.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. január 18., kedd

Varázslatos realitás 95. + Hírek + Olvasói találkozó

Először is előrejelzések a frissekről. :) Tegnap letudtam az utolsó vizsgámat is, úgyhogy igyekszem visszazökkenni a rendes kerékvágásba. :) Legkésőbb csütörtök este frisselek Edward szemszögből, vasárnap környékén jön a Gyógyító pilleszárnyak új fejezete, aztán jövő hét elején pedig Démoni érintés. :)

Aztán... Ha szeretnétek részt venni kicsit az Árnyékvilág - Kígyók sziszegése megírásában, akkor kukkantsatok be az olvasói klubba . :) Most éppen Julie zenekarának keresünk közösen nevet. :) Akár a ti ötletetek is bekerülhet a könyvbe. :)

És végül... Február 4-5-6-án Pécsett olvasói találkozót tartunk, amelyre mindenkit szeretettel várok. :) Nem muszáj mindhárom napra jönni, a főprogram február 5-én lesz, valószínűleg egy teázóban, ahol beszélgethetünk, játszhatunk. :) A Könyvmolyképző Kiadó felajánlotta, hogy február 5-én tőlem is lehet venni az Árnyékvilágból majd 20% kedvezménnyel, vagyis 2399 Ft-ért 2999 Ft helyett. :) De ha már van könyvetek, és elhozzátok, azt is szívesen aláírom nektek. :) Aki viszont tőlem szeretne a helyszínen venni, az szóljon előre a spiritbliss24@gmail.com címen, hogy tudjam, hány könyvet kérjek a kiadótól. :)
Ha valaki mindhárom napra szeretne jönni, és messziről utazna, az minél hamarabb szóljon, hogy a szálláskérdést is el tudjuk időben intézni. :)
Aki szeretne jönni, az szintén írjon egy mailt a spiritbliss24@gmail.com címre. Köszönöm. :)


Charlotte reszketve ült le a konyhaasztal mellé, és a könnyei még mindig potyogtak. Nagy nehezen sikerült rávennie az apját, hogy menjen haza. Kénytelen volt megígérni neki, hogy majd beugrik hozzá, és megbeszélik, amiért jött. A férfi elégedett és fölényes mosollyal távozott. Mint aki azt üzeni Peternek: „Én nyertem. Ő az enyém. Ne is álmodj róla, hogy valaha téged fog választani helyettem.”
A szörnyű az volt, hogy Charlotte maga bizonyította a szavai igazságát. Utólag fogalma sem volt róla, mit miért csinált. Miért féltette az apját, miért állította meg Petert, aki kiállt mellette és megvédte…
Megalázta a fiút. Teljesen. Legalább is ő így érezte. Hogy Peter mit gondolt, arról fogalma sem volt, mivel ahogy az apja távozott, őt is elküldte. Képtelen volt a történtek után a szemébe nézni.
Miért kellett mindennek elromlania? Miért nem lehet ő is egy kicsit boldog? Miért?

23 megjegyzés:

  1. Vannak ám hülye dolgai Charlotte-unknak. Miért kellett szegény Petert is elküldeni?! Mert nem bírt a szemébe nézni? Na, ezek után nem lenne csoda, ha Peter tényleg azt hinné, hogy rosszat tett és Charlotte közelébe sem akarna menni. Tök jó, elérte, hogy most mindkettőjüket eszi a fene...

    Egyébként tetszett maga a szöszi! :))

    VálaszTörlés
  2. Hát igen. Le merem fogadni, hogy most Peter magát emészti, mert Charlotte biztosan haragszik rá.. Áh, mi lesz még itt. Várom a frisst! :)
    Üdv.: ewoO
    Ui.: anya azt mondta, holnap reggelre eldönti, hogy mehetek-e az olvasói talira. :D Ezt muszáj volt leírnom. x"D Már az is nagy dolog, hogy átgondolja. :'D Azért remélem, elenged.*-*

    VálaszTörlés
  3. Ááááá éppen Faceztem és néztem az Árnyékvilág klubot, mondom megnézem az adatlapod :D és akkor villámcsapás ért... O.o Zalaegerszegre jártál suliba???? Ez komoly... mármint csak nekem lehet nagy dobás :D Mert én is oda fogok járni középsuliba, és most meg már van saját könyved... Áááá na jó ezt muszály volt bocsi. :D Jajj a szöszenetröl, nagyon tetszett :) Remélem Peter és Sarlott megbeszélik a dolgot, siess a kövivel.
    Puxy: Kacey

    VálaszTörlés
  4. Zalaegerszegre? Sosem jártam még ott. :D Hol olvastad ezt az adatlapomon? :) Pécsett jártam ki az összes iskolámat, sosem éltem máshol még. :)

    VálaszTörlés
  5. Nem, valószínűleg ma nem lesz friss, mert Hesznek vizsgája volt/van, és nem tudta megírni a következő szösszt még. De igyekszik vele. :)

    VálaszTörlés
  6. sok sikert Neki:)

    VálaszTörlés
  7. Kötelet most már nem sikert... december második hetében kezdtem a vizsgákat, kicsit unom...
    Adri! Komoly összeget fizetek ha elmész helyettem szociolingvisztikából és nyelvtörténetből! :)
    És ma jön majd friss de kicsit megvisel a nem alvás :)

    VálaszTörlés
  8. OMG... miket tanulsz Hesz....:O
    szociolingvisztika..... jobb mint egy velős káromkodás...xD
    Sok sikert Hesz!!!xD
    Am meg érdekes egy szösz... de úgye csajok addig csűritek míg megint taliznak...:0)Alig várom, h mi lesz...:P
    AdrineXD

    VálaszTörlés
  9. Szívem, örömmel megcsinálnám helyetted ingyen is a vizsgákat, ha ezzel segíthetnék, de mivel nekem kb. 2 és fél éve volt szoc.lingvisztikám és 4 éve nyelvtörténetem, így már nem sokra emlékszem belőlük. Rosszabbul járnál velem, mintha te vizsgáznál. De most már csak egy kicsit kell kitartanod, hamarosan vége. Gondolunk rád mind és nagyon drukkolunk!

    VálaszTörlés
  10. Nekem egy éve volt, de hogy az mekkora egy száraz szörnyűség:(Legalábbis nekem.. (szociolingvisztika)

    Kitartást. Kötelet pedig nem kapsz. :)

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok Csajok!

    Már többször megakartam kérdezni tőletek azt, hogy hogyan is írjátok ketten a szöszöket. Hesz, te írod a vázát és Spirit csinosítgat rajta, vagy hogy működik ez nálatok?
    Vagy ezek szakmai titkok?:))

    Amúgy rettentő jó mindegyik, nagyon jól csináljátok!!

    puszi:ggizi

    VálaszTörlés
  12. Először keveredtem ide a véletlen folytán. Micsoda rajongótáborod van! Gratula! :)

    VálaszTörlés
  13. Ggizi: Mindketten megírjuk a saját részünket. Hesz Peterét, én pedig Charlotte-ét. :) Én max vessző- vagy egyéb kisebb hibákat javítgatok Hesz részében, de ő írja az elsőtől az utolsó betűig. :) Köszönjük szépen, örülünk, hogy tetszik. :)

    Gyula: A véletlenek mindig tudják, miért történnek, csak mi nem látjuk az okokat. :) Igen, szerencsés vagyok. Kitartó, kedves és szeretni való olvasóim vannak. :) Köszönöm szépen! :)

    VálaszTörlés
  14. :))tök hülye vagyok!:))
    Ez túl egyszerű felosztás volt, azért nem is jutott eszembe:)))
    Nagyon összepasszoltok! Nyilván ezért is választottátok egymást:)) Csak így tovább!!:))
    ggizi

    VálaszTörlés
  15. Nagyon nagy a pangás:(

    VálaszTörlés
  16. Tudom, tudom... Ha minden jól megy, akkor Hesz hamarosan túl lesz a vizsgáin, és írni fog megint. Én meg pénteken frisselek Gyógyító pilleszárnyakból. :) Addig, ha még nem olvastátok, van Démoni érintés friss. :)

    VálaszTörlés
  17. Szegénynek még mindig szüksége lenne arra a kötélre?

    VálaszTörlés
  18. Hát, reméljük, hogy nem. Most már tényleg a vizsgaidőszak végén jár szegénykém, úgyhogy remélhetőleg hamar és szerencsésen túl lesz rajta nem sokára. :) De drukkolni drukkoljatok neki továbbra is. :)

    VálaszTörlés
  19. Reméljük.. És drukk neki..

    VálaszTörlés
  20. én nem olyan rég fedeztelek fel... belevetettem magam az olvasásba, de a végére értem :-( illetve :-) mert nagyon tetszett...

    viszont ez a várakozás kikészit. egyszerűen nem birok magamml. ez kinzás.

    VálaszTörlés
  21. Szia Spirit!
    Előre is elnézést kérek,hogy ilyen hülyeséggel zaklatlak,mivel semmi köze nincs se az Árnyékvilághoz,se semmihez,de engem nagyon érdekelne,hogy mi a véleményed a Kis Herceg című könyvről.Mostanában dolgoztuk fel irodalomból,és a tanárom csak negatív kritikával illette.

    VálaszTörlés