.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. február 6., vasárnap

Varázslatos realitás 101.

Hát, vége a találkozónak, hazamentek a lányok... Hiányoznak... Tegnap elfelejtettem elmesélni, hogy képzeljétek, mit kaptam Zsuzsától... Charlotte tortát. :D Nagyon-nagyon fincsi volt! :) Írok majd egy bővebb összefoglalót is a találkozóról, és mutatok képeket is nemsokára. :)


Charlotte fájó lábbal és csalódottan rogyott le a konyhaasztal mellé. Végigjárta a fél várost, de semmi. Mit lehet ajándékba adni egy férfinak? A ruha béna, és különben sincs tisztában Peter méreteivel. Ha sampont, parfümöt vagy valami hasonlót vesz, Peter még azt hiszi, hogy büdösnek vagy ápolatlannak találja. Az ékszer nőknek való. A festőcuccok pedig azt ordítanák a világba, hogy mennyire nem szorult semmi kreatívság a fejébe.
Az állát a karjára támasztotta, és gondterhelt sóhaj hagyta el a száját. Mit adhatna? Mit adhatna? Mit adhatna?
Lehunyta a szemét, hogy aztán pár pillanat múlva ismét felpattanjon a szemhéja. Furcsa ötlet jutott eszébe… Ami talán túl korai volt azt tekintve, hogy alig pár napja ismerte csak meg Petert. Mégis befurakodott a gondolat a fejébe, és nem hagyta nyugodni. Egy másik fiú talán megijedt volna attól az intim ajándéktól, amellyel Charlotte a lelkét készült átadni, de Peter mintha mindig is mellette lett volna. Igazi lelki társ…
Charlotte izgatottan pattant fel, és a szobájába sietett, hogy mindent eltervezzen.

12 megjegyzés:

  1. Hűű...mitmitmit talált ki??:)
    Áhh..holnap mindenképp áruljátok el.:)

    VálaszTörlés
  2. És megint első.:) Egy héten belül 2x :)
    *csillogó szempár*

    VálaszTörlés
  3. Én is kiváncsi vagyok Charlottenak mi jutott eszébe.
    Biztos mélyen megrendültek lesznek, mikor kicsomagolják az ajándékokat...

    VálaszTörlés
  4. Áááá!!! És attól tartok ma még nem fog kiderülni, mert most Peter szemszög jön... De már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit talált ki. :)

    VálaszTörlés
  5. Szeretem a függő végeket csajok!!! Remélem a következő rész az ajándékozás lesz!!! Karácsonyt akarok!!!!!:D

    VálaszTörlés
  6. uhh...remélem ma gyorsan felrakjátok a kövi részt, mert már nagyon várom a karácsonyotokat!!s mi ez a titokzatosság? "megbeszéltek mindent...", "mindent eltervezzen", én nagyon nagyon nem tudok nyugton ülni míg meg nem írjátoka folytatást!pedig alvás volt tervben, na ennyit erről!

    VálaszTörlés
  7. Lehet egy romantikus éjszakát kap ajcsiba *-*

    VálaszTörlés
  8. nem lehet, hogy kulcs? :))
    bár azon nem kell sokat tervezni...:D

    VálaszTörlés
  9. EZ... NEM... LEHET...IGAZ!!!
    Meg fogok őszülni!
    Ma fejeztem be a Bree Tanner rövid második életét, amin már egyszer kiborultam, erre kapunk egy függővéget?! De most komolyan! MEGŐRÜLÖK!
    De legalább tuti elolvasom majd a folytatást... :P
    És Hesz: bármennyit is őrjöngök, és üvöltöm a fejemben a nevedet, h ki akarlak nyírni, attól még szeretem ahogy írsz... :D :P
    Pusz

    VálaszTörlés
  10. Ja, és természetesen sok ötletem van, h mit adhatna neki, de egyik nagyobb őrültség a másiknál, mint pl.: elviszi vacsorázni, énekel neki, rajzol egy függvényt ill. megadja a hozzárendelési szabályt, és a rajzból kijön vmi olyasmi, h "szeretlek", és még ha agyalok, akkor csupa ilyesmi, de asszem egyik sem stimmel... :D:P
    Szal most bepörögtem, és igyekszem ezt a továbbiakban nem itt kiadni. :)
    Pusz

    VálaszTörlés
  11. Fú.*-* Hogy fogom én kibírni a következőig?! :'D Na, de legkésőbb karácsonykor megtudjuk, hogy mi az ajándék. :D Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon várom a kövit. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  12. Na most mi vaaaan?:( Kérdezé Panka pirongva, s rendkívül ramatyul érzi magát, mert 2.napja tengődik Varázslatos realitás szösszenet nélkül.
    -Nem jó ez így!- kiált fölfele.
    -Ez ellen tenni kell!
    Klaviatúrát ragad, s kedvenc története szerzőihez fordul:

    Naaaaaaaaaaaaaaaaa:)

    VálaszTörlés