.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. február 16., szerda

Varázslatos realitás 106. + Hírek

Új blogot indítottam egy Vizet az elefántnak fanficnek. :) Tudom, hogy néhányan lesznek, akik megint azt mondják, hogy miért kell új dologba belekezdenem, de örülnék, ha támogatnátok engem. :) Egyszerűen, ha jön az ihlet, akkor nem lehet szembe szállni vele. Ha nem írnám ki magamból, nem tudnék a többi történetemre koncentrálni. Ígérem, hogy csúszás az új fic miatt nem lesz. Ha csúszom, akkor annak biztosan más oka van.

A Vizet az elefántnak ficem blogja: http://vizetazelefantnakfanfic.blogspot.com

Csütörtökön vagy pénteken este lesz friss a Gyógyító pilleszárnyakból, hétvégén pedig Edward szemszögből. :)

A Varázslatos realitás csúszásokat pedig nézzétek el nekünk. Magánokok miatt csúszunk mostanában, semmi köze nincs a többi írásomhoz. Köszönöm a megértéseteket! :)




Peternek fogalma sem volt arról, hogy mit kéne mondania. Kicsit szánalmasnak érezte magát, ahogy ott feküdt betakargatva Charlotte ágyában és a lány a haját simogatta. Talán aludt is, fogalma sem volt az idő múlásáról. Valahol kikapcsolt az agya, és úgy döntött, nem vesz tovább részt a dolgokban.
- Először csak fájt a feje – kezdte lassan mondani. Nem nézett fel, magának beszélt. A barátainak se volt könnyű elmondani az eseményeket folyamatosan, de ahogy Charlotte-nak próbálta formálni a szavakat, mintha megakadt volna benne a mondanivaló. Először akarta kimondani a kimondhatatlant. – Aztán pont veled voltam, emlékszem, és el kellett mennem. A kórházból hívtak, hogy elájult, akkor még semmi biztosat nem lehetett tudni, most meg mire biztos lett, azt mondták, nem lehet mit tenni. Én nem is értem, hogy nem derült előbb ki. Voltam benn nála… Eddig magánál volt, most nem, és ha magához is térne, azt mondta a doktor… De nem egészen értettem… Az se lenne már sok idő. Valami csonkolást emlegetett, de nem értettem. Csonkolás, milyen fura, az rossz szokott lenni. Megcsonkít, de ez jó lenne, hiszen daganat… én… El fogom őt veszíteni. Charlotte, az anyám meg fog halni.

14 megjegyzés:

  1. szegény Peter!

    örülök az új ficnek! nekem tetszett az eredeti könyv nagyon, örülök, hogy ihletet kaptál!

    VálaszTörlés
  2. szia!
    Juj szegény Peter megfog halni az anyukája??:O
    Remélem nem lesztek ilyen kegyetlenek szegény Peterrel...
    Várom a kövi szöszt mert az a gondolatom van hogy MÉG MÉG MÉG!!!

    puszi
    Katarahh

    VálaszTörlés
  3. áááááu!!!Ez kicsit borzalmasra sikerült, de maga a vallomás nagyon is jó! hajrá csajok!

    Ja spirit! előre is hajrá a fic-eidben!Az újba is!

    VálaszTörlés
  4. Megtudtuk, hogy mi Peter anyjának a baja (szegény), ráadásul ezt még Charlotte-nak is elmondta. Plusz kiderül, hogy új fanficbe kezdesz. Hát ez egy jó nap. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  5. Én megértem, mit érez Peter. Szörnyű elveszíteni az egyik szülőd, és kínzó csak várni és várni, hogy mi fog történni. És az agyad hiába tudja, hogy ez már nem lesz jobb, de még mindig reménykedsz, és hinni akarod, hogy vannak még csodák... Sajnos tapasztalatból beszélek.
    Akár meggyógyul az édesanyja, akár nem, az biztos, hogy ez most nehéz időszak számára. És ha Charlotte-tal átvészelik (márpedig szerintem át fogják), akkor az nagyon sokat fog jelenteni a kapcsolatuknak. :)

    VálaszTörlés
  6. Szegény Peter... pedig már kezdett tök hepi lenni minden. :(

    VálaszTörlés
  7. Új rész, Új rész, Új rész!!!!
    És én vagyok az első komizó! :)
    Csak ne lenne ilyen szomi :( Pete szegény.... :(

    VálaszTörlés
  8. Úristen.....Annyira sajnálom Petert..... nehéz lehet elveszíteni azt akinek az életünket köszönhetjük... még akkor is, ha hagyta az apját úgy bánni Peterrel, mint ahogy a csajok már megírták....
    De Charlotte biztos könnyít rajta!:)
    Amúgy megszerintem mindannyian szívesen várunk, hogy ráérjetek újra rendesen írni... egy ilyen történet mindent megér!!!!xD

    VálaszTörlés
  9. Szerintem nagyon jókat írtok. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra és nagyon várom a Gyógyító pilleszárnyakat is! :)
    Sok sikert és ihletet!

    VálaszTörlés
  10. Ilyen is ritkán fordul elő, hogy ilyentájt még egyetlen megjegyzés sincs... :S
    Azért Peternek még mindig nem sikerült összeszednie magát teljesen, viszont ez érthető. :( Nem könnyű elveszíteni egy szerettedet sem.
    Sajnálom, szegényt. De most ott van mellette Charlotte.
    És egyáltalán nem szánalmas! Nem tudom, hogy fiúk is olvassák-e ezt a történetet, de ha igen, sosem baj, ha néha ti is átengeditek magatokat az érzéseknek, és úgy fejezitek ki magatok!
    Na puszi: Valéria

    VálaszTörlés
  11. Ah...:(
    Még szerencse, hogy Peternek (a barátain kívűl) ott van Charlotte, aki fontos támaszt nyújthat neki a bajban...

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok
    Tök jó hogy elmondta Charlotte-nak hogy mi történt:D Én nagyon kedvelem azokat a fiúkat akik képesek kimutatni a fájdalmukat. Nagyon jó lett:)

    Niki

    VálaszTörlés
  13. elsőőőő!!!!
    Szóval ez elég szomorú!!! Ne haljon meg!!:'((

    VálaszTörlés
  14. Sajnos teljesen át tudom élni Peter érzéseit. :(
    Egy éve folyamatosan ilyen kétségek között voltam és pont két napja kaptuk az első jó hírt. :))))))

    VálaszTörlés