.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. november 9., kedd

Varázslatos realitás 61.

Bocsánat, hogy megint csak most, de még mindig a kéziraton dolgozom. :D Már két napja egyfolytában. :D Egyébként, nagyon élvezem a fáradtság ellenére. Ma beszéltem telefonon Noémivel, aki a könyvem javítását átvette Ildikótól, és a beszélgetés során rádöbbentem dolgokra és eszembe jutott két ötlet, amit muszáj még utólag beleírnom a történetbe, mert még jobb lesz tőle. :) Úgyhogy most ezen dolgozom többek között. :)


Tényleg meséltél rólam? Ez azt jelenti, hogy érdekellek? Mit gondolsz, mikor rám nézel? És mit érzel? Azt, amit én?
Charlotte ezernyi buta kérdést szeretett volna feltenni, ami után Peter biztos, hogy azonnal felállt volna az asztaltól, hogy olyan messzire meneküljön, amilyen messzire csak tud. Mikor néhány fiú túl erőszakosan akart tőle valami komolyabbat, ő is elfutott, és vissza sem nézett. Most először érezte azt, hogy ebből még lehetne valami… Szeretné, ha lenne… Valami több, mint egy kávé, mint egy barátság, mint egy futó kaland.
Mégis ott volt az a pesszimista kis hang a fejében, ami közölte vele, hogy totál őrült, és hogy úgysem fog sikerülni. Pár napig, hétig, talán hónapig a reménytől boldogan szárnyal majd, hogy végül jó magasról becsapódjon a talajba és ripityára törje magát.
- Khm… - köszörülte meg végül a torkát, miután a baljóslatú gondolatokat száműzte az agya egyik hátsó zugába, de egyetlen értelmes téma sem jutott eszébe. Végül csak hogy mondjon valamit, feltette a világ legegyszerűbb és legmegszokottabb kérdését, és abban bízott, hogy majd ösztönösen beindul a beszélgetésük, mint legutóbb a falfestés közben. – És milyen napod volt eddig?

11 megjegyzés:

  1. Jajj de húzzátok az agyunkat:D
    És ebből mikor lesz egy komplett beszélgetés..

    remélem Peter mamája most nem lesz rosszul.
    Én azzal a kérdéssel kezdtem volna, hogy ugye nem volt semmi gond a múltkor, mikor elrohant? Bár Ch. ehhez most biztos izgult, és nem jutott eszébe. Na majd később:)

    Jó javítgatást:D
    Ha élvezed, nagy gond nem lehet vele:D

    Köszi a mait is:D

    VálaszTörlés
  2. nagyon-nagyon-nagyon jó!+jó javítgatást!!!

    VálaszTörlés
  3. Ez pont attól életszerű, h egy ilyen tökegyszerű kérdést tett föl... Ha én ilyet hallanék, mint Kattók, hát énis az első eszembe ötlő mondatot bökném ki - mmint amit nem érzek annyira cikinek, mint ahogy Charlotte az övéit, én is vmi ilyesmit mondanék. :D
    :*

    VálaszTörlés
  4. Azt hittem már sose rakod fel, de nem bánom mert egyszer a könyvedet is felhabzsolhatom...:)
    Aranyos Charlotte ezekkel a kérdésekkel... valami hasonlót már én is éreztem... nem is olyan rég!!!
    Tessék párbeszédezni Hess és Spirit!!!:)
    AdrineXD

    VálaszTörlés
  5. Órülök, hogy nem vagyok egyedül ha a szöszikkel kapcsolatos telhetetlenségről van szó! ;) Én is kérek szépen többet! :)

    VálaszTörlés
  6. Szia Spirit!

    :)))))))))))))))))))))
    Édesek! A szégyenlős csend és a reménykedő, zavart várakozás... Húúúú, hogy én milyen rég voltam ilyen szituban... Pedig jó lenne! ( Ezt csak halkan jegyeztem meg, mert a párom leüti a derekam! )
    :)))

    Puszi: Gabriella

    VálaszTörlés
  7. Ma nem kaptunk:(
    Hátt, szomorú vagyok:(

    VálaszTörlés
  8. Én is szomorú vagyok! :( De ha ez is az ára, hogy az Árnyékvilág mihamarabb megjelenhessen, akkor kibírom! :) Már alig várom, hogy olvashassam azt is, tök fura lesz ha végre mehetek megvenni! :))

    VálaszTörlés
  9. Olyan szar ez a nap, ma hadd kapjuuunk:(

    VálaszTörlés
  10. Jaj, remélem beindul egy fesztelen beszélgetés és feloldódnak. Úgy mint festésnél. ;)
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés