.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. október 31., szombat

A jövő reménysége - 26. fejezet

Először is, Juca, a barátom, a falkánk egyik tagja és az az olvasóm, aki jobban ismeri a történetemet néha, mint én magam (és aki valószínűleg a legtöbbször olvasta A múlt árnyait, mert kb. hetente végigolvassa egyszer és még a nyaralásán is azt olvasta - nem értem, hogy nem unja meg... :D ) írt nekem egy verset, amin én fetrengve röhögtem, és gondoltam megmutatom nektek is. :)
Imádom a csípős nyelvedet, te lány! :D Köszönöm a verset, tényleg minden során nevettem. :D


Spirithez!

Főzni nem tudsz, teád finom,
Történeted az én legnagyobb kínom.
Az íráshoz - mint sok máshoz - nincs érzéked,
Tök jók a közösen átélt élmények.
Hosszú, fekete hajad leng a szélben,
Kéknek tűnik, amikor megvillan a fényben.
Kedvenc színeid a fekete és a zöld,
Ilyen csajt sem hordott még hátán a föld.
Bármit mondok, te elneveted magad,
Ez így van, ne is tagadd!
Szeretem a talikat, amiket te szervezel,
Remélem, lesz még belőle vagy százezer.
Én lökött vagyok, te meg hülye,
Kedvenc jelem az msn-en a kis ördögöcske.
A társas, amit készítettél az elviselhetetlen,
Nagyon szexi volt a fekete felső, amit viseltél kedden.
Várom már a pizsipartyt, jó buli lesz, én tudom,
Sütök majd neked pogit anyuval, ami nagyon finom.
Hány száz videót, s képet néztünk meg együtt, már nem is számolom,
A fejezetek egyhangúságán mindig bealszom.
Szívesen adtam a párnát, amin Edward néz rád csábosan,
Azt mondtad, én vagyok a legjobb kritikaíró a csapatban.
Vidámak a mozizások is, s a McDonald's-ban eltöltött percek,
Profin írod, s engem nagyon idegesítenek a függővégek.
Falkában járunk, mert az a menő,
Rajongóid száma egyre csak nő.
Jól tekered, csavarod a történetet,
S jól válogatod ki a "csodás" szereplőket.
Kedvencem Maria, a szajha,
Aki kedvenceim fejét elcsavarja.
Sikerüljön az álmod - csavard el Edward fejét,
Ezzel kívánok neked nyugodalmas és szép estét!

Másodszor tudom, hogy ma van 31-e, de még nem volt időm kisorsolni a nyertest, és megbeszélni Szandival, hogy ki írta a legjobb kérdést és hsz-t. Nagyon sokan írtatok, és nehéz a választás. :) De a hétvégén ki lesz hirdetve minden nyertes, és megkapjátok az ajándékokat két héten belül, ahogyan ígértem. :)

Harmadszor, a hsz. határ most 210 volt, de nem értétek el, viszont, most volt időm írni nektek. :) Ezen kívül, megdöntöttétek megint a látogatottsági rekordot, ami október 26-án 1954 látogatás volt. :) És okt. 17-e óta még mindig ezer fölött van a napi látogatottsági szám. :)



26. ELSZAKADÁS



AZ ÉRZELMI SOKKTÓL KIMERÜLVE ÉS KIÜRESEDVE dőltem neki a bejárati ajtónak, miután Jonathan bevetette magát az erdőbe. Edward azonnal mellettem termett, és láttam az arcán a szörnyű lelkiismeret-furdalást, de ettől csak még rosszabbul éreztem magam. Nem akartam, hogy azt higgye, miatta és a családja miatt szenvedek. A hibásak csakis Maria és Jade voltak, senki más.

- Jól vagy? – simított végig a hideg tenyér az arcomon, hogy aztán megállapodjon az államnál. Bólintottam, mert még mindig attól féltem, hogy ha kinyitom a számat, megint elbőgöm magam. Nem akartam még több fájdalmat okozni Edwardnak, ezért inkább igyekeztem elfojtani az érzéseimet.

Alice lassú léptekkel jött le a lépcsőn – a tekintete bizonytalan volt, ahogy rám pillantott. Attól féltem, hogy kitör belőle egy beszédáradat vigasztalásképpen, de csak odalépett hozzám és megölelt.

- Megkeresem Jazzt – mondta, miután eleresztett. Arrébb léptem az ajtótól, hogy ki tudjon menni.

- Lezuhanyozom – fordultam Edward felé. Szükségem volt egy kis forró vízre, és arra, hogy nyugodtan kibőghessem magam. Ahogy beléptem a fürdőbe, azonnal megindultak újra a könnyeim. Beálltam a zuhanyrózsa alá, és hagytam, hogy a forró víz vörösre égesse a bőrömet – ez elterelte a figyelmemet arról, hogy a lelkem is sajog.

Az üvegcsörömpölés hangja tompán jutott el a fülemig. Az első pillanatban fel sem fogtam, mit is hallok, csak aztán rettentem meg, mikor rájöttem, hogy Cullenék sosem törnének össze semmit, hiszen egy zuhanó poharat is elkapnának félúton a vámpírgyorsaságnak köszönhetően. Sietve léptem ki a zuhanykabinból, és a torkomban dobogó szívvel tekertem magam köré a törölközőt. A szemeim előtt rémképek lebegtek – fiatal farkasok, ahogy körbeveszik a házat, és megtámadnak minket egy sárgásfehér színű farkas parancsára.

- Mi történt? – rohantam át a folyosón – a lábaim csattogtak a padlón vizes nyomokat hagyva maguk után. Esme feldúltan álldogált Jasper szobájának ajtajában, és amint meglátott, elém sietett.

- Semmi baj, ne aggódj! – próbált megnyugtatni látva a feldúltságomat, és vissza akart terelni a folyosón, de nem hagytam magam. Odabentről még mindig csattanások és üvegcsörömpölés hallatszott.

- De mi… - akartam megismételni a kérdést, miközben igyekeztem Esme válla mellett bepillantani a szobába. Alice és Jasper már vissza is jöttek, és összeveszve tányérokat vagdosnak egymás fejéhez – jutott eszembe az életem során látott családi filmekből született abszurd gondolat.

- Semmiség… - Az újabb hangzavart hallva nem bírtam tovább. Esmét cselesen kikerülve léptem a szobába, hogy aztán a küszöbön megfagyjak.

- Nem ölhetsz meg úgysem! – Maria hangja elfúlt, ahogy Edward keze a nyakánál fogva szorította őt a falhoz. Vicsorogva próbált meg kiszabadulni, de Edward erősebb volt nála. Nem sokkal mellettük Jasper egyik térképe, és a korábban azt fedő üveglap darabjai hevertek a szőnyegen. Emmett a sarokban álldogált, és elégedetten vigyorogva figyelte a jelenetet.

- Állítsd le őket! – fordultam felé kétségbeesve. Nem Maria épsége miatt aggódtam, hanem a családomat féltettem. Ha túl korán jut Jade fülébe az ittlétünk, akkor nem tudjuk elhagyni a környéket, és a falkámat is belekeverjük a harcba – mert abban biztos voltam, hogy Jonathan sosem hagyna magamra, ha bajba kerülnék. Emmett megrántotta a vállát, aztán Edward mögé lépett, és megfogta a csuklóját.

- Edward… – figyelmeztette anélkül, hogy bármit tett volna. Edward dühösen fordult felé, aztán az ujjai eleresztették Mariát.

- Ha még egyszer a szádra veszed a nevét a nőnek, akit szeretek, nem érdekel semmi, megöllek! - fordult meg villámló tekintettel, aztán mikor meglátta a rémültséget az arcomon, a vonásai megváltoztak.

- Isabella… Gyere… - fogta meg gyengéden a karomat, és kivezetett a szobából át a sajátjába. – Sajnálom, nem akartalak megijeszteni.

- Mi volt ez az egész? – rogytam le az ágyra, miközben Edward a szekrényhez sietett, és kivett a fakkomból egy új pizsamát.

- Ha az Alfád beszél a falkatagokkal, és valahogy – utalt Edward Joshuára, de én reméltem, hogy téved, és Nate-nek van igaza vele kapcsolatban. – Jade fülébe jut minden, akkor oda az utolsó adujának is. Maria érzi a vesztét, és fröcsögi a mérgét – rázta meg a fejét Edward.

Nem akartam most ezen gondolkozni, ezért gyorsan felöltöztem, és bebújtam az ágyba. Edward tétován álldogált a fal mellett addig, míg fel nem hajtottam a takaróm szélét, hogy alábújhasson. Lehunytam a szemeimet, de nem tudtam elaludni. Máskor azért rimánkodtam volna magamban, hogy minél hamarabb reggel legyen, és ne kelljen tovább félálomban nyüglődnöm, de most azt kívántam, bár megállna az idő, és örök éjszaka borulna ránk. Nem akartam, hogy holnap legyen. Nem akartam elbúcsúzni és elmenni. Alig bírtam visszafojtani a torkomat szorongató sírást. Ráharaptam az alsó ajkamra, és csak akkor éreztem meg a fémes ízt, mikor Edward mocorogni kezdett a hátam mögött. Gyorsan lenyaltam a vércseppeket, és megpróbáltam másképp elterelni a figyelmemet – számolni kezdtem a polcon lévő cd-lemezeket.

Halk, fájdalmas sóhaj hagyta el a számat, amikor a nap első sugarai belestek az ablakon át. Hallottam, ahogy Carlisle pakolászni kezd a dolgozószobájában, ezért nem halaszthattam tovább a felkelést. Ülő helyzetbe húzódzkodtam, és megpróbáltam elhitetni magammal, hogy minden rendben lesz, és van elég erőm végigcsinálni ezt a napot.

A reggeli készülődés teljesen szótlanul telt, és amikor lementünk a nappaliba, ott is mindenki csendesen köszöntött minket egy pillantással. Olyan érzésem volt, mintha valaki meghalt volna. Mintha mind gyászolnánk valamit… Bocsánatot kérve gyorsan a konyhába siettem, holott egyetlen falat sem ment volna le a torkomon – egyszerűen nem bírtam elviselni azt a fojtogató érzést, ami rám tört, valahányszor elfeledkezve magamról felnéztem valakinek az arcára.

Egészen addig az étkezőpult előtt üldögéltem, míg meg nem hallottam, hogy Carlisle lejön az emeletről. Gyorsan megtöröltem a szemeimet, hogy ne legyen túl feltűnő az a pár könnycsepp, amit elmorzsoltam, aztán a lépcsőhöz siettem.

- Indulunk – szólalt meg Carlisle. A többiek mind kisereglettek a nappaliból, csak Emmett maradt ott Mariával.

- Elkészülünk, mire visszaértek – lépett előrébb Esme, aztán bíztató tekintettel megcsókolta a férjét. Edward kutakodó arckifejezéssel állt meg előttem, aztán felemelte a kezét, és végigsimított az arcomon pont ott, ahonnan letöröltem a konyhában egy könnycseppet – nem lehetett átverni.

- Nem sokára visszajövünk – mondtam. Mindenképpen meg akartam erősíteni a tegnapi elhatározásomat Edward előtt is, hogy tudja, komolyan gondoltam. Aggodalmasan bólintott egyet, aztán hirtelen magához húzott olyan szorosan, mintha még mindig attól félne, hogy meggondolom magam, és La Push-ban maradok. Megcsókoltam, aztán kiszabadulva az öleléséből Carlisle után siettem.

Az anyósülésre helyezte a hűtőládát, és a biztonsági övvel rögzítette, nehogy baja essen az ellenanyagnak, aztán kinyitotta nekem a hátsó ajtót. Edward a verandán állva figyelt minket, amíg el nem hajtottunk.

- Sajnálom, hogy ez történik – nézett rám Carlisle a visszapillantó-tükörből.

- Nem a ti hibátok – feleltem. Igyekeztem kikapcsolni az agyamat, és nem gondolni arra, hová is tartunk most, és főleg, hogy miért is megyek. Mindig utáltam a búcsút, de még sosem éreztem ilyen fájdalmat egyetlen alkalommal sem – igaz, eddig még csak táborozások, nyaralás vagy egyéb ideiglenes dolgok miatt volt ilyenben részem, most viszont, senki sem tudta előre, meddig is kell távol lennünk.

- Mariával mi lesz? – kérdeztem, hogy eltereljem a figyelmemet egy kis időre a rám váró dolgokról. Edward megígérte, hogy elmesél majd minden vele kapcsolatos dolgot, de a lelki állapotom nem igazán volt megfelelő eddig ehhez.

- Visszük magunkkal egy darabig, aztán… majd még meglátjuk – szorultak össze a fehér ujjak a kormányon. Tudtam, hogy Carlisle nem híve a gyilkolásnak még akkor sem, ha egy olyan vámpírról van szó, mint Maria, de a többiek gondolkozás nélkül végeznének vele, ha megtehetnék – én velük értettem egyet.

- Miért… Miért nem fogtátok el azt, akinél a levél van? – kérdeztem megköszörülve a torkomat, ami a sírástól még mindig karcos volt egy kicsit. Biztos voltam abban, hogy Cullenék mindent megtettek, amit lehetett, de tudni szerettem volna, miért is nem sikerült megállítaniuk Mariát.

- Folyton helyet változtat, mozgásban van. Még maga Maria sem tudja, hogy merre is jár éppen. És a telefont is állandóan lecseréli – magyarázta Carlisle.

- És miért segít az az ember Mariának? – tettem fel egy újabb kérdést, hogy lefoglaljam a gondolataimat.

- Vannak emberek, akik hajlandóak vámpírokat szolgálni, mert abban reménykednek, hogy később cserébe ők is megkapják az örök életet. A Volturinál bevett szokás emberi alkalmazottakat tartani, akiket nem ölnek meg… azonnal… - mesélte Carlisle. A Volturi említésére a gyomrom valamiért automatikusan összerándult. Még sosem láttam őket, de a képzeletemben olyanok voltak, mint egy pokoli szekta, akik emberáldozatokat mutatnak be.

Az út további részében róluk kérdezgettem Carlisle-t, aztán mikor La Push-ba értünk, csend telepedett az utastérre. Jonathan háza előtt fékeztünk le, de én nem mentem be Carlisle-lal. Nate-et akartam utoljára hagyni, mert tőle volt a legnehezebb elköszönnöm. Aidanék ajtaja előtt várakozva döbbentem rá, hogy senkitől sem lesz könnyű. Ahogy megjelent a küszöbön közel álltam ahhoz, hogy elbőgjem magam, de sikerült uralkodnom magamon.

- Valami baj van? – Aidan összevonta a szemöldökét, aztán becsukta mögöttünk az ajtót.

- Én… Először felmehetnék Saoréhoz? – kérdeztem összeszoruló torokkal. Mikor bólintott, azonnal az emeletre indultam. Saore most az ágyán üldögélt az ablak elé állított szék helyett. Leültem mellé, és lehajtott fejjel bámultam a kezeimet. – Tudom, hogy valószínűleg fogalmad sincs arról, mi is folyik most La Push-ban – kezdtem bele. -, de… el kell mennem egy időre. Fogalmam sincs, mennyire – ráztam meg a fejem, mintha csak a kérdésére válaszolnék, pedig még mindig nem moccant. – Jade falkát szervezett, bántani akarja Cullenékat, és ha maradnánk, titeket is bajba sodornánk. Legalább az egyik családomat biztonságban kell tudnom – remegett meg a szám, és a világ elhomályosult a szemeimet elöntő könnyek miatt. Saore felé fordultam, és megfogtam a kezét. – Azt kívánom, hogy gyógyulj meg, hogy légy boldog te és Aidan is. Szeretlek titeket! – öleltem meg a mozdulatlan testet, aztán felpattantam, és úgy siettem ki a szobából, mintha üldöznének.

- Hé, hé, kislány, mi a baj? – ragadta meg Aidan a karomat, mikor a nappaliba értem.

- Elmegyek – feleltem, mintha ezzel mindent megmagyaráztam volna.

- Addig nem engedlek, amíg ilyen állapotban vagy. Üljünk le, és mondd el, mi történt! – húzott Aidan a kanapé felé, én pedig rájöttem, hogy félreértett.

- Nem, elmegyek. Elmegyek La Push-ból. Cullenék költöznek, és én velük megyek – hajtottam le a fejemet. Nem voltam képes felnézni Aidan arcába, hogy lássam, teljesen őrültnek tart, amiért egy vámpírt választottam helyettük.

- Valami baj történt? Ha tudok segíteni valahogy… Biztosan meg lehet oldani, és… - jött azonnal az együttérző válasz. Meglepetten pislogtam ki a szemeimből a könnyeket.

- Csak vigyázz magadra és Saoréra – kértem. – Tudom, hogy minden rendbe fog jönni – próbáltam meg egy mosolyt erőltetni az arcomra, hogy Aidan így emlékezzen majd rám.

- De… - Aidan kutakodó tekintettel fürkészte az arcomat, aztán megértette, hogy felesleges kérdezősködnie vagy tiltakoznia. Ha lett volna lehetőségem arra, hogy mindenkit biztonságban tudva itt maradjunk, biztos, hogy bármit megtettem volna érte.

- El kell búcsúznom a többiektől is – nyögtem ki rekedtes hangon. Most már tökéletesen megértettem Saorét. Legszívesebben én is leültem volna mellé, hogy elfelejthessek minden gondot és fájdalmat, de ez nem oldott volna meg semmit a többiek számára, csak az én helyzetemet tette volna könnyebbé. Nem hagyhattam belesüppedni magam a fájdalomba teljesen.

Miután megöleltem Aidant, futva indultam Danielékhez. Ha lelassítottam vagy megálltam volna egy pillanatra, lehet, hogy elfogyott volna az erőm ahhoz, hogy továbbmenjek, és tegyem, amit kell.

- Isabella… - Juliette mosollyal köszöntött, aztán mikor meglátta, milyen állapotban vagyok, azonnal lefagyott az arcáról.

- Na mi van, hazataláltál? – hallottam meg Daniel epés hangját a konyha felől, de mikor az előszobába lépett, már nyoma sem volt a gúnyosságnak a tekintetében, csak az aggodalom maradt. – Baj van? Mindenki jól van? – kérdezte azonnal, mintha azt várta volna, hogy valakinek a halálhírét hozom.

- Igen, mindenki rendben van – feleltem gyorsan, hogy megnyugtassam. Nekik sem volt könnyebb elmondani, miért is jöttem, és Dan nem engedett el olyan könnyen magyarázat nélkül, mint Aidan. Csak akkor volt hajlandó beletörődni, hogy nem mondok semmit, mikor megesküdtem, hogy Jonathan elmondja majd később. Egészen addig tartottam magam, míg Juliette el nem sírta magát. Átkísért a saját házamba, és mindketten a könnyeinktől fuldokoltunk, miközben megpróbáltuk összeszedni a testvérem minden holmiját. A saját cuccaim közül csak a legfontosabbakat gyömöszöltem bele a hátizsákomba – biztos voltam abban, hogy Alice a Cullen házban lévő dolgaim közül mindent összekészít nekem, amire szükségem lehet.

Mire készen lettünk, Daniel a ház elé hozta Benjamint, Esthert és az öcsémet, és az arcukon úgy láttam, hogy már elmondta nekik, mire is készülök.

- Nem akarom, hogy elmenj! – ölelt magához Benji. Bár sokkal magasabb és izmosabb volt nálam, mégis olyan elesetten és gyámoltalanul bújt hozzám, mint egy kisfiú a nővéréhez. Tudtam, hogy milyen nehéz helyzetben van most a bevésődése miatt, és hogy csak én értem meg őt igazán, ezért lelkiismeret-furdalásom volt, hogy magára kell hagynom.

- Minden rendben lesz, és ne hagyd magad bárki bármit is mond – suttogtam a fülébe. – Jogunk van a szerelemhez, még ha mások szerint, rossz személyekbe is vésődtünk be.

- Gyere vissza, amint tudsz! – kérlelt, én pedig azonnal megígértem neki.

Idegesen nyeltem egyet, mikor megláttam Joshuát közeledni. Egy pillantással bocsánatot kérve a többiektől, elé siettem. Mogorva arccal nézett rám, mire lesütöttem a szemeimet. Nem tudtam, mit mondhatnék neki, amivel megértethetem vele, hogy mindennek ellenére a családomnak tartom őt is.

- Na mondd! Mit kell megint lenyeljek? – rezzentem össze a hideg hangtól.

- Elutazom Cullenékkal.

- Mi? – Joshua hangszíne megváltozott, én pedig összeszedtem minden bátorságomat, és felnéztem rá. – Ezt nem mondod komolyan… - Az arcára döbbenet és talán, aggodalom ült ki.

- Kérlek, csak hadd búcsúzzak el tőled veszekedés nélkül – könyörögtem neki.

- Ostobaságot csinálsz. Ne tedd! – kérlelt. Nem akartam, hogy egy vita legyen az utolsó emlékünk egymásról, ezért csak szó nélkül elé léptem, és magamhoz öleltem. Éreztem, ahogy megfeszül a karjaim alatt, de aztán a hátamra tette az egyik kezét.

- Kívánom, hogy időben felnyíljon a szemed. Mi itt leszünk, és visszavárunk – szorította meg a vállamat, aztán elengedett, és elsietett. Láttam az arcán a tehetetlenség okozta dühöt, és bár bosszantott, hogy még mindig nem hisz abban, hogy képes vagyok felelősségteljesen dönteni, mégis hálát éreztem, amiért visszafojtotta az érzéseit, és nem nehezítette meg még jobban a dolgomat.

Visszamentem a többiekhez, megöleltem Esthert is, és megkértem, hogy adja át az üdvözletemet Seth nagypapának, aztán átvettem tőle az öcsémet. Nem akartam, hogy a többiek elkísérjenek Jonathanhoz, mert már így is épp eléggé sajgott a lelkem, és még egy búcsúzkodást nem tudtam volna elviselni.

Igyekeztem Edwardra koncentrálni, amíg Nate háza felé sétáltam. Ő mit sem értve az egészből, nyugodtan bújt a mellkasomhoz és szundikált. Irigyeltem őt, amiért még nem fogja fel, hogy mi is történik körülötte – néha jó lett volna még mindig kisbabának lenni felelősség és gondok nélkül.

Jonathanék már a ház előtt álltak, amikor megérkeztem. Átadtam a testvéremet Carlisle-nak, aki az autóhoz vitte, betette a hátulra beszerelt babaülésbe, aztán maga is tapintatosan beszállt.

- Nem akarok elbúcsúzni. Visszajössz még – nézett Jonathan a szemembe. Mosolyt kényszerítettem magamra a mai nap már sokadjára, és csak aztán feleltem.

- Nem tudom még mikor, de vissza.

- Végül is, majdnem halhatatlanok vagyunk – nevetett fel keserűen. – Mit nekünk pár év, nem igaz? – A tekintetünk összefonódott, és éreztem, hogy az akaraterőm egy szakadék szélén egyensúlyozva próbálja megakadályozni, hogy sírva fakadjak.

- Igen… az semmiség… - motyogtam. Vagy egy percig csak álltunk szótlanul egymás előtt, és tudtam, hogy mindketten ugyanarra gondolunk, de egyikünk sem meri kimondani – végül Nate volt az erősebb.

- Meg kell tenned – szólalt meg, miközben kinyújtotta a kezét, és megfogta az enyémet. Összerezzentem a hangjától, mert még nem éreztem késznek magam az elszakadásra. Mintha korábban akarták volna elvágni a köldökzsinórt, ami összekötött minket, mint ahogy annak eljött volna az ideje.

Bólintottam, bár azt sem tudtam, hogyan is kéne nekikezdenem a dolognak. Lehunytam egy pillanatra a szememet, és arra gondoltam, hogy elhagyom a falkámat. Nem maradhatott Nate az Alfám. A magam urának kellett lennem!

Abban a pillanatban, ahogy ezt magamban kimondtam, hirtelen mintha az engem megkötő láncok elszakadtak volna – elöntött a szabadság érzése. Aztán ez egy másodperc alatt átfordult a magányba. Mintha valamit elvesztettem volna. Valami fontosat. Megborzongtam, és mikor felnéztem Nate szemébe, láttam, hogy ő is pont ugyanezt érzi.

- Ég veled, te makacs farkas! – töröltek le az erős ujjak az arcomról egy könnycseppet, aztán Jonathan elengedve engem hátrébb lépett. Minden megmaradt erőmre szükségem volt, hogy elkászálódjak az autóig, és beüljek a testvérem mellé. Ahogy a motor halkan felberregett, sikítani akartam. Az ujjaim veszett erővel markolták az ülést, mert voltak olyan pillanatok, mikor arra gondoltam, ha kivetném magam a kocsiból, még visszamehetnék egy kis időre. A józanabbik énem tartott vissza ettől, mert tudta, hogy ezzel csak mindent megnehezítenék.

Edward nyugtalanul mocorogni kezdett mellettem, ezért a szájába tettem a cumiját, majd csendesen nekidőltem a hideg ablaküvegnek – ami segített egy kissé a halántékomon lévő ér fájdalmas lüktetését csillapítani -, és igyekeztem egyáltalán semmire sem gondolni.

Egy dörrenés és a kiszakadó gumi hangja riasztott fel. Halk sikoly hagyta el a számat, ahogy az autó bal felé rándult, én pedig majdnem rázuhantam Edwardra. Az utolsó pillanatban támaszkodtam meg az ablaküvegben, aztán az autó rángott még egy párat, majd hangos fékcsikorgással megállt.

- Jól vagytok? – fordult hátra azonnal Carlisle. Kissé sokkosan pillantottam az öcsémre, aki hangosan sírt, de úgy láttam, hogy semmi baja nem esett. Megnyugodva fújtam ki a levegőt, csak hogy aztán ismét megdermedjek a minket körülvevő hangoktól. Felegyenesedtem ültömben, és láttam Carlisle arcán, hogy ő is tudja, mi történik.

Három farkas és két túl magas ember – vadászpuskával a kezükben – sietett ki a fák közül körbezárva minket. Fogalmam sem volt, mit is kéne most tennem. Az eszem tudta, hogy ezek a farkasok nem a barátaim, mégis az járt a fejemben, hogy még csak gyerekek, akiket az orruknál fogva vezetnek. Valószínűleg Carlisle is erre gondolhatott, mert nem mozdult, csak várt.

- Nyugalom… - suttogta nekem hátra, én pedig bólintottam. A fiúk és a farkasok sem mozdultak, mintha vártak volna valamire. Vagy valakire… - jöttem rá, mikor meghallottam a lépteket. Jade emberi alakban sétált egyenesen az autónk elé lassú tempóban, mintha nem éppen egy harc kirobbanásának a szélén állnánk, hanem csak egy baráti beszélgetésen venne részt. Az elégedettségtől és magabiztosságtól, ami kiült az arcára, ideges lettem.

- Semmi baj… - nyúltam az egyik kezemmel a babaülésbe, hogy megnyugtassam Edwardot, aki még mindig torkaszakadtából üvöltött. Jade csak akkor szólalt meg, mikor sikerült elhallgattatnom.

- Szálljatok ki a kocsiból, és adjátok meg magatokat, akkor senkinek nem esik baja!

- Miért bíznánk benned? – vicsorogtam felé. Tudtam, hogy így is hallja, amit mondok. Gúnyos mosoly ült ki az arcára.

- Mert nincs más választásod… - vonta meg a vállát. – Többen vagyunk, mint ti. És esetleg ártatlanok is megsérülhetnek harc közben. Én sem szeretném, ha az öcsédnek baja esne… - A körmeim belevésődtek az üléshuzatba. Legszívesebben azonnal nekiugrottam volna a torkának, hogy addig harapjam, amíg csak hörög, de igaza volt. Ha el is intéznénk Carlisle-lal mindenkit, közben akkor is lenne idejük ártani a testvéremnek, és ezt nem kockáztathattam meg.

- Carlisle… - motyogtam segítségkérően, hátha van valami ötlete, de ez egy lehetetlen helyzet volt. Ha csak egy kicsivel közelebb lennénk a Cullen házhoz, talán, tudnánk segítséget hívni, de Jade valószínűleg pontosan kitervelte, hogy hol is kell megállítania minket.

- Megadjuk magunkat – felelte Carlisle mindkettőnknek – nekem és Jade-nek is. – Minden rendben, Isabella, csak tedd, amit mond – szólt hátra nekem, aztán kinyitotta a kocsiajtót, és kiszállt. A farkasok azonnal morogni kezdtek, de valószínűleg, Jade parancsot adhatott nekik előzőleg, hogy ne támadjanak ránk. Én is megfogtam az ajtónyitó kilincset, de Jade hangja megállított.

- A kicsit is hozd! – utasított. Tétovázva fordultam Edward felé, aztán reszkető kezekkel kikapcsoltam az őt tartó övet, a karomba emeltem, és elhagytam az autót.

126 megjegyzés:

  1. Végigsírtam az egész fejezetet! ;( Ez a búcsúzkodás nagyon szörnyű volt, és a végén Isabellának még Nate-től is el kellett válnia. :(
    De most mit akar Jade? Foglyokat? Vajon tudta, h Cullenék mit terveznek? Nem hiszem, h van esélyük a la push-i falka meg Cullenék ellen. Jade-nek csak fiatal farkasai vannak, akiknek nincs semmi tapasztalatuk. Aljas dolog, amit művel...

    VálaszTörlés
  2. Hát ez váratlan fordulat lett!Várom a folytatást és remélem Edward jönn segíteni!

    Panda

    VálaszTörlés
  3. Vicces a versed, Juca! :D
    Én vagyok az első! :P

    VálaszTörlés
  4. Hát ez... huh. Váratlanul ért a vége. Majdnem elsírtam magam a búcsúzkodás alatt, de mostanában valahogy bennem van, hogy visszafogom magam. Én is szívesen átharapnám Jade torkát... grrr...nagyon dühös vagyok rá. Hogy lehet ennyire szemét? És te pedig hogy voltál képes itt abbahagyni? :D Tövig rágom a körmeim, mire megérkezik a folytatás :D

    VálaszTörlés
  5. Valahányszor meglátom, hogy új fejezetet raktál fel, megdobban a szívem és örömtáncot járnék, ha ez nem jelentené azt hogy csak később jutok hozzá a történethez. Ráadásul most duplán szétfogom izgulni magam amiatt, ahogy ezt a fejezetet lezártad...

    VálaszTörlés
  6. Hali!
    Igaz, h megható a búcsúzkodás, de nekem ez a feji nem tetszett annyira, túl rövidnek tűnt, meg szinte csak a búcsúzkodásból állt.
    De a vége...! Aszittem, h megkeresem a telefonkönyvben, h hol laksz, elmegyek hozzád és szétszedlek, amikor megláttam, h megint függővégert írtál.
    Kíváncsi vok, mit akar Jade... már azon túl, h kinyírni a világ összes vámpírját.
    Várom a következőt!
    Pusz

    VálaszTörlés
  7. Szerintem Jade azért rabolja el Isabellát meg Carlisle-t, mert kell neki az ellenanyag. :)

    VálaszTörlés
  8. Köszi, Zafír, kedves tőled:))
    Ez a szemét Maria! Mekkora egy szajha! Kíváncsi vagyok, hogy mit mondhatott Isabelláról. Ez annyira aranyos mondat volt: "Ha még egyszer a szádra veszed a nevét a nőnek, akit szeretek, nem érdekel semmi, megöllek!" Ez volt a feji legjobb mondata:))) Emmett is tök tetszett:D El is képzeltem, ahogy csak áll, és mosolyog. Először azt hittem, hogy Jasper folytogatja Mariát. Mikor lesz már vidám feji, Spirit? Most is majdnem bealudtam, olyan egyhangú lett:D(6) Hm. Maria sorsa érdekes lesz, úgy érzem. Viszik egy darabig, aztán majd meglátják. Hát, ez le van fújva, mivel nem mennek sehová. Hogy megmondtuk Csillával:)Szegénykéim meg nagyban búcsúzkodnak, miközben nem mennek sehová:) Saore kezd az agyamra menni. Hogy lehet ennyire semmilyen? Reménykedtem még, hogy talán észhez tér, és Isa után megy, de csalódnom kellett. Ennyire ne legyen zombi. Elvesztette a gyerekét, de még simán van esélye. Az a legrosszabb, ha nem csinál semmit. Benji viszont zabálnivaló:)))(L) Ő, és Lupe a kedvenc párosom:) Tényleg olyan, mintha a bátyja lett volna:P És végre Isa megmondta neki, hogy ne hallgasson a többiekre. Látszik, hogy ő hordja a nacit a csládban:P A másik meg Josh:) Úgy irigylem Isát, amiért ilyen csávókat ismer. Lennék a helyében, de csak ha nem lennék bevésődve Edwardba(6) Tudom, gonosz vagyok. Amikor átölelte, jajj... Szegény Nate! Őt sajnáltam a legjobban:( Meg ez, hogy már nem tartozik ehhez a falkához (még vagy 48 óráig, maximum:D). Ez bennem fel se merült:S Na, és megjött a Sheriff is, alias Jade:D *konfettizápor* Jaj, de menők ezekkel a vadászpuskákkal! Egyem a kis szőke fejét! Fúú, hogy menne már el a fenébe! Szegény kis Edward! Dominic is ezzel zsarolta Isát anno. Most meg Jade is. Támadjon már fel valamilyen csoda folytán Dominic is, és akkor tartunk egy nagy bulit:D Lehet, hogy Jade bevésődne Dominicba:D Na nem, csak vicceltem. Az ari volt, amikor Isa Carlisle-tól kért tanácsot. Szegény Carlisle:S És rövidnek találtam ezt a fejit. És az elmaradhatatlan függővég is! Szuper. Ennél jobb nem is lehetne. Asszem becsavarodok a kövi fejezetig, sok emberrel együtt. Jaj, még valami. Ez az ember is durva, aki segít Mariának. Olyan, mint a Twilightban Gianna:S Meg az is kemény, hogy folyton mozgásban van. Erre se gondoltam, de ravasz az illető. Emberek, írjon mindenki! Nem bírok ki egy hetet! Na, majd gondolkozok a folytatásról. Grat, Spirit. Juca

    VálaszTörlés
  9. Ahh. Na ne már! Lehet, hogy Isabella félti az öccsét, de hogy a csudába tud magán uralkodni? Szinte féltem, hogy kirobban belőlem a farkas, úgy remegtem, mikor megjelentek Jade-ék. Hát ez valami hihetetlen... hiába vannak 6-an( ha jól emlékszem), én az ő helyében mégis csak megpróbáltam volna valamit kieszelni Carlisle-lal... de lehet, hogy csak túl önző vagyok..? Egyébként isteni a rész, mint a többi.
    Puszi^^
    Evi

    VálaszTörlés
  10. húúú..nem semmi! Nem elég, hogy Isabellának majd megszakad a szíve, de még ilyen alattomosan hátba is támadják..! Szegény lány..:( Biztos vagyok benne, hogy vagy a falka vagy Edwardék (esteleg minkét csapat) a segítségükre fog sietni..előbb vagy utóbb..:S Gondolom Jade ajánlata az lesz, hogyha átadják Mariát, elengedik őket..csak hát ugye ott van Jasper. Szóval vámpír legyen a talpán aki ebből a helyzteből értelmesen ki tudja vágni magát..azért reménykedem, h Jasper kitalál valamit..jhajj :(:(:(
    Fruzsi

    VálaszTörlés
  11. Szia!Annyira jó lett,hogy az már fáj és az az igazság,hogy tényleg fáj,mert lerágtam az összes ujjamról a körmöt és már azon is elgondolkoztam(olvasás közben gyorsan),hogy a lábamról kezdem,de nem tartottam túl jó ötletnek.
    Ami a kritikát illeti: Szerintem jó lett(ezt a vörös szemeim bizonyíthatják),viszont az hogy Emmett csak ott állt,kicsit szokatlan volt,mert ő minden bunyóban benne szeret lenni(még ha csak le kell fogni akkor is).Amikor a kocsival volt baj,először defektre gondoltam,majd jöttek a farkasok és emberek(?) meg persze Jade:/.Annyira nagyon rám tört a harag,hogy kishíján szétszakítottam az egyik díszpárnámat(szerintem fel kéne adnod egy hirdetést,hogy aki olvassa,az csakis biztosítással és nyugtatókkal tehesse meg,mert szerintem ha kiadod könyvbe,akkor házak fognak dőlni/nem viccelek/):D.
    Nagyon tetszett a vers:D.
    Kopi

    VálaszTörlés
  12. Drága Spirit!
    Ez megint oltári lett az egész bele borzongtam a búcsúzások is jesszus te maga vagy a csoda eszméletlenül jó lett megint nem jutok szóhoz :)
    És az a váratlan fordulat úúú egyre jobban utálom Jadet remélem Edwardék segítenek vhogy.
    Puszi és remélem mihamarabb jön a kövi

    VálaszTörlés
  13. ÁÁÁÁÁ ez nem lehet igaz! Nem is számítottam új fejire, csak így felnézek, azután hopp, sikítás, yeeeee:):):)
    Először is Jucához: hát te csuda egy csaj vagy...annyira hülye vagy! persze nagyon jó értelemben:):) én is végigröhögtem a verset is, emg a komidat is...nagy buli lenne ha Dominic visszajönne:D:D meg a bevésődés:):)*fetreng*
    Másodszor a fejiről:
    azta!!!!Még mindig imádom a függővéget:):):)nem értem, mit nem lehet szeretni rajta! Izgalomban tart!!És különben is, máshogy ezt az izgalmasságos történetet le se lehet zárni!!!
    Edward végig nagyon megnyerő volt:)áhh, nagyon tetszett, amiket leművelt...ott volt Isa mellett az elejétől...és nem mondott feleslegesen olyanokat, hogy nyugi, minden rendben lesz...mert még nem lesz!de az, hogy megsimizi, meg ott van mellette, az többet számít...
    ÚÚ az a csörömpölés!!Azt hittem, itt a harc, de akkor még nem jött...az is tetszett, ahogy ott viselkedett Ed...lehet, hogy Maria beszólt valamit, hogy Isa miatt van az egész, és neki elég kényelmetlen a dolog, hogy el kell menni, azt se tudja, hova, mert ő msot biztonságban akarja tudni amgát...Mekkora egy hárpia!Körülötte szívek szakadnak meg, és ő mindig csak magával foglalkozik!Amúgy én az ablaküvegre tippeltem...de jó volt!!:):)
    Aztán a búcszkodások...pff...azt hittem, sírni fogok, de nem...de ez nem változtat azon, hogy nagyon megható volt! Megdöbbentően megértőek voltak vele, ezen is látszik, hogy az is igazi család...Josh is tűrhetően viselkedett...
    Nate!!!Jajj, miért nem tudta megölelni? Tudom, hogy még jobban fájt volna, de akkor is! Én a ynakába ugrottam volna isa helyében! És a falkából kiváláson lepődtem meg! Igaz, hogy tudtam, hogy így lesz, meg hát mindenki tudta, de így leírva, kihangsúlyozva tudatosult és mélyült el bennem véglegesen!
    És a vége!!! Áhh Jade! Vajon mit akarhat? Mint már mondta itt előttem valaki, plusz A.Kati-val beszéltem, és mi is beszéltük, hogy az ellenanyag...vajonhogy akarhatná megszerezni Jade? Ő fogja Edit, amíg Isa és Carlisle visszamegy Nate-hez, hogy bocs, mégiscsak add vissza a cuccot!???A két magasabbik ki volt? Ouray, meg még valaki...plusz még a három farkas, meg még Jade...akkor megint bővült a falka?húha...
    És milyen depis lesz megint a nagy Ed, hogy nem volt ott!!!!!
    KÉRDÉS: Ha most kivált a falkából Isa, később még be tud csatlakozni újra?
    Most kezdődik majd a harc, úgyhogy az lehet, hogy emgoldódott, hogy mégsem mennek el...de lehet, hogy csak az ellenagyan kell, és ha meglesz, akkor eltűzhetnek...
    na ezt még át kell gondolnom párszor, és msot se tudtam szerintem midnent leírni, de igyekszem!
    Tényleg írjon mindenki legalább EGY értelmeset, hogy minél hamarabb kiderüljön, hogy mi a folytatás, emrt mi bizony megőrülünk!!!Szépen lassan, de be fog következni...
    Spirit! Nagy vagy! De komolyan! tátva marad a szám minden feji után, és erről csak te tehetsz!!!!további jó munkát és sok ihletet!
    puszi
    Andi

    VálaszTörlés
  14. Spirit, először is köszönet, hogy ma is kaptunk frisset, már teljesen el voltam kenődve, hogy nem vagyunk elég aktívak, mikor lesz itt új fejezet...
    A búcsúzás-jelenetek meghatóak voltak, szerintem egyáltalán nem volt unalmas vagy egysíkú. Minden egyes búcsúzás visszatükrözte, hogy milyen kapcsolatban áll az illetővel (ezt most nem tudom jobban megfogalmazni, de talán érthető, mit akarok belőle kihozni...) A Nate-től való búcsúzás a legfájdalmasabb, és nem is gondoltam rá, hogy farkasként az alfájáról is "le kell kapcsolódnia" - ugye ez történt meg? De ebből, attól tartok, még gond lehet, mert így, ha átváltozik is, nem tud kapcsolatba kerülni a falkatársaival...
    A vége, fú... Nagyon sokkolt Jade-ék megjelenése, nem számítottam rá, hogy máris szervezkedni fognak. Honnan tudhatták meg, hogy elmennek Cullenék? Mert nagyon úgy tűnik, hogy számítottak Isáékra pont ott, pont akkor... Remélem, nem Josh volt az áruló. Lehet, hogy csak a kis lázadó farkasok közül hallotta meg valaki a faluban a búcsúzkodást...
    Szerintem Jade az ellenanyagot akarja megszerezni, amivel gyakorlatilag sebezhetetlenné tudná tenni a falkáját. De azt ugyebár átadta Carlisle Nate-nek. Nem tudom, mi lesz a következő lépése Jade-nek, zsarolni fogja Nate-et? Jaj, nagyon remélem, hogy Ed vagy valamelyik falkatag valahogy hallótávolságba kerül és segít nekik...

    VálaszTörlés
  15. De hát Isabella tud újra vért adni, és Carlisle le tudja gyártani külön Jade-nek is, szóval nem kell, ami Nate-nél van...

    VálaszTörlés
  16. Szia Spirit!
    Először is nagyon kis pöpec verset dobott össze a mi menő Jucánk!:P Gratulálok!
    Hát a fejezet... erre nem gondoltam. Mondjuk én is úgy sejtem, hogy nem fognak elköltözni, de ez eszembe sem jutott. Jade-ből már baromira elegem van, mondjuk Mariából is. Minek kell még ilyenkor is pattognia? Pont Isával bosszantja Edwardot is? Azért milyen lovagias volt, ahogy megvédte. A beépített emberről, meg nem hittem volna, hogy annyira titkos, hogy még Maria sem tudja, hol van. Mondjuk ha tudná, akkor lőttek volna a zsarolásnak, mert Edward hamar kiderítené. Kedvenc kőbunkónk hozzáállása nagyon bejött. Ő aztán nem izgatja magát halálra a dolgok miatt.
    Nem lennék szívesen Maria helyében, mert van egy olyan érzésem, hogy már nem sokáig fogja élvezni a vámpírlét örömeit. Carlisle szavai is ezt erősítik bennem. Mondjuk nem kár érte:P Én nem hiszem, hogy ennyi ideig el tudtam volna viselni ez az idegesítő nőszemélyt.
    Ez a búcsúzkodós rész elég szomorú lett, mondjuk hülyén nézne ki, ha örömükben ugrálnának, hogy Isa végre elmegy. Azt hittem, hogy Saore már jobban van, de az állapota úgy tűnik nem javult semmit. Megértem, hogy nagyon nehéz elveszíteni a kisbabáját, de ez sem megoldás. Ezzel a viselkedéssel csak másoknak okoz fájdalmat.
    Josh megint hozta a formáját, nem igazán az az érzelgős típus. Benji tényleg olyan volt, mintha a kisöccse lenne. Megérdemli, hogy boldog legyen, és nem szabad hagyni, hogy a többiek szablyák meg, hogy mit csinálhat. Szegény Nate, nem könnyű elengedni a kedvencét. Nem is gondoltam rá, hogy el is kell szakadnia Isának a falkától. Nagyon remélem, hogy jól tippelem és nem lesz tartós ez az állapot, és hamar újra falka tag lesz.
    Azt hittem, hogy Jade már nem lehet ellenszenvesebb, de mégis. Mindenki a kicsi Edwarddal zsarolja Isát. De elege lehet már ebből is. Édes volt, ahogy segítségért fordult Carlisle-hoz. És sikerült megállnia, hogy ne essen neki ennek az idegesítő ...-nak.
    Megint függővég, már lassan élni sem tudok nélkülük, pontosabban velük. Törvénnyel kéne tiltani, hogy így kínozhass embereket. Megint csak gratulálni tudok, nagyon jó lett a fejezet. Várom a folytatást!
    Puszi, Vicky

    VálaszTörlés
  17. óóó gyerekekk ezt az égét!! elfelejtettem h Jade nem is tudja, h Cullenéknál van Maria..! :$:$:$ de szégyellem most magam... ne haragudj Spirit, ez nem azt jelenti, h nem figyelek eléggé az eseményekre, csak azt, hogy ma részt vettem egy 6órás túrán és teljesen kész vagyok. Bocsánaat! DE még az is lehet,h Jade kiderítette, h ott van! (próbálom menteni a mnethetőt..) mindenestre, a lényeg az, hogy fogalmam sincs, most mi van. Mit akarhat a mi kis ribizlink Isaéktól..? Ötleteim/ elképzeléseim vannak, de egyik sem túl valószínű (bocs, h most nem írom le őkeet, de tél nagyon fáradt vagyok..meg így egy kicsit vissza tudok vágni a függővégek miatt..:P neeeem dehogyis!!!:P;))..szóóóvaal gyerünk hsz-eket írni, mert nagyon-nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!
    Fruzsi

    VálaszTörlés
  18. ÁÁÁÁÁÁ Spirit!!!! ez kegyetlenség!!! rendes kínzás:D
    Húzzunk bele emberek és érjük el a hozzászólások kitalált számát,hogy végetérjenek kínzásaink:D
    zsebi.*

    VálaszTörlés
  19. *Nagy sóhaj*
    Újabb fejezet szól a búcsúzkodásról, és ez szomorú. :( Amúgy újabb zenét ajánlok: Within Temptation - Our Farewell, illik hozzá szerintem.
    Azt reméltem, hogy a búcsúzás majd kizökkenti Saroét a jelenlegi állapotából, de sajnos nem. Szomorú volt a fejezet, olyan rossz hangulata volt az egésznek.
    Aztán jött Jade. Érdekes... Úgy értem mindenki utálja Jade-et, de én pont azért nem tudom utálni (annyira), mert megértem az indítékait. Maria a fő-fő gonosz ebben az egészben, és mégis mindenki Jade-et utálja. Maria egy tök jó meg érdekes karakter egyébként, csak őt nem szeretem, pedig a gonosz gyakran karakterek sokkal izgalmasabbak, mint a jó és fő karakterek (főleg, hogy a főszereplő fejébe belelátunk). Zafírral arról beszéltünk, hogy miért csinálta ezt Jade. Zafír szerint az ellenanyag miatt, de szerintem nem, mert az nem lenne logikus. Akkor már odafele elkapta volna őket, legalábbis szerintem. A támadásának inkább Mariához van köze. Nem volt nehéz rájönni, hogy hol rejtőzhet, szóval biztos vele áll kapcsolatban. El akarja csalogatni valahova a Cullenéket talán... Ez a terv nekem még nem egészen tiszta, hogyan és mit, de szerintem Mariával áll kapcsolatban. Az ellenanyag neki kevésbé számít. Hosszú időn keresztül egyedül volt, szerintem nem fogja sajnálni, hogy ha egy-két farkas elpusztul a harcban.
    Isabella meg már nem is tud beszélni a falkával sem ha átváltozik, mert kilépett belőle, már nem a falka tagja. Wááááá Érdekelnek az újabb izgalmak. :D

    VálaszTörlés
  20. Hát ööö... nem igazán tudok valamit mondani, és most hsz írásra sem vagyok képes. Nekem ez a feji egy kicsit unalmas volt, de nem minden része.
    Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből a függővégből. De szerintem a többi Cullen hamarosan megtudja mi is történt, hiszen Alice látja a jövőt.
    Várom a folytatatást:D

    VálaszTörlés
  21. Szerintem számít Jade-nek az ellenanyag... Egyértelmű, hogy még nem támadhat, ugyanis nincsenek ahhoz elegen, és nincs is elég tapasztalatuk. Ja és egyedül nem megy semmire, kell neki a falka.

    VálaszTörlés
  22. Húha Spirit... Ismét ez a függővég... WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! xD

    Hát igen, én is egy pöttyet rég toltam ide a pofikámat, de legyen elég annyi, h a magánéletemben nem volt minden a legnagyobb rendben, és csak most volt időm feljönni megnézni téged... és hát... megleptél. elég rendesen. No akkor jöjjön a kritika.

    Szóóóval. :)

    Először is és is sejtettem, hogy neeem lesz itt semmiféle elköltözés. Ugyan már, hiszen ha valamit ilyen "egyszerűen" meg lehet oldani, az már nem is izgalmas... és ugye Spirit csakis izgalmas dolgokat ír... xD
    Az elején az üvegcsörömpölésnél nekem nem a harc jutott először eszembe, hanem, hogy Maria valamit lever. Nem is álltam olyan messze az igazságtól...xD Szép volt Edwardtól, hogy így megvédte a szerelmét, mondhatnám úgy is, hogy lovagias... Maria meg ugye Maria... valószínűleg valami nagyon "szép" jelzővel illette Isabellát, ami nem nyerte el Edward tetszését... hiába no, szereti :D
    A búcsúzás része valóban nagyon szépre sikerült, bár igaz, hogy nekem még mindig nem a szívem csücske Isabella, de ezen könnyen túl tudom magam tenni... hiába, bennem van a hiba :D
    Szóval, még mindig fantasztikusan ábrázolod az érzelmeket, ráadásul ezzel a fejezettel most jól szíven is találtál... mondanom sem kell, végigbőgtem az egészet, egy kicsit ez most rám is igaz volt, és életemben először maximálisan egyet tudtam érteni Isával. Sejtettem, hogy a többiek megértik, igaz, én arra számítottam, hogy Josh jobban ki fog borulni. De végül is nem így lett, és meglátszik, hogy még a mi kedvenc szőrös szívű farkasunk is megérti a helyzetet, ha kell... :)
    A végén, amikor kidurrant a kocsi kereke, én is deffektre gondoltam. De aztán eszembe jutott, a már fent említett mondatom, miszerint ez túl egyszerű lenne, és ami túl egyszerű, az nem vall Spiritre... xD Nem baj, mi így szeretünk, drágám! Hol is tartottam? Ja igen. Szóval, amikor írtad a légpuskás farkasokat, már azonnal lehetett tudni, hogy Jade az. Eddig nagyon csíptem a csajt, most már nem annyira szimpatizálok vele... xD Még az is eszembe jutott, hogy Carlisle akár felkaphatta volna Isát és Edwardot, és elfuthatott volna velük, de aztán rácáfoltam saját magamra. Hisz a farkasok biztosan a nyomukba eredtek volna, és nincs az a pénz, amiért Carlisle veszélybe sodorja a családját. Szóval maradt az ülés és várás. Hogy mi lehet Jade terve? Én is elsősorban az oltóanyagra tippelek, valószínűleg ezzel akar Jade minél több farkast a falkájába csábítani. De inkább kivárom a következő fejezetet... :)Hm, már látom lelki szemei előtt az önmarcangoló Edwardot... jhaj, szegény... :(

    !!!KÉRDÉS!!!

    1) Isabella most már Alfa. Ha valaki beletartozik már egy meglévő falkába, az választhatja Isabellát az Alfájának?

    2)Isabella lemondhat az Alfaságáról, és csatlakozhat ismét Nate falkájához?

    Előre is köszönöm a válaszokat! :D

    Sok sikert a további íráshoz, várjuk a következő fejezetet! Puszi:
    Ancsy

    VálaszTörlés
  23. Spirit ez nagyon jó lett végigbőgtem a búcsúzkodós részeket úgy sajnálom Isát hogy el kell mennie de hát Edward a szerelme és mivel Cullenék is a családja én is így döntöttem volna.
    De a vége ... Jade mégis hogyan jöhetett rá hogy elmennek? Én szívem szerint Jadet és Mariat ki nem állhatom.
    Már nagyon várom a következő fejit addig is kínzás lesz kivárni olyan kíváncsi vok.
    Rebi :)

    VálaszTörlés
  24. Hm... Jade-hez képest egy terrorista született emberbarát... ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, míg tovább nem szövöd a történetet, talán csak annyit, hogy megint nagyon élvezhető stílusban meséltél :)

    VálaszTörlés
  25. Kezdem egyre jobban utálni Jadet... "én sem szeretném, ha az öcsédnek baja esne" úgy belevájnám a körmöm a torkába.. vagy csak szimplán megfojtanám.
    Amúgy nagyon jó volt a feji, de most akkor Bella alfának mondható, így egymagában?:D vagy csak egy falka nélküli farkasnak?

    VálaszTörlés
  26. Edward viselkedésével kapcsolatban: nekem valahogy fura volt, ahogy Isával viselkedett. Vagyis inkább Isa nem hagyta, hogy vígasztaja. Okés, hogy nem akarta Edwardnak kimutatni, hogy mennyire szenved - közvetve - miatta, de szerintem az igazi társ mindenben mellettünk áll, bármi is a fájdalom okozója. Szerinem itt fölöslegesen kínozta magát Isa. (És ez nem olyan lett volna, mint amikor Bella Jacob miatt sírt Edward vállán - az nekem is sok volt... De itt a családjáról, barátairól van szó!) Persze az érthető, hogy nem akarja, hogy Edward magát vádolja - ahogy ismerjük, úgyis azt tenné...

    VálaszTörlés
  27. Úristen :)
    Ez nagyon jó volt :P
    Én komolyan mondom, kinyírom ezt a Jade-et :D
    Hogy lehet valaki ilyen..? :@

    Istenem, azok a búcsuzkodások..nekem is kifolytak a könnyeim :) :(
    Van pár ötletem, hogy mifog történni. Remélem nem probléma ha ezeket kifejtem :)

    1. Remélhetőleg, gyanús lesz a többieknek, hogy még nem értek vissza. Aztán Alice-nek is biztos felfog tünni, hogy nem látja előre a dolgokat, mivel vérfarkas van a dologba. És igen, ott van még Edward is, aki remélhetőleg meghallja majd Carlisle gondolatait ;)

    2. Most valószínűleg az fog történni, hogy Carlisle-t, Isabbelát és a kicsi Ed-et elvonszolják magukkal a " főhadi szállásuka " és ott döntenek a sorsukról. Remélem senkinek se esik bántódása.

    3. Lehet, hogy a " jó " farkasok, a megmentésükre sietnek majd minél hamarabb. Remélem valamelyik jó farkas épp farkas formájában van, és hallja a " rossz " farkasok gondolatait :)

    Nah hát kb ennyi lenne.
    De volna még egy kérdésem.
    Jade falkájában már hányan vannak kb? :)
    Várom a folytit :)

    Üdv.: Flohh

    VálaszTörlés
  28. Az egyik falka nem hallja meg a másik falka gondolatait! Szerintem ha Isabella úgy dönt, újra csatlakozhat Nate-hez, ha újra elfogadja alfának.

    VálaszTörlés
  29. (káromkodik,káromkodik,káromkodik,káromkodik, nagyon káromkodik)
    Jade...mi...hogy..?(első reakció)
    hol a folytatása? (második reakció)
    .......
    (értelmezi, h mit olvasott eddig)

    Jade...mi...hogy..?(első reakció)
    hol a folytatása? (második reakció)

    majd ha tok gondolkodni irok egy normálisat is!!!

    Kanga

    VálaszTörlés
  30. Azt kihagytam, hogy Saore kicsit szerintem már túlzásba esett a depizéssel...komoylan segítségre lenne szüksége.Egy pillanatra sem állítom, hogy el kell felejtenie, ami történt, emrt nem...tudom, hogy fáj neki, de az nem megoldás, hogy egyedül ül, nem beszél és csak néz maga elé...Hagynia kellene, hogy segítsenek neki, mert hát akkora méretű szerető csalás veszi körül, amilyet bárki megirigylhet!
    És ezzel, hogy emészti magát, csak még rosszabb lesz, teljesen elhagyja magát, nem is él, hanem csak vegetál...így soha nem fog tudni túllépni a dolgon, egyre rosszabb lesz...kicsit fel kéne locsolni...ébresztő!
    Ja, és Benji nagyon édes volt! Isa megmondta neki a frankót:)
    És elgondolkodtam azon, amit valaki említett, hogy azért nem az ellenanyag kell Jade falkájának, mert akkor odafele úton jöttek volna...
    1.,lehet hogy így van, és akkor valahogy kiderítette Jade, hogy Maris ott van, vagy pedig külön ellenanyagot akar a falkájának
    2.,direkt akkor támadta meg őket, amikor már nem falkatag Isa, így nem tud gondolatban üzenni Nate-éknek, hogy HELP!!!SOS!!!
    ennyike...
    majd holnap még lehet....na pusz!
    jóéjt mindenkinek!
    Andi

    VálaszTörlés
  31. Na, kicsit átveséztük Vickyvel a dolgokat. Két lehetőség
    van. Az egyik nagyon jól kivitelezhető, és logikus, a másik
    meg nem az. Tehát: Josh az áruló. Ha ez igaz, minden
    stimmel. Ha Josh áruló, Jade tudja, hogy Maria Cullenéknál
    van. Ha Josh áruló, akkor miután elbúcsúzott Isától, (csak
    annyit írt le Spirit, hogy elment) tehát logikus lenne,
    hogy felhívta Jade-et. Jade, és a falkája ott vannak az
    erdőben, valahol a környéken, vagyis 10-15 perc alatt simán
    össze tudták hozni ezt a sheriff-es akciót. És Spirit is
    pont most írta meg ezt a Joshuás pillanatképes cuccot, hogy
    még jobban összezavarjon minket. Először sajnáltam, utána
    utáltam, elbizonytalanodtam, sajnáltam, és most megint
    utálom. Persze, remélem, hogy tévedek, de ez lenne a
    logikus része.
    A másik, ami nem túl kivitelezhető: Josh nem áruló. De
    akkor honnan tudták Jade-ék, hogy Isáék elmennek? És honnan
    tudták, hogy Isáék pont ott fognak menni Carlisle-jal? Mert
    A.Kata is leírta, hogy biztos, hogy Jade-ék tudták, hogy
    Isáék ott fognak elmenni, mivel meg volt tervezve. És Jade
    szerintem nem az oltóanyagra megy, hisz az már nincs
    Carlisle-nál. Ha mégis az kéne neki (pedig nem), akkor már az oda úton is megszerezhették volna. És ha Josh az áruló, akkor Jade tudja, hogy
    Maria ott van Cullenéknál, és ezért kapta el Carlisle-t is,
    hogy kiadják neki Mariát. Most már csak meg kéne találni
    Maria leveles emberét.
    És köszi mindenkinek, aki megdicsérte a versemet:) Jól
    esett:) Puszi: Vicky, Juca

    VálaszTörlés
  32. Szia Spirit és mindenki!
    Szóval agybetegségem ide vagy oda..apró kis jegyzeteket csináltam a papírjaimra..JADE MIT AKAR MÉG ÉS KITŐL?..címmel..persze itt most csak Jade, Maria, Nate falka és a Cullenek szempontjait nézve..(pontokra szedtem)..:
    Jade akarhat:
    - ellenagyagot
    (+bosszúnál jól jön, legyen szó Cullen családról vagy Maria-ról, vagy bárkiről aki vámpír.)
    - Mariat(csak simán, ellenanyag nélkül)
    (+ Zsarolja a Culleneket Carlisle-al és persze Isabellával, de közben a farkasokat is szintén Isával illetve a kicsi Eddel is.)
    - Jasper (Még ha elméletileg nem is tud róla)
    (+ Maria-val együtt..bosszú)
    - Cullen család (ne felejtsük el, hogy Spirittől is függ a téma)
    (+ egyértelmű bosszú lenne az oka, a vámpír faj iránt, továbbá fokozhatta ezt Isa és Edward szerelme, de a rezervátumban élő farkasok bizalmatlansága, és utálata az ellenségfel szemben)
    - Még több tagot a falkájába (elcsábítva őket az eredeti falkától)
    (+ előnyére fordíthatja az eseményeket a farkasok és a vámpírok közötti ellenszenv miatt.)
    - Joshuát (bár ez elég irreális, hisz Josh elvileg nem fordulna a családja, azaz Nate ellen)
    (+ De ott a tény, hogy egy kis rábeszéléssel Josh rájönne, hogy Nate valójában azokkal "barátkozik" egy csaj miatt, akik megölték a szüleit [bár ez sem igaz konkrétan mert nem Cullenék ölték meg..de Jade-ről van szó]
    - Isabellát (bár ez is elég abszurd)
    (+ A vére miatt, amiből Carlisle ellenszert csinál
    + bosszúból, mert valójában nem bírja elviselni hogy Isa egy Jade által gyilkosnak látott férfiba szerelmes)
    - vagy már ő sem tudja ( de ez is lehetetlen, hiszen az olyan kedves és odaadó úrihölgyek mindig tudják, hogy mit akarnak[de egyébként, csak próbálkoztam]
    Jade agyának elemzését itt fejeztem be..most jöhet a többi..
    szóval Bella és Carlisle nem tud kapcsolatba lépni senkivel, mivel:
    1. túl messze vannak a Cullen háztól
    2. Bella emberi formában nem tudna Edwarddal kommunikálni persze szigorúan csak gondolatokon keresztül. (De ha valahogy sikerülne, farkassá változnia és talán a kettőjük közötti kapcsolat felerősítené ezt a gondolat átvitelt..)
    3. Carlisle szintén nem tud beszélni Edwarddal
    4. Bella már a falkával sem tudna beszélni (mivel elméletileg kilépett onnan, de mivan ha mégsem..még mindig Spiritről beszélünk..:D)

    VálaszTörlés
  33. Huhhh... Hát ez nem semmi. Remélem hamar összegyűlnek a kritikák mert én nagyon izgulok, hogy mi lesz.
    És végre újra szerepel a kicsi Edward bevallom én már hiányoltam, úgyhogy remélem mostantól megint kap egy kis szerepet.
    Hihhetetlen, hogy mindig ki tudsz találni olyan függővégeket, hogy az ember minden nap izgulva nézzen fel a honlapra, hátha feltöltötted az újjabb fejezetet. GRATULA csak így tovább!

    VálaszTörlés
  34. Szóval a helyzet eléggé kilátástalan. Az új farkasok egyáltalán tudják, hogy Isa is farkas. Ellene fordulnának, csak mert Jade azt mondja? Lényegében ők is családnak számítanak mégha messzi rokonok is, nem?? Mondjuk az Alfájuknak nem mondhatnak nemet.
    Tegyük fel, hogy semmi nem klappol, se Bella, se Carlisle, de főleg nem a kicsi Edward nem tud kapcsolatba lépni senkivel..és a távoli farkas rokonok sem éppen a szívélyességükről adnak, majd tanubizonyságot..előbb vagy utóbb, csak fel tűnik Edward-nak, és a Cullenek-nek, hogy baj van..és akkor majd Edward felhívja Jonathan-t és ő majd úgyis azt mondja, hogy már elindultak réges rég..akkor már tudni fogják, hogy ki volt ott a ludas..csak az a baj, hogy Jade erre is számítani fog..tehát majd zsarolni is kell valahogy őket..mert úgy már bőven főlényben lenne a felmentő hadsereg...lehet, hogy a pici Edwarddal fogja őket mondjuk meg akarja majd ölni..és közben gügyög neki elkáprásztatva őt is..(rohadt..ribkó)vagy Bellával, hogy mondjuk megöli..és Edward úgy is megtenne érte bármit..
    Mindegy nekem ez már fáj..sajnálom..am GRATULA A VERSHEZ..JÓ NAGYBETŰKKEL NEKEM TETSZETT SZÉTRÖHÖGTEM MAGAM..AMÚGY..még annyit szerettem volna, hogy nagyon király volt a fejezet..és tetszett az egyik percben sírni akartam a másikban meg már dühöngtam..JA ÉS ADRI......TUDOD MIT CSINÁLJ A FÜGGŐVÉGEIDDEL!!!!!..XD Még eszembe jutott, hogy akkor mi lesz a Russel barát partyjával..ha nem is mennek el rá akkor tuti öngyilok lesz szerencsétlen kölyök..már most sajnálom..na jó csak fáradt vagyok már ne haragudjatok a nyers fogalmazásomért..szóval akkor tuti ki lesz bukva..de a Cullenek úgy is kárpótólják, majd egy még nagyobb bulival..egy kis Disneyland-es grill party hamupipőkével és Ariellel
    jó éjt mindenkinek és Spirit te mindennappal tehetségesebb leszel grat neked puszillak titeket Adri és Szandi remélem hamarosan lesz új fejezet. Ja amúgy nem engedte egybe elküldeni a kömmentem..a leghosszabb amit valaha írtam..XD...szóval sok puszi mindenkinek
    Üdv: Szőke Zsani

    VálaszTörlés
  35. A Maria emberén gondolkodtam még, hogy ha Maria se tudja, hogy hol van, meg cserélgeti a telefonját, akkor Maria hogy tud neki jelezni minden nap? Vagy ő hívja a Marist mindig más telefonról? Azért egy kis gondolatolvasást bevetve csak ki tudnának nyerni Mariából valami információt... Bár jelen helyzetben nem ez a legnagyobb problémánk...

    VálaszTörlés
  36. No Haliho emberek:)
    csak ugy felnéztem és mit látok?:D úúúj fejezet:)igen megörültem aztán eszembejutott h bucsuzkodos rész jön :(
    először is tetszett a vers:D gratulálok hozzá:) vicces volt:)
    másodszor...nekem végem volt:( azthittem sírva fakadok és többször volt olyan érzésem h nem vagyok messze tőle:( Elképesztően nehéz lehetett Isa-nak:S
    Ed má kivégezhette volna azt a szemét nőszemélyt:@ annyira utálom Mariat is meg Jadet is:@ de komolyan xD:D
    először énis defektre gondoltam aztán mikor jöttek a puskás emberek még mindig nem esett le de persze amikor jött Misis én-vagyok-a-nagy-valaki-és-uj-falkát-akarok egyből gondoltam h ez a költözés dolog nem lesz a legegyszerűbb:S szegény Carlisle:S
    mivel a Cullen házhoz még nincsenek közel Isa meg nem farkas igy senkivel nem is tudnak kommunikálni:S nagyon izgulok értük:S
    Emberek írjatok minél több hsz-t mert meg fogok őrülni ha sokat kell várnom xD
    egyébként valaki írta h JAde-nek ellenszer kellen de azt Carlisle leadta Nate-nek és ha ujat akarna kifejleszteni az meg eléggé sok időbe tellene...
    és ezek a kisgyerekek meg a puskákkal azthiszik nagyon menők lettek:@ tudják egyáltalán h egy nő miatt a családjuk ellen fordulnak?:|:@ végemvan ezektől a kis kölyköktől:@

    Spirit örülök a fejezetnek igy ennyire későn is:S ha még eszembe jut valami mindenképp írok:)

    addig joéjt mindenkinek
    Puszim, Tuccko:)

    VálaszTörlés
  37. Most tele van az orrom, úgyhoy nem tudok gondolkozni, de azt vettem észre, hogy nincsen nagy 'j' a klaviatúrámon, úgyhogy szegégy jade! Így jártál hahaha!!!

    VálaszTörlés
  38. Ez egy szomorú rész volt! szörnyű volt a búcsúzkodás...én se szeretek búcsúzkodni.
    Ez a Jade-s fordulat nagyon jó! Nem is számítottam rá!

    CSak így tovább!

    Niky

    VálaszTörlés
  39. Tudom hogy direkt csinálod! Amerikában ezért be is zárhatnának. Beperelünk kínzásért! Bár a börtönben nem hiszem hogy lehet írni!
    Mind1! Csak folytasd különben megőrülünk.
    Ha a kicsi edwárdnak baja esik!
    Télleg. Lehet hogy miatta van?
    Elakarják vinni mivel ő is rezervátumi?
    Lehet. Ez most csak úgy jött. hehe

    VálaszTörlés
  40. Szió! Újabb fantasztikus rész. Megdöbbentő vég,függő természetesen:). Végigpityeregtem ezt a fejezetet, majd a végén a vér is meghült bennem. Nem csak, hogy rettegek, hogy bármi bajuk is eshet, hanem a kíváncsiság is újfent gyötör. Ezúton kérnék mindenkit, hogy írjon hsz-t!! Mert nagyon várom és gondolom nem csak én hanem mindenki várja a folytatást. Jade-et mindig is utáltam, így nem nagyon lepett meg, hogy "kicsit" bekavart, és így okot adott rá, hogy mégjobban utáljam:) Remélem a story habby end lesz, és Edwardék időben fognak érkezni. Ugye?.. Bízok benne.. Mégegyszer grat. És változatlanul szurkolok a könyvedhez. Pusszi Büdös könyv(L)

    VálaszTörlés
  41. Szia Spirit!
    Tegnap este feljöttem,hátha lesz valami új és szerencsém volt.Rögtön elolvastam,de hozzászólni csak most tudok.
    Edwardtól nagyon kedves volt,hogy nem kezde el,hogy " Minden rendbe lesz ","semmi baj" stb. csak éreztette vele hogy ott van vigyázz rá.
    Mariá érzi a vesztét.
    Már megiettem, hogy megint Alice és Jasper vessztek össze.
    A Bucsozkodás megható volt.
    Szerintem Carlisle-t, Isat és a kis Edit azárt "rabolták" el mert zsarolni akkarják mind Cullen-éket mind a falkát. Véleményem szerint Cullen-éktől Mariát akkarja. A falkátol pedig a ellenszérumot illetve, hogy ne támadják meg őket.
    Edwárd(a nagy)nagyon ki lesz borulva,ahogy Esme is.De Jasper remélem ki talál valami okosságot.
    Vagy Alice rávesszi Russel, hogy segítsen nekik. Elárulja,hogy tudják van különleges képessége és a segítségét kéri és ő is elárulja hogy miféle csoda lények élnek Forksban illetve a rezervátumban.
    Remélem érthető voltam.A fejezet fantasztikus volt. Mielöbbi folytatást szeretnék/nénk
    Puszi

    VálaszTörlés
  42. óóóóóóóóóó...édes istenem... végigbőgtem majdnem az egészet... nagyon megható volt. csak szerintem is picikét rövidre sikeredett...
    engem az érdekel, h Isabella h viheti magával a kicsi Edwardot, mikor elvileg, amig nem tölti be a 18at, addig Nate a gyámja a kicsine, tehát, ha Isabella elviszi, az "jogilag" emberrablásnak számít...
    Bár,ha jobban belegondolok, akkor a fejezet lezáratlan végét tekintve, lehet h el se mennek...
    juj...ezek a spekulációk...én nem bírok ki egy hetet! már most meghalok a kíváncsiságtól...
    Szerintem Edwardék nem jöhetnek megmenteni őket, mert még a határ túloldalán vannak- gondolom Jade erre is gondolt- és ha átlépik engedély nélkül, akkor megszegik az egyezséget, szóval szerintem a farkasok jönnek "mentőseregként"...na az még érdekes szitu lehetne- Jade és Josh egymás ellen... Bár azt nem tudom, pontosan hogyan is értesülhetnek a bajról...
    mindegyik "elmélet" újabb és újabb kérdésr vet fel... kérlek SPirit, igyekezz, mert nekem ez a történet olyan, mint- hogy is mondta Edward a twilight-ban?- "a drog, a saját ízem szerint kevert heroin."
    A Te történeted azon kevesek közé tartozik, amelyekbe annyira bele tudom élni magam, annnyira bele tudok merülni, hogy teljesen kívül rekeszetm a külvilágot, az összes problémám magam mögött hagyom, és 1 teljesen új világ nyílik meg előttem. Azt hiszem ez a mondat tökéletesen leírja, h milyen fantasztikusan szövöd a történeted.
    Csak így tovább, bár azt nem bánnám, ha gyakrabban kerülnének fel...
    Sok puszi, és további szép napot!

    VálaszTörlés
  43. Hát én végigkönnyeztem a búcsúzkodást:S:P Aztán az a Jade-es rész hidegzuhanyként ért :P Nagyon jó lett ez is, és örülök, hgy mostmár van egy kis "eksön" :)

    VálaszTörlés
  44. Wow, azt hinnéd, hogy mostmár tutira elmennek, erre jön ez a Jade és elront mindent. xD
    Mit akarhat ugyan...? Hirtelen leblokkolt az agyam és nem jönnek a folytatáshoz a gondolatok!! xD
    Remélem, minél előbb, megtudjuk, hogy miért rabolta el őket Jade :)
    Ja és szegény Saore, mikor jön rendbe? Anyira sajnálom :'(
    Na és Josh, nem veszekedett Isával.. Itt meg majd arra leszek kíváncsi, Hogy Jade és Josh között mi lesz majd....
    Nagyon tetsziiiik!!! :D

    VálaszTörlés
  45. Na jó, asszem az irodalomházi magolást elfelejthetjük mára... :D
    Teljesen kész vagyok... haláli vagy, hallod-e... :D

    VálaszTörlés
  46. Szia!
    Huuhhh...
    Hát ez tényleg nagyon szomorúra sikerül:(
    Gondoltam ,hogy nem lesz olyan egyszerű a dolog ,hogy most elköltöznek és minden megoldódik.
    De ez a Jade... hát nekem fogalmam sincs ,hogy mit akar most Isa-tól meg Carlisle-tól.
    Végig olvastam a megjegyzéseket és voltak jó dolgok:)
    Nagyon tetszett az amikor Edward fojtogatta Máriát...:D
    De tényleg...:D Ez olyan dolog volt amit én úgy "elvártam" Edward-tól.
    A búcsúzkodásnál a legjobban a Benjis rész tetszett. Nekem mindig is Benji volt a kedvencem a falkából.xD:D És nagyon jó ,hogy így megértették egymást Isaval.:)

    Köszönöm és Várom a folytatást!!:)

    Lukci

    VálaszTörlés
  47. huh, hát nem id tudom mivel kezdjem...Az egész történet alatt szomorú voltam, valahogy engem is megviselt... De Jade? uhh..túsz kell neki vagy mi? De azok a farkasok még fiatalabbak...És remélem Isáék nyernek :D Valahogy ki kell jönniük győztesként...nagyon várom a folytit, puszi!;)

    VálaszTörlés
  48. jajj szomorú fejezet és a befejezés..ez így nem jó..szegények úgy sajnálom..csak nehogy valami bajuk legyen..kíváncsi vagyok mit hozol ki a folytatásból..

    VálaszTörlés
  49. Olvasgattam a kommenteket és agyaltam...

    1. Isabella bármikor visszacsatlakozhat, anno Ephraim Black is 3 falkát egyesített, és a Breaking Dawn nagyjelenetében is Sam koordinálta már az összes farkast.

    2. Azzal, hogy Isa önálló Alfa lett, akár el is veheti Jade-től a falkatagjait... és ha csak ketten csatlakoznak hozzá a Jade-falkából, már komoly változás az erőviszonyokban... Huh, egy meredek gondolat: Isa csatlakozik Jade falkájához, megmutatja a tagoknak minden gondolatát, majd kiválik... Szerintetek hányan követnék? Nem is lenne rossz cselvetés... Mert a Breaking Dawn óta tudjuk, hogy az Alfa nem választhajka meg, kik csatlakozzanak a falkájához, legfeljebb elűzheti a nemkívánatos tagot Alfa-paranccsal. Szóval...

    Arra viszont semmi ötletem, hogy ha Josh nem áruló, Jade hogyan és miért fogta el Carlisle-ékat...

    VálaszTörlés
  50. Ja és Russel... tényleg jó lenne már átlátni kicsit, hogy vele mi is a helyzet, mert hatalmas lehetőség van benne. Tényleg... este felhívja Cullenéket, hogy mi a helyzet, mikor jönnek, és ez adja a hirtelen ötlete, hogy megkérjék: segítsen...

    VálaszTörlés
  51. hát ez is nagyon jó lett
    hogy én menjire utálom jade-et!!!
    várom a kövi fejit
    R.Viki

    VálaszTörlés
  52. Gonosz vagy... itt befejezni szívtelenség, de nagyon tetszett. Várom a folytatást és gondolom úgy is minden rendbe jön.

    VálaszTörlés
  53. Úristen, folyamatosan sírtam... :'(
    Most mi fog történni? Megfenyegetik Cullenéket, h ha nem mennek önként és dalolva a saját kivégzésükre, akkor megölik Isabellát?
    Várom a kövit, de nagyon! ;)

    Angely

    VálaszTörlés
  54. Drága Spirit!
    Ugyan én új olvasód vagyok, de ettől függetlenül imádom a történeted. Új világba visz el minden egyes alkalommal, amikor jut időm olvasni.
    A fejezet tényleg rövid lett, de annál lényegretörőbb. a búcsúzkodás szerintem nem volt hosszú, bár én is elvártam Saore-tól, hogy legalább megszorítsa Isabella kezét. De őt is meg lehet érteni, hisz elvesztette a gyermekét, és ez most mindennél fontosabb...
    Josh-t nagyon becsülöm. Beleszeretett Jade-be, de mégis elmondta Nate-nek, amit tud, ezzel veszélyeztetve, hogy Jade-t száműzik (sikertelenül). Maria pedig... a legellenszenvesebb karakter, akivel eddig találkoztam életem során. Gyűlölöm.
    Remélem, hogy a könyved kiadása célba ér, és a blogod pedig az eddigi teljesítményed (ami azért nem elhanyagolható) túlszárnyalja... és akkor az olvasás maga lesz a Kánaán. :)

    VálaszTörlés
  55. :) Andris, ezek mind jó ötletek, de az a terv ki van lőve, hogy Russel segíthetne nekik. Mivel még ember. Nem tud több éves gondolatokat kitörölni az emberek agyából. Max pár órát, szerintem. És nem hinném, hogy Spirit pont most akarna belőle vámpírt csinálni.:) Van elég bajunk. Úgyhogy valami más megoldás lesz. Juca

    VálaszTörlés
  56. Bakker!!! Jelen pillanatban nem tudok megszólalni... vagyis alig. xD
    Utálom, utálom, utálom, utálom!!!! Mármint Jade-et...
    Carlisle-nak ne essen baja! Kérlek! Ne! Ő a haradik kedvencem, Alice és Emmett után... nem akarom, hogy baja essen! Isa túléli... attól nem félek, csak a kicsi Edward és Carlisle... gyűlölöm ezt a nőt! Így sarokba szorítani őket... persze, úgy nem merte megtámadni a Cullen-eket, amikor együtt vannak... gyáva! Igaz, hogy logikus volt tőle, de ahhh...
    Remélem, h Nate-ék rájönnek, vagy nem is tudom, csak lépjen valaki közbe!!! Az tuti, h Edwrad(az idősebbik), simán átlépné a határt, megszegve a szövetséget az apjáért, Isa-ért, és a kicsiért... no, meg a többiek is. Emmett talán még élvezné is...
    Na visszakanyarodva az olvasottakhoz...
    Kicsi Benji... én annyira szeretem... és hah... szegénykém, meg a többiek is. Kétség kívül Benji-nek, és Nate-nek a legnehezebb elengedni Isa-t (a falkából persze, mert Juliette is nagyon megszerette). Mondjuk arra számítottam, hogy Saroe legalább most megszólal... vagy megtörik a jég! :(
    Lehet, hogy most a képbe jönni a Volturi? Mondjuk egy váratlan látogatás a barátok felé? xD Bár nem hiszem... csak találgatok.
    És az az álnok kígyó pont a kicsivel fenyegette meg... nem lehetnek ennyire hülyék azok a kölykök, akik Jade mellé álltak! Csak, mert jól néz ki... ezt nem bírom felfogni... bár gyerekek.
    Azt hiszem, kedzem feldolgozni a sokkot, amit okoztál ezzel a résszel... :P
    Nagyon várom a folytatást!!!
    pusz
    Barbee

    VálaszTörlés
  57. Szia

    Ez a legszomorúbb fejezet eddigie közül!
    Remélem semmi baja nem esik a kicsi Edwardnak.
    Arra azért kiváncsi vagyok hogy ki menti meg őket.A Cullen család vagy Nate farkasfalkája

    Vivcsy

    VálaszTörlés
  58. NOs, asszem átgondolva a dolgokat, lehet h mégiscak Cullenékmentik meg őket. Mert abban igaza van egyik kommentíró "társamnak", h Edward vszínű nem fog olyan dolgokkal foglalkozni, mint egyezség, meg határ, ha Isabelláról van szó...
    Másrészből pedig ez egy új konfliktusorrás lehet...
    Hmmmmm... ki tudja m sül ki ebből... csak Te, drága Spirit, de rem hamarosan mi is kicsit közelebb jutunk a végkifejlethez...

    VálaszTörlés
  59. Na jó, az utolsó fejezetet olvasva azt hittem ennél szomorúbb már nem lehet, és te megcsináltad.
    Ez a fejezet....kiráz a hideg még most is.
    Miért kell elszakadniuk egymástól????
    És Jade... most aztán tényleg megszorongatnám a nyakát annak a nőszemélynek!!!
    Remélem nem fogja bántani a kis Edwardot. Ugye nem???? Mert Edward valahogy megérzi, hogy baj van és odasiet. Vagy jönnek a farkasok.
    És Carlisle, ugye ő is rendben lesz?
    Szegény Benji, nem maradhat pont most egyedül, szüksége van egy jó barátra és Isabellának is szüksége van a családjára. Mindkettőre.
    Valami nem egészen tiszta, akkor most Isa teljesen elszakadt a falkától, ha átváltozna már nem is hallaná őket?
    Vagy az csak jelképes elszakadás volt amikor nate-el beszélt?

    VálaszTörlés
  60. Nagyon jó lett... csak megint rossz helyen hagytad abba -.- nem is gondoltam volna h Nate-től úgy is elkell búcsúznia mint az Alfájától. Én azt hittem megmarad neki Alfának mert a farkasok messziről is tudnak kommunikálni nem? és akkor végül is Isabella tudná követni az eseményeket La Pushban nam maradna le semmiről se.

    VálaszTörlés
  61. szia!hihetetlenüljó élvezetes lenyűgöző fantasztikus csodálatos és sajnos a vége sírásra késztető. és ez annyira jó hogy ezt tudod tenni velünk hogy ennyire át lehet élni...IMÁDLAK:D

    VálaszTörlés
  62. Kezd izgalmas lenni:)Gondoltam h közbejön valami az elutazás előtt...
    Előttem páran felvetették hogy Isa kivált a falkából és így ő is alfa lett?ez érdekes télleg így van?és akkor télleg nem tud kommunikálni Nate-ékkel? akkor nagy bajban vannak.
    A végét illetően 3 verzióra gondolok:1-
    Nate annyira nehezen tudta elengedni Isat, mert ugye tetszett neki, hogy úgy érezte utána kell mennie és még egyszer utoljára látni akarta, és így időben odaér h megmentse őket.
    2-Edward úgy érzi túl sokáig elvoltak és fél hogy valami baj történt, és így időben odaér h megmentse őket
    3-Fogalmam sincs, valami teljesen megdöbbentőt találsz ki Spirit...:D

    Amúgy nagyon teccik ez a feji, és nem baj hogy szomorú, egy történetbe igenis nem csak vidám részek kellenek, hanem ilyenek is, hogy aztán annál boldogabbak legyünk a happy endtől:)
    Na várom a kövit!
    Üdv:Ginever

    VálaszTörlés
  63. Hú, ez nagyon durva. Mekkora agy ez a Jade, most, hogy Isa már nincs kapcsolatban a falkával még csak szólni sem tud nekik. Most akkor mi lesz?! Egyáltalán azt sem értettem, hogy a kicsi Edet miért viszi magával, nem lenne nagyobb biztonságban La Push-ban? Most meg itt van Jade, tuti magának akarja akicsi Edet is, vagy nem? Atya úristen, most megesz az ideg a következő fejezetik, ez kicsit feszült és szomorú lett, nem oylan mint a múlkori bulira készülős fejezet. Nagyon sajnálom, hogy a buliból sem lesz semmi Russelnél, most akkor ő meg fog sértődni? Jó lenne ha valahogy tudna segíteni Isanak ebben a harcban, mondjuk ő nem is tud erről semmit, ugye, vagy mégis? Aj már megint ez a sok félbehagyott dolog

    VálaszTörlés
  64. Szia Spirit!
    Hát igen a vers:D Jucánk bedodta magát ismét...sztem fantasztikus lett:D A feji szomorú volt ahogy ezt vártuk is. De megható is egyben, a búcsúzkodások miatt. Izabellának borzasztó lehetett az, hogy mindenkitől egyenként kellett elköszönnie...mondjuk Josh kicsit meglepett, mert őszintén rosszabbra számítottam, örültem mert nem szállt vitába Izával. Ahogy Juca mondta ennyi dögös pasi egy rakáson:D Ejj de laknék La Push-ban:D Ja meg Saore...esküszöm megfordult a fejemben, hogy megszólal amikor Izabella elbúcsúzik, vagy legalább megfogja Iza kezét amikor fel kel, hogy távozzon. De nem ez történt...mondjuk belegondolva az olyan szappanoperás lett volna és itt nem úgy hívják a szereplőket, hogy Hozé Armando meg Carlos Daniel:D ja meg Tónyó-nak sem.:D Ezt muszáj volt leírnom:D Ez a Maria meg egy furfangos bestia az biztos...gondoltam hogy lehetetlen elkapni a segítőjét. De jó volt az a kis csetepaté ami Cullenéknél volt és örülök, mert Edward végre beolvasott neki:D Jaj hogy mennyire gyűlölik azt a nőt:D Na meg ez a vég...hát én úgy meglepődtem amikor defektet kaptak, az olyan filmbe illő jelenet...az áldozatok csak várnak a kocsiban reszketve a sötétben és akkor jönnek a mumusok:D Mi meg kaptunk egy ravasz rókát Jade személyében:S De mi van az ellenanyaggal?? mert én azt hittem hogy már viszik Nate-nek az első adagot mivel C. azt mondta hogy másnapra már kész is lesz az első adaggal...na gondolom ez kiderül hamarosan. Kíváncsian várom a folytatást, hogy mit fog mondani Jade és miért állta így Izáék útját...persze mondjuk logikus h a családfőt lekapcsolja, hűű Edward ki lesz akadva rendesen:S Szóval várom a következőt!!!!
    Puszi:Luna

    VálaszTörlés
  65. Basszus, ezt nem gondoltam volna:D
    Jade lehet hogy kitervelte ezt az egészet, de tuti lesz valami hiba benne...nem lehet minden tökéletes(: Azt nem tudom, hogy hogy fognak ebből az egészből kijönni Izáék, de remélem hogy nem lesz bajuk...:S És én most írok egy ellent mondást a legtöbb kommentnek:D-> megint egy függő vég. Mindenki, vagyis hát akiket elolvastam(: azt írja hogy rossz hogy így félbe vannak hagyva a dolgok. De szerintem nem rossz.Méghozzá azért nem mert ha minden mindig meg lenne magyarázva akkor nem lenne min izgulni, nem lenne min gondolkodni és nem lehetne különféle elméleteket gyártani, hogy ki mit fog csinálni. Szerintem ez van.(:
    És most lenne egy kérdésem.(nem erre a fejire vonatkozik)

    1.)Ne nézzetek hülyének, de kb már 10szer végig olvastam azt a részt amikor Jasper elmondja, hogy miért van itt Maria meg ugye Ed elmagyarázza Izának...és NEM értem:D mármint azt a telós részt nem értem...:S Valaki segítsen megérteni:D

    Előre is köszönöm♥

    VálaszTörlés
  66. Nem semmi lett ez a fejezet!
    Az elején ott voltam, hogy mindjárt elsírom magam, a végére meg annyira dühös lettem Jadere.
    Honnan tudhatta, hogy mikor és hol lesznek Izáék? Valószínű, hogy az oltás kell neki. Mi másért csinálná ezt. Remélem, hogy Ed valahogy rájön, vagy megérzi, hogy bajban vannak és időben odaér. Jade mint zsaroló!? hmm egyre gonoszabb az a nőszemély.
    Maria honnan tudja, hogy mikor milyen számot kell hívnia, ha a "biztosítása" mindig telefont cserél? vagy ő telefonál először, hogy Maria eltudja érni?!
    Úgy érzem, hogy harc készülődik, de remélem, hogy senki nem sérül meg. Legalábbis nem halálosan!
    Folytatást! Légyszi! :)

    VálaszTörlés
  67. Ja amúgy a vers nagyon jó lett! Gratu a költőnek!

    VálaszTörlés
  68. NAgyon-nagyon tetszik..Jade támadásának van köze ahhoz, hogy esetleg tud már Mariáról..vagy teljesen más szándéka van a Isabellával és a dokival?

    VálaszTörlés
  69. Szia!

    Igaz, bár nem kommentelek - ide sem, máshová sem -, de olvasom ám a történetet. Most mégsem bírtam megállni komment nélkül - noha nem a történet kapcsán kérdezlek: Hogy állsz a könyvkiadással? Kaptál valami visszajelzést? Tudd, nagyon szorítok neked!

    VálaszTörlés
  70. Ezt nevezem én váratlan fordulatnak! Te aztán jól tudsz bánni a szavakkal, és ahhoz is van érzéked, hogy felkeltsd az ember érdeklődését. A fejezeteket elnézve, látszik, hogy fejlődik az "írói képességed". :) Aminek minden olvasód csak örülhet (,mint én).
    Remélem az új könyvedet sikerülni fog hamar kiadatnod, mert biztos vagyok benne, hogy nagy sikere lesz. :)
    Csucsuka

    VálaszTörlés
  71. Szia!
    Hát vártam egy kicsit, miután tegnap elolvastam és agyaltam... no meg a többiek komijait olvastam el, és az alábbiak jutottak eszembe:

    1. Most már Isa alfa, tehát akár Jade farkasait is át tudja "csábítani" a saját falkájába. Vagy pedig csellel csatlakozik Jade-hoz (bár ennek esélye csekély) és úgy csábítja el a fiatalokat.

    2. Mit akarhat Jade? Szerintem (nem volt rá eddig semmilyen jel) nem tud még se Jasperről, se Maria-ról. Tehát őket biztosan nem akarhatja. Én az ellenanyagra tippelek. De úgyis meglepsz, mint mindig, úgyhogy ezen nem agyaltam tovább. A következő fejezetben úgyis kiderül. (bár sajnálatos, hogy szegény kicsi Ed mindig rosszkor van rossz helyen...)

    3. Ami leginkább foglalkoztat: Hogyan jönnek rá akár a rezervátumiak, akár a Cullenek, hogy baj van? Hogy elrabolták őket? Mert ugye Nate már nem tagja a falkának, ezért ha át is változik nem tud gondolatban üzenni. Ahhoz hogy Isa Edwarddal "kommunikáljon" szerintem nagy a távolság. Ja, és Alice is ugye meg van "vakulva", Isat és a környezetét nem láthatja, ezért számára most Carlisle is eltűnik...

    4. Ezért gondolom, hogy valamilyen formában, de lehetséges, hogy itt jön a képbe Russel, mivel várja az új barátait magához a bulira. De ugye Isa eltűnik... lehet hogy együtt fogják keresni Isat és Carlisle-t Russellel? Csak egy tipp...

    Ennyire jutottam... Várom, hogy valamit eltalálok-e... :P

    VálaszTörlés
  72. Ez most igazán jó fejezet lett!
    Meg kell mondjam őszintén, hogy az előzőek valamiért már nem kötöttek le annyira mint a korábbiak.
    De örülök, hogy most újra élvezet volt olvasni téged! Csak így tovább.

    VálaszTörlés
  73. Eszembe jutott valami: igaz, hogy Isa már kivált Nate falkájából, de ő ugye alfa a származása miatt (bár nem tudom, hogy így, hogy nincs falkája, alfának számít-e) Az alfák tudnak egymással gondolatban kommunikálni, ha akarnak. Szóval szerintem, ha Isa át tudna alakulni, tudna szólni Nate-nek. Csak attól tartok, hogy a csúnya gonosz Jade néni nem igazán fogja hagyni, hogy átváltozzon...
    Érdekes felvetés, amit írt Melinda, hogy Isa alfaként át tundá csábítani magához az új farkasokat. Csak attól tartok, hogy ez ebben a szituációban nem kivitelezhető, hiszen ők most Jade-nek engedelmeskednek feltétel nélkül, Isát nem is hallják farkasként (mármint a gondolatait. Szóban meg elég macerás felvázolni a tényeállást...) Esetleg azzal a két sráccal beszélhetne, akiknél még nem történt meg az átalakulás, de attól tartok, hogy velük se nagyon lesz alkalma beszélni... Meg ugye eléggé megnehezíti a dolgot, hogy alapból beléjük van kódolva a vámpírok utálata és még Jade és Ouray is telibeszélték a fejüket...

    VálaszTörlés
  74. Uramatyám...olyan rövöd volt..vagy csak nekem??:D
    Jajj ugy olvasnám tovább!!
    Nagyon jó amikor ilyen a befejezés mindegyiknél h megtudnám ölni magam mert nincs tovább de így izgi:)
    Annyira jól le tudod irni az érzéseiket...szinte átlehet érezni olyan szavakat irsz bele...nagyon szép a szókincsed:)
    Amugy hogyhogy igy alakult, hogy el kell menniük?(remélem lesz valami csavar szokás zseint és viszamehetnek mert én nagyon szeretem benne a farkasokat:) )
    Mármint,hogy Edward gondolat olvasó és gondolom Mária nem olyan ügyi h mindig titkolja...vagy nem tudom( remélem nem olyan ügyi és rájönnek)
    Jajj és az is nagyon jó volt h nem vezsett össze Josh-al...Kiváncsi vagyok, hogy amikor elmondja Nate h miért kellett elmennie Isabellának...vajon mi járhat majd Josh fejében??Remélem meg lesz irva:)
    Nagyon jó ez a fejezet várom a kövit
    Sok puszi: L.Vivi

    VálaszTörlés
  75. Kedves Csemete! Érdekes gondolat szerintem, hogy a kicsi Ed kell Jade-éknek, hogy elvigyék...
    1.,ezzel igazán nagy fájdalmat okozhat Isanak, ezáltal az összes Cullennek
    2.,A kicsi Ed is farkaskölyök, így tagja lehetne később a csordájának...öhm bocs...falkájának:):)
    Bár hogy így jobban meggondolom, A kcisi Ed még kicsi, tehát mire megnő, addigra Jade már a fasorban se lesz...
    Amúgy arra gondoltam még, hogy a durranást lehet hogy hallották La Pushban, ha még nincsenek oylan messze tőlük...végülis farkashallás vagy mi...akkor aztán eksön lesz!!!
    Ennyi vótam mára, mert kikapcsol az agyam...
    puszi nektek!
    Andi

    VálaszTörlés
  76. Nos, eddig lelkes olvasója voltam a ficeknek, de csak olvastam, most viszont úgy érzem, hogy egyszerűen muszáj már hozzászólnom is.
    Szinte az egész fejezetet végigbőgtem. :) Előfordult ilyen már a könyveknél is néhány résznél és itt most megint előjött. Egyszerűen nem bírtam ki sírás nélkül, mondjuk nem a legjobb lelkiállapotomban vagyok éppen, de szerintem mindenképpen sírtam volna, mert nagyon "nem tudnám megfelelően és érthetően megfogalmazni, a jó pedig egyszerűen kevés rá" volt. :D
    Szóval csak így tovább, nagyon várom a folytatást! Ez a másik dolog, amiért a hozzászólásra szántam magam.

    VálaszTörlés
  77. Szia!
    Iszonyú jó!
    Istenem nem is tudom hogy hogy tudsz ilyeneket kitalálni!
    Nagyon izgi!
    Alig várom hogy elolvasam a kövit!
    A vers amúgy tényyleg vicces! Nagyon jó volt!
    Puszika
    Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  78. ÓÓÓÓ az az álnok némber Jade!!! Eddig itt játszotta a jókislányt, most meg nyíltan szembetámadja őket... Amúgy sztem ez a gyávaság jele, hogy csak akk mer támadni, ha ketten vannak, meg ott a kicsi Edward is!!!(A naggyal bezzeg nem bírna...) Ne haragudj, de iszonyú mérges vagyok a vége miatt, amúgy persze imádtam a fejezetet (csakhogy jót is írjak már...), mint mindig, csak a végébe belerondított az a ...
    Egyébként az még jobban bosszant, hogy vége van, és nem olvashatom továb... Várom nagyon a következőt!
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  79. sziasztok. nem hitttem, hogy ennyi kommentet fogok írni 1 fejezethez (ez már a 3.- eddig Viki-ként írtam), de ahogy olvastam a többi kommentet beindultak a fogaskerekek az agyamban:)
    Szóval, többen felvetették, mit is akarhat Jade? Elméletileg ugy emég nem tud Mariáról, meg Jasperről, tehát ez a teória kilőve. Többen mondták azt is, h az ellenanyag kell neki, de én úgy vettem le, h azt már átadta Nate- nek, hiszen ezért mentek Isabellával LA Push-ba( meg persze, h Isabella elbúcsúzzon, de Carlisle az ellenanyag miatt ment).
    AZt nem hinném, h a kicsi Edwardot akarja, hiszen amíg ő Farkas lesz, az még jó pár év.Szerintem a kicsi sokkal inkább csak 1 eszköz, amivel sakkban tudja tartani Isabellát- + persze gondolom a többieket is, mert őt mindenki szereti, senki nem szeretné, h bármi baja essen.De akkor ugye felmerül a kérdés, h miért... Ezen sajnos akármennyire agyaltam, nem jutott eszembe semmi teória, de gondolom, Spirit, Te ismét meglepsz majd minket.:)MOst mennem kell, még munka előtt felnézek, h mi újság a "teóriák" területén!:)
    Meg persze izgatottan várom a folytatást:)
    Szép Napot mindenkinek! Vikica

    VálaszTörlés
  80. Nagyon meglepődtem a végén... Kíváncsi vagyok mit akar Jade Isáéktól...
    Sokat gondolkodtam a folytatásról és arra jutottam, hogy talán Isa átváltozik farkassá és valahogy Nate tudtára adja, hogy bajban vannak...Nate pedig szól Cullenéknek és együttes erővel kiszabadítják Isáékat...
    De az is lehet, hogy nem fognak kiszabadulni, hanem Jade ki akarja cserélni őket másokra: pl. valahogy megtudja, hogy ki változtatta át a vőlegényét és Isáékért cserébe Mariát kéri...
    Izgatottan várom a folytatást!!!

    Puszi mindenkinek
    Lina

    VálaszTörlés
  81. Jaj Spiritem!

    Először is gartulációkkal kezdem mert el sem lehet mondani mennyire megörültem mikor megláttam vasárnap este, hogy új feji van:-)

    A másik Juca verse, amin majdnem sírva röhögtem, hát meg kell hagyni tud valamit a csaj és nagyon köszi hogy megosztottad ezt is velünk:-)

    Viszont a feji megint nagyon szomi volt, és jó lenne már valami kicsit pozitív mert mostanában amúgy is le vagyok hangolva.
    Edward.... imádom mikor macsó és hősies és Maria már megérdemelte ezt valakitől(, hogy jól helyre rakják.)
    Búcsúzás ....olyan volt mintha valamit véglegesen lezártál volna... nelkem legalábbis úgy tűnt, de nem tudom. Remélem, minél előbb visszajönnek, hogy Isa támogassa Benjit.(i love Benji)

    A jADE dologhoz nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, és nem isnagyon akarok de valamivel biztos zsarolni akarja, őket vagy valamilyen hátsó infóból mégis tud Mariáról és őt akarja kicserélni értük, vagy így akar harcot kezdeni....
    nem tudom de úgyis valami meglepőt kanyarítasz belőle..
    Puszillak és köszi mégegyszer a korábban jött fejit. :-)

    VálaszTörlés
  82. Nagyon tetszik!!!
    De nem értem mi ez a támadás...minek ez ide???
    Jade miért őket támadja meg??? a fülébe jutott Maria, vagy mi???

    VálaszTörlés
  83. Hello!
    Először is: Hogy voltál képes itt befejezni??:)Már tegnap este elolvastam és 11ig azon gondolkoztam, hogy mit is akarhat pontosan Jade. Egy csomó elméletem született:
    Például:
    1.az, hogy csak egyszerűen el akarja tüntetni a vámpírokat és azt gondolta, hogy ha először Carlisle-lal végez akkor a többiek készek a harcra.
    2. Isát akarja először megölni, mert tudja, hogy az Edwardot tönkretenné és a családja megbosszulná ezt.
    3. A kicsi Edward kell neki a falkájába. (mondjuk miután beleolvastam az eddigi hsz-ekbe már nem nagyon hiszem, mert valaki kifejtette, hogy ez mért nem lehetne)
    4. Megtudta, hogy Maria itt van.
    És így tovább... A vége felé már olyanokon is gondolkoztam, amik eléggé lehetetlenek. Volt olyan is, hogy Jade Isabellát akarja a falkájába... vagy, hogy Jade szereti a vámpírokat és csak azért utálja őket, mert ő nem lehet vámpír. És tudom, hogy ez hülyeség, de a fantáziám elég nagy.:P
    Nem is boldogítalak tovább.
    puszi,
    Nicky.:)

    VálaszTörlés
  84. Most olvastam végig a komikat és észrevettem, hogy mindenki elfelejti, hogy az Alfák kapcsolatban állnak egymással...
    Nem akarok senkit sem kioktatni, csak így megvan annak a lehetősége, hogy Nate szerez először tudomást arról, hogy bajban vannak.
    Az is lehetséges, hogy Edward megérzi, hogy a szerelme veszélyben van, és valahogy a segítségére siet... nem tudom...
    Az is megfordult a fejemben, hogy mivel Nate is szereti Isát, és hát a búcsúzkodáskor nem ölelkeztek...(tudom, hogy azért mert fájdalmasabb lett volna, de mégis) Isa után megy, hogy rendesen elbúcsúzzon és megtalálja a kocsit...
    Sok hsz-ben olvastam, hogy Jade-nek csak az oltóanyag kell... Ebben nem vagyok biztos... Elgondolkoztam rajta, látok benne lehetőséget is, de valahogy nem tudom beleképzelni a story jelenlegi állásába...(ne kérdezzétek miért)

    Egy kérdésem azért nekem is lenne:
    Ha Isa kivállt a falkából, később dönthet úgy, hogy mégis Nate legyen az Alfája?

    Puszi
    Lina

    VálaszTörlés
  85. Naggyon jó ez a fejezet!!!!Tök izgis!! Alig várom a következőt!!!
    Spirit Bliss gratula!
    Imádom a írásaidat!!! Sztem ezerszer jobban írsz mint pl Stephanie Meyer!
    Legalábbis nekem a te írásaid sokkal jobban tetszenek!!!!SOKKAL-SOKKAL JOBBAK!!!!
    Szuper vagy!!!!!
    Könyi minél hamarabb jöjjön az új fejezet, mert nem bírom ki sokáig nélküle!!!! :D:D
    Thx:)

    VálaszTörlés
  86. Nagyon-nagyon tetszett a fejezet! Pont itt kellett lezárni?:( Pedig nagyon-naogyon érdekel voltna a folytatás:)
    Már a Múlt árnyai elejétől fogva olvasom a ficedet, csak nem szoktam kommentálni. Nagyon tetszik.:)

    VálaszTörlés
  87. Ismét egy nagyon ütős fejezetet dobtál össze! Tudod onnan is ismerszik meg a jó író, hogy a szereplőit nagyon lehet szeretni, vagy utálni! Nos én teljes szívemből gyűlölöm Jade-et, tehát isteni író vagy - de azért nehogy elbízd magad! :)

    Puszi: Judyt

    VálaszTörlés
  88. Szia Spirit!

    NA szóval, először is nagyon-nagyon ügyes vagy:) Nagyon tetszett benne minden:) Nagyon jól megragadtad a farkasokkal való kapcsolatait. Legyen az Benji, Joshua, vagy Nate. Az elszakadás leírása is nagyon jó volt. :) Maria meg... hát mindenre gondoltam,csak erre az emberes összeköttetésre nem. Hogy pont egy ember... Meglepő, de mégis egyszerű és trükkös. :)

    A fejezetet megbeszéltem az egyik barátnőmmel, és támadt néhány fontos kérdésünk. Miért vitte magával a kicsit? Nem az lenne a lényeg, hogy akármennyire is szereti, de biztonságba tudja? Így kicsit önzőségnek tűnik az egész. Ő még annyira pici, és sebezhető. A helyzet meg amiben vannak olyan veszélyes...

    A másik pedig az, hogy a farkasok emberi alakban nem érezhették meg Jade szagát, ezért tudta őket kicselezni?

    biztos vagyok benne, hogy mindkettőre fény fog derülni:D Várom a folytatást:D Nagyon ügyes vagy:)

    Bocsánat az elmaradásért. Inkább nem ígérek előre semmit. Mert a végén rám szakad az ég:D
    Nagyon sok ötletet, és kitartás kívánok.:)
    Jucának pedig gratula a versikéhez. Aranyos lett.:)

    Puszi, Truska

    VálaszTörlés
  89. Kedves Spirit és Mindenki!

    Isteni jó fejezetet hoztál össze!!!!!!!!!!!

    Most egy kicsit pontokba szedve a korábbi hozzászólásokat is figyelembe véve:

    1.,A búcsú a legnehezebb dolog az ember életében és te nagyon jól adtad át. Gratulálok az érzékiségedhez.

    2.,Edward egy angyal; nekem is kéne egy pasi, aki nem használ hülye frázisokat a megnyugtatásodra egyszerűen csak ott van veled.

    3.,Saore: néhányan soknak találják a depreszióját. Sajnos egy nő életében a legnagyobb bánat ha elveszti a gyermekét (és ezt mint anya bizton állíthatom), aki egy kicsit is hajlamosam a melankóirá és a depresszióra, abban még nagyobb károkat okoz. Azt is gondoljátok végig, hogy mekkora szerelem gyümölcs volt ez a gyermek és az elvesztése mekkora bánatot okozhat benne. Azt se felejtsük el, hogy a bevésődés tárgya az utódnemzés alapja, tehát Saore félhet attól, hogy nem lesz képes mégegy gyermeket kihordani, ami alkalmatlanná teszi az utód biztosítására.

    4.,Maria: szerintem egy nagyon ravasz nő és így méltó párja Jade-nek. Megmondom őszintén először az jutott eszembe, hogy mivan akkor ha az a bizonyos ember, aki a levelet őrzi nem is létezik, hanem JAde maga az és mégiscsak valami gonosz tervet eszeletek ki ketten. PErsze ez már nagyon meredek, de valahogy ez jutott eszembe, amikor CArlise a kapcsolatról beszélt. Edward nem tud róla semmi, senki nem látta, hallotta és még Alice se látta látomásban, ez egy kicsit gyanus.

    5.,Isa: nem irigylem, amiatt a mit kellet megtennie, hiszen elbúcsúzni a családájától és kiválni a falkájából és teljesen egyedül maradni, mint farkas, hááááááááát nem könnyű. De lehet, hogy pont ez hoz majd megoldást.

    6.,Jade: UTÁLOM. Halvány gőzöm sincs, hogy mit akar Isa-éktól most. Remélem hamar kiderül.

    7.,Hozzászólók: az alfák egymással tudnak kommunikálni. Ki és beléphetnek az alfaságra alkalmas leszármazottak a falkakákból, sőt szabad akaratukból le is mondhatnak a farkaslétről. Josh nem tud Mariaról, így nem gondolom, hogy ő szólt a kígyónak, szerintem egyszerűen csak lesben állt és már eleve várta, hogy mikor jönnek, hoszen azt még tudhatta, hogy mikor érkezik Carlise az oltóanyaggal.

    8.,Kérdéseim:
    1.Lehetséges, hogy Isa alfává válása és Benji feltételeztt elmenetel kapcsolatban van?
    2.Még mindig kiváncs vagyok, hogy most hjol is járunk időben?
    3.Carlise kocsija a hangsebességgel megy, hogy olyan hamar eltávolodott La Push-tól és még nem ért haza? (persze attól, hogy még nincs leírva, nem biztos, hogy senki nem hallotta, csak össze kell szedniük egymást és ki kell dolgozniuk a tervet:)

    9.,Spirit: FOLYTATÁST! FOLYTATÁST! GYORSAN! GYORSAN!

    Üdv MIndenkinek!

    VálaszTörlés
  90. Nagyon jó volt ez a fejezet!!!:D A vége kivételesen tetszett! Nagyon reménykedem hogy valaki megérzi hogy mi van Isabelláékkal vagy valaki arra jár!!!:D:D:D Fantasztikus hogy milyen jól írsz! Várjuk a következő fejezetet minél hamarabb!:)

    VálaszTörlés
  91. Válasz Truska komijára:

    Az első kérdésedre:
    Ha jól emlékszem, akkor a kicsi Ed La Push-ban van, és most viszik el...
    Ha nem jól emlékszem szólj nyugodtan...

    Puszi mindenkinek
    Lina

    VálaszTörlés
  92. aha. sejtettemxdxD ilyenkor szoktak a bajok tetőzni,s lásd..xDxDxD Uhh, szuper:8 úgy vélem-de lehet hogy rosszul, hogy mikor Nate és Isabella elbúcsúztak, akkor megszakadt köztük a "falkaiasság" (szép magyartalan tudom..), vagyis ha Isabella át is változna, akkor sem fogja Nate vagy a többiek hallani.. Na nem mintha Jade engedné, hogy átváltozzon:S Mondjuk, így hogy elmennek, igyekeztem nem is gondolni Jade-re, de persze hogy előkerült... Remélem, hogy Carlisle-nak pl nem esik baja:( Lehet, hogy mégis érvényesül, amit latolgattam?? Hogy Edward (és a többiek) kénytelenek lesznek átlépni a határt:D
    Hm, szmorúan lűátom, hogy a múltkori 185ös határ (gondolom most mégnagyobb:((9 a közelébe sem érünkxD. Remélem, azért nem váratsz sokáig minket:D
    Amúgy nekem is eszembe jutott ami Isabellának. hogy szegény Russel. És közben azon filóztam: ha ennyire tehetséges Russel, mégis mi lehetne belőle? Friss vámíprként hatásosabb lenne?
    Najó, megyek Eclipse-szezni kicsit,mígafejezetet várjuk:D:D

    VálaszTörlés
  93. A könnyeim csak úgy potyogtak. A feléig bírtam, utána elszakadt a cérna.

    Hogy én mennyire, rettenthetetlenül ki nem állhatom ezt a Jade-et. Remélem, Josh szemszöge ezután 360°os fordulot vesz és meglátja milyen gonosz. Izgatottan várom hogy mi lesz a következő fejezetekben. Szerintem Edward örülten tombolni fog, hogy a szerelmét és egy családtagját ugymond 'túszul' ejtették(?). Mi lesz itt még. :D

    VálaszTörlés
  94. haliho:)
    nah ahogy olvasgattam itt a kommenteket többen írtátok h Isa csatlakozhatna a drága kis Jade falkájához és mutassa meg ugy az emlékeit, de szerintem amint belépne a falkába Jade Alfai parancsot adna neki, h farkas alakban nem gondolhat az emlékeire és szóban pedig nem mondhatja el...

    VálaszTörlés
  95. :):):)Fanee!!!!!:):):)
    Te tudod, de szerintem elég lenne az is, ha Josh szenszöge 180 fokos fordulatot venne:):):)
    Most ezt nem kritizálásképpen írtam, csak nem bírtam ki, bocsi!!!!:):)
    puszi mindenkinek!
    Andi

    VálaszTörlés
  96. ááá én igazából imádtam, hogy végre van valami izgalom is :D úgyértem, hogy valami akció :D
    olvasva itt a többi kommentet érdekes gondolatokat láttam... én is gondoltam rá, hogy most lép majd valamit Russel vagy, hogy neki lesz valami fontos szerepe... kíváncsi vagyok ki fog először rájönni, hogy mi történt Isáékkal. na meg, hogy Jade most tulajdonképpen mit is akar ezzel a "túszejtéssel".
    szomorú volt a búcsú rész, de valahogy éreztem, hogy nem fognak ők olyan könnyen elmenni.
    mostmár tűkön ülök, hogy mi lesz... :D

    VálaszTörlés
  97. Ez nagyon erdekesre sikerult,nagyon szomoru volt az elszakadas Nate-tol,mit akar mar jade is?!hol a felmento sereg???edward,farkasok,valakiiiiiiiiiii,jaj spirit,irto kivancsi vagyok a fojtatasra,nagyon nagyon siess vele kerleeeeeeek:D sok sok puszi

    VálaszTörlés
  98. Tényleg jó volt a fejezet.Remélem nem lesz semmi bajuk,majd kitalálnak valamit. Szerintem is lesz Russelnem valami köze a megoldáshoz. Utána meg ez a hír valahogy eljuthat Aroékhoz és jön az újabb bonyodalom.Ez csak egy elmélet...lehet bejön.
    Várom a következőt.
    Laura

    VálaszTörlés
  99. sziasztok,
    többen is írtátok, hogy jadenak talán az ellenszer kell, azért támadta meg őket...nede akkor miért hazafelé? miért nem akkor, mikor LaPushba mentek, akkor ott volt a kocsiban az ellenszer, most meg már ha jól tudom nincs Carlisle-nál...ugyhogy ez szerintem nem jó elmélet :)

    VálaszTörlés
  100. Sujuj most jönnek csak a problémák...hát szerintem ez nagyon gonosz h a ksibabát is belerángatja jade...nem volt szép húzás..és nagyon elszánt lehet, ha ilyen dolgoka is képes...a célszentesíti az eszközt kb.!

    Na csak így tovább, és remélem mihamarabb kapjuk a frisset!

    Pusz: Solei

    VálaszTörlés
  101. sztem itt zsarolás lesz..:D nagyon kiváncsi vok már h miért rabolta el őket..:S mondjuk azt a részt mikor Edwardék megtudják majd h elrabolták Isáékat,azt szívesen olvasnám Ed szemszögből is..:D vagy ha nem is Ed szemszögéből,hanem legyen benne vmi utalás h h tudták meg vagy vmi..:D sztem ugy fogják megtudni h Carlisle-nak vagy Isá-nak fel kell hívniuk őket telefonon..=) erre senki se gondolt? :D mondjuk az is izgis lenne ha bántanák egy kicsit Isát..Edwardot meg így zsarolnák..:D nagyon várom már siess a folytival!! =)

    VálaszTörlés
  102. Szia! Én eddig még sosem írtam kommentet, de lelkes olvasód vagyok (ja, most sem azért írok, hogy növesszem a hozzászólások számát, és minél előbb legyen új rész, áááá nem : )) Ezt a részt viszont nem tudom szó nélkül hagyni, a végére teljesen ledöbbentem. Nem tudom, hogy másznak ki ebből a helyzetből, de jó lenne Jade-et és Mariat is egyszerre "kiiktani". Talán most sikerül (?) Ja, egyébként nem szívesen lennék jelen, mikor Edward megtudja, mi történt Isabellával, kicsit ki fog akadni. Szegényke. De fő az optimizmus, bízzunk Jasperben, a múltkor is ő találta meg Isabellát.
    Csak így tovább!
    Sz.Andi

    VálaszTörlés
  103. Ja, még annyit, lehet hogy Jade elszámította magát, mert így Nate és a Cullenek csak összefognak, ellenük meg nincs sok esélye. Nem?
    Sz.Andi

    VálaszTörlés
  104. Nagyon jó lett.Csk annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy nélküle már nem lehetne élni:D.

    VálaszTörlés
  105. Jujj már de szeretném olvasni mikor Edward megtudja h Isát túszulejtették..:D kicsit ki fog borulni..:D csak hát Isa szemszögéből lesz, és az edwardos kiborulást nem biztos h olvashatjuk..:S áh de nagyon-nagyon várom már! kérleek Spirit folytatááááááááááást!! :D

    VálaszTörlés
  106. Kedves Spirit!
    A fejezet király volt, csak nagyon szomorú, de nyilván ez volt a lényeg.
    Nagyon izgulok, hogy mi lesz Carlisle-lal, Isa-val meg persze a kicsi Edwarddal is.
    És Cullenék nem is tudnak jönni segíteni, mert Alice nem láthatja, hogy baj van. :(
    Remélem Carlisle ledumálja a Jade-et a tervéről (bármi is az).
    Szörnyen magányos lesz ez a lány...
    Jah és, ha már itt tartunk akkor az 1 szélyes falkát is falkának hívják?
    Ha Isa kisöccse is sokat lesz vámpírokka, akkor ő is át fog változni...kíváncsi lennék milyen fejet vágnának a többiek mikor magtudják, hogy a kis Edward mondjuk belevésődött Martia-ba... huh
    De ez csak egy feltevés...elmélkedni még szabad!
    Kérlek Spirit írd tovább...ezt a várakozást nem lehet kibírni!!!! (halálra kínzol minket)
    Puszi B.J.

    VálaszTörlés
  107. Most, ahogy újraolvastam a történetet, tűnt fel, hogy Edward milyen aggódva engedi el Isát La Push-ba, hogy elbúcsúzzon. Illetve feltűnt első olvasáskor is, de így a végét ismerve egész más megvilágítást kap a dolog. Mintha Ed előre megérezte volna (talán az őket összekötö erős érzelem miatt), hogy valami baj lesz... Nagyon remélem, hogy azt is megérzi/meghallja valahogy, hogy hol vannak és időben segíteni tudnak nekik.
    Már nagyon várom a frisst!

    VálaszTörlés
  108. tényleg lehet, hogy annyira erős az érzelmi kapocs, hogy megérzi, hogy van valami...mint az ikreknél:)
    Ezért gondoltam méág rgebben arra, hogy szerepe van a bevésődésüknek, meg hogy anélkül is mennyire szeretik egymást...szóval ennek szerepe van abban, hogy Isa immunis a vámoírméregre...csak aztán megmagyarázta carlisle...:)
    Andi

    VálaszTörlés
  109. Hát...ahogy olvasgatom a komikat, sok minden eszembe jutott...
    Pl.: Feltűnt, hogy Josh milyen sietősen távozott és szinte szó nélkül hagyta Isa döntését...Lehet, hogy Jade-hez rohant és megmondta neki, hogy Isa költözik... Tudom, nagyon nagy szemétség lenne tőle, de talán mégis...
    És nagyon remélem, hogy igazunk lesz, és Ed megérzi, hogy Isa bajban van... Na meg persze, hogy a kicsi Ed-nek nem esik baja...

    Juujjj, nagyon várom az új fejezetet!!!!!!!

    Pusszancs
    Lina :)

    VálaszTörlés
  110. Egyébkén, szerintetek mennyi most a hsz szám?
    Én már nem sokáig birom új fejezet nélkül... X)

    Puszi
    Lina

    VálaszTörlés
  111. Szerintem abszolut nem szemétség Josh-tól, ha elmondta Jade-nek, hogy Isa és Cullenék elköltöznek. Miért ne mondhatta volna el? Nem volt titok, Isa mindenkitől elbúcsúzott.

    VálaszTörlés
  112. Ige, de lehet, hogy Josh tudta mit akar tenni Jade...és azért mondta el, mert nem lett volna több lehetőség...
    Lehet, hogy nem is mostanra tervezték az akciót, csak Jade megtudta, hogy költöznek és...

    VálaszTörlés
  113. Hát, ha abból indulok ki, hogy a múltkori hsz. határ 210 volt, amit aztán nem értünk el, akkor mivel folyamatosan emelkedik, ogndolom én a mostaninak többnek kell lennie, és még csak 200 közelében sem járunk ezzel a 112-vel. Úgyhogy hajrá mindenki, írjuk azokat a kommenteket, hogy minél előbb olvashassuk a folytatást! :)
    Néhány dologra reagálva:
    1. Jade tuti nem az ellenanyag miatt támadt rájuk, mivel azt már otthagyták Nate-nél. Ha az kellett volna neki, akkor már odafele megtámadja őket.
    2. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ilyen helyzetben nem gondoltak rá, hogy mi van, ha esetleg lesz valami balhé La Push-ban, mikor odamennek/eljönnek...
    Egyelőre ennyi, megyek összerakni a 10 oldalas beadandóm holnapra... :'(

    VálaszTörlés
  114. Szia!Kérnék egy szívességet: LÉGYSZÍ RAKD FEL AZ ÚJ FEJEZETET MERT HA NEM AKKOR HELYBEN HALOK MEG. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ......(ÉS ÍGY TOVÁBB)
    Már a családom agyára megyek,mert nem tudok aludni,tanulni és még a kaját is gyömöszölni kell belém,úgyhogy,ha lehet,akkor ne legyen már olyan sok a határ,mert meg fogok őrülni:D.

    VálaszTörlés
  115. sziasztok, mindenki!
    nem tom, mit írhatnék még, az összes elméletem kifejtettem, de egyszerűen megesz a ene, h még mindig nincs új fejezet!
    Kéééééérlek, Spirit, ne kínozz minket tovább!
    És kéééééérlek Mindenki, h jöjjenek azok a hsz-ek,h mielőbb olvashassuk az új fejezetet!
    Én már lassan öngyi leszek a várakozástól!:) Na jó, ez csak vicc volt, de szörnyen kíváncsi vok!
    Szép Napot mindenkinek!

    VálaszTörlés
  116. Nem lehetne hogy már újat írj?LÉGYSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

    VálaszTörlés
  117. Szió!
    Úgy látom tiszta depi az egész társaság az új fejezet miatt.Mindenki csak azt kéri hogy írd meg légyszí,meg hogy belehalnak ha nem olvashatják tovább.GYEREKEK!MI LENNE AKKOR HA MEGJELENNE AZ ÚJ FEJEZET?SEMMI,MERT CSAK ELOLVASNÁTOK A FEJEZETET ÉS JÜÖNNE AZ ÚJABB PANASZ ÉS NYŰGÖSSÉG.GYEREKEK!Lehet hogy spirit a jókedvünkért és a jó magaviseletért talán enyhítene a szigorú számon:D(talán):D.
    Legyen már egy kis jókedv is ,gyerekek!(meg persze hsz-ek is :D.)
    Kopi

    VálaszTörlés
  118. Igaza van Kopinak!!! A nyavajgással nem érünk el semmit... Én a részemről leírtam mindent, de ha júj komikat olvasnék, biztos tudnék mit hozzászólni... Szal, gyerünk: HSZ-EKET AKAROK!!!

    Puszi mindenkinek

    VálaszTörlés
  119. Szerintem is igaza van Kopinak.Jól beszélsz csajszi:D.Szerintem jó volt a fejezet és tökkre várom már az új fejezetet(ez nem nyavajgás).Nagyon klassz ötleteid vannak Spirit!:D.
    Mimi

    VálaszTörlés
  120. Ezzel a hsz-el is közelebb kerültünk a kövi fejezethez:D.

    VálaszTörlés
  121. Megint szuperizgalmas fejezetet hoztál össze kedves Spirit!!
    Megneharagudj de meg kell hogy kérdeznem nem gondolod/gondoljátok hogy kezd a hozzászolás határ kicsit szűrreális lenni??

    Liv.

    VálaszTörlés
  122. Talán,viszont van egy ötletem:ha a számhatár már nagyon sok,akkor 2 fejezet nkerül fel:D.Spiritnek sztem lesz annyi ideje:D.

    VálaszTörlés
  123. jajj, istenem. már megint nem tudom, mit kéne mondani. olyan nagy vagy, Spirit! kérlek , bocsáss meg, de egy régi reklám ut erről eszembe... nem emléksze már, mit reklámoztak, de arra igen, hogy a főszereplő minden egyes mozdulata új világot nyitott meg, először volt egy , majd kettő, aztán négy... végül több ezer.ezért tart nekem minimum 1 órába végigolvasni egy fejezetet: valaki tesz valamit, én pedig megpróbálom elképzelni, mi lesz ennek a következménye...és végül van vagy száz különböző szálam, de te mindig a százegyediken mész tovább. nem tudom , meddig bírom idegekkel. abba ne hagyd!!!

    pussz: anlyra

    VálaszTörlés
  124. egy két betű lemaradt, elnézést, szoknom kell az új billentyűzetemet :)
    anlyra

    VálaszTörlés
  125. :'( Nem találok szavakat.. Végig bőgtem az egész fejezetet, és még most is sírok.. Annyira szomorú volt.. Teljesen előttem volt az egész..:'( Amit meg a novellánál írtam, azt teljes mértékben visszavonom! Nem sajnálom Jade-et!:@ Utálom!:@ Minden miatta van!:@ Utálom, utálom, utálom!:@ Legszívesebben életre kelteném, és én magam esnék neki..:@ (Oké, ez most beteges, de értsétek meg..:$) Áh.. Már alig látok a könnyektől, a torkom is kapar.. Mintha csak én magam éltem volna át..:'( Jade..:@ Na, folytatom, hátha valami jó is történik..:') Közben meg megpróbálok nem bőgni folyamatosan..:) Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés