.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. október 17., szombat

Pillanatképek

A mai számhatár a 85 volt, és ezt is bőven átléptétek, szóval, holnap várható egy új fejezet. :D Nagyon köszönöm, hogy ennyire lelkesek vagytok, és olyan sok érdekességet és okosságot írtok le nekem. :)
Hogy bebizonyítsam, milyen hálás is vagyok nektek, kaptok egy kis meglepetést... :)
Ez egy rövidke novella, amely pillantképekből áll. Lupe szemszögéből íródott, így róla és Benjaminról szól, és a vége tudom, hogy kicsit homályos lesz, de majd minden ki fog derülni idővel az eredeti ficemből, csak ki kell várni. :) Addig pedig ezen is elmélkedhettek. :D
Még valami... A novellához írt hsz-ek is beleszámítanak a játék első 3 részébe. :) Ó, és örülnék, ha írnátok, ugyanis ez az első alkalom, hogy Szandi valamit nem olvasott át, amit ide felteszek... Nagyon szerettelek volna meglepni titeket, ő most egész nap nem ért rá, és gondoltam, ez nem kapcsolódik közvetlenül a ficemhez, így kivételt teszek...
Jó olvasást! :)


Pillanatképek
(Lupe szemszögéből)


1. kép:

Izgatottan álltam meg az osztályterem előtt. A szívem a torkomban dobogott, a gyomromban pedig mintha néhány száz pillangó rendezett volna repülési versenyt. Igaz, a főiskolán, diákként voltam tanítási gyakorlaton többször is, de az teljesen más volt, mint a mostani helyzet. Egy saját osztályt oktatni sokkal nagyobb felelősség. És sokkal ijesztőbb is.

Ezernyi kérdés pörgött az agyamban – mi lesz, ha nem fognak szeretni; ha nem tudom őket megfelelően tanítani; ha kiderül, hogy mégsem vagyok jó tanár -, miközben vettem egy mély levegőt, aztán lenyomtam a kilincset.

Odabent nyüzsgő diákélet fogadott, de amint beléptem, elhallgattak, és kíváncsi tekintettel fordultak felém. Megpróbáltam magabiztosnak tűnő léptekkel az asztalomhoz sétálni, aztán egy újabb nyugtató ki-be lélegzés után, az osztály felé fordultam. Pillantásom végigszaladt az arcokon, aztán hirtelen szembetaláltam magam egy mogyoróbarna tekintettel, amely sokkal intenzívebben bámult rám, mint az összes többi. A pulzusom még gyorsabb lett, de nem tudtam, mi is ennek az oka. Zavartan emeltem gyorsan a kezembe az osztálynaplót, hogy felolvassam a neveket.

- Benjamin Clearwater? – olvastam fel a soron következő nevet, mire a barna szemű fiú felállt a helyéről, ahogyan a névsorban előtte lévő diákok is tették. A különbség csak annyi volt, hogy a kezeimben reszketni kezdett a bőrkötéses könyv.




2. kép (egy héttel később):

Alig egy hete voltam újra La Push-ban, és máris úgy éreztem, el kéne menekülnöm. Nem azért, mert valaki üldöz, még csak nem is az volt a gond, hogy nem úgy ment a tanítás, ahogyan mindig is elképzeltem. Saját magam elől akartam elrohanni.

Bűnösnek éreztem magam a gondolataim miatt. Soha, egyetlen másodpercig sem gondoltam vagy éreztem semmi helytelent egyetlen diákom iránt sem, sőt, mindig is elítéltem az olyan tanárokat, akik visszaéltek a helyzetükkel. Most viszont, valahányszor magamon éreztem azt a simogató és izzó pillantást, le kellett ülnöm, mert féltem, hogy szégyenszemre összecsuklanak a lábaim. Az előbb is, a szünet előtti órán, mikor kiosztottam a kijavított dolgozatokat, és véletlenül csak egy röpke simításig hozzáértek a forró ujjak a kezemhez, azt hittem, leejtem az összes papírt hirtelen.

Sóhajtva ültem le, és a tanári asztalra könyökölve a kezembe hajtottam a fejemet. Ez nem helyes. Egyáltalán nem az! Az a fiú még csak tizennégy éves. Egy gyerek. Annak ellenére, hogy úgy néz ki, mintha egy huszonéves félisten szállt volna le a földre… Vagy inkább, mint egy bukott angyal, aki előbújt a föld alól, hogy kísértésbe vigyen.

- Jaj, Benjamin, mihez kezdjek veled? – suttogtam magam elé, miközben az ujjaim végigsimítottak a nevén a naplóban. Elpirulva kaptam fel a kezem, mikor valami reccsenést hallottam. Azonnal felpattantam, és a nyitott ablakhoz léptem, de mikor kipillantottam rajta, semmit sem láttam. Csak a szél volt. Vagy a lelkiismeretem…




3. kép (pár hónappal később):

Fél lábon ugrálva bukdácsoltam le a lépcsőkön, mert ahogy meghallottam a kopogást, a nagy sietségben belerúgtam az ágyam lábába. Huri, aki gyerekkoromban az egyik legjobb barátnőm volt, megígérte, hogy átjön hozzám felidézni a régi emlékeket egy tea mellett. Mikor befejeztem a gimnáziumot, elhagytam La Push-t, és főiskolára mentem, azóta pedig nem is találkoztam vele, csak leveleztünk, így elég izgatott voltam.

- Azonnal megyek… - kiabáltam ki, nehogy azt higgye, mégsem vagyok itthon.
Ahogy feltéptem az ajtót, meglepetten torpantam meg. Egy másodpercig csodálkozva pislogtam magam elé, aztán ahogy lepillantottam a földre, a meglepetésem csak nőtt. Lehajoltam, és a kezembe vettem a hatalmas, piros almát. Fényes és hibátlan volt – igazán ínycsiklandónak nézett ki.

Értetlenül tartottam a tenyeremben, aztán felpillantva elakadt a lélegzetem. Egy hórihorgas férfialak állt a házunk előtt elvezető poros út másik oldalán lévő fa takarásában. Csak a két villogó szempár látszott tisztán az árnyék miatt, de pontosan tudtam, hogy ki az, aki figyeli minden mozdulatomat. Éreztem, ahogy a forró pír végigkúszik az arcomon, a szívem pedig őrült iramban kezdi pumpálni a vért.

Vagy egy percig csak álltam mozdulatlanul, miközben a mogyoróbarna tekintet foglyul ejtett. A józan eszem teljesen megszűnt, mintha egy gombnyomással kikapcsolták volna. A szemkontaktust fenntartva emeltem a számhoz az almát, és megízlelve beleharaptam. Az édes nedv végigcsorgott a torkomon kellemes bizsergést okozva.

- Megjött Huri? – Összerezzentem az anyám hangjától, ami odabentről érkezett. Azonnal visszaléptem a házba, és nekidőltem a hátam mögött becsukódó ajtónak. Csak most vettem észre, hogy zihálva kapkodom a levegőt. Az előbb éltem át életem legerotikusabb élményét – egy tizennégy éves fiúval. Hirtelen a bűntudat és a szégyenérzet újult erővel söpört végig rajtam.




4. kép (még pár hónappal később):

Aggódva pillantottam az üres pad felé, amelyben harmadik napja senki sem ült. Benjamin édesanyja betelefonált az igazgatóúrnak, és azt mondta, a fia beteg, ezért nem jön egy ideig, de én úgy éreztem, valami nincsen rendben. Benjamin bátyja és azok a fiúk, akikkel együtt szoktam látni, már jó ideje nem bukkantak fel a környéken, pedig azelőtt folyton beléjük ütközött az ember.

Sietős léptekkel indultam hazafelé az utolsó óra után, mert a felhők esőt hirdettek, és nem akartam, hogy a nálam lévő jegyzetek a forksi időjárás áldozatává váljanak. Halkan felsikkantottam, mikor egy kéz megragadott, és berántott a melléképület fala mellé, amely amolyan tornateremként szolgált.

- Benjamin? A frászt hoztad rám! – csattantam fel, mikor kiszabadultam a szorításból, és szembefordulva vele felismertem őt.

- Sajnálom, én csak… - motyogta maga elé zavartan. Hirtelen ismét elöntött a rossz érzés.

- Minden rendben? – érintettem meg a karját finoman, mire elkínzott tekintettel nézett le rám.

- Egy ideig nem tudok még iskolába jönni. Van valami… ami miatt el kell mennem. Muszáj, és… - Nem igazán értettem, miről is beszél, csak azt fogtam fel, hogy valami nagyon komoly dologról van szó.

- Belekeveredtél valamibe? – A kezem feljebb tévedt az arcára, miközben a tekintete az enyémhez kapcsolódott. – Ha igen, mondd el, és segítek. Hidd el, bármi is az, megoldjuk. Otthon van valami gond, vagy egy… lánnyal? – nyögtem ki. Bármennyire is fájna, teljesen természetes lenne, ha egy korabelivel kerülne közelebbi kapcsolatba – csak azt reméltem, hogy az a lány nem rántja magával semmi rosszba őt.

- Egy lánnyal? – vonta össze a szemöldökét. – Nem. Nekem csak… csak egy valaki fontos – felelte, én pedig bármennyire is nem akartam, a remény érzése töltötte el a mellkasomat. – Épp ezért meg kell tennem valamit, mielőtt… - Éreztem, ahogy esni kezd, de már egyáltalán nem érdekelt.

- Mit kell megtenned? – néztem fel a barna szemekbe. A hosszú, fekete szempillákon megültek az esőcseppek még gyermekibbé téve a fiatal arcot, és még inkább felerősítve az érzést bennem, hogy bűnös lélek vagyok. Hirtelen elakadt a lélegzetem, ahogy Benjamin előre dőlt. Az ajkam bizsergett, mikor hozzányomta a száját, és a külvilág megszűnt létezni. Sóhajtva hunytam le a szememet, miközben az ujjaim végigsimítottak a nyaka vonalán. Annyira ártatlan volt ez a csók és olyan tiszta, hogy eszembe sem jutott tiltakozni.

- Nem sokára visszajövök – hallottam a halk suttogást, miután a csók hirtelen megszakadt. Az ujjaim alól eltűnt a forró bőr, én pedig riadtan nyitottam fel a szememet, de már egyedül voltam.

- Benjamin – kiabáltam a zuhogó esőbe kétségbeesve, de senki sem válaszolt. Önkéntelenül tört ki belőlem a zokogás. Fogalmam sem volt, miért is sírok valójában, csak az a fojtogató érzés nem eresztett. Ez volt az első csókunk. És egyben a búcsúcsókunk is.

A hófehér papírlapok túl nehézzé válva a kezeimnek a sáros földön landoltak.

56 megjegyzés:

  1. Hát ilyet...Megérte eddig ébren lenni.
    Ez a Benji olyan édes.Vitte a tanárnőnek az almát.:))) Nem tudom elképzelni miért nem mehet majd suliba,de majd idővel biztos kiderül.:)Lehet hogy Jade miatt otthon segítenie kell.
    És azt hogy megcsókolta Lupet nem fogja látni a falka többi tagja?
    Várom már a holnapi fejit.
    Üdv
    Laura

    VálaszTörlés
  2. huuuuha...ez aztán a meglepi... Köszike :)
    1.kép...Benji bevésődik, Lupe megérzi..
    2.kép...Lupe vívódik, és tutira Benjit hallotta, se a szél, se a lelkiismerete..csak Benji nem bír magával és leskelődik :))
    3.kép...az alma...hmm. de miért alma? Twilight utalás? hehe :)és beleharapott az almába...jajaj... édes az a tiltott gyümölcs.. :DDD
    4.kép...se Benji, se a többi farkas nem jár suliba...tutira ekkor lesz valami harc... ooo..és Benji lopott egy búcsúcsókot... :DDD
    ...s a lényeg ki is derül...még 2x pár hónappal később se tud Lupe a bevésődésről...max sejti...
    ..szuper pillanatképek, érdemes volt megírni s elolvasni őket...köszönjük :)
    Lilla

    VálaszTörlés
  3. tök jó :) nagyon szép a leírásod, tetszik benne, ahogy megragadod sz érzéseket, s ezáltal én is végig tudok vonulni az eseményeken :) a nő vivodása, a tanár diák viszony miatt. őszintén szólva nekem nagyon tetszik, hogy ezt hoztad be, mert sokan el is felejtik, hogy mi is ez, csak ahogy a nőnél is leírtad, a lelkiismeret furdalás (és a pedofilitás) jut eszébe az embereknek, persze a tiszta szerelem és szeret is kevés helyen lelhető meg, de ebben az írásban, úgy érzem felellhető... és ahogy a végén Benji ott hagyja, az valamiféle erőre, talán valamiféle erős érzelemre, s még ott lapul számomra a titkos kapcsolat, ez esetben a titkos csók, mely számomra valami kezdetét jelenti :) tetszenek ezek a pillanatképek, az iskola leírása, újra vissza a gyökerekhez és a szerelem, mely ellen nem lehet tenni, csak elfogadni

    VálaszTörlés
  4. tetszik az alma!szimbólum lenne? tutira! És hogy még bele is harap! Ügyesen összehoztad Spirit!
    Nagyon tetszett és nagyon örülök hogy emgint megdolgoztunk a következőért!
    Biztos a farkasosdi miatt nem jut suliba Benji...Vagy a vámpír-farkasosdi, vagy csak a simán farkasosdi...még nem tudom, de remélem, hamarosan kiderül...
    Nagyon édes volt Benjitől hogy elment Lupe-hoz...biztos hiányzott már neki...és választ kapott az aki kérdezte hogy kölcsönös-e a bevésődés-téma...:)
    Hát érdekes ez a bevésődéses dolog...meg hogy nagy a felháborodás Benji körül...dehát tehet róla???nem!!! De érte tud tenni sokat, és szerintem fog is, mert úgy ismertük meg, hogy olyan kis édes! És rendes fiú:)
    Team Benji:D:D:D
    na puszi, megyek, vrom a holnapi friss fejit:):):)
    jóéjt mindenkinek!
    köszönjük Spirit!
    Andi

    VálaszTörlés
  5. húú de ha ez pár hónappal később van, akkor jól elhúzódnak a konfliktusok a farkasok meg vámpíroknál..vagy az lehet hogy már Volturis és a farkasok ismegérzik? Isa miatt? ÁÁÁ úgyis kiderül majd!

    VálaszTörlés
  6. Juuuuuj ááááá
    Először is: a második részben Benji leselkedett utána. :D Aranyos szerintem. :) Meg az almás rész is aranyos volt. :)
    És a vége: A búcsúcsók!!! Úr isten ááááá!!! Oké... *vesz néhány nagy levegőt, és lenyugszik* Szóval. Addig oké, hogy háború. Egyrételmű, hogy Jade és a falkája az egyik fél. Talán Maria a másik, de nem tudom pontosan, hogy ezek majd hogy fognak kialakulni. A másik, ami eszembe jutott, hogy búcsúcsók... tehát nem lesz több. Ennek okai: Valamelyikük elköltözik. Egyértelműen Lupe.
    Vagy a drasztikusabb megoldás: valamelyikük meghal. Nem tudom rólad elképzelni, hogy megöld Benjit, az nekem már sok lenne... Oké igazából el tudom képzelni, de nagyon reménykedek benne, hogy nem teszed meg. Vagy csak megint túlságosan paranoiás vagyok. :D
    Amúgy nagyon tetszettek ezek a kis pillanatképek. :)

    VálaszTörlés
  7. Fúúúúúúú, Spirit, nagyon köszönjük, ez hihetetlenül jó lett! És úgy szeretem a meglepiket. :)
    Szegény Lupe... Neki még rosszabb, hogy nem tudja, nem érti, hogy mi ez az egész, nyilván természetellenesnek, bűnösnek érzi, hogy egy diákja iránt érez ilyen intenzíven... (Olyan jól vissza tudod adni az érzelmeit). Nem lehetne elmondani neki, hogy miről van szó? Andival arról filóztunk msn-en, hogy a bevésődés tárgyára ugye nem vonatkozik, hogy nem szabad beavatni a titkokba? Bár elég furán jönne ki, ha Benji odaállna elé és elkezdené elmagyarázni a tanárnőjének, hogy ő tulajdonképpen farkas és van ez a bevésődés-dolog... Biztosan a korkülönbség miatt nem engedik Nate-ék, hogy legyen valami köztük. De az időpontokon én is meglepődtem, hogy kétszer is hónapok telnek el... Ezek szerint a "Jövő reménységé"-ben még nem lesz köztük semmi (ott legalábbis jellemzően napról napra történnek a dolgok, nem szoktak nagy időugrások előfordulni). Szegények, szenvedhetnek még egy darabig... Azt számolgattam, hogy Benji 17 évesen ki fog nézni már olyan 22-24-nek (ha jól emlékszem Jacobra), addigra persze Lupe már 29 lesz, de talán az már elfogadható lenne külső szemlélő számára is. Jaj, annyira jól kitaláltad ezt is, remélem Lupe öregedésére is kitalálsz majd valami megoldást... Így fordítva azért komplikáltabb a helyzet, mint amikor kislánnyal történik a bevésődés, ott a farkas egyszerűen csak bevárja...
    Az utolsó részhez: nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi miatt kell elmenni a farkasoknak La Push-ból. Én is csak valami küzdelemre tudok gondolni (Volturi? idegen vámpírok? kettészakadt falka?), kicsit olyan érzésem van, mintha Benji azért akarná mindenképpen ezt a csókot, mert nem biztos benne, hogy visszajön élve... (legalábbis gondolom, ha csak sátorozni mennének el valahova egy hétre, nem így viselkedne) De attól félek, hogy ezt csak nagyon-nagyon sokára fogjuk megtudni, talán csak a harmadik regény végén. Addig meg kínzol minket, mert ezt élvezed, de azért mi is élvezzük és szeretünk nagyon. :)
    Puszi:
    Kata

    VálaszTörlés
  8. Ááááááá, Fummie, ezt a búcsúcsókot én nem úgy értelmeztem, hogy tudja, hogy búcsúcsók volt, hanem csak hogy olyan érzése volt, mintha búcsúcsók lenne. De újra elolvasva lehet, hogy neked van igazad. Áááááááá, Spirit, nem lehetsz olyan kegyetlen, hogy elszakítod őket...

    VálaszTörlés
  9. Szerintem ez akkor volt mikor Jade maga mellé állította az ifjú farkast és ezért kell Benjinek elmenni mert harc lesz,mivel kétfele oszlott a farkas csapat.
    Huh,lehet hogy csak össze-vissza motyogok,akkor bocsi érte:)
    Szerintem javítás nélkül is nagyon szupi:)
    Armanda

    VálaszTörlés
  10. Imádom, Imádom, Imádom^^ És rajongok:D

    VálaszTörlés
  11. Szia!

    Tudod ez nagyon nagyon érdekes... :)
    Időben még mindíg ott járunk, ahol a ficben, vagy jól érzékeltem, hogy ugrottunk egyet... :)
    Vagy..talán pont a Jade-es dolgott kellett megoldaniuk, azért nem megy egy ideig iskolába...
    Nem is tudom... ez megint egy nagyon jó kis fejtörő :)

    Kíváncsian várom a folytatást, és csak hogy megnyugtassalak, így is szuper jó lett, hogy Szandi nem tudta elolvasni!
    És azt is köszönöm, köszönjük, hogy kivételt tettél, és ellenőrzés nélkül nekünk adtad ezeket a képeket :)

    VálaszTörlés
  12. Ámulok és bámulok :D
    Tanárnő viszonozza az érzelmeket Benji felé?Huha,ez egyre izgalmasabb..


    UI:örülök hogy most kivételt tettél velünk és felraktad.Javítás nélkül is fenomenális :)

    Várjuk a folytatást
    :*
    K N

    VálaszTörlés
  13. jóreggelt...
    Láttátok Lupe képét??? :) szerinte tökéletes...
    gratula Spirit :) ( azért kíváncsi lennék mennyit keresgélsz, amíg megtalálod ezeket a képeket :)))
    puxi Lilla

    VálaszTörlés
  14. Szia!
    Nagyon szép fejezet volt, máris megszerettem Lupét... és Benjit mégjobban, szerintem ennél összeillőbb párt nehezen találnánk. Komolyan, máris jobb napom lett!! Ja, és még egy fejezetet írsz ma nekünk? Komolyan, tündér vagy!
    Azért kiváncsi leszek, hogy hogyan fog reagálni Lupe arra, hogy Benji farkas... azt hittem h az utolsó részben azt akarja megmutatni... XD, de nem, te csak húzod az idegeinket, és most izgulhatunk amiatt, hogy lesz háború vagy sem... :-)
    Sok sikert a kövi fejezethez

    VálaszTörlés
  15. Lupe=Tinsel Corey, aki a NM-ban Emily-t játsza. Én Lupe-t valahogy lágyabbnak képzelem, nem tudom, miért, Tinsel arca túl karakteres. :)
    Nagyon tetszettek a pillanatképek. Egyébként nem tudom, mi meglepő azon, hogy Lupe viszonozza az érzelmeket. A bevésődés nem csak a farkasnak bevésődés, hanem a másik félnek is. Nincs rá példa, hogy a bevésődés tárgya nem viszonozta az érzelmeket. Ez egy nagyon erős kötelék, és mellesleg tök tetszik, hogy Steph így találta ki.
    A vége... Remélem, hogy egyik farkasnak sem esik majd bántódása, mert az szörnyű lenne. :(( Kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni, és miért kell a farkasoknak elhúznia. De ne haljon meg senki!!! Bár ez nagyon úgy tűnik, h elkerülhetetlen. :(

    VálaszTörlés
  16. juj, még egy feji, ma? király:D köszi:D
    szóval akkor kezdem.:D

    Nem gondoltam volna, hogy Lupe viszonozza éz érzéseit, vagyis, hogy ennyire...:D De ha bevésődés van akkor bevésődés van :D

    És tuti, hogy az Benji volt és nem a szél...:D

    És igen az alma, tisztára a tiltott gyümölcs. Nem tudom, de nekem először az Alkonyat boritóka jutott az eszembe utána meg Hőfehérke xxDDDd Nm tudom miért...:D xD No mind1

    A vége, húú, miklesznek itt? Harcok... de kivel? A Jade által kreált falkával? hm?


    Jujj az a csók xD Ja, és a vége, ugye nem ájult el Lupe? :S

    köszi, hogy olvashattam, és várom a kövi fejit ;) nagyooon. Puszi:)

    VálaszTörlés
  17. Ezek zseniálisak voltak! Persze, mint mindig...^^
    Kíváncsi lennék, mi olyan fontos Benjinek, hogy elmenjen...
    Várom a holnapot!!! ;)

    VálaszTörlés
  18. Nagyon jó lett, nagyon örülök, hogy felraktad! :) Én arra gondoltam, hogy mivel Lupe is La Pushból származik, még a végén ki lehetne úgy hozni, hogy Ő is farkas lesz. Akkor már nem lenne nagy gond a kor különbség... bár, nem tom, lehet megártott az olvasás, és már mindenkit át akarok változtatni valamivé. XD De azért ez igazán szemét dolog Nate-éktől, még, ha a fiú pontosan nem is érzi, milyen is ez a bevésődés dolog, a többiek elmondhatnák neki, mennyire is szenved Benji, és valamit csak ki tudnának találni. Jajj, szegénykéim! :(

    VálaszTörlés
  19. Huh!!!! Ez hihetetlenül tetszett:D esküszöm, átérzem Lupe helyzetét... xD szegény...
    De hova kell Benjinek mennie, és mi van a többiekkel??? Csak nem a Volturi???????????????? Vagy valami Jade-es dolog.... o.O
    Nagyon jóóó lett... és nem tudok mit írni mr... amúgy sem vok a szavak embere....
    pussz
    Barbee

    VálaszTörlés
  20. Ez nagyon jól sikerült:) Jó volt olvasni hogy mi is történik Benjivel, mert eddig nem sok mindent tudtunk meg róla. Például én nemis emlékeztem hány éves volt.. :( :$
    De így, hogy 14 éves, így már megértem miért aggódtal Nate-ék, és miért nem engedték h találkozzon vele. Szegény Benji, biztos nehéz lehet neki, és szegény Lupe is.. :S
    Remélem nem lesz semmi komoly harc a történetben...:( Vagyis vámpírok vs. farkasok.. de Jade falkája vs. Nate falkája még rosszabb lenne:( Nem szeretném ha bárki is meghalna...:( De nézzük csak pozitívan a dologat, semmi rossz nemfog történni.UGYE?:D
    Remélem kifog teljesedni Benji&Lupe szerelme, olyan jó lenne!:)
    Spirit sok sikert az íráshoz:) várom a kövi részt!

    VálaszTörlés
  21. Pontosan javítás nélkül is fenomenális. Nagyon jól sikerült ez is, ebben is megmutattad a tehetségedet...:)

    Be vallom egy picit furcsáltam, hogy vissza csókolt, mert már nem egy olyan filmet, könyvet lehetettt nézni/olvasni, hogy a tanár egyből megpofozza. Aztán később összejönnek. De igazad van az úgy túl egyszerű:D Ez így még jobb, és az is jó, hogy a vége relytélyes.
    'Ez volt az első csókunk. És egyben a búcsúcsókunk is' <33

    VálaszTörlés
  22. Szerintem tök jó lett ez is, javítás ide vagy oda :) Benjit azért tíltják el a suliból, hogy ne nyomuljon a tanárnőre vagy lappang még valami a történet mögött? Remélem minnél hamarabb kiderül ^^

    VálaszTörlés
  23. Én se hinném hogy a búcsúcsókl tényleg végleges búcsút jelent itt...Szerintem csak egy ideig nem tudnak majd találkozni, emrt Benjinek kötelességei vannak a falkában.De ahogfy láttuk már az eredeti könyvekben, mégpedig a másodikban hogy Jacob mennyire gyorsan fejlődött(mármint testileg, és hogy rövid idő alatt sokkal idősebbnek látszódott), így nem gondolnám hogy oylan sokáig lesz ebből probléma.Szerintem egy-két hónapig nem fognak talákozni, és amikor újra találkoznak, Lupe alig fogja felismerni Benjit, mert kész férsi lesz addigra!És ők is romantikázhatnak...
    Amúgy oldalt a képekhez már régen akartam hozzáfűzni, hogy szerintem mindegyik szereplőt pontosan eltalálta Spirit, hogy hogyan is néznek ki...Lupe...hát nem is tudom...én nem így képzeltem, de mostmár így fogom képzelni:)
    És lehet, hogy Spirit mondani akar nekünk azzal valamit, hogy pont Emily képét rakta oda a NM-ból???:):):) remélem, hogy így van...
    puszmusz!
    Andi

    VálaszTörlés
  24. Szia!!
    Én is nagyon szeretem az iéyen meglepetéseket, mert mindig arra várok, hogy új fejezet vagy valami és erre jön egy teljesen más cucc...:)
    Nagyon jók ez a pillanatképek, főleg ahogy leírod, hogy hogyan vívódik Lupe, de mégis szereti Benjit. Bár tudja hiszen ez nem jó mivel ő a tanárnő.És a jellemzése is jó amikor azt gondolja, hogy olyan mint egy félisten xD:)
    Kötődik a twilight-hoz is egy cseppet, mert kb minden szereplő egy félisten :D:D
    És remélem minnél előbb jön a folytatás mert alig birok várni.
    Ezt is nagyon szeretem, ahogyan irsz h mindig olyan titokzatos(bár néha kicsit idegesitő,de megéri várni):)
    Puszi: Vivi

    VálaszTörlés
  25. Jujj, nagyon szeretem az ilyen romantikus, szerelmesen szenvedős történeteket. Most néztem a képet Lupe-ról. Van valami különös oka, hogy az Emily-t játszó hölgyként képzeled? Mondjuk esetleg leszármazott, mert ha igen, akkor Nate-nek a rokona ... vagy nem, vagy mi ... ??? Vagy én pörgetem túl az agyam? :D

    VálaszTörlés
  26. ÍÍjujj, ez nagyon jó volt :) Annyira aranyos Benji ^^
    Remélem ez a búcsúcsókos dolog is minél előbb kiderül.
    Ui.: Bocsi, hogy csak ennyit írtam, de minden benne van :D

    VálaszTörlés
  27. Szijaa Spirit!

    Uhh most nagyon megleptél..csak úgy felnéztem az oldalra, és tessék mit látnak szemeim *.*
    Ngayon tetszik..és valóban, kicsit homákyos a vége, de nagyon tetszik ;)
    Ó dearanyos Benji, adott neki egy búcsú csókot.
    Csak azt nem tudom, miért kellett elmennie..remélem nem rossz okokból..:S
    Nah mind1, remélem hamarosan jó fordulatot vesz Lupe és Benji "kapcsolata". Ja igen, és nagyon örülök,hogy Lupe viszonozza Benji érzéseit, mert az szörnyű lett volna, ha Benjinek csalódnia kellett volna..:s
    Nah várom a következő fejezetet ;)
    Puszil: Flohh

    VálaszTörlés
  28. Szia Spirit!
    Hű! Nagyon tetszett ez a kis meglepi! Annyira várom a folytatást, csak azt nem értem, hogy ez később van mint ahol a ficben tartunk most, nem?! Vagy nincs értelme annak amit írtam?...
    Egy dolog lenne még, bocsi. Azt írod most, hogy Benji úgy néz ki, mintha 20éves lenne, pedig az Így képzelem Benjamint-nál nem néz ki annyinak... Csak gondoltam szólok, nemt'om mostmár én is úgy képzelem el, de kicsit fura. XD
    Puszi: Lora

    VálaszTörlés
  29. Helló Spirit!

    Most jól elhúztad előttünk a mézes madzagot! Ha csak kedvtelésből ilyenekkel lepsz meg minket, akkor lassan minden időd a gép előtt töltheted, mert 1000 számra fognak jönni a hozzászólások!

    Nem gondoltam, hogy így oldod meg Lupe és Benjamin kapcsolatát, de ez így egy nagyon kellemes meglepetés.

    Ha vannak még ilyen kis novellák a tarsolyodban, szeretettel fogadjuk őket szerintem!

    Kitti

    VálaszTörlés
  30. Hehe, mellesleg, aki Benji, az Bronson Pelletier, aki Jared-et játsza a filmben. :D Bronson 1986. dec. 31-én született, szóval most lesz 23 éves. Mondjuk azt nem tudom, hogy azon a képen mennyi. :D

    VálaszTörlés
  31. Hali!
    Örülök, hogy megosztottad velünk ezt a kis novellát.
    Egy újabb elgondolkodtató rész.
    Remélem a ficed végén mindenki elnyeri méltó jutalmát vagy éppen büntetését, a tettei következményeként és nem hagyod kedvenc szereplőinket kétségek és bú közepette.
    Szerintem Benji is és mindenki megérdemli a boldogságot:) Na jó Jade és Maria nem:P Kis gonoszok. Tuti, hogy terveznek valamit.
    Nem szeretem a búcsúcsókokat! Remélem ez csak egy kis csalafintaság XD

    VálaszTörlés
  32. Szijó Spirit:)
    fenomenális meglepetés volt:) javítás nélkül is hibátlan:)
    máris szimpatikusabb lett Lupe karaktere és Benji meg olyan kis édes:) az az alma meg:d naná h tiltott gyümölcs:P:D bár szegény nőnek milyen lelkiismeretfurdalása lehet:S remélem azért a végén minden happy lesz köztük is:) én azt a búcsúcsókot úgy értelmeztem, h egy ideig nem találkoznak...remélem nem az h soha többé:( az olyan rossz lenne ha vki tényleg meghalna...persze aki rossz az oké de farkast ne veszítsünk xD
    ez a harcos dolog meg....hmmmm:s remélem a farkasoknak nem kell elmenniük LP-ból...
    nah azthiszem most igy gyorsan ennyi, már igy is késésben vok:)
    örülök nagyon ezeknek a pillanatképeknek:)
    zseniális:)
    Puszim:) Tuccko

    VálaszTörlés
  33. Szia! Huh, nem is tudom mivel kezdjem... amúgy amikor elküldöd Szandinak, és elolvassa, utána mennyit javítotok rajta, ha kell-e? Erre kíváncsi lennék.
    Amúgy szerintem ezért nincs suliban, ami a fic utolsó fejezetében is volt, a Jade, és a másik falka esete, és gondolom ez komoly felfordulást okoz meg minden, és a falka ( Nate falkája) a probléma megoldásán dolgozik, meg hogy ne engedjék a többi még át nem változott farkast Jade közelébe. Meg ilyenek. Tök jó, nekem tetszett. Amúgy az alma szeritnem nagyon találó, az egész tiltott gyümölcs dologra emlékeztet. Hogy Benjinek nem lenne szabad, vele találkozni meg ilyenek, és egy almát visz, a bűnbeesés, meg hasonlók. De szerintem nagyon jó. De azt hiszm ezt már említettem, hehe. Szóval akkor holnap új feji? nagyon király, már várom.

    Ancsa_girl

    VálaszTörlés
  34. Húha! Nagyon tetszettek ezek a pillanatképek! Benjamin annyira aranyos és szerintem semmi kivetnivaló nincs benne, hogy pont egy idősebb lányba vésődött be.

    Mint már előttem is mondották, ezek a többhónapos utalások és a búcsúcsók... Talán tényleg valamilyen háború készülődik? Színrelép a Volturi? Annyi kérdés, és türelmetlen olvasók. :)

    Apropó, nagyon jól eltalátad Russel és Lupe képét. :D Észrevettem, hogy Lupe képén nem más van, mint Tinsel Corey, aki a New Moon mozifilmben Emilyt, Sam élettárását,barátnőjét alakítja. Tökéletes választás. :) Izgatottan várom a következő fejezetet! Puszi, Fanee

    VálaszTörlés
  35. Szia!
    Hát én azt mondom Lupe első tanítási napjának érzéseit ennél jobban nem írhattad volna le. Magam is így vagyok vele minden évben, és szerintem ez így helyes! :-) Az ami pedig Benji és Lupe között van, a bevésődés tükrében teljesen normális, az már egy másik kérdés, hogy a külső szemlélő, és jelenleg szegény Lupe számára erkölcsileg elfogadhatatlan, de majd megoldják. A kor a szerelemben különben sem számít, mert a szerelem az elfogadás művészete!
    Tökéletes ötlet volt az alma, a bűnös vágyak jelképeként, (az, hogy bele is harapott miközben Benjire nézett, már tudat alatt az elfogadást is jelenti, szerintem) és az eső a búcsúzás szomorú pillanatának fokozására.
    Szívesen olvasnék még róluk!
    Puszi :-)

    VálaszTörlés
  36. Tetszett ez a kis kitekintlés, de nagyonsajnálom Benjamint.. eléggé frusztrálóü lehet,hogy mások olyton piszkálnak és tiltanak amiatt, h egy 10évvel idősebb nőt szeret.. illetve Lupe is küszködik saját magával.. hiszen liliomtiprónak is gondolhatná magát,mégis felé húz a szíve...
    Na meg persze, elhintettél pár dolgot: eltűnnek a suliból a srácok,ergó valami baj lesz:D... Na mind1, jó kis kitekintés volt:) Meg jó volt, hogy női szempontból is látjuk a dolgokat -nem csaa bevésődött fél,hanem a bevésődés tárgyáéból... Érdekes, hogyan alakulhat ki valakiben a szerelem, mikor még nem is beszéltek szinte. Jacobn elmondása alapján -eclipse- nem igy gondoltam, mindenesetre, tetszik ez is:))

    VálaszTörlés
  37. ez annyira jó lett (: csak gratulálni tudok a ficedhez és ehhez is. Egyszerűen imádom ahogy írsz, és amiket írsz. Amikor a műveidet olvasom, valahogy feltámad bennem a remény, hogy ez akár velem is megtörténhet.. Csak így tovább. :)

    VálaszTörlés
  38. Szia!
    Ez...nagyon édes kis történet volt. :) Gyakorlatilag ez volt az a "szerelem első látásra" helyzet, csak éppen a tiltott változata. Szerény véleményem szerint az még nem akkora bűn, hogy Benji egy nála ennyivel idősebbe szerelmes, hiszen az a korkülönbség az idő múlásával úgyis eltűnik. Például az én nagynénémék között is körülbelül 25 év különbség van, mégis elvannak. :D Ráadásul felesleges bárkinek is megtiltani, hogy ne találkozzon a kiszemeltjével és felejtse el, meg hasonlók, mivel úgyis, minél jobban tiltják, annál jobban vágyik Lupéra. (bocsánat, ha rosszul írom a nevét. :D) A bevésődést pedig nem lehet csak úgy eltörölni. Plusz, látszik, hogy a bűntudat ellenére Lupe nem utasítaná vissza Benji szerelmét, ami eleve szép kezdet lehet. :) Én biztos, hogy adnék legalább egy esélyt ennek a kapcsolatnak. Amúgy is, sokkal jobb megismerni a szerelmet, majd esetleg elveszíteni, mint soha nem ismerni. :) Ha netán nem működne, akkor pedig legalább szép emlékként marad meg mindkettőjüknek. (természetesen csak akkor, ha mindketten pozitívan állnak egymáshoz.)
    Amúgy meg nagyon várom a következő fejezetet. :D
    Lulu

    VálaszTörlés
  39. Szia

    Ez nagyon jó feji lett.Eddig Benji semleges szereplő volt számomra,de ezután kezdem megkedvelni.Én is kiváncsi vagyok mit kell megtennie!Várom a kövi fejezetet.

    Vivcsy

    VálaszTörlés
  40. Szia...
    megint csinálsz New Moon-nál olyan csoportos mozit mint a Harry Potter-nél??

    VálaszTörlés
  41. Huh:D Asszem megvan a kedvenc párom:P Olyan kis cukorfalatok:P És visszaolvasva a kritikákat, jó ötletnek tűnik, hogy a falka miatt megy el Benji, de biztos, hogy nem ölöd meg!!! Úgyhogy nem kell aggódni, emberek! Sőt, tuti, hogy a falka miatt mentek el mindannyian, mert le is írtad, hogy azok, akikkel együtt szokott lógni, nincsenek itt. Szóval valami falkás ügy, és a szomorkás hangulatból megítélve, valami gond lehet. Az elején viszont megint csak téged találtalak meg a sztoriban. Mondtad, hogy te is voltál tanárkodni, és mennyire izgultál, és ott az nem csak Lupe volt, hanem te is;) A csók meg iszonyú jó lett:))) Köszi: Juca

    VálaszTörlés
  42. ÁÁÁÁ!! nagyon jóóó volt!!!!! az egész..az összes pillanatkép...ááá nagyon-nagyon jó volt!
    szóval Benjamin tényleg tartja a száját, hiszen jó pár hónappal később sem tudja Lupe hogy mi van. hát reméljük ez majd változik...
    és hova tűnt el mindneki?? hova kell mennie Benjaminnak? és miért fél attól, hogy nem is jön vissza? tuti valami harc lesz... a Volutri? ide jönnek Russel miatt, és ebbe a farkasok is belekeverednek? vagy Jade külön falkájával? bár ha erre annyi hónapot várnak...ááá! nem tudom, totál kikészítettél most ezzel! persze csak pozitív értelemben:D nagyon jó volt! köszi a meglepit:DDés előre is köszi a következő fejit is:DDDpuszi

    VálaszTörlés
  43. Kedves Spirit!
    Nagyon köszönjük a pillanatképeket, nagyon tetszett, szerintem azért nem megy iskolába Benji mert ahogy a 22. fejezetben is mondták lehet eljön a Volturi Russelért és a farkasok meg a vámpírok összefognak hogy megvédjék őt, és harcolni fognak egymással, ez az egyik lehetőség a másik pedig az amit már a többiek is monmdtak hogy Jade külön falkát hoz létre és velük fog harcolni, nem tudom, majd meglátjuk, de nagyon kiváncsi vagyok rá, jaj és hát Lupe, nagyon örültem hogy ő is érez valamit Benji iránt csak tényleg kár hogy idősebb nála bár a szerelemben nincs korhatár így szerintem a végére öszzejönek. Már nagyon várom a következő fejezetet remélem hogy nem kell olyan sokat várni rá.
    Sok puszi: Nikibabácsak

    VálaszTörlés
  44. Hali!

    Először: Bemutattad, h egy tanár-diák kapcsolat hogy nem lehet visszatetsző, bármennyire is így gondolja Lupe, merth nem kéne visszaélnie a helyzetével stb. És olyan jó a kép, amit kiraktál Lupéról, tényleg olyan, mint akit Benji párjának tudnék elképzelni. :D

    Másodszor: az alma... Annyira tetszik amit írtál, meg ahogy írtad. Jaj, h lehet vki ennyire jó?

    Harmadszor: Nem akarom Szandit lebecsülni, de tudsz nélküle is írni. Persze lehet (nem tudhatjuk), akkor még magadat is felülmúltátok vna, hiszen együtt csodálatos csodákra vtok képesek. De mondom, ez így is jó lett.

    Negyedszer: kicsit engem is megzavartál az idővel. Most akkor hónapok, napok, és pontosan mikor is vésődött be Benji?

    Ötödször: sztem Jade falkájához főleg új farkasok fognak csatlakozni, a régiek közül nem tudnék mást elkézelni - esetleg Danielt, aki nagyon vámpírellenes, és lehet, h nem tetszik neki Nate "túlzott vámpírpártiság"-a. De sztem Josh nem áll majd Jade mellé, ő jobb annál, még ha nem is látszik rajta annyira, de sztem rájön, h nem is annyira jó, mint gondolta. Remélem, h nem fog az új falkához csatlakozni, és új falkát se lesz kedve alakítani majd ha megtudja, h Black-leszármazott, mert sztem a falka nem élne túl még 1 szakadást.

    Tom, h nem írtam az előzőhöz rendes hsz-t, de gondoltam, mostmár leírom egybe, mert nálam már egyben van amit eddig írtál, nem nagyon tudnék külön-külön írni.

    Pusz

    VálaszTörlés
  45. Klassz :) ezt nagyon összeraktad, és egy újabb stílusban bizonyítottad, hogy az írás mint művészet szerves részed. Elképesztő erővel láttatod az eseményeket, de ezt már régóta tudjuk - mégis mindig elvarázsol.

    VálaszTörlés
  46. Benji nemrég vésődött be, de Spirit kicsit előrevetítette, hogy mi fog történni később. :)

    VálaszTörlés
  47. Szia!
    Ez nagyon tetszett! Érdekes ötlet volt ez a szemszög, de nekem nagyon bejött! Meglepődtem, hogy máris van friss az oldalon! Asszem ezután gyakrabban felnézek... ;)

    VálaszTörlés
  48. Érdekes. Tetszenek ezek a háttér sztorik.
    Az almás rész nekem is nagyon tetszett.
    A kép pedig, Lupéről... furcsa. Én mindig másnak képzelem el a szereplőket, mint amilyen képeket beteszel. :)

    VálaszTörlés
  49. Nagyon tecik:Dimadom Benjit nagyon aranyos es remelem oszejon Lupe-val,mit szamit az a 12 ev ami kosztuk van?;))foleg h Benji 24 evesnek is siman elmegy szoval:>kivancsi vagyok a fojtatasra,es nagyon varom a 24fejezetet:D mikora lesz varhato?sok puszi:*

    VálaszTörlés
  50. Nagyon tetszik, annyi érzés van ebben a 4 képben, ami már túlontúl szép. Érezni a szerelmet, a vívódást. :) Szerintem a korkülönbség egyáltalán nem számít manapság. Itt meg pláne, hogy Benji 20-21-22 évesnek néz ki.
    Szóval egy- az egyben nagyon tetszett!
    Momo

    VálaszTörlés
  51. Szia!
    Hát ez fantasztikus volt!!
    Annyira szeretem a külön novellákat.:D:D
    A legjobb ebben az alma volt.
    Ez tök ötletes volt.Nem virág vagy csoki vagy valami ilyesmi hanem alma...
    Milyen gavallér ez a Benji:D:D

    Milyen titokzatos a vége...
    Szerintem ez a rész valami harcos,háborús dolog lesz.És nyilván Benji-nek is segítenie kell ebben.

    Jajj ,most megint egy csomót fogok gondolkodni ezen:D:D

    Lukci

    VálaszTörlés
  52. szia én csak annyit tudok ,hogy ha eggyenlőre az írásodat el is utasítják a kiadok semmiféleképpen ne hagyd abba az írást!! hihetetlenűl jó vagy egyszerűen nem lehet szavakba önteni tényleg probálom de nem megy nagyon jó vagy ennyi, nagyon jó csak igy tovább

    VálaszTörlés
  53. Szia Spirit!

    Hát igen, a tiltott gyümölcs...Nagyon édes! :-)
    Örülök az új szereplőknek,tovább kavarják a dolgokat...
    Már csak Joshuával kell kezdened valamit, hiszen szegényke a "rosszkislányba" szeretett bele! Vagy nem is olyan rossz...?
    Minél hamarabbi olvasás reményében üdvözöl: Gabriella

    VálaszTörlés
  54. Huhhh menyi infó!!!!
    Ez sokat segített köszönjük Spirit!

    Edcsa

    VálaszTörlés
  55. Ejha.. Imádtam.*-* Úgy sajnálom szegény Benjit, amiért a többiek nem akarják elfogadni a bevésődését.. Lupe szimpatikus számomra.:D És igen, én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi fog történni, ami miatt nem mennek suliba a farkasok..:O És szerintem pont olyan jó lett, mint azok, amiket átolvastatsz a Szandival.:) Persze köszönjük Szandinak, amiért van, hiszen legfőképp ő motiválja, bíztatja, a mi egyik kedvenc írónkat.:D Köszönjük Szandi!:D És még egyszer, nagyon jó lett.:) Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  56. De szuper!! Megérne egy külön történetet is! :)

    VálaszTörlés