.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. január 5., szerda

Varázslatos realitás 86.

Peter álmodott. Pontosan nem tudta volna megmondani, hogy mit, de az ébredés pillanatában azt érezte, mintha percekkel azelőtt még egy tavaszi réten feküdt volna. Az agyát elbódította a virágok illata, az arcát csiklandozta a napfény, és ahogy hunyorogva kinyitotta a szemét, egy pillanatra meg mert volna rá esküdni, hogy hihetetlenül kék eget lát a plafon helyén.
Nyújtózkodás után meglepődve tapasztalta, hogy nem egy réten heverészik, sőt nem is a lakásában, hanem egy számára teljesen ismeretlen helyen. Miután kipislogta az álmot a szeméből rájött, hogy hol is van. Charlotte szobájában, sőt! Charlotte ágyában!
A gondolattól erősebben kezdett verni a szíve. Az oldalára fordult és a könyökére támaszkodva nézte a lányt. Szinte nevetnie kellett a gondolatra, hogy ilyen hirtelen egy romantikus vígjátékban találta magát. Csetlik-botlik, és megfigyel egy alvó embert. Alvó embert? Peter összehúzta a szemöldökét. Kifejezetten furcsának találta Charlotte légzését.
- Gyönyörű… - suttogta elég hangosan ahhoz, hogy a lány meghallja. Ha ébren van – és ébren volt -, akkor elpirul. – Tudtam, hogy nem alszol! – nevetett fel Peter, mikor Charlotte végre kinyitotta a szemét. – Ha most kapok egy kávét, ez lesz életem legszebb reggele…

11 megjegyzés:

  1. Ahhh HESZ, mindig tudod, mit kell írni, ami illik a hangulatomhoz. Az utolsó mondat nagyon a lekembe vág.-D nEKEM IS ILYEN LENN EGY TÖKÉLETES REGGEL. .-d

    Ugye, kap kávét:-D vagy mellé még mást is.

    VálaszTörlés
  2. 20:00 óta kb 5 percenként néztem,hogy van-e friss, és igen! Megérte! :) Mondtam én,hogy nem fogja kibírni! :D Most vigyorgok mint egy idióta... úúú de szeretem ezt a történetet! :) És tudjátok mit?! Most jöttem rá,hogy így sokkal de sokkal jobb,hogy ilyen rövidek,mert így mindig amikor megkapjuk a napi adagunkat (:D),minden nap egy kicsit lenyugszunk,hogy utána megint a folytatásért könyörögjünk! Ez ravasz,de imádom akkor is! :)

    VálaszTörlés
  3. Cseles ébresztés volt:)) Hm... Peternek humora is van?! Ez nagyon tetszik!!!

    VálaszTörlés
  4. Ez olyan édesen romantikus! :)Nagyon tetszik!:):):)

    VálaszTörlés
  5. Egyszerűen imádnivalóak mindketten!

    VálaszTörlés
  6. Hát én is itt vigyorgok, anyáék nem tudják, mi bajom. :"D De annyira nagyon aranyosak. :')
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  7. Tiszta izgi, nagyon aranyosak ahogy reagálnak egymásra, a helyzetre meg mindenre. Egyébként mikor Peter ébredését írtad le, szinte vártam, hogy "... az arcát csiklandozta a napfény..." folytatása ez lesz: ... mire az gyémántként ragyogott! Na jó, tudom itt most szó sincsen vámpírokról, bocsi, csak tényleg ez jutott közben eszembe. :) Várom a kövit! :)

    VálaszTörlés
  8. Ez a legjobb fejezeeeet :D:D:D Úgy szeretném, ha hosszabbak lennének :$ :$

    Lollipoppp

    VálaszTörlés
  9. nagyon jó!mindegyik részetek nagyon jó!még...:):)Van valami, ami meg édesíti a vizsgaidőszak "szépségeit"!:)

    VálaszTörlés
  10. De aranyosak... ez lesz életem legszebb regele (L) Folytit :)

    By: Kacey

    VálaszTörlés