.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. február 3., csütörtök

Varázslatos realitás 99.

Charlotte fáradt volt. Leginkább csak arra vágyott, hogy hazaérjen, eldőljön az ágyán, és pár napig – vagy inkább hétig – fel se keljen. Alig pár percet töltött csak az apjánál, mégis úgy érezte, mintha elszívták volna az összes energiáját. Ahogy befordult a folyosón, nyűgösen megdörzsölte a szemét, így majdnem későn vette észre a furcsa, barna csomagot a lakás ajtaja mellett a falhoz döntve.
Úgy torpant meg, mint aki elé egy nagy, rózsaszínű elefánt toppant, és csak bámulta az ott hagyott valamit. Lopva körbepillantott, hátha csak szórakozik vele valaki. Még soha nem kapott senkitől semmit, kivéve a maga által rendelt könyveket, de azokat a postás nem hagyta volna csak úgy a folyosón és ez a nagy, lapos, négyszögletű dolog koránt sem hasonlított egy könyvre.
Végül a pillantása megakadt egy borítékon. Lehajolt, és óvatosan kihúzta a madzag alól. Ahogy előhúzta a papírlapot, és meglátta a lendületes, mégis igazán szép kézírást, a szíve azonnal hevesebb dobogásba kezdett. Egy kép… Neki… Tűzzön rá jegyzeteket? Teljesen megbolondult? Karácsony… Együtt…
Kinyitotta az ajtót, aztán felkapta a csomagot, és bevitte a hálószobájába. Az ágyra fektetve kezdte el bontogatni, és ahogy a barna papír fogyott, úgy kerekedett el egyre inkább a szeme.
Hátrébb lépett pár lépést, hogy egészében is megszemlélhesse a festményt, de a könnyein át a színek kissé elmosódtak.
Egy sötét erdő. Ijesztő, sűrű, ami akár örökre is elnyelhet egy embert. Árnyékok. Talán egy kisfiú árnyéka… - törölte meg gyorsan a szemét Charlotte, hogy jobban megnézhesse az egyik fa mögötti sötét foltot. Igen, az határozottan egy kisfiú volt. Aki a kezét nyújtotta a fény felé. Még csak haloványan érte az ujjait, de kintebb, a tisztáson már vakító világosság volt. Bárki, aki ezt a világosságot látta volna, a kép jobb felső sarkába a napot képzelné, de Charlotte már tudta, hogy a hold világítja meg ilyen gyönyörűen a tisztást. A hold, amelynek határozottan C alakja volt. Vajon csak ő képzeli bele a nevét? Vagy a fiú is ezért rajzolt holdat és nem napot?
Gyengéden végigsimított a vásznon, aztán elgondolkozva kereste elő a táskájából a mobilját.
Gyere át, kérlek! Várlak! C.

13 megjegyzés:

  1. Áhh.:) De szép. Kíváncsi vagyok hányan festik majd le ezt a képet.:) Gyönyörű.*.*
    Nagyon jó feji volt.:)

    VálaszTörlés
  2. Szipp szipp:)

    A nagyon türelmes időszakunk után nem kaphatunk esetleg még egyet?:$ Csak mert ez annyira izgi most:):)
    Naaaaa:P

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép!Arwen

    VálaszTörlés
  4. Tényleg gyönyörű. És... *sóhajt*
    Folytatást!!! Ezt nem tudom, hogy fogom kivárni.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon, de nagyon tetszett a kép meg az rész is! Gyorsan kövit!!!! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép volt! Tényleg!!

    VálaszTörlés
  7. Lélekgyönyörködtető <3 Imádom a festményleírásaidat, mert mindet tök jól meg tudnám festeni. Majd készítek vázlatot és felteszem:-D

    Köszi, jó lesz nekik. :-D

    VálaszTörlés
  8. Imádok festményeket leírni. :D Szerintem azért, mert egy csomó kép van az agyamba égve, de túl béna vagyok vászonra vinni őket. Így inkább leírom, amit nem tudok megfesteni. :)

    VálaszTörlés
  9. Jaj, de jó. :D Elképzeltem a festményt. Hát a fejemben szép. ;D Jaj, és közös karácsony.. Ah, legyen már karácsony. :'D*-*
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  10. Tényleg meglephetnétek miket egyszer 2-vel is....:)
    Gyönyörű lehet a kép... a hold, ami C-t formázz... ilyenkor bánom, hogy nem tudok rajzolni....
    AdrineXD

    VálaszTörlés
  11. holvan a mai?:( a 100.?:O

    VálaszTörlés
  12. nagyon jó!köszi, igazán gyönyörűen írsz/irtok!!!még!köszi!!!!

    VálaszTörlés