.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. november 11., csütörtök

Varázslatos realitás 62.

Bocsánat, hogy tegnap nem volt, csak miután három nap munka után tegnap este végeztem a javításokkal, úgy éreztem, ha még egy másodpercig a monitort kell néznem, szó szerint megvakulok. :D És bár tudok vakon írni, az nem lenne túl kellemes senkinek. :D De végeztem, úgyhogy most megint visszaáll minden a rendes kerékvágásba. :)


Mondj valamit. Bármit. Akármit. Lehet baromság is, csak szólalj meg az istenért!
Peter akaratlanul is egy sorozat karakterének a hangján hallotta ezt a fejében. Ott a szereplő kikezdett a saját unokatestvérével. Az ő szituációja fele ennyire sem volt kínos, mégis örült volna, ha már túl van rajta. Vagy ha nincs ilyen hihetetlenül zavarban.
- Khm… - köszörülte meg a torkát Charlotte, és Peter úgy kapta fel az apró hangra a fejét, mintha bomba zuhant volna közéjük. Végre valami téma! – És milyen napod volt eddig?
A fiú lefagyott. Hát erre a kérdésre mégis mit mondjon? Hogy alig aludt az éjszaka, mert Charlotte üzenetét várta? Hogy elkésett a kedvenc órájáról? Hogy Kat kiröhögte? Hogy mindeközben elfelejtette felhívni az édesanyját, pedig fontos lett volna? Fogalma sem volt, mennyire lehet őszinte, mit mondhat el, mi a nem túl sok, vagy mi a már túl kevés.
- Öhm, jó. Ma volt az utolsó órám ebben a félévben. Vizsgák meg csak ünnepek után. Tényleg, hogy-hogy még itt vagy? Vizsgáid vannak már, vagy neked is elhúzódott a félév? Hazamész az ünnepekre? - Charlotte arcán ugyanaz a vívódás tükröződött, mint ami pillanatokkal előtte az övén játszódhatott le. – Rosszat kérdeztem?

17 megjegyzés:

  1. De utáltam mikor nekem is át kellett élnem ezeket a pillanatokat. Persze most már csak mosolygunk rajta, mert a párom is uolyan zavarban volt mint én, de azért szép emlék marad. :))

    "Nem Peter, itt maradok és csak veled szeretném tölteni az ünnepeket!"
    De jó lenne ez válasznak, nem?! :D :D

    VálaszTörlés
  2. Csak a telhetetlenség kedvéért nem kaphatnánk ma kettőt, hogy tegnap nem volt? 8)))

    VálaszTörlés
  3. "Peter akaratlanul is egy sorozat karakterének a hangján hallotta ezt a fejében. Ott a szereplő kikezdett a saját unokatestvérével."
    Nekem erről a Jóbarátok jutott eszembe egyből:D Azon belül is Ross :D
    Nah de mind1:D Lényeg nem ez...
    Jó rész lett mint mindig:D Remélem mennek végre festeni...:D Nem kaphatnánk meg a tegnapi elmaradt részt?(szépen néz) "Zs."

    VálaszTörlés
  4. Jahhm és GRATULA a könyvedhez :D Felírtam a karácsonyi ajándékaim listájára XD
    "Zs."

    VálaszTörlés
  5. :))) ez azért nagyon érdekes így, hogy nekünk napokba telik, míg ezek egy 10 perces valósidejű beszélgetést lezavarnak:))) De tetszik!! Még sose olvastam egy könyvet ötmondatonként:))) Nagyon felcsigázza az embert...:))) Még szerencse, hogy szinte minden nap kapunk egy kicsit belőle... (a kimaradásokat meg egye a fene, sokan tudjuk, mit jelentenek azok a fránya határidők... én is karácsonyra fogom meglepni magam a könyveddel, vagyis sokunkkal fogsz együttkarácsonyozni:))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szívesen tennék fel még egyet, csak az igazság az, hogy az írással is elcsúsztunk (vagyis elcsúsztam és miattam Hesz is) egy kicsit, és már csak 3 nappal tartunk előre, mint ti. Úgyhogy nem merek még egyet feltenni, amíg újra fel nem halmozunk egy csomó kis szösszt, nehogy a végén nagyobb szünetet kelljen tartanunk. :) De igyekszem írni, hogy Heszt se tartsam fel, és ha megint lesz egy nagyobb adag tartalék, akkor majd kaptok kárpótlást, rendben? :)

    Egyébként, megtisztelő és tényleg igazán megható, hogy "veletek karácsonyozhatok". :) Igazából, bennem most, hogy belekezdtünk a végső hajrába és dolgozunk, mint az őrült, hogy időben kint legyen a könyv, tudatosult, hogy úristen, ezt ti tényleg meg fogjátok venni. Azért adtok ki valamennyi pénzt, hogy elolvassátok, amit írtam, és ez iszonyatosan sokkoló, nagyon jó és mélyen megható érzés. :) Úgyhogy előre is köszönöm mindenkinek, aki megveszi az Árnyékvilágot. :)

    VálaszTörlés
  7. Ez is jó rész volt :)
    És én is nagyon várom már az Árnyékvilágot :), bár már biztos sokszor mondtam! :D Most már tényleg mindjárt megjelenik!! :-)

    VálaszTörlés
  8. Elolvastam az első bekezdést, és felkiáltottam, hogy "Jóbarátoooook!" Pedig még nem is volt leírva, hogy sorozatból van. Nyehe, nem láttam ám kicsit se sokszor... XD De láááv. :D

    VálaszTörlés
  9. Ugye rögtön szólsz, amint megtudtad a polcokra kerülés pontos napját?*-* Jaj, én is már nagyon várom.*-* A szössz meg nagyon jó lett. És ha továbbra is ugyanilyen jók lesznek - ami teljesen biztos :D -, akkor megéri várni. :D Nem mondom, hogy kellemes, de mindenesetre megéri. :)
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  10. Fummie,nekem is ez volt az első reakcióm:D Szinte láttam magam előtt ahogy Rossék a kanapén ülnek.
    Nem hiába,a Jóbarátok örök és megunhatatlan:D
    "Zs."

    VálaszTörlés
  11. Hello!

    Kár, hogy Kat távozott, ő bizonyára beindította volna a dolgokat! :)))
    Gyerekek, tényleg tessék összeülni, mert a párbeszédes rész lassan elkerülhetetlen lesz! :)))

    Puszika: Gabriella

    VálaszTörlés
  12. Én örülök is. :)
    Peter gyorsan kapcsolt, h vmi rosszat kérdezett, már várom a mait, h Charlotte mit válaszol. :)
    Majd ha ennek vége lesz - ami még el fpg tartani egy kis ideig -, akkor ezt is fölrakjátok egy doksiba?
    :-*

    VálaszTörlés
  13. Helló! Csak nálam nincs új rész már csütörtök óta? :(
    Ha igen, akkor vki árulja el légyszi, hogy azóta mi történt?!

    VálaszTörlés
  14. Nincs kedvetek folytatni a dolgokat? Mármint, hogy mi olvasók folytassuk:D

    VálaszTörlés
  15. Csajok!Hol vannak azok a friss szöszik? Ez így nem fair.Itt abbahagyni ... csak ismételni tudom magam: NAGYON NEM FAIR!Szóval pls, nagyon kérlek titeket,(sztem nem csak én)hogy folytassátok.Nagyon várom!

    VálaszTörlés