.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. február 26., szombat

Varázslatos realitás 113.

Charlotte tudta, hogy az ilyen beszélgetések sosem kellemes témáról szólnak. Ha valaki azt mondja az embernek, valamit meg kell beszélnünk, már rég rosszul kezdődik. Valahogy azt is érezte, hogy Peter a reggeli kérdésére kapott válasszal elégedetlen. Fogalma sem volt, honnan tudhatott a fiú az apjával kapcsolatos dilemmájáról – talán azt az ostoba cetlit láthatta meg az íróasztalán -, de nem akart erről beszélni. Nagyon nem akart.
Peter megfogta a kesztyűs kezét, és magával vonta a kórház udvarából nyíló kis kávézó felé, valószínűleg azért, hogy ne fagyjanak halálra. Csak mikor odaértek, akkor vették észre a zárva táblát. Peter mormogott valamit a karácsonyról, meg hogy ilyenkor semmi sincs nyitva, aztán behúzta Charlotte-ot a kőlépcső melletti kis kiugróba, ahol legalább a széltől védve voltak.
- Mit szeretnél? – vacogta Charlotte. Peter közelebb húzta magához, és dörzsölni kezdte a kabáton keresztül a karjait, hogy legalább egy kicsit felmelegítse.

2 megjegyzés:

  1. Nem tehetitek ezt velem...mégmégmég! most borzasztóan várom a holnapot mert nagyon kíváncsi vagyook!!

    VálaszTörlés
  2. Jaj, hogy lehet így befejezni?! :'D Nagyon-nagyon várom a holnapot! :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés