.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. január 8., szombat

Varázslatos realitás 89.

Charlotte sápadt arccal lépett ki a szobájából. Legszívesebben élete végéig odabent maradt volna, de nem mert lógni az iskolából. Gyorsan a nyaka köré tekerte a sálát, aztán belebújt a kabátjába. Már azt hitte, hogy megúszta az apjával való találkozást, mikor a férfi feltűnt az előszobában. A tekintete kerülte lánya pillantását. Azok után, amiket a fejéhez vágott – még ha éppen nem is volt józan állapotban -, ez nem is igazán számított csodának.
Egy szót sem szólt, csak Charlotte felé nyújtott valamit. Az ajándéktasak annyira meglepte őt, hogy gondolkodás nélkül vette át. A férfi bólintott egyet felé, aztán megkönnyebbülten eltűnt a dolgozószobájában.
Vagy öt percbe telt, mire Charlotte magához tért annyira, hogy belenézzen a tasakba. A könyv remegett az ujjai között, mikor elolvasta a címét. Az egyetlen, akinek beszélt arról, hogy mennyire vágyik erre a regényre, az Mrs. Ewald volt, a szomszédban lakó öreg hölgy. Néha átjárt hozzá, mert aranyosnak találta a Hógolyót, Pamacsot, Turcsit és Kóbort, a néni macskáit és kutyáit, és mert sajnálta a nőt, aki legalább annyira egyedül volt, mint ő maga.
Az apja utánakérdezett, hogy mit szeretne, és megvette neki. Charlotte azonnal kitörölte a fejéből az összes sértést és bántást, amit rázúdítottak múlt este. Sokszor megtette ezt. Felejtett. De csak egy ideig működött a dolog, nem örökre.
- Beszélnem kell a lányommal. Különben is, ki a fene vagy te? – Charlotte azt hitte, hogy már túl van ezen. Hogy az apja már nincs hatással rá. Nem fél tőle, nem vágyik a szeretetére, nem bántja a sok tüske, nem is emlékszik rá. Erre fél év után megint itt áll az ajtajában, hogy visszahozza, amit el akart felejteni. A pánikját pedig csak fokozta, hogy Peter is itt volt. Ha rajta múlt volna, soha nem ismerteti össze a két férfit.
Peter eddig nem menekült el tőle valami csoda folytán, de az apja majd eléri, hogy el akarjon, ebben szinte biztos volt. Mindig csak fájdalmat kapott tőle, miért lenne ez most másképp? És mi mással bánthatta volna meg még jobban, minthogy elüldözi Petert…

15 megjegyzés:

  1. Jajj ne tudtam, de remélem Peter megvédi őt, és nem lesz semmi gond :D Tök jó hogy ilyen hosszút kaptunk ma :D Köszy :)

    Puxy: Kacey

    VálaszTörlés
  2. Tudtaaaam, hogy az apja xD Na de ez nem volt valami pozitív élmény...És remélem nem pénzért jött vagy valami...de ki tudja?
    És ha már itt tartunk tényleg máskor is lehetne ilyen hosszú, mert észveszejtő várni ;)
    L.Vivi

    VálaszTörlés
  3. Awh, de jó, hogy ilyen hosszút kaptunk!*-* És nagyon jó lett. Én is remélem, hogy nem lesz semmi gond. Vagy legalábbis semmi nagyon komoly.
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  4. UF! Remélem a helyzetből mindenki pozitívan jön ki. De ez egy naiv álom ugye? Remélem nem! Peter majd jól megmondja a magáét... Avagy nem. Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  5. Nem fogja ez Petert elüldözni, hiszen ez is csak közelebb hozza őket egymáshoz... (gondolom/remélem én)

    VálaszTörlés
  6. Neeem! Nem fogja Petert elüldözni! De akkor is, kíváncsi vagyok miről akar Charlotte-tal beszélni az apja! :O Na,majd ma később kiderül! :) Köszi az extra hosszú részt! :))

    VálaszTörlés
  7. Nahááát! Merőben gonoszság pont eme résznél szünetet tartani:D
    Remélem lassan majd úgy fogsz állni a vizsgákkal, hogy minden vissza tud állni a rendes kerékvágásba. :)

    Addig is sok sikert:) És megmondtam, hogy faterka lesz is:P

    VálaszTörlés
  8. Hogy hogy jött az is...:S Az:D
    Jóccak:D

    VálaszTörlés
  9. Sajna, most Hesznek jöttek közbe vizsgák és egyebek, és elakadtunk, mert már nincs nálam egy szössz sem, amit frisselni tudnék. De amint Hesz küldi az újat, felteszem nektek. :)

    VálaszTörlés
  10. Kérem szépen végre valaki nekem is kívánjon sok sikert és küldjön némi pozitív energiát, mert addig, amíg a drága nyelvészetis tanszék minden átokverte tanára meg szeret buktatni 2x is, addig bizony nincs friss (sőt alvás se, de ez lényegtelen...) :)

    VálaszTörlés
  11. Én kívánok és küldök sokat!!:))
    Az Erő Legyen Veled Édes Lyányom!!

    VálaszTörlés
  12. Én is kívánok!

    Erőt, meg egészséget :), meg türelmet!
    Hajrá! Küldöm a sok sok pozitív energiát.
    Ablakot ne felejtsd el kinyitni, mert mindjárt érkezik:)

    VálaszTörlés
  13. Én is kívánok SOK SOK SOK Sikert!!! :))

    VálaszTörlés
  14. Sok sikert, drukkolok!!

    VálaszTörlés