.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. október 6., kedd

Pár sor a kiadóknak

Aki szeretne még segíteni nekem, és írna egy pár sort a kiadóknak arról, hogy miért lenne érdemes kiadniuk a regényem, miért szereti az írásaimat és engem, mint "írót", az péntekig még megteheti. Hétvégén elkezdem elküldeni a kiadóknak a kéziratot, szóval, a péntek este az utolsó lehetőség a segítségnyújtáshoz.
Nagyon sokan írtatok már nekem, amiért szörnyen hálás vagyok, de minél többen írtok, annál meggyőzőbb lehet a kiadó számára a szavatok, szóval, ha csak pár sort is írtok, az is nagyon nagy segítség lehet.
Köszönet mindenkinek, aki támogatott vagy még támogatni fog! :)

Közben dolgozgatok az új fejezeten is, talán péntek estére kész leszek vele. :)

25 megjegyzés:

  1. Szia! Csak ráészánom magam, ha segíthetek vele...Én nem vagyok egy nagy író, ellentétben Veled.:)
    Szeretem az írásaidat mert szép a megfogalmazása, kerek mondatokat írsz és a helyesírással sincs problémád. Ezek csak stilisztikai dolgok, de magát a történetet tekintve (a Twilight-al kapcsolatosat olvastam csak) nagyon tetszik, hogy eseménydús, változatos, nincsenek "töltelék" részek, a karakterek jól megformáltak, önmagukhoz "hűek".
    Több dícséret hirtelen nem jut eszembe, képzeld hozzá!:) Remek író vagy! Csak így tovább, én szurkolok Neked és amint kiadják a könyved, meg is veszem!;)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon jók az írásaid!
    Imádom őket olvasni. Kevés könyvnél van az, hogy az ember belebírja képzelni magát a történetbe, nállad viszont mindig sikerül ^^.
    Csak így tovább és sok sikert!
    Regi

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Írtam mailt evvel kapcsolatban :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Spirit!

    Véletlenül akadtam az oldaladra. Először nagyot néztem, mikor megláttam, hogy miről is szól. Persze, rögtön felcsigáztad az érdeklődésem. :)
    Belevetettem hát magam az olvasásba. Volt amikor éjfélekig fent voltam, csak azért, hogy megtudjam, mi következik majd. Az írásod nagyon elbűvölt. Választékosan írsz, ami nagyon tetszik. :)
    Mohón faltam magamba az új fejezeteket. :D
    Téged szívesen látnálak íróként. :D Szerintem ezzel, mindenki így van. Mármint aki olvassa a történeted. Ami nem kis létszám. :D
    Magával ragadó az egész. Volt, amikor a szomorú részeknél majdnem elsírtam magam. A vidámabbnál pedig majd kicsattantam az örömtől és a kíváncsiságtól. Erre nagyon kevesen képesek. :)

    Még vagy ezer okot tudnék mondani, hogy miért imádom az írásod...

    Lelkes olvasód: Betty.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Spirit!
    Már egy ideje olvasom az írásodat. Élvezet olvasni, mert cselekményes, és néha hagysz elvarratlan szálakat, amikkel az olvasóidat tudod az őrületbe kergetni:D Személyesen nem imerlek ,de írásaid alapján egy jó írónak, embernek ismertelek meg. Sok sikert!!!!!

    Olvasód: gpanna

    VálaszTörlés
  6. Drága Adri!

    Én eddig csak egyetlen irományodat olvastam, s az azonnal megfogott. Volt benne valami...valami ami miatt az ember még többet akar belőle. Hirtelen röpítettél el a képzelet szárnyán egy mesebeli, mégis reális világba, ahol a mai világ szörnyűségei mellett a szerelem, a család, a boldogság és az összetartozás is szerepet játszik. Izgalmas és fantáziadús fejezetekkel leptél. Szerintem nagyon sikeres írónő lenne belőled! Én csak azt tudnám üzenni a tisztelt kiadó(k)nak, hogy sokat veszítenének, ha a regényedet csak úgy eldobnák. Olvastam egy részletet a saját történetedből és nekem nagyon tetszett! Csak sok sikert tudok kívánni, és remélem, hogy ez a kis vélemény nyílvánítás segít neked abban, hogy teljesüljön az álmod és kiadják az első általad írt regényt.
    Puszi!

    Ui.:Nem olyan régen írtam neked egy mail-t. Azt is felhasználhatos, ha gondolod. Puszi!

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Nos, nagyon jókat írsz! De ezt már hallottuk. Tetszik, mert kiszámíthatatlan a történet folytatása és könnyfakasztó. Merészségből hiány nincs és ez nem baj, hiszen egyébként soha nem jöttek volna létre ezek a sorok! Szerintem kár lenne a kiadónak lemondania egy ilyen színes fantáziájú íróról! Gratulálok és így tovább!

    Cupp Cupp Szupcsi

    VálaszTörlés
  8. Próbálok én is segíteni, szóval megerőltetem magam és írok pár sort az érdekedben :P
    Azért szeretem az írásodat mert összeszedet, az érzéseket szinte tapintani lehet, így olvasóként is. Nagyon jól tudsz fogalmazni, odafigyelsz minden apró-cseprő kis részletre. Napokig olvasni tudnám az írásaidat. Szerintem sok ilyen iró kéne még a földre, amilyen te vagy!

    VálaszTörlés
  9. Hhh...most megfogalmazni mit érzek amikor az irományaidat olvasom nagyon nehéz, mert rengeteg érzés kavarog bennm.
    Nagyon jók a történetek,változatosak,esemény dúsak és amit a legjobban szeretek, hogy mindig tudod hol kall abba hagyni a történetet.Amikor végzek az eggyik fejezettel utána minden este megnézem hátha van új mert nem tudom elképzelni mivel hozakotsz elő.
    Szóval egy szónak is száz a vég Nagyon jó író vagy! :D

    VálaszTörlés
  10. Kedves szerkeztőség!
    Nagyon szeretném ha kiadnák Adrienn regényét mert több százan olvasnák az ő munkáját. Adrienn kitűnő írói vénával rendelkezik. Adrienn azért a kedvenc írónőm mert a regényei izgalommal és váratlan fordulatokkal vannak tele!

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Én inkább olvasni tudok, írni kevésbé, de azért megpróbálok segíteni.
    Én március elején akadtam rá a honlapodra és amint elkezdtem olvasni a történetet rögtön megfogott. Hihetetlenül jól írsz. A történet tele van váratlan fordulatokkal, de azért a nyugisabb részek sem hiányoznak. Rengetegen izgulunk nap, mint nap,hogy most mit fogsz kitalálni:D A te érdemed az is, hogy már úgy beszélünk a karakterekről, mintha tényleg élnének. Ahogy megnéztem 233 rendszeres olvasód van (most) és ha még ehhez hozzávesszük azokat akik még ezen kívül olvassák a blogodat...minimum 300-ra saccolom azok számát akik biztosan megvennék a könyvedet. ( És szerintem ez a szám még növekedni fog.) Szóval...a kiadó csak jól járhat veled:D
    U.I.: aztán ha valami miatt (amit kétlek) nem adnák ki a könyvedet, biztosak lehetnek benne, hogy az olvasóidtól kapnak pár...szép és kedves levelet:D

    VálaszTörlés
  12. Én azért szeretem nagyon a történeted, mert mindenre van valami logikus magyarázatod. Egy csomó helyzet volt (van), mikor arra gondolok, hogy "Úristen, és ez után mi lesz?" Ilyenkor általában semmi logikus magyarázat nem jutott eszembe, de Te mindig előrukkoltál valamivel, amire nem is gondoltam volna, de mágis, ha átgondondolom, van értelme, logikája. Én ilyeneket nem tudtam volna kitalálni, logiksuan átgondolni, még akkor sem, ha órákig töröm rajta fejem. Nagyon jó helyzeteket, szituációkat tudsz kitaláni, akár vicces, akár szomorú. A váratlan fordulatokról meg még nem is beszéltem. Hihetetlen, mennyi mindennel megtudsz minket lepni. A fogalmazásod meg egyszerűen gyönyörű, nagyon részletes, az ember 100%-ig beletudja képzelni magát az adott helyzetbe.
    Remélem, segítettem.

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Már régen írtam neked, de szerintem te fantasztikus író vagy és érdemes lenne az írásaidat kiadni. A történeteid izgalmasak és érthetőek mindig fordulatokkal tűzdelt.Még az is tetszik az írásaidban hogy elgondolkodtatóak mivel van mikor a sorok között is kell olvasni hogy rájöjj valami fontosra.
    Remélem sikerült segítenem.
    Üdv R.E

    VálaszTörlés
  14. Szia!Amikor először olvastam az írásod azt mondtam:ááá...ez is csak egy újabb kis hülye aki vmit írogat de semmi értelme.Aztán valahogy visszatértem ide és a kíváncsiságom erősebb volt.Így elkezdtem olvasni a történeteidet és fel se tudtam kelni a gép előle mert annyira magával ragadott az egész és még most se tudom megunni hogy újra és újra elolvassam mert bele tudom magam élni a történetbe.Ez lett az egyik kedvenc történetem és az elején pedig utáltam.Nagyon nagy tehetséged van az íráshoz és nem örülnék neki ha abbahagynád.
    puszy:Niky

    VálaszTörlés
  15. Kedves Spirit!
    Én azért szeretem az írásaidat mert mindig bele tudom magam élni, amikor vidám rész van akkor örülök amikor elmegy valaki vagy hasonló rossz dolog történik akkor én is átérzem a szereplők fájdalmát mert nagyon jól írsz és bele tudom élni magam.
    Remélem segítettem és csak így tovább

    VálaszTörlés
  16. Szia Spirit!
    Remélem olvasod a hozzászólásokat, találtam egy oldalt akik kéziratokat várnak, könyvkiadással foglalkoznak. Hátha hasznodra lesz: http://www.novumverlag.hu/page/88/
    Sok sikert!

    VálaszTörlés
  17. Szia Spirit! :)

    Először is kezdeném - mint mindig - a pozitívummal. Nagyon jók az írásaid, viszont csak most akadtam rá a honlapodra - de azt hiszem, nemsoká magam mögött fogom tudni az eddigi 19 fejezetet.

    Viszont - nem akarlak elkeseríteni, nem ez a célom - az, hogy kiadják a regényed, eléggé valószínűtlen, sajnos, ugyanis a nevek le vannak védve, pont az ilyen kiadások elkerülése végett, hogy mások ne folytathassák a történetet. Tehát ezek Steph jogvédet nevei, szóval ha megjelenne, jóformán plagizálást jelentene és mehetne bíróságra az ügy. :S

    Mindezek mellett kijelenthetem, hogy írsz olyan csodásan, mint Stephenie, és ha mégis sikerülne, akkor naná, hogy megpróbálom majd dedikáltatni saját példányom. ;-) Viszont ajánlom, hogy kezdj bele egy másik, a Twilight saga-tól különálló regénybe, amit teljesen te találsz ki. Sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy az megjelenik, mint eme remekmű. :)

    VálaszTörlés
  18. Annie: Igen, olvasom, köszi. :)

    Liafen: Nem a ficemet szeretném kiadatni, hanem a saját regényemet, aminek semmi köze a Twilighthoz. :) Azt tudom, hogy a ficemet nem tudnám, mert Meyeré minden jog. :) Olvass vissza, azt hiszem, az áprilisi vagy májusi bejegyzéseknél írtam a saját regényemről egy keveset. :) Jah, és bal oldalon is van róla pár szó, bár azt már régen frissítettem. *pirul*

    VálaszTörlés
  19. A régen frissítettemet visszavonom az előző hsz-emben. :D Most frissítettem. :D

    VálaszTörlés
  20. Szóval megpróbálkozom másodszorra is. ;)

    Azért szeretem az írásaidat, mert általuk sikerül kikapcsolódnom ebben a rohanó világban. De hát nem ez az egyik legfontosabb kritérium egy könyv esetében? Számomra igen. Tehát: nagyon jó a stílusod, igényesek az írásaid. És ez nagy szó a mai "rossz helyesírású " világban. Ez külön köszönöm neked, hiszen itt kezdődik az író igényessége. A nyelvezete ebből kifolyólag számomra kifogástalan. Szeretem a cselekményszálakat is, mert ahogy eddig tapasztaltam jól tudsz bonyolítani és kombinálni. Elgondolkodtatod az olvasóidat! A karakterek is nagyon jól felépítettek, igazi egyéniségek. Szóval számomra ezek a legnagyobb pozitívumok. Hajrá Spirit!

    VálaszTörlés
  21. Megjegyezném, hogy ez már közel sem sikerült olyan jó hsz-re számomra, mint az a bizonyos első "éterben elveszett" próbálkozásom!

    Pusz: melka

    VálaszTörlés
  22. Juj, hát akkor félreértettem. :) Sok sikert hozzá, remélem, majd láthatom a könyvespolcokon :P

    VálaszTörlés
  23. Kedves Spirit!

    Egy véletlennek köszönhetően bukkantam rá az írásaidra. Úgy emlékszem szombat este volt, olyan 9 óra körül. Egészen hajnali 4-ig egyszerűen nem tudtam elszakadni a géptől..Csak olvastam és olvastam. Annyira magával ragadott a stílusod és a fantáziád..lehengerlő volt.
    Azóta az este óta már hosszú hónapok teltek el, de a vélemyénem cseppet sem változott. És az oldalad látogatottsági adataiból egyértelműen látszik, hogy ezzel nem csak én vagyok így. Néhány hónapja feltettél ide néhány részletet és egy leírást a könyvedről. Engem megfogott, és az akkori hozzászólásokból világosan kiderült, hogy ebben sem vagyok egyedül.
    A kiadónak: Spiritnek óriási rajongó tábora van, a könyv iránti érdeklődésben nincs hiány, a tehetségében pedig senki sem kételkedik. Ezek után kérdem én, hát nem volna hiba nem kiadni a könyvét? :)
    Fruzsi

    VálaszTörlés
  24. Drága Spirit!
    Ezek után csak annyit tudok írni,hogy MÉG,MÉG,MÉG....ÓÓ leírhatatlan,amit érzek,teljesen a hatása alatt vagyok.
    Ha a kiadók elolvassák csak egyetlen fejezetet,sztem nem kell bizonygatni,hogy miért is lenne jó ha kiadnák a könyved.:)
    Imádom!!!
    A részhez kapcsolódóan pedig,annyira helyesek Edwardék amikor így "kínozzák" egymást. :)
    Kíváncsi vagyok Maria milyen galibát okoz a Cullen családnak
    Hálás vagyok Neked,hogy újra ízelítőt adtál isteni tehetségedből.
    Armanda

    VálaszTörlés
  25. bocsi,ezt a 20.fejezethez akartam írni:)
    Armanda

    VálaszTörlés