.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. január 7., péntek

Varázslatos realitás 88.

Mikor Charlotte elment lefőzni a kávét, Peter bevetette magát a fürdőszobába. Megmosta az arcát, a kezét szúrta a borosta. A tükörnek vágott egy grimaszt, és a csap melletti fogmosó pohárból kivette a fogrémet. Először az ujjára kenve bénázott, majd úgy döntött, ez kivitelezhetetlen, és csak öblögetett a mentolos géllel. Nem érezte magát sokkal üdébbnek, de jól esett a hideg víz az arcának.
Mire kilépett a fürdőből, a kávé már lefőtt, és bögrébe öntve várta, hogy Peter megmondja, mivel issza. Elfészkelte magát a széken, kényelmesen hátradőlt és két kézzel megfogta a forró bögrét. Kicsit égette a tenyerét, de ez sem zavarta.
Mikor Charlotte kiment kinyitni az ajtót, egy pillanatig végre elmerengett. Békesség. Ezt érezte. Végre nem volt zaklatott a szíve, persze mindig egy kicsit nagyobbat dobbant, ha a lányra nézett, de végre nem halmozta a bénaságokat és a kávét se öntötte magára, addig a pillanatig, amíg meg nem hallotta Charlotte zaklatott hangját és pánikszerű zihálását.
Úgy pattant fel, mint aki véletlenül tüzes kályhára ült. Két pislogás és már az ajtónál volt, védelmezően félre tolva a lányt és beállt az ajtóba közvetlenül az idegen elé.
- Valami gondja van? – kérdezte határozott hangon.

11 megjegyzés:

 1. Fú, ez milyen jó!*-* :F Kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni ez az idegenes dolog. :o
  Üdv.: ewoO

  VálaszTörlés
 2. Jaj, azt hittem, hogy mára kiderül ki az és mit akar... De aztán eszembe jutott, hogy a csók is napokig tartott...:)))
  Felcsigázzátok az embert rendesen:)))

  VálaszTörlés
 3. Fogadjunk, hogy az ideges bácsi a bottal (asszem az volt), vagy a főbérlő, aki majd Peter láttán jól megijed és elszalad:-D

  Peter, a rettenthetetlen! (Narnia uralkodója:-D)
  Bocsánat lányok, nagyon fáradt vagyok.
  Ja, és mentolos fogkrém után kávé...brrr, kirázott a hideg ahogy elképzeltem.

  VálaszTörlés
 4. Ez az, egyből ösztönösen védi Charlotte-ot! Mondjuk ez általában természetes, de azért tök izgi, hogy mi lesz!
  :)

  VálaszTörlés
 5. Esetleg a furi bácsi? Aki szintúgy a házban lakik, és Ch anno véletlenül megdobta hógolyóval? De P. ott is megvédte..

  Vagy a prof:D:D:D

  VálaszTörlés
 6. Peter annyira aranyos... El sem hiszem, hogy ilyen lovagias, nah jó. Elhiszem! El is várnám tőle XD.

  VálaszTörlés
 7. Én még mindig azon vagyok kiakadva,hogy az ujjára kente a fogkrémet és ugy akart fogat mosni....xDDD
  Várom a holnapit!

  puszi
  Katarahh

  VálaszTörlés
 8. Sziasztok!
  Én szívgörcsöt fogok kapni mostmár komolyan. Beugrott tegnap egy nagyon bizarr ötlet, mi van, ha ennek a 2 gyereknek azonos az édesapja. Amellet, hogy a kardomba fogok dőlni, azt hittem mára kiderül, de persze, hogy neeeeem... A körmöm viszont elfogyott, most mit csináljak? :DDDD Jók vagytok csajok!!! Nagyon szeretem ezeket a kis bejegyzéseket és mindig nagyon várom a holnapot, sokára fejezzétek be jó!
  T.J.Kriszta

  VálaszTörlés
 9. Na neee, Kriszta, légyszi ne add a tippeket a csajoknak! :P :D :D

  VálaszTörlés
 10. Jajj olyan kiváncsi vagyok h ki az.... Nagyon várom a kövit.
  By: Kacey

  VálaszTörlés
 11. Hát ha letegezte akkor nem biztos, hogy a bácsi...Lehet az apja...de hát őt meg nem érdekli, akkor most miért? Áhh megint jól össze vagyok zavarodva :D
  Pussz: L.Vivi

  VálaszTörlés