.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. január 6., csütörtök

Játék - Legyél nyomozó! :)

Először is, ha van valaki, aki nyert korábban valami játékot nálam akár itt, akár facebookon, és még nem kapta meg az ajándékát, az szóljon nekem. A többségnek már biztos, hogy kiküldtem az ajándékait, de megeshet, hogy valaki elkeveredett. Szóval, írjatok! Köszönöm. :)

Aztán... Mint tudjátok, vizsgákra készülök, és emiatt nem igazán van időm írni. De hogy ne unatkozzatok, kitaláltam valamit. :) Hogy le tudjátok foglalni magatokat, játékot hirdetek. :) Legyetek nyomozók, keressetek nyomokat. :) A Gyógyító pilleszárnyak összes fejezete tele van utalásokkal és jelekkel, amelyek hol azt mutatják, hogy Isis lesz Carlisle felesége, hol azt, hogy Vania. Szedjétek össze ezeket a jeleket és utalásokat és írjatok egy magánnyomozói jelentést, hogy szerintetek miért is az egyik vagy a másik lány lesz a "befutó". :)

A jelentés kritériumai: 

- Minimum 1, maximum 10 oldal wordben, 12-es betűméret, Times New Roman, szimpla sorköz.
- Értelmes, kifejtő, érvelő megfogalmazásmód.
- Tehettek bele idézeteket, amelyekkel alátámasztjátok az érveléseteket, de ez ne haladja meg az egész jelentés 20%-át.
- A jelentést úgy fogalmazzátok meg, mintha tényleg magánnyomozóként jelentést tennétek egy ügyfeleteknek. :)

Aki esetleg most kezdene neki az olvasásnak, az itt megtalálhatja a Gyógyító pilleszárnyak eddig elkészült fejezeteit: http://twilightfic.blogspot.com/search/label/Gy%C3%B3gy%C3%ADt%C3%B3%20pillesz%C3%A1rnyak

Aki a 3 legügyesebb nyomozó lesz véleményem szerint, az nyer egy Árnyékvilág ajándékcsomagot, amelyben plakát, könyvjelző és egyéb apró érdekességek találhatóak. :) 

A jelentést a spiritbliss24@gmail.com címre küldjétek, és a mail tárgyához írjátok oda, hogy Nyomozó lettem! :)
A jelentések leadásának végső határideje: 2011. január 31. éjfél.

Jó munkát kis nyomozóim! :)

5 megjegyzés:

  1. wow! :D ez érdekesnek hangzik! :D pont most kell egy verselemzést írnom, ami hasonló jellegű, szóval az már előny nekem :D ott is alá kell támasztani idézetekkel meg minden :) szerintem megpróbálom! :) lesz mit csinálni! :) főleg, hogy félév, meg persze felvételi, továbbtanulás, stb... de majd megoldjuk! :D

    VálaszTörlés
  2. Jópofa játék! :) Ha időm engedi megpróbálkozom vele :)

    Spirit Bliss!

    Ezúton szeretnék neked köszönetet mondani, megihlettél és megadtad a kezdő lökést a saját, vélhetőleg hamarosan elkészülő blogomhoz. Ugyan nem ebben a témában, de remélem azért, néhányan olvasni fogják az enyémet is. :)
    Mivel hirtelen nem tudom, hogy milyen címre küldhetnék neked levelet, ez úton szeretném elkérni, vagy megkérni téged, hogy a " Legyél múzsa írj, kommentet" kampányod képét elkérhetném? :) (Remélem nem vagyok nagyon pofátlan... :) )

    ui.: Sok sikert a vizsgáidhoz! Egy vagonnal! ;)

    VálaszTörlés
  3. Yzarr: Persze, nyugodtan tedd ki te is a képet. :) És örülök, hogy hozzájárulhattam ahhoz, hogy blogírásba kezdj. :) Sok sikert hozzá! :) Egyébként, ha bármi gondod, kérdésed, kérésed van, akkor a spiritbliss24@gmail.com címen érhetsz el mailben. :)
    Köszönöm az utóiratban írtakat. :)

    VálaszTörlés
  4. Spirit: Nagyon szépen köszönöm! :) Valószínűleg foglak is zargatni o:)

    VálaszTörlés
  5. Akkor meghosszabítod a határidőt?
    Még ma elkezdem megszerkeztgetni.
    (Soha nem csináltam még ilyet)

    VálaszTörlés