen pattant fel mellőlem, hogy összerezzentem. Edward is azonnal talpra ugrott, a farkasok pedig mind morogva vették fel a támadóállást. – Átalakult farkasokon bizonytalan a hatása. Akár meg is ölheti! – Carlisle kezei ökölbe szorultak. Még sosem láttam ilyennek. Tudtam, hogy nagyon fontos neki minden emberélet, és az, hogy az ő lelkén száradjon közvetve egy fiatal fiú halála, valószínűleg, nem volt túl kellemes gondolat a számára.

- Meg… megölhet? – Ouray bizonytalanul pislogott hol Carlisle-ra, hol az alfájára.

- Semmi bajod nem lesz tőle. Csak azért mondja, hogy ne adjam be, és ne legyél erősebb. Így nagyobb az esélyük a szökésre – magyarázta teljesen nyugodtan Jade. A fekete farkas mellette lökdösni kezdte az oldalát az orrával, de ő nem vett róla tudomást. Joshua arrébb futott pár méterrel, aztán visszaváltozott emberré.

- Jade, ezt nem teheted!

- Ne kezdd te is! – csattant fel a megszólított. – Gyere! – ragadta karon Josh-t, aztán távolabb lépve hadarni kezdett neki halk hangon. Örültem, hogy azért Joshua próbál józanul gondolkozni az érzései ellenére is – nem mintha sokat számított volna a szava, és bármit tehetett volna Jade akarata ellen. – Ha nem tetszik, menj vissza a falkádhoz! – kaptam fel a fejem Jade utolsó mondatára. Joshua a keze után nyúlt, ahogy hátat akart fordítani neki. Egyszerre öntött el a düh és a sajnálat – dühös voltam Joshuára, amiért hagyta ennyire elcsavarni a fejét, de sajnáltam is, mert tudtam, hogy mennyire szenvedhet az érzései miatt.

- Nem akarok visszamenni. Veled akarok lenni… - Josh hangja kétségbeesett volt.

- Akkor bízz bennem egy kicsit! - A kék tekintet összekapcsolódott a fekete szemekkel. – Én nem foglak elárulni úgy, ahogyan Jonathan tette. Ígérem! – A gyomrom forogni kezdett az undortól. Alig vártam, hogy végre esélyem legyen harcolni Jade-del. Akkor visszaadnék neki minden fájdalmat, amit Josh-nak okozott és még valószínűleg, okozni fog.

- Rendben, rendben, bízom benned! – bólintott Joshua. Jade közelebb lépett hozzá, és egy csókot nyomott a szájára. Ouray arca megrándult, én pedig hirtelen rádöbbentem, hogy mi Jade gyenge pontja. Majdnem kacagni kezdtem a felismeréstől, de sikerült időben elfojtanom az érzelmi kitörést, mikor rájöttem, hogy Edward összeráncolt homlokkal néz felém, és valószínűleg, épp azon gondolkozik, hogy miért mosolygok ilyen vidáman. Nem akartam, hogy másnak is feltűnjön, hogy forralok valamit. Csak aprót ráztam a fejemen, amit csak Edward vett észre, aztán ismét az elől folyó események felé fordítottam a figyelmemet.

Jade elővett a láda tetején lévő kis fakkból egy injekciós tűt és egy fecskendőt, aztán felszívta az üvegcsében lévő folyadékot. Az egyik farkas az intésére Carlisle elé lépett, hogy megakadályozza, ha készülne valamire. Carlisle elkínzott arccal nézte az öcsémet – valószínűleg, csak az tartotta vissza, hogy az ő élete fontosabb volt a számára érthető okokból, mint egy idegené. Kinyúltam magam mellé, és hálásan megszorítottam az ujjait.

- Rendben van, csak egy apró kis szúrást fogsz érezni, mint a vérvételnél – mosolygott Jade Ouray-re. Láttam, hogy a tinédzserfiúsan hosszú, de férfiasan izmos kar megremeg, ahogy előrenyúl. – Nem, nem – nyomta vissza Jade a karját a törzse mellé. – Az egyik nyaki verőérbe adom, hogy gyorsabban felszívódjon – magyarázta. – Így lesz a legjobb – bizonygatta. Ouray arcát elnézve most láttam elérkezettnek az időt ahhoz, hogy közbeszóljak.

- Tényleg hagyod, hogy az életedet kockáztassa, csak azért, mert tetszik neked? – Ouray felkapta a fejét, és önkéntelenül hátrébb lépett, ahogy a tű közelíteni kezdett felé. Jade dühösen fordult felém, miközben Josh megtorpant az eddigi ideges fel-alá járkálásban. – Mit gondolsz, miért nem magán próbálja ki először? Mert nem jelentesz neki semmit. Carlisle igazat mond, nem tudhatjuk, mi lesz a hatása egy kifejlett farkason. Belehalhatsz.

- Ne foglalkozz vele – simított végig Jade Ouray arcán ismét magára vonva a figyelmet. Joshua kezei ökölbe szorultak.

- Miért nem magadon próbálod ki először? – néztek fel ártatlanul a barna szemek Jade-re.

- Mert én vagyok a falkavezéretek, valamint az egyetlen olyan kórházi tapasztalattal rendelkező ember, akiben megbízhattok – pislantott lenézően Carlisle felé. – Szükség van arra, hogy felügyeljem az egészet. Nem fogsz belehalni, de lehet, hogy szükséged lesz ápolásra. Esetleg belázasodhatsz, vagy elveszítheted az eszméletedet. Nem hazudok neked, történhet ilyesmi. De meghalni nem fogsz – biztosította róla immár sokadjára, aztán a jegyzetek felé nyúlt, és Ouray orra alá dugta az egyik oldalt. – Nézd meg, száz százalékos a hatékonysága. Egy tesztnél sem voltak gondok.

- De azokat csak még át nem változott farkasok vérén teszteltem – szólt közbe Carlisle ismét. Jade türelmetlenül emelte fel a fecskendőt, aztán kispriccelt rajta egy kis folyadékot, kiszorítva a felesleges levegőt.

- Rendben, azt akarod, hogy magamnak adjam be először? – emelte a nyakához a tűt.

- Megőrültél? – Joshua aggodalmasan csillogó tekintettel lépett Jade mellé.

- Azt mondtad, bízol bennem!

- Igen, de… - tiltakozott.

- Semmi de. Nem lesz bajom – jelentette ki Jade magabiztosan. Visszafojtott lélegzettel vártam, mi fog történni, azt remélve, hogy tényleg beadja magának a szert. Ha nem is lesz tőle baja, csak olyan hatással lesz rá, mint énrám, mikor Edward foga megkarcolt, már akkor esélyünk lesz a szökésre. – Figyeljetek a foglyokra, ha elájulnék – adta ki az utasítást Jade, de még mielőtt a tű átszúrhatta volna a bőrét, Ouray hatalmas lapátkeze lefogta a karját.

- Ne! Igazad van. Szükségünk van arra, hogy te felügyelj mindent – döntötte oldalra a fejét, én pedig hitetlenkedve horkantottam fel. Jade egy elégedett mosolyt lövellt felém, és tudtam, hogy ő mindvégig erre számított. Esze ágában sem volt beadni magának az oltást. Egyszerűen hihetetlen volt, hogy a férfiak hogy lehetnek ennyire ostobák és hiszékenyek. Miért nem látnak át végre rajta…

- Ez megőrült… - motyogtam magam elé, miközben teljes erővel szorítottam Carlisle kezét. Tudtam, hogy Ouray az ellenséges oldalon áll, ahogyan azt is, hogy csak magának köszönheti, ha valami baja lesz, mégsem akartam, hogy baja essen. Csak egy fiatal, naiv fiú volt, aki ha másképp alakulnak a dolgok, a testvéreim közé tartozhatott volna, mint Benjamin, Daniel, Aidan, Jonathan és még Joshua is. Oldalra fordultam, és a fejemet belefúrtam Carlisle pulóverébe. Nem akartam látni, ha rosszul sül el az egész. Éreztem a simogató ölelést a hátamon, és örültem, hogy a kötött anyag felszívja a szemeimből előtörő könnyeket eltűntetve gyengeségem bizonyítékát.

- Ne, Joshua! – A riadt kiáltásra, ami Jade torkából tört elő, felkaptam a fejemet. Összezavarodva néztem Jade kezére, ami üres volt. A pillantásom a fecskendőt kereste, és mikor észrevettem a földön teljesen üresen, megdöbbenve pillantottam fel Joshuára. A nyakán apró vérző pont jelezte az injekció helyét.

- Nem hagyhattam, hogy baja essen… Még gyerek… - motyogta Josh. – Azt hiszem, minden rend… - kezdte volna, aztán elakadt a lélegzete.

- Joshua… - suttogtam magam elé. A fekete szemek hirtelen felakadtak, és a hatalmas férfitest hangosan puffanva zuhant a földre, hogy ott rángatózva csavarodjon ki.

- Nem, ne! – Jade kétségbeesve vetette magát térdre, hogy lefogja a vonagló végtagokat. A farkasok tehetetlenül vonyítottak, miközben fogalmuk sem volt, hogy most mit is kéne tenniük. Itt volt a nagy lehetőségünk a szökésre, de jelen pillanatban, egyáltalán nem érdekelt. Joshua teste rángott még egy párat, aztán elernyedt. – Joshua – Jade végigsimított a markáns férfiarcon, aztán ráborult Joshua mellkasára – a tüdőmben akadt a lélegzet, mikor rájöttem, hogy az nem emelkedik és süllyed, mint ahogy tennie kéne.

- Carlisle… - néztem fel az aranybarna szemekbe könyörgően.

- Eresszetek oda hozzá! – parancsolt az előtte álló farkasra, aki morogva figyelmeztette, hogy álljon meg.

- Meg akarja menteni, te idióta! – ordítottam lehajolva a farkas képébe. – Takarodj az útjából, különben a te lelkeden fog száradni a halála! – Pár pillanatig csend volt, csak Jade halk szipogása kúszott tompán a fülembe, aztán a farkas arrébboldalazott utat adva Carlisle-nak.

160 megjegyzés:

  1. áhhá most én kommentelek először! hát ez a fejezet... kész. nem tudok rá mit mondani . MÉG!

    VálaszTörlés
  2. Jujujujujujjjj! ^^ Nagyon jó lett! Egyre jobb! LEgalább Josh-ban volt ennyi, de óó szegény!!! :( Mivel Carlisle-t odaengedték biztos, hogy megússza élve! Szerintem időközben megfognak érkezni a farkasok is, biztos keresni fogják Josh-t. Cullenék meg a hiányzó családtagjaikat. Ezek után remélem megrendül végre a farkaskölykök bizalma Jade iránt... Ha Ouray ezek után is bízik benne akkor egy menthetetlen idióta.. :) -_-' Alig várom a folytatást, és remélem nem TÚLmagas a HSZ határ!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon-nagyon jóóó! Alig bírom mindig kivárni a folytatást...Annyi csavart raksz a történetbe, hogy mindig van min gondolkodni két fejezet között! :)

    VálaszTörlés
  4. Hello
    Eddig még sosem írtam..most meg az elsők között
    Fantasztkus ahogy írsz-nagyon hatásos:D
    Már alig várom hogy meglegyen a teljes regény mert eléggé idegtépő a fejezeteket kivárni (mostis tuti minden nap fel fogok nézni hogy meg van e már a 28.)
    Köszi hogy írsz,és hogy van ez az oldal
    ZSani

    VálaszTörlés
  5. Fuhúúú... Beindulnak az események! Ez hihetetlen, vháááá. Te vagy a legtehteségesebb fanfic író, akitől eddig olvastam történetet. (be kell vallanom elég sokat elolvastam)
    Egy kérdésem viszont lenne, ez az ellenszer akkor csak azokra nincs káros hatással akik még nem változtak át soha?
    Nagyon várom a folytatást, remélem minél hamarabb elérjük a hsz határt! Csak így tovább

    VálaszTörlés
  6. Szia! Még én sem írtam eddig, de most nem birom megállni!
    Először is az első reakcióm az olvasás után: "Valaki verje már meg Jade-et de úgy emberesen hogy az agyához kapjon. Utálom, nagyon utálom! Ja, és Joshra is ráférne egy atyai pofon!"
    Szóval most hogy kiadtam a mérgemet :D szerintem fantasztikus a fejezet. Alig várom a folytatást. Minden alkalommal megdöbbenek, hogy még tudod cifrázni. :)

    VálaszTörlés
  7. Hát hűha... ez tényleg nem volt egy vidám fejezet, de nekem tetszett. Illik a mostani hangulatomhoz.
    Az elején Isabella is azt feltételezi, amit én mondtam mondtam a múltkor, az ellenszert már akkor el tudták volna lopni, ha odafele mennek. Mégis Zafírnak volt igaza. (Igen, most leírtam, itt a bizonyíték. Azt is megengedem, hogy később felhasználd ellenem. :P) Utólag belegondolva így volt a logikus. Ha nem viszik oda az ellenszert, Nate gyanakodni kezd. Így viszont a farkasok mit sem sejtenek. Okos...
    Nem tudom mit akart eredetileg Edwarddal. Talán végig kellett volna néznie, ahogy csinál valamit Isabellával? Nem tudom, de biztos akart tőle/vele valamit. Azért szerintem biztos kitalálnak valamit, nem hagyják annyiban a dolgot, hogy Jade megkapja, amit akar bármi áron.
    Várható volt, hogy Jade kiborul, mikor megtudja, hogy Maria Cullenéknél van. Rosszul vont következtetést, azt hitte, hogy Cullenék önként és dalolva bújtatják Mariát. Hű mi lesz még itt, ha megtudja, hogy Jasper is egész közel van.
    Josh meg... egy részem meglepődött, a másik nem. Nate monológja és a pillanatképek után azt hittem, hogy Josh nem hagyná ott a falkáját. Legalábbis nekem a barátaim ezerszer fontosabbak, mint a szerelem. Ráadásul a viszonzatlan szerelem. Egyértelmű, hogy Jade sem teljesen közömbös Josh felé, jobban kötődik hozzá, mint bármelyik másik fiúhoz a falkában, de ez részéről nem szerelem. Mégis, valahogy vártam, hogy Josh lépjen. Elborította az agyát a köd, nem gondolkozik reálisan.
    Jade ügyesen taktikázott... Ezért szeretem jobban a negatív karaktereket, sokkal érdekesebbek, és lehet rajtuk gondolkozni. Igazából Jade nem is az a kifejezett negatív karakter. Őt csak a bosszú hajtja, és teljesen megértem az indítékait, csak arról feledkezik meg, hogy a cél nem minden esetben szentesíti a eszközt, és nem törődik vele, hogy kin kell átgázolnia ahhoz, hogy elérje, amit akar.
    És hát a vége... Az első gondolatom ez volt: Josh mártír. Ettől most hatalmasat nőtt a szememben, még akkor is, ha otthagyta az igazi családját. Szerintem Josh nem fogja ezt túlélni. Biztos voltam/vagyok benne, hogy előbb-utóbb kinyírod az egyik farkast. Először talán Benjire gondoltam volna a pillanatképek alapján, de most itt van Josh... talán igen... talán nem, ezt nem tudom.
    Én örülnék, ha egyiküket megölnéd. Ettől lenne életszerű az egész, ettől lenne valóságos, és nem lenne tele csöpögéssel. Persze szomorú lenne, de az élet nem csupa móka és kacagás. A halál nem feltétlenül jelent rosszat. Hozzátartozik az élethez. Nem csak azt jelenti, hogy valami elmúlik, hanem azt, hogy valami újjászületik, valami megváltozik. Mindenki fél a haláltól, pedig valójában nem magától a haláltól félünk, hanem az ismeretlentől. Ezért kell hinnünk, bíznunk, remélnünk, hogy a halál után a lelkünk nem szűnik meg létezni.
    Bocsi a hosszú monológot, ez most kikívánkozott. Köszönöm a fejezetet, illett a hangulatomhoz, jól esett.

    VálaszTörlés
  8. Szia! Nagyon örülök, hogy ráakadtam a ficedre a napokban és mostanra értem ide az olvasásával. Sok-sok Twilight fanfic név mögé bújt irományt olvastam, de rettentő kevés olyan gyöngyszemet találtam, ami igazán méltó lenne Stephanie Meyer alkotásainak továbbírására (ez esetben kis átalakítására). És ez a két történet kimondottan egy-egy gyöngyszem! Köszönöm, hogy megosztod velünk, fan-atikusokkal művedet és kívánom, hogy a kiadók kapkodjanak írásaidért! Pusszancs:)

    VálaszTörlés
  9. Hoppá Jade erre nem számítottál ugye?így legalább újraértékeled,hogy talán nem éri meg a bosszú,ha valaki olyan esik a csapdádba akit szeretsz vagy hozzzád tartozik.Na erre mondják hogy aki másnak vermet ás...Én személy szerint irigylem Isabellát amiért ilyen nagy akaratereje van és nem rontott már első pillanatban Jade-re.Josh megjelenésére nem számítottam,majdnem megfagytam a döbbenettől.Nem gondoltam volna hogy otthagyja a falkáját,csak mert van egy szerelme aki tudtára adta,hogy nem lehet közös jövőjük.Ennyire őrült?Vagy csak nem láttja reálisan a dolgokat a rózsaszin felhőtől?Eleibe én is azt hittem hogy a falkájával marad,de hát ez bizonyitja hogy Spirit mindig meg tud minket lepni a csavaros észjárásával :)
    Nem mintha nem örülnék ennek :D
    NAh visszatérve a fejezetre..Eggyettértek Fummie-val hogy Josh haljon meg.Nem azért mert kárörvendő vagyok,csak azt mondtad hogy ha a szereplő/történet *megkívánja* akkor megteszed.Tényleg pörgős lett ez a fejezet,egy kicsit felráztuk a nyugodt (már amennyire az volt) érzelmeket.A másik..lopás Jade evvel csak a *tekintélyét* akarta növelni és azt a látzsatot hogy törödik a falkájával?Vagy csk kiakarta előbb máson is próbálni hogy mikor ő kerül a sorba,biztos legyen abban hogy nem halhat meg?Szerintem ez előbb-utóbb összefog fonódni Mariával..De ez csak egy sejtés.
    Bocsika de ennyit nem szoktam írni,csak nem birtam ki hogy ne írjam le :D

    Várom a köv. fejezetet.
    Puszancs

    VálaszTörlés
  10. Á, hihetetlenül jó lett ez a rész is...
    Szegény Josh... Én sejtettem, hogy ez lesz, hogy elhagyja a falkáját, már eddig is bizonytalan volt, és így, hogy megtudta, hogy Nate is tudott róla, hogy Cullenék rejtegetik Jade vőlegénye gyilkosát... Teljesen jogos, amit Isához vág, hogy "és ha az én szüleim gyilkosát rejtegették volna?" Persze szegény Isának nem volt választása, Josh-ék nem tudják, hogy Maria sarokba szorította őket...
    Fú, nagyon jól kitaláltad ezt az egészet. És Jade karakterét is, a saját szemszögéből teljesen érthető, hogy mit miért tesz, még ha az eszközei nem is túl szépek. Ahogy felhasználja a csáberejét és átlát Isa tervén...
    Jaj, ugye nem ölöd meg Josht? Persze igaza van Fummie-nak, nem lehet mindig minden rózsaszín... De azért én még reménykedem.
    És mit akar vajon Jade Edwardtól? Valami olyat mondott, hogy be akarja bizonyítani, hogy minden vámpír gyilkos. Ebből én arra gondoltam, hogy valami olyan szituációba hozza őket, ahol szerinte a vámpírok nem tudnák megtartani az önuralmukat, mondjuk megvág valakit, hogy vérezzen - talán pont Isát? - és összezárja Edwarddal... Mondjuk szerintem Ed eléggé edzett ahhoz, hogy ezt is kibírja, főleg ah Isáról van szó. Carlisle meg pláne. Persze lehet, hogy teljesen más a célja. De az is most megváltozik valószínúleg, a Josh-sal történtek miatt.
    Nagyon siess a folytatással, én meg elolvasom még egyszer és gyártom tovább az elméleteket. :)

    VálaszTörlés
  11. Szia :-)

    NAgyon szeretem olvasni a történetedet, annak ellenére, hogy utálom, ha az "eredeti" Bellát mással helyettesítik :-)
    De mindig kiváncsian várom, hogy éppen milyen csavart viszel bele, és ez a mai is, hát hűha :-)
    nem mondanám, hogy meglepődtem Joshua döntésén, bár valószínűleg azért, mert nagyon szeretném, ha kiderülne, hogy ez csak átverés..... mármint Nate-ék részéről.... hogy Joshua nem hagyta el őket, csak rájöttek mire készül Jade és csak így tudtak segíteni rajta.... és hogy az egész injekció-dolog szintén megszervezett,és a végén nem lesz semmi baja... és, és elragadott a képzeletem, bocsi :-)
    lényeg, hogy izgatottam várom a folytatást :-)
    Jude

    VálaszTörlés
  12. Van új feji, ááá! Megyek is olvasni, majd utána reagálok, ezentúl ugyanis fogok. :)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon izgi lett a feji. Tudtam,tudtam, hogy kell nekik az ellenanyag, csak nem tudtam, hogyan szerzik meg... Remélem, azért Cullenék értesítették Nate-et.
    Nem értem, hogy akarja Jade bebizonyítani, hogy minden vámpír gyilkos. Edward-ot ezért hívta oda? Akkor mit akar vele?
    Jaaj, szegény Josh béjbi! :( Nem hiszem, hogy jól döntött, és biztos nem taktika, ott hagyta a falkát. Főként szerintem inkább azért döntött Jade mellett, azonkivül, hogy oda van értve, mert úgy érzi, hogy Nate elárulta. Ami persze igaz is, mert a farkasok legnagyobb ellenségei a vámpírok, és Cullenék jók, de mégis egy gyilkost bújtatnak. Egyébként így nehéz dolga lesz Nate falkájának, tekintve, hogy négyen maradtak, mondjuk Isabella visszamehet hozzájuk.
    Tényleg nem tudom, mit tehet Carlisle ott Josh-sal, mindenféle segítség nélkül, ilyen nincs. Lehet, hogy meg fog halni. ;(
    Azért nem semmi, ahogy Jade taktikázik, persze, hogy nem adja be magának. A férfiak annyira vakok néha, szánalom, Isabella már az elején is megmondta, h Jade készül valamire. A női megérzés...
    Ja és még annyi, hogy már mikor kiderült, hogy Maria Cullenéknél van, és Isabella eltitkolta a falka elöl, már akkor nem tetszett, hogy elárulja őket. Nehéz helyzet ez neki.
    Meg még valami, hihetetlen Carlisle nyugodtsága, nagyon tisztelem érte. Még jó, hogy Isabella nem Emmett-tel ment vagy Rosalie-val, mi lenne most ott. :D

    VálaszTörlés
  14. Hát ez... erre aztán tényleg nem számítottam! Nagyon izgalmas volt ez a fejezet, végig a körmömet rágtam. Jó kis patthelyzetet teremtettél, és a vége... szegény Joshua. Remélem Isabelláék sérülés nélkül megússzák ezt az egészet, de őszintén szólva, szerintem Josh tényleg nem éli túl. Ugye Jade végre megkapja a magáét? És Mariaval mi fog történni? Jade hogyan akarta bebizonyítani, hogy minden vámpír gyilkos? Először arra gondoltam, hogy Jade valahogy rákényszeríti Carlisle-t, hogy bántsa valahogyan kis Edwardot- de akkor miért hívta oda a másik Edwardot? Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből, szóval remélem, hogy összejön a hsz-határ.
    Kata

    VálaszTörlés
  15. Jude, ez jó ötlet, hogy hátha csak csel Nate-ék részéről Josh átállása, de attól tartok, hogy a gondolatolvasás miatt ez rögtön kiderülne Jade előtt. Mert "beszéltek" farkas alakban, és ha igaziból nem csatlakozott volna Josh Jade-hez, nem tudtak volna gondolatban beszélni...

    VálaszTörlés
  16. Kedves Spirit Bliss....lenyügözö vagy.Ennyit tudok most mondani.Csak így tovább.

    Üdv,
    Egy lelkes olvasód :)

    VálaszTörlés
  17. Helló mindenki!!!
    Nahát, huh...
    Amikor elolvastam szóhoz sem tudtam jutni, teljesen ledöbbentem...
    Szegény Josh!!! Bár egyetértek azokkal a gondolatokkal, hogy meg fog halni, és valamiért szeretném is...csak ez nem tudom, hogy miért...
    Az oltóanyagos rész is meglepett... Így visszagondolva az egészre logikus volt, hogy később lopják el...
    Kíváncsi vagyok, hogy Jade mit akart Edwarddal...
    Nem igazán bírom Jade-et, de remélem túlteszi magát Josh halálán (már ha meghal)... Nate-ről nem is beszélve...
    Azokkal akik azt mondják, hogy Jade nem szerelmes Joshba vitatkoznom kell!!! Szerintem nagyon is szerelmes!!! Ha nem is mutatja ki, de a viselkedéséből látszik, hogy szereti, félti, óvni akarja... Nem akarja, hogy veszéljbe kerüljön, most is zokogva borult a mellkasára... Ez azért jelent valamit, nem gondoljátok?
    Viszont abban egyet kell, hogy értsek, Jade nem érdemli meg a farkasok bizalmát... Szerintem pontosan tudta, hogy nagy a valószínűsége, hogy aki megkapja az oltást az meghal...
    Talán elege lett Ouray-ből, nem tudom, de szerintem meg akartta ölni...azért választotta Őt elsőnek...
    Izgatottan várom a folytatást!!! Szerintem a hsz határ 120 körül van, úgyhogy húzzunk bele!!!

    Puszi mindenkinek!!! :)

    VálaszTörlés
  18. Nagyon, nagyon jó lett a fejezet. Gratulálok. Csak így tovább.

    VálaszTörlés
  19. jah, és szerintem Jade igazságtalanul vádolja Cullenéket Maria rejtegetének ügyében... De azért kíváncsi lennék, mi vitte rá arra, hogy engedje el Carlisle nyakát...

    pusszancs

    VálaszTörlés
  20. A.Kata!
    A csel, tényleg jó ötlet, egyetértek veled!!! De nem muszáj, hogy csatlakozzon Jade falkájához, mert az alfák tudnak egymással beszélni... Elég ha csak egy időre a saját maga ura akar lenni... (javíts ki ha tévednék!)

    VálaszTörlés
  21. Nagyon jó lett igazán izgalmas és sajnálom hogy nem előbb frissítettél:( De ez a rész tartalma kárpótlás ezért(szerintem)Remélem életben marad Joshua. Várom nagyon a kövit

    VálaszTörlés
  22. Szia Spirit!
    Hogy én milyen okos vogyok!!!!:) Kitaláltam hogy Jade megszerzi az ellenanyagot:D Most nagyon büszke vagyok magamra! Mondjuk, az nyílt titok volt, hogy Jade a nőisességét veti be a srácoknál hogy manipulálja őket. Abban meg biztos voltam hogy szegény Joshua jó nagy marhaságot fog csinálni...ezt is megmondtam előre...meg is történt. Igen, csak ugye Jade erre a lépésre nem számított, hogy pont Josh fogja beadni magának a szert. A következményeket meg csak sejtette, de azt ő sem merte feltételezni hogy halálos lesz...na szerintem most az jön hogy Carlisle mivel orvos, újra tudja éleszteni Joshuát...és így Josh meg is hal meg nem is...Ugye Spirit???:D Mert az nem tudnám elviselni és elképzelni, hogy nélküle folytatódjon a történet. Tudván, hogy szegény srác eddig csak szenvedett. Megértem azt is hogy Iza miatt elhagyta a falkát, most hogy kiderült a titok amit Iza is hűen örzött. Josh pedig sajnos úgy magára vette ezt az egészet, mintha Iza kb tényleg az ő szülei gyilkosát rejtegette volna. Viszont a farkasok között most felüti a fejét a bizonytalanság abból kifolyólag, hogy Carlisle úgy is segít egy farkason, hogy az az egyik ellensége. Jade meg ugye váltig állította hogy nem halálos a szer. Most ezzel nem azt fogja bebizonyítani hogy minden vámpír gyilkos, hanem a balul elsűlt túszejtő akció után megint azt láthatják a fiatal farkasok, hogy azért van kivétel és Izabellának igaza van. Nagyon várom a folytatást! Puszi: Luna

    VálaszTörlés
  23. Jaaj Spirit! Ez egyszerűen hihetetlen, hogy miket nem tudsz írni... :D
    Szilvy, teljesen egyetértek a verések ill. pofonok témakörben. :)
    Ezen kívül most nem tudok semmit mondani.

    VálaszTörlés
  24. Nagyon jó volt ez a fejezet, tele izgalommal, a szívem a gyomromban dobogott!
    Utálom Jade-t és annyira sajnálom szegény Josh-t.
    Ez az alantas nőszemély jól elcsavarta a fejét. :S
    Remeélem sikerül Carlisle-nak megmentenie!

    VálaszTörlés
  25. Nem tudom hogy honnan pattant ki a fejemből,de muszály lesz megkérdeznem :D
    Kiraktál mindenkiről képet hogy hogy képzeled el őket.De Mariaról miért nem tettél ki képet?(Nagy hülyeséget kérdeztem ? :D)

    üdv

    VálaszTörlés
  26. Ez a Jade milyen idegesítő.:) Hú ez tényleg nagyon izgi rész lett.Annyira kíváncsi vagyok,hogy mi lesz.Josh ugye nem fog meghalni,vagy mégis?Még ilyen kétségek között hagyni Minket :)
    Sztem jönni fognak a többiek,mert tuti hogy Ed nem jött el csak úgy otthonról.Valakinek csak szólt.De lehet Jadenek már nem is lesz kedve harcolni,mert szereti Josht és nem akarja,hogy meghaljon.
    Carlisle pedig olyan imádnivaló,majdnem annyira mint Ed :) :)
    Ez Ouray gyerek pedig mivel féltékeny lesz majd a Josh-Jade kapcsolatra,valamivel majd előrukkol.:) Remélem senkinek nem esik baja,mondjuk ha Ed megsérülne és Izának ápolnia kellene,meg izgulna,hogy életben marad-e az olyan izgalmas meg romantikus lenne:)
    Gonosz vagyok mi?Megsebesíteném szegény Edet :D
    Gratula,hatalmas izgalommal várom a következőt!!
    Armanda

    VálaszTörlés
  27. Hát ez nagyon jó lett!!! Nagyon jól megalkottad Jade karakterét, mert nagyon utálom!!! És tényleg a pasik milyen hülyék tudnak lenni, ha látnak egy jó nőt. Nagyon várom mér a folytatást!

    VálaszTörlés
  28. Oh My God...szegény Josh nem örülnék neki, ha meghalna...most még Jadet is megsajnáltam..legalább egy valakit szeret(ett)...most csak azon gondolkozom, hogy Edwardot mér kellett idehívni..csak nem akarja bántani..remélem
    borsy007

    VálaszTörlés
  29. Szia Spirit!
    Az előbb nem küldte el hsz-emet, szóval most kezdem előről:S
    Szuper fejezet volt! Joshban egy kicsit csalódtam, de azért sajnálom is őt...egy nőt választott a családja helyett. Áh! Ennyire vak azért ő sem lehet. Ráadásul a legrosszabb nőt választotta. Jade mindent jól kitervelt. :S Isabellának igaza van, a pasik hogy lehetnek ennyire hülyék és hiszékenyek? Szegény Josh! Nem fog meghalni, ebben 99%-ig biztos vagyok. Carlisle valahogy meg fogja őt menteni. És akkor talán már Josh is el fogja hinni, hogy nem minden vámpír gonosz. Legalábbis remélem. Mert aki megmenti vlaki életét az rossz ember...illetve vámpír nem lehet, ugye? Amúg Edward tényleg egyedül ment és nem is szólt senkinek? Azért a többieknek már biztosan feltűnt. Isabellának nagyon jó ötlete volt, csak kár hogy jade ilyen jó színész...Josh magának adta be az injekciót, ami azt jelenti hogy ő sem bízik Jade-ben, llegalábbis tudat alatt tudja hogy veszéles...Összeáll még valaha a falka? Remélem igen. Annyi minden köti össze őket, ráadásul szükségük van egymásra. Túl so rossz dolog történt velük mostanában. Hmmm, nem lehetne Mariat és jade-et összezárni egy szűk kis szobába? Had öljék meg egymást és akkor végre béke lenne. Hupsz...most támdt egy nagyon hülye és őrült ötletem:D Úgy is folytatódhatna, hogy kiderül, Jade tényleg szereti Josht. És nem akarja őt elvszíteni. És ekkor megvilágosodik. inkább a boldogságot választja a bosszú helyett.
    Bocsánatot kér mindenkitől, még Cullenéktól is. És boldogan él Joshua-val, amíg....... Josh el nem mondja neki, hogy ráött milyen nőszemély és elküldi őt La Pushból.Josh pedig boldogan él a családjával és Nyuszi Kisasszonnyal, amíg...nem történik valami galiba:D Nekem ez a teória nagyon tetszik. Bár úgyse így fog folytatódni. Vajon mi lesz ezután? Josh meghal vagy sem? Cullenék elköltöznek? Mi lesz Jade-del? Mi lesz Mariaval? Mi lesz a falkával? Mi lesz Nyuszi Kisasszonnyal? XD Remélem, hogy a következő fejezetből sok kérdésre választ kaphatunk...de valami csavar biztoan lesz még benne, csak nem tudok rájönni ,hogy mi! Ez nagyon idegesítő....az nem lehet, hogy josh mondjuk kómába kerül vagy ilyesmi és Jade elmenekül és Benji azért búcsúzik el Lupe-től, mert üldözőbe veszik azt a kis...(ide mindenki képzelje el a kétszínú, álnok, csaló, ribi minden szinonimáját:D) Na jó, többet nem találgatok. remélem hamar elérjük a hsz határt, mert már nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz!
    Wywu

    VálaszTörlés
  30. Óóóó Istenem Josh! Ajj ne! Én tépem szét azt a dögöt, esküszöm! Hogy lehet valaki ennyire álszent liba? Nem fontos neki senki, csak saját maga, remélem eltűnik a városból és élete végiig kínozni fogja a lelkiismeret. Joshnak meg remélem megjön az esze végre. Elárulta a saját "testvéreit".

    Ez a feji kifejezetten tetszett *___*
    Én is csalódtam Joshban, de valahol ilyennek képzeltem:D Kérlek ne halljon meg! *térden állva könyörög Spiritnek!*

    VálaszTörlés
  31. Szia Spirit!
    Fúú ez egy nagyon izgalmas rész, szegény Josh, bármennyire is rossz átállt a rossz oldalra, nem szeretném h meghalljon!Kérlek, és biztos vagyok benne h nem bántaná Isát, vagy Nate-et, csak össze van zavarodva Mária miatt, meg Jade miatt. Ha ezek a dögök nem lennének...Persze akkor uncsi lenne a törid.:)De így váóó!
    Várom a folytatást!
    Üdv Ginever

    VálaszTörlés
  32. Lina, köszi, de nem az én ötletem, hanem a Jude-é, én csak arra reagáltam. :)
    És tényleg, igazad van, erre nem is gondoltam, hogy Josh esetleg alfaként "beszélt" gondolatban Jade-del, nem pedig a falkájához tartozóként. És akkor el is tud előle titkolni gondolatokat, nem?
    Ebben nem vagyok biztos, még végig kell gondolnom. (Azt hiszem, amikor Ouray először átváltozott és Jade vitatkozott Nate-tel, volt egy olyan megjegyzés, hogy azért beszélt vele inkább emberi alakban, hogy ne lássa meg Nate a terveit a fejében. Ezek szerint, ha az alfák gondolatban beszélnek egymással, nem tudnak eltitkolni dolgokat.)

    VálaszTörlés
  33. Úristen! Te jó ég! Ez nagyon izgalmasra sikerült! Remélem meg lesz a hozzászólás határ, mert nem sokáig bírnám ki, hogy ennek ne tudjam meg a folytatását! Jobb volt, mint valami akciófilm!
    Josh-nak ne legyen semmi baja, már csak ezért izgulok!

    VálaszTörlés
  34. Jajj Spirit,megszólalni sem tudok.Annyira a történet "hatása"alatt vok!Kicsit lenyugszom és újra átolvasom.Majd akkor írok értelmes kritikát.De különben annyira jó lett ez a rész is!!!

    VálaszTörlés
  35. Húú Spirit!
    Megint nagyot alkottál. Tele van a történet csavarral, és megint gondolkozhatunk egy csomót. Nagyjából végigfutottam az eddigi kommenteket, és nekem is ezek a kérdések, filozófiák jutnak az eszembe. Egyrészről örülnék ha Josh felépülne, mert akármilyen önfejű, lehet szeretni őt is. Másrészről, ha Joshnak komolyabb baja esne, talán Jade átgondolná a tetteit, és megváltozna. Josht meg lehet érteni valamilyen szinten, bár engem is meglepett, hogy ott hagyta a ,családját, egy viszonzatlan szerelemért. Én abban reménykedek, hogy az eddig vizonzatlan szerelemnek hitt dolog most majd megváltozik, hogy Jade rájön, hogy többet jelent neki Josh egy kis játékszernél. Úgy gondolom, hogy Russel bulijára Isabelláék, már nem érnek oda, és ha oda is értek volna, se mentek volna el. Russelt előre is sajnálom. Szegény biztos nagyon csalódott lesz, mikor várja a vendégeit, de senki nem fog elmenni. Én nagyon megszerettem őt, mármint Russelt. Izgulok a karaktereidért, hogy mi lesz velük, remélem hamar elérjük a hsz határt, mert engem borzasztóan érdekel, hogy mi hogyan történik végül.
    Gratulálok Spirit, hogy mindig ilyen izgalmassá tudod tenni a napjainkat (gondolom beszélhetek többeszszámban :P)!
    Nixyh

    VálaszTörlés
  36. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  37. Hát ez nagyon jól sikerült!! Csak sajnos izgulhatunk megint egy hétig hogy mi lesz!!!áááá. írd meg minél hamarbb mert nem bírunk várni!! :)

    VálaszTörlés
  38. hát ez nagyon izgalamas és idegesitő volt hogy nem hallgaták meg Bellát meg hogy Joshua is eljött meg hogy Edwardot is idehívták ááááá hát ez nagyon kész szegény Josh remélem nem fog meghalni viszont Jad-del tehetnél valamit mert naon idegesít na mindegy remélem minden megoldódik .....nagyon jó
    Ja igen és miert hívta Edwardot?Amugy Jad bánthatja Edwardot ugye nem hiszen Bella bevésődése ,vagy az nem számít?
    Fruzsó

    VálaszTörlés
  39. Oh, ne ne ne. Légyszíves ne hagyd meghalni Joshuát. :'( Maximum Jade-t.:D Ne jó, ez gonosz volt, de nagyon nem tetszik amit művelt. Lécci, siess a következő fejezettel:) Puszi

    VálaszTörlés
  40. Szia!
    Annyian írtak már,hogy jajj:).
    Nagyon jó lett a fejezeted és naggggggyon meglepődtem az eseményeken is.
    Kérdésem:Ha Edward tudja mit tervez Jade(persze tudom,hogy ott van a farkasoknál a kicsi Edward),akkor a hiperszuper képességével csak van már egy terve,vagy nem?
    Véleményem:Sterintem csodálatr méltó,hogy Isabella még tud gondolkozni abban a stresszben,ami körülötte uralkodik.Nagyon meglepett(legalábbis engem),hogy ilyen jól tudja kezelni a helyzetet(tervet eszel ki,sőt,mosolyog).
    Joshua esete félelemmel tölt el.Nem hiszem el hogy a kampány ellenére ennyire szívtelenül bánsz Joshuával:'(.Komolyan mondom,mindjárt elsírom magam:'(.Lehet hogy mégis megemenekül de semmire sem fog emlékezni?Vagy elmúlik a Jade iránti vonzalma:),viszont ez,amit most átél(vagyik áthal)az sztem már tragikus.Olyan mintha egy a dráma műfajába tartozó tragádiát olvasnék,de tudom,hogy a vége HAPPY END lesz.Vagy nem:'(?Nem tudom felfogni,hogy Joshua volt olyannyira esztelen,hogy Jade mellett maradt(mondom,hogy tragédia).Szegény Josh:'(.
    Amikor Jade bántotta Carlislet,akkor féltem,hogy esetleg megöli vagy valamilyen kárt tesz benne:(.Nem is tudom hogy miért nem értek már oda a többiek a segítségükre.
    Nagggyon jól írsz,nem,nem,nem fantasztikusan elkábítóan és csodálatra méltóan ísz(és nem túlzok):D.
    Kopi

    VálaszTörlés
  41. Neee! Már vagy öt perce itt ülök a gép előtt, és ismételetem, hogy: Carlisle meg fogja menteni az életét, Cralisle-nak sikerülni fog! Nem fog meghalni...
    Igazából ez semmit sem segített... xD
    Úgy gyűlölöm ezt a nőt! Hah...
    Viszont valamit nem értek... ugyebár a vámpírok hallása iszonyat jó... a telefonbeszélgeteseket is hallják, úgy értem, valakinek hallania kellett Isa és Edward beszélgetését... o.O Bár, ha Edward valahol máshol járt... akkor nem halhatták, de ha egy házban voltak vele, kellett volna, nem? o.O
    És azt sem értem, h miért nem próbálták megakadályozni Nate-ék, h Josh elmenjen onnan... vagy miért nem ment utána senki? :'( jó, persze gondolom, h időt akartak neki adni, v nem is tudom...)
    Emellett... egyszerűen nem bírom felfogni, h hogy lehetnek a férfiak, és a tini fiúk ennyire hülyék!!!! Most komolyan... amúgy tökéletesen ábrázolod a férfi nem jellegzetességeit... xD
    Hogy őszinte legyek perpill nem tudok értelmesen gondolkodni, még mindig a sokk és az izgalom hatása alatt vagyok. :P
    Remélem, h Missmouth programja(v mije) sikeres lesz, és Josh nem hal meg! Én nagyon szeretem őt... :( (nem mintha ez számítana, csak na, ne haljon meg!xD)
    Azt hiszem, h Jade talán mégsem olyan reménytelen eset, mert úgy néz ki, h vannak érzései. Elvégre úgy viselkedett, mint aki tényleg szereti, aggódik Josh-ért. (ennek ellenére úgyanúgy utálom)
    Köszönhetően neked rájöttem, h magamat sem értem.... szeretem Josh-t pedig rossz döntést hozott, bár érthető okokból... hősnek tekintem, mert megmentette Ouray életét... de el is lökhette volna Jade kezét, vagy lefoghatta volna, vagy bármi más... a családját, a barátait, és mindent, ami igazán fontos egy ember életében, otthagyott egy nő miatt! És én mégis szeretem:)
    Nah... most hirtelen más nem jut eszembe... (majd fél óra múlva egy csomó ötletem lesz... xD)
    Nagyon jó lett, izgalmas, pörgős, minden, ami engem éltet:P
    Várom a folytatást:)
    pusz
    Barbee

    VálaszTörlés
  42. áááááááááááá
    annyian írjátok, hogy milyen dolog Joshuától, hogy a szerelme miatt elhagyja a falkát
    de ő is mondja, hogy nem Jade miatt, hanem mert csalódnia kellett Nate-ben, ilyen dolgot elhallgatott, hogy egy nomád vámpírt rejtegetnek Cullenék, aki ráadásul pont Jade vőlegénéynek a gyilkosa
    szerintem teljesen érthető az ő szempontja is
    azért nagyon sajnálnám, ha meghalna :(

    VálaszTörlés
  43. Szia!
    Annyi elméletet gyártottunk Jucával, hogy azt gondoltuk, hogy valamelyik biztos helyes. De persze nálad ezt soha nem lehet biztosra venni. Nem igazán tudom, hogy most mit is gondoljak Joshról. Bizonyos dolgok miatt érthető, amit tett, hogy otthagyta a falkát. Miután megtudta, hogy Nate eltitkolta előle, hogy Cullenék egy nomád vámpírt rejtegetnek, nem is nagyon vártam más reakciót. Bár úgy érzem, hogy lassan túl kéne tennie magát azon, hogy minden vámpír gonosz. Isának is egy vámpír ölte meg a szüleit, ő mégis megbízott Cullenékben, pedig nem is ismerte őket. A másik ok, hogy otthagyta a falkát az a Jade-hez való kötődése. Nem hiszem, hogy Jade viszonozná az érzelmeit, az viszont biztos, hogy nem közömbös iránta. Az, hogy tudott Jade-del farkas alakban kommunikálni, tényleg azt jelenti, hogy otthagyta a falkát, de remélem, hogy mint Alfa beszélt Jade-del, és nem mint a falkájának tagja.
    Korábban meg voltam róla győződve, hogy Josh áruló, és tőle tudja Jade, hogy Cullenék és Isa elmennek, de mint kiderült ez nem így van. Viszont akkor ki lehet az áruló?
    Vajon mit akar Jade Edwarddal? Miért kellet ő? Valami olyan dologra akarja kényszeríteni, amivel nyilvánvalóvá válik, hogy a vámpírok mind rosszak, és ezzel akarja még jobban összekovácsolni a falkáját? Gondoltam, hogy a Jade a nőiességét vetette be, hogy a fiúkat a saját falkájába csábítsa. És amilyen hülyék voltak, minden ellenkezés nélkül hittek neki, és nem az eszüket követték. Úgy látszik, hogy szinte csak rossz dolgokra következtettem az előző fejezetből, mert nem hittem, hogy az ellenanyag kell nekik, vagy ha mégis, akkor nem az a legfontosabb. Jade megint megmutatta, hogy mennyire tudja manipulálni a fiatal farkasokat. Ouray képes lett volna magát veszélybe sodorni miatta. Joshnak legalább nem Jade volt az indoka arra, hogy magának adta be az ellenanyagot, hanem csak Ouray-t akarta védeni. Szegény megint nagyon rosszul járt. De legalább innen látszik, hogy nem rossz.
    Azzal, hogy Carlisle minden szó nélkül segít Joshnak, csak azt bizonyítja, hogy nem gonoszak, hanem pont az ellenkezője. Még az ellenségnek is segít. Remélem nem fog Josh meghalni, mert akár rossz, akár nem, nekem akkor is hiányozna.
    Várom a folytatást!
    Puszi, Vicky

    VálaszTörlés
  44. Atyajóistennnnnn !!!!Én nem akarokm h josh meghaljon:(:(:(
    De tuti lesz benne fordulat...vagyis csak remélem mert nem halhat meg...:)
    Ez is nagyon jó fejezet...főleg az tetszett ahogy megjelent Josh és más fordulaott vett egy picit ez a rész...Nagyon sajnálom h igy elcsavarta a fejét:(

    VálaszTörlés
  45. Áá, ez remek volt! Nagyon tetszik a történet. Gondoltam, hogy Jade csak azért ajánlja fel magát, hogy Ouray beadja a derekát. Eddig úgy gondoltam, hogy Joshua maradjon, de mostmár nem. Akárki akármit mond, szerintem ez a húzása egyáltalán nem volt logikus. Plusz, amennyire utálja Isát mikor Ő tett olyan dolgokat amik szerintem lényegesebben rosszabb hatással vannak mindenkire. Pl hogy beleesett Jadebe akit nem érdekel a másik falka csak a saját igaza. Ida legalább megpróbált a maga módján vigyázni a falkájára is meg a Cullenekre is. Ami persze nem mindig ment mivel ellenségek. Remélem ez, hogy Joshua ilyen rosszul lett és akár meg is halt, elég lesz ahhoz, hogy a többi farkas elbizonytalanodjon.
    Nagyon várom a következő folytatást és remélem nem bánod hogy felvettelek a blog listámra mivel mindig olvasom a történetet ^-^

    VálaszTörlés
  46. Úristen, úristen, úristeeen!
    Ez a Jade egy őrült gyilkos! Eddig is utáltam, de most le tudnám rúgni... xD
    Ez is egy fantasztikus fejezet lett, ahogy az összes többi is. Csak annyit tudok még mondani: MÉÉÉG! :)

    VálaszTörlés
  47. Szia!

    A vége annyira szomorú!Szegény Josh.Remélem nem hal meg.

    VálaszTörlés
  48. Nagyon jó lett. gratulálok neked. már várom a kövi fejezetet. hajrá Carlisle mentsd meg Josh-t!!!
    Puszi Heni

    VálaszTörlés
  49. Még azon gondolkodtam, hogy ha Carlisle megmenti Josh életet, akkor mi lesz... Mármint Josh hogy fogja azt megemészteni, hogy megmentette az életét egy vámpír? Érdekes... És Jade belátja végre, hogy Cullenék nem átlagos vámpírok?

    VálaszTörlés
  50. A.Kata!
    Nem tudom Spirit hogy gondolkodik, de Meyer könyvében az alfák csak azt látják egymás fejében amit a másik megenged... Tehát el is tudják titkolni a dolgokat...

    pusszancs

    VálaszTörlés
  51. Gondolkoztam ezen a dolgon, hogy lehetséges-e, hogy Josh Nate falkájában maradt, és csak cselből mondja most azt, hogy kivált, hogy Jade terveit kiismerhesse. Ahogy újra elolvastam a sztorit, nem tartom valószínűnek. Annyire érzékletesen írja le Spirit, hogy mennyire csalódott, mérges Nate-re és Isára, mennyire fáj neki, hogy el kellett jönnie, de emellett mennyire vonzza Jade - nem hiszem, hogy ezt az egészet csak megjástszaná.
    Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy most akkor csatlakozott-e Jade falkájához, vagy csak alfaként beszélt vele.
    Idézet a részből: "A gyomrom összerándult attól, ahogy hirtelen megrázkódott, és a következő pillanatban már fekete farkasként állt be a többiek közé." - ebből nekem úgy tűnik, hogy csatlakozott hozzájuk. Vagy egy másik helyen: "Örültem, hogy azért Joshua próbál józanul gondolkozni az érzései ellenére is – nem mintha sokat számított volna a szava, és bármit tehetett volna Jade akarata ellen." - ez is arra utalhat, hogy Jade már az alfája, engedelmeskednie kell neki. Vagy, ti hogy látjátok?
    Az alfák beszélgetésével kapcsolatban: Spirit nem tér el a könyvében a Meyer által alkotott világtól. Viszont a 23. fejezetben ez áll: "Jade teste megrázkódott, aztán emberi alakban felegyenesedett – biztos voltam benne, hogy azért szeretne így beszélni, mert nem akarja beengedni Jonathant az elméjébe a titkai közé." Szóval itt úgy tűnik, hogy nem tudják eltitkolni a dolgokat egymás elől, ha gondolatban beszélnek. De lehet, hogy Isabella gondolja csak rosszul, Spirit szerint lehetséges. :) Meyernél nem úgy van, hogy csak akkor beszélnek gondolatban, ha akarnak, de ha már beszélnek, nem tudnak titkolózni?

    VálaszTörlés
  52. Ja, Spirit, azt elfelejtettem megírni, hogy köszi, hogy már ki is került a kedvenc idézetünk!
    Bár nekem úgy tűnik, véletlenül felcserélted, az enyém volt a "fejlett önuralmú vámpír"-os, de semmi gond, jó így is, úgyis először én is az Andiét akartam választani... :)

    VálaszTörlés
  53. Hát nem tudom... Az, hogy beállt a többiek közé, jelenthet csak annyit, hogy Jade oldalán áll... És az pedig, hogy nem tud tenni semmit Jade döntése ellen (nem tudja megakadályozni azt), azt is jelentheti, hogy nem tud neki parancsolni, mert mindketten alfák...
    Lehet, hogy azért próbálok ennyire tiltakozni a csatlakozás ellen, mert nem akarom elhinni, hogy ennyire elment Josh esze...de így látom...
    Hogy pontosan hogy van Meyer könyvében még nem tudom, megpróbálom megkeresni, és ha megtalálom megírom...

    puszi

    VálaszTörlés
  54. Huh... Nagyon mozgalmas fejezet volt, és az összes borzalom ellenére is nagyon tetszett. Nagyon megijedtem, hogy Carlisle-nak baja esik, de aztán arra gondoltam, hogy őt talán te sem lennél képes bántani.
    Gondolom Jade úgy akarja bebizonyítani, hogy minden vámpír gyilkos, hogy csinál valamit Isabellával, vagy kicsi Eddel, de azért kellett ehhez odahívnia Edwardot, mert közte és Isa között van a legerősebb kapcsolat, és ő lényegesen gyorsabban elveszítené a fejét, mint Carlisle. Ezzel nem arra akarok célozni, hogy Carlisle hagyná őket meghalni, vagy ilyesmi, csak szerintem máshogy próbálná megoldani a helyzetet.
    Kicsit meglepődtem, mikor megjelent Joshua, de azon nem, hogy elhagyta a falkáját. Először én is úgy éreztem, hogy csalódtam benne, aztán rájöttem, hogy semmilyen alapon nem haragudhatok rá, mert a saját szempontjából nem a rossz oldalra állt át, hanem azt hagyta ott, és ebben az is csak mgerősíti, hogy szereti Jade-et, ráadásul (gondolom) Isabella is hatalmas csalódást okozott neki, már a történet elejétől kezdve, mivel nem utálja a vámpírokat, annak ellenére, ami a szüleivel történt. Ez még közelebb viszi Jade-hez, mert ha Isa nem, akkor Jade az, aki pontosan átérezheti a helyzetét, mivel ő is elveszített valakit...
    Szerintem ebben a történetben igazából nincs "jó oldal" meg "rossz oldal". Itt csak különböző szemszögek vannak, senki nem lehet " a jó", mert mindenki hibás valamiben (a jelenlévők közül talán csak Carlisle). Én tudom, kinek a pártján állok, és mit szeretnék, de azt is tudom, hogy ez a másik oldallal szemben nem igazságos. Jade-et sem lehet kikiáltani egyértelműen gonosznak, csak elvakította a bosszú, ami mellesleg jogos lenne. Az persze igaz, hogy nem a megfelelő valakiken próbál bosszút állni.
    Arról fogalmam sincs, hogy Josh meghal-e, itt még bármi megtörténhet. De az életben maradásával vagy a halálával is több kimenetele lehet a dolognak. Lehet, hogyha megmenekül, akkor megváltozik a hozzáállása, és legalább egy vámpírt nem fog utálni, de lehet, hogy azt kívánja, bárcsak meghalt volna inkább, minthogy Carlisle-nak köszönhesse az életét. Jade-del kb ugyanezek a lehetőségek jutottak eszembe. Plusz, ha Josh meghal, akkor vagy mégdühösebb lesz aq vámpírokra, és megpróbálja elhitetni a többiekkel, hogy becsapták őket az ellenszerrel kapcsolatban, vagy inkább hagyja az egészet és eltűnik. De ezt kevésbé tartom valószínűnek. Én sajnálnám, ha Joshua meghalna, érdekelne, mi történik, mikor magához tér.

    VálaszTörlés
  55. Nem találom azt a részt... Minden esetre valami olyasmit ír, hogy Jacob és Sam időközben rájöttek, hogy az alfák tudnak egymással kommunikálni farkas alakban is, mintha beszélgetnének... Ebből én azt a következtetést vontam le, hogy csak azt hallják amit a másik akar, a többit nem...
    Nem tudom...
    Spirit!
    Majd ha felteszed az új fejezetet, légyszi válaszol erre a kérésre: Az alfák tudnak egymás előtt titkot tartani farkas alakban, vagy nem?
    Előre is köszi!

    puszi

    VálaszTörlés
  56. Édes istenem!! Josh!!! Én sírok! Könyörgöm, csak ne haljon meg! Légszíves! Josh a kedvenc farkasom, nem halahat meg, nélküle nem lenne ugyanaz a történet!

    VálaszTörlés
  57. Azta...ez durva lett.Nagyon jó.
    Ugye Josh nem fog meghalni?légyszi ne.
    nagyon várom a folytit,hogy kiderüljön
    <3

    VálaszTörlés
  58. annyira jó lett! mit akarhatott Jade Edwardtól?:O annyira sejtettem h Isának kell majd felhivnia Edwardot..:D itt még lesznek drámák..ez is nagyon drámai lett..:D most jön a harc..:S izgis részek következnek.. szegény Josh! énis sajnálom őt, de ha a történet szempontjából meg kell halnia,hát akk meghal..:S lehet h ez a fordulat teszi még izgalamasabbá a törit..=D szóval én nem könyörgök azért h ne haljon meg..=) ezt ugyis Spirit tudja..:D de most nagyon ugy tűnt h ezt nem éli túl.. de nem lehet mindig happy end mert ugy uncsi lenne..mondjuk Spirittől biztos nem!! :D kiváncsi vok mi lesz ebből..mondjuk ha Josh meghal akkor Jade-nek el fog borulni az agya..:D uhh mi lesz még itt.. könyi ugye nemsok a hsz-határ??

    VálaszTörlés
  59. Hellóóbelló!
    Hát egy iylen fárasztó nap után felüdülés volt meglátni a 27-es számot:):)na meg az idézetemet a baloldalon:)köszi, Spirit!
    A fejezethez annyi, hogy: ááááááááááááááááá*próbálja megkeresni a leesett állát* még ilyet!
    Na megmondtam, hogy azellenszer is benne lesz!!hehehe De azt még mindig nem tudom, hogy a fegyveresek is farkasnövendékek, vagy nem?
    Amikor Josh megjelent, az volt az első benyomásom, hogy csel az egész...de mint látom, már előttem is írták...pedig igazán nekem dolog lett volna Joshtól...hogy az erős érzelmei ellenére szembeszáll Jade-del, és megvédi Isát, mert azért csak ő a családja!és nem Jade!!!!
    Az ötletem az volt, hogy talán a kis Edi babának akarja beadni a cinciót Jade, de annak nem lenne sok értelme mégsem, mert miért akarná az ellenséget megvédeni az ellenségtől....na mindegy:)
    Mint már előttem mások, én is arra gondoltam, hogy talán megsebezne valakit Jade...de nem Isát! Inkább egy még ismeretlen farkast! Mert Isanak ismeri az illatát Ed és Carlisle is...mondjuk C miatt nem hinném, hogy aggódni kéne, hiszen már párszázéves tapasztalata van a kórházdolog miatt...és amúgy szerintem Ed is megmuitatná hogy bírja...lehet, hogy inkább blöffölne még egy kicsit Jade...hogy bántani akarja kicsi Edet, vagy Isát és akkor Ed megtámadja őket...meg Carlisle...mert harcbnan tutira lenne vérontás és ezzel akarná bebizonyítani az "igazát" Jade?
    Elgondolkodtató...bocsi, ha zavaros, de ez van...szombat este van...és 7 órán át énekeltünk...ááá...na jó ez nem ide tartozik:)
    Ja és Carlisle!!!!!!Uhh...fájt az a szikla! De szerintem van valami, ami miatt annyira nyugodtan ült! nem hinném, hogy nem volt a vámpíroknak egy terve arra az esetre, ha történne valami iylesmi...és Alice látta bizti Ed fejében, hogy eljön...akkor a vámírok tudják...és a farkasoknak is feltűnik idővel hogy upsz hol a doboz?vagy ha más nem, van mobiltelefon is!
    És jönnek és dádá lesz!
    Na még egyszer el kell olvasni, és lehet, hogy írok valami értelmeset is!
    puszi!
    És köszönjük a fejezetet, Spirit! hajrá hsz-ek!
    Andi

    VálaszTörlés
  60. Látom, kicserélted az idézeteket, köszi. :)

    VálaszTörlés
  61. neeee!!!!!!

    Joshuaa :'(

    ugye a következő fejezeteidben kinyírod Jade-et? mert én gondolatban már szétmarcangoltam azt az áruló libát. nagyon-nagyon-nagyon-nagyon jó ez a fejezet. Kíváncsi vagyok, mit akarhat Edwardtól Jade!!!ugye nem akarja megölni? és ha Jade meghal, akkor ittmaradhatnak a Cullenek jujj : )

    várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  62. Andi, a fegyveresek, akik még ott vannak, az át nem változott farkasok. Az előző előtti részben derült ki, hogy Ouray-n kívül még négyen csatlakoztak Jade falkájához, két már átváltozott farkas, kettő még nem. Így várta őket összesen három farkas és két puskás fiú + Jade.

    VálaszTörlés
  63. tényleg kihagytam amit még akartam...szóval Josh...óó Josh...a végén pozitívan csalódtam benne, mégiscsak van józan esze...és ohh feláldozta magát!Oké, hogy ha meghal, akkor életszerűbb, de ne hajon meg!Az is életszerű, ha él, nem?:):)
    És azt is kihygatm az előbb, hogy köszönjük Szandinak is, hogy felkerült a fejezet!Remélem nincs nagy gond a lakással...

    VálaszTörlés
  64. köszi Kati:)
    puszi!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  65. Jade-en gondolkodtam egyébként, és kövezzetek meg, de én nem tudom utálni, legfeljebb sajnálni.
    Milyen érzés lehetett neki átélni hogy először vámpírrá változtatják a vőlegényét, majd a benne lévő ösztönök parancsának engedelmeskedve saját maga öli meg...
    Ezek után még jó, hogy teljes szívéből utálja a vámpírokat. Miután nyomára akad a gyilkosnak de nem boldogul vele, hazatér, hogy segítséget kérjen a saját fajtájától, erre mit lát? Azok ahelyett, hogy írtanák a vámpírokat, ami a dolguk lenne, puszipajtások velük. Miután hallott a szövetségről, nyilván nem kérhette Jonathant, hogy segítsen neki.
    Persze ezek után nem túl tisztességes eszközökhöz folyamodott, és az, hogy a női csáberejével csábítja magához a fiatalokat, tényleg nem a legetikusabb dolog, de hát valamihez csak kellett kezdenie.
    Szerintem Josh-hoz végig őszinte volt, és bár ő maga is tiltakozik ellene, mélyek iránta az érzései. Soha nem ígért neki semmit, nem áltatta, hogy szereti, sőt ő figyelmeztette, hogy jobb, ha nem bonyolódnak bele mélyebben a dologba. A mostani részben is hányszor figyelmezteti, hogy menjen innen, maradjon ki ebből, és a végén szerintem őszintén aggódva rohan oda hozzá. Még sír is és engedi a farkasnak, hogy odaengedje Carlisle-t.
    És a kis Edwardot is gyöngéden fogja, szerintem nem akarja igaziból bántani. Amikor jön Joshua és ideges lesz, átadja a kezéből a kicsit az egyik fiúnak, nehogy baja essen.
    Ettől vagy fantasztikus író, Spirit, hogy nem tisztán feketék-fehérek a karaktereid, a pozitív szereplőknek is vannak hibáik, és a rosszak sem egyértelműen csak rosszak.
    Kérünk egy Jade-szemszögű kitekintést is! :) (Akár ugyanazokról a képekről, amit Josh szemszögéből olvastunk...)
    Többiek, ti hogy látjátok? (És ezt nem csak azért kérdezem, hogy gyűljenek a hozzászólások ;) Bár az is egy szempont. :)

    VálaszTörlés
  66. Hali!

    Ezt a dolgot Josh-sal nem értem. Akkor ő most ugye Nate-tel maradt, nem vált ki a falkájából? V h is van ez pontosan?

    Annyira szemét dög ez a Jade, mostmár eldöntöttem: utálni fogom! Azért kételkedtem eddig, mert azthittem, h csak a vámpírutálata miatt ilyen, de rájöttem abból, ahogy Ourayjel viselkedett, h föl akarta áldozni a kísérletéhez, és ugye magán nem próbálta ki, meg amikor észrevette, h Joshnak adta be, és ugye kiakadt, akkor látszott, h 1általán nem biztos benne, h h reagál majd a kísérleti nyula (v inkább farkasa), szóval végérvényesen utálom, nálam ezt nem tudja majd kimagyarázni a későbbiekben!

    De tetszett Isa próbálkozása, és végülis sikeres is volt, h mindenkit elbizonytalanított vele, hiszen sztem Josh is ezért lépett közbe.
    Isa nevetése a kínos pillanatban Bellát juttatja az eszembe. (Spoiler! BD-ben a Voulturi érkezésénél Bella nevet, amikor Edward elindul Aro felé.)

    Örülök, h Josh megjelent, annak kevésbé, h beugrott a tű elé, de mégis abból a szempontból jól tette, h így, amikor Carlisle majd megmenti, sztem a többi farkas is elhiszi, h ő csak jót akar, ellentétben Jade-del, és ezután Jade már beszélhet, olyan lesz, mint a falra hányt borsó. :D

    De azért Josh-t sajnálom is, nagyon megszerettem, és nem akarom, h te, te gonosz lány bántsad... még ha igazad is van. :-)
    Remélem, gyorsan meggyógyítod, és bevésődteted vkibe, h abbahagyja Jade bámulását, aztán meg rájöjjön, h az a nő egy vááááááááá... De ha előtte jön rá, az se baj. A lényeg, h rájöjjön. Remélem Mismouth kampánya nélkül is így tennél. Még csak 212 aláírás van, de ennek ellenére bízok a jó szívedben, h nem hagyod elveszni. :-)

    Most jobban megnéztem a képeket, amiket kiraktál a szereplőkről, és se Mariát, se Josh-t nem így képzeltem el. Josh-t vhogy sötétebbnek... Mármint nem a bőrére értem, csak a viselkedése alapján úgy az arca... Meg idősebbnek képzelem el a kinézetét.
    Mariát meg nem tom elmondani, h h képzelem, de nagyon meglepődtem, amikor megláttam a képet... Ezt te választottad, v az Eclipse-ben azt a részt is forgatják, amikor Jasper meséli a történetét, és ott ő játsza Mariát?

    Ez a feji jobb lett az előzőnél, nekem sokkal jobban tetszett, és naná, h függővége van, ha most nem is annyira irritálóan, mint azt tőled megszokhattuk, de azért zavaró... :D

    Pusz:
    Kisildikó

    VálaszTörlés
  67. Hogy készülődtem fürödni, azon kaptam magam, hogy azon gondolkodom, én vajon mit tennék Jade helyében. Ha megtudnám, hogy vki rejtegeti a vőlegényem gyilkosát. Tök jó, hogy a Twilight világánál maradtál, még is egy teljesen új dolgot alkottál. A szereplők nem felszínesek, és még sosem akartam átugorni egy részt sem, hogy-jó-akkor-most-mi-lesz-a-lényeg jelszóval.
    És arra is kíváncsi leszek, hogy Edwardnk lesz-e még szerepe is, vagy csak ennyi volt? Azt látta Jade fejében, hogy egy kifejlett farkasnak beakarja adni a cuccost, vagy vmi mást is látott? Szóval nagyon várom a folytatást. :D

    VálaszTörlés
  68. És A.Kata: azt én is látom, h Jade-nek fura lehet, de ettől még nem bocsátom meg neki, h másokon kísérletezik úgy, h hazudik nekik a kockázatról... Mert még ha megmondaná neki, h gőze sincs, mi fog történni, de ott lesz, h segítsen, akkor még hagyján lenne.
    Meg h a kicsi Edwardot nem akarja bántani: miért akarná? Ő Isára sem haragszik, csak elvakultnak tartja, meg még reménykedhet, h majd ha kicsi Ed felnő, csatlakozhat a falkájához... Bár lássuk be, ennek kicsi az esélye. Lénydeg a lényeg: a kísérletezést nem bocsátom meg neki!
    Persze ez csak az én véleményem.
    Pusz

    VálaszTörlés
  69. szióka...
    nagyjából nekem is azok a gondolatok járnak a fejemben, amiket a többiek írtak, viszont egy valamin megakadt a szemem olvasás közben...
    vagyishogy, miután Edward megjött, Iza elmélkedik: ...eldöntöttem magamban, hogy amint szabad leszek, veszek egy órát magamnak. Borzasztóan irritáló volt, hogy nem tudtam, mióta is várunk pontosan... ez a rész valahogy nekem nem stimmelt, nem odaillőnek érzem, lehet hogy ennek az óra- és időérzék dolognak is lesz valami jelentősége később??? nemtudom, meglátjuk :)
    pusy Lilla

    VálaszTörlés
  70. Hát fúú nem is tudom mit írjak először...

    gondoltam a zsarolós részt és hogy Edwardot oda fogja hívatni. Annyira sajnálom hogy, Josh ott hagyta a falkát a kis csalfa hazudós miatt.:-(
    Most legalább egyértelmű, hogy Jade szereti Josht ÉS ez elég nYILVÁNVALÓ Josh felől is.

    Mit kellett volna tennie Edwardnak, ami miatt eltorzult az arca?
    Szerintem Jade azt tervezte, hogy megharaptat egy farkast vele, hogy így tesztelje a szert működik -e, és ezért akarta Ourayen kipróbálni, mert ő nem jelent neki annyit, és ezért akarta elküldeni Josht. Bár ez pont ellenkezőleg sült el....szegény Josh úgy sajnálom (behálózta az a nőszemély; bár ez is olyan, mint a tipikus tiltott szerelem és lehet, hogy tényleg igazából szeretik egymást de ez most nagyon nem "összeillő". Hűű nagyon eltértem a tárgytól..)

    Szóval szerintem Josh mindenképpen túléli most biztos csak elájult vagy ha nem, akkor Carlile segít rajta. ugye????(könyörgő boci szemek)

    Amin viszont most elgondolkodtam én is, hogy Edward miért nem szaladt oda Isahoz, vagy csinált valamit vagy cselezte ki Jade-et. Nem tiltotta meg, hogy oda menjen ha jól emlékszem, de legalább akkor oda szaladhatott volna amikor már volt rá lehetősége.
    Maria ellen nagyon kis heves volt pedig akkor csak szóval bántotta Isa-t és nem a testi épségét fenyegette.

    Hű asszem ez kicsit bonyolultra sikerült.
    Sok szerencsét hozzá Spirit és gratula még mindig lázba hozol mindannyiunkat.
    (útálom a függővégeket...mondtam már)
    írjunk minél többet gyorsan....
    és izgatottan várom a kövi fejit.
    Cupp: Charlotte90

    VálaszTörlés
  71. Húúúú nagyon várom a folytatást!:)
    Nagyon izgulok, remélem minden rendben lesz.
    Tessék sok kommentet írni, hogy minél hamarabb legyen folytatás!:)
    Szegényt Josh, remélem túléli, és sikerül elfelejtenie Jade-t, vésődjön be valami rendes lányba és éljenek boldogan!:)

    VálaszTörlés
  72. A Benji-s idézet a legjobb, olyan cukiiii! :D

    VálaszTörlés
  73. pfhuh... hát meg se tudok szólalni! ez egyenesen sokkoló! asszem nem igazán tok seemi értelmeset írni,ugyh inkább alszok rá egyet...
    Szép estét mindenkinek!

    VálaszTörlés
  74. Szia Spirit! Örülök, hogy fertettél 1 új részt...ez egy szülinapi ajándéknak veszem..igaz tegnap volt de nem baj!!!:D:D
    Most per pillanat úgy érzem(most el fogtok ítélni ami írni fogok:O:D) de nem zavarna ha Joshua meghalna...aztán meg jade is persze!!:D Most sokan utálni fogtok ezután amint elolvastátok..de szerintem nem lenne nagy veszteség:P!!!
    nemtudom inkább nem írok nevet ki voltam...najó mégis. De ez csak a saját véleményem,szóval...!!!mindenkinek megvan a saját elképzelése,teóriája, ne ítéljetek ezl ezért amiért nem sajnálom Josh-t!!

    VálaszTörlés
  75. Most néztem csak a képeket... Hát én teljesen máshogy képzelem Mariát :)

    VálaszTörlés
  76. Szia Spirit!
    Sejtettem h Joshua elhadja a falkáját és most akkor meghalt??Isabelláék eltudnak szökni vagy elengedik őket? áh meg halok a kíványcsiságtól remélem hamar elérjük a hsz határt és jöhet a kövi
    Ez egyébként megint csodálatos lett istenem teljesen a hatása alatt vagyok uhh komoly imádom

    Puszi drága

    VálaszTörlés
  77. ÁÁÁÁÁÁÁÁ ez nagyon jóóó volt!!! csak így tovább! várom a folytatást!:D

    VálaszTörlés
  78. Szia!!
    hát....aztaaaa!!!xD
    most akkor Josh meghalt??? én nagyon reménykedtem benne, hogy nem fogja ott hagyni a falkát Jade miatt. szóval az is egy csapás volt számomra. és akkor még az, hogy lehet meghal! kész vagyok! remélem nem! és remélem Isa és a többiek megmenekülnek!!!
    pussz és nagyon várom a folytatást!:)

    VálaszTörlés
  79. Nagyon jó lett :D!
    Egyvalamit nem értek ha Edward nem tudta megtalálni őket a szag alapján akkor ez hogy ment Joshuának?
    Lehet h erre egyértelmű a válasz csak én vagok ilyen avk és nem veszem észer de ez érdekel:D.

    VálaszTörlés
  80. Nagyooon jóó lett!!! Bekell,hogy valljam most írok először hsz-t. eddig is naon tetszett a történet,de vhogy nem tudtam h mit is kéne írnom...most megpróbálkozok vele...az elejétől fogva olvasom és naon tetszik!! naon tehetséges író vagy.remélem egyszer majd,ha híres leszel akkor megemlíthetem h én még az oldaladon olvastam a történetedet :D hát ezek az utóbbi fejezetek engem naon megviseltek. azt hiszem az utsó 3-on sírtam, az egészen...naon beletudja élni magát az ember...ez a mostani meg egyszerűen kész...remélem nem lesz semmi baja Joshuanak...nem tehet róla h pasi és túl szerelmes...Jade-t meg már az elejétől fogva utáltam már amikor legelőször írtál róla...de most mégjobban,ha meg még meg is hal a Joshua akkor visszavonhatatlanul...azt hiszem elég hosszúra sikeredett ez a hsz...na nem baj:D ezentúl rendszeresen fogok írni és akkor nem lesz ennyi :D szóval naon jóó az oldal, naon tehetséges vagy és csak így tovább ;)jham és persze várom a következő fejit!!!
    Puszii : Mercii

    VálaszTörlés
  81. nem Josh nem halhat meg.. :'(
    non jó a rész a végén már sírásközeli állapotban voltam....
    Niky

    VálaszTörlés
  82. Jade-t én hogy utálom!!! Engem nem hat meg a síránkozása. Büntesd meg légysz-légyszi és ne add neki Joshuát!

    VálaszTörlés
  83. Jade a pokolra fog kerülni,ez egyértelmű,de valyon mi lesz Joshuaval?Légyszí ne legyen baja.Megszakadna a szívem és amúgy is attól még tök rendes csak belehabarodott Jadebe.

    VálaszTörlés
  84. Most elkezdtem azon gondolkodni, hogy ha Edward nem tudta őket szag alapján megtalálni, akkor Joshua hogyan. Hát, ahogy magamat ismerem, úgysem találnám el a helyes megoldást. :D Eddig annyi jutott eszembe, hogy ha Josh átlépett Jade falkájába, akkor kommunikálhatott a többi farkassal, és utána átváltozott emberré és úgy érkezett meg, de ez nem túl valószínű, mert akkor a farkasok csak jelezni akartak volna Jade-nek, hogy jön...
    A másik, ami valószínűbb, hogy Josh már járt a azon a helyen. (Jade ugye azt mondja, mikor Isa megkérdezi, hogy hova mennek, hogy az a főhadiszállásuk, nem?).

    Egyébként lenne egy kérdésem is, bár lehet, hogy hülyeség: Mikor Isabella elbúcsúzott Nate-től, mindketten megérezték, hogy Isa kiszakadt a falkából, ha Josh csatlakozott volna a másik falkához, Jade-nek ezt nem kellett volna éreznie? Szóval akkor lehet, hogy Josh csak a maga ura. (?) Meg Josh azt mondja, hogy 'Nincs többé falkám.' És nem azt, hogy 'ez az új falkám', vagy valami hasonlót. Lehet, hogy ez csak belemagyarázás...

    VálaszTörlés
  85. ááá eszméletlenül jó lett... áá mi fog történni?:D:D josh élje túl kérlekkérlekkérlek

    VálaszTörlés
  86. folytatáááást!!!!!!!! joshua (L)(L)(L)

    VálaszTörlés
  87. ááááááááááááá!!!!!!!!!! Mindenki írjon aki olvasta a fejezetety, mert én nem bírom ki egy, hétig új fejezet nélkül. Ja és NE HALJON MEG JOSHUA lééééééééééccccccci...

    VálaszTörlés
  88. Folytatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  89. Nem értem, hogy Edwardot miért kellett oda hívni!? Nagyon bízom benne, hogy Josh nem fog meghalni, szinte érzem, de azért nem vagyok 100%os. Ugye nem hal meg!!!!? Ugye Carlise vissza tudja hozni és akkor a farkasok Jade ellen fordulnak, de persze a vámpírok nem engedik megölni őt!? Bár ez túl sablonos lenne és nem én írom a történetet, hanem te, szóval tuti, hoyg ennél valami bonyolultabb eseménysor fog következni. Mondjuk én totál meglepődtem, mikor Josh megjelent és átállt, aztán arra gondoltam, hoyg ez valami csel, elterelés, de ismét tévedtem. Nagyon izgi volt és pillanatok alatt el lehetett olvasni és már vége is lett. Eszméletlen ahogy írsz. Nagyon felkavaró ez a fejezet. Szinte már majdnem meg is felejtkeztem Russelről, ő az én személyes kis kedvencem, bár nem igazán ismerjük .... még. Csak így tovább!! És mindenki írjon értelmes kommentet, hogy minél hamarabb olvashassuk a kövi fejezetet.

    VálaszTörlés
  90. Jajj nagyon jooóóó lett és nagyon tetszett!!!
    Az a mondat, hogy "Takarodj az útból, te idióta!", ez különösen nagyon tetszett!!! :D
    Puszi és várom a folytatást...

    VálaszTörlés
  91. Isteneeem...
    Lécccike, midnenki írjon egy hozzászólást, nem olyan nagy ügy, de legalább nem kell olyan sokat várni!!!

    VálaszTörlés
  92. Jaj ne!!! Nem hiszem el, hogy Josh meghalt!!!
    Talán nem gyűlt össze elég szavazat???
    Amúgy meg nagyon igzi volt a fejezet...
    Kiváncsi vagyok, hogy Jade miért hívta oda Edwardot??? Remélem nem akarja kínozni Isa szeme láttára vagy valami hasonló...
    Szegény Nate, de rosszul érezheti most magát...nem tudom elhinni, hogy Josh képes volt elárulni őt, pedig Nate megbízott benne, majdnem testvérek voltak. Mondjuk ez megérthető lenne Josh szemszögéből, ha Jade-be vésődött volna bele, de ez nem történt meg szóval nem is értem!!!
    Remélem, hogy Carlisle meg tudja menteni őt és akkor az öszzes farkas meglátja, hogy nem akar rosszat...és akkor Cullenéknek nem kell elmenni és az összes La Push-i egy falkába tartozni csak Josh ne haljon meg lécci!!!
    Puszi B.J.

    VálaszTörlés
  93. Juj..Josh??Nem halhat meg,hisz még petíció is készült az ügyében.:)Carlise megmenti ugye??És mi Jade terve??Edward ,hogy kerül a képbe??HOgy akarja bebizonyítani,hogy minden vámpír gyilkos??
    Írjatok komikat..hogy legyen új fejezet.150 a határ.:)Mi lesz még itt..o.O??
    Puzsi.Zsizsi

    VálaszTörlés
  94. Újra elolvasva és átgondolva a fejezetet, még néhány kérdés körvonalazódott bennem:
    1) Jade honnan tudhatta meg, hogy elutaznak Cullenék? Amikor Josh közli vele, ezt mondja: "Már megkaptam ezt az információt, ezért időzítettük mostanra a tervünket." Úgy tűnik, van még beépített emberük a faluban, mint pl. az egyik még át nem változott srác öccse, aki az ellenanyagot elhozta...
    2) Josh honnan tudhatta, hogy hol vannak? Ezt látom, már kérdezték többen is előttem, de engem is nagyon izgat. Lehet, hogy ő mégis már korábban is be volt avatva a tervekbe? Vagy egyszerűen szaglás alapján találta meg őket?
    3) Kicsit homályos az a rész, amikor Josh elárulja Jade-nek, hogy ki is pontosan Cullenék vendége. Isa elveszti egy pillanatra az öntudatát, majd hangos robajlást hall és Carlisle-t látja kődarabok között feküdni. Itt Jade puszta kézzel nekiesett Carlisle-nak? Csak mert emberi alakban nehéz elképzelni, hogy ártani tudna egy vámpírnak -jó, persze, gondolom Carlisle nem tiltakozott túlságosan, de akkor is, valahogy fura nekem, hogy nem változott át Jade, amikor rátámadt.

    VálaszTörlés
  95. Sziasztok!
    Megérkezett a folytatás,de jóóóóóóóóóóóó.
    Remélem most nem kell sokat várni a folytatásra.
    Nem tudom mit gondoljak Joshról. Elhagyni a családodat egy olyan nőért akit csak a bosszú éltet. A szerelem elszáll a család megmarad.Nate biztos megbocsát neki.
    Bejött a tippem, mégis csak az ellenszer kellet nekik.Kiváncsi vagyok, most hogy Josh "feláldozta magát" a többi "kisfarkas" miként fog reagálni. Ha sikerül megmenteni,valószínüleg a "kisfarkasok" átgondolják a dogot. Ha nem akkor, vérszemet kapnak és...
    Remélem nem így lesz.
    Véleményem szerit Edwárd nem egyedül jött. Szerintem Jasper kitalált valamit, ő a nagy stratéga.A "nagy farkasok" is ott lehetnek.
    Még mindig tartom magam ahozz, hogy Russel fogja megoldani a kialakult helyzetet.
    Remélem hozzá járultam ahozz, hogy minél elöbb legyen folytatás.
    Sziasztok!

    VálaszTörlés
  96. fúúú, a vége.. nem halhat meg!! akármennyire idegesítő h annyira oda van jade-ért de akkor sem!! reméljük időben érkezik a segítség! Kérnék mindenkit h írjon hsz-t h mihamarabb érkezzen a folytatás!! Nagyon izgulok Josh-ért!! Nagyon jó lett ez a "kis" csavar amit beiktattál a történetbe, és ha minden jóra fordul (márpedig úgy lesz) akkor nem is kell elköltözniük igaz? Még mindig érdekel, hogy mi lesz, ha befejezed ezt a fic-et és h fogod-e folytatni! ÍRJATOK hsz-t!! pusszi(L) Büdös könyv;)

    VálaszTörlés
  97. Jó lett volna, ha Jade beadja magának az injekciót és baja esik *gonosz mosoly*
    Szegény Josh, ő már egy kifejlett farkas, ezt nem kellett volna beválalnia :( remélem nem lesz tragikus vége szegénynek :S bár, ha Carlisle ott van és Edward is besegít, tuti kigondolnak valamit ^^

    VálaszTörlés
  98. Nem tom már, h ki írta, de visszaolvastam, és Josh télleg azt mondja, h "nincs falkám"... Ezek szerint ő is alfa lett? Mert ha csatlakozott vna vkihez, akkor lenne, de csak így mondhatja, h nincs neki... Ugye nem??? Csak viccelt? (Bár meg lenne a véleményem a humoráról, ha így lenne...)
    Pusz

    VálaszTörlés
  99. nagyon remek fejezet lett, mit ne mondjak..
    Igazából én nem igazán értettem Josh reakcióját, hogy miért is Isabella miatt hagyta ott a falkát, mivel oké, hogy Ő titkolt eddig vmit, de azért ez nem teljes mértékben az Ő hibája, így nem igazán látom át, hogy Josh miért is kente rá az egészet.
    Amúgy őszintén, én örülök ennek az elrablásnak, mert így nem feltétlenül kell elköltözniük..
    Amúgy az jutott eszembe, hogy Russelnek pontosan milyen képessége is van? Hogy csak az utolsó néhány percet tudja formatálni, vagy ha egy bizonyos dologra koncentrál, akokr azt is törölni tudja az emlékeken belül? :) Mert ennek hasznát lehetne venni majd 1-2 "elcsavargott" farkas esetében.. de akkor természetesen őt is be kéne avatni a titkokba, etc, szóval ez még eléggé a jövő zenéje.
    Amúgy Josh miatt nem aggódok. Biztosan rendbe fog jönni. Azaz nagyon remélem. És mivel a Carlisle segít majd neki, ezért a többi farkas majd szépen Jade ellen fordul, Jade egyedül marad,etc..
    Ja és most esett le.. Cullenéknek tutira nem kell már elköltözniük..hszen kitudódott a titkuk, így Maria hiába fenyegetődzik.. :)
    Yess..
    Amúgy ezt hány fejezetesre tervezted??
    és miért vannak hsz határok?? :(:(:(
    na mindegy.. nagyon várom a folytatást, remélem mihamarabb számíthatunk majd rá..:)
    Amúgy még egy kérdés.. hogyan tud Jade és Josh farkasként kommunikálni, ha nem egy falkába tartoznak? "Ugatgatnak" egymásnak??
    pussz

    VálaszTörlés
  100. ja és még vmi... 1-2 dolog furcsa nekem..
    1)Josh honnan tudja, hogy ott vannak?
    2)hogy hogy pont a telefon után érkezik egy kicsivel..?
    3) mi van akkor, ha ez is a terv része?
    4)de akkor miért ilyen önfeláldozó..Nate megkérte, hogy próbálják meg menteni az ifjakat?
    5)Jade hogy vágta neki Carlisle-t a köveknek? Hiszen ember volt..
    6)Honnan tudta Jade, hogy most indulnak? lehet hogy maria beépített embere kettős ügynök? :)) Bár akkor azt is tudnia kéne, hogy Maria ott van.. Bár az is lehet hogy tudta már, csak jó színész, és előadta magát, mintha új lenne neki ez az információ...
    na de ezek már nagyon megcsavart feltételezések...

    VálaszTörlés
  101. Szia
    Hát nagyon rosszul lettem Joshua miatt,nem akartam szegényt így ,h Jade teljesen elcsavarja fejét.:-(
    De remélem valahogy Josh segíteni fog Isabellának és nem árulja el mégsem(reménykedek)!!!
    DE most mi lesz , minek neki Edward, mit akar vele?
    Meg ahogy kicsi Edwardot is elveszi Isabellától az se semmi,remélem jóra fordul a helyzet például Edward hívott segítséget vagy Joshua nem szakadt el a régi alfájától és jönnek a fiúk:-)
    Remélem nem lesz semmi bajaCullenéknek:-)
    és persze Joshnak se::-)
    szia,
    Rita

    VálaszTörlés
  102. húúú.hát csak ez lehet a véleményem.Engem is nagyon meglepett Joshua húzása.remélem azért ez csak a terv része, hogy elhagyta a falkáját. Így már ő is lehet alfa,talán így tudtak komunikálni Jade-el. A "kisfarkasok" mint ahogy már előttem írták,máshogy nem is tudom nevezni én sem őket biztos megrázta őket hogy valamelyikük is lehetne Josh helyében. Azt meg elképzelni sem tudom hogy minek Jade-nek Edward...remélem kiderül. :))
    Várom az új fejezetet.
    szia
    Laura

    VálaszTörlés
  103. jaj kerlek spirit ne hajon meg josh:(:(:(:(es culleneknek se legyen baja,en ugy elverem aszt a huje jade-et,hogy tud ijen idiota leni,szegeny josh,oriasi veszteseg lene a falkanak es mindenki masnak is:(szoval kerleeeeeeeeeeek menzsd meeeeeeeg:X:X:X es nagyon varjuk a fejjezetet,legyen joooooooo hoszu

    VálaszTörlés
  104. előzőleg irta vki h Jade hogyan vágta Carlisle-t a kövekhez...de tényleg hogyan? ilyen erősek a farkasok ember alakban h csak igy simán eltudnak bánni egy vámpírral? ezt nem tudtam..azt hittem emberalakban kicsit gyengébbek a vámpíroknál.. akk mostmár Isa is majdnem olyan erős mint Edward?pl.összetud morzsolni a kezével egy poharat? xD vagy azér annyira nem erős..?

    VálaszTörlés
  105. Hozzászólva a sziklához vágásos részhez:
    Jade farkas, ezért emberi alakban is sokkal erősebb, de én úgy gondolom, hogy az adrenalin is sok erőt képes adni az embernek, mivel ilyenkor hogy úgy mondjam, kicsit "elborul" az agya, ami nem gátolja a sokkal több erő kifejtését.
    Na de ez nem biológia óra! :)
    Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Josh-sal. Ugye nem lesz semmi baja emiatt a liba Jade miatt???

    VálaszTörlés
  106. De ha elborul az agya meg adrenalin meg minden, akkor hogyhogy nem változik át farkassá?

    VálaszTörlés
  107. Sziasztok! Lenne egy elméletem nekem is. Amikor Jade elkérte pici Edwardot Isabellától, akkor valamit tenni szeretett volna vele? Vagy csak így akarta elérni, hogy mindenképpen eljöjjön Edward? Így akarta rávenni Isát, hogy beszéljen Edwarddal, hogy hívja ide, holott ezt ő is megtudta volna tenni, mint a beszélgetés végén?Mert talán Jade azt hitte, hogy Ednek a szerelme és az egyik családtagja nem lenne elég ok hogy rohanjon. Pffff. Nem tudom, de amit sehol sem láttam írva eddig, az az lenne, hogy mint tudjuk pici Edward is egy Black. Vagyis farkasvér folyik az ereiben. Plusz, ő egy még át nem alakult farkaskölyök. Nem tartozik egyik falkához sem (még jó ideig). Ebből a hirtelen jött felismerésből következtettem arra, hogy Jadnek valami egyéb terve is lehet/ett a kicsivel. Persze bántani nem akarta, mert ő is meg mondta ( ki tudja, hogy hazudik e?), és itt jön az a bizonyos DE szócska, ami után nem tudjuk folytatni a mondatunkat. Talán csak a ' bizonyítsuk be, hogy a vámpírok mind vérszívó gyilkosok' tervéhez kell a csöpség. Talán köze van a 'ő még nem is alakult át, nem tartozik egyik falkához sem, még jó ideig' dologhoz. Vagy csak zsarolás miatt. Majd kiderül, hogy mi lesz, csak győzzük kivárni :D

    Nekem ilyen is eszembe jutott, lehet hogy az egész egy nagy összeturmixolt zagyvaság, tejszínhabbal de ki tudja. :D puszi, fanny
    Ui.: ne kövezztek meg lécci *szépennéz*

    VálaszTörlés
  108. Isabella össze tud-e morzsolni a kezével egy poharat? Hát gondolom simán megtehetné, szerintem azt egy erős egyszerű ember is meg tudná csinálni, csak nem sok értelme van. Meg a farkasok nem sebezhetetlenek, mint a vámpírok, csak gyorsabban gyógyulnak, szóval nem biztos, hogy megérné... :D

    VálaszTörlés
  109. Arra sajnos nekem sincs biztos tippem, hogy Jade hogyan tudta a sziklához vágni Carlislet. Lehet, hogy Carlislenak hogy is mondjam, belátása van, tudja hogy megérdemli, mert mégis csak a vőlegénye gyilkosát bújtaták? Talán nem ellenkezett,védekezett és különben is minden olyan gyorsan történt? *

    Plusz a másik, az adrenalin,agyelborulós dolog, hogy miért nem változik át. Vegyük figyelembe, hogy Jade azért már eléggé régen gyakorolja ezt a farkasos dolgot. Már kitanult, edzett és tudja magát kontrollálni minden mennyiségben. :)

    Ilyen ötleteim vannak, ezzel kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  110. * Dehogy érdemli meg Carlisle. :D
    ( Bocsi, ez lemaradt. )

    VálaszTörlés
  111. szia!!!
    Erre azért nem számítottam...
    Josh-nak nagyon elcsavarta a fejét ez a Jade.
    DE lehet, hogy ez is egy terv. Lehet, hogy Jonathan találta ki ezt az egészet. Mert én valahogy nem tudom elhinni, hogy egy nő miatt Josh ott hagyná a családját. És Nate-tel azért nagyon jobban voltak. Szinte testvérek voltak.
    Szegény Ouray...
    Annyira naiv...Ő hogy nem veszi észre a dolgokat?!:O
    Ha Carlisle megmenti Josh-t akkor szerintem a fiatal farkasok már nem fognak bízni Jadeben.
    Az mondjuk nem tudom elképzelni, hogy meg ölnék de nem lehet tudni...:)

    Köszönöm... És majd még gondolkozok az elméletemen.:D:D

    Lukci

    VálaszTörlés
  112. Húú Lukci ez az elmélet nekem is eszembe jutott, és tök jó ötletnek tartom, de utána szöget utött, hogy azért Jonathan csak nem tervezne olyan tervet, hogy Josh az életét kockáztassa.. ettől függetlenül lehet benne valami :D sőt még azt is megkockáztatom, hogy Jonathanák tudják, hogy a farkasokra ilyen reakcióval van, és nem halálos csak pár percig, vagy nem tudom másképpen leírni. Bocsi az összevisszaságért, azért remélem értitek :D
    További szép estét!
    Nixy

    VálaszTörlés
  113. jó a pohármorzsolás csak egy ötlet volt..:D xD
    arra énis kiváncsi vok h mit akar tenni Jade Edwarddal,amiért az arca fintorba vagy undorba rándult..:D azt akarja h ember vért igyon? de kinek a vérét? vagy nemtom..:D meg ahogy igy észrevettem,Jade-t nem is nagyon izgatta fel ez a Maria-dolog..azonkivül h hozzávágta Carlisle-t a kövekhez..:S de ez még egy plusz indok h bosszút álljon Cullenéken.. sztem még Isával vagy Edwarddal vmi nagyon rossz dolgot fognak csinálni..*megérzés* :D várom a folytit!

    VálaszTörlés
  114. Most már én is beszállok: MENTSÜK MEG JOSHUÁT! nem halhat meg... jajj, Spirit, kérlek, nem teheted ezt... főleg nem halhat meg egy ilyen nőszemélyért, mint Jade. Nem! Nem! ÉS NEM! Kérlek... :(

    VálaszTörlés
  115. Heloka mindenkinek!
    Megint hozzászólásra adtam a fejem. :) Egyrészt, hogy több legyen, és minél hamarabb jöjjön a folytatás, mert nem bírok ki egy hetet nélküle. Másrészt pedig azért, mert az eddigi hsz-eket olvasgatva nekiálltam elmélkedni... :D
    1. Jade, Carlisle, szikla részhez szerintem
    Mint ahogy azt már írtátok, a farkasok emberi alakban is erősebbek, ill. az "elborult agy"... És szerintem Carlisle nem nagyon ellenkezett, sőt, talán egyátalán nem, ebben a helyzetben ugyanis nem sok értelme lett volna.
    2. Hogy minek kellett Edward
    Szerintem ez már nem fog kiderülni, vagyis mégis igen, de csak azért, mert Edward elmeséli. Josh ugyanis önfeláldozásával keresztülhúzta Jade számításait, így nem hiszem, hogy továbbra is folytatná, amit eltervezett.
    Carlisle megpróbál segíteni Josh-on, abban nem vagyok biztos, hogy sikerül-e majd megmenteni, de az tuti, hogy mindent megtesz ennek érdekében. Jade mindenképpen összeomlik egy kicsit, a "kisfarkasok" bizalma ezek után meginog és remélem visszatalálnak a helyes útra.
    3. Jade tudta, hogy költöznek és mikor indulnak
    Előjött az elmélet, hogy beépített embere van. Márpedig kell, hogy legyen, különben nem tudhatott volna róla. DE ha jól emlékszem a költözésről csak a Cullenék tudtak, plusz Nate, esetleg Maria. A többi farkas csak később tudta meg, mikor Isa búcsúzkodni ment, viszont ha Jade is csak ekkor tudta volna meg, akkor nem lett volna elég ideje kigondolni a tervet.
    4. Edward nem egyedül jött
    Szerintem mindenképpen egyedül jött, mert nem kockáztatná Isa-ék biztonságát, Jade-ék pedig észrevették volna, ha nem egyedül van. Viszont abban is majdnem biztos vagyok, hogy a többi vámpír is tud a dologról és a farkasokat is értesítették már és megpróbálnak valamit kigondolni.
    5. Jade
    Amúgy én sem utálom Jade-et. Jó, az ilyen gonosz cselekedeteit igen, de magát a karaktert nem. Az egy dolog, hogy negatív karakter, de mindig mindenhol van legalább egy ilyen. És attól, hogy álnok és utálnivaló dög, még lehet érdekes.
    A.Kata írására reagálva én is elgondolkodtam rajta, hogy hasonló esetben mit tennék, hogy viselkednék. A vámpírok tulajdonképpen "megölték" a vőlegényét, és utána neki kellett igazából megölnie. Szóval érhető, hogy utálja a vámpírokat és bosszút akar állni. Viszont Cullenék mások, azért adhatott volna nekik egy esélyt.
    6. Én még mindig fenntartom azt az álláspontom, hogy egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen helyzetben ne gondoltak volna rá, hogy mi lesz, ha nem megy minden zökkenőmentesen...

    VálaszTörlés
  116. Ma lenne Rusel kerti partija. szerintem most öngyilkos lesz vagy valami őrültséget fog csinálni mivel nem mentek el pedig megígérték és még nem is szóltak.
    Legalább is a napokat számolva arra jutottam hogy az is ezen a naopon van. a kicsi edwardnak nagyon remélem nem lesz semmi baja mert az nagyon rossz lenne.
    Naj szerintem ennyi

    VálaszTörlés
  117. Seli 3. pontjára
    Olvastam olyan gondolatokat, hogy Maria kettős ügynök... (Jade-nek segít)
    Én három lehetséges verziót látok:
    1)Alinkának igaza van, és Maria tényleg segít Jade-nek (szerintem ez a legvalószínűtlenebb)
    2)La Push-ban több beépített ember van és szóltak Jade-nek, hogy Belláék költöznek. Ez esetben az utolsó pillanatban tudja meg, hogy költözés van... Szerintem ez nem akadályozta volna meg abban, hogy véghez vigye a tervet (már előbb kitervelték, csak az időt nem tudták még...)
    3)Nate hazafelé menet találkozott Jade-el és az orra alá dörgölte, hogy Cullenék elutaznak, és ezzel bebizonyítják, hogy inkább elmennek mintsem, hogy háborút szítsanak... (ez elég menedek ötlet, de megfordult a fejemben)

    Lehet, hogy hülyeségeket írok, de most nagy a képzelő erőm... XD

    puszi mindenkinek!

    VálaszTörlés
  118. Ú tényleg, szegény Russel...
    Szerintem tuti lesz még jelentősége annak, hogy pont most lenne a party. Valahogy ő is bele fog kapcsolódni az eseményekbe, lehet, hogy pont az ő képessége fog segíteni valahogy megoldani a problémát...

    VálaszTörlés
  119. Szia!
    Jézusom ez nagyon nagyon..izgi volt.
    Istenem én sem értem hogy hogy lehetnek a fiúk ilyen hiszékenyek. Ez már szánalmas readásul most még veszélyes is!
    Puszika
    Istenem nagyon jó.

    VálaszTörlés
  120. Ahh, hát sok mindenen elgondolkodtam ennél a fejeztnél.
    -Jade, égis mi a fenéért akarja, hogy Edward ott legyen, mikor beadja a farkasoknak az oltást?
    - sejtettem, hogy Jhonathan megjelenik (féltem tőle, remélem túléli:S), ugyanakkor reméltem, hogy a falkából nem lép ki, mert így tud segítséget szerezni vagy elárukja véletlen magát azzal, hogy átváltozik és megtudja valaki a titkát.
    - Jade képes lenne csak azért megölni egy farkastársát, hogy bizonyítsa, a vámpírok rosszak, minddel végezni kell, és akkor eléggé mérgesek lesznek, duzzad a falka és akkor kiírthatja a Cullenéket???
    - nekem egyből az jutott eszembe, hogy Edward tuti nem teljesen jött egyedül, legalább hátvédnek lennie kell. tudod, MÁNIÁM, hogy Edward átlépheti a határvonalat, és akár ezt a sebességének köszönhetenmeg is tette, h szóljon, hogy baj van...... Illetve Alice, vagy valaki is ezt csinálta, inkább kockáztatva hogy megöljék semmint hogy mindekinek baja essen <-itt én Rosalie-ra is gondoltam (tudom, nem szeretitek őt..xD), mert ő nagyon szereti a kicsi Edwardot, és inkább hadakozna mindenkivel, h szóljon a farkaoknak hogy elrabolták a babát is-> hogy így közösen megmenthessék. Igaz arra nem volt sok idő, hogy bármi tevret i kovácsolhatnának, hiszen nincs jövőbelátás, se gondolatolvasás.. egyedül Maria van problémaként! Jah és Jasper képessége, de csak ha nem üti ki ájulés szintjéiga farkasokat,nincs sok esély:D

    VálaszTörlés
  121. Sziasztok!
    Én ma találtam erre az oldalra és "végigfaltam"!!!
    Ilyen lendületes,cselekményben,izgalmakban gazdag történetet régen olvastam!
    GRATULÁLOK!!!!
    Már nagyon várom a folytatást!!! :o)
    G

    VálaszTörlés
  122. Szia!
    Olyan jó érzés, hogy még pár fejezettel korábban eltaláltam, hogy Josh el fogja hagyni a falkáját. :D Mikre nem képes a szerelem... (De Jonathan jelenlegi viselkedésére azért kíváncsi lennék. :))
    Josh és a többi farkas viselkedése viszont már-már nevetséges. De mint tudjuk, a férfiak többsége ilyen szinten képes megőrülni egy nőtől, de ebben az esetben, valahonnan a fejük mélyéről elővehetnének egy kis észt is, és észrevehetnék végre, hogy Jade nem egy angyal és úgysem lehet mindenkié. Vagyis konkrétan senkié. :D
    De...szegény Josh! :( Épp most kezdtem megkedvelni, erre megölöd? Ez nem szép. :D Most jöhetne egy tipikus "Rómeó és Júlia jelenet". Jade bánatában öngyilkos lesz, de kiderül, hogy Josh életben van. DE! Josh nem követi a halálba, mert...mert nem. :D
    Nagyon remélem, hogy végül senkinek nem esik baja. :) (Jade-nek eshet :D)
    Lulu

    VálaszTörlés
  123. Hát... kellett egy nap, h feldolgozzam ezt a fejezetet. Nagyon ütős lett!
    Kíváncsi vagyok, Jade most mit fog lépni! Szerintem 2 lehetőség van:
    1: Rájön, h ( amit már valaki előttem is írt) a cél nem minden esetben szentesíti az eszközt, és magába zuhan, h őmiatta alakult így a helyzet Josh-sal.
    2: És szerintem ez a valószínűbb: ezért is Cullenéket fogja okolni, így lesz még 1 oka, h gyűlölje őket, bosszút álljon.
    Persze mindez a 2 teória akkor válik lehetségessé, h Josh nem éli túl, ami szerintem a felvezetés alapján valószínű, de nem mondhatni biztosra, hiszen Te mindig meglepsz minket Spirit!!

    VálaszTörlés
  124. Egy elmélet: Edward elrohant egyedül, de Alice hívta Jonathan-ékat. Josh kiakadt, önállósította magát (Alpha lett), és megkereste Jade-éket. Edward szerintem is az ellenanyag tesztjeként kellett, hogy megharapja a beoltott delikvenst. Jade durván elvakult, a nagy kórházi tapasztalatával nem fogta fel, hogy egy látens és egy aktív gén gyökeresen másképp reagál a szervezetet érő hatásokra... Jade-t sztem valamelyik kisfarkas informálta, hallgatózott, kémkedett a csapat eddig is. Russel szerepe továbbra is nagy kérdőjel, ha nem akarod elkapkodni a végét, kedves Spirit, akkor legalább még 7-8 fejezet kell a lezáráshoz... De én még mindig úgy érzem, hogy ha ezen a krízis-szakaszon túl vagyunk (vagy ha beleveszed Russelt is), nagyon pozitív lenne egy Russel-pillanatképek... A Jade-es verziót nem gondolom létfontosságúnak, mivel a Josh-os és a sztori maga eléggé jól vázolta a motivációit. Várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
  125. Háááááát, megint jókor fejezted be!
    Az előttem szólókhoz hasonlóan én is több folytatást el tudnék képzelni!
    Amit nem értek, hogy Jadenek miért új a Maria jelenléte?Azt hittem őt követve jött Forksba és miatta szervez falkát!Vagy ez nem a bosszúról szól?
    Josh biztos nem "téglaként" jött Jadehez,mivel farkasként beszéltek és igy nem tudta volna eltitkolni előle!Márpedig ha önszántából állt át,hátatfordítva a családjának, akkor VESSZEN!(Bár én is meg akartam menteni,de van akit nem lehet!)

    Persze a sorsuk a te kezedben van,ezért érdeklődve várjuk a folytatást!
    Üdv: Gabriella

    VálaszTörlés
  126. Szia!

    Örülök, hogy péntektől vasárnapig nem volt időm gépezni, mert most kellet valami hogy lefoglaljonn. Szinte megszállottként keresek valami olvasnivalót hogy ne keljen gondolkodnom az elmúlt eseményeken. És most hogy elolvastam egy kicsit nyugott vagyok. Úgyhogy köszönöm hogy írsz :)

    VálaszTörlés
  127. Kedves Spirit!Kérjük a következö fejezetet!!! :):)
    Pussz!!!

    VálaszTörlés
  128. Szia!

    Nagyon tetszett ez a rész, végig görccsel a gyomromban olvastam. Az összes kérdésemet feltették már előttem, szóval én csak várom a következő részt:)
    Nóri

    VálaszTörlés
  129. hello.
    ez a rész is nagyon tetszett mint az összes többi.
    remélem hamarosan folytatás.
    egyébként a könyvkiadásról vmi hír? mert már régen nem írtál semmi infót.
    Vivien

    VálaszTörlés
  130. Szia Spirit!

    Én is olvastam mindenről, amit megfogalmaztam magamnak, Szóval csak annyit, hogy remélem Josh nem hal meg és valóban van annak a mondatnak jelentősége, hogy nincs falkám, és nem azt mondta, hogy te vagy az új falkám.
    Szerintem azért nem alakult át, hogy Carlise és a még át nem alakult farkasok is megértsék őt,és hogy ne hallja Nate hangját, ha farkas alakban vannak.
    Remélem hamar jön a következő fejezet, mert érdekel mi lesz a folytatás!

    Üdv: Andika

    VálaszTörlés
  131. Huhhátaztamindenitneki :D.Egy kérdésem van.Mire kellett Jade-nek Edward?Persze ez biztos kiderül majd,de erre nagyon nagyon kíváncsi vagyok.....
    Amúgy nagyon jók és érdekesek az elöttem szólók gondolatai :)Remélem hamar meglesz a hsz.határ!!
    Puszi!!!

    Andi :)

    VálaszTörlés
  132. Jaaaaaj....nem akarok veszmadar lenni, de szerintem Josh meghal! Es ez bosziti fel annyira a farkasokat, hogy verbosszut alljanak, es ne csak elkergessek azt a ribi Jadeet, hanem utanna is menjenek, amikor menekul.. Emlekeztek a Benjis novellara.. ott en ugy szurtem le, a farkasok is elmennek egy idore..szerintem Jade utan hajto vadaszatra!! Vagy nagyon rosszul gondolom???

    VálaszTörlés
  133. Juuuj! Már alig várom a következő részt, remélem hamar összegyűlik a minimum hsz., és felteszed! :)
    Igazából nagyon megijedtem, hogy Josh-nak valami nagyon komoly baja lesz (sejtettem egyébként, hogy rosszul sül majd el a dolog), de azt azért nem gondolom, hogy meghal! Viszont remélem, hogy ezek után Jade belátja, hogy a Cullenek tényleg nem hétköznapi vámpírok, és nem veszélyesek az emberekre, sem pedig a farkasokra!
    Nem lepődnék meg azon sem, ha a végén beállna Nate-ékhez... :)))
    Nah de ez elég... abszurd! Na mindegy!
    Minden esetre, bízom benne, hogy senkinek nem lesz semmi baja, és hogy lassan Edward és Isabella újra együtt lehetnek együtt, ketten, szerelmesen! (L) :)

    Pussz,
    Sabyna

    VálaszTörlés
  134. Jaj, remélem nem lesz baja Josh-nak. Milyen kis őrült önfeláldozó. Már alig várom az új fejezetet. :) A.

    VálaszTörlés
  135. Nixy!
    Ez eszembe se jutott.:D:D
    Viszont az is lehet, hogy Josh valahogy mégis rábeszélte a dologra Nate-t és ő bele egyezett.
    De az is lehet ,hogy Josh nem mondta el senkinek a "tervét" és mondjuk hagyott egy levelet vagy valamit...:)

    Bocsi, csak egyszerűen nem tudom elhinni, hogy Josh így cserben hagyná a családját. Ha viszont így van a dolog akkor nagyot fogok csalódni.

    Lukci

    VálaszTörlés
  136. Már közel vagyunk a határhoz emberek:D.

    VálaszTörlés
  137. Ahogy Te is írtad Spirit a fejezet elején, jó sok mindenről van alkalmunk gondolkodni :)

    1) Tudom, már sokan írták előttem, de engem is érdekelne, hogy Josh hogy találta meg Jade-éket. Talán a szaglása alapján? Nem tudom. Még töröm majd a buksim... :)

    2) Na igen, beigazolódott a gyanúnk, miszerint Jade az oltóanyagra utazott. Így megmagyarázva ésszerűnek tűnik. Egy La Push-i gyerek rabolta el az ellenszert, senki sem gondolt volna rá... és az ellenség belülről támad...

    3) Véleményem szerint Jade pontosan tudta, hogy a már átalakult farkasokra káros hatásokat mér az ellenszer, bár azért ilyen intenzitású reakcióra szerintem még ő sem számított. Ha engem kérdezetek, Jade terve pontosan az volt, hogy beadja egy már átalakult farkaskölyöknek (nem hiába választotta Ouray-t), és miután az ellenszer kárt tett a farkasban, ujjal mutogathatott volna Carlisle-ra, hogy "csak meg akart minket ölni" a sok elcsábított kis farkas meg ment volna utána... számára a farkasok egyszerű eszközök voltak... valóban nagyon gonosz tett volt Jade részéről, de azt el kell ismerni, hogy ördögien okos. Bravó, Spirit! :)

    VálaszTörlés
  138. (csak két részletben engedi fel, olyan hosszú lett.... xD)

    4.) Na a Josh-os fordulattal teljesen padlóra küldtél. úgy éreztem, mintha gyomorszájon vágtak volna. Először a feltűnése. Már gyanús volt nekem az egész, egy pillanatra, amikor arra utalt, hogy Isa miatt van itt az is átvillant az agyamon, hogy Isához akar beállni... de amilyen hirtelen jött, olyan gyorsan tovább is állt eme gondolat :) Csatlakozom az előttem szólókhoz, nem hiszem el, hogy Josh elhagyta volna a családját... még ha Jade-ről is van szó. Bár ha jobban belegondolunk, ha betegesen is, de van benne logika. Képzeljétek csak magatokat Joshua helyébe! A vámpírok megölték a családodat, gyűlölöd őket. Erre jön egy kis fruska (bocs, még mindig nem bírom Isát...xD), aki egy vámpírba szerelmes, és a családod befogadja. Oké. Ezt még lenyeled. Aztán jön valaki, aki ugyanúgy érez, mint te, megérti az érzéseidet és az indíttatásodat, és végső soron is ugyanaz a célotok. És a francba is, őrjítően szép, és még kedvel is téged! Ezek után a családod a kis fruska (ismét bocsiiii xD) hatására elüldözi a közeledből. És habár nem értesz egyet a szeretett nő céljaival, mégis vágyódsz utána, és a közös céljaitok után. Össze vagy zavarodva, és kiutat keresel ebből az ördögi körből. Erre megtudod, hogy a családod egyik tagja (Isa) és szerelme egy gyilkost rejtegetnek a házukban. Talán épp a szüleid gyilkosát... ezek után természetes, ha Josh úgy érzi, hogy elárulták. Nem örülök neki, de ki kell mondjam: bizonbyos szinten megértem, ha emiatt otthagyja a falkáját... nem helyeslem, de megértem, mert van benne logika...
    Aztán amikor Josh feláldozta magát, ismét lejátszottam magamban a gondolatmenetemet, kiegészítve azzal, hogy Josh most felelősséget érez egy kölyök iránt... egy olan kölyök iránt, amilyen ő is volt... és hát férfiasan (xD) bevallom, hogy ott eltörött a mécses. Nem is magán a tényen, hogy Josh meg is halhat, csak a helyzet... annyira értettem, éreztem... csak ismételni tudom magam, Bravó, Spirit! :)

    6) Ha már a halálról volt szó... nem szívesen mondom ezt, de valóban jót tenne a történetnek, ha az egyik farkas eltávozna közülük. Hiszen mindig nehéz elengedni valakit, akit nagyon szeretünk, és aki miatt igen mély gászt érzünk... és pontosan emiatt lenne életszerű a törtéent. Hiszen az élet kegyetlen és gonosz, és csak úgy élhetjük túl, ha megtanulunk úrrá lenni azokon a fájdalmakon, amelyeket az elvesztés miítt érzünk - és ennek egyik legjobb példája a halál. Valóban veszélyes a halálról írni, mert lehet valaki bármennyire tehetséges, vagy gazdag szókincsű, az érzést, hogy valaki nincs többé, hogy elveszítettük azt, akit szeretünk csak az tudja igazán visszaadni, aki maga is érezte már ezt az óriási fájdalmat és ürességet, ami ilyenkor átjárja a szíveket. Higgyétek el... tudom miről beszélek. Bár nem hiszem, hogy ez neked kihívást jelentene Spirit, hiszen annyira empatikus vagy, hogy biztosan tudod, ez milyen érzés is lehet valójában... mert aki ennyire gyönyörűen írja le a szerelmet és a szenvedést, az csak empatikus emebr lehet... :)
    Bár őszintén szólva én az hittem, hogy Benjit ölöd meg. Az a búcsúzás... persze, még nem dőlt el semmi, de hidd el, bárhogy is lesz, én meg fogom érteni. Maximum ha a tanácsomra átküldesz egy farkast az örök vadászmezőkre, akkor két hétig bőgök... :D

    Még mindig lenyűgözve ülök a gép előtt, és próbálom megérteni, hogy hogyan kaphatott valaki ekkore tehetséget az íráshoz... :) Spirit, szívből kívánom, hogy mindig akkora örömmel és szeretettel írj, mint amekkora örömmel és szeretettel olvassuk mi a műveidet... :)

    Sok-sok puszi: Ancsy

    P.s.: Csak kíváncsiság... hogy állsz a könyved kiadatásával? annyira megérdemelnéd... :)

    VálaszTörlés
  139. Sziasztok!

    Tudjátok, amiket ida leírtatok, azok nagyon érdekes dolgok..
    Egy részükkel egyet értek, egy részükkel viszont egyáltalán nem!!!
    Amit Vike írt, az nem lehetetlen..szerintem :):)
    AZ az átok Jade, megérdemelné, hogy jól mgkergessék... :)
    Viszont, azzal nem értek egyet, hogy kell a történetbe halál...
    Tudjátok az élet szerintem is kegyetlen, és gonosz, de én úgy vagyok vele, hogy ha leülök olvasni, akkor jobban szeretem magam jól érezni.. :)
    Szeretem, ha az amit olvasok kikapcsol, vagy éppen elrepít egy csodás misztikus világba :)
    Nem vagyok már olyan fiatal, de az én kis lelkemnek az élet nap mint napos kihívásai, és gondjai után, kell az hogy legalább abban a világban, amelybe beleképzelem magam olvasás közben, minden rendben legyen :)
    Ha átmenetileg nem is, de minden jól végződjön :)
    Emiatt remélem, hogy Josh nem hal meg...
    Nem érdemelné meg...
    Ellenben Jaddel...
    Rá nagyon ráférne egy jó kis verés...:)

    Úgyhogy köszönöm Spirit, és remélem kíméletes leszel Joshsal...

    Gabó

    VálaszTörlés
  140. NOs. Eszmbe jutott még 2 dolog. Nem olvastam végig a kommenteket, ugyh lehet, h már valaki írta, akkor bocsi.
    Szóval 1: Nem hiszem h Edward egyedül jött volna megmenteni a többieket, vagy ha mégis, akkor is fel fog tűnni Alice-nek, h nem látja Edward jövőjét, és akkor biztos, ha keresésére indulnak. Persze nem mindenki, mert kell valak,a ki Mariára felügyel.
    A 2. pedig, h Nate biztosan észrevesz majd, h a táslának az ellenszérummal együtt nyoma veszett, és akkor ők is elkezdhetnek nyomozni.
    Szóval szerintem így vagy úgy, de fog érkezni segítség.. Vámpírcsalád, vagy Farkascsalád formájában... Vagy ki tudja, lehet h mindkettő???!!!:)
    Szép Estét: Vikica

    VálaszTörlés
  141. Többen írtátok, hogy Josh nem csatlakozott Jade-hez, mert azt mondta: "Nekem nincs falkám!" De ezt még az elején mondja! Szerintem ennél a résznél csatlakozik Jade-hez:
    "- Ez az én harcom is! – hallottam meg Joshua hangját. A gyomrom összerándult attól, ahogy hirtelen megrázkódott, és a következő pillanatban már fekete farkasként állt be a többiek közé." Én legalábbis úgy értelmezem, hogy ez azt jelenti, hogy csatlakozott Jade falkájához. Sajnos...

    VálaszTörlés
  142. ha nem lesz meg a számhatár akkor azt szeretném hogy rakd fel vasárnap mert akkor van a barátnőm szülinpja és ő is olvassa. ja és átmegyek hozzá és ha felraksz új részt akkor eggyütt fogjuk olvasni!
    ok tudom csak egy ember a sokk közül e én már az első fejezetek óta olvaslak!
    nah pux

    VálaszTörlés
  143. Szia! Ezt a fejezetet nagyon bírtam, végre vmi izgalom... De mi lesz szegény Joshuával?
    Izgatottan várom a kövi fejezetet is. De azt remélem, hogy most nem kell ennyit várni rá...

    VálaszTörlés
  144. A. Kata: Lehet, hogy igazad van, majd úgy is kiderül. Lehet, hogy közben tényleg csatlakozott Jade-hez, de amikor odament akkor szerintem még nem. Bár talán ez mindegy is, a lényeg az, ami utána történt...
    Amúgy igazából én azért nem szeretném, hogy Joshua meghaljon, mert érdekel, hogy mit reagálna, ha Carlisle megmentené. Meg hogyan viszonyulna Jade-hez azután, hogy kiderült, teljesen "felelőtlenül" képes lett volna beadni az ellenszert egy farkasnak Carlisle figyelmeztetése ellenére. Ez vajon nem változtatna a helyzeten?

    VálaszTörlés
  145. Szerintem Josh-nak eddig is vegyesek voltak az érzései Jade felé. Szereti, de közben azért csak látja, hogy nem helyes, amit tesz. Kíváncsi vagyok, én is, hogyha túléli (remélem), mit fog gondolni utána Jade-ről. Bár tudjuk, a szerelem vak...

    VálaszTörlés
  146. remelem carlisle lesz szuperman es megmenti josht,josh halala oriasi veszteseg lene mindenkinek,bella pedig szetepne jade-et.edward mire kelet oda?nem ertem,na de majd kiderul,most van 145 hsz az enyemel 146,lecik doncsetek mar meg mert irto kivancsi vagyok,sok puszi,szia:*:*

    VálaszTörlés
  147. Mentsük meg Joshuát! Kérlek szépen Spirit, ne haljon meg! Már Nyuszikisasszony miatt se. :( Amugy szerintem túléli, megérzés. :)

    VálaszTörlés
  148. Szia.
    Spirit csinálj valamit ezzel a k...val. Josh nem érdemli a halált ezért a ... ért, de jó ötlet volt mivel így legalább látják az új farkasok hogy Cullenék nem gonoszak.Az is felötlött bennem hogy Josh csak azért van ott hogy kémkedjen és Nate meg a falka úton van már hogy segítsen Isabelléknek.
    Már csak a Volturi hiányzik a képből.:D
    Üdv R.E

    VálaszTörlés
  149. Szegény Josh sajnáltam de az is hogy lehet ennyire idióta tudom hogy szerelmes de akkor is felfoghatná végre ki a jó és ki a rossz de már mindegy szegény sajnálom hátha Carlisle meg tudja menteni!!!
    Spirit lécci ne haljon meg Josh!!!
    pux Rebi

    VálaszTörlés
  150. Hát ez már tényleg egyre durvább...most utáltam meg legeslegeslegjobban Jade-et..fújj remélem Edward megöli!!!!!!!!:D:D:D Gyorsan új fejezetet!!!

    Üdv: Solei

    VálaszTörlés
  151. hellóka,
    Josh egyik mondata: "Ha az én szüleim gyilkosát rejtegetnék, akkor is hallgattál volna?" Van egy olyan érzésem, hogy ennek még jelentősége lesz...lehet hogy nemsokára kiderül az is, hogy ki ölte meg Josh szüleit???? érdekes lenne :)
    várjuk a következőt... Lilla

    VálaszTörlés
  152. Érdekes felvetés, h hogyan reagálna Josh, ha Carlisle megmentené... Ezen el sem gondolkodtam...Bár én kétle, h megváltoztatná a véleményét, 1részt mert, ah írta már valaki, a szerelem vak, másrészt mert több év gyűlöletén és masszív utálatán nem hiszem h olyan könnyen tovább tud lépni, még akkkor sem, ha az életét köszönheti Carlisle-nak...
    Majd kderül. Izgatottan várjuk a kövit!:)
    Szép Napot mindenkinek!Vikica

    VálaszTörlés
  153. Igen, van abban valami, hogy Josh hogyan is fog reagálni, ha Carlisle megmenti... Mondjuk, tételezzük fel hogy megmenti jó? Mismouth remélhetőleg sikerrel jár a mentsük meg Josht (de más ne haljon meg helyette ezt mindig kihangsúlyozom:P!!).
    De abban iagza van feljebb valakinek: megölték a szüleit, csak azért, mert ő életben maradt, nem fog megbocsátani a vámpíroknak, maximum kicsit közelebb kerül ahhoz, hogy elfogadja őket. Kihangsúlyozom a kicsit szót... Esetleg beismeri később Isabellának, hogy oké, van abban valami amit mondasz, vagy közli Carlisle-jal, hogy: nem öllek, mert megmentetted az életemet de ennyi:D!

    Viszont az jutott eszembe, hogy a zürzavar és minden közepette -gondolom vmi bunyúlesz mostanság már -Isabella is bekapcsolódhatna... Hiszen folyton azon "szenvedett", hogy ő igenis meg akarja védeni a családját->segítsék a többiek, hogy tudjon harcolni-ymégis ki ellen harcolhatna, ha nem Jade ellen? Női bunyó<-pasik álmaxD!
    Persze persze ezt Edward aki ott csücsükél nem hagyná, dee hátha:D Najó, remélem most már HSZ határhoz érünk...

    VálaszTörlés
  154. Szia!
    Nagyon jó lett, várom a kövit!

    VálaszTörlés
  155. Hogyan menthetné meg Carlisle?
    1 kiszívja az injekciót a véréből?
    2 átváltoztatja (bár a szérum miatt nem hiszem, hogy ez lehetséges).
    3 valami teljesen más módszerrel
    4 sehogyan (bár reméljük, Josh megmenekül, ezt is számításba kell venni)

    Maga a tény, hogy Joshua elárulta Jonathan-t, borzalmas. Hisz ő volt az, aki mellette állt élete legnehezebb pillanatiban! És Josh képes átállni Jade-hez, pedig tisztában van vele, hogy nem egyértelműek a szándékai!

    Kivi vagyok a folytatásra.

    Amira

    VálaszTörlés
  156. Átváltoztatja? Mivé? Josh egy farkas, a vámpírméreg megöli elvileg, ahogy pillanatnyilag áll a helyzet...

    VálaszTörlés
  157. Akkor nem fogja átváltoztatni XD.Mert megölni biztos nem fogja.

    VálaszTörlés
  158. Szerintem is... hiába mentené meg Josht Carlisle, Josh ugyanúgy a szemébe köpne legszívesebben. Vagyis ha én írnám a történtet biztos így lenne^^ Meg az is úgy lenne, hogy Isa lemondana a farkasságról. Mert eddig csak bonyodalma volt abból, hogy két család között ingázik, sosem jutott dűlőre, hogy most mi is lenne a jó. Ezért is örültem, hogy Spirit úgy szólalt meg Josh-hal, hogy "Ha az én szüleim gyilkosát rejtegetnék, akkor is hallgattál volna? " Ahogy Isabella is jellemezte magát..."bármelyik oldalra is álltam, így is, úgy is áruló voltam." >> Ez így igaz, nem tud választani a két család közt-ahogy már mondtam-, ezért ha én írnám, ezek után lemondana a farkasságról, mert eddig szinte csak ő szülte a gondokat a farkas családban!
    De mivel nem én írom, biztos nem így lesz, a lényeg, hogy várom a folytatást még mindig:D

    VálaszTörlés
  159. Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! Josh!*-* Ugye meggyógyul?! Mondjátok, hogy meggyógyul!*-* Jade..:@ Hát, hogy én mennyire utálom.:@ Viszont annyi van benne, hogy tiszta szívéből szereti Joshuát, de ez még nem ok arra, hogy bármilyen mértékű pozitív dolgot érezzek iránta..:@ Egyébként ezt a fejezetet is végig sírtam, bár igazából, nem is tudom, miért..:'( Szegény Isabella.. Ő szív a legtöbbet..:'( Remélem, a vége azért happy end lesz..:I Na, folytatom, egy ilyen résznél nem lehet abbahagyni..*-* Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés