.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. november 5., péntek

SOS kérés

Katona Ildikó megkért, hogy kérjelek meg titeket, írjatok egy 4-5 soros ajánlást, véleményt az Árnyékvilágról az eddig olvasott részletek alapján. Miért fogott meg titeket, miért várjátok a könyvet, miért szeretnétek elolvasni stb. A vélemények bekerülnek majd az Árnyékvilág végébe, vagyis megjelennek nyomtatásban. :)
A vélemény végére írjátok oda a neveteket (pl. H. Adri), és a korotokat. Nagyon fontos és sürgős lenne, hiszen a könyv valószínűleg már november végén a könyvesboltok polcaira fog kerülni. :) 
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket! :)

41 megjegyzés:

  1. Ha ide írom jó lesz???
    Amikor először hallottam a történetről egyből megfogott. Minden ember szeret belelátni, átérezni egy híres és fontos ember életét. Adam lénye közelebb hoz minket a sztárokhoz és felnyitja szemünket: senki nem szereti ha az élet terükbe másznak, szerelmeiket boncolgatják. Ha a sötétséget sikerül eloszlatni, a fények mellet megláthatjuk mi a fontos és miért is kellene élnünk.(Szatmári Erzsébet 19)
    remélem megfelelő lesz Spirit...:)
    AdrineXD

    VálaszTörlés
  2. Tökéletes, köszönöm szépen. :)

    VálaszTörlés
  3. Én nem tudok olyan sok mindent írni. Srrry.
    Szóval amikor először beleolvastam még nem érdekelt annyira, aztán beindított bennem valamit ez a könyv és folymatosan szerettem volna olvasni. Sokszor újra olvastam.
    (M.Kinga 14)

    VálaszTörlés
  4. Szia Spirit! : ) Én is írok..

    Adam és Camilla egymásra találnak. Mit mondhatnék? Én és a történet viszont már elválaszthatatlanok vagyunk. :)
    F.Fanny

    VálaszTörlés
  5. Óh, és kor: 15, bocsánat a lemaradásért. :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen, és semmi gond, utána írom majd a korodat. :)

    VálaszTörlés
  7. Bocsi,de engem az Árnyékvilág annyira nagyon nem érdekel.Olvastunk már hasonlóról,meg láttunk hasonló filmeket is.Engem az a másik könyv(amiből feltettél pár részletet) jobban érdekelne.Persze szurkolok,hogy kijőjjön a könyved,és valószínűleg majd meg is veszem,de...Igazából csak azért írtam, hogy megkérdezzem mi van a másik könyvvel.Tudod,azzal az elmegyógyintézetessel.

    VálaszTörlés
  8. A Lelkek börtöne attól függ, hogy mi lesz az Árnyékvilággal. Ha a kiadó úgy látja, hogy érdeklődtök az írásaim után, akkor valószínűleg a Lelkek börtönét is ki fogják adni. Úgyhogy egyelőre az Árnyékvilágra kell koncentrálni, mert annak a sorsa dönti el a Lelkek börtöne sorsát is. :)
    Egyébként, persze, az Árnyékvilág témája nem egyedi, a sztárvilágról már sokan írtak, de remélem, hogy én valami újat is tudtam mutatni ezzel a történettel. Szerintem, teljesen más Adam karaktere, mint a többi sztárvilágról szóló történetben a főszereplő. :) Úgyhogy remélem, hogy azért tetszeni fog. :)

    VálaszTörlés
  9. Szia csaj!

    Én is jöttem véleményezni, hiszen már ezer éve várok rá, hogy végre olvashassam a történetedet! :D
    Szorítok, de ezt tudod. ;)
    Na és akkor a véleményem vagy ajánlóm:

    Mikor először olvastam el a történet ízelítőjét, amely azonnal megfogott, még nem tudtam, hogy kiadásra fog kerülni. Viszont, amikor értesültem a nagy hírről, hogy Spirit Blissnek, akinek több művét is olvastam már, ez a története könyv formájában megjelenik, rögvest miután kiujjongtam magam, helyet csináltam neki a polcomon. Adam lénye és különös, árnyék fedte élete, valamint a Camillához fűződő szerelmi kapcsolata volt az, amely miatt minden egyes nappal egyre jobban vágytam rá, hogy kezemben tartva olvashassam. (J. Kriszti, 23)


    Millió Pusz, Kriszti

    u.i.: Remélem, jó lesz. *mondja bátortalanul*

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jó lett, köszönöm szépen! :)

    VálaszTörlés
  11. Én is próbálok valamit összehozni. :)

    Sok kislány álmodik arról, hogy egyszer egy híres ember párja lesz. Ez a történet bemutatja, hogy ez az álom nem csak tündérmesébe illő lehet, bizony a szerelemért akkor is meg kell küzdeni, ha kívülről csillogónak és mesebelinek tűnik. (B.Niki, 21)

    Remélem megteszi, bár elég nehéz csak a részletek alapján írni az egész könyvről, de már nagyon várom. :)

    VálaszTörlés
  12. Igen, tudom, hogy nehéz részletek alapján írni... Köszönöm, hogy mégis megtetted, nagyon jó lett a véleményed. :)

    VálaszTörlés
  13. Adam és Camilla két teljesen külön világ, sorsuk mégis összefonódik. Hogyan kezeli egy átlagos ember egy sztár közeledését? És milyen egy filmcsillag élete, amikor a kamerák nem forognak? Valóban csupa csillogás, vagy a boldogságra árnyék vetül? Ezekre a kérdésekre keresi a választ az Árnyékvilág, Spirit Bliss magával ragadó, izgalmas stílusában. Már alig várom, hogy a kezemben tartsam a könyvet! Mihóczy Mercédesz (19)

    VálaszTörlés
  14. Azt hiszed tudod mi lesz a vége? Azt hiszed, már számos ilyen sztorit olvastál, láttál, és már nem tudnak neked újat mondani? Hát tévedsz. Adrienn gondoskodik az izgalmakról, a váratlan fordulatokról, a rejtélyek egyéni megoldásairól. Nem egy hétköznapi könyv, nem egy hétköznapi irótól. Hétköznapokra, szabadnapokra, ünnepnapokra.
    (B.Zsuzsi, 23)

    U.I. Mikor lesz a mai szösszenet? :)

    VálaszTörlés
  15. Szia!

    Én is jöttem ajánlózni, remélem megfelel majd :)

    Elsőre talán egy átlagos történetnek tűnik, amit bárhol találhatsz, és olvashatsz, azonban ha jobban belemélyedsz, és a sorok közé nézel megtalálod a mélyebb vonatkozását, azt az üzenetet, amit közvetíteni akar... Ez persze mindenkinek más és más, de ez benne a szép. Hiszen mindenki szeret álmodozni, és ki az, aki még nem vágyott rá, hogy az álmai valóra váljanak?! Mindezt ráadásul elragadó stílusban közvetítve, ami nem engedi, hogy elszakadj a történettől :) (L. Nóri, 19)

    VálaszTörlés
  16. Hát, akkor megpróbálok valamit iderittyenteni. :D


    A sztárvilág érdekes és izgalmas lehet annak, aki nem híres, de mindennek van sötét oldala. Spirit Bliss írásait régóta olvasom és nagyszerű írónőnek tartom. Szüleimmel már hónapokkal ezelőtt megbeszéltem, hogy az Árnyékvilág a szekrényemben lesz, a kedvenc könyvek mellett. (B. Betti, 15)


    Hát ennyi jött össze. :D Remélem megfelel és nem írtam hülyeséget. :P

    VálaszTörlés
  17. Én is csatlakoznék, és ide írom:

    Megmutatkozik a szerelem ereje, amely nem válogat hírességek és közemberek között. Ez egy lélekgyönyörködtető történet, ami arról szól, hogyan változik személyünk, ha az igaz társunkra találunk. Mi pedig együtt izgulhatunk velük végig minden mozdulatot. Lélekemelő.
    (P. Gabi, 20)

    Nem igazán tudom kiírni a lényeget, ez szerintem az elmondottak alapján talán ráillik. És nagyon remélem hamarosan kis kezemben is tarthatom.

    Puszi

    Aranymag

    VálaszTörlés
  18. Nagyon szépen köszönöm, lányok! Sokat jelent nekem, hogy mindig számíthatok rátok, és meghatódva olvasok minden egyes véleményt. Nem tudok mást mondani, csak hogy nagyon köszönöm! :) És nagyon ügyesek vagytok! :D Nagyon klassz ajánlókat hoztok össze. :)

    VálaszTörlés
  19. Sose éreztem magam jónak az ilyesmik írásában, de azért megpróbálom.

    Spiritet csak el kell kezdeni olvasni, és nem lehet abbahagyni. :) Életem egyik legnagyobb élménye volt az első fejezet fölolvasásán ott lenni, visszafojtott lélegzettel figyelni és fölhördülni a többiekkel amikor vége lett, mert mindenki csak egyre gondolt: MÉG!!! (B. Eszter, 16)

    Tőlem ennyi telik, nekem nincsenek olyan stílusú leírható gondolataim, mint amiket eddig írtak, nekem ez jár mindig az eszemben, ha az Árnyékvilág szóba kerül.
    A Lelkek börtöne is tuti érdekes lesz, mert lesz, az biztos! :D
    Pusz

    VálaszTörlés
  20. Szerintem, klassz lett, nagyon köszönöm. :) És a próféta beszéljen belőled. :D

    VálaszTörlés
  21. Csak néhány részletet olvastam, de magával ragadott, és megbabonázott. Szerelem, romantika, akció, izgalom. Az Árnyékvilág bekebelez, nem ereszt, és csak egy dolog jut eszedbe:még…
    (B.Klaudi,17)

    Remélem jó lesz!:]

    VálaszTörlés
  22. Megpróbálom énis:

    Én már megszoktam, hogy aminek köze van Spirit Bliss-hez, azt el kell olvasni! Az Árnyékvilágból is csak egy aprócska morzsát kaptunk, de rögtön tudtam, hogy ezt a könyvet meg kell szereznem. Olvasd el te is, és megtudod miről beszélek.
    (Maya, 14)

    Juujj ez tök izgi;) Remélem jó lesz.
    Ma lesz szösz/carlisle/edszemszög? Nem akarlak siettetni, csak kérdeztem. Tényleg.(:

    VálaszTörlés
  23. Szia Spirit!

    Ami egyenlőre eszembe jut az Árnyékvilággal kapcsolatban:

    A történet egy olyan világról szól, amibe kevesen látnak bele igazán, viszont annál többen szeretnék megismerni. Egy világról, ami annyira csillog, hogy elvakít és szinte nem is látszik a mögötte húzódó árnyék…
    Spirit magával ragadó stílusa garantálja, hogy nem fogod tudni letenni a könyvet, míg az utolsó betűt el nem olvastad.
    (R. Erika, 30)

    Hát ennyi. :) Örülök, hogy úgy néz ki lesz a novemberi kiadásból valami! Várom már a könyvet, sőt karácsonyi ajándéknak is szeretnék majd venni, szóval úgy néz ki még abból is lehet valami :)

    VálaszTörlés
  24. Szia Spirit!

    Bocsi nagyon eltűntem!!!
    Nincs net, nincs gép, de itt az ajánló!

    Spirit Bliss neve már fogalom a a blogos írók körében. Végre felkerült a pont az i-re, az első nyomtatott könyvvel. Árnyék és Fény, Jó és Rossz, a legősibb ellentétek, de egyik sem létezhet a másik nélkül. Az Árnyékvilág hamis csillogása megtévesztő, bekebelez mindenkit aki enged e csábításnak. Elvakít, mígnem az árnyékból egy tiszta fény megvilágítja a kivezető utat, elhomályosítva mindent ami sekélyes, a szeretet erejével.
    Spirit letisztult élvezetes stílusa, magával ragadó cselekményszövése nem fogja engedni, hogy akár egy percre is letedd a könyvet.
    (B.Éva, TERRA, 44)

    VálaszTörlés
  25. Spirit Bliss mindegyik írása már az első mondattól magával ragad. Nem csoda, hogy mennyien várják tűkön ülve az Árnyékvilágot, amiből szintén elég pár sort olvasni, hogy máris az egész történetre kíváncsi legyél! :)
    (K. Kitti, 15)

    Bocsánat, csak ezt sikerült összehoznom, már ezen is egy órát gondolkodtam... :D Hát, én nem tudok olyan szépeket írni, mint te, szavakkal legalábbis. :D
    Hű, mindjárt kiadják!!! :) Drukkolok, hogy összejöjjön a november végei kiadás. :)

    Kitti

    VálaszTörlés
  26. Szia!
    Már akartam kérdezni, hogy mi lesz a könyveddel.Erre, tessék, megelőztél!Örülök, hogy nemsokára meg lehet majd venni!!!
    Az ajánlóm:
    Mindig elolvasom az általam, megvételre-olvasásra kiválasztott könyv ajánlóját, rövid tartalmát.Ez döntően befolyásolja, hogy megéri-e elolvasni vagy sem.Adrienn ajánlója felkeltette az érdeklődésemet az Árnyékvilág iránt!Tuti nem egy szokványos romantikus-krimi regényről van szó!Már alig várom, hogy a kezemben tarthassam a saját, dedikált példányomat!:)
    (H.M.Maja, 30)

    VálaszTörlés
  27. Ja és egy kérdés így TERRÁt nézve: a nicknevünk is ott lehet? Mert ha igen, én jobban örülnék a Kisildikónak (márha bekerül), a nicknevek mégiscsak jellemzőbbek az egybetűs vezetékneveknél. Akár úgy, mint TERRA, akárigazi név nélkül, lehet nicknevet használni?

    VálaszTörlés
  28. Hmmm Kisildikó, mikor az ajánló végére írtam a nevem, életkorom jót mosolyogtam magamban és ez jutott eszembe:
    K. János (35) kukutyinfalvai lakost különös kegyetlenséggel elkövetett bűncselekménye miatt a megyei rendőrkapitányság... :D

    Ha lehet és bekerülne nekem is megfelelne akár csak az (Airyca,30), akár az (R. Erika, Airyca 30) is.

    VálaszTörlés
  29. Szia! Én is írnék néhány sort:

    Amikor elöször elkezdtem olvasni a történetet, nem is tudtam igazából hogy mire számítsak. Kellemesen csalódtam, nagyon megtetszett Adam és Camilla története, egyszerűen imádom! (K.Viki,15)

    VálaszTörlés
  30. Szia! Én is írok:

    Nagyon szeretem Spirit írásait. Folyton meglep és elvarázsol. Igaz, sokszor olvashattunk már a hírességek világáról, mégis nagyon kiváncsian várom, vajon Spirit hová repít minket, mert hogy nem lesz egy hétköznapi történet, az egyszer biztos! (G.Gabi 37)

    VálaszTörlés
  31. Amikor elolvastam az ajánlót, azt gondoltam, hogy: na tessék, már egy ilyen nagyszerű író is, mint Adrienn, egy ennyire elcsépelt témában alkot valamit, ezek után már azon sem lepődnék meg, haegy ufó idejönne ès elvinne, de szerencsére kellemesen csalódtam. :) Már alig várom, hogy elejètől a végéig elolvashassam! Adrienn magávalragadó írási-stílusa csak még nagyszerűbbé teszi Adam és Camilla történetét. Igazábol nem lehet megfogalmazni, mi is benne az, ami ennyire jó, ezt át kell élni, olvasni kell.
    (K.Eszter, 15) alias kartonka

    VálaszTörlés
  32. Amikor Adrienn ír úgy érzem mintha ott lennék. Amikor valaki szomorú akkor én is az leszek, ha pedig boldog, akkor nevetek. Olyan átérzéssel ír, hogy képes megríkatni, vidámmá tenni az írásaival. Várom, hogy megjelenjen, mert tudom, nem csalódok benne. Nekem nagyon szines fantázia világom van, és én még a legrosszabb írásban is a legszebbet látom, de Adrienn írása számomra olyan, mint a legfinomabb édesség. Ritka, de ha a kezedbe kerül nem csak megeszed, de meg is izleled. (D. Melinda, 17)

    VálaszTörlés
  33. Én is azon kevesek csoportjába tartozom,aki felolvasva élvezhette Adam és Camilla találkozását.:)Ezt a könyvet el kell olvasni, mindenkinek aki élvezi az olvasást.Ha ismeri Spirit írásait azért, ha nem, épp itt az ideje,hogy megismerje.:D
    Két sérült, érzékeny ember egymásra találását és azt hogyan segítik ki egymást az árnyékból a fényre.Nem fog csalódni!(C.Zsuzsa,49)

    VálaszTörlés
  34. Airyca: így, h írod télleg tökre olyan, de amikor én írtam meg olvastam a TS végén is az írásokat föl se tűnt, pedig iszonyatos! :) :P

    VálaszTörlés
  35. Adam és Camilla két teljesen különböző világban él, mégis összeköti őket egy végzetes erő, a szerelem. Egy csodálatos történet két magányos lélekről, amely az írónő kivételes tehetségének köszönhetően mindannyiunkat magával ragad.(K.Noémi,15)

    VálaszTörlés
  36. Nagyon mai történet, aktuális, érdekes. A könyvből kiderül, hogy egy társ, és a szerelem az, ami igazán számít, amire mindenkinek szüksége van, amiért érdemes élni. És hogy hogyan találnak egymásra hőseink? Na, emiatt kell az Árnyékvilágot elolvasni. Nagyon jó a könyv, olvasmányos, izgalmas, és különleges.
    (K. Franciska, 37)

    VálaszTörlés
  37. Adam és Camilla. Két külön világ, melyeket a Sors furcsamód összekapcsol, és szerelemmel fűszerez. Ez a kapcsolat mindkettejüket megváltoztatja, és megmutatja nekik a fényhez vezető rögös utat. Ezzel a történettel Spirit ismét valami különlegeset ad nekünk, amelyből mi magunk is tanulhatunk, amellett, hogy az olvasás neki köszönhetően mindig élvezet. Biztos vagyok benne, hogy miután az utolsó betűt is elolvastam, megint csak azt fogom mondani: Köszönöm. :) (H. Évi, 18)

    Remélem megteszi. :D

    VálaszTörlés
  38. Mindamellett,hogy rendkívül olvasmányos és fordulatokkal,izgalmakkal teli,a regény lélektana az ,amely leginkább elbűvöl.Az árnyékvilág megtévesztő,fényűző leplén át betekintést nyerhetünk a valós értékek hiányától meggyötört Adam és a szürke hétköznapoktól szenvedő Camilla életébe.
    Spirit Bliss neve garancia egy karakteres,lebilincselő történetre,végre könyv formájában is!
    (K.Bianka,17)


    Sose voltam jó az ilyesmibe,evvel is órákat vesződtem,remélem azért a célnak megfelel!:D
    Bocsi Spirit:D
    Dena

    VálaszTörlés
  39. Eddig is nagyon szerencsésnek éreztem magam, hogy olvashattam Adrienn írásait, mert bármi, ami az Ő keze közül kerül ki, garantáltan feledhetetlen kikapcsolódást nyújt. Az Árnyékvilág senkinél sem fog a polcon porosodni, aki kedveli a romantikus, megható történeteket.
    Mindenkinek csak ajánlani tudom!

    (L.Gabriella, 32)

    VálaszTörlés
  40. Teljesen véletlenül találtam az Árnyékvilágra. Mikor elolvastam a tartalmát, rögtön döntöttem: Ez a könyv nekem mindenképp KELL! Elég válogatós vagyok könyvek terén, és ez a történet abszolút kedvenc lett számomra. Mindenkinek csak ajánlani tudom. T. Noncsi (19)

    VálaszTörlés