.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. november 24., kedd

A jövő reménysége - 31. fejezet

A határvonalat még nem léptétek át, de mivel holnap nem leszek itthon, ezért most felteszem a fejezetet. Egyébként, 120 volt a hsz. határ... Remélem, hogy mindenkinek sikerült megnézni a New Moont, lesz időtök kritikát írni, és a mostani fejezetnél sikerül átlépni. :)

Az ajándékok... Bocsi a késésért, csak meg kell vennem valamit hozzájuk, amire még nem volt lehetőségem, de amint elkészültek, postázom őket a három győztesnek... Bocsánat még egyszer!


31. JASPER TERVE



AZ EGY HÉT ALATT, amíg az időmet az ágyban kellett töltenem, azt hittem, beleőrülök az unalomba. Korábban mindig úgy gondoltam, hogy ennyi idő Edward ágyában maga lenne a mennyország, de a körülmények inkább pokollá tették a helyzetet. A sebem szépen begyógyult – bár az undorító heg megmaradt -, Edward mégis úgy bánt velem, mintha porcelánból lennék. Akkor szakadt el bennem a cérna, mikor este nyolc órakor szépen betakargatott, egy olyan csókot nyomott a homlokomra, amilyet az apámtól várnék el, aztán közölte, hogy ideje aludni. Dühösen rugdostam le magamról a takarót, miközben Edward úgy pislogott rám, mint aki azon elmélkedik, elég pár szem nyugtató nekem, vagy hívja a fehér köpenyeseket.

- Mi a baj? – nézett rám aggódó szemekkel. – Ha meleged van, vagy fázol, állíthatok a fűtésen… Vagy még éhes vagy? Hozhatok fel valami…

- Alice-t akarom! – szakítottam félbe határozott hangon.

- Valami női baj van? – ráncolta össze a szemöldökét, miközben önkéntelenül a levegőbe szimatolt. Elvörösödtem és az idegtől megrándult a szám.

- Alice-t akarom! Most! – ismételtem meg. – Nézd, Edward… Szeretlek, de ha most nem mész ki, és nem hívod ide Alice-t, akkor sikítani fogok – közöltem vele. Napok óta alig beszéltem mással Edwardon kívül. Esme egyszer behozta az öcsémet, valamint Carlisle kétszer kicserélte a kötésemet – egyébként, Edward csinálta, amíg szükséges volt a kötözés, mert az apja a legtöbb idejét La Push-ban töltötte Jade-et ápolva -, és kezdtem úgy érezni magam, mint egy kalitkába zárt madár, akitől elvették a szabadságát.

Az is idegesített, hogy fogalmam sem volt róla, mi történik a szobán kívül. Edward elmesélte, hogy Rosalie eloltotta a tüzet. Állítólag a tűzfészek mellett felmászott egy fára a jeeppel a kezében, és a benne lévő vizet fentről ráöntötte a lángokra. Mikor megkérdeztem tőle, hogy Jade hogyan jutott át Nate-ék őrjáratán, akkor pedig gyorsan elhadart valamit arról, hogy Ouray pánikba esett, mikor látta az alfája őrületét, és elmenekült, a farkasok pedig az ő illatát érezték meg először, és őt követték, mialatt Jade a Cullen ház közelébe jutott.

Azt pedig magam hallottam a farkas-képességeimnek köszönhetően, hogy négy nappal ezelőtt Jade-et átszállították La Push-ba, mert nem akarták, hogy mikor magához tér, egy házban találja magát azzal a vámpírral, aki megölte a vőlegényét – Mariát ugyanis, Jasper, Emmett és Alice majdnem sértetlenül visszahozta. Nem igazán értettem, mi értelme van még életben tartani… Persze, tudtam, hogy nem egyszerű még egy vámpírt sem megölni, de azok után, amiket Maria tett, megérdemelte volna a halált.

Arról viszont Edward semmit sem mondott, hogy mi fog történni most. Mi lesz Jade-del, Mariával, és főleg, mi lesz velünk… Elmenekülünk, ahogy eredetileg is terveztük, remélve, hogy Jade nem talál ránk, ha még mindig bosszút akar állni rajtunk is? Vagy szembeszállunk vele? Egyszerűen, valahányszor felhoztam ezeket a kérdéseket, Edward mindig kitért a válaszadás elől.

- Rendben, ha ezt akarod… - bólintott feszülten Edward. – Csak ne idegesítsd fel magad, mert az nem tesz jót az egészségednek… - emelte a kezeit megadóan a levegőbe, én pedig bosszús sóhajjal tettem vissza a fejem a párnára.

- Csak jót akar neked… - hallottam meg Alice hangját egy másodperccel később.

- Tudom – nyögtem. – Csak jobban szeretem, mikor úgy viselkedik velem, mint „a férfi, akit szeretek”, és nem úgy, mint az apám.

- Valószínűleg, neki is könnyebb, mikor úgy viselkedsz vele, mint „a nő, akit szeret”, és nem úgy, mint egy nyűgös és szeszélyes kisgyerek – kaptam válaszként keményebb hangon, mint azt Alice-től megszoktam. Meglepetten néztem fel rá valószínűleg természetellenesen elkerekedett szemekkel. – Sajnálom – rázta meg a fejét Alice, aztán az ágyamhoz sétált, és lehuppant rá.

- Valami baj van? – nyomtam fel magam ülő helyzetbe, és kezemet a kőkemény és hideg vállra tettem.

- Csak az agyamra megy az a nőszemély! – csattant fel. – Egyszerűen, legszívesebben… - mordult fel, és keze belemarkolt a levegőbe, mintha egy nyakat szorongatna éppen.

- Sajnálom… - sóhajtottam fel.

- Nem a te hibád – vonta meg a vállát.

- Nem azt – ráztam meg a fejem. – Hanem hogy nem figyeltem eddig rád… Te mindig segítettél nekem, én meg csak a saját gondjaimmal voltam elfoglalva, és meg sem kérdeztem, mit érzel, és tehetek-e érted valamit – tört ki rajtam a lelkiismeret-furdalás. Közelebb csúsztam Alice-hez, és karjaimmal átfonva a nyakát, megöleltem.

- Tudom, hogy Jazz nem szereti őt – szólalt meg fél perc csend után fájdalmas hangon. – Azt is tudom, hogy engem szeret. Mégis van itt valami… - emelte a kezét a mellkasához. – Olyan bolond vagyok – nevetett fel keserűen.

- Nem vagy az – tiltakoztam. Kezem együttérzően megszorította az övét. – Aki szerelmes, az féltékeny – kuncogtam fel. – Ha tudnád, hogy én már attól megőrülök, ha valaki csak rápillant Edwardra…

- Ezzel ő is így van – vigyorodott el végre Alice. – Ha valaki csak hozzád szól, már azon elmélkedik, milyen kivégzési módot érdemelne – forgatta meg a szemeit.

- Ezt ő mondta? – kérdeztem, miközben izgatottan csúszott a torkomba a gyomrom. Tisztában voltam azzal, hogy Edward szeret engem, de jól esett hallani ennek a jeleiről.

- Ismerem annyira, hogy észrevegyem rajta – lökött oldalba játékosan Alice. – És hát, láttam is ezt-azt… – kocogtatta meg a fejét a látomásaira utalva – mostanában a hozzám gyenge szálakkal kapcsolódó eseményekről is voltak látomásai, még ha homályosan és kuszán is -, aztán az arca megint elkomorult. – Vajon, Jasper is féltékeny lenne rám, ha valaki körülöttem legyeskedne? – gondolkozott el.

- Szerintem, nem élné túl az illető… - mosolyogtam Alice-re halványan. Rossz volt látni, hogy milyen levert. Örültem volna, ha sikerül ismét a régi Alice-é változtatnom.

- Jasper nem akarta, hogy megöljük Mariát – jött az újabb vallomás.

- Nagyon kegyetlenül hangzana, ha megkérdezném, hogy miért? – pislogtam rá ártatlan arccal. Furcsa volt, hogy valami érző halálának gondolata ennyire nem rendített meg, de mikor arra gondoltam, hogy Maria tönkretette és megkeserítette azok életét, akiket szeretek, valahogy elmúlt a lelkiismeret-furdalásom. Alice arca még komorabb lett, mint eddig, nekem meg apróvá zsugorodott a gyomrom.

- Jazz a fejébe vette, hogy beszél azzal a farkassal… Jade-del. – Alice ujjai összeszorultak a takaróm körül. – Nem akar menekülni, és minket is bajba keverni. El akarja mondani azt, hogy mi történt azon az éjszakán sok-sok évtizeddel ezelőtt, és… - Alice elhallgatott, aztán felpattant, és az éjjeli szekrényhez suhant. Még időm sem volt arra, hogy kíváncsi legyek, mit csinál, már ott is ült újra az ágyam szélén, kezében egy papírtömbbel és egy tollal. Gyorsan lefirkantott valamit, aztán felém tolta.

Nem akarok hangosan beszélni, hogy az a nőszemély ne tudjon róla… De Jazz úgy hiszi, hogy ha bűnbánatot tanúsít, valamint átadja Jade-nek Mariát, akkor minket békén hagy majd. – Olvastam a szavakat. Rémülten és hitetlenkedve néztem fel Alice-re.

Jasper megőrült? Mi van, ha Jade csak még dühösebb lesz? Mi lesz, ha őt is felelőssé akarja tenni a vőlegénye miatt? – írtam vissza sokkal kuszább betűkkel, mint Alice.

Úgy gondolja, hogy így vagy úgy, de úgyis kiderül majd az igazság. És talán, jobb, ha ő maga vallja be… Hiába beszélek neki. Már könyörögtem, fenyegetőztem, nem tudom, mit tegyek – pillantottak rám kétségbeesve az aranybarna szemek. Tanácstalanul bámultam a papírlapra, de fogalmam sem volt, mit írhatnék. Alice megmentett, mert visszakérte egy intéssel tőlem a tömböt és a tollat. – Igazából, az a legrosszabb, hogy talán, igaza van. – nyomta az orrom alá az üzenetét. Hitetlenkedve bámultam a betűkre, mire Alice tovább írt. – Edward szerint, Jade már úgyis hibáztat minket amiatt, hogy Mariát rejtegettük, és utánunk jönne, hogy bosszút álljon az ellensége segítéséért. Talán, ha látná a megbánásunkat, és végezhetne Mariával, megnyugodna. De…

De mi van, ha mégsem… Ha csak még dühösebb lesz ránk… - fejeztem be a mondatot Alice helyett.

Igen, ott az a sok de, amitől ha lehetséges lenne, már rég gazdagabb lennék egy gyomorfekéllyel – húzódtak fintorra a piros ajkak.

Le van gyengülve és már falkája sincs – próbáltam érveket keresni, hogy mindkettőnket megnyugtassam.

De felépül, és minket köt a szerződés… És Carlisle… Néha… Néha úgy érzem, jobb lenne megölni Jade-et. Carlisle csalódna bennem, ha megtudná, hogy ezen gondolkozom – hajtotta le szégyenkezve a fejét Alice.

- Ez nagyon emberi gondolat. Ahogyan az is emberi, hogy nem teszed meg – feleltem hangosan, mire Alice hálás mosolya volt a jutalom. – Ha arra gondolok, hogy akiket szeretek, veszélyben lehetnek, nekem is megfordul ilyesmi a fejemben, hidd el…

- Tényleg?

- Esküszöm – tettem a kezem a szívemre. Alice olyan hirtelen kapta fel a fejét, hogy összerezzentem. Először azt hittem, hogy látomása van, de a szemei nem homályosultak el, aztán mikor koncentrálni kezdtem, én is meghallottam a telefonbeszélgetést, amit Carlisle folytatott Jonathannal a dolgozószobájában.

- Jade magához tért… - motyogta maga elé Alice. – Mennem kell – pattant fel hirtelen. Tudtam, hogy attól fél, Jasper azonnal elindul, hogy beszéljen vele, de kételkedtem benne, hogy az ébredése után Jade azonnal képes lenne találkozni bárkivel is. Valószínűleg, az ágyból sem tud majd kikelni, nemhogy elsétálni a határig.

Rám tört a lelkifurdalás, mikor halk kopogást hallottam az ajtón. Edward úgy kukkantott be az apró résen, mintha azt várná, hogy tüzet okádok felé. Már megbántam, hogy morcos voltam vele, de egyszerűen nem tudtam visszafogni magam. Ha nyűgös voltam, muszáj volt kimutatnom, és valahogy mindig rajta csattant az ostor. Tényleg igaznak tűnt a mondás, hogy azt tudjuk a leginkább bántani, akit a legjobban szeretünk.

- Bejöhetek? – motyogta, mire összeszorult a szívem.

- Persze – nyújtottam ki felé azonnal a kezeimet, mire megkönnyebbült sóhaj hagyta el a száját. – Ne haragudj… - húztam le magam mellé az ágyra, és óvatosan hozzábújtam. – Tudom, hogy néha gyerekes vagyok… - nyomtam egy puszit a nyakára.

- Én meg atyáskodó – mormogta a fülembe. Tudtam, hogy nem haragszik, mert a karja a hátamra csúszott, és a sebemre vigyázva szorosabban magához húzott. – De csak, mert jót akarok neked.

- Igen, tudom. Alice már mondta – kuncogtam fel. – Helyre tett egy kicsit, amiért megbántottalak.

- Tudom… Nem kellett volna beleszólnia… Kis kotnyeles.

- Azt hiszem, rám fért már, hogy valaki helyre tegyen – vontam meg a vállam. Edward elhúzódott tőlem, visszadöntött a párnára, aztán elgondolkozva fürkészett. – Mi az? – vontam fel kérdőn a szemöldökömet, miközben éreztem, hogy az arcom felforrósodik a pillantásától.

- Egész héten igyekeztelek az ágyban tartani, hogy ne mozogj sokat… Ha tudtam volna, hogy csak ennyi kell, hogy jó legyél, már rég megkaptad volna a magadét – mondta komoly arccal, de láttam, hogy a szája széle megrándult.

- Ó, igen? – emeltem a számhoz a mutatóujjamat. – Na és, mit tettél volna? – néztem rá kihívóan.

- Először is rád ijesztettem volna… - vigyorgott rám megmutatva a hófehér, éles fogakat, aztán halkan morogni kezdett. Valamiért egyáltalán nem az ijedtség volt az, ami hirtelen végigbizsergette minden porcikámat.

- És aztán? – kérdeztem halkabban.

- Aztán keményebb módszerekkel tartottalak volna a párnák között – fogta meg a csuklómat cseppet sem szorosan. Hagytam, hogy a fejem fölé emelje a karomat, és az ágyhoz szegezzen.

- És miután nem tudtam volna mozogni? – A mellkasom szégyentelenül gyorsan emelkedett, miközben a fülemben dobolni kezdett a vér. Edward még jobban fölém hajolt, hogy az arcunk egy vonalban legyen, és csak aztán válaszolt.

- Aztán levegőhiánnyal büntettelek volna… – Felsóhajtottam, ahogy a szája az enyémre tapadt. Ki akartam húzni a kezem a szorításából, hogy megérinthessem, de tiltakozásképpen gyengéden megszorította a csuklómat. Fogságba esett végtagjaim helyett a lábammal próbálkoztam – felhúztam az egyiket, és Edward csípője köré fontam. Halk, elégedett nyögés hagyta el mindkettőnk torkát.

- Tetszik ez a büntetősdi… - doromboltam, miközben Edward ajkai a kulcscsontomat kóstolták végig. – Azt hiszem… többször kéne nyűgösnek lennem… - A halk, kétségbeesett nyögéstől, ami megrezegtette a sejtjeimet, kuncognom kellett.

Elkábulva hunytam le a szemeimet, ahogy Edward szája egyre lejjebb haladt rajtam kigombolva a pizsamám felső gombjait. Már kezdtem volna átadni magam a kényeztetésnek, mikor hirtelen megéreztem Edward kezeit az oldalamnál, ahogy megpróbálnak befurakodni a ruhaanyag alá.

- Nem, ne! – nyögtem fel, miközben kétségbeesve igyekeztem eltolni magamtól Edwardot. Bűntudatosan pislogott rám, miközben az oldalára gördült és felült.

- Sajnálom, elragadtattam magam… - mentegetőzött.

- Nem, nem, az én hibám – toltam ülő helyzetbe magam, miközben igyekeztem a légzésemet normalizálni. Egyszerűen pánikba estem, mikor Edward keze a hegemhez közeledett. Nem mintha még sosem látta volna, milyen undorító, de valahogy, akkor más volt a helyzet. Nem tudtam volna elviselni a gondolatot, hogy miközben engem csókol és simogat, valójában iszonyodik egy részemtől. Önkéntelenül megborzongtam, mire Edward homlokán megjelent egy ránc. – Én csak… - kezdtem volna megmagyarázni a hirtelen elutasításomat, mikor meghallottam Alice hangját.

- Nem mehetsz el! Jasper Hale, megtiltom! – A szinte kislányosan magas hang most olyan határozott volt, hogy egy pillanatra még én is megdermedtem. Edward felpattant az ágyról, és kisietett a folyosóra. Gyorsan begombolkoztam, és párszor végigfésültem a hajamat az ujjaimmal, aztán belebújtam a papucsomba, és követtem.

Mire kiértem, Jasper már a kezei között tartotta Alice arcát. A tekintete lágy volt, szerelme villámló pillantásának ellenére.

- Így a helyes, és így van esély arra, hogy titeket békén hagyjon. Nem akarom, hogy miattam folyton meneküljetek, mint a vadak. – Jasper hangja meglepően békés volt. Mintha tökéletesen belenyugodott volna a sorsába – ettől a gondolattól kirázott a hideg.

- Úgysem lépheted át a határt! – préselte össze az ajkait Alice. Jasper lassan felém fordította a fejét, mintha akarna tőlem valamit, én pedig értetlenül pislogtam vissza rá.

- Nem! Mondtam, hogy erre nem kérheted meg! – csattant fel Edward hangja.

- Mire? – néztem hol Edward haragos arcára, hol Jasper bűnbánatos, de határozott vonásaira.

- Semmire! – Edward megragadta a karomat, és finoman megpróbált visszatuszkolni a szobájába, de nem hagytam magam. – Az isten szerelmére, most az egyszer hallgass rám! – Edward szemeiben kétségbeesést láttam, de nem értettem az okát.

- De… - próbáltam meg tiltakozni, mire elengedett, és vicsorogva Jasper felé fordult. Összezavarodva érintettem meg a karját, hogy lenyugtassam, de nem igazán jártam sikerrel.

- Azt akarod, hogy egész életében lelkiismeret-furdalása legyen, ha nem úgy sülnek el a dolgok, ahogyan szeretnéd? – Jasper lesütötte a szemeit Edward szavait hallva. – Hogy magát vádolja majd, ha bajod esik? Nem elég, hogy nekünk szenvednünk kell azok miatt, akiknek a vére a kezünkhöz tapad, őt is ki akarod tenni ennek? – A csend hirtelen túl nagy lett a folyosón – furcsa módon, jobban bántotta a fülemet, mintha egy ütvefúró zaját kellett volna hallgatnom közvetlen közelről. Alice és Edward tekintete Jasperre tapadt – az első reménykedő volt, a második még mindig dühös.

- Sajnálom, Isabella… A húgom vagy és szeretlek, de Alice biztonsága és jóléte az első – Jasper hangja halk volt, és még akkor sem láttam ilyen bűntudatot a szemeiben, mikor Jade vőlegényének a haláláról mesélt nekem.

- Nem hagyom, hogy… - Edward fenyegetően lépett előre egyet, de elé fordultam, és a kezemet a mellkasára helyeztem.

- Semmi baj… - néztem a szemébe, amely most olyan volt, mint a kavargó olvasztott arany.

- De. De, igenis baj, nem fogom tétlenül végignézni, hogy a te lelked is mérgezett lesz. Épp elég szörnyűségen mentél már keresztül, és… Kérlek, Isabella! Csak most az egyszer hallgass rám! – helyezte a kezét az arcom bal oldalára. Lesütöttem a szemem egy másodpercre, aztán ismét felnéztem Edward tekintetébe.

- Rendben – bólintottam. Edward arcán egy pillanatra meglepetést láttam, aztán megnyugodva kifújta a levegőt, közelebb húzott magához, és apró csókot lehelt a számra.

- Menj vissza a szobádba… - kérte. Hátrapillantottam Jasperre. Nem tudtam pontosan, mit látok a tekintetében, de abban biztos voltam, hogy nem irántam való haragot a döntésem miatt. Alice arcán viszont elsőre felismertem a megkönnyebbülést és a hálát. – Mindjárt megyek én is, nem lesz gond – ígérte Edward.

Feszülten ültem le az ágyamra, miközben próbáltam kihallgatni a többieket – persze, sikertelenül. Alig pár percig tartott csak az egyedüllétem, és mikor Edward belépett az ajtón, szinte tapintható volt a feszültség, ami körülvette.

- Minden rendben? Hol van Jasper? – kérdeztem azonnal.

- Alice-szel – kaptam a szűkszavú választ, miközben Edward leült mellém. Pár pillanatig csend volt, aztán Edward felém fordult. – Köszönöm.

- Mit? – zavarodtam össze megint.

- Hogy azt tetted, amire kértelek – emelték fel a hosszú ujjak a kezemet, hogy a hűvös ajkak egy csókot nyomjanak rá.

- Mit akart Jasper tőlem? – próbáltam megtudni, mivel a kíváncsiságom nem tudott nyugodni annak ellenére, hogy azt szerettem volna tenni, amit Edward elvárt tőlem.

- Ne foglalkozz vele – rázta meg a fejét, aztán mosoly ült ki az arcára. – Mit szólnál, ha inkább elterelném a figyelmedet… - hajolt közelebb hozzám. Kissé riadt arcot vághattam, mert megdermedt, és végül elhúzódott. Torokköszörülve toltam feljebb magam az ágyon.

- Elfáradtam… - motyogtam magam elé, miközben feljebb húztam magamon a takarót.

- Értem – bólintott Edward feszült vonásokkal. Nem akartam megbántani a visszautasítással, de nem éreztem még magamban erőt ahhoz, hogy beszéljek vele az érzéseimről. Tudtam, hogy úgyis azt mondja majd, amit hallani szeretnék – hogy elfogad olyannak, amilyen vagyok, sebhellyel vagy anélkül -, de honnan tudhattam volna, hogy ez tényleg így van-e. Abban biztos voltam, hogy szeret engem, de pont emiatt voltam bizonytalan benne, hogy nem füllentene-e csak azért, hogy engem boldognak és elégedettnek lásson. – Akkor jó éjt! - sétált az ablakhoz.

Sóhajtva hunytam le a szememet, de valami nyomás a mellkasomon nem hagyott elaludni. Zaklatottan rúgtam le magamról a takarót, és kimásztam az ágyból.

- Valami baj van? – fordult felém Edward kérdő pillantással.

- Én csak… - sétáltam oda hozzá. – Szere… tlek… - nyögtem fel, ahogy Edward hirtelen elnézett mellettem, mintha egyik pillanatról a másikra elfelejtette volna, hogy ott állok előtte, vagy egyszerűen láthatatlanná váltam volna a számára.

- Hé! – lengettem meg a kezemet az orra előtt.

- A pokolba! – csattant fel, és ellépve mellettem feltépte az ajtót.

- Edward, mi történt? Edward! – siettem utána, de mire leértem a földszintre, már csak a nyitott bejárati ajtó fogadott.

- Mi történt? – Alice és Rose jött le az emeletről, alig pár pillanat múlva pedig Esme is megjelent az öcsémmel a karjában.

- Nem tudom… Edward egyszer csak elrohant, és… Hol van Jasper? – néztem körbe. Alice szemei rémülten elkerekedtek.

- Levegőzni ment… Azt mondta, hogy szüksége van egy kis nyugalomra… Ő nem hazudna nekem! – A kusza tincsek ide-oda rebbentek, ahogy megrázta a fejét, aztán kisietett a verandára, és kedvese nevét kezdte kiabálni.

- Alice… - Idegesen mentem ki utána, de nem figyelt oda rám. Megragadtam a vállait, hogy magam felé fordíthassam – a pillantása megijesztett. Még sosem láttam Alice-t ennyire félni. – Alice, mit akar tenni Jasper? Mit szeretett volna tőlem? Alice! – ráztam meg, hogy végre kicsit magához térjen.

- A… A határhoz megy. Át akarja lépni, hogy beszélhessen Jade-del, és tőled akart engedélyt kérni rá – hadarta halk hangon végül, miközben a tekintete még mindig a fákat fürkészte remélve, hogy tévedünk, és Jasper mégis felbukkan mindjárt.

- Tőlem?

- Black leszármazott vagy és alfa. Módosíthatod vagy felbonthatod a szerződést, ha úgy tetszik – hallottam meg Rosalie hangját az ajtóból. – Utána kell mennünk! Ebben a családban mindenki megőrült… - dühöngött magában, miközben elém lépett. – Gyere! – emelte felém a karjait. Kellett pár pillanat, mire rájöttem, hogy fel akar venni a futáshoz, de utána szó nélkül hagytam neki.

Alice mellettünk rohant, de inkább elfordítottam a fejemet, hogy ne kelljen látnom az arcán a kétségbeesést.

77 megjegyzés:

  1. Megint első vagyok! :D Bocsi, csak az ilyen apróságok feldobnak, mindjárt írok rendes kritikát is. :D

    VálaszTörlés
  2. azt hittem én leszek az elsőőő :( :D mindjárt mondom a többit:D

    VálaszTörlés
  3. Én vagyok,aki a második.:D.De menő.Másodiknak írok.Tetszett a fejezet.Majd később leírom,miben.
    Alig pár másodperccel előztél meg Fummie :d.
    Kopi

    VálaszTörlés
  4. ez is tetszett mint a többi :D de ez Bella részéről egy kicsit gyerekesnek tartom hogy a sebhelye miatt utasította el edwardot....már mióta arra várt h edwarddal lehessen! :D de remélem kinövi ezt a hülyeséget és elfelejti azt a sebhelyet :D puszzii Nikcsii

    VálaszTörlés
  5. "Edward elmesélte, hogy Rosalie eloltotta a tüzet. Állítólag a tűzfészek mellett felmászott egy fára a jeeppel a kezében"
    Hát ezen nagyot néztem :D Eléggé nehezemre esik elképzelni O.o
    Remélem, Isabella egyszer majd túllép ezen a sebhely-dolgon. És Rosalie megint rendes volt? Én az eredeti könyvekben végig azért drukkoltam, hogy legalább a végére jófej legyen.
    Egyébként jó volt ez is, de nekem az előző fejezet kicsit jobban tetszett:) De nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. Remélem, senkinek sem esik baja Marián kívül 3:) hehehe *gonosz vigyor*
    Bocsánat, agyamra ment az érettségi :$

    VálaszTörlés
  6. Szegény Edward, nem érti mi a helyzet. Isabella remélem gyorsan vázolja a dolgokat. De elég könnyen el tudná terelni a figyelmet arról a bizonyos sebhelyről ... :)

    VálaszTörlés
  7. Huh. Jasper hogy képes hazudni Alice-nek? Szerintem most becsapva érezheti magát (mármint Alice).
    Az a rész nekem furcsa, hogy a Cullen család tagjai nemigen látogatták meg Isabellát. Pedig elvileg szeretik.
    Továbbá, hogyha most Jade nem teljesen beszámítható, akkor hogyan fog vele Jasper megbeszélni bármit is?
    Remélem csak Jadenek és Mariának nem lesz baja a továbbiakban. :D

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Bocsi, hogy nem írtam az előző fejezethez, csak az érettségi miatt nem igazán volt rá időm. Viszont nagyon örültem a frissítésnek, mert szokás szerint 1 nappal a szóbelim előtt raktad fel!:D
    Ami először megfogott ebben a fejezetben, az a tűzoltós rész. Tudok egy-két dolgot a tűzoltásról, lévén, hogy apukám tűzoltó volt, de ilyen módszerrel még nem találkoztam.:D Nem hittem volna, hogy így fogja használni az autót, de hát mit vár az ember a vámpíroktól.
    Komolyan mondom, Isa rosszabb, mint én... ennyit még én sem szoktam hisztizni, ha ágyban kell maradnom.:) El tudom képzelni, hogy mennyire hiányolhatta már Alice-t. Mindig jó egy kis csajos beszélgetés, főleg, ha le vagy maradva a hírekkel kapcsolatban.
    Jasper ötlete egy hülyeség! Én elhiszem, hogy meg szeretné védeni a családját, de nem vette észre, hogy Jade nem éppen az a mindent észszerűen végig gondolós típus? Miért pont most változna meg? Nem hiszem, hogy az sokat számít neki, hogy megmentették a vmpírok. Valahogy nem olyan, aki ezt értékeli. Bár minden attól függ, hogy tényleg felépül-e, de Carlisle elég jó orvos, szóval esélyes a gyógyulása. Sajnos:S Milyen jó lenne, ha Alice valóra válthatná a Mariaval kapcsolatos elképzeléseit. Megérdemelné.
    Ilyen büntetést én is szívesen elviselnék, mint amilyet Isa kapott, csak mondjuk Nate-tel vagy Jake-kel!:D Azért az is jellemző, hogy Isa még mindig nem hiszi el, hogy Edward a sebhellyel együtt is szeretheti őt. Pedig micsoda részt olvashattunk volna, ha nem kezd el aggodalmaskodni.:) És azt is megéltük, hogy Isa egyszer azt csinálja, amire kérik, ezt fel kell írni valahova.
    Jaspert egy kicsit megfontoltabbnak ismertem meg. Nem igazán jellemző, hogy csak így fogja magát és "elszökik". Az tényleg nem túl okos gondolat, hogy Isát is belekeverje. Van már neki elég baja. Amúgy ha Isa engedélyt adott volna Jaspernek, hogy átlépje a határt, akkor az csak átmeneti lett volna? Mert azt nem hiszem, hogy kitörő örömmel fogadnák, hogy egy vámpír szabadon mászkálhat La Pushban. És ha Alice-szel és Rose-zal Jasper után megy, akkor engedélyt ad nekik az átlépésre? Remélem nem csinál Jasper semmi butaságot!
    Várom a következő fejezetet!
    Puszi, Vicky

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszett ez a fejezet is! :) Most józanodom a fejezttől, szóval nem vagyok képes rendes kritikát írni. :D
    Puszi,
    Fanny

    VálaszTörlés
  10. Nagyon nagyon jó volt a fejezt csak a függő végűek idegesítenek mert izgulok! :D Légyszi írd meg hamar mert kíváncsi vagyok mi lesz Jasperrel meg a többiekkel! :) JÓl sikerült!

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    A csodába is már!Hogy tudsz ilyen jól írni?Sokan mindig azt mondják és úgy kezdik,hogy nagyon jó lett a fejezet,de ehelyett én csak annyit mondok,frenetikusan meglepő volt.
    Meglepett,ahogy Isabella helyzetét leírtad és már annyira beleéltem magam,hogy mikor vége lett,majdnem elkezdtem sírni.Mikor Edward elrohant azt hittem,hogy Isabella miatt,mert nem tud a szeme elé kerülni,mert azt hiszi Isabella már nem szereti de aztán rá jöttem,hogy csak Jasper miatt.Csak Jasper miatt?Hogy lehet a csak és a Jasper szó egy mondatban?Szerintem Jasper egy kicsit túlzott,ugyanis szerintem,jó fontos hogy a családunk biztonságban legyen meg minden,de akkor sem kellett volna ennyire aggódnia miatta.Jó, tudom,hogy aggódni emiatt egészséges meg minden,de szerintem egy-két napot csak kibírt volna,nem?Tudom,hogy ki kellett öntenie a szívét meg meg is kellett könnyebbülnie de ezzel éppen hogy bajba is sodorhatja a családját.
    Ezt jól kiveséztük.Következő:
    Isabella tudom hogy aggódik a sebhelye miatt és ettől dobott egy akkor hátast az elmém,hogy elkezdett fájni a fejem.Meglepett,hogy megakadt a "szeretlek" szónál.Érdekes,hogy Edward pont azt akarta,hogy Isabellának ne legyen megint valamilyen lelki sérülése de éppen ezért lesz szerintem,mert nem engedte,hogy engedélyt adjon Jazznak és ha valamilyen baja esik,akkor annyi a szándéknak.
    Kérdésem újra felteszem,ha nem nagy baj:Mi van Bella nagyi naplójával?Isabella elvesztette?
    Válaszokra éhesen üdvözöl:Kopi

    VálaszTörlés
  12. nagyon jó volt..csak Jaspernek ne legyen semmi baja..szegény Isa ennyire vészes a sebe?

    VálaszTörlés
  13. Drága Spirit!
    Most aztán teljesen lenyűgöztél!Véleményem szerint bátra jelentem ki, hogy nekem ez volt a legjobb fejezet a hónapba.És ezt nagyon KOMOLYAN gondolom!Annyira jól megírtad hogy szemem előtt megjelent a történet, mint egy film, amit most láttok először.Pokolian jól írsz,csak így tovább!
    Nagyon várom a köv. részt.
    Hogy Jasper mit fog most tenni?És vajon Edward?
    Meg amitt Rose mondot Isanak h módosíthatja vagy felis bonthatja a szerződést, vajon mit fog tenni?
    De ami jobban érdekel,hogy vajon Isa hogy fogja elfogadni azt a sebhelyet magán?És Edward hogy fogja meggyőtni h így is szereti?És meddig fogja bírni az elutasítást?Mert hát nem láttbele Isa gondolataiba,de azért nem hülye,tudja ő szerintem mi a helyzet!
    Annyira a rész hatása alatt vagyok, h még nem bírtam gondolkodni a lehetséges megoldásokon.De amint helyre térek azonal megírom az elgondolásaimat,igérem!
    Ja, és köszi a kis romantikus részt. :)Én már nagyon hiányoltam és nagyon örülök h belefűzted a részbe.Nagy puszi érte!

    Panda

    VálaszTörlés
  14. Szia Spirit!

    Valamiért van egy olyan érzésem, hogy Jasper el akar szökni Jadedel... nem toom miért. Vagy van valami hátsó szándéka az biztos.

    Emy

    VálaszTörlés
  15. Nem tudom, hogy mit írjak... egyszerűen imádom!
    De Alice miért nem látta, hogy mire készül Jazz? Azért, mert egy farkassal kapcsolatos? De azt már megtanulta kezelni, nem? Úgy értem, hogy valamit azért mégiscsak lát...
    És Alice-em... szegény... tökéletesen együtt tudok vele érezni, csak annyi, hogy nekem az egyik barátom akart hőst játszani. Bár ez erős túlzás Jazz esetére, mert ő csak Alice-t és a többieket akarja megvédeni. De nem lépheti át a határt! Elvégre akkor megszegi a szerződést! Ugyan nem hiszem, hogy Nate megtámadná őket, de akkor is...
    És Jade... nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan fog reagálni Carlisle segítségére, meg arra is, hogy mit fog tenni Jazz!
    Komolyan mondom, annyira jól fel tudod pörgetni az agyam... xD
    Rose nem kapott ki Em-től a kocsi miatt?:P
    Ohhh... és Edwrad azért akadt ki ennyire, mert Jasper a képességét használta volna arra, hogy Isa belemenjen? Vagyis azért is...
    De Alice-t miért nem nyugtatta le, akkor ott a folyosón?
    Ohh... még Josh. Visszament a falkába? És Ouray?
    Nagyon jó lett! Tényleg imádom:)
    Várom a folytatást!
    pusz
    Barbee

    VálaszTörlés
  16. Szia!
    nekem is nagyon tetszett ez a rész is! Nagyon jól írsz, és roppant izgalmasan!!! XD Egyébként ez a büntis dolog nem is rossz ötlet, majd szólok a barátomnak, hogy nálunk is be lehetne vezetni ezt a módszert! Köszönöm ezt az élményt, amit a történeteddel adsz! Nagyon várom a kövit!!! Pux XD :P :)

    VálaszTörlés
  17. Szia Spirit!
    Az első bekezdés lett a legkirályabb:D Ott nagyon röhögtem:D Rose azért nem semmi, hogy így oltja el a tüzet:D Én tök másra gondoltam:D Amikor Edward azt hitte, hogy Isának női baja van, és beleszippantott a levegőbe, hát... eléggé gáz volt:S Uhh:S:D Végre! Ezt írtam is, hogy ebben a könyvben alig van Alice, és jó lenne már egy kis dumcsizás:P És tök tetszett, csak hát, jobb lett volna, ha arról beszélnek, hogy mikor mennek el megnézni a New Moon-t, vagy ilyesmi, de hát, nincs idő mozizásra:/ Alice nem is volt Alice:( Mondjuk nem csodálom:S Hülye Jasper, és hülye Maria! Jaspert sajna nem tudom utálni a New Moon miatt:D Olyan jók voltak a beszólásai:D Majdnem sértetlenül hozták vissza Mariát:D Hmm... Hajrá Alice! Meg se lepődtem, amikor Aice goromba volt Isával, gondoltam, hogy Maria miatt van:S "Ha valaki csak hozzád szól, már azon elmélkedik, milyen kivégzési módot érdemelne." Ez nagyon állat:D És tuti, hogy Jasper is féltékeny lenne Alice-re, hisz ezt el is mondta az első könyvben:P Tesztoszterontól megkergült hímek!;) Na! Minden wolf packos csajszit, és ezeket a gáz Spiritéket is, akik Edward fanok, meghívom hozzánk egy jó kis vacsira. A menü: Roston sült Maria, fincsi agyvelővel, és fűszerezett szemgolyóval tálalva. Köret: hajacska és körmöcske. Nagyon fincsi lesz:P Ti hozzátok a desszertet! Vicky, te azt a fincsi krémeset, Szandi, te pedig a kapros muffint, Freeb, te meg azt a rondát, de finomat:)
    Először az jutott eszembe, hogy mi a garancia arra, hogy Jade felépül? No persze, eszembe jutott az is, hogy te írod, vagyis tuti, hogy felépül, de ha fel is épül, akkor sem hiszem, hogy az lesz az első dolga, hogy megölje Jaspert. Nem is lenne képes a kommunikációhoz. Agyvérzés után meg főleg nem. Vagy a farkassága miatt gyorsabban gyógyul? Fúúú, ez a büntetés nagyon menő:D Én is inkább Jake-től kérném, mint a Vicky:D "Levegőhiánnyal büntettelek volna..." hmm. Azt mondtad, hogy még a 2. könyvben lesz szex jelenet, gondolom a kövi fejiben se lesz, mivel megy az eksön most:D Isa dorombol... azt hittem farkas, de hát késő bánat, ebgondolat(6) Most egy kicsit megverném Isát! A hülye sebe miatt tolja el Edwardot:@ Edward meg tuti, hogy nem tudja, hogy mért tolja el:@ Néha olyan hülye ez az Isabella:S És nem Spirit, nem hasonlítok rá:D Mehetne egy kórterembe Jade-del! Meg Jasper is! Milyen hülyeség már, hogy elmondja Jade-nek? Persze, tudom, hogy Alice neki a legfontosabb, de akkor is!Olyan cuki volt, amikor Jasper mondta, hogy Isa a tesója:)))(L) Muszáj mindig, minden apróságra figyelned?:D Jasper kérése... nagyon durva! Még Meyernek se jutna ilyen az eszébe, hogy Isa Alfa, és fel tudja bontani a szerződést:D Durva! Alice meg hogy vehette be ezt a marhaságot?:S Még hogy Jaspernek levegőre van szüksége! A vámpíroknak nincs is szükségük oxigénre!:D Imádom Rosalie-t! Tényleg mindenki megőrült ebben a csládban:D Egyet kell, hogy értsek vele, és ez nagy szó;) Edward aban a pillanatban olvasta ki Jasper gondolataiból, hogy el akar menni, amikor kilépett az ajtón, nem? Akkor simán utoléri. Vagy átvágta gondolatban Edwardot? Szerintem amúgy át fog menni a határon:S Hajjaj! Mik lesznek még itt?! Szokás szerint uncsi volt:/:D Ja, és az előző fejiben tök vártam a harcot, de nem volt:@ Nagyon meglepődtem, mert alig volt egy kevéske csihi-puhi. Legyen már még:D Ugye lesz az elkövetkezendőben?:D És mint már mondtam, Vickyvel együtt, szerintünk Jade és Maria fognak meghalni. Nem is lenne lelkiismeretfurdalásom. És szerintem is normális, hogy Alicenek ez is megfordult a fejében.
    Na, a vacsi még áll:D Gyertek csajok! Puszi mindenkinek! Juca

    VálaszTörlés
  18. Szóval írok rendes kritikát. Nem volt valami eseménydús. Úgy értem, ennek olyan átvezető fejezet szerű hangulata volt. Azért aranyos volt Edward meg Isabella meg Alice. Már az elején sejtettem, hogy Jasper valami olyasmit akar kérni Isabellától, hogy engedje meg neki átlépni a határt, vagy lépjen kapcsolatba Nate-tel.
    Oké, a múltkori feltevésem nem volt helyes, de találtam magamnak elfogadható magyarázatot.
    Azért szerintem nem lesz ilyen könnyű a helyzet. Bár örülnék neki, ha Maria "korai" halált halna. Meg Jade-ről sem hiszem, hogy örökké itt marad La Push-ban. Bár jobb lenne, ha szimplán elmenne, minthogy ő is rövid távon végezze. Bár szerintem őt nem fogod kinyírni.
    Kérdés: Hány fejezet van még ebből a kötetből, és kb hol tartunk?
    Bocsi, hogy ilyen fantasztikusan gyors tempóba kommenteltem, csak el vagyok foglalva közben. :D

    VálaszTörlés
  19. Azta! Jajj remélem Jaspernek nem lesz semmi baja, nekem ő az egyik kedvencem:( Viszont szerintem, Jade ezek után, mégha nehezen is de megfog bocsátani Nekik, hogy bújtatták Mariat. Legalábbis nagyon nagyon remélem!:/ Iza reakciója szerintem pedig teljesen normális...mármint belegondoltam, hogy én mit csinálnék a helyébe (a sebhelyel kapcsolatban)és én is ugyan így vagy hasonlóan reagáltam volna...:S Edward olyan édes lehetett, amikor az ajtón nem mert bejönni elösször *.*♥ Rosali pedig ugy veszem észre egyre kedvesebb Izával! Ennek örülök:) Sok puszi Spirit! Jajj és még annyi, hogy nemsokára megint küldök rajzokat:)

    VálaszTörlés
  20. Szia!
    Láttom azokat a kérdéseket amikre nem tudtál igazán válaszolni mert még kialakuló félben vannak azokat Isabella gondolataiban írtad le. Nagyon cseles! :D:D:D
    Amúgy jó lett de olyan szomorú annyira összeszorúlt tőle a gyomrom. Szegény Edward és szegény Alice. :(
    Várom a kövit!
    Puszika

    VálaszTörlés
  21. Sajnálom Alice-t és Jasper-t is nagyon. Jaspernek igazán neház döntést kell-kellett (ugye még nem tudhatjuk, hogy tényleg megszegi-e az egyezséget) meghoznia, de biztos vagyok benne, hogy helyesen fog dönteni!
    Jó fejezet lett ismét!

    VálaszTörlés
  22. Nem, nem nem lehet igaz!

    Azt hittem, megőrülök, h írtál újat, de aztán mégse tettem, h el tudjam olvasni. :)

    Ez a feji nagyon tetszett, mert volt benne minden, legalább utalás szintjén (értsd: szerelem->féltékenység, szerelem->féltés, Isa félelme a heg miatt).

    Nem hiszem el, h Jasper képes átlépni a határt, de azt se, h Alice nem látta a döntését. Tudom, a farkasokat nem látja, de akkor azt kellett vna látnia, h eltűnt a jövője. (Mint az Eclipse-ben, amikor nem engedik el Bellát Jake-hez.) Szóval, ez nekem nem egészen világos.

    Isa annyira cuki, ahogy elkezd makacskodni, h
    "Alice-t akarom!... Alice-t akarom! Most!"
    Lehet, h nem a cuki a legjobb szó rá, de a lényeg, h tetszett. :D

    Aztán amikor Alice beszél neki... Jaj, most összességében nagyon feldobtál ezzel a fejezettel, pedig rossz napom volt a suliban, úgyh gratulálok, sikerült felvidítanod (még ha késő is van)! *lelkes taps*

    Lehet, h még írok egy részletesebb hsz-t is, de enm biztos. Majd még meglátom.
    Nagyon boldoggá tettél ma!

    Pusz:
    Kisildikó

    VálaszTörlés
  23. Kicsit fura volt,hogy Isabella először életében szót fogadott Edwardnak :)
    Szelni lehetett a feszültséget a levegőben :S
    Az a legrosszabb mikor a családban történnek az ilyen viták,és tudjuk hogy valaki emiatt szenvedni fog :(

    Amugy jó a fejezet,igy tovább

    VálaszTörlés
  24. Szia.
    Ismét egy élményekkel teli fejezet :)
    Amikor az elején Bella kikelt magából, azt hittem azt fogod írni, hogy megfogta Edwardot az ingjénél fogva és lesmárolta, erre meg csak Alice-l akart beszélni xD Sajnálom, hogy a hege miatt ennyire eltávolodik Edwardtól. Valószínűleg én is ugyan ezt tenném, folyton takargatnám, mert nem szép látvány :( Egy kérdésem viszont lenne! Ha Bella lemond a farkaslétről és vámpír szeretne lenni, akkor az a heg begyógyúl neki? Vagy a vámpír gén ilyesmit nem tud rendbehozni, hiszen az a seb végül is begyógyúlt..

    Az a csavar a végében pedig eszméletlen volt! Módosíthatja/felbonthatja a szerződést? De abból csak zűrzavar lenne, mivel nem ő az alfa a farkasoknál. Gondolom nem is akar sosem az lenni, hiszen Nate ahhoz túl jó barátja. És újabb problémák lépnének csak fel, ha felhasználja, hogy "márpedig én Black vagyok!"

    Remélem következő fejezetben végre megoldódik ez a Jade vs. Jasper + Maria probléma (bár ez akkor azzal jár, hogy a könyvet is befejezed? *szomorú arc*)

    VálaszTörlés
  25. Jupiiiiiiii, új feji! :):):)
    (Bocs, ezt muszáj volt, annyira megörültem neki.:)
    Most csak néhány gondolat, aztán majd írok rendes kritikát is.
    Nekem jobban bejött ez a rész, mint az előző, derültek ki fontos dolgok, és merültek fel újabb agyalnivalók is... Isabella végre normálisan is tud viselkedni. Nagyon tetszett, hogy ez egyszer hallgat Edwardra, ez szerintem alap lenne, ha szereti és bízik benne. A sebhellyel kapcsolatos érzéseit viszont meg tudom érteni, de meg kellene beszélnie minél hamarabb Edwarddal, mert tuti félreérti, és persze szokás szerint magát hibáztatja majd...

    VálaszTörlés
  26. Oh my God! Végre valaki hajlandó volt egy iciri picirit írni a női bajokról! Nagyon poén ahogyan Edward csekkolja, hogy megjött e a "mikulás" vagy sem! :D Nem gondoltam volna, hogy Isabellát ennyire felzaklatja a sebe. Most szegény Edward teljesen mást gondol, és azért van elkeseredve ez nem igazság! Na, aztán itt Jasper is! Most komolyan fájt volna neki, ha még vár egy kicsit azzal a vallomással? Biztos lett volna egy kevésbé veszélyes megoldás! Rosenak részben igaza van! Az utóbbi időben a Cullen család a meggondolatlan dolgokról híres! Maria seggét meg egy ágyúval robbantanám szét! Persze ha használna ellene!
    Örülök, hogy nem vártad ki a hsz-okat mert már nem bírtam! Várom továbbra is a kövit!

    Cup Cup Szupcsi

    VálaszTörlés
  27. Kedves Spirit!

    Tudod ez a fejezet valami isteni volt!!!( Nah jó ezt nem kell kommentelni! Egy ilyen nagy Mágus, mint Te nyilván tudja, hogy milyen jó!)
    Végre megjött azt a feji amire már vagy 1 hónapja vártam...Nem hiszem el, hogy Jasper és Alice így össze tudnak veszni...pláne azt nem, hogy Jazz hazudjon! Szegény Alice, meg tudom érteni, nyilván teljesen ki van akadva.
    De legalább, ha már nem lehet ott legalább tudja csekkolni az eseményeket!
    Edward meg azt hiszem nem is lehetne ennél nyomulósabb! De hát most mégis mit vátjunk Tőla hiszen férfi!? Sok esze van és nagy szíve, de azt hiszem, hogy innentől kezdve nem az agya fogja irányítani!!! :)
    Én Cullenék helyéban Mariát már régen eltettem volna láb alól...Nem is értem, hogy Jasper miért nem engedi, hogy megöljék, nem hiszem, hogy ennyire szoros lenne a viszonyuk!? Vagy talán igen???
    Nah megyek aludni, mert késő van...Köszi a fejezetet!!! Jó éjt mindenkinek!!!

    Puszi: B.J.

    VálaszTörlés
  28. szia.hát ez a fejezet megint nagyon jó lett,és izgalmas,már nagyon várom a folytatást!!szegény Alice,most jól ki lehet borulva.Remélem Jazznek nem lesz semmi baja,de amit Alicetől kap majd azt biztosan nem teszi zsebre:)Bella meg nem tudom miért aggódik a sebhely miatt,Edward szereti és ez a lényeg!Mariát meg én se sajnálom egy cseppet sem,megérdemelné a halált.Olyan aranyos volt,amikor Alice féltékeny volt,szinte látom magam előtt,ahogy a kedves mosolygós arc megtelik féltékenységgel.A többiek nevében is köszönöm a fejezetet,ésminél hamarabb kérnénk folytatást!:)nagyon tehetséges vagy!!!
    bella27

    VálaszTörlés
  29. Már a címnél tudtam, hogy komoly bajok lesznek itt.:] Az elején annyit nevettem. xD Megértem Isa-t, hogy hisztis, de miért mindig Edward-ot bántja? Hmm...tényleg ráfér a bünti.;)
    Alice-t nagyon sajnálom. Az ilyen Alice típusú emberekkel tényleg csak akkor foglalkozunk, mikor már nagy a baj.:S Egy házba kell élnia a párja volt szeretőjével, a barátja önfeláldozósdit játszik, az egész konfliktus Jaddel.:S Ahj szegénykém, remélem mostmár minden jóra fordul, és happy lesz. Ráfér a drága Alice-re.
    Sokan írták, hogy miért tolta el magától Isabella Edwardot. Én együtt érzek vele, és tudom mi játszódhat le a lelkébe.:D Nekem is látszik egy vágás nyoma, és nekem sok időbe telt míg elfogadtam magam. Pedig nekem nem is olyan helyen van ahol látszik, ráadásul az évek elteltével sokat halványult:D De még most is zavar.:D Szóval, ne bántsátok ezért.:]
    Mikor Jasper a folyosón kérni akart vmit Isabellától, rögtön tudtam, hogy át akarja lépni a határt. Tudtuk, hogy Jazz így is úgy is véghez viszi az akaratát, úgyhogy nem tudom, mi lett vna a jobb.:D Ha megadja az engedélyt, vagy sem.:D
    Rose új stílusa tetszik. Az elején idegenkedtem tőle, de mostmár szimpi.
    A vége pedig... meg fogsz ölni a függővégekkel.:D

    VálaszTörlés
  30. szia!
    Megértem Isat a sebhely miatt, de Edward elég sokszor bizonyította h mennyire szereti, és látta is már a sebhelyet, szal így csak azt éri el h eltávolodnak egymástól!
    A Jade dolog pedig, nem értem 7 vámpír és egy farkas nem értem miért félnek tőle annyira, hiszen már egyedül van és átesett egy komoly betegségen, és nem is teljesen épelméjű! Jó igaz egy bolond sokkal veszélyesebb lehet, de akkor sem értem, túlzás ez a félelem. Szerintem akár Jasper egyedül is elbánhatna vele...
    Viszont ezzel a húzásával azt éri el h. a La pushiak megórolnak mert megszegte a szerződést, és ki tudja nem kerekedik ki egy harc?
    Remélem Edward a határ előtt elkapja, és megmarad a béke:)
    Várom a folytatást!
    Üdv:Ginever

    VálaszTörlés
  31. Isa túlaggódja azt a sebhelyet. Edward szereti. 160 kilósra hízhatna, megőszülhetne, megöregedhetne, akkor is így érezne iránta.

    Rose és a tűzoltás... Hát nekem nem igazán jött be ez a megoldás. Felmászik egy fára egy dzsippel. Hogy bírta el őt, a dzsippet, és a benne levő vizet a fa? És ha olyan közel volt a fához a tűzfészek, miért nem lángolt az a fa is???

    Bocs, hogy kötekszem, de én ezt így nem tudtam elképzelni...

    Amira

    VálaszTörlés
  32. Sziasztok!
    Ez a fejezet nem volt túúl esemény dúd,de nagyon tetszet.
    Volt benne Lelkizés ami nekem már hiányzott.
    Edwárdnak szerintem nem áll jól ez az atyáskodó stílus, nem csodálom hogy Isát az őrületbe kergeti.
    Viszon Isat sem értem: eddig lépten nyomon rámászott Edwárdra, most hogy van egy picike sebhelye visszautasítja,pedig Ed már hányszor megmonta hogy Ő mindenhogy Szereti Isát, és ez is azt bizónyította.
    Jasper pedig szerintem tudja mit csinál,bár Alice-nek hazudi nem vot tul jó ötlet.
    Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  33. hmm... ez nagyon jó fejezet volt. : ) Isa hege el fog tűnni? szerintem Jade nem fog emlékezni a történtekre... az lenne a legjobb, ha semmire sem emlékezne. Gondolom ha lezárult ez az ügy, akkor lesz vége a jövő reménységének. de ez annyira nem ér... nem lehet, hogy már csak 40-50 fejezet legyen vissza... könyörgöm foltyasd a jelen gyönyörűsége után is *bociszemek* nagyon-nagyon várom a könyved! biztosan megveszem : ) csak így tovább!


    Puszi: Flóra : )

    VálaszTörlés
  34. hat,szerintem rajtam 2meteres heg lene,akor sem utasitanam visza edwardot;))szoval ez nagyon jo let,remelem jaspernek nem esik baja,jade ugyis meg van katanva,hatha nem fogja bantani,ici pici alice-emet sajnalom,anyira szomoru es streszes.mere van emmett?semi resz nincs vele,nekem hianyoznak a beszolasai,ezeken kivul,irtora tecet,kicsit hoszab let mind az elozo,aminek nagyon orulok:Dnagyon varom a kovetkezot,sok sok puszi:*:*

    VálaszTörlés
  35. Hát szóval ez egy különleges fejezet volt. Elsősorban azért, mert talán ez volt az első alkalom, hogy Isabella megmutatta, mennyire más, mint Bella. Úgy értem Bella az a típus volt, aki ha abban a szeremcsében részelült, hogy Edward "akart tőle valamit", vagy csak hozzáért, nemhogy nem ellenkezett, még időnként ő volt az erőszakosabb. Na de Isabella megint bebizonyította, hogy mennyivel határozottabb nála. Ha valami gondja van, vagy csak nem szeretné, tud nemet mondani. És ez egy kicsit helyrerakja Edwardot is, szerintem.
    Nagyon várom, mi lesz Jasperrel! Eszedbe ne jusson bántani!:) Imádom!
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  36. Ez a fejezet is nagyon jó lett. Folytasd minél hamarabb!
    Pusszancs!

    VálaszTörlés
  37. Ajj nagyón jó volt ez a fejezet.....
    Olyan fura...azért nem lehet ennyire ronda az a seb...én nem tudom elképzelni:P remélem tényleg nem olyan és Izabella is túllép ezen.
    Olyan jó volt h most az egyzser halgattott Iza Edwadra..reméelm JAsper nem csinál semmi hülyesgét...mert nagyon megbántaná ezzel Alice-t h hazudott neki:S
    olyan fura h izabella eddig nem tudta h módosóthatja a tervet vagy erről nem is beszéltek neki?...hm nem tudom..mind1 remélem Jonathan tájékoztatja majd néhányd ologról...jajj és remélem Rose nem fogja már utálni bellát....am rég hallutunk Emettről:d egy kis vicc is jól jönne bele...am najó jó a feji csak igy tovább és olyan ari vagy h akkor is tezsel be fejezetet ha nem irjük el a hsz határt :D:d Sok puszi és gartula a könyvkiadáshoz:d
    Puszi: L. Vivi

    VálaszTörlés
  38. Nekem nagyon tetszett csak Isabellát nem értem mert a sebhelye miatt utasította vissza Edwardot ez kicsit gyerekes volt a részéről de Jaspert se nagyon értem miért védi Mariát valamennyire csak kötődhet hozzá igaz hogy Alicet szereti de akkor is. És gratula a könyvkiadáshoz én majd biztos megveszem mert szuper író vagy!

    VálaszTörlés
  39. Szia Spirit!

    Először is megkérdezném Emyt,hogy biztos ezt a történetet olvasta?Már miért szökne el Jasper Jadedel? :)Bocs,de nem értem!
    Szóval nekem nagyon tetszett ez a rész,mert jól érzékeltetted a feszültséget a családtagok között! Bár mindenki egy oldalon áll,mégis külömbözik az érdekük: természetes módon mindenki a saját szerelmét helyezi az első helyre,Jazz és Ed is,de máskor Emett is Roset!
    Szegény Jazz nehéz döntést hozott és szerintem érthető, hogy inkább feláldozná magát minthogy a családjának baja essen!Persze ehez nekik is lesz egy-két szavuk...gondolom!Azt pedig csak remélni tudom,hogy a farkasok már ismerik annyira Cullenéket,hogy ne hagyjanak megsérülni senkit Jade miatt! Talán az ő agya is helyre kattant annyira,hogy elvakultságát félretéve átgondolja az egészet!Mindenki hibázhat, Ő is megtette egy párszor...Bár Maria túl sokszor,úgyhogy nyugodtan "kiírhatod"...:)
    A seb körüli hisztit Isa eltúlozza, nem ilyen hiúnak ismertük meg!
    Arra is kiváncsi vagyok,mikor lép a szinre Russel---Ő lesz a megoldókulcs vagy egy újabb bonyodalom kezdete?

    Nagyon izgulok és várok,várok,várok...:)
    Üdv: Gabriella

    VálaszTörlés
  40. Nagyszerű fejezet ismét!
    lehetett gondolni, hogy Isa alfasága miatt akar engedélyt kérni Jazz tőle...és msot szerintem meg fogja adni neki az engedélyt Issie, mert nem akarják, hogy Jazz úgy lépje át a határt, hogy nincs rá engedély...tehát választhatnak hogy megszegi a szerződést, vagy legálisan átmegy és úgy veszélyezteti az életét...patthelyzet de akkor is...
    Húha és a seb...remélem, nem húzza sokáig Isa ezt a dolgot...el kell mondania Ednek, de úgy ahgy leírtad ebben a fejiben...hogy tudja Ed, hogy be kell bizonyítania, hogy nem undorodik Isa sebhelyes testétől...:):)mondjuk szerintem bizonyíték erre az, hogy közeledett felé, de nem baj...ez is megoldódik:)
    Holnap írok érdemesebb és értelmesebb hsz-t, csak most használhatatlan az agyacskám...sajnos...
    na hy
    puszi
    Andi
    ui:megint majdnem elfelejtettem: kösz Spirit, köszi Szandi!:):):)

    VálaszTörlés
  41. Szegény Edward most biztos félreérti a helyzetet... Már megint sikerült úgy befejezned a fejezetet hogy minden nap tűkön ülve várjam a következő fejezetet. De ezt szeretem az írásodban! Csak így tovább.

    VálaszTörlés
  42. hhúúúú nagyon felcsigáztál... ekkora függővéget :) azt hiszem én megértem Isát... én is mindig attól félek, hogy Ő valamit nem tart jónak rajtam... persze aztán mindig kiderül, hogy igen, de mégis, minden alkalommal attól félek, hogy taszul tőlem... ez már csak így van ha az ember szeret valakit: minél jobban próbál megfelelni neki... na mind1. tetszett Alice és Isa beszélgetése is: olyan valóságos volt. Várom a következő részt!

    VálaszTörlés
  43. Szia!
    Mostanában én is ritkábban hsz-zek.
    lefoglal a forgatókönyv írás meg a forgatás.:D
    Nos nekem tetszik de Jasper részéről ez a kamikáze akció rossz ötlet volt de tudjuk nem tud most tiszta fejjel gondolkodni. mondhatjuk elragadták az érzései.:)
    Ez is megoldodik ahogy szoktad mondani a döntés a karaktereidtől függ:D
    Köszi neked és Szandinak a sok élményt amit a fejezetek adnak nekünk:D
    üdv R.E

    VálaszTörlés
  44. Hmm, azt nem értem, hogy Alice iért nem látta, hogy Jasper "levegőzése" igazából az, hogy elmegy a határhoz és átlépi..xD? Ha Eward ki tudta olvasni a gondolatai közül, akkor Alicenek is látnia kellettvolnna nem, hiszen elhatározta?
    Haha, Rosalie-t akkor is szeressem:).
    Isát meg megértem:S Oké, csajok, ki az akinek nincs kisebbségi komlexusa? Mostz őszinténxD.. Erre, ha még rájönne egy heg:D Az gázos lenne..xD De most már el kell mondani Edwadnak..:S szegény, pokoli, ha nem tudod, miért nem akarják, hogy megérintsd:S Edward meg annyira tipikus lenne, hogy sosem jönne rá:) Erre, egy oylan "ember" gondolna, mint Rosalie szerintem:)) A szépség megtestesítője:P
    Najó, várjuk a 32.et:))
    Szegény Jazzel is, hogy mi lesz:( Ok, nagyon romantikus, hogy feláldzná magát a családért -oké, azétrt h Alice boldogan élhessen.. De tipikus Cullen szokás, hogy nem értik meg a pasik, hogy amit ők jónak gondolnak -szvszerelmükkel kapcsolatban- az szinte sosem jó.........

    VálaszTörlés
  45. Elöször is:naggyon jó volt :)
    Amikor Isabella az elején lerúgdosta magáról a takarót, azt hittem majd hogy beszól valamit Edwardnak... :) Na meg ahogy Edward "megnézi", hogy megjött e a mikulás... :D Az nagyon tetszett.
    Mit jelent az, hogy Mariát MAJDNEM sértetlenül hozták vissza? Persze gondolom nem önként és dalolva ment vissza, de akkor is kíváncsi vagyok.
    Alice "beszólása" nem tetszett.Igazságtalan volt, úgy vélem. Mármint igazán megérthetnék, hogy egy kis barátnös beszélgetésre is vágyik Edwardon kívül. Szerintem ez természetes.Ráadásul azt is írtad, hogy Ed sem teljesen úgy viselkedett vele, mint a szerelmével.Na persze ez egy ideig még kibírható ( hogy pátyolgatnak ), de egy idö után már bosszantóvá válhat.
    Rosalie felmászott a fára a kocsival? :D Az bulis lehetett :) !
    Véleményem szerint Jasper ötlete - hogy elmegy Jadehez ahelyett, hogy már rég kinyírták volna Mariát - nem a legjobb. Mármint oké, hogy Alicenek jólétet meg biztonságot akar, de ha elmegy Jadehez és véletlenül tényleg nem úgy sül el a dolog, ahogyan szeretné, akkor abba nem gondol bele, hogy Alicenek az milyen rossz lesz? Nem tudom pontosan mire számít Jasper, és végül is mi fog ebböl az egészböl kisülni. Mindenesetre úgy gondolom, hogy nem fogja megszegni az egyezséget. Nem hiszem, hogy kockáztatná az egész családja biztoságát. Szerintem tudta, hogy Edward utána fog menni, Edward után meg Isabella és akkor ott a határnál meg majd elmondja, hogy mit is szeretne Isabellától ( persze már Alicék ezzel megelözték ).Arra viszont tényleg kíváncsi vagyok, hogy Alice ezt miért nem látta elöre? Vagy annyira hirtelen döntött úgy Jasper, hogy mégis elmegy? Ez lehetséges?
    Isabella komplexusa a sebével kapcsolatban szerintem érthetö, na persze erre nem az a megoldás, hogy minden ok nélkül visszautasítja Edwardot... szerintem.Szerintem meg fogják ezt beszélni.Ja és akkor most idöben hol vagyunk? Teljesen elvesztettem a fonalat.Mennyire van közel Isabella szülinapja? Felmerült bennem egy gondolat... bár lehe hogy nagy marhaság, de azért leírom, hátha valakit érdekel :). Szóval arra gondoltam, hogy lehet, hogy Edward Isabellát a 18.születésnapján fogja feleségül kérni... nem találok egyelöre más magyarázatot erre a nagy titkolózásra.Na de persze ez csak egy hirtelen felmrült ötlet volt... de mégis...
    na de majd kiderül elöbb, vagy utóbb ( bár az a sejtésem, hogy inkább utóbb :) ) !
    Várom a következö fejezetet, remélem most gyorsan összegyülik az a hsz!

    Üdv!

    VálaszTörlés
  46. jujujujujujuj ^^ nagyon jó volt istenem ^^ Jaspert most én nem értem de komolyan az oké h beszélni akar Jadedel de még várhatott volna h legalább egy kicsit magához térjen....na mind1 nem sok időm van bocsy de azért pussz és remek volt a fejezet

    VálaszTörlés
  47. jááj:/
    remélem mindenki megússza élve (:
    nagyon tetsziik :D
    várom a kövit (:
    puszii.:luciii.*

    VálaszTörlés
  48. Na mi lesz emberek? Mi ez a 47 darab hozzászólás??? Tessék egy kicsit leülni és gépelni! Forogjanak azok a kerekek :) !

    Üdv!

    VálaszTörlés
  49. Na, végre vége a hétnek, én is tudok szusszanni egyet és írni egy rendes kritikát.
    Az elejéhez: én is kicsit furcsálltam - ahogy már írta valaki -, hogy a Cullen család többi tagja nem nagyon látogatta Isát. Jó, persze, ott volt nekik Maria, akire vigyázni kellett, de akkor is. Nem csoda, ha már elege van a fekvésből, de azért nem szép tőle, hogy pont Edwardon vezeti le. Nagyon tetszett, ahogy Alice helyrerakta, tényleg, ha úgy szeretné, hogy Ed mint nőhőz közeledjen hozzá, viselkedjen is úgy... De a békülésük olyan aranyos volt. :) A sebhelyes dologgal kapcsolatban már leírtam a véleményem: teljesen érthető, hogy mért érez így Isabella, de remélem, hogy hamar meg tudják majd beszélni, mert Edwardnak biztosan nagyon rosszul esett a visszautasítás. Bár a következő rész szerintem inkább eseménydús mintsem romantikázós lesz, de nálad soha nem lehet tudni. :)

    Alice szegény nagyon nem önmaga, nem lehet neki könnyű elviselni Maria jelenlétét. És nagyon is érthető a dilemmája, hogy legszívesebben megölné – de azért valahol ő is érzi, hogy nincs joga ítélkezni a más élete fölött. Nagyon tetszett, hogy azt írtad, majdnem sértetlenül hozták vissza Mariát. Kíváncsi lennék, ez mit takar. :)

    Jasper tervével kapcsolatban: rendes tőle, hogy fel akarja magát áldozni, hogy a család többi tagjának ne essen baja, de igazából nem értem, mért van erre szülség, mitől félnek. Jade a megfogyatkozott falkájával nem hiszem, hogy komoly veszéllyel fenyegetné őket, még ha továbbra is fontolgatná a megtámadásukat. Kíváncsi vagyok, ahogy magához tér Jade, hogyan fog viszonyluni a többiekhez. Nate-től rendes, hogy befogadta, azok után, amiket Jade művelt a falkája ellen, sőt még őrá is rátámadott. És most Cullenékről is láthatta Jade, hogy jók, mindazok ellenére, amit tett, segítettek rajta, megmentették. Ez elég lesz vajon arra, hogy megbékéljen velük? (Én úgy sejtem, hogy nem...)
    Edward szavai olyan szépek, ahogy meg akarja óvni Isabellát attól, hogy az ő lelkén száradjon bárkinek a halála... És olyan jó, hogy Isabella kivételesen hallgat rá. :)
    A végét megint úgy hagytad félbe, hogy tűkön ülünk. :) Úgyhogy hajrá-hajrá emberek, kommentre fel, mert így sosem érjük el a határt!

    VálaszTörlés
  50. Kedves Spirit :)

    Nagyon-nagyon tetszik ez a fejezet is.
    Az elje tetszik nagyon, végre Edward <33 Megértem Isabellát, bár szerintem jobb lenne ha elmondaná Edwardnak. Mert így Edward nem tudja, hogy Isa miért tolja el magától stb..és tudja, hogy milyen Edward, egyből magában keresi a hibát, és elkezdi magát őrleni. Ugyhogy szerintem jobban tenné Isa ha elmondaná!
    Aztán ott van Jasper. Én teljes mértkékben megértem őt. Persze rossz, hogy beleakarta keverni Bellát, de holott meglehet érteni is. Bár ezzel nem egy "emberi" életet kockáztat. Nagyon-nagyon sajnálom Alice-t *.*
    Annyira tetszett az a rész, mikor Edward megkérte Isabellát, hogy ne tegye azt amit Jasper kér. Meg az is nagyon tetszett, mikor Edward leszídta Jaspert és igaza volt..:)
    Ahogyan ismerem az írásod, úgy gondolom egy megrázkódtató dolog, netán halál eset biztosan történni fog.
    De abban reménykedem, hogy Edward, Jasper és Carlisle épp bőrrel megússza.:)
    Biztis lesz egy kis harcjelenet is, legalábbis reménykedem benne. ;)
    És talán Jasper terve beválik. Ha Jadnek van egy kis esze elfogadja az ajánlatát. :)

    Várom a folytatást ;)
    Puszi :*

    VálaszTörlés
  51. Szia Spirit !
    Nagy rajongója vagyok az írásiaidnak, különösen ezen triológiának. Mindig annyira várom a folytatást, naponta látogatom az oldalaidat. Örülök a sikereidnek is, remélem, ki fogják adni a könyvedet és lesz még folytatás !
    Sok sikert és kitartást !
    Puszi
    Jakee

    VálaszTörlés
  52. Nagyon szeretem Jaspert, főleg a te írásaidban, mert itt már többet tudhatunk meg róla, mert a vérhez való hozzászokása következtében többet tud beszélni azzal a személlyel, akinek a szemszögéből a sztorit nézzük. Nem gondoltam volna hogy Jasper ilyen makacs tud lenni, ha akar. De arra nem gondol, hogy ezzel mekkora fájdalmat okozhat Alicenek? Tudom, hogy értük teszi, de tudhatná, hogy az nem megoldás. Remélem nem lesz semmi baja....:S

    VálaszTörlés
  53. Kedves Spirit!

    Tudom ez nem ide tartozik ( közvetlenül ), de mi a helyzet az aloldalon folytatott Edward elemzéssel? Nagyon jó lenne olvasni a többit is... :) Kérlek! :)

    Üdv!

    VálaszTörlés
  54. Szia!
    Igazad van Andi!Csak 53?Mi van már a nagy rajongással?Az,hogy elolvassátok,még nem azt jelenti,hogy nem kell hsz-t írni.Gyerünk csak(ha elromlik a klaviatúra van másik):D.Nekem már újat kellett venni.
    Kopi

    VálaszTörlés
  55. ÍÍÍÍÍÍÍRRRRRRRRRRJJJJJJJJJAAAAAAAAAADDDDDDDDDD
    A KÖVETKEZŐ FEJEZETET!!!!!!!!MERT MEGHALOK!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  56. Szegény Alice! Tudom, hogy Japer nagyon szereti és, hogy nem akarja, hogy bárki bántsa Őt, de ez talán mégis csak túlzás a részéről...
    Nagyon szeretem őt -főleg a te írásodban- és félek, hogy esetleg a farkasok megölik bár lehet, hogy Nate megakadályozza, de akkor is még ki tudja, hogy Jade mennyire kattant meg, akár még meg is ölheti!!!
    Remélem Edwardnak sikerül visszahoznia vagy ha nem nem akkor remélem, hogy legalább minden jól alakul és Jasper el tudja intézni a dolgokat!!!
    Bár még akkor is, olyan fejmosást fog kapni Alice-től, hogy ha nem lenne vámpír, lehet hogy meghalna belé!!!
    Remélem, hogy mindenki jól leszúrja és Alice biztos, hogy egy jó darabig nem fog hozzászólni!!!
    Mondjuk én még most sem értem, hogy Jasper miért teszi ki magát ekkora veszélynak, ha tudja, -vagyis feltétalezni lehet- hogy nem fog sikerrel járni, mert ha eddig nem tudta Jade-t ledumálni a terveiről akkor most sem fogja tudni!
    Jah és emberek! Mi lesz a kommentekkel??? Ha senki nem ír hsz-t akkor, hogy lesz így új fejezet???
    Én már nagyon várom, hogy legyen új, szóval sok siker!!!
    Puszi Viki

    VálaszTörlés
  57. Ezt egyszerüen NEM HISZEM EL! Még mindig csak 56 (57) ??? Totál ki vagyok akadva..... :D !!!!!!!!!

    Üdv!

    VálaszTörlés
  58. Húha....már kezdek depis lenni.
    Mikor lesz már új fejezet? Látom mindenkit kizökkentett a New Moon...:(((
    üdv.LAura

    VálaszTörlés
  59. Emberek!!
    Mi ez a lustaság??! Írjatok már légyszíí...*.*
    Max 5 percet vesz igénybe, és ezzel nem egy embernek segítenétek. pl.: Spiritnek, hiszen olvastátok mit írt, hogy neki sokat jelent ha írunk. És az se utolsó tény, hogy akkor végre elérnénk a haatárt, és nem pusztulnék(nánk) bele a várakozásba! :D
    Ha már elolvassátok, írjatok is!! ;)
    Plíízz! :)
    Köszi-puszi:D

    VálaszTörlés
  60. Kicsit önzőek vagyunk úgy látom, mert elvárjuk, hogy minnél hamarabb írja meg Spirit, de mi nem teszünk érte SEMMIT. Régen 200 felett írtuk a hozzászólásokat, és majdnem naponta volt új.:D Most pedig még a szokásos 80 sincs meg. 100%, hogy még mindig rengetegen olvassák, csak tanulás, munka, egyéb dolgok közbeszólnak. De kérek szépen mindenkit annyit tegyünk meg Spiritért, hogy írunk néhány értelmes sort. Ha így folytatjuk, és nem bátorítjuk, várhatjuk a fejezetet.

    VálaszTörlés
  61. Hát ez a fejezet is oltári lett!!:D:D
    Szegény Edward...én most tényleg nagyon sajnálom, amiért Isabella elutasítja a heg miatt. Bár én simán megtudom érteni, biztos mindenki így viselkedne ahogy Isa!! Engem is zavarna. egy csúnya heg..!
    Jasper...hát Alice-t is sajnálom, amiért Jasper elmegy La-Pushba. De remélem nem fogod kiírni a történetedből Jaspert! Abba Alice "belehalna"...meg mi is!!!:O:):D

    VálaszTörlés
  62. áááhh :D nagyon-nagyon jó lett..:D ez az egyik kedvencem lett most..:D örülök h volt ebbe egy kis romantika..:D már hiányoltam.. de h elutasítja? :O
    jó oké megértem meg minden de akkor is..:D szegény Ed most azthiszi h vele van vmi baj..bemesél magának mindenféle hülyeséget majd..így el fognak távolodni!!:O nah jó nemsokat csak egy kicsit.. Ed pont arra nem fog gondolni h a seb miatt van..:D és sztem Isa ezenkívül még többször elutasítja majd de remélem h hamar megbeszélik,bár mostmár sztem az akciódús jelenetek jönnek..:D hát nemtudom mit hozol ki ebből a határdologból Spirit..de nagyon várom már,és remélem h attól még h egyesek nem birnak kommentet írni,gyorsan frisselsz nekünk..:D ez már sztem nem a New Moon miatt van..:S (amugy nekem nagyon tetszett..:D) emberek csak 64 megjegyzés? mivan senki se akar újat olvasni?:O több mint 1000-ren látogatjátok az oldalt..pár sort igazán irhatnátok..:S így várhatjuk a fejit..:S Spirit könyörülj rajtunk..:D

    VálaszTörlés
  63. ááhhh..nagyon-nagyon jó lett..:D Ed most biztos bemesél magának mindenfélét h Isa miért utasítja el..persze a sebhelyre még véletlenül se gondolna..:D sztem itt még több elutasítás lesz, de remélem h hamar megbeszélik..Spirit szánj meg minket egy fissel mert már nem bírom..:S nem fogjuk elérni a határt..több mint 1000-ren látogatjátok az oldalt,nemtudtok irni pár sort?:S a határdologból meg nemtom mit hozol ki..:D de már nagyon várom..:D sztem senkinek se esik baja..=)

    VálaszTörlés
  64. bocsánat..:S 2x küldtem el egy kommentet mert azthittem az előzőt nem sikerült..:S mondjuk egy kicsit más lett.:D nembaj növeljük a komik számát..:D

    VálaszTörlés
  65. Helóó!!

    Na tudom, hogy beteges, hogy már nemtudom hanyadjára írok, de ezt már nem bírom tovább, d ekomolyan. Eddig is minden nap nézegettem az oladlt, hogy mikor van friss, de mióta beteg vagyok, óránként nézem. Ez felháborító, hogy ahogy az előttem író irta, hogy minimum 1000-ren látogatják nap mint nap az oldalt, és egyesek nem képesek egyy pársoros kis hsz-t írni. Szerintem nem csak a saját nevembe beszélek, hogy már nagyonnagyonnagyon és nagyon várjuk a következő fejezetet..remélem lesz benne romantika.
    VÁROMMÁR NAGYON!:)

    VálaszTörlés
  66. Miután a főnököm is agyonnyaggatott, hogy ismerkedjek meg a billentyűzettel és írjak neki hosszú értekező e-maileket, itt az ideje hogy itt is gyarapítsam a szót, habár utálok írni.
    Már nagyon kíváncsi vagyok hova vezet ez a Jade-es/Jasper -es ösvény ami már amúgy is elég mélyen bevitt minket a Forks-i erdő sűrűjébe.
    Igazán remek, hogy már fejezetszám szempontjából meghaladta a Jövő reménysége a Múlt árnyai terjedelmét! Remélem hamarosan újabb fejezetekkel gyarapszik ez a szám!
    Igyekszem genetikus elfoglaltságaim mellett máskor is írni mostantól, ha már úgyis Edward függő vagyok, hisz barátnőm is megjegyezte: "csodálom hogy még képes vagy mozogni intravénás Edward bekötés nélkül"
    Szóval: az új fejezetig is Edward, Eric (TB), Zsadist (FTT) forever! Szó szerint! És minden mennyiségben és kép, videó és szövegformátumban!

    VálaszTörlés
  67. utánanéztem h kb.mikor lehet Isa szülinapja..:D a múlt árnyaiban mikor megérkeznek a rendőrök hozzá akkor említi h : " még 3 hónap és 4 nap múlva lesz nagykorú" és mivel sztem a nyári szünetben van az a feji, ezért vmikor ősszel lehet a szülinapja..:D és a mostani részek is ősszel játszódnak..:D szóval már rem.nemsokat kell várni..:D már kiváncsi vok a szülinapra..:D komikat emberek!!

    VálaszTörlés
  68. Sziasztok!
    Nagyon tetszett a fejezet! Bár már elég rég elolvastam. :) Mikor várható a következő? Jó lenne feszültséglevezetésnek. :P
    Puszi,
    Kitti

    VálaszTörlés
  69. A szülinapról jut eszembe! Mi van Edward nagy tervével, amit ki kell várnia Isabellának? A szülinappal lesz kapcsolatos? És nagyon-nagyon romantikus lesz ugye Spirit? Ha már a nagy terv is 18-as karikás, akkor tényleg a nagykorúsággal és a szülinappal lesz kapcsolatos?
    Puszi minden Edward-függőnek és mindenkinek aki szerelmes a maga Edwardjába

    VálaszTörlés
  70. Hali!
    Nagyon jó fejezet lett, nagyon tetszett, de nem értem Bellát az elején annyira szerette volna hogy megtörténjen aminek meg kell majd történnije és most meg egy hülye seb miatt nem akarja, pedig Edwarrd világosan megmondta neki hogy őt nem zavarja, akkor őt sem kéne zavarnia. Na mindegy de azért remélem hogy jól alakul majd minden :)
    Puszi

    VálaszTörlés
  71. Hmm, igaz, tényéeg jkó lenne ha már ott tartanánk, hogy szülinap:D meglepi és 18as karika:D ez együtt ÁTAG jól szokott elsülni nem?:D
    Csak tartanánk már ott..xD előbb Jasőpert mentünk, aztán még Jade-t üldözünk vagy mentünk vagy ölünk vagy valami.... Aztáááán, hmm, Joshua-Johnathan-Benji életet javítunk... és aztán VÉGRE szülinap:D Oké, remélem korábbanxD:D
    Bár, jelenleg a 32. fejezetnek is örülnék:D

    VálaszTörlés
  72. Nekem megfordult a fejemben, hogy Jasper tervének, meg ennek az egész kis magánakciónak végül Alice ihatja meg a levét. Mármint Jade nekem olyasvalakinek tűnik, aki a "szemet szemért" elvet követi, és ha szerinte Jasper a felelős (ha csak részbe is) a kedvese haláláért, biztos, hogy Jade úgy akarná megbosszulni, hogy ő meg Jasper kedvesét bántaná. Ezzel sokkal de sokkal több fájdalmat okozhatna neki, mintha csak simán megölné a vőlegénye gyilkosait, és Jade nekem sok esetben elég fanatikusnak tűnt hozzá, hogy kinézzem belőle az ilyesfajta bosszút.
    Furcsa, hogy Jasper ilyen jó stratéga, és ez a lehetőség mégse fordult meg a fejében. Ebben a helyzetben valószínűleg tényleg sokkal okosabb dolog lett volna tőle/tőlük, ha elköltöznek Forks közeléből, legalábbis egy időre. De persze megértem azt is, hogy Jazz nem akarja, hogy a családja űzött vadként éljen. Hmm... hát, nehéz helyzet, mit ne mondjak. Kíváncsian várom a folytatást! :)

    VálaszTörlés
  73. Igen, arra már én is gondoltam, hogy mi van, ha Jade Alice-t akarja a bosszúja beteljesítéséhez. Szerintem tipikus húzás lenne tőle. Én is csodálkoztam, hogy Jasper erre nem gondolt. Végülis az eredeti könyvekben is Bellát akarta megölni Victoria, hogy megbosszulja a párját, és nem pedig Edwardot. Csak azt akarta, hogy Edward is ugyanazt érezze, amit ő érzett, mikor elveszítette Jamest. Szerintem egy ilyen lépés amúgy tökéletesen Jade-re vallana. Ahogy a karakterét ismerem, ő is inkább az a Victoria-típusú ember lelkileg. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből. Remélem, se Jaspernek, se Alice-nek nem esik baja. Mariát egyáltalán nem bánom, de a többiekért nagyon szorítok! :) Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  74. Szuper a fejezet!!! Alig várom Isa döntését a szerződéssel kapcsolatban!

    VálaszTörlés
  75. Nekem is tetszik ez a szemet-szemért okoskodás, hogy Jade Alice-on fog bosszút állni, de nagyon remélem ez nem fog beteljesülni, mert imádom Alice-t. Szóval most már tényleg nagyon várom a következő fejezetet, mert úgy látszik a hozzászólást írók ilyen felvetésekkel borzolják egymás idegeit és így lassacskán teljes szellemi roncsként várjuk a frisset.

    VálaszTörlés
  76. Remélem, hogy Jaspernek nem esik baja..*-* Úgy sajnálom Alice-t. Mindig olyan kis vidám, most meg..:( Na, most konkrétan már fáradok, szóval értelmeset nem tudok írni, úgyhogy megyek, folytatom az olvasást.:) Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés