.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. október 25., vasárnap

Mismouth kampánya, avagy Mentsük meg Joshuát!

Nos, ezt kaptam ma Mismouth-tól, és megkért, hogy tegyem ki az oldalra. :) Én pedig annyira édesnek találtam ezt az ötletet, hogy megteszem neki. :) Ő nem tudja, hogy én milyen sorsot szánok Josh-nak, jót vagy rosszat, egyszerűen csak fél attól, hogy a rossz mellett döntök, ezért írta meg az alábbi üzenetet nektek. :)


"Kedves Olvasótársaim!

Örülök, hogy ilyen sok embert képes összehozni egy ilyen jó történet :) Sokat agyalunk, és egyre több és több megfejtés, találgatás, összeesküvés elmélet lát napvilágot általunk erről a remek fanfic-ről. Nem hiszem, hogy nagyot tévednék azzal, hogy sokan vagyunk úgy, hogy a gépet bekapcsolva az az egyik első dolgunk, hogy megnézzük, van-e új fejezet.

Én is így vagyok ezzel... Nagyon szeretem ezt a fic-et. Volt szerencsém találkozni az írójával, aki egy csupa szív, aranyember (ezt minden túlzás nélkül állíthatom)! Szoktam beszélgetni Spirit Blisszel. Hiába nyaggatom, hogy áruljon el valamit, ő derekasan állja az ostromot, és bár legszívesebben elmondaná, mégsem teszi. Én megosztom vele kételyeimet, az elméleteimet, s próbálok a félszavas válaszaiból következtetni.

Még korábban kifejtettem Spiritnek, hogy mennyire odavagyok Josh karakteréért, és kérésemre a http://www.twilightspirits.gportal.hu/ oldalon a Team Nate alá csinált egy Team Joshua-t is :D

Nem olyan régen, az egyik utolsó beszélgetésünk tárgya (még a pillanatképek előtt) a Jade-Josh dolog volt. Hogy vajon Josh melyik oldalon áll, vagy mi lesz vele? Ugye észhez tér, és kimászik ebből az egészből, és nem lesz baja? Erre Spirit csak annyit mondott sejtelmesen, hogy a jó emberekkel is történnek rossz dolgok, és hiába szeret egy karaktert ő is, ha a történet azt kívánja, akkor bántani fogja... Oh... mondom akkor majd megalapítom a "Szabadítsuk ki Joshuát!!!" kampányt! Persze először csak viccnek gondoltam az egész dolgot, amíg Spirit rá nem bólintott, hogy rendben, és ha összegyűlik 500 aláírás, akkor lehet szó Joshua megmentéséről.
Ebben kérném a segítségeteket!!Mentsük meg Joshuát!

Kedves Mindenki! Hagyj itt kérlek egy kommentet, amiben támogatod a kezdeményezésemet!

Aki szereti Josh-t, aki farkaslány (farkasfiú ;)), aki utálja/gyűlöli/egy kanál vízben megfojtaná Jade-et, vagy aki csak úgy gondolja, hogy Joshuának igenis van helye a történetben, az mindenképp kérem írjon ide egy megjegyzést!

Remélem sikerrel járok-járunk :)
Előre is nagyon köszönöm!
Reni alias Mismouth"

221 megjegyzés:

 1. Woof woof Josh béjbi! Mentsük meg Josh-t! :D
  Mert neki még a boxer is jól ÁLL! :P

  VálaszTörlés
 2. Ááááh mentüsk meg Josh-t! Mert látni akarjuk MÉÉÉÉG boxeba!! :P

  VálaszTörlés
 3. Mentsük meg Jhost, sok rossz történt vele...:( *Team Jhosua*

  VálaszTörlés
 4. Hát ez nem semmi:D Ilyen is van? Eldobom a hajam, de komolyan:D Milyen jó már ez:D Mondjuk eléggé fura, hogy Spirit engedélyez ilyesmit, de nekem nagyon tetszik:)És végre, nem csak én féltem Josh-t! Mi van, ha nem jön össze az 500 komment? Akkor meg fog halni? Vagy valami baja lesz? Vagy mi lesz? Emberek írjon mindenki, de rohadt gyorsan:D Köszi Reni:) Hajrá Josh! Team Nate!:D Juca

  VálaszTörlés
 5. Hehe, ez nekem is tetszik. :)
  Bár én valahogy nem hiszem, hogy Spirit meg akarná ölni Josht, az pedig, hogy szenvedni fog, a Jade-hez fűződő viszonya mellett szerintem elkerülhetlen, de amit tudok, és is megteszek érte. :) Mentsük meg! :)

  (Egy kérdés: 500 kölünböző ember támogatása a cél, vagy csak 500 hozzászólás? ;)

  VálaszTörlés
 6. Mismouth drága nem lehetett volna kevesebb kommentet kisajtolni Blissből? :D Nem tom, hogy ment, na de azért én is meg akarom menteni Josht! Nem rossz ő... És utálom Jadet... :D Szóval hajrá Mindenki!!!! :D pusz

  VálaszTörlés
 7. TEAM JOSHUA!! Tényleg annyi rossz dolog történt már eddig vele, muszáj, nem lenne jó, ha bármi baja esne, vagy meghalna... Ja és el kell felejtenie azt a szörnyű, Jade nevezetű nőszemélyt, akit jobban utálok, mint bármi mást ezen a világon!!:) Go Joshua! /Juderon/

  VálaszTörlés
 8. Hááát én sem hiszem h kiírná a regényből, bár ha valóban Jade mellé áll, akkor nem tom mi lesz a sorsa?!Szal én is remélem Josh a jó oldalon marad!és nem esik semmi baja!:)
  Ginever

  VálaszTörlés
 9. Mindenkivel történnek jó és rossz dolgok,nade Joshnak legyen elég ennyi szenvedés.

  VálaszTörlés
 10. Jujjj, KÖSZÖNÖM :D

  Bocs, hogy 500.. ennyi lett az annyi...

  Köszönöm, hogy máris írtatok!

  Esetleg egy ötlet Spiritnek:

  Megoldható lenne a dolog úgy is, ha Josh közben bevésődne... másba.

  ÉN BEVÁLLALOM!!! :D

  VálaszTörlés
 11. Én is beállok a sorba! xD Én is meg akarom menteni Josh-t! :D /Bijjuss/

  VálaszTörlés
 12. Jaj ez nagyon édes!:D
  hát én személy szerint azok közé tartozom, akik Jadet nem, hogy egy kanál vízben, de akár egy cseppben is megtudnám folytani, ha ez lehetséges lenne. és sajnálnám Josht, ha lenne akkor ökör és a szívére hallgatna:( a legjobb megoldásnak hirtelen én is a "bevésődés másba" látom, de lehet úgy kevésbé lenne izgalmasabb. mert akkor úgy egyértelmű, hogy Josh marad. Viszont a megmentésére én is nagyon szívesen szavazok!
  és nagyon jó ötlet volt ez tőled Mismouth!
  pussz

  VálaszTörlés
 13. Megmentjük Josh-t! :)

  VálaszTörlés
 14. Mentsük meg Josh-t!! :D
  Szilvi

  VálaszTörlés
 15. Alap, hogy támogatok egy ilyen ötletet! xD

  VálaszTörlés
 16. Sziasztok
  Engem is nagyon megrázott Josh pillanatképe,
  mentsük meg,
  én naygon nem szeretem Jade-tés nagyon remélem ,hogy nem jönnek össze vagy nem hagyja el a falkát Jade miatt.
  Nagyon megrázna:-(
  Sziasztok,
  Rita

  VálaszTörlés
 17. Jaaaaaj nemár h Josht bántani akarjátok:( nkm Josh kell!!!!
  gyorsan írjon mindenki:)

  Puszim, Tuccko:)

  VálaszTörlés
 18. SAVE THW WOLF! SAVE THE BOY! SAVE JOSH!

  VálaszTörlés
 19. Én is támogatom az ötletet.Legszívesebben kitekerném Jade nyakát(persze,ha nem csak egy fic szereplő lenne, és ez a történet valóra válnaxD)
  De hogy ilyet hogy lehet kitalálni,azt nem tudomxD
  Grat az ötletszerzőnek :D xD

  VálaszTörlés
 20. Támogatom az ötletet!:) Team Joshua!:)
  Üdv: Orsi

  VálaszTörlés
 21. Josh forever!!!!!!!!!!!!!!!

  Mentsük meg! Mentsük meg! szóval + egy szavazat!

  VálaszTörlés
 22. Indítvány támogatva!:):) alap...
  Szabadítsuk ki Josht, Nyuszikisasszonynak szüksége van rá! És nekünk is!
  Szerintem is vésődjön be másba! Valami csini kis farkaslányba!Jade-et meg törölje ki a fejébők mondjuk Russel:):):) jól kitaláltam? ugyeugye...
  Remélem összejön az 500!:):):)
  puszinyuszukisasszony!
  Andi

  VálaszTörlés
 23. Én is csatlakozok:D Josh jobbat érdemel, mint Jade! Hajrá!

  VálaszTörlés
 24. én is támogatom
  BB

  VálaszTörlés
 25. Én is támogatom! :)
  Mentsük meg Josht! :D (L)
  Puszi.

  VálaszTörlés
 26. fúú jó soknak kell összegyülnie 500:O (elfogott a vakrémület:P) na de mind1 támogatom!! Jade-et sosem szerettem igazán.. sőt inkább azt mondanám, hogy első perctől fogva utálom! Josh nagyon rendes fickó, ő sokkal jobbat érdemel Jade-nél!! Támogatom az ötletet Josh-nak helye van a fic-ben!! Maradnia KELL!! Ez közérdek;) Büdös könyv(L)

  VálaszTörlés
 27. Reményeim szerint nincs is arra szándék, hogy Josh története teljesen kudarcba fulljon, vagy nem tudom hogy mondjam, de TÁMOGATOM, mentsük meg őt! :D

  VálaszTörlés
 28. Kedves Mismouth, én nagyon szivesen támogatom a projektet ;)
  Bevallom, néha fura Josh karaktere, de azért nagyon is szeretem :D Főleg a pillanatképekből derült ki, hogy ő végig csak jót akart Isabellának...
  Nagyon reménykedek, hogy sikerüljön, bár az 500 az szép nagy szám...:D
  Nah szorítok ;)
  Puszi :P

  VálaszTörlés
 29. Sziasztok!

  Általában én nem szoktam kommenteket írni, csak csöndben rajongok a történetért, de most muszáj, mert én is nagyon szeretném, ha Josh-sal nem történne semmi rossz dolog. És egy kérdés Spirithez: nem lehetne e esetleg lentebb vinni a határt? *pislog, és boci szemekkel néz*

  Hektorya

  VálaszTörlés
 30. Vannak természetbarátok, állatbarátok és az én drága, csupaszív Mismouth-omnak hála lesznek farkasbarátok is:) Csatlakozom:)

  VálaszTörlés
 31. Kicsit egyetértek Spirittel. Fogalmam sincs, mi a szándéka pontosan Josshal, de annyit mondhatok, keresztül kell mennie néhány csalódáson, hiszen ettől csak erősebb lesz. (És remélem nagyon-nagyon erős lesz :D). És még egy oka lehet annak, hogy csalódnia kell: az, hogy rájön, a vámpírok közt is vannak jók. Szerintem ezen az úton végig kell mennie.
  Ennek ellenére én is támogatom, hogy mentsük meg őt. Ez annyit tesz nálam, hogy happy endet szeretnék neki. :) Szóval Spirit, légyszi a vége legyen jó. :)

  VálaszTörlés
 32. Bennevagyok
  Szabaditsuk ki Joshuát
  vesszen Jade

  VálaszTörlés
 33. Mentsük meg Josht! :))
  Én is támogatom!!
  Csillu

  VálaszTörlés
 34. Sziasztok!
  Naná, hogy mentsük meg Joshuat, ne szenvedjen tovább. Találjon végre egy rendes csajszit, akibe bevésődhet.
  Melinda

  VálaszTörlés
 35. igen mentsük meg őt:)
  nem rossz ő...belül tényleg rendes lehet
  én is támogatom :)
  Niky

  VálaszTörlés
 36. Halihó!
  Ez nekem is tetszik! Mentsük meg Josht és Jade-et folytsuk vízbe, lécci! Na jó ha nagyon muszáj, akkor Jade-et nem kell megfolytani, de Josht mentsük meg! Szegénynek eddig lya rossz élete volt. Mostmár megérdemelné a boldogságot! Mostantól ez a mottóm: Amit az Élet egyszer elvett tőled, azt kamatostúl adja vissza!
  Szóval Josh nagyn boldog lesz...legalábbis remélem!
  Wywu

  VálaszTörlés
 37. Én is nagyon szeretem Josh-t, habár Jade-et a hátam közepére sem kívánnám... Szóval legyen jó Joshua élete!
  Jade... úúútálom Jade-et ^^
  Hajrá, Josh! :)
  Angely

  VálaszTörlés
 38. +1 szavazat Joshért;)

  VálaszTörlés
 39. Szerintem Joshnak helye van a történetben és nem kéne ezt tenni vele,hogy holmi kis "Jade"-ecske elcsábítsa és olyan dolgokat tegyen vele,amit később tényleg megbánhatna.Nélküle nem lenne egész a falka,mert hiszen ki vághatna mindig mindenki szavába olyannyira ingerülten,ki lehetne az,aki úgy le tudná korholni az embereket,mint a mi Joshunk?
  Egy szó mint száz:MENTSÜK MEG JOSHUAT!!!
  Kopi

  VálaszTörlés
 40. és még 1
  by katica

  VálaszTörlés
 41. Josh alapjáraton (igen Juca:D) rendes srác, csak Jade elvette az eszét. Ezt nem hagyhatjuk! Lépjünk Jade helyébe és mentsük meg Josht!!!

  VálaszTörlés
 42. Csatlakozom a mentsük meg Josht kampányhoz! Benji után ő a kedvenc farkaskám:) megérdemli, hogy végre valami jó is történjen vele...woof woof Josh!:D

  VálaszTörlés
 43. énis védem Josh-t :D Annyira rossz történt vele... legyen már boldog. És legyen jó élete. Jade-et utálom. Szóval, mentsük meg Josh-t hadműveletbe benne vagyok, és támogatom xD

  VálaszTörlés
 44. Mentsük meg Josht!!!!!
  TEAM JOSH!!!!!

  VálaszTörlés
 45. Én is támogatom ezt az ötletet.
  Josh 4ever
  Egy ilyen 'férfi-isten-ember-állatot' nem lehet veszni hagyni... :)

  VálaszTörlés
 46. én jade melett álok. mivel nemtudunk mindent róla. XD
  de télleg
  lehet hogy most lesz valami nagy fordulat és kiderül hogy jade valami hú de szuper nagy hős és mittom én!

  VálaszTörlés
 47. Énis Josh megmentésére szavazok. Hajrá!!!!!!!

  VálaszTörlés
 48. Eddig azt hittem egyedül én vagyok Josh fan,de látom mégsem,ennek szívből örülök és a szavazatom teljes mértékben Mismouth-é.:)
  (L)Team Josh(L)(Spiritnek : Már akartam kérni,hogy írj oda engem,csak nem tudtam hol kell rá jelentekzni.Szóval beírnál a Josh fanokhoz??:P Előre is köszi<3 )
  Puszi Zsizsi.

  VálaszTörlés
 49. Jajj, ne már. Mit akartál vele csinálni? Mi lenne nélküle és a nyuszi kisasszonnyal? Most komolyan? Azután a pillanatkép feji után hát annyira beleszerettem a nyuszikába, meg abba, hogy Josh hogy szereti. Ne bántsad Josh-t, kérlek!!! Se a nyuszit XD Team Josh ♥

  VálaszTörlés
 50. Itt a pécsi wolf pack egyik tagja jelentkezik...:D Josh kell nekünk...szeretjük nagyon!!! És rettentően szomorúak és csalódottak lennénk ha történne vele vmi rossz!!!!:S
  Üdv:Luna

  VálaszTörlés
 51. Lelkesen csatlakozom az előttem szólókhoz/írókhoz. Nekem sem a szívem csücske Jade, és nem akarom, hogy Josh eltűnjön a ficből…. szegénnyel annyi rossz dolog történt, hogy ráférne már valami vidám és boldog esemény…:( pl.: találkozhatna a bevésődésével, hogy mindörökre elfelejtse Jade-t.... Szóval én is arra szavazok, hogy maradjon! :)
  Üdv: Ingrid

  VálaszTörlés
 52. Mentsük meg Josht!!!! Nekem is az egyik kedvencem, tehát ki nem hagynám a szavazást!!!!! A másik, hogy ki nem állhatom Jade-t!!! :)
  Puszi

  VálaszTörlés
 53. én is szeretem Josht annak ellenére amilyen forrófejű néha de éppen ez teszi mégis szerethetővé :)
  igen maradjon bent :)

  VálaszTörlés
 54. Nem igazán kedvelem Joshuat, de mivel nála sokkal jobban, sőt ezerszer jobban gyűlölöm Jadet, ezért MENTSÜK MEG JOSHUAT :D:D Nem való ő Jadhez. Sokkal jobbat érdemel.
  Spirit! Ne bánj el még jobban szegénnyel.:)

  VálaszTörlés
 55. Hetek óta azon gondolkozok, hogy írnom kéne egy hsz-t és ezt már nem lehet szó nélkül hagyni.
  Igaz nem a kedvencem Joshua, de mivel jó karakter, és Jade ellen vagyok...

  ...mentsük meg Josh-t!! :D

  Jane

  VálaszTörlés
 56. Sziasztok!
  Nekem se Josh a szívem közepe de ne hogy totálisan tönkre menjen emiatt a kis lompos szajha miatt.
  Jadenek pedig egy nagy pofon dukál.Szóval MENTSÜK MEG JOSHUAT.
  Spirite szerintem maradjon ép és ne váljon árulóvá mivel az komoly rombolást okozna a lelkivilágában.
  Üdv R.E.:)

  VálaszTörlés
 57. én is megmentem Josht!!!:D
  Luca

  VálaszTörlés
 58. Josh néha elég undok tud lenni,de pont ezért imádnivaló!!! :) Szerintem nem fog meghalni.. még nagyon sok mindnet ki lehet hozni a szerepéből és ezt Spirit is biztos így gondolja.Legalábbis nagyon remélem. :) Ahogy már mások is írták,szeritnem sem elkerülhető,hogy szenvedjen..és biztos lesz v.mi galiba és bajba is fog kerülni,de nem fog meghalni. (ugye??)
  Még nem tudom,hogy mitől(vagyis Jade-től biztosan :D ),de mindenképp MENTSÜK MEG JOSHUAT!!! :)
  És további jó írást Spirit! ;) A pillantképek is mindig fantasztikusak!!!Remélem lesznek még!
  A következő fejezetig pedig kattog az agyam.. :P
  Üdv.: Amy

  VálaszTörlés
 59. Támogatom a Mentsük meg Joshuat progit!:)♥
  üdv: Csuti

  VálaszTörlés
 60. Mentsük megggg!!!:D
  Üdv.:Meszty

  VálaszTörlés
 61. Erre csak annyit tudok mondani, hogy: BENNE VAGYOK!!!!! :D
  Én is túlságosan szeretem őt ahhoz, hogy valami baja legyen... :P
  pusz
  Barbee

  VálaszTörlés
 62. nehogy bántsuk őt! Melletted (mellette) vagyok! :) Orsi

  VálaszTörlés
 63. Nem vagyok Jade ellen, nem utálom őt, de végülis nem is tartozik a kedvenceim közé! Egy viszont biztos: Joshnak a történetben van a helye!!! Támogatom a dolgot! :)

  VálaszTörlés
 64. Mentsük meg Josht!
  KK

  VálaszTörlés
 65. Mentsük meg Josht!!
  Spirit ne bántsd...:(

  VálaszTörlés
 66. Hello!

  Én is benne vagyok. Remélem összegyűlik az 500 hsz.

  Spirit egyébként nagyon tetszett a Josh féle pillanatkép, főleg amikor letámadja Jade-t :P
  De valljuk be a csaj nem érdemelte meg.

  VálaszTörlés
 67. Szsabadítsuk willy-t ööö vagyis Josh-t. Hajrá!!!!

  VálaszTörlés
 68. Sziasztok!
  Szerintem is meg kell menteni Josht-t!!! Úgyhogy támogatom az ötlete h megmentsük. Eddig nem nagyon szeerttem, de most h egy kicsit az ő oldaláról is láthattuk dolgokat megváltozott a véleményem. Szóval hajrá!! (Nyuszi kisasszony xD - ez annyira édes...)

  VálaszTörlés
 69. Én is támogatom a Josh mentőakciót!
  Bár a "magvait" igazán adhatta volna másnak is :)

  VálaszTörlés
 70. Jó sok az az 500 hozzászólás, ezért én is csatlakozom, hogy minél előbb meg legyen! Nem igazán törődtem eddig a karakterével, de a Pillanatképek után még rokonszenves is lett, kár hogy pont Jade-del gabalyodott össze, még jó hogy nem vésődött bele :-))
  Szóval hajrá, mentsük meg Joshua-t!!!
  Üdv: Anita

  VálaszTörlés
 71. Csatlakozom a többiekhez.
  Mentsük meg Josht! :) (szegénykém nem tehet róla, hogy az az uolsó kis khm úgy az ujjai köré csavarta :( )
  Fruzsi

  VálaszTörlés
 72. Hajrá Josh!
  Imádom a karakterét, szóval mentsük meg Josh-t!
  Momo

  VálaszTörlés
 73. Én is sorba állok.... mentsük meg Josh-t! Főleg, hogy utálom Jade-et!!!
  Niki

  VálaszTörlés
 74. Jövök én is :) Szívesen megfojtanám Jade-et, szóval mentsük meg Josh-t :D

  VálaszTörlés
 75. Mentsük meg Josht!!!!!
  Jade-et ki nem állhatom, Josh pedig nem érdemli meg hogy még egy rossz dolog történjen vele.
  Spirit kíméld meg, kérlek!

  VálaszTörlés
 76. Beszállok a Josh-ért folytatott harcba!! :) Maradnia kell bármi áron! :)
  Kitti

  VálaszTörlés
 77. ő A KEDVENCEM, PERSZE, HOGY MEG AKAROM MENTENI!

  VálaszTörlés
 78. Mentsük meg Josh-t! =)
  Jade-et pedig egy kanál vízbe...^^

  VálaszTörlés
 79. ójee :D

  Team Josh :D <3

  jöhet az "egy kanál víz"...:D

  VálaszTörlés
 80. Egyetértek minden előttem szólóval... Josh-t meg kell mentenünk! :)

  VálaszTörlés
 81. Ez nagyon aranyos. :D Én eddig nem igazán kedveltem Josht, de a pillanatképek után már neki is van helye a szívemben, úgyhogy: Mentsük meg Josht! :D (De leginkább Jade-et tüntessük el a Föld színéről! :D)
  Lulu

  VálaszTörlés
 82. naná, hogy mentsük meg Josht! Imádom őt<3. Team Josh!

  VálaszTörlés
 83. Utálom Jadet úgyhogy mentsük meg Josht ^-^

  VálaszTörlés
 84. Énisénisénis!!! Mentsük meg Joshuát Jade-től!!:D:D:D

  VálaszTörlés
 85. Anti Jade club:P:P:P:D
  Team Josh:):):) (De csak Cullenék után:P:)

  VálaszTörlés
 86. mindent bele!mentsük meg Josht!!!:D:D:D
  eszti

  VálaszTörlés
 87. mencsuk meg josht!!!:D:D:D

  VálaszTörlés
 88. Szia!
  Hát ez tök jó...
  Utálom Jade-t úgyhogy gyűljenek a komik:D:D:D

  Lukci

  VálaszTörlés
 89. Nehogy má' baja essen! Szeretem Josht, utálom Jade-et. Mi kell még? 500 hsz? Remélem meglesz, mert Josh-nak igen is benne kell lennie.:D
  Hajrá emberek, MENTSÜK MEG JOSHT!!!:D
  Pussz: Rika

  VálaszTörlés
 90. Szerintem maradjon.Akarom hogy maradjon. :D
  Josht szeretem, viszont Jade-et utálom.
  Puszi:NixoOn

  VálaszTörlés
 91. Hali!
  Benne vok, nagyon szeretem Josh-t, még ha nem is mondom annyira, és a pillanatképek el is bizonytalanítottak, de nagyon szeretném, ha megmentenénk!
  Jade-et nem tudom eldönteni, h utáljam-e, v csak simán ne szeressem... Majd a történet végére eldöntöm. :)
  Pusz:
  Kisildikó

  VálaszTörlés
 92. Joshua 4ever! Kell bele hirtelenharagú farkas is. Nem éri ha mindig csak Bella követ el hibákat, legalább lenne valaki még, aki néha hibázik vagy legalábbis nem tökéletesen, és kifogástalanul viselkedik. Úgyhogy hajrá Joshua!

  VálaszTörlés
 93. eddig különösebben nem voltam oda Joshért, nem tudom megmondani, hogy miért. nem mondom, hogy nem szerettem, de nem is volt a kedvencem :).
  most viszont elolvastam a Pillanatképek 2.-t, és hirtelen megváltozott a véleményem :D.
  úgyhogy énis csatlakozom a kampányhoz, és mentsük meg Joshuát! ;)

  VálaszTörlés
 94. Mentsük meg Josh-t! Ő a kedvencem, mert a kemény felszín alatt egy irtó rendes srác.
  És kell valaki, aki ellenáll Isabellának!
  /babsz2/

  VálaszTörlés
 95. Mentsük meg Joshuát ! :)

  VálaszTörlés
 96. Egyetértek, mentsük meg Josh-t! :D

  VálaszTörlés
 97. Szabadítsuk ki Joshuat!!! (Jade karmai közül:)))

  VálaszTörlés
 98. Támogatom a dolgot! Ő csupán egy elveszet bárány, de nincs bevésödése, és a családját nem dobhatja így el. Ha már úgy is esne a történet, hogy a rossz oldalra keveredik. Késöbb ismerje fel a hibáját és egy hihetettlen csavarral forditsa meg az események hirtelen jött lavináját! És szívből békéljen meg és fogadja el Isabella másik családját is.
  Szerintem...

  VálaszTörlés
 99. mindenképpen maradjon Josh a törénetben mert engem iszonyatosan érdekel, hogy akkor ő marad az a vámpírgyűlölő, Isát meg nem értő személy vagy esetleg megváltozik. Mentsük meg Jodh-t! :D

  VálaszTörlés
 100. már csak 400 kell :))
  hajrá Josh - megyünk s megmentünk :D

  VálaszTörlés
 101. Mentsük meg Josh-t!!!!!!!:D:D:D:D:D

  VálaszTörlés
 102. Éjjen Johsua :D én rá szavazok:D Jadet meg nem bírom elviselni:):)):
  pusz pusz

  VálaszTörlés
 103. Save Joshua!!!(L):) puszii nikcsii

  VálaszTörlés
 104. Szegény annyit szenvedett már, Úgy sajnálom Őt!! Rá szükség van ebben a történetben! Mégis ki fogja annyira gyűlőlni a vámpírokat ha nem ő, és ki más feszes alsónadrágjáról lehet ilyen jót írni?

  Save Josh!!! <3

  u.i.: woof-woof baby!!

  xoxo

  VálaszTörlés
 105. Mentsük meg Josh-t! Mentsük meg Josht-t! Naaaaaaaa emberek, gyerünk! Nem hagyhatjuk szerencsétlen farkast, annyit szenvedett már! mentsük meg Joosh-t!

  VálaszTörlés
 106. nem igazán bírom Josh-t, de nem rossz ember (mármin farkas.... vagy nem??? xD), ezért nem szeretném, ha részesülne annak a (rengeteg negatív jelző) Jade-nek az ármánykodásából. Sózval mentsük meg Josht!!!!! :)

  VálaszTörlés
 107. Ne kínozd tovább Josht Jaddel! Vagy ha mégis gonosz lesz, csináld vissza jóvá! PLEASE!!!

  VálaszTörlés
 108. Bocsi, én már írtam, de nem tudnám elviselni Josht gonosznak...

  VálaszTörlés
 109. szegény Josh, legyen neki is valami jó dolog az életében, mondjuk megtalálhatná a rendes párját!
  Mentsük meg Őt ! Spirit légyszíves tegyél valamit!!

  VálaszTörlés
 110. Kedves Josh,

  Egy igen kedves lány, névszerint Mismouth, kitalált egy kampányt a részedre, hogy megmentse a s*gged, mert te olyan szépen bedöltél a mi utálatunk tárgyának, Jade-nek.
  Remélem most örülsz...
  És köszönetet mondhatsz Spirit Bliss-nek, aki eddig ilyen szépen egyengette útjaidat és a többi másik 100 embernek aki próbál megmenteni.
  Reménykedünk hogy lesz 500 kommentáló aki azért ír mert kedvel vagy csak azért hogy ne sikerüljön Jade terve.
  Hajjj, te is jó nőszemélyt fogtál ki...

  Sok szerencsét, üdv: Smohi

  U.i.:Ha összejön az 500 hsz, remélem írsz egy köszönet levelet. ;)

  VálaszTörlés
 111. ÉisÉnisÉnis besegítek! :D
  pusz: szab

  VálaszTörlés
 112. Joshnak a jó farkasok közt a helye!!!
  Hajrá, hajrá!!!
  Szabina

  VálaszTörlés
 113. Megerdemli, hogy bevesodjon valakibe es boldogan eljen.. Jade meg grrrrrrrrrr...szoval

  VálaszTörlés
 114. Hát eddig tán egy hozzászóllást sikerült írnom de most gondoltam mégis csak irnóm kéne hisz Josh babát nagyon megkedveltem a történetben szóval hajrá mindenki mentsük meg , szabadítsuk ki !!! :)

  Tamy

  VálaszTörlés
 115. Amikor elolvastam a pillanatképeket, rájöttem, hogy én nagyon kedvelem Josh-t. És nem akarja bántani Isabellát, csak ráébreszteni, hogy szerinte egy "álomvilágban" él a lány, és hogy ha továbbra is Edward mellett marad, akkor baja eshet, vagy még rosszabb... És van egy olyan rész a pillanatképek résznél: "Bosszantott az a kis fruska, mégis volt benne valami, ami miatt kedveltem. És ezért magamra is mérges voltam. Azt hittem, hogy majd társra lelek. Valakire, aki megérti, mit is érzek, hiszen, ugyanazt élte át, amit én is – egy vámpír elvette tőle a szüleit." Én jelen pillanatban örülnék, ha Josh és Isabella összejönnének. Tudom hogy ez őrültség, és hogy nem fog megtörténni...és bocsánat a képtelen ötletért minden Edward+Isabella fannak, de ez nagyon kikívánkozott belőlem. Mentsük meg Josh-t!

  VálaszTörlés
 116. Hali! Joshuának maradnia kell!! Mégha nem is ő a legkedvesebb szereplő azt tudjuk, hogy szereti Isát és eza Nyuszi Kisasszony ^^ annyira édes egy sráctól, hogy így nevezi el... xD sztem még énsem nevezném el így, de ez annyira aranyos tőle :d szval Josh maradjooon :D:D Pussz: Emily 13

  VálaszTörlés
 117. Huhh Joshnak maradnia kell!! :D
  Daphnee

  VálaszTörlés
 118. Mentsük meg Joshuat!! Emberek írjatok még!! :D Annabellababa

  VálaszTörlés
 119. mikor elolvastam a pillanatképeket rájöttem h talán Joshnak igaza lehet...a vámpírok sem tarthatják magukat örökre..sajnos... deha bízni nem is legalább el kell fogadni őket.de Josh maradjon lécci ^^
  Veni

  VálaszTörlés
 120. Jade borzalmas...szegény Josh pont őbelé szeretett bele... :S de nembaj...Josh életben marad bevésődik valakibeés megmenekül ^^
  Moyra

  VálaszTörlés
 121. az úccsó két "Helga" hozzászólást nem a legelső "Helga" hozzászólás írója írta! Én más vagyok, csak nem vettem észre, hogy egy másik Helga is a rendes nevét használja, és most már heli15-ként fogok kommentelni. remélem, érthető voltam!

  VálaszTörlés
 122. Sziasztok!!!

  Mentsük meg Josh-t!!!
  Utálom Jade-et, és nem lehet, hogy egy belül olyan rendes ember...farkas...mint Josh megjárja...
  Lehet hogy gonoszkodó néha, de igenis tudom hogy jólelkű :)

  Szóval mentsük meg!

  Gabó

  VálaszTörlés
 123. most már teljesen a szívem csücske lett Josh. Imádom, szerelmes lettem belé. Amiket eddig elmondtak az olvasók...egyre jobban szeretem őt(L). Ez nem járja, hisz nem lehetek szerelmes egy kitalált karakterbe, vagy igen? Lényegtelen, ezzel csak azt akartam mondani, MENTSÜK MEG JOSH-T. (L)TEAM JOSH(L)

  VálaszTörlés
 124. Mentsük meg Josh-t!!!Jadet-ez meg száműzzük!!

  VálaszTörlés
 125. Mentsük meg Jos-t!
  Fanka /farkaslány96/

  VálaszTörlés
 126. MENTSÜK MEG JOSHT!!!!
  JADE MEG MENJ A .... :D :D :D

  VálaszTörlés
 127. Mentsük meg Josh-t!!!!!!!

  VálaszTörlés
 128. mentsük meg Jhost!!!

  VálaszTörlés
 129. imádom josht!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 130. mentsük meg josht!!!támogatom, nagyon jó ötlet!!Eddig is odavoltam Joshért!!!!!!

  VálaszTörlés
 131. JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!!JOSH!! :-))))))))))))))))))))

  VálaszTörlés
 132. Teaaaaaaaaaaaaaaaaam Jooosh!!!!
  Csak egy kicsit sok az az 500 nem? *nagyon fél*
  Mindegy szeretjük Josht:D Van még helye a ficiben:P (vagyis remélem/jük)

  VálaszTörlés
 133. Team Josh!:))) A pillanatképek előtt is kedveltem, de most még jobban szeretem, sikerült megértenem az érzéseit.

  VálaszTörlés
 134. Akkor legyen...mentsük meg!

  VálaszTörlés
 135. Mentsük meg Josht!
  Szegény Nyuszi Kisasszony mihez kezdene Josh nélkül?
  Amúgy, honnan jött a nyuszi neve?
  Meddig kell elérni a határszámot?
  MSE

  VálaszTörlés
 136. Mentsük meg Josht!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 137. KÖSZÖNÖM MINDENKINEK aki eddig írt, és mindenkinek, aki ezután fog :)

  Annyira édesek vagytok!

  Látod Spirit? Szeretjük Joshua-t (nem kicsit)...
  Nem lehetne a határt kicsit lejjebb vinni? :D

  VálaszTörlés
 138. ohh...rem meglesz az 500 Josht megmentjüük :D szeretjüüük
  Kelly

  VálaszTörlés
 139. Sosem írtam még, de josh-t én is szeretem! Spirit nehogy kinyírd!!!:D

  VálaszTörlés
 140. mentsük meg Josh-t:))))
  zsebi.*

  VálaszTörlés
 141. nyújtsunk neki segítő jobbot, hogy ne merüljön mélyebbre a sok negatív dologban... úgyhogy hajrá :DD

  VálaszTörlés
 142. óó léccilécci had maradjon meg Josh...én annyira szeretem őt ..<3 Lillyan

  VálaszTörlés
 143. Mentsük meg Josht!!!!!!!:)
  koboldlany:)

  VálaszTörlés
 144. Pontosan Nyuszi Kisasszonyt nem lehet egyedül hagyni! Mi lenne szegénykével?!:(
  Nekünk kell Josh:D:D:D:D

  (És tudom, hogy ez nem számít bele az 500-ba...xd)

  VálaszTörlés
 145. Nem szeretem túlzottan Josh-t, de Jade-et mégj obban nem szeretem, Nyuszi Kisasszonyt meg imádom! :) Szóval ezennel leadtam a szavazatot! :)

  VálaszTörlés
 146. Hajrá Joshua!
  Adri

  VálaszTörlés
 147. Mentsük meg Josht és Nyuszi Kisasszonyt !!!
  Zizu

  VálaszTörlés
 148. Oh, ezt nem lehet kihagyni! Ne hagyjuk szegény Josht! A pillanatképekből Jade szerelme őszintének tűnt, de hát Josh is csak 1 pasi, ilyen ügyekben átverhető.És valahogy nem tudom elhinni, h Jade tényleg szerelmes. Megölni a vőlegényét. Hát azért azt elhiszem, h az nehéz lehetett neki. Elgondolkoztam, h nem tudták-e volna így is megoldani a dolgot, de aztán rájöttem,h ez lehetetlen. Egy Jade-típusú farkas és egy újszülött vámpír, ilyen helyzetben csak a harc marad. De akkor is csak a saját hasznát nézi,a saját céljait hajkurássza, és ehhez gátlástalanulfelhasznál és átgázol mindenkin. Szegény Joshua csak nagyot fog puffanni. De mi ezt nem hagyjuk ugye?! Az ténleg jó megoldás lenne, ha Josh bevésődne valaki másba. Akkor rögtön otthagyná Jade-et és ez megkímélné őt a pofáraesés fájdalmaitól. Az lenne a legmeredekebb, ha egy vámpírba vésődne be - szerintem abból is nagyon jó kis sztori lenne-, az én gyorsan kombináló agyam márki is nézte neki Kate-et a Denali klánból. Micsoda pár lenne! Mit szóltok az ötlethez?
  Team Josh (többek között :))
  Arisa E Blake

  VálaszTörlés
 149. Hát ha már mindenki ír, én is elmondom, hogy hiányozna JOSH (szegény átvert feje), és mindenképpen kell nyuszikisasszony is!!!!!!!!!!!
  Szóval még egy voks Joshra
  (húzzál haza Jadebogyó)......

  VálaszTörlés
 150. Mentsük meg Josht!!!!
  gpanna

  VálaszTörlés
 151. Josh nem éppen a kedvencem, de látszik, hogy a helyén van a szíve. :) Nyuszi kisasszony meg a best! Ezt nagyon kitaláltad :D
  Szóval +1 voks Josh maradására :)

  VálaszTörlés
 152. Abszolút maradás!:)
  Ewonca

  VálaszTörlés
 153. Maradnia kell!
  Pussza: Evangeline

  VálaszTörlés
 154. Team Josh!
  Miért nincs új fejezet????????????????????????:((((((((((((((((((

  VálaszTörlés
 155. JOsh!JOSH!! Ne félj megmentünk!!!
  Sonny

  VálaszTörlés
 156. Jobbat érdemel!!!!!!

  VálaszTörlés
 157. Nem toom miért vagytok ilyenek?!A rossz lányokat is szeretni kell vkinek... :D

  VálaszTörlés
 158. Valami helyes kiscsaj érdemelne, nem egy ribit. Hajrá Josh!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 159. Hello Mindenki!

  Szerintem is maradnia kellene Joshnak, mert kell egy jó fiú, akit mégis lehet utálni, mert hülye stílusa van! :)

  VálaszTörlés
 160. Remélem öszegyűlik az 500 kommnet.
  Kérlek írjon mondenki:)

  VálaszTörlés
 161. Ez a ,,kampány,, nagyon jó dolog. Áldom akinek ez kipattant a fejéből. Szóval én is csatlakozom. Menjünk meg Josh-t!! :D (L)

  VálaszTörlés
 162. Én is megakarom menteni:):)
  A fejezethez pedig hozzátéve én anniyra nem akarom h szétválljon falka....mármint h bella elmegy edwardékkal és otthaggya a farkas családját:(:(De remélem lesz valami jó fordulta benne és marad:D
  Vivi

  VálaszTörlés
 163. Mint a Team Joshua egyik tagja, természetesen én is meg akarom menteni a drágát! :)
  Mentsük meg Josht! Nélküle nem ugyanaz a történet! (legalábbis nekem... :P) De persze, ha Spirit úgy látja, hogy jobb lenne a töri máshogy... de azért ha lehet... *könyörgő bociszemek* JOSH MINDÖRÖKKÉ!!! xDxDxD
  Hajrá!
  Ancsy

  VálaszTörlés
 164. ám legyem:) mentsük meg

  VálaszTörlés
 165. Ha nem írtad volna meg ezt a pillantaképeket azt mondtam volna tökmindegy, De most azt mondom megne próbáld kinyifantani, mert mi lesz a nyuszival? mi lesz a testvér barátjával Jonathannal? a családjával?? nem teheted velük szóval mentsük meg Josht!!! Pusz KremKaramell

  VálaszTörlés
 166. IGEN!!! Mentsük meg!!! Akarjuk őt!!!
  Talán kellene egy újabb szereplő,egy csajszi, aki felrázza a mi farkasunkat!Vagy kettő,hisz ott van Nate is!
  A lényeg a Happy End!

  Gabriella

  VálaszTörlés
 167. Ohh!!!
  Hát igen!
  Ezt én is így gondolom...de,(mivel én is most olvastam a pilanatképek2-t ami szuper volt!):D
  Josh most nagyon sza**l érezheti magát.Bár az nagyon felháborított h. képes volt ezt a kis ....:@nah,sz. értitek....:$
  ha meg is mentjük,Josht,akkor is meg van az esélye hogy nagyon szenvedni fog!:S:(
  Én is nagyon szeretem Josht!
  És NAGYON remélem h. nem lesz igazam!:S:)
  sz.: támogatom h. megmentsük a mi drága Joshua-nkat:D:D:D:D
  Sok puszit,és minél több komit!:*

  VálaszTörlés
 168. TEAM JOSH!!!!
  R.Viki

  VálaszTörlés
 169. Mentsüüüüüük meg!Hajrá Josh!!!!

  VálaszTörlés
 170. Team Josh! Mi segítünk, ha baj van!!!!

  VálaszTörlés
 171. Team Josh! Hajrá! woof-woof

  VálaszTörlés
 172. Én is,én is!!!bizony akarjuk még látni Josh farkasunkat,a kis nyuszó-muszó barátjával együtt!!!Hajrá Joshi,mi veled vagyunk!!!! :-))

  VálaszTörlés
 173. Mentsük meg...én is szeretem..Josht..!!!(L)

  VálaszTörlés
 174. Sziasztok...gondoltam a nagy eltűnésem után én is részt veszek egy kis mentő akcióban..szóval jó sors várjon ám Josh-ra..:)

  VálaszTörlés
 175. Csatlakozom! Mentsük meg Josht!

  VálaszTörlés
 176. Hát, nem is olyan rossz ötlet Mismouth:))
  Igazából, én is sajnálnám, ha Josh eltűnne -Jade-del vagy valami...mert szerintem potn meg kellene úgy alkotni a törit, hogy valamelyest megváltzva maradjon:)
  szóval én is arra szavazok, hogy maradjn DE CSAK AZZAL A FELTÉTELLEL, ha ez nem azt jelenti, hogy MÁST fog helyette Spirit kiiktatni (ezt megszívtuk a Potter könyveknél, szóval.............)
  Szóval,az én szavazatom csak ebben az esetben érvényes, és persze takarodjon Jade:D (akármilyen szép Melissa:P)
  Ráadásul Stevan Strait egy isteni pasi, kár lenne érte:P

  VálaszTörlés
 177. MENTSÜK MEG JOSHT!!LÉTSZI!!!ÍRJATOK!!!

  VálaszTörlés
 178. én is támogatom!!
  JOSH!!JOSH!!Nekem ő a kedvencem!!imádom!!

  VálaszTörlés
 179. én is imádom Josh!!MENTSÜK MEG!!:-)))))

  VálaszTörlés
 180. Annyira örülök, hogy kitaláltátok ezt a kampányt, én is kérek mindenkit, hogy írjon, mert még messze vagyunk az 500-tól!! (egy kicsit nem sok ez a szám???)
  METSÜK MEG JOSHT!!!

  VálaszTörlés
 181. Egyetertek!!!JOSH!JOSH!!JOSH!!

  VálaszTörlés
 182. Josh annyira helyes!!!Mentsük meg!!!!!

  VálaszTörlés
 183. Mentsük meg! Mondjuk én ikább azokhoz tartozom, akik meg tudnák folytani Jade-et, de a kettő együtt jár!

  VálaszTörlés
 184. Mentsük meg Josh-t!

  VálaszTörlés
 185. Team Joshua! Kiszabadítjuk:D

  VálaszTörlés
 186. Szerintem tömeges tüntetés lesz, ha Josh-nak baja esik vagy bármi más! Szóval hajrá gyűljön a komment! Mentsük meg! JOSHUA JOSHUA (L)

  VálaszTörlés
 187. Boxer+jó segg=Josh:D hajrá nehogymár ő szívjon:D

  VálaszTörlés
 188. Gyerünk, mindenki írjon már kritikát, hogy megmentsük Josht!!!Még mindig sok szavazat hiányzik!!Egyetértek az előttem szólóval és én is egy kicsit sokallom azt az 500-as határt!

  MENTSÜK MEG JOSH!

  VálaszTörlés
 189. JOSH!!JOSH!!!JOSH!!

  VálaszTörlés
 190. JOSH a kedvencem!!!!!!!!!:-))))))))))))

  VálaszTörlés
 191. IMÁDOM!!!!HHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPP!!!!!!

  JOSH!!JOSH!!!!MENTSÜK MEG JOSHT!!!!!!

  LÉÉÉÉTTTSSZZZIII!!!!ÍRJATOK!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés