.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. február 23., szerda

Varázslatos realitás 110.

Peter egész délelőtt érezte a Charlotte-ból áradó feszültséget. Együtt tervezték el a programot, vele volt, mikor felhívta a többieket, hogy megbeszéljék, mikor találkozzanak, mégis a lány egész nap görcsösnek tűnt. Mintha valójában teljesen máshol járna. Persze a fiú sem volt a helyzet magaslatán. Mikor Charlotte be akarta zárni az ajtót, akkor jött rá, hogy az ajándékok egy részét a lány szobájában felejtette.
Visszament értük, és akkor pillantott meg Charlotte íróasztalán egy cetlit. A programjuk volt ráírva, meg egy szó, kérdőjellel a végén és középen áthúzva.
Apa?
Sóhajtva vette fel az ágy mellett heverő ajándékszatyrot. Az ajtón kilépve azt látta, ahogy Charlotte a falat bámulja. Azt a helyet, ahol Peter megszégyenült. Az incidens helyszínét, amiről azóta sem ejtettek egy szót sem.
- Charlotte! – szólította meg halkan a lányt, aki úgy kapta fel a fejét, mintha a fiú rákiáltott volna. – Biztos, hogy nincs ma más dolgod?

4 megjegyzés:

  1. Jaj.. :] Annyira megérdemelnének egy boldog karácsonyt.. :]<3
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  2. Soha nem jön már össze szegényeknek az a "Boldog Kari"? Olyan kááááár:(
    Egy kérdés: (nem sürgetés!) Mikor lesz ED szemszög? :))))

    VálaszTörlés
  3. szerintem is nagyon izgalmas! szerintem nem kérdés, hogy elmennek, inkább az hogy mi fogadja Őket!

    VálaszTörlés