.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. november 20., szombat

Árnyékvilág könyvbemutató

Megvan a könyvbemutató dátuma és helyszíne. :D Szóval... 2010. december 2-án, 17:00-kor, Budapesten, az Üllői utca 26. alatt, a SOTE étteremben szeretettel várok mindenkit. :) Nem csak velem, hanem két sorstársammal is találkozhattok majd, Beninával és Kittivel. Nagyon szeretnék mindenkit megismerni, úgyhogy aki csak szeretne és tud, jöjjön nyugodtan. Klassz kis délután lesz. :) Mivel az étterem befogadóképessége véges, ezért kérek mindenkit, hogy aki jönni szeretne, az jelezze vagy itt hsz. formájában, vagy a facebookon itt: http://www.facebook.com/event.php?eid=124404637619091&num_event_invites=0#!/event.php?eid=124404637619091

Csak az egyik helyen jelezzétek, kérlek! Köszönöm. :)
Nagyon várom már, hogy találkozhassak veletek! :D


U.i.: Ne feledkezzetek meg a Gyógyító pilleszárnyak új fejezetéről, ami most emiatt a bejegyzés miatt lejjebb csúszott. :) Nagyon-nagyon örülnék pár véleménynek. :)

8 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Bocsi! Mivel a facebookon jelentkeztek többen,ott jenentkeztem,hogy egyszerűbb legyen.:D

    VálaszTörlés
  3. Biztos nagyon jó lesz, de sajna én nem tudok menni...:((
    Meg azért is sajnálom, mert így a könyvedet sem tudom veled dedikáltatni... De talán majd a következő könyvednél bepótoljuk ezt is:)))
    ggizi

    VálaszTörlés
  4. Pécsen nem is lesz? Szomorú vagyok....utálom, hogy minden Budapesten van :S

    VálaszTörlés
  5. Ggizi: Talán még az Árnyékvilágnál is lesz rá lehetőség máskor. :)

    Névtelen: Lesz Pécsett is találkozó mindenképpen. :) Csak a nagy könyvbemutató van Pesten, már hát, a többségnek az a megfelelő helyszín. De lesz Pécsett is, ne szomorkodj. :)

    VálaszTörlés
  6. Sajna nem tudok menni:(, zongora órám lesz, de biztosan jó lesz:)
    kartonka

    VálaszTörlés
  7. Sajna nem tudok menni,mert aznap délután a fiaimmal megyek Mikulás ünnepségre.A könyvet apa jézuskája hozza majd,már alig várom. :)
    Mindenkinek jó szórakozást aki megy!!!

    VálaszTörlés
  8. Ilyenkor rossz, hogy vidéken élek.. :/ Bekecs-Pest legalább két óra autóval. :/ Ahj... komolyan felköltözök oda, ha megyek továbbtanulni. :D De azért Grat. a könyvhöz és jó mulatást! :P

    VálaszTörlés