.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. november 17., szerda

Borítótervek utolsó menet :)

A 2. szavazás végeredménye az lett, hogy az angyalszárnyas borítóterv lesz a könyvem borítója. :) Még egy utolsó véleményt szeretnénk kérni tőletek. Nem tudjuk eldönteni, hogy milyen legyen a cím. A betűtípus megvan, de szerettük volna feldobni valamivel... :) Nézzétek meg a két borítót és mondjátok meg, melyik legyen a legeslegvégső változat. :) Köszönöm azoknak, akik eddig szavaztak, és remélem, hogy azoknak is tetszik majd a borító, akik másra adták eredetileg a szavazatukat. :) Itt kukkantsátok meg az utolsó két változatot: http://picasaweb.google.com/110698823219126300627/Boritotervek3Menet#

34 megjegyzés:

  1. Nekem a második jobb.Az egyszerűbb és nekem úgy jobban tetszik.:)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is az első!!!
    Nekem is az tetszik jobban!

    VálaszTörlés
  3. Egy hajszálnyival az első nyert nálam is :)

    VálaszTörlés
  4. Egyértelműen az első.:) Csodaszép lett, már alig várom, hogy a kezemben tarthassam.:)

    VálaszTörlés
  5. szerintem az első már agyoncsicsázott... a második meg olyan, mintha vér lenne, az tetszik jobban :)

    VálaszTörlés
  6. A második a legjobb szerintem. :)

    VálaszTörlés
  7. Ehhez a betűtípushoz nekem az első jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
  8. Első!Határozottan!

    Spirit!Írtam neked egy e-mailt ha van pár perced lécci olvasd el!Fontos lenne!Köszi előre is!

    VálaszTörlés
  9. Az első illeszkedik a betűtípushoz, a második korlátozza... mármint az aláhúzások. Gonosz dolog arra szavazni, hogy legyen aláhúzás nélkül, domború ezüstben... vagy nem is gonosz, inkább túlzás :))) Ha nincsen kívánságműsor :)) akkor az első, mert a másodikra az volt a reakcióm, hogy "jajjjj".
    Gratulálok, mindenképpen gyönyörű lesz! kezdem sajnálni, hogy a kedvenc könyveimet becsomagolom olvasáskor, hogy ne legyenek maszatosak, így majd csak akkor csodálhatom, ha kibújtatom :)))))))) egyre jobban örülök a karcsonyi ajándékomnak :)))))
    Drea

    VálaszTörlés
  10. Első.
    (Tök jó lenne egy dupla borítós változat, amiből az egyik a kapus de ez gondolom nem lehetséges, és így is szuper lesz, meg aztán úgyse a külseje miatt várjuk :))

    VálaszTörlés
  11. Első. Azért tetszik jobban, mert egy hajszálnyi élénkséget visz bele, így olyan érzésem van, hogy van ebben a könyvben valami, amit nem tudok. A másodikat unalmasnak találom. Hiányérzetem van, és valószínűleg úgy kezdenék neki a könyvnek borító alapján, hogy na, itt is át kell rágnom magam, hogy találjak valamit benne. Mellesleg az első jobban mutat és szívesebben látom a könyvespolcomon. Már alig várom, hogy ott legyen. :)

    VálaszTörlés
  12. Én is az elsőre szavazok, bár kevéssel nyert a második elött.
    Viszont Drea ötlete nem rossz. Csak én úgy gondolom , hogy maga a borító legyen a nem fényes hanem matt és a felírat domború fényes fekete az első aláhúzással ami szintén fényes. De aztán lehet hogy ez már tényleg a túlzás kategóriájába tartozik. Bocsi de ötletelni szabad. Nekem is ez lesz a karácsonyi ajcim de már nagyon várom.
    Puszi
    Syro

    VálaszTörlés
  13. Félreírtam nem fényes fekete hanem fényes fehér, látszik keső van nekem. Bocsi.
    Viszon megmutattam huginak is szerinte az első jó de onnan kéne kezdődnie az aláhúzásnak mint a második variációnál az "ny" betűtöl.
    Syro

    VálaszTörlés
  14. Szia!

    Bocsi, hogy eddig nem szavaztam, de amint láttam, a többség teljesen az én véleményemen volt.:D

    A mostaniak közül első ránézésre az első tetszik, szóval én arra szavazok, bár ez a piros szín a kacsaringóra nekem olyan fura, de végülis a lényeg, hogy egy ismeretlen a bolt másik végéről is kiszúrja a könyvedet.:D:D:D

    Puszi, Truska

    ui: alig várom már, hogy megjelenjeeeeeen!!!!

    VálaszTörlés
  15. Szia!

    Hú, nagyon sokat gondolkodtam, hogy melyiket mondjam, mert néha tényleg a kevesebb a több, de ugye első ránézésre meg az első, szóval végül egy jó másfél órányi gondolkodás után végül azt mondom, hogy ELSŐ! :D
    Egyébként olvastam feljebb a kívánságműsort, én viszont csak abban az egyben reménykedem, hogy az Árnyékvilág felírat kidomborodik majd, mert az annyira szép meg annyira jó, meg vonzzák is az ujjaim! :D
    Egyébként meg még pár ilyen nap - amiben szó esik a könyvedről -, és komolyan fogom magam és elmegyek a kiadódhoz, és kérek magamnak egy példányt borító nélkül - amit persze majd utánam postáznak, ha kész lesz :P -, mert már remegnek a kezeim csak, hogy végre bennük tarthassam. :D

    Na jó, befogtam! :)

    Millió Pusz, Kriszti

    VálaszTörlés
  16. Szia Adri!

    Határozottan az első :)

    VálaszTörlés
  17. Egyertelmüen az elsö. Jobban megragadja a tekintetet, es a piros vonal nagyon szep, kecses!
    Mar nagyon varom a könyvet :)

    VálaszTörlés
  18. Szia,
    Gratulálok a könyvedhez. Én a másodikra szavaznék, mert a kevesebb több. De úgy tűnik, hogy az első vezet.
    Igazából mindegy, mert mindenképp megveszem a könyvet:)

    VálaszTörlés
  19. szia!
    Én is Drea ötletére szavazok az első túl csicsás már, ennyi cikornya nem kell szerintem (a A betű is meg az aláhúzás is), egy 19. századi romantikus lányregényhez minden bizonnyal illene a sok cikornya de nem hiszem hogy az Árnyékvilág ilyen könyv lesz:)
    a második viszont túlságosan lezárja (ahogy írták előttem) a címet, aláhúzás, maga az A betű cikornyája szerintem épp eléggé feldobja a címet:)
    de jó Stephanie ötlete is hogy ne az A alól hanem az ny alól induljon a cikornya, nekem az A és a piros vonal együtt sok

    de ahogy elnézem a többségnek bejön:))

    üdv: Kinga

    VálaszTörlés
  20. Szia:)
    Szerintem az első :)

    VálaszTörlés