.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. október 25., vasárnap

Pillanatképek 2.

Nos, mivel összegyűltek a hsz-ek (a határ 185 volt), és ezért holnap... vagyis most már ma frisselnem kéne, de Szandi a hétvégén nincs gépközelben, nélküle viszont, nem tehetek fel új fejezetet, ezért cserébe írtam nektek egy kis novellát megint. Remélem, hogy ez is tetszeni fog, bár nem tudom, milyen lett, mert most fejeztem be, és félkómás állapotban ezt nem tudom felmérni. :D Új fejezet hétfő este lesz. Jó olvasást! :)

18 éven aluliaknak nem ajánlott!!!


Pillanatképek
(Joshua nézőpontjából)



1. kép (Joshua 12 éves korában):


A lehető leglassabban lépkedtem a poros úton, amely a házunkhoz vezetett. Ha már úgyis elkéstem, és leszidnak, legalább minél később kapjam meg a fejmosást apámtól. Már bőven elmúlt éjfél is, pedig este nyolcig szólt a kimenőm, de nem éreztem magam hibásnak. Én csak úsztam egyet a tengerben, aztán elnyomott az álom. Hát, tehetek én arról, hogy az a sós illat, és a homok puhasága ilyen altató hatással van az emberre? Ahogyan az sem az én bűnöm, hogy La Push legutolsó háza a miénk, és ilyen hosszú odáig az út – győzködtem magam, miközben egy apró követ rugdostam a lábujjaimmal.

Egy ág megreccsent nem messze tőlem az erdőben, én pedig megtorpantam, és kissé erősebb szívdobogással néztem a sötétbe. Sosem féltem éjszaka egyedül, de most valahogy kellemetlen érzés járt át. Hirtelen, mintha egy vörös szempár villant volna meg nem messze tőlem. Pont olyan, amilyenről abban a horror történetben olvastam, amit Nate-től kaptam kölcsön, és az ágyam matraca alá rejtettem – apám nem szerette, ha ijesztő dolgokról olvasok.

Megdörzsöltem a szemeimet, és a káprázat olyan hirtelen tűnt el, amilyen hirtelen felbukkant. Kissé megkönnyebbülve fújtam ki a levegőt, és elhatároztam magamban, hogy soha, de soha nem mesélem el senkinek, hogy a sötét erdő majdnem a frászt hozta rám. A fiúk a suliban biztosan kiröhögnének – kivéve Nate-et, ő biztosan nem tenné.

Futni kezdtem a házunk felé, hogy minél hamarabb a szobám biztonságában tudjam magam, de ahogy feltéptem az ajtót, és a szülői aggodalom helyett csend fogadott, a rémültségem csak fokozódott. Lehet, hogy elmentek megkeresni? Ha felkutatták értem a fél erdőt, akkor tényleg kapok a fejemre… - húztam be automatikusan a nyakamat, mintha máris várna rám egy atyai füles.

- Anya? Apa? – motyogtam a sötétbe, miközben beljebb mentem a nappali felé. Hirtelen a meztelen talpam megcsúszott valamin, én pedig alig bírtam megkapaszkodni a falban, hogy ne üljek fenékre. Az ujjaimmal kitapogattam a villanyt, és amint lefelé pillantottam, a levegő a tüdőmbe szorult. A padló valami vöröslő dologtól volt sikamlós. Pont olyan, mint a paradicsomszósz, amit ebédre ettünk… - futott végig az agyamon a gondolat.

- Anya? – a hangom még bizonytalanabbul csengett, mint az előbb. Undorodva dörgöltem a lábamat a padlóhoz, aztán kikerülve a tócsát beléptem a nappaliba.



2. kép (másnap délelőtt):


- Gyere, engedd el őt! – próbáltak a férfikezek elszakítani az anyámtól. Olyan erősen szorítottam a ruháját, hogy az anyag recsegni kezdett, de nem érdekelt. Majd megvarrja később, hiszen ő a szakadt nadrágjaimat is meg tudja mindig foltozni…

- Joshua! – szólított egy ismerős hang a nevemen. Hallottam Nate lihegését, valószínűleg futott idáig. Már fél La Push itt tömörült a házunk körül, és a hangzavar szörnyen bosszantott. Miért nem hagyják nyugodtan aludni a szüleimet?

- Fiam, menj innen, ezt nem kell látnod! – eresztett el nagy megkönnyebbülésemre Mr. Uley, aztán megpróbálta kiterelni a szobából Nate-et. Hallottam a motyogást az ajtóból, de a hangok nem álltak össze szavakká a fejemben. Igazából, nem is érdekeltek. Csak a szüleim mellett akartam maradni, hogy vigyázzak rájuk.

Egy kis idő múlva újra mellém térdelt valaki, de most nem akart erőszakkal elráncigálni az édesanyám mellől. Éreztem a gyengéd ujjakat a hajamban, ahogyan csendes vigaszt nyújtanak, és a könnyeim maguktól potyogni kezdtek. Szégyelltem magam, amiért mások előtt sírok. Egy férfi nem sír – az apám mindig ezt mondogatja nekem.

- Nem lesz semmi baj – suttogta Nate közelebb hajolva hozzám. – Mostantól majd én vigyázok rád! – ígérte. A keze végigsimított az enyémen, és az ujjaim megadva magukat neki, inkább az élő testbe való kapaszkodást választották. Reszketve öleltem át, miközben a fejemet a vállába fúrtam.

- Ne mondd el, kérlek… Ne mondd el senkinek, hogy sírok – szipogtam a fülébe. Nem okozhatok csalódást az édesapámnak azzal, hogy mindenki megtudja, mennyire gyenge is vagyok.

- Nem mondom el. Ez a mi titkunk marad. – Hálásan mosolyodtam el, miközben éreztem, hogy felhúznak a földről. Tiltakozni akartam, de a susogás a fülemben elálmosított.



3. kép (8 évvel később):


Letérdeltem a földre, aztán letettem a mezei virágcsokrot a hófehér márványkőre. Ahogy a pillantásom végigsimogatta a sötétben is szinte világító vésett neveket, úgy nőtt bennem a lelkiismeret-furdalás. Most már tudtam, hogy a sors milyen kegyetlen és ironikus. Ha akkoriban történik meg az, amin alig pár hete estem át, akkor megvédhettem volna a szüleimet. Akkor nem hittem volna úgy, hogy a vöröslő szempár csak egy gyermek fantáziájának rémképe, mert éreztem volna a tömény vámpírbűzt, ami tegnap is elöntötte az orromat, mikor a hegyekben levadásztunk egy nomádot.

Reszkető kezeim ökölbe szorultak, aztán egy másodperc alatt megtörtént az átváltozás. Négy lábon indultam meg a sötétbarna farkas felé, aki a temető kapujában várt rám. Nem akart magamra hagyni, mert még nem mindig tudtam uralni az erőmet, viszont La Push-t sem hagyhattuk el túl hosszú időre. Aidannál már észrevehetőek voltak a jelek, melyek azt mutatták, hogy nem sokára ő is közénk fog tartozni, és ott akartunk lenni, mikor ez megtörténik, hogy átsegítsük a nehezén.

Nem a te hibád – válaszolt Nate az engem marcangoló kétségekre. Eleinte zavart egy kissé, hogy farkasként minden gondolatom és érzésem nyílt titok előtte, de most már kezdtem hozzászokni.

Egyszer elkapom azt a vámpírt és megölöm. Esküszöm! – ígértem főleg inkább magamnak, mint neki.

Én pedig ott leszek veled, és segítek – hallottam a választ. Hálás pillantást vetettem az Alfám felé, aztán felélénkülve vakkantottam egyet, hogy eltereljem a figyelmemet a rossz dolgokról.

Verseny? – kérdeztem, és azonnal be is vetettem magam a fák közé.

Hé, ez így nem ér! Csaló! – Nate nevetése sokáig visszhangzott az elmémben.



4. kép (2 évvel később):


Bosszantott az a kis fruska, mégis volt benne valami, ami miatt kedveltem. És ezért magamra is mérges voltam. Azt hittem, hogy majd társra lelek. Valakire, aki megérti, mit is érzek, hiszen, ugyanazt élte át, amit én is – egy vámpír elvette tőle a szüleit. De nem. Ő egyáltalán nem érez gyűlöletet, sőt, papás-mamást játszik az egyik vérszívóval. Undorodva morogtam, aztán futva elindultam nyugat felé, hogy még nagyobb területet bejárhassak járőrözés közben.

Nem értettem, hogy teheti ezt. Én bármit odaadtam volna azért, hogy az összes szörnyeteggel végezhessek – akár még az életemet is -, hiszen mind gyilkosok voltak, hiába bújtak a békesség álarca alá. Lehet, hogy jó ideje embervér nélkül éltek, és az is megeshet, hogy még kibírják akár évekig is, de egyszer majd úgyis elpattan bennük valami, és akkor hiába a bizalom, hiába a szeretet, belemélyesztik a fogukat a kecses nyakba, ami azt a naiv fejet tartja magán.

A gondolat valamiért nem esett jól. Igaz, legszívesebben jó erősen megráztam volna Isabellát, hogy ébredjen már fel a regényes leányálmából, de azt nem akartam, hogy baja essen. Nem akartam, hogy az „Én megmondtam…” mondatot egyszer ki kelljen ejtenem a számon a temetésén. Pedig tudtam, hogy így lesz, de persze, senki sem hallgatott rám. Még Nate sem… Ő abban bízott, hogy ha kedvesek és megértőek vagyunk, akkor Isabella kötődni fog hozzánk is, és ezáltal lehetőségünk lesz majd megvédeni.

Valami zörejt hallottam nem messze előttem, ezért megálltam, és a füleimet a magasba emelve füleltem. Mikor megéreztem a felém szálló illatot, megnyugodva szusszantottam egyet. Úgyis éhes voltam, ezért halk léptekkel közelítettem meg a prédámat. Alig pár lépés után az előttem lévő bokor megmozdult, aztán egy apró, barna nyuszi bújt elő belőle. Gombnyi orra gyorsan mozogva szimatolt a levegőbe, piros szemei pedig érdeklődve fürkésztek engem.

Azt hittem, hogy majd ha megmozdulok, elrohan – nem bántam volna egy kis kergetőzést evés előtt -, de az a kis ostoba egyáltalán nem érezte a veszélyt. Pont olyan naiv volt, mint Isabella. Megálltam előtte, és bosszúsan rámorogtam, hátha végre észhez tér, de ahelyett, hogy elmenekült volna, botladozva közelebb ugrált hozzám – csak most vettem észre, hogy megsérülhetett. Megmerevedve figyeltem, ahogyan a lábaim mellé ér, és szaglászni kezd. Összerezzentem, ahogy a pofáját hozzám dörgölte, mintha azt vártam volna, hogy az a kis szerencsétlen mikor változik át vérengző szörnyeteggé.

A saját butaságomat szégyellve léptem azonnal hátrébb, és vadul vicsorogni kezdtem. Mikor láttam, hogy ez teljesen hasztalan, felszegtem a fejemet, és elindultam visszafelé. Megpróbáltam elhitetni magammal, hogy nem azért hagytam fel a falatozás gondolatával, mert szánalmat érzek – ami a gyengék jellemzője -, hanem azért, mert egy ilyen vakarék még arra sem méltó, hogy megkóstoljam.

A halk motozást hallva megperdültem a tengelyem körül, és dühösen meredtem a vörös szemekbe. A nyúl figyelmen kívül hagyva nem sok jót ígérő tekintetemet ismét ügyetlenül sántikálva mellém ügetett, aztán a mellső lábamhoz dörgölőzött, és hozzám bújva lefeküdt aludni. Hitetlenkedve horkantottam fel, majd lehajoltam, és óvatosan a fogaim közé vettem a nyakánál a bundáját. Először el akartam hajítani, hadd törje ki a nyakát is, de aztán megéreztem az apró remegést, ami végigfutott a testén, és valahogy képtelen voltam megtenni. Visszatettem a földre, megrázkódtam, és felvettem eredeti formámat.

- Ostoba – csóváltam meg a fejemet, és gyengéden a tenyerembe vettem az apró testet. Az egész szőrgombóc alig volt akkora mint a két kezem összetéve. – Rossz embert választottál, én nem tudlak szeretni – néztem a szemébe. Szuszogott egy párat, aztán összegömbölyödve lefeküdt, és elaludt. Óvatosan leültem az egyik fa mellé, és igyekeztem nem mozgatni a kezeimet, nehogy felébresszem.



5. kép (akkor, amikor Josh lerohanja Isát):


Az egész testem remegett a feszültségtől, és hogy levezessem, ököllel csaptam bele az egyik fába. Ahogy megéreztem az érintést a hátamon, megperdültem, de Jade arcán egyáltalán nem láttam félelmet. Pedig azok után, ahogyan Isabellával viselkedtem, és az előbbi kis akcióm láttán, azt hittem, hogy mindenki rettegve pillantana rám.

Isabella is félt tőlem. Nem is csodáltam… Úgy rontottam neki, mint egy felbőszült vadállat, holott a naivságán kívül semmi bűne nem volt. Azok a vámpírok megbabonázták, ő pedig Jonathant őrjítette meg.

- Sajnálom – nyögtem ki Jade-nek is.

- Semmi baj. Tökéletesen megértelek – nézett rám olyan együttérző tekintettel, hogy valamiért hittem, valóban tudja, mit is érzek most. A fatörzs mentén lecsúsztam a fűbe, és az arcomat a kezeimbe temettem. Hallottam, ahogy leül mellém, de nem reagáltam. – Volt egy vőlegényem… - Hallottam meg a hangját pár pillanatnyi csend után. Érdeklődve pillantottam fel rá.

- Volt?

- Éppen az esküvőnkre készültünk, mikor nyoma veszett. Egy vámpír… elvette a lelkét – Jade kezei ökölbe szorultak, és a szája megremegett. – Én végeztem vele – nézett rám tekintetét az enyémbe fúrva.

- Ó – nyögtem ki. Ennél értelmesebb nem jutott eszembe, de abban biztos voltam, hogy Jade a legerősebb ember, akivel valaha találkoztam. Nem tudom, nekem lett volna-e erőm megölni, akit szeretek, hogy megmentsem az elátkozott örökléttől. Ha a szüleim aznap este nem haltak volna meg, hanem… - megborzongtam a gondolattól, és végtelen tiszteletet éreztem hirtelen a mellettem ülő, törékenynek kinéző nő iránt. A pillantása magához bilincselt, és már elképzeltem, ahogy előre dőlök, és lecsókolom a szomorúságot az ajkairól, mikor megtörte a csendet.

- Sajnálom, hogy felhergeltelek. Az én hibám, hogy nekimentél Isabellának. Ha én előtte befogom a számat, akkor… - kezdett mentegetőzni. A válla hozzáért a karomhoz, amitől forróság szaladt végig a testemen.

- Nem – szóltam közbe határozott hangon. – Tökéletesen igazad volt. Ami itt folyik az tűrhetetlen. Nem elég, hogy vámpírokkal barátkozunk, most már fel is tálaljuk nekik magunkat. Jonathan megőrült!

- Tudod… Talán, nem ő a megfelelő az alfaszerepre… - Feszülten rándultak meg az arcizmaim. Bennem is sokszor felmerült mostanában ez a gondolat, de nem tudtam volna elképzelni, hogy ne Jonathan vezessen minket. Úgy nőttünk fel, mint a testvérek, és tudtam, hogy a legjobbat szeretné nekünk és a la push-i embereknek, csak abban nem voltam biztos, hogy ő maga tisztán látja-e, mi is az érdekünk.

- Talán… igazad van ebben is – sóhajtottam fel fáradtan.



6. kép (aznap, amikor Jade este Ouray-jel találkozik):


Fáradtan dőltem be az ágyamba. Az éjszakai szolgálat kimerített teljesen, és még Nate ostoba képzelgéseit is el kellett viselnem. Akármennyire is próbálta másfelé terelni a figyelmét, újra és újra az Isabellával kapcsolatos álmai jártak a fejében. Egyfelől ez bizarr volt, másfelől én is férfi voltam, akinek már régen volt módja kielégíteni bizonyos szükségleteit egy nő társaságában.

Bosszúsan morogva fúrtam a fejemet a párnámba, aztán megéreztem a puha fülek csiklandozását a vállamnál.

- Gyere ide – fordultam meg, és magamhoz húztam Nyuszi Kisasszonyt, aki elégedetten fúrta közelebb magát a mellkasomhoz - szerette a testemből áradó meleget. Nyomtam egy puszit a feje búbjára, aztán lehunytam a szemeimet.

A kopogtatásra hirtelen riadtam fel. Úgy éreztem, mintha csak alig pár percet aludtam volna, de ahogy az órára pillantottam, rádöbbentem, hogy már délután három is elmúlt. Nyuszi Kisasszony az ágy sarkában üldögélt, és engem figyelt. Morcosan keltem fel az ágyról, és a szemeimet dörgölve indultam az ajtó felé, aztán mikor rádöbbentem, hogy a boxerem érdekesen dudorodik elől, tétován pillantottam körbe a rövidnadrágomat keresve. Mikor megtaláltam az ágyam melletti székre dobva, felrángattam magamra.

- Szia! Felébresztettelek? – Jade mosolyától hirtelen elmúlt az ébredés utáni nyűgösségem, viszont a férfiasságom mocorgása csak erősödött.

- Öhm… Igen, de nem baj – motyogtam zavartan, mint egy kisiskolás. Valahogy Jade közelségétől mindig úgy éreztem magam, mint aki megivott pár pohárkával, és még nem részeg, de már nem józan.

- Hoztam egy kis ennivalót. Gondoltam, jól fog esni munka után – lépett be mellettem a házba, aztán a konyhaasztalhoz sétált, és letette a kezében hozott edényeket. A forró leves és a főtt hús illata betöltötte azonnal a helyiséget. Mélyet szippantottam a levegőből, aztán leültem az egyik székre. Figyeltem, ahogy Jade szépen megterít, aztán szed nekem, és hirtelen olyan kellemes érzés töltött el. Aztán mikor rádöbbentem, hogy pont úgy érzem magam, mint gyerekkoromban egy-egy családi ebédnél, elkomorultam. – Valami baj van? – éreztem meg az óvatos érintést az arcomon. Elpirulva pislogtam az aggódó vonásokat fürkészve. Jade gyorsan visszahúzta a kezét, és az ölébe ejtette.

- Nem, semmi baj. Ez igazán ínycsiklandó – vettem a kezembe a kanalat, és a számba tettem az első korty levest. – Mmm… És isteni az íze is – nyeltem le elégedetten mormogva.

- Örülök, hogy ízlik – tért vissza a mosoly Jade arcára. Nyuszi Kisasszony ugrálva jelent meg a konyhaajtóban, és érdeklődve körülnézett. A női kezek kinyúltak felé, ahogy a közelünkbe ért, és felemelték. Irigykedve figyeltem, ahogy kis kedvencem elhelyezkedik Jade ölében, és a finom ujjak simogatni kezdik. Önkéntelen sóhaj szakadt fel a torkomból, és mikor rájöttem, hogy túl hangos volt, idegesen hajtottam a fejem a tányér felé, és serényen lapátolni kezdtem az ételt.

Jade egy idő után felkelt az asztal mellől, és az ablakhoz sétált, én pedig rajta felejtettem a pillantásomat, és teljesen kiment a fejemből az előttem lévő leves. A haja selymesnek és puhának tűnt, a bőre hibátlan barackszínű volt. Legszívesebben felálltam volna, hogy mögé lépjek, és az orromat a nyakába fúrva belélegezzem az illatát.

- Miért nézel? – zökkentett ki az álmodozásból Jade hangja. Elvörösödve néztem rá, és mikor megláttam a pírt az ő arcán is, tudtam, hogy sejti a gondolataim témáját. Fogalmam sincs, honnan vettem a bátorságot, de letettem a kanalat, és odamentem hozzá.

- Én csak… - megpróbáltam elmondani neki, hogy milyen gyönyörűnek is látom, de nem találtam rá megfelelő szavakat, ezért csak előre hajoltam, és megcsókoltam. Szinte azonnal falni kezdtük egymás ajkait pontosan tudva, hogy mit kíván a másik. Az ágyékom keményen feszült a női ölnek, kezeim pedig alányúlva emelték fel őt a párkányra. Mikor kiszakadtam az ízletes csókból, rögtön a bőrét kezdtem kóstolgatni. Az illata tényleg olyan isteni volt, mint amilyennek elképzeltem. Szám bejárta az álla vonalát, aztán a nyakán át megállapodott a fülénél. – Szeretlek – nyögtem a fülébe az ifjonti hévtől az érzéseimet, mire hirtelen a kezei a mellkasomnak feszültek.

- Nem, ne! Hagyd abba! – tolt el magától.

- Mi a baj? Valamit rosszul csináltam? – néztem rá lihegve, miközben semmit sem értettem.

- Nem, nagyon is jól csináltad. Pont ez a baj – hunyta le a szemeit, és vett pár mély levegőt. Kinyújtottam a kezemet, hogy megérintsem, de elhúzódott az érintésemtől. – Josh… Ezt nem csinálhatjuk.

- Miért? – vontam össze a szemöldökömet.

- Mert csak megbántanálak – nyögött fel elkeseredett hangon. – Te jó fiú vagy… - mosolygott rám keserűen. – Egyszer egy nő tökéletesen boldog lesz melletted. De az a nő, nem én vagyok.

- A bevésődés miatt? Mi van, ha meg sem történik velem soha?

- Ennek semmi köze ehhez. Egyszerűen csak túl idős vagyok hozzád, és úgysem maradok örökre itt – hozott fel olyan érveket, amik nem érdekeltek. A kora egyáltalán nem számított, és biztos voltam benne, hogy rá tudnám venni a maradásra.

- Akkor miért közeledtél hozzám? És ne mondd, hogy félreértettem a jeleket, mert tudom, hogy nem – vontam kérdőre. Amióta csak megismertem, azóta éreztem a vonzódást kettőnk között, és ez szép lassan a beszélgetéseink alkalmával valami erősebbé változott át bennem – és azt reméltem, hogy benne is.

- Nem mondom. Én csak nem hittem, hogy ez lesz belőle – nevetett fel zaklatott hangon. – Azt hittem, ez is egy kis játék lesz, és ha vége is szakad egyszer, az nem okoz sebet senkinek sem. Élveztük, jó volt, vége, ennyi. Ahogyan mindig. De ez most más… - rázta meg a fejét. – Te ennél sokkal jobbat érdemelsz. Hidd el, ha belém szeretsz, meg foglak bántani – próbált meggyőzni elkeseredetten.

- Már késő… - fúrtam a tekintetemet az övébe. – És tudom, hogy nálad is az.

- Pont ezért nem tehetem ezt veled – lépett el mellettem, és mikor megpróbáltam visszatartani, eltaszított magától. Ahogy meghallottam a bejárati ajtó csukódását, lehunytam a szemeimet.



7. kép (egy nappal azelőtt, hogy Nate elűzi Jade-et):


Borús hangulatban mászkáltam a fák között, miközben Jade-en járt az eszem. Amióta a saját konyhámban faképnél hagyott, azóta a beszélgetéseink csak a tervezgetésre irányultak, és valahányszor fel akartam hozni valami személyes jellegű dolgot, ő azonnal hárított. Teljesen ki voltam borulva, és fogalmam sem volt, mit kéne tennem, hogy megint olyan közel tudhassam magamhoz lelkileg is, amilyen közel korábban volt. Ő volt az egyetlen, aki igazán megértett engem, és ezt nem akartam elveszíteni.

Ahogy meghallottam a hangokat, azonnal megálltam, mert felismertem a nőt, aki beszélt. Óvatosan lopakodtam fától fáig, míg rálátásom nem lett a csevegőkre, és a kezem azonnal ökölbe szorult. Jade az Ouray fiúval társalgott, aki úgy bámult rá, mint egy éhező a rántott húsra.

Mikor a női kéz kinyúlt, és megérintette Ouray arcát, megfeszült minden izmom. Tudtam, hogy Jade afféle térítő szerepet vállalt magára a fiatalok körében, de arról fogalmam sem volt, hogy cserébe ilyen pillantásokat kap. Dühösen csörtettem előre megzavarva a párost. Jade zavartan nézett rám, míg Ouray azonnal behúzta a fejét, amint meglátott.

- Most menj – eresztette az útjára Jade legnagyobb szerencséjére, mert ha még egy percig el kellett volna viselnem, ahogyan méregeti a nőt, akit szeretek, nem törődtem volna a korával. – Mit csinálsz itt, Joshua? – fordult felém Jade, amint kettesben maradtunk.

- Ezt inkább én kérdezhetném tőled? – húztam el a számat.

- Csak a mítoszokról magyaráztam Ouray-nek. Arról, hogy a vámpíroknak nincsen lelkük, és csak jót teszünk azzal, ha elpusztítjuk őket – kaptam meg a választ, de nem voltam elégedett vele.

- Na persze, és a mitológia órához szükséges volt úgy cirógatnod, hogy szinte reszketett a vágytól? – léptem hozzá dühösen közelebb, és olyan villogó tekintettel néztem rá, amitől a legtöbb ember valószínűleg, halálra rémülve szaladt volna el.

- Semmi közöd hozzá, hogy mit csinálok – vágott vissza, és elindult az ellenkező irányba. Alig pár lépéssel értem utol, és a karjánál megragadva löktem az egyik fa törzsének, hogy aztán elé lépve hozzápréseljem a testét.

- De igenis, van közöm hozzá! – csókoltam meg vadul marva az ajkait. Abban a pillanatban, ahogy ellökött magától, már csattant is az égető pofon az arcomon.

- Elég volt! Megmondtam, hogy köztünk nem lehet semmi! – lihegte dühös, de a vágytól ködös pillantással.

- Igen, megmondtad – bólintottam, aztán újra megragadtam, és magamhoz húzva megcsókoltam. Éreztem az erőtlen nyomást a mellkasomon, de az is hamar elhalt. Nem akartam neki esélyt adni az újabb tiltakozásra, őrültként téptem le róla a ruháit, amik cafatokban végezték a fűben, aztán az egyik kezemmel megragadtam a csípőjét, míg a másikkal a fenekénél tartva felemeltem. Lábai szorosan kulcsolódtak körém.

Lejjebb húztam a rövid nadrágot, ami rajtam volt, és azonnal beléhatoltam. A forró nedvességtől végigborzongott a gerincem, és mély nyögés hagyta el a torkomat. Jade ujjai a vállamba mélyedtek, ahogy mozogni kezdett rajtam. Ajkaink hol egymást tépték, hol a másik testét csókolták, ahol csak tudták, de ennél többet akartam. Az egész testét végig akartam simogatni és kóstolni.

Óvatosan tartva térdeltem le a földre, hogy aztán hátra döntve őt, átvegyem az irányítást. A lökéseim lelassultak és mélyebbé váltak, miközben a női mellek látványa és íze lekötötte a figyelmemet. Élveztem a halk nyöszörgést, amit az váltott ki Jade-ből, hogy a megkeményedett mellbimbók körül köröztem a nyelvemmel, aztán az ajkaim közé vettem és beszívtam őket.

Mikor megéreztem az ujjait a hajamban, felemeltem a fejem, és újra hosszan megcsókoltam. A nyelveink, mintha már ezer éve ismerték volna egymást, olyan megszokottan keringőztek, pontosan tudva, mit kell tenniük ahhoz, hogy a másikat az őrületbe kergessék.

Kezeimmel végigsimítottam a hosszú lábakon, hogy aztán a térdhajlatba markolva feljebb toljam őket, és még mélyebbre hatoljak a lüktető forróságban. A csípőm egyre gyorsabban mozgott, miközben a fülemben izgatóan visszahangzott az ütemes cuppogás, mely ékes bizonyítéka volt Jade élvezetének.

A nyögéseink hangosabbá váltak, és szaggatottan kapkodtuk a levegőt, aztán Jade teste alattam rángatózni kezdett a gyönyörtől. Éreztem, ahogy a körmei a hátamba marnak, de csak a férfiasságomat körülvevő pulzálásra tudtam koncentrálni. A kéj hirtelen robbant ki belőlem. Újra és újra előre löktem magam, mélyen a női testbe, miközben a magjaim elárasztották.

Jó pár percig feküdtünk egymáson teljesen kimerülve, aztán félig legördültem róla, és felemelve a fejemet a vonásait fürkésztem.

- Ezt idővel meg fogod bánni… - A szemei szomorúan csillogva néztek vissza rám, miközben gyengéden kisöpörtem pár tincset az arcából.

- Szeretlek. Nincs mit megbánnom – válaszoltam, aztán a hátamra fordultam, és magamhoz húztam. Semmi mást nem akartam, csak magam mellett tudni őt örökre. És ezért bármire hajlandó lettem volna.

43 megjegyzés:

  1. Azt hiszem, nem leszek most képes értelmes hozzászólásra, egyrészt mert túl késő van, vagy ink korán? :D Másrészt meg ezek után még jobban utálni fogom Jade-et. Szóval Josh tudta, h Jade térítő... Na érdekes!
    "Morcosan keltem fel az ágyról, és a szemeimet dörgölve indultam az ajtó felé, aztán mikor rádöbbentem, hogy a boxerem érdekesen dudorodik elől..." lol, most már kiderült, h Josh-nak is jól ÁLL a boxer! :DDDD
    Team Nyuszi Kisasszony! :) :P

    VálaszTörlés
  2. Húúúha! Megérte várni!:) Milyen édes, ahogyan Nate és Nyuszi Kisasszony egymásra találtak!^^
    És azt is megtudtuk, h akkor Josh szakította meg Jade és a fiatal fiú beszélgetését a tengerparton...Csak Izabella erről pont lemaradt.
    És Jade megölte a vőlegényét...
    Jah, azt hiszem 2 apró helyesírási hibát észrevettem:"Letérdeltem a földre, aztán lettem a mezei virágcsokrot a hófehér márványkőre," gondolom ez "letettem" lenne :). A másik pedig az a rész, amikor Izáról beszél Josh: "vágytam egy társra" valahogy így, azt hiszem az "r" betűt kihagytad :)
    Na jó, ezek csak hirtelen jött felfedezések voltak, most megyek aludni :) holnap pedig újra elolvasom...
    Tuti, h vmi ilyesmiről fogok álmodni xD

    Puszi^^

    VálaszTörlés
  3. Uhh, ez a hülye ribanc!!! Mind a hárman utáljuk, sőt, jobban, mint eddig. Inkább csalódás, mint öröm. 5 oktávval lejjebb olvastam, annyira rossz volt. Baromira szar kedvem van most, és a csjoknak is, úgyhogy inkább elmegyünk most aludni, aztán majd holnap írunk neked. Jó éjszakát mindenkinek, kivéve ennek a hülye ringyónak, Jade-nek! Vicky, Csilla, Juca

    VálaszTörlés
  4. Vicky, Csilla és Juca! Nekem is teljesen ez a véleményem. Jobban utálom, mint eddig. Szegény Josh, majd én megmentelek a csúnya nénitől! :DDD

    VálaszTörlés
  5. Majd holnap írok rendes kommentet, most csak annyit, hogy azon elmélkedtünk Andival, hogy vajon mennyire őszinte Jade... Mert ha csak kihasználni akarná Josh-t, biztos nem kéretné magát... Vagy ez az egész csak a műsor része?

    VálaszTörlés
  6. Hát tényleg megdöbbentő, hogy Jade megölte a vőlegényét!!!!Na meg az, hogy Josh tudott arról, hogy Jade a farkasjelöltekkel dumálgat!És látta Ourayyel is! Akkor csak nem lehet már olyan kis butuska, hogy nem tűnik fel neki az összefüggés a kémcsőleejtős dolog meg aközött, hogy létta őket!!!
    Amúgy azon gondolkodtam, hogy mi van, ha Jade is szerelmes Joshba? Vagy csak vonzódik hozzá...én el tudnám képzelni...attól még gonosz...csak szerelmes is...
    Ennyire futotta...
    majd holnap!vagy nemtom:)
    pusz, jó éjt!
    Óraátállítás!!!!:):):)
    Andi

    VálaszTörlés
  7. Hűűű... *magához tér a sokkból*
    Szóval az első kettőre: Hát Josh első sorban tuti azért lett ilyen, mert az apja így nevelte. Plusz aztán még rá is tett az, hogy megölték a szüleit. Amúgy azt hittem, hogy Josh fiatalabb. Am az első kép nagyon tetszett. Nekem az a kedvencem. :) A 4. kép nagyon aranyos. :) Megismerhetjük Josh érzékenyebb oldalát. Az ötödik képen Jade már elkezdi a tervét megvalósítani. A hatodik kép érdekes... Jade kihasználja Josht, de azért valahogy mégse akar neki nagy fájdalmat okozni. Meg akarja védeni magától, de még felhasználja őt a tervéhez. A hetedik kép meg.... na jöjjön az elméletem:
    Azt mondja, hogy csak a tervezgetésre koncentráltak. Tehát Josh már tudott a tervéről. Ha Isabella hamarabb elmondta volna, amit tud, akkor Josh figyelmeztethette volna Jade-et, és akkor talán egész máshogy alakultak volna a dolgok. Viszont Jade mindenre gondolt. Josh-t megszerezte magának, így Josh bennmarad a falkában, de mégis Jade embere. Most mindenki azt hiszi, hogy Jade elment, és akkor jaj semmi gond, de ott van Josh, aki ugyan úgy szervezi a leendő farkasokat Jade falkájába. Szóval nem sokat értek vele.
    Amúgy nekem tetszik Josh karaktere, meg az is, hogy ilyen, még akkor is, ha "átállt a sötét oldalra". :D És tetszett az utolsó jelenet is. Érdekes volt, hogy most kicsit konkrétabban, és vulgárisabban írtad le, mint amikor Isabella szemszögéből írsz meg egy ilyet, bár szerintem ez pont direkt volt, és ez így illet ide.
    Szerintem Jade ott fogja hagyni Josht a falkájában. Ő meg a saját falkájával elmegy háborúzni vagy valami hasonló. Jade jószívű abból a szempontból, hogy nem akar Joshnak fájdalmat okozni, és nem is akarja elszakítani a családjától. :)
    És Team Nyuszi Kisasszony! :D Joshnak meg jól ÁLL a boxer. Woof woof béjbik. :D

    VálaszTörlés
  8. Jaj, és a vége: "Semmi mást nem akartam, csak magam mellett tudni őt örökre. És ezért bármire hajlandó lettem volna." Azt hiszem, ez sejteti, hogyan fog dönteni Josh, ha nyílt összetűzésre kerül a sor... :(

    VálaszTörlés
  9. Igen, szerintem is Josh Jade-nek dolgozik a háttérben, ezért nem állt még át a falkájába. Jade csak kihasználja, kell valaki, aki kémkedik neki. Nate túlságosan is megbízik benne, Nate béjbi egyébként kicsit hiszékeny. :D
    Azért hogy el tudjuk csavarni a pasik fejét, mármint mi nők. :DD Nate Isabellától kattant be, Josh Jade-től... lol Kellene nekik egy saller, aztán majd csak észhez térnek! :DD
    Woof woof béjbik! :P

    VálaszTörlés
  10. Jó lett, jó lett! :) Én nem gyártok összeesküvés-elméletet, viszont egy kis hibát felfedeztem. A barna nyusziknak nem piros a szeme (csak a fehéreknek az)! Persze ez semmit sem ront a történeten! :) Kicsit vicces, hogy Josh Izabellát oktatta ki, hogy utálnia kellene a vámpírokat, ő meg beleszeret egy álnok kigyóba ... nesze neked Josh, nézz a tükörbe, és oktasd ki magadat is! :P

    VálaszTörlés
  11. Óh,remélem az hogy aztmondta Josh,hogy szereti az nem aztjelenti hogy be is vésődött,mert hát akkor ez tragikus!!!
    Jade úgy megfogja szívatni ahogy csak kell és tuti,hogy átpártol majd az Ő falkájába!!ÁÁÁ
    Kész vagyok!

    VálaszTörlés
  12. Judyt: Josh szemében Jade nem álnok kígyó, hiszen ő arra törekszik, ami a farkasok létezésének célja: elpusztítani a vámpírokat...
    Egyébként meg Josh biztos, hogy nem vésődött be Jade-be, az egyik képben volt is erről szó. Azt hitte, Jade ezért nem akar vele lenni, mert hátha egyszer ez majd elszakítja őket egymástól. Erre azt mondta, lehet, hogy soha nem is történik meg vele.
    P.Andi: a kémcsőleejtős dolognál nincs, ami "leessen" Josh-nak (szerintem). Ő pontosan tudja, hogy mi ezzel Jade célja, és nem is akarná megállítani, mert ő csak "megmenti" a fiatalokat attól, hogy a vámpírok olyan elvakulttá tegyék őket, mint Nate-et.

    Hogy Josh Jade embere lenne a falkában? Hát, nem tudom. Elképzelhető, hogy folytatja, amit elkezdett. De Jade falkájába csak úgy tudná szervezni az embereket, ha az átváltozásnál a nő is ottlenne, különben, ha mondjuk csak Nate és Josh van ott, akkor az új farkas közülük választhat Alfát, és ha nem akar Nate-hez csatlakozni, akkor a végén 3 falka lesz.
    Erről jut eszembe. Ha így történne, lehetne Josh és Jade falkáját egyesíteni?

    VálaszTörlés
  13. Egyébként nagyon jó lett az egész, gratula! :) Csak kicsit felidegesített, és nem jutott eszembe leírni az előbb :D Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Jade viselkedésében mennyi a színjáték... Lehet, hogy a végén kiderül, hogy megjátszotta, hogy félti Josh-t, és simán magára hagyja/ellene fordul, ha úgy hozza a helyzet. Vagy tényleg szereti? Azok után, amiket megtudtunk erről a nőszemélyről, nehezen tudnám elhinni...

    VálaszTörlés
  14. Van egy olyan olyan érzésem, hogy a "maggal való elárasztásnak" lesz még következménye::S

    VálaszTörlés
  15. Szia!
    Úúúgy éreztem, hogy ez lesz. :D Akkor végül is, van értelme annak amit még az előző fejezetnél írtam, nem? Hiszen Josh a végén kimondta: "Semmi mást nem akartam, csak magam mellett tudni őt örökre. És ezért bármire hajlandó lettem volna." Tehát akár arra is, hogy elhagyja a családját Jade-ért. Nate a testvéreként állt mellette egész életében, mindenben segített neki, de... szerintem Josh már úgy érzi, hogy ő és Isabella is elfordultak tőle. Ráadásul olyan lelkesen bizonygatta, hogy szereti Jade-et, hogy szerintem gondolkodás nélkül átállna az ő oldalára. És véleményem szerint Jade nem valószínű, hogy bármit is érezne Josh iránt. Ourayt is teljesen megbolondította, nem csak Josht. Plusz, az egyik szappanoperában is, amit most nézek, a nő csak játsza a hősszerelmest és minél jobban elutasítja a férfit, az annál jobban akarja őt. És pontosan ez a célja. Szóval ugyanezt kinézem Jade-ből is. Mindenesetre meglepődnék, ha kiderülne, hogy szerelmes Joshba, az biztos. :D A végén pedig nekem is az jutott eszembe először, hogy ennek a "kellemes időtöltésnek" meglesz a gyümölcse is, de először fel kéne adnia ahhoz a farkaslétet, hogy terhes lehessen, nem?
    Amúgy végre kezdem megkedvelni Josht, most, hogy az érzelmesebb oldaláról is megismerhettük. :)
    Lulu

    VálaszTörlés
  16. Drága Spirit!
    Köszönöm, köszönöm, köszönöm :)
    Kicsit úgy érzem, hogy ez a "sok nyavalygásom" gyümölcse :D

    Pár felvetésre válasz:

    Ez a beszélgetés Jade és Ouray között nem az, amit Isabella is látott, hanem egy másik. De kiderült, hogy Jade több farkasjelölttel is beszélt... és erről Josh tudott. Hm... Érdekes, mivel Josh rendszeresen járőrözik, és ilyenkor az elméje nyitott könyv a többiek számára.

    Nate azért eléggé ismeri Josh-t. Egyrészt ő viselte gondját 12 éves kora óta, ott vannak az átváltozások, amikor belelátott a fejébe, és ottvan az 1. képben leírtak:

    "A fiúk a suliban biztosan kiröhögnének – kivéve Nate-et, ő biztosan nem tenné."

    Tehát Nate ismeri...


    A másik amit írtatok, hogy a kémcsőleejtős dolognak le kellett esnie Joshnak. Gondolom le is esett volna neki, ha ott lett volna... De nem volt ott, mert kint járőrözött Aidennel és Daniellel.

    Lulu-nak igaza van! Addig nem eshet teherbe, amíg a farkaslétet nem adja fel. Ha jól emlékszek (utána fogok olvasni) Leah-nál is ez volt... azért félt nagyon, mert neki (ha jól emlékszem) nem jött meg...

    Amúgy érdekes ez a dolog... szerintem Jade nem csak megjátsza a szerelmet, és csak kéreti magát. Az biztos, hogy gyengéd szálak fűzik Josh-hoz. Viszont ha élete nagy szerelmét, a vőlegényét képes volt megölni... hááát nem tudom, ha Josh ellenszegülne neki megkegyelmezne-e neki...

    Viszont az kiderült a képekből, hogy Josh azért ilyen kemény kívülről, mert az apja így nevelte (ezt már írták..), és talán ebből adódóan becsületes is. Tudja Josh szerintem, hogy mennyivel tartozik Nate-nek, és nem árulná el teljesen egy nő miatt. Végülis Josh csak az elveit követi, és azt teszi, ami alapból a farkasok dolga lenne.

    A Team Nyuszi Kisasszonyon és a "lol, most már kiderült, h Josh-nak is jól ÁLL a boxer"-en nagyon nevettem :D:D:D

    VálaszTörlés
  17. fuuuu Spirit...de becsapós vagy :)))
    hogy Josh volt a 2.farkas Johnatan után??? naneee...a fene gondolta volna..:)) azt hittem, hogy szépen sorjában, ahogy a képek vannak felrakva (Nate, Aidan, Dan, Josh és Benji) ezek szerint nem..
    a másik meg hogy ha jól számolom, akkor Josh most 22 éves...na a képről ezt sem gondoltam volna.. kivéncsi lettem a többi srác életkorára is... lehet, hogy már írtad valahol, de én nem emlékszem..csak Benjit tudom... vagy esetleg valaki tudja, ki hány éves??? kösyke Lilla

    VálaszTörlés
  18. Szerintem az lehetne egy nagy fordulat, ha pl. Josh egy vámpírba vésődne, mert ahogy olvastam Jade-be nem vésődött, csak" beleszeretett, de ha eljönne az igazi akkor rögtön elfelejtené! Remélem így lesz:D Amúgy jó volt ez a kis kiegészítő, és szerintem Jade most nem színészkedett, ő is megszerette Josht és ezért nem akar neki azzal rosszat, hogy majd mikor J. elvégzi a dolgát, Josh majd egyedül marad!

    Solei

    VálaszTörlés
  19. jaj igen,a képek..már ezt is akartam írni...
    nekem a kirakott képek alapján Aidant inkább el tudnám képzeli Juliette mellé és Dant Saoré mellé. de mint kiderült, picit csalókák a képek :)))

    VálaszTörlés
  20. Na sziasztok!
    Mi még reménykedtünk benne, hogy nem Jade lesz... Mondjuk logikus volt, mert ők vannak a könyvben is, de azért még reménykedtünk:S Nem tudom, mért aggódtál a szerelmeskedős rész miatt, mert baromi jó lett, és állati erotikus is, de egyszerűen nem tetszett, mert Jade szerepelt benne:S Nem is olvastam 5 oktávval feljebb:( Mikor már az ágyban voltunk a Vicky-vel, és dumáltunk még, mindkettőnkenk rossz érzése volt. Nekem nagyon pocsék lett utána a hangulatom:S Mind a hármunknak:( Jobb lett volna, ha inkább várunk hétfőig a kövi fejire:S
    Mondjuk Jade figyelmeztette Josh-t, hogy ne csinálják, de ezt azért ő sem gondolta komolyan. És ugye én azt mondtam, hogy Josh meg fogja szívni, ha beleszeret Jade-be, és meg is fogja. ELőször csak azt hittem, hogy Josh csak annyit tud, hogy Jade áttéríti a kis farkasokat. Mert ugye Jade utálja a vámpírokat, és ezt mondja a kicsiknek is, hogy az a helyes, ha megölik őket. De most már elhiszem, hogy ők ketten egy csapat:S Josh Jade beépített embere. Akkor ezért választotta mégis Nate falkáját, ezért nem ment el Jade-del. Jade csak kihasználja:S Én is arra gondoltam, mint Fummie, hogy akkor még szerencse, hogy Isabella nem mondta el előbb ezt Nate-nek. Mázli! Mindig mondtam, hogy Jade egy kis álnok kígyó. A szemét dög. Persze Jade nem szerelmes Josh-ba, viszont Josh totálisan vak lett:S Annyira sajnálom:((( Itt még bajok lesznek, de nagyok:S Na viszont nyuszi kisasszonynál magasabb lett a hangom:P Milyen aranyosak már:)) Megzabálom mind a kettőt:)
    Olyan jó volt olvasni, hogy Josh szereti Isabellát, legalábbis törődik vele. Imádom Josh-t is:) Na egyelőre ennyi, majd még jelentkezünk, ha van még valami:)
    Puszi mindenkinek: Juca, Csilla (és Vicky, de őmár nincs itt)
    jaj, és ott majdnem eldobtam a hajam, amikor kiderült, hogy megölte a férjét:O Durva. Mondjuk amint a férje vámpír lett, meghalt Jade számára, de akkor is.

    VálaszTörlés
  21. Írta valaki, hogy Jade lehet, hogy szerelmes Josh-be. Szerintem nem az. Csak totálisan elvakította a bosszú, és egyedül nem tudta volna megvalósítani a tervét. Ott volt Josh, akinek nem volt bevésődése, és akinek tetszett Jade. Félrevezette, és átállította a saját oldalára. Egy kicsit én is bedőltem, mert Jade úgy viselkedett, mintha tényleg aggódna Josh-ért, mintha féltené, és mintha csak azt akarta volna neki sugallni, hogy ne legyen vele, mert csak rossz lesz neki. Ez szerintem mind félrevezetés volt. Persze, lehet, hogy tévedek, de nem úgy ismerem Jade-et, mint aki baromira aggódik egy férfiért,főleg, ha az a célja, hogy bosszút álljon. Gondolom, Spiritnek is ez volt a célja, hogy beködösítsen, mert még mindig nem világos ez, hogy Jade hogyan is érez Josh iránt, de nem tudom:S Szerintem nem szerelmes. Juca

    VálaszTörlés
  22. Hát ez nagyon tetszett *.*
    Úristen az eleje..majdnem elbőgtem magam, de közben meg megfagyott a vér az ereimben :D
    Az lenne a kérdésem..hogy Nate hány évvel idősebb mint Josh? Mert az mondja Josh-nak, hogy mostantól ő vigyázz rá. De hát nem lehet köztük túl nagy korkülönbség..:)
    Jajj Nyuszi kisasszony annyira aranyos, és tetszett, hogy az elején Isabellához hasonlítottad ;)
    Hmm, a vége is tetszett, bár nemigazán tudok kiigazodni Jade-en. Talán azzal, hogy engedett Josh-nak, csak azt akarta elérni, hogy magához láncolja, és szükség esetén, vele legyen...
    Várom a fejit :)
    Puszi: Flohh

    VálaszTörlés
  23. Hi!
    Ajjajj. Mi lesz még itt. Nem tetszik ez nekem. Mármint úgy értve, hogy tuti lesz egy újabb galiba. Josh, Jade oldalán van, mint kiderült, és ezért nem reagált semmit mikor volt az a kémcsöves incidens. Szegény Nate. Ha kiderül, mit érezhet majd, hogy az akit testvéreként szeretett, átverte egy nő miatt. Vagy Josh is rájön, hogy mi lenne a helyes és csak azért marad Jade oldalán, hogy kiderítse, hogy a továbiakkban mit tervez a falka ellen (azon kívűl, hogy új falkát akar)?! Hm. de azt mondta Josh, hogy szereti. Mondjuk szerintem Jade tuti, hogy nem szereti, még ha érezne is valamit, nem tudnám elképzelni róla, hogy megakadályozná az tervei véghezvitelében. Inkább elnyomja, csak hogy tisztán lásson. Eddig sem szerettem Jade karakterét, de úgy érzem ezután még jobban nem fogom.
    Amúgy kiváncsi lennék, az elüldözés utáni helyzetre Jade és Josh között. Tuti, hogy titokban találkoznak.
    Ez a sok rejtély:D

    VálaszTörlés
  24. Egyre jobban utálom Jade-et... Most akkor úgy tervezte, h "átcsábítja" Josh-t a falkájába?!
    Amúgy nagyon jó novella lett, örülök, hogy Joshua-ról írtál, mert így őt is jobban megismerhetjük. Szegény kicsi Josh... én biztos , h megőrltem volna, ha a szüleimet úgy találom meg, ahogyan ő . Nem csoda, hogy ilyen mogorva. Spirit, ismét hatalmasat alkottál. : )
    Nagyon tetszik.
    Vááárom a fejit :P

    Puszi: Flóra

    jajj... még a fórumos-filozofálós dologról annyit szeretnék mondnai, hogy mi lenne ha lenne egy saját "igazi" szerepjátékunk? : ) tök jó lenne .
    Na mind1
    puszii

    VálaszTörlés
  25. Mélységesen csalódtam Nyuszi Kisasszonyban... xD miért kell neki is kedvelnie Jade-et?! esküszöm, hogy gyűlölöm azt a nőt... xD
    Viszont szegény Josh... mindig is így képzeltem el, ahogy megtalálja a szüleit... szegénykém. És persze Nate, mint az erős báty mindvégig segített neki. Nagyon tisztelem:)
    Viszont valamit nem értek... Jade tányleg szereti Josh-t, vagy csak kihasználja? Mondjuk az utóbbin nem lepődnék meg, és azt kívánom, h inkább így legyen... (tudom irtó szemét vagyok, de na... Josh szerintem túl jó hozzá)
    És még valami... Josh arról is tudott, hogy Jade beavatta Ouray-t? Talán Jade őt is beavatta a tervébe? Bár ezt nem tudná eltitkolni a többiek elől... vagy mégis?
    Remélem, hogy Josh nem fog egy esetleges harcnál Jade mellé állni. :(
    És megint csak ismételgetni tudom magam: nagyon-nagyon jó lett ez is!!!! És nagyon-nagyon várom a folytatást!:)
    pusz
    Barbee

    VálaszTörlés
  26. aztaaaaa! ez nem semmi... szegény Josh! bár az alapján, amit Jade modott Josh konyhájában, azt hiszem ő is jobban kötődik hozzá, mint azt szeretné. nem akarja őt megbántani, de tudja, hogy megfogja, mert a tervét mindenképp véghez viszi. Jaj... hát én itt tényleg Josht sajnálom a legjobban. De kíváncsi vagyok meddig bírja még Jade nélkül. Mert az addig okés, hogy Nate most azt mondta Isának, hogy Josh soha nem hagyná ott őket egy nőért, de Josh nagyon belezűgott és egy idő után őrítő lesz a hiánya... bár azért ha képes józanul gondolkodni (légyszi, gondolkodjon józanul és maradjon nyugotn) akkor belátja, hogy az, amit Jade tett sokkal súlyosabb és anygobb büntetést érdemel, minthogy utána rohanjon. Hát nagyon kíváncsi vagyok mi lesz még itt! nagyon jó lett és köszi, hogy ezzel is oltod a történet utáni szomjunkat:D alig várom a hétfőt!:D pussz

    VálaszTörlés
  27. Hűha! Nagyon jó lett, csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz:D
    Am engem is nagyon érdekelne a fiúk kora...
    Jane tuti nem szereti, csak ezzel a kis színjátékkal is csak jobban meg akarja bolondítani szegény Josht. Lehet, hogy rosszul képzelem, de ha Josh "beépített ember/farkas:D" lenne Nate falkájában , azt nem tudná titkolni, nem? meg ott van az a dolog is, hogy akkor nem is hallanák a többiek a gondolatait, vagy lehet ezt titokban tartani?
    A másik meg, hogy Ed és Isa bevésődését egy egyedi dolognak képzelném, mivel Isa immunis lett a vámpírméregre és igy lehet, hogy az is módosul, hogy, csak a farkaslét feladásával lehetne gyereke?Szóval az, hogy egy másik farkas egy vámpírba vésődjön be, annak az esélye nulla lenne, mivel a bevésődés lényege, hogy minél "tökéletes utódok" szülessenek(bocs ez így egy kicsit hülyén hangzott:P), ez pedig nem lehetséges farkas és vámpír között.Lehet aztán teljesen rosszul képzelem:D
    Na ennyi lenne hirtelen:P
    pusz Szabina

    VálaszTörlés
  28. Amikor a vizsgálat volt a házban, akkor Josh járőrözött, és hát nem hinném, hogy nem gondolt az előző napra egyáltalán, főleg, hogy szerelmes mint atom...tehát a többi farkas simán megtudja...és nem haragszanak rá? De szegény benjire igen, pedig csak bevésődött egy tanárba??vagy még nem tudjuk igazából, hogy mennyire lesz ez a kapcsolat hatással a falkára...
    A másik: Amikor Isa megmutatta a két emlékképet a többieknek, azt írja Spirit, hogy a járőrözők is felhördültek(nemtom hogy volt pontosan) de akkor Josh is! Vagy tévedek? Mert ezeket a dolgokat ő is akkor tudta meg...
    Na és a harmadik: Juliette azt mondta Isanak a telóba, hogy Josh egy hajszálé híjján ott hagyta a falkát.De azt nem mondta, hogy Jade-hez csatlakozott volna...vagy nem?Azt se tudtuk emg igazából, hogy az egész vizsgálat során kitört balhé Joshra miylen hatással volt és mit gondol ezek után Jaderől.
    Ennyi lenne...remélem, hogy nem írtam nagy hülyeségeket!
    puszi néktek!
    Andi

    VálaszTörlés
  29. Nem tudom elhinni, hogy Josh szándékosan Nate ellen fordul és kémkedik Jade-nek. Nem is tudná megtenni, hiszen ő nem tudja lezárni az elméjét a többiek előtt!
    Viszont akkor már azt sem értem, hogyha tudott róla, hogy Jade beszél az átváltozásra készülő fiúkkal, ezt hogy nem tudta meg Nate a gondolataiból. (Lehet, hogy azóta nem járőröztek együtt? Vagy azt hitte, hogy Jade csak a kísérletezés esetleges veszélyeire hívja fel a figyelmet, amikor beszél a fiúkkal, és nem tudta, hogy igazából miben mesterkedik?)
    Josh szerintem, ha Nate ellen fordul is, csak azért teszi, mert meg van róla győződve, hogy Nate - az Isabella iránti elfogultsága miatt - nem képes józanul gondolkodni. Persze ezzel Jade beszélte tele a fejét... Szóval én nem tudom őt elítélni.
    Sőt, igazából Jade cselekedetei is teljesen érthetők, ha az ő szempontjából nézzük a dolgokat. Ha nem a mi kedvenc vámpírjaink ellen készülődne éppen, akkor mi is csak azt látnánk, hogy szerencsétlennek milyen szörnyű sorsa volt, ő maga kényszerült megölni a vőlegényét, akit vámpírrá tettek a gonosz vámpírok. (Érdekes egyébként, hogy Josh csodálja ezért, hogy képes volt megtenni...) A módszerei persze nem tisztességesek, de a "szent cél" érdekében cselekszik, meg akarja bosszulni Marián a vőlegénye halálát. És mivel egyedül nem boldogul, kénytelen segítséget kérni.
    Az már más kérdés, hogy egyenesebb dolog lett volna, ha őszíntén megmondja Nate-nek, hogy "figyeljetek, itt ez a vámpír, aki miatt elveszítettem a vőlegényem, segítsetek kinyírni", biztos segítenek neki, még akkor is, ha ezáltal konfliktusba keverednek Cullenékkel. Így viszont nagyon bonyolódik a helyzet, hogy ki kivel van. És még mindig nem tudjuk, hogy mivel tartja sakkban Maria a Cullen családot! Pedig szerintem ez lehet a kulcsa az egésznek, mert ha ez megoldódik, nyírják ki nyugodtan a farkasok Mariát és mindenki boldog lehet (kivéve persze, ha időközben Jasper is képbe kerül... De ő azt mondta, hogy rá nem valószínű, hogy emlékszik Jade.)
    És nagyon jó felvetést írt a múltkor valaki (bocsánat, a névre nem emlékszem), hogy Russel képessége milyen hatásos lehetne az ügyben. Csak kitörli Jade emlékeit és probléma megoldva. :) Kíváncsi vagyok, ő be fog-e avatkozni...
    Ú, remélem, nem nagyon zavaros, amit írtam...
    Puszi:
    Kata

    VálaszTörlés
  30. ha nem lesz új fejezet megőrülök
    anyám folyton csesztett és már mindenkinek elege van belőle
    jó tudom ez baromira nem tartozik ide de akkor is XD

    VálaszTörlés
  31. Drága Spiritem:D

    Szóval, először is szeretnék bocsánatot kérni tőled, hogy nem írtam jó ideje véleményt. Már jó néhány fejezetről lemaradtam. Gondoltam rá, hogy utólag bepótolom, de nehéz, úgy véleményt írni, hogy közben már tudom, mi fog történni:D Szóval majd találok más módot, hogy kiengeszteljelek a kihagyások miatt:D

    Tudom, hogy nem nagy kifogás, de 12es vagyok és általában csak az elolvasásig jutottam:D Nem szeretek úgy vélemény írni, hogy nem fejtem ki a véleményemet :D(legalábbis az elmúlt időben rászoktam a kifejtős dolgokra, és megérdemled, hogy leírjuk a gondolatainkat.:) Ha volt időm, akkor meg túl zombi voltam ahhoz, hogy írjak, szóval ne haragudj.

    De most itt vagyok, és jönnék neked egy Josh lélekelemzéssel :D

    Josh mint eddig is tudtuk összetett személyiség:D de ezekkel a pillanatképekkel bebizonyítottad, hogy még inkább az:D

    Az 1. és 2. képből azt vettem észre, mint itt már sokan mondták, hogy az apai szigor megalapozta a viselkedését. De minek itt azonnal a szigorúságra fogni?:D végülis ez a génjeibe van. Szóval így vagy úgy az erősnekakaroktűnniarca itt alakult ki a leginkább.
    És Nate-tel való barátsága is, azért a későbbieket tekintve, nagyon fontos figyelembe venni, hogy mikortól kezdődik a barátságuk.
    A 3. képben meg kiderült az is, hogy ő volt a falka második tagja, szóval ez is felkerül a Nate-k melletti listáraD:
    A 4. képben pedig a gyengéd rejtett arca bukott ki, hiszen aggódik Izabelláért , és persze ott van Nyuszi kisasszony esete is. Észrevettem, hogy tetszik neki, ha megbíznak benne, a szigorúsága, és az álarca ellenére feltétlen bizalmat kap. Ettől tud csak lehullani az álarca.
    5. képben. Hmm nekem Jade akkor is kétszínűnek tűnt. Ugyanaz, mint az előbbi képnél. Feltétlen bizalom. Szerintem, ezért nyílik meg jade felé.
    6. és 7. kép Hát az ellenállás is fel tudja hergelni a férfiakat, szerintem Jade ezt használta ki. Nem tehetek róla nekem ez jön le:D
    Főleg az utolsó mondat után kíváncsi lettem volna a közte és az alfája között lezajlott vitára- mikor mesélte Benji, hogy majdnem falkaszakadás volt…

    A kérdésem az lenne, hogy A falka ezek szerint látta a Jade-del való viszonyát nem? De akkor azt is látniuk kellene, amit nem vett tudomásul, vagyis hogy beszélt a fiatalokkal, hogy ellenük uszítsa őket. Akkor mégsem kellett volna ennyire meglepődniük rajta nem?

    Szerintem az lesz, hogy kiválik a falkából és Jade mellé áll. – mikor Jade feltétlen megértése és bizalma, esetleg szerelme odavonzza. Hiszen miért alakítottad volna ki ilyen tökéletesen a karakterét, ha nem lenne szembefordulás?:D Aztán az utolsó pillanatban vagy visszaáll Nate-khez a barátságuk miatt. Vagy Izabella mellé áll(mert azt nem mondtam de Izabellát el tudom képzelni a harmadik térfélen Cullenék mellett- a nagy harc során) és emellett a gyűlölt ellenségei mellett is állna.

    Hm, lehet hogy hülyeség:D Nehéz belelátni a fejedbe, de megpróbálok:D

    Még az lenne a kérdésem h Nyuszi kisasszonyról azt írtad, hogy barna és piros szemű. Lehet, hogy rosszul tudom, de a nyuszik közül csak az albínó nyuszinak van piros szeme( fehér bunda, piros szemek- azért mert nincsen a szervezetében színanyag és azért piros a szeme, mert az érhártya látszik a szemében- a szivárványhártya az színtelen.) Aztán lehet hogy van mégis ilyen nyuszi:D az anyuka egy normális házinyúl az apuka egy albino, ki tudja?:D csak feltűnt, és gondoltam szólok.:D

    Am a novella gyönyörűen kidolgozott lett: ) Ügyes vagy:) csak így tovább:) Tűkön ülve várom a hétfőt, és akkor kapsz tőlem egy hosszú kifejtős visszautalós véleményt a fejikre, a 25. fejinél.:P
    Puszi, Truska

    VálaszTörlés
  32. Nem is tudom, hogy mit szóljak ehhez...
    A fejezet nagyon jó, mint mindig, de nekm vannak kétségeim ezzel kapcsolatban.
    Remélem, hogy Josh talál magának egy rendes és tisztességes szándékokkal rendelkező lányt.
    Az elején féltem, hogy Isa lesz ez a lány, de hála ez égnek nem így lett.
    Bárcsak hétfő lenne már(Nagyon kíváncsi vagyok Edward és Isa romantikus estéjére)
    Jah ami ezt a fejezetet illati, tényleg megérdemli a 18-as karikát!
    Csak így tovább!!!
    Puszi B.J.

    VálaszTörlés
  33. Naggyon-naggyon jó lett. Joshua mindig is az ideális férfitípusom volt:D Amúgy sokan írták ezt a pirosszemű nyuszit. Hát én lehet, hogy már üldözési mániás vagyok, de szerintem a nyuszi nem nyuszi, de nemtudom:D Szóval csak így tovább:D Gratula

    VálaszTörlés
  34. Nos elolvastam, és némi gondolkodás után megírom ezt a kis kommentet. Hátha plussz még egy feji össze jön itt a kritikákból a novellánál. :P:D

    Na szóval mint már mondtam rettetnőten tetszik nekem ezek a pillanatképekbeni elmesélés. Aranyosak és tele van utalásokkal. :P:D Na jó, annyit mondok, hogy most már értem ezt a Josh-Jade féle kapcsolatot. Josh is lehet alfa, Jade is. De Jade inkább bebiztosította magát Joshhal. Eezekből a pillanatképekből rájöhettünk, hogy Josh nagyon is tudott Jade tervéről, csak neki úgy adta be a nő, vagy inkább még jobb szó, úgy vetette először fel neki, hogy a La pushi embereket veszélyeztetik ezzel a vámpírbarátsággal. Stb... Szerintem Jade teljesen szándékosan szédítette meg Josht, és annak ellenére, hogy néha úgy érzem, tényleg nem akarja megbántani, ez is a terve része. Hogy még jobban magához láncolja Josht. De ez csak ez elképzelés. Azzal, hogy elmondta volt egy férje, akit megölt, mert átváltozott - mellesleg nem is így mondta, hanem úgy, hogy egy vámpír elvette a lelkét -, ugyanezt akarta szerintem elérni. Na és úgy hiszem Jade el is érte valamennyire a célját. Josh utolsó gondolata, miszerint bármit megtenne azért, hogy Jade örökre mellette maradjon elég határozottnak hangzott. Nem hiszem, hogy elárulná Natet, ha! persze nem úgy gondolja, veszélyezteti az embereket La Pushban. És most, el is űzte Jadet a falkából, La Pushból, Josh nem fogja hagyni, hogy Jade eltűnjön. Biztos kapcsolatban vannak valahogy, nem mellesleg Jade toborozza a saját kis falkáját. S ebben Joshnak is nagy szerepe van. Szerintem.

    Hát egyelőre ennyi jutott eszembe... Majd még vmi megfogalmazódik bennem, akkor közlöm. :D

    Puszi!!!! :))

    VálaszTörlés
  35. HHHHŰŰŰŰ...

    Nekem nem annyira tetszett eddig a josh karaktere ,mivel nekem túl ellenszenves volt mindenkivel.
    Viszont ezek után...

    Valamilyen szinten megértem ,hogy miért utálja a vámpírokat valószínű én is hasonlóan éreznék.De megpróbálnám kicsit elfogadni azt a tényt ,hogy nem minden vámpír rossz.

    Ezt a Jade-Josh ügyet most már teljesen értem:)
    Nem hittem volna ,hogy eddig "bonyolódott" a dolog:D

    Jade-t egyre jobban nem szeretem:D
    Annyira....ÁÁÁááááá!!!

    Nem hittem volna ,hogy Josh és Nate ilyen jó barátok voltak. Még most is ilyen jóban vannak?

    Puszi Lukci

    VálaszTörlés
  36. Szia


    Na ne!Most már még jobban utálom Jadet.Szegény,ártatlan Josht is átállítja a rossz oldalra.Josh meg amilyen szerelmes meg is fogja tenni.Amúgy ez a fejezet nagyon tetszett,mert jó hogy többet megtudunk a többi szereplő múltjáról!

    Vivcsy

    VálaszTörlés
  37. Azt a kutyafáját!!! Eddig Jade gyűlölő voltam, de Jost túlságosan sajnálom... (csak azért nem kérem, hogy Jade jöjjön vissza, mert azért Edward és Isa a szívem csücske:))
    Fantasztikusan írsz, de szerintem ezt egy párszor már mondtam...:D
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  38. Hát öööööö ezek után nem hiszem, hogy Josh a Nate falkájában marad.... Nagy show lenne az biztos...

    VálaszTörlés
  39. Ainahilien: Igen, tudom, hogy Josh nem úgy látja a dolgokat - sajnos -, mint én! :( Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna az élete!

    VálaszTörlés
  40. Hűűh, hát nem semmi. Jó lett nagyon. Amúgy az elméletet most nem tudom ki írta de szerintem is Jade tervei között van hogy Josh ott maradjon a falkában. Bár azt nem értem, hogyha átváltoznak a farkasok akkor ugye hallják egymás gondolatait. Akkor erre mért nem jöttek rá? Hisz egy járőrözést nem csak egyedül végznek. És gondolom Jade azért akar új falkát mert nem vonatkozik a vámpír egyezmény rájuk. És akkor simán megtámadhatják Cullenéket. Ajaj fééélek >_< nagyon izgi :P

    VálaszTörlés
  41. Hát én nem is tudom h mit higgyek...."ködös pillantása"... akkor csak szereti Jade.Hát nem is tudom .Olyan kiváncsi vagyok h amikor eltűnik Jade( remélem el fog) akkor vajon kibe vésődik Josh??:D
    És nagyon szép fejezet volt vagy mondjuk pillanatképeknek:)
    És már nagyon várom a 26. fejezetet!!!!:D:D:D
    Remélem lesz fojytatása a Lupe+Benji folytatásnak mert az eszméletlen jó vol...anniyra jól leirod.Megtudjuk h mi volt az elején és még többet akarunk:D:D
    Puszi: Vivi

    VálaszTörlés
  42. jajj, ez a fejezet nagyon jó lett. már ha ezt nevezhetjük fejezetnek, mert Te novellánk írtad. Tehát nagyon tetszett, csak hogy őszinte legyek, amikor megnyitottam az oldalt, csalódtam, mert azt hittem, hogy végre megint megtudunk egy keveset Benjiről... :( :) de mivel, Josh a másik nagy kedvencem, viszonylag kárpótolva vagyok. örülök hogy olvashattam : )

    VálaszTörlés
  43. Azt hiszem, megsajnáltam Jade-et.. Jó, meg nem szerettem, de bizonyos szempontokból meg lehet érteni.. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy amit a falkával tett, nem elítélendő, viszont Josh boldogságát látva, enyhültem Jade-del szemben.:$ Persze attól még nem lesz a szívem csücske.. Sőt! Utálom, amiért így átverte a többieket.. Mondjuk örülnék, ha jó útra térne, és megszokná a vámpírokat, és csatlakozna a falkához, meg ilyenek, mert akkor legalább Josh is boldog lenne, és őt sem kéne annyira utálnom.. A Nyuszi Kisasszonyos része meg..:'D Egyébként az egész nagyon tetszett.:) Megyek tovább olvasni.:P Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés