.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. november 2., kedd

Varázslatos realitás 54.

Peter futva érkezett az egyetem egyik terméhez. Hajnali négy körül tudott csak elszundítani, így reggel nem ébredt fel az órája csengésére. Nem szokott késni, mindig gondosan ügyelt arra, hogy pontos legyen, az idejét sem tudta, mikor aludt el utoljára, de pillanatonként hallotta sípolni a telefonját, izgatottan kapott érte, csak azért, hogy pár pillanattal később kedvetlenül elhajítsa. Csak képzelődött. Végül kikapcsolta a telefont, mert hallotta az éjszaka csöndjében barátja, hangját: „Haver, kislány lettél?”
Ennek köszönhetően gyűrött, zilált és karikás szemű volt, mikor feltépte a terem ajtaját, még kopogni is elfelejtett.
- Köszönjük Mr. Williams, hogy megtisztel minket jelenlétével, de egy óra késéssel, ilyen zajt csapva megérkezni mérhetetlen faragatlanság és egyáltalán nem méltó úriemberhez. – Sir Walter Jones, a tanszék egyik réme volt. Az angol hidegvér mintapéldája, makulátlan ősökkel, tökéletes ízléssel. Peter magában elátkozta a hülye fejét, hogy pont ez előtt a tanár előtt kell így viselkednie.
- Elnézést kérek, Uram!
- Fiatalember lásson neki a munkához! – A csoport másik kilenc tagjának állványa egy kört formázott a redős ruhákba öltöztetett modell körül. Odabiccentett Katnek, aki kérdőn felvonta a szemöldökét, amihez társult egy gondolatban küldött üzenet: „Hogy tudtál így elaludni?!” A fiú csak megvonta a vállát. Nem akarta elmutogatni, mi történt, és amúgy is dolga volt. Vászon, szénrajz, koncentrálás… Peter sóhajtva vetette bele magát a munkába. Mobiltelefonja lenémítva, a táskája mélyén várta Charlotte üzenetét.

6 megjegyzés:

  1. Remélem Charlotte azóta már feltöltötte a telóját! :))

    VálaszTörlés
  2. én is remélem
    nagyon tetszik

    VálaszTörlés
  3. Huh, kavarog, kavarog...
    Remélem Charlotte-nak van most annyi pénze, h feltöltse a telóját... v annyi ideje, h megkeresse Petert. Hú, idegnyúzóak vagytok!!!
    :*

    VálaszTörlés
  4. Én tuti rögtön elmentem volna feltölteni, vagy megkértem volna a szobatársam, hogy adja költsön egy sms erejéig az övét, és megírtam volna, h nincs zs-m. Tuti felhívta volna Peter.

    VálaszTörlés
  5. Végül is Charlotte elindult időbe a suliba, ki tudja, hogy nem-e ejtett útba egy újságost egy feltöltésért... de ha jól emlékszem azt írták a csajok, hogy az uccsó pénzét költötte festékekre... azért reménykedem...:)

    VálaszTörlés
  6. Vagy ha nem is töltötte fel, két óra között még összefuthatnak. ;D Na, olvasom tovább, eléggé le vagyok maradva. :'D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés